COL.LECCIO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
“SPQR” Moneta
La història de l'Imperi Romà relacionada amb la numismàtica, de la qual es fa referència a través d'un catàleg i de diversos enllaços, amb la finalitat d'ajudar a tots aquells interessats en aquests temes. També es mostren uns apunts històrics.
ACBesalú
Associació local de Besalú (Girona) de col·leccionisme en general. Aquest espai va sorgir com a punt de sortida per donar-nos a conèixer a tos aquells que encara no sabien de nosaltres i informar una mica sobre la nostre tascas i trobades.
ActualSlot
ActualSlot: professor motor, sloting plus, recanvis slot, col·leccionisme, ... Som una empresa emergent dedicada al món del slot i el col·leccionisme en general. Venim del món de la competició en clubs de slot i molts anys de dedicació i il·lusió a això.
AMELIFIL
Associació Professional de la Fira del Llibre i Filatèlia dominical del Mercat de Sant Antoni, instal·lat provisionalment al centre de la Ronda Sant Antoni. El mercat es fa els diumenges de 8:30 a 14:30. També jocs. Relació de parades per temes.
Amics Plaques de Cava de Gavà
Entitat cultural fundada l’any 2006. L’associació està legalment constituïda el 23 d'abril de 2006. La finalitat de l'associació, és la de promoure, organitzar i coordinar trobades d'intercanvi de plaques de cava, especialment en el nostre municipi.
Art Girona
Pàgina d’Art Girona. Art Girona és una botiga de figures de soldadets de diferents mides i èpoques. Inclou la galeria de figuretes amb les seves fotografies, classificats per mides. Inclou botiga online i enllaços a locs de miniatures d’arreu del món.
Associació Catalana de Glucosbalaitonfilia
La principal activitat de l'associació es fomentar el col·leccionisme de sobres de sucre, i les relacions entre els col·leccionistes. Trobada de Col·leccionisme de bosses de sucre i sacarines.
Associació Catalana de Malacologia
Creada l'any 1996 s'emmarca en l'àmbit de la Associació Amics de la Ciència, dedicada a promoció de la ciència i la cultura. Estudi científic i col·leccionisme de fauna actual o fòssil, bé sigui marina, terrestre.
Associació Col·leccionistes d’Adhesius Barcelona
Espai web de l’Associació Col·leccionistes d’Adhesius Barcelona, de Barcelona - Portal d’entitats. Lloc no publicat. La pàgina que cerca no s'ha publicat. Si vostè és el propietari del lloc, pot solucionar aquest missatge canviant la pàgina principal.
Associacio col·leccionistes plaques de cava del Pla d'Urgell
Pàgina oficial de l’Associacio col·leccionistes plaques de cava del Pla d'Urgell, L’associació té la seva seu a Mollerussa. Situació de prestigi, últimes plaques validades, i telèfons i altres pàgines d’interès.
Associació de Col.leccionistes d'Adhesius de Barcelona
Web de l’ACAB, creada a mitjans de l'any 1.984 i legalitzada a l'any 1.985. Està dedicada al col·leccionisme de adhesius en general. Vol promoure el col.leccionisme d’adhesius i la seva difusió, i facilitar un espai de trobada.
Associació de Col·leccionistes de Corbera de Llobregat
Blog d’aquest entitat dedicat a difondre l’associació i el col·leccionisme en general. L’entitat organitza, amb el suport de l'Ajuntament de Corbera i de la Societat Coral Diadema Corberenca, la Trobada i Exposició de col·leccionistes al gener.
Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava de Bagà
Associació fundada l'any 2002. Entitat que vol unir el món del col·leccionisme de plaques de cava, aprofundint el coneixement, història, evolució, fomentar el seu col·leccionisme, Promou i organitza trobades, cataloga, assessora i edita informació.
Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava del Solsonès
L'Associació es va fundar l'any 2005 i des de llavors organitzen trobades per la difusió de l'entitat, per a fomentar l'associacionisme dels col·leccionistes i per intercanviar plaques de cava, tant entre la població de la comarca, com amb la d'arreu.
Associació punts de l'aigua Sant Hilari Sacalm
Com a col.leccionistes de punts de llibre, editen en format punt de llibre, temes relacionats amb les nostres terres: història, cultura, poesia, pintura, naturalesa, animals, plantes, arbres, minerals, aigua, Les Guilleries i la comarca de la Selva.
ATEEME, Grup d'estudi i col·leccionisme de segells de valor variable
Estudi i difussió dels segells de valor variable dels correus espanyols (Espanya i Andorra), països llatinoamericans i introducció a les emissions mundials d'ATMs. Edita Variable, una publicació trimestral d’emissions d'ATMs i segells de valor variable.
Cartes i Postals d’Arreu
Alemanya, Algèria, Andorra, Argentina, Austria, Austràlia, Bielorússia, Bolívia, Brasil, Bulgària, Bèlgica, Canadà, Corea del Sud, Costa d'Ivori, Costa Rica, Croàcia, Cuba, Dinamarca, Egipte, Emirats Àrabs, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estats Units, ..
Cava Goñi - Plaques de Cava
Col·leccionisme de plaques de cava des d'aquesta col·lecció particular. La meva col·lecció, galeria d'imatges, col·leccionistes de plaques de cava, sign book, el joc de les plaques de cava, …
Centre Filatèlic de Sant Martí de Provençals
Colla de l’Orfeó Martinenc que els agraden els segells i el col·leccionisme. Reunions setmanals per consultes i notícies de segells, novetats de col·leccionisme i aspectes culturals i fets remarcables, a través del requadre de valor postal universal.
Cercle Cartòfil de Catalunya
Centre dedicat a la investigació, la promoció i la divulgació de la targeta postal a Catalunya. Fundat fa 25 anys, és presidit per Ramon Pla Marco. Enguany són ja 28 anys a la investigació, promoció i divulgació de la targeta postal al nostre país.
Cercle Català de Col·leccionisme
Entitat de col·leccionisme adherida a la FECAFIL i a la FESOFI. Fou fundada a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat/Barcelona) el 2 de febrer de 1999. Reunions tots els dimecres (no festius) a la seu social. Activitats i informació.
Cercle de Col·leccionistes de Castellar
Associació relativament jove fundada per un grup de companys de Castellar del Vallès, aficionats al col·leccionisme de tota mena, amb especial interès pels intercanvis, i així passar bones estones i fer bones amistats. Notícies, fotogaleries i anuncis.
Cercle Filatèlic de Santa Coloma de Gramenet
El Cercle Filatèlic fou fundat l'any 1951. La seu social està ubicada al C/ President Companys (Centre Cívic Riu Sud), on es reuneixen els associats els dilluns, no festius, de 18 a 20 h. El Museu Torre Balldovina és el lloc habitual de les exposicions.
Cercle Filatèlic Sant Martí de Provençals
El Cercle Filatèlic Sant Martí de Provençals de l’Orfeó Martinenc ha tingut dues etapes: La primera, des del 1951 fins al 1962, com a delegació del Cercle Filatèlic i Numàstic, amb la realització de tretze exposicions. La segona, a partir del 1980.
Club de Col·leccionisme de Mallorca
Club local de Mallorca (Illes Balears) de col·leccionisme en general. Història i els principis que els regeixen, els seus àlbums fotogràfics, la seva reivindicació, la revista "Mallorca Col·lecció". Novetats, trobades, junta i dades diverses.
Coca-Cola Museum - Albert Molina
Vaig començar a recollir Coles|Còlons|Dos Punts de Coca quan tenia 8 anys. Després de 4 dècades de viatjar al voltant del món (82 països), he aconseguit una de les col·leccions privades millors d’Europa. Versions no operatives.
Col·lecció de Programes de Festes Majors
La pàgina personal amb la col·lecció de programes de festes populars. Des de fa ja alguns anys vaig començar a guardar tots els programes i fulletons que anunciaven els actes i les activitats de les festes de caràcter popular.
Col·leccionisme de punts de llibre de punts de llibre
En aquest espai anirem posant aquells anucis o informacions que corresponen al col·leccionisme de punts de llibre. Foro de punts de llibre, molt interessantm trobades, xerrades i conferències i webs de punts de llibre d'arreu del món.
Col·leccionistes
Web del programa de Televisió de Catalunya. El programa pretén donar a conèixer al gran públic aspectes sorprenents i interessants del món del col·leccionisme. Cada capítol gira al voltant d'una temàtica i mostra col·leccions relacionades.
Col·leccionistes de Plaques de Cava
La CPC agrupa aficionats i estudiosos de les plaques de cava i els seus principals objectius són: aprofundir en el coneixement de la història, el present i l'evolució de les plaques de cava.
Col·leccionistes de Sobres de Sucre
Col·leccionistes de Sobres de Sucre és un grup del Facebook, per comunicar-nos i/o fer intercanvi entre col·leccionistes de sobres de sucre nominatius de Catalunya. Informació, membres, esdeveniments, fotos i enllaços.
Col·lecionisme de Terrassa
Web de l’Associació Grup Filatèlic, Numismàtic i de Col·lecionisme de Terrassa. Butlletins, els anteriors, associació, separates, botiga, webs d’interésm col·leccionisme a Terrassa, galería, biblioteca, Intercanvis i exposicions anuals de filatelia.
Colleccionistes de Plaques de Cava
Pàgina dels Colleccionistes de Plaques de Cava (C.P.C.), una organització no lucrativa fundada l'any 1994 a Barcelona. La CPC agrupa aficionats i estudiosos de les plaques de cava. Informació, activitat i els seus principals objectius.
Correos - Filatèlia
Dades i imatges de totes les emissions de segells des de 1997. Àlbums i publicacions, filatèlia online, punts de venda, etiquetes, roleus i màquines de reixat utilitzades per Correus, taller sde segells. Llibre de Segells d'Espanya i Andorra 2006.
Crapze Libros
Llibres antics, rars i descatalogats en moltes temàtiques. També inclou botiga de col·leccionisme: Postals, Tebeos, cromos, revistes, cartells, guias i mapes, futbol, militars, toros, cinema, festes, publicitat. A Badalona i Mercat de Sant Antoni.
Cronovies
Objectiu doble s'ha assolit. Omplir les 366 dates del carrendari amb fotos de plaques de carrer, places, avingudes, parcs, ... que el seu nom fa referència a una data. I la segona incorporar totes les plaques existents a Catalunya amb el mateix criteri.
Dafyn
Articles Filatèlics i Numismàtics des de 1985. Punt de referència obligatori pels qui fan del col·leccionisme en general una tasca ben organitzada que enriqueix el seu entorn quotidià. Materials d'arxiu i organizació de col·leccions.
El Petit Museu del Pin del Barça
Pàgina web dedicada al col·leccionisme de pins, insignies i escuts del FC Barcelona. Pins, Camp Nou, cartells, aniversaris i vincles relacionats recopilats per en Josep Maria Codinach. +11.000 pins insignies i escuts del Barça.
El Troc - Bloc
Pàgina del Troc, un butlletí de col·leccionisme. Un espai on trobar informació i recursos de col·leccionisme, actes, exposicions, publicacions, anuncis, associacions, fires, documents, agenda, anuncis i dades diverses. Sants-Montjuïc (Barcelona).
El Troc - Butlletí de Col·leccionisme
Pàgina del Troc, un butlletí de col·leccionisme. Un espai on trobar informació i recursos de col·leccionisme, actes, exposicions, publicacions, anuncis, associacions, fires, documents, agenda, anuncis i dades diverses. Sants-Montjuïc (Barcelona).
Eli Ramirez
Bibliotecària que dibuixa i que col·lecciona punts de llibre. Aquest any, i per primera vegada en els 29 anys de la història del COBDC (Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya), hi ha hagut eleccions a la Junta de Govern ...
elmaniatic.cat
Col·leccionista de moltes coses. Col·leccions de les que disposo material per a canviar amb altres col·leccionistes. El fet de col·leccionar ha estat sempre una dèria: números de loteria, goigos, targetes de telèfon, targetes magnètiques, …
Escuts de Hattrick
Pàgina de l’Itnash dedicada als escuts de hattrick, el foc de futbol per a ordinador. Tot va sorgir per la meva afició pel Photoshop...i la conseqüència d'això en un gran joc com hattrick :P. Els escuts i els seus comentaris corresponents.
Escuts, insignies i pins del Barça
Web dedicada al col·leccionisme d'escuts, insingnies i pins del Barça. Pins de partits internacionals i estatals, centenars d'estuts nous i antics, especial dedicat al Camp Nou, i moltes més coses totes relacionades amb el FC Barcelona.
Etiquetes de Vi i Cava
Anàlisi del disseny gràfic de les etiquetes de vins i caves del Penedès. Hem obert aquest bloc a partir de dos interessos que comparteixen àmbits comuns: el disseny gràfic i els vins i caves del Penedès. Etiquetes dels nostres vins i caves.
Exfilna Mallorca 2007
La mostra Exfilna Mallorca agrupa als col·leccionistes que ens visiten, comissaris, jurats i visitants en general. Que amb la seva participació fan aquest dies de Palma de Mallorca una festa filatèlica i del col·leccionisme.
Federació Catalna de Societats Filatèliques
Organisme fundat a Barcelona l'any 1971, actualment compta amb 37 entitats filatèliques federades. Té la seva seu a Torroella de Montgrí (Girona). President: Joan Isern. Secretari: Pere Martí. Administrador: Josep Ferrer. Activitat general.
Filatèlia Apícola i Entomològica
Catàleg col·lecció internacional de Filatèlia Apícola i Entomològica del Col·lectiu Català d'Abellaires. Aglutina apicultors que decideixen practicar una nova cultura en el tenir cura de les abelles, aposten decididament per una apicultura sostenible.
Filatelia Monge
Filatèlia, col·leccionisme i numismàtica. Especialistes en col·leccionar segells, monedes, bitllets de col·lecció i heràldica. Les grans col·leccions i catàlegs amb la millor atenció al servei del col·leccionista des de 1878 a Filatèlia Monge Barcelona.
Filatèlia Numismàtica Gaudí
Els invitats han d’identificar-se o registrar-se com a usuari. Pera registrar-se o accedir al seu compte d’usuari, accediu a la zona d’identificació i/o registre de la part (enllaç: la meva comta-registrar-me) o amb un enllaç. Català no operatiu.
Filatèlia Trafalgar
Filatèlia i numismàtica. Compra i venda de segells i monedes a Barcelona i Girona. Fundada l’any 1985, servei del col·leccionista. Una especialitat de l’empresa és la venda per correu, avalada pel prestigi adquirit amb anys, amb serietat i qualitat.
Fira Cinema i Col·leccionisme Figueres
2013 5a edició de la Fira Cinema de Figueres i 36a Fira del Col·leccionista de Figueres. Es celebren a primers del mes de juliol a la capital de l’Alt Empordà i està organitzat per el Casino Menestral Figuerenc. Fòrum de la fira i edicions anteriors.
Fundació Bartolomé March
Constituida el 1975 per Bartolomé March Servera (Palma, 1917-París, 1998). Educado a Palma i a Londres, fou home cosmopolita que va aprofitar els seus viatges per a desenvolupar una gran afició por les arts. La versió en català no és operativa.
Gossos.com
Portal dels gossos a Catalunya i al món. Tenen una gran relació amb els humans, servint d'animals de companyia, de guàrdia, de gossos pigall o de gossos pastors, per exemple. ... Cua, domesticació, etimologia, morfologia, taxonomia i pelatge.
Grup Filatèlic i Col·leccionisme de Reus
Grup fundat el 23 de febrer de 1934, per reusencs amants dels segells, tenien per nom Grup Filatèlic de l'Associació Cultural de Reus. Posteriorment es va obrir als amants de la numismàtica i a l'actualitat hi ha socis de tot tipus de col·leccionisme.
Grup Filatèlic i del Col·leccionisme de Palma de Mallorca
Grup local de Palma de Mallorca (Illes Balears) dedicat al col·leccionisme en general, en especial a la filatèlia. Fomenta el col·leccionisme com activitat mitjançant trobades, exposicions, edició d'una revista i una gran diversitat d'activitats.
Grup Filatèlic, Numismàtic i de Col·leccionisme de Terrassa
Entitat que pretén servir d'ajuda a tots els col·leccionistes. Al nostre local hi podeu trobar una biblioteca amb una 250 llibres i catàlegs de col·leccionisme i altres llibres de diversos temes, revistes de Col·leccionisme.
Joves de la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú
Els més joves de l’entitat vilanovina la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú. Organitzem activitats culturals, esportives, musicals, etc, per ajudar a enriquir la vida cultural i festiva de la nostra vila. Per Carnaval participa de tots els actes.
La Cova del Col·leccionisme
Pàgina de La Cova del Col·leccionisme, botiga de Barcelona completament dedicada al col·leccionisme. Postal antigues, cromos, àlbums, programes de cinema, publicitat, cartells, còmics, llibres, revistes, joguines i d’altres.
La Paperassa Andorra
Web de La Paperassa, postals Andorra, numismàtica Andorra-segells. Filatèlia, numismática, cartofilia, teletarges, Bibliofilia, notofi-lia Mercadet. És el major estoc en postals antigues d'Andorra i cartes postals. Escaldes-Engordany (Principat d'Andorra)
Les Emissions monetàries oficials de la Guerra Civil (1936-1939)
Llibre digitalitzat. L’autor és Antoni Turró i Martínez, de la Societat Catalana d’Estudis Numismàtics. Editat l’any 2007. El llibre cons-ta de la friolera de 923 pàgines, la majoria de les quals les podreu consultar per Internet. Del Consell Municipal…
Llibreria Carlos
Botiga online de la Llibreria Carlos de Badalona, especialitzada en la compra-venda de llibres antic i programes de cinema. Empresa familiar que des de 1987 es dedica a aquest món tant apassionant. A Badalona, L’Hospitalet i Mercat de Sant Antoni.
Màgic Món del Tren
Màgic Món del tren una instal·lació de Josep Arumí Bou dedicada al col·leccionisme i el modelisme. L’activitat, nova en el nostre país, intenta donar a conèixer el món del tren en miniatura, essent un espai per ser visitat pel públic de totes les edats.
Minerals i Fòssils - MineralTown.com
Col·leccionisme de roques, minerals i fòssils. Amb continguts educatius, el món mineral i fòssil amb articles, fotos, videos, jocs, directori web, cercador i anuncis classificats gratis.
Mondopunts
Mondopunts és el bloc de la Montserrat Casaponsa i en Domènec Martinez des de Salt (Gironès), col·leccionistes de Punts de lli-bre. Membres de l'Associació Catalana de col·leccionisme. Tot sobre els punts de llibre, marca pàgines, bookmarks, …
Museu de Plaques de Cava i Champagne de Sant Feliu de Guíxols
Creada i dirigida per la família de Josep Albó, la fundació-museu té com a finalitat posar a l'abast del públic de Sant Feliu de Guíxols i dels visitants una oferta que permet descobrir el món del cava i les plaques ordenada i ben organitzada.
Museu del Pins a Andorra
El Museu del Pin el trobareu a l'Hotel Sant Miquel de Ansalonga Ordino. Tenim més de 50.000 pins dividits en més de 85 temàtiques diferents. Els horaris són de dimarts a diumenge de 10 a 13 i de 16 a 19 H. L'entrada és gratuïta.
Museu Frederic Marès
Museu de col·leccionista. Conserva les col·leccions del seu fundador, l'escultor Frederic Marès (1893-1991), i que amb la seva donació van passar a formar part del patrimoni de de Barcelona l'any 1946. A l'antic Palau Reial dels comtes de Barcelona.
Nines Maria Narbón
Creació original de nines de porcellana a escala reduïda de 1:12 per a coleccionistes. Les nines actuals són d'autèntica porcellana, esmaltades al foc i fil que possibilita doblar-les per les articulacions i cintura.
NumisCat
NumisCat és un fòrum de numismàtica en català. Informació diversa sobre NumisCat. Fòrum d'identificació i estudi de monedes en llengua catalana, portal, index, llista de membres, perfil FAQ.
NumisCat.
Fòrum d'identificació de monedes en llengua catalana. Portal, índex, llista de membres, perfil, FAQ, buscar, ... T'has registrat? Has de registrar-te per tal d'iniciar una sessió. Se t'ha exclòs del fòrum? En aquest cas, envia un missatge al webmaster.
Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú
Associació de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) dedicada al col·leccionisme en general, especialment a la filatèlia. La penya està oberta a tota mena de col·leccionismes. Fundada al 1951. Membre de la FECAFIL i de la FESOFI. Medalla FESOFI 2002.
Pins Penyes Barça
F.C.Barcelona, web de col·leccionisme d'entrades, programes i pins de la UEFA Champions League del Barça i també les llistes de totes les penyes culés d'arreu del món i els seus pins. Programes dels partits del barça.
Plaques de Carrer
A aquesta web hi trobareu una col.lecció de plaques de carrer dels pobles i ciutats de Catalunya i d'altres indrets del món. Està formada per fotografies que he fet als meus viatges i excursions i per fotografíes de diferents col.laboradors.
Plaques de Cava
Pàgina dedicada al intercanvi de plaques de cava entre col·leccionistes i aficionats a fer col·leccions. Antonio Puig, es dedica a fer-ho degut a una enfermetat greu. Aquest web s'actualitza cada cap de setmana. Comarca del Tarragonès.
Plaques de cava de l'Alt Camp
L'idea del bloc, es donar a conèixer a tots els col·leccinistes les plaques i pirules editades arreu de la comarca de l'Alt Camp. També vol mantenir una catalogació de totes les existents i puntual informació de les novetats que s'editen.
PostersRoom
La gran sala del póster. La teva botiga online de pósters. Aquí trobaràs posters de cinema, obres d'art, fotografies inèdites, samarretes de pel·lícules i moltes més coses, classificats segons tema. Servei d'enviament a tota Espanya en només 24 hores.
Racó del Col·leccionista
Compra i venda de llibres, Tebeos i revistes de totes les èpoques. Si veniu a veure’ns segur que hi trobareu el que busqueu, tracte cordial i bon ambient. Som entusiastes dels llibres i dels Tebeos. Disposem d'un extens catàleg amb mes de 30.000 títols.
Riude&Clicks
Associació de col·leccionistes de Playmobil, ubicada al poble de Riudellots de la Selva. Organitza la Fira de Playmobil a La Bisbal d'Empordà (Entrada gratuïta). Amb Tallers de "Stop Motion" amb figures de Playmobil. Preu 3 euros per família.
Sallent Filatèlic
Amb seu social a Sallent, és una associació cívic i cultural constituïda l’any 1954 i que té com objectiu el promoure al afecció a col·leccionar, estudiar i divulgar el segell de correus com a portador d'una missiva postal, en totes les seves variants.
Sardanateca de Joan Fageda
Publicació de col·lecció de sardanes grabades en indistints medis i referenciant, quan es disposa, el soport CD que les conté. Pertany a més d'un coleccionista i la pretensió es que sigui gran. Relació de títols de sardanes.
Secció de Filatèlia i Numismàtica Centre Excursionista de Banyoles
Secció de Filatèlia i Numismàtica CE Banyoles. La nostra història, matasegells i dades de la Fira del Cop d’Ull que es celebra el dilluns de Pasqua a la Plaça de les Rodes i el 16 d'agost, al Passeig Dalmau, al costat de l'estany.
Secció de Filatèlia, Numismàtica i Col·leccionisme de l'IEP
Blog de la secció de Filatèlia, Numismàtica i Col·leccionisme de l'Institut d'Estudis Penedesencs (IEP). Vincles amb les seccions de Geografia, Filatèlia i numismàtica, Toponímia, Història, Medi ambient, Excursionisme, Literatura, Ciències socials, …
Senyal de plana de l'Alt Camp
Senyal de plana de l'Alt Camp és un bloc dedicat als punts de llibre editats a l'Alt Camp i a temàtiques. Aquest blog vol donar a coneixer aquesta modalitat de col·leccionisme i en especial els punts de llibres editats a la comarca de l'Alt Camp.
Sergi Brunet
Col·lecció de centenars de fotografies i firmes d’esportistes a càrrec d’aquest jove. Té preferència per les fotos de Coca-Cola, Pepsi-Cola i Fanta. 9.369 xapes de 153 països. Vaig començar a col·leccionar xapes al 1998.
Societat Catalana de Gnomònica
Web de la Societat Catalana de Gnomònica. Es dedica, entre altres coses, a fomentar l'afecció pels rellotges de Sol. Té una base de dades de rellotges de Sol dels Països Catalans. Coneix els nostres rellotges, llocs destacats i notícies gnomòtiques.
Societat Catalana de Lepidopterologia
Totes les dades sobre aquesta societat científica. Activitats, publicacions, fotografies de papallones i dades. El nostre objectiu és oferir-vos tota la informació sobre els nostres projectes, activitats, i el món de les papallones.
Societat Catalana d'Estudis Numismàtics
Blog de l’SCEN. La Societat Catalana d’Estudis Numismàtics, de l’Institut d’Estudis Catalans, creada el 1979. Dedicada a l’estudi de branques de la història de la moneda, la medalla, bitllets de banc, jetons, bons, vals i altres objectes paramonetaris.
Societat Catalana d'Estudis Numismàtics
Estudi de les diferents branques de la història de la moneda, la medalla, els bitllets de banc, els jetons, els bons, els vals i altres objectes paramonetaris i, en general, de tot instrument emprat per a facilitar les transaccions.
Societat Filatèlica Gironina SOFIGI
Associació filatèlica creada l’any 1952. Difón l'afecció al col·leccionisme numismàtic i general mitjançant l'organització d'exposicions. Organització d'exposicions filatèliques i de col·leccionisme en general. Excursions arreu de la geografia catalana.
Targetes Postals Antigues de Catalunya Nord i Fenolledès
Pàgina en francès i català de postal antigues de tota la Catalunya-nord i des de la comarca de la Fenolleda. Estàn subdividides per comarques i per indrets. Web dedicat als editors, creadors i col·leccionistes de targetes postals.
tengui
Directori punt de trobada dels col·leccionistes. Tenim els museus, associacions, fires, blogs, fòrums... imprescindibles i d’altres que et sorprendran. tengui és un portal d’Internet creat pel Museu de Joguets i Autòmats de Verdú i Cirici New Media, S.L.
Trucadors/Picaportes de diferents parts del món
Blog col·lecció de fotografies de trucadors de portes (picaportes) tant de Catalunya com de diferents parts del món. Està classificat per diferents llocs i comarques del nostre país com per continents i altres països del món. Està editat des de Reus.
Un grapat de coses
Espai per al col·leccionisme a Internet. Aquest blog és un espai del Grup Filatèlic, Numismàtic i de Col.leccionisme de Terrassa. En aquesta pàgina hi posarem tot allò que no sapiguem on posar, però que pot resultar útil per als col·leccionistes.
Uniliber
Uniliber es dedica a la venda de llibres usats i de segona mà. Si vols comprar llibres usats per Internet, a Uniliber disposem de 4 milions de llibres de segona mà, llibres rars, llibres de col·lecció i d’altres objectius de col·leccionisme. Múrcia.
Verdú Coleccionismo
Col·leccionisme en general. Verdú, capital del col·leccionisme vol ser, el punt de reunió del col·leccionisme de la península ibèrica. Trobada de col·leccionistes de l’Estat Espanyol per a comentar la propia afició i fer amics. 8 i 9 de juliol a Verdü.
Xapes a la Carta - Plaques de cava
Plaques de cava, un producte únic i amb dissenys exclusius. Xapes de cava commemoratives en alt relleu en or, llautó o plata. Oferim la possibilitat de subministrar la xapa personalitzada situada a l’ampolla de cava. Empresa i productes.
Xapes de cervesa
Bloc que vol ser un recull de les novetats de les xapes de cervesa de tota la península Ibèrica. Noticies relacionada amb el món del col·leccionisme cerveser. El món de la publicitat i els anuncis de cervesa de les diferents marques. Catalogació.
Xapes de Cervesa
Col·leccionisme de taps corona de cervesa a càrrec d’Eduard Casas que, des de 1998, col·lecciona xapes de cervesa. Mostra la seva col·lecció de més de 7000 xapes. Altres objectes com ampolles, cartells, plaques, pins, fòrum, …
xapes.net
Les categories existents fins ara, s’han ampliat tot intentant clarificar millor la procedència de les plaques. A partir d’ara, les noves grans categories són: Caves, marquistes, autonòmiques, pirules, estrangeres, …
Xauxa
La finalitat d'aquest blog és donar a conèixer les immenses possibilitats que ofereix el col·leccionisme i altres afeccions. La intenció és que cada apartat tingui de model una mostra d'un producte relacionat amb l'Escala.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT