COLONIES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Acampada.org - Fundació Escolta Josep Carol
La Fundació neix d'Escoltes Catalans amb la finalitat de fer arribar una proposta educativa per a infants i joves basada en la transmissió de valors en la formació integral, harmonitzant els tres vessants fonamentals: social, intel·lectual i físic.
ACCAC - Associació Cases de Colònies i Albergs de Catalunya
Pàgina de l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya, l'ACCAC. A la web hi ha cases de colònies on es pot experimentar i complementar fora de l'aula qualsevol dels continguts curriculars de l'escola. Instal·lacions arreu de Catalunya.
Aiguaviva, casa de colònies
Aiguaviva és la Casa de vacances de l’Església Evangèlica de Catalunya. Aporta un espai de trobada a través del contacte directe amb la natura i la convivència amb els altres. Les activitats s’adrecen a usuaris d’EEC o a persones no vinculades.
Alba Serveis Educatius - Cases de Colònies a la Garrotxa, colònies d'estiu
Alba Serveis Educatius és una empresa de lleure amb una llarga trajectòria i àmplia experiència, que compta amb diverses cases de colònies ubicades a la Garrotxa i al Pla de l'Estany i que desenvolupa diversos projectes educatius i treballs de síntesi.
Alberg La Farga de Querabls
Web d’aquest alberg, casa de colònies i terreny d’acampada, amb 128 places. Lloc i instal·lacions. Estades amb pensió completa o dret a cuina. Disposa d’habitacions per a 4, 6, 8 i 12 persones, piscina, camp de futbol, tirolina, rocòdrom i pista bàsquet.
Alberg Marista de Planoles
Casa de Colònies Alberg Marista en espai natural protegit, disposa de prats i bosc per activitats. Camp de futbol i voleibol, piscina i solàrium, habitacions, lliteres, calefacció, aigua calenta, saló polivalent, TV, vídeo, projector, rocòdrom i tirolina.
AMITACA - Casa de Colònies d'Activitats Marines
Activitats Marines Itaca es dedica a l'educació ambiental en l'àmbit marí adreçada a infants i joves de totes les etapes educatives. Entitat pensada per fomentar la educació i sensibilització de l'entorn marí a través d'activitats lúdiques i educatives.
Associació Amics de Sant Josep del Molí - Casa de Colònies Sant Josep del Molí
Associació creada a la casa de St Josep del Molí, antic molí fariner de Balaguer. Acollida en convivència a la natura, centre obert, grups i atenció a la gent gran. Activitats: Conferències, revista, programes de ràdio, premsa i el Full de Sant Josep.
Associació Catalana de Cases de Colònies
L'Associació Catalana Cases de Colònies gestiona 11 cases de colònies i 9 terrenys d'acampada alhora que desenvolupa una tasca d'educació ambiental i de conservació i protecció de la natura.
Ca Manxol
Casa de colònies a Rasquera (Ribera d’Ebre). Escapa't i vine a un lloc genuí, lluny per deixar enrere la rutina però a prop de la natura i els amics. Espais per a compartir i conviure. Per a estades amb la família, l'escola, l'esplai o la colla.
Cal Diable - Casa de Colònies
La casa de colònies Cal Diable està situada al terme municipal de Pontons (Alt Penedès). Casa de colònies de 100 places, amb activitats adaptades a totes les edats: Granja escola, sortides, tallers, aventura, …
Cal Gort
Casa de colònies dins del nucli urbà de la Pobla de Cérvoles (Garrigues). Escapa't! Vine a un lloc genuí, prou lluny per deixar enrere la rutina però molt a prop de la natura i els amics. T'hi esperen espais privilegiats per compartir i conviure.
Campament Juvenil Jaume I
El campament Jaume I està situat al terme municipal d'Alcalà de Xivert, a 4 km al sud del poble d'Alcossebre, a la comarca del Baix Maestrat. El Campament, que ocupa una superfície de quasi 74.000 m2, és al costat de la mar.
Can Bosc - Sant Iscle de Vallalta
Dins d'una enorme finca al parc natural del Montnegre masia de gran capacitat i diversitat d'espais en entorn boscós que permet fer activitats, des de parc infantil a camps esportius. Els interiors, dividits en dos espais, ofereixen vàries possibilitats.
Can Font
Casa de colònies en una masia catalana al Gironès. Té espai per a jocs, zona d’acampada, tallers, camp de futbol, cuina, piscina, sala polivalent, sala d’àudio i pati. Els orígens es remunten al s. XII, igual que la veïna ermita de Sant Joaquim d'Olivars.
Can Maiol Casa de Colònies
Can Maiol és una casa de colònies familiar, situada a Sant Andreu Salou (comarca del Gironès), un poble petit i tranquil de pagès que està situat entre Caldes de Malavella i Cassà de la Selva. Els propietaris viuen a la casa tot l’any. Dades i agenda.
Can Miqueló
Cases de colonies Can Miqueló a Sant Martí de Centelles. Can Miqueló és una casa pairal moderna amb amplis espais exteriors i equipaments esportius. Als Cingles de Bertí, amb unes vistes espectaculars al Parc de Sant Llorenç i envoltada de bosc.
Can Oliver
Ca n'Oliver és una casa de colònies situada al terme municipal de Pontós (Alt Empordà). Està format per dues cases, una és un antic convent marista (Ca n’Oliver Vell) i l’altra de nova construcció (Ca n’Oliver), de 120 places i 56 respectivament.
Can Pau
Pàgina d’aquesta granja escola i casa de colònies situada a Peratallada (Baix Empordà). Qui som, dades de la casa, i què oferim. Colònies d'estiu, estades escoles, estades famílies, estades grups, activitats Can Pau i activitats a les rodalies.
Can Putxet
Casa de colònies a Sant Celoni, al peu del Montseny. És seu d'una empresa d'activitats d'aventura a la natura. Activitats diverti-des, innovadores, didàctiques i emocionants per a tothom, per petits com per als més grans. Camp de paintball per adults.
Can Rigol Casa de Colònies
Com a casa de colònies i granja escola Can Rigol està pensada i dissenyada pels nens: escoles, esplais, grups esportius, ... També s’utilitza per grups d’adults: entitats musicals, grups familiars, empreses i celebracions. A Begues. Baix Llobregat.
Can Vilalta - Casa de Colònies
Can Vilalta us ofereix les seves instal·lacions per a passar caps de setmana, envoltats de natura i d'un entorn rural ideal pel lleure a Moià (Bages). Menús especials de cap de setmana i ara a més amb activitats per a tota la família.
Caps de setmana en familia.com
Caps de setmana amb nens per gaudir en família a les nostres cases de colònies amb activitats per adults i nens. Els programes Turisme Actiu en Família s'organitzen els caps de setmana i vacances d'estiu. Oci i de vacances per compartir i gaudir.
Casa de Colònies - Escola de Natura La Traüna
Masia de muntanya, a la falda del Turó de l'Home, en un punt enlairat i molt tranquil. Habitacions àmplies i sala amb llar de foc. Places, telèfon, sala d'activitats, calefacció, excursions. A 42 km de Granollers i a 8 km del Montseny.
Casa de Colònies a L'Estanyol
A l'Estanyol (Gironès), masia del s. XVI, grans espais, escola de natura, tallers d'aventura. La casa, sortides, festes, casaments, restaurant i preus. Totalment adaptada com a casa de colònies , estades, restauració i turisme familiar.
Casa de Colònies Aina
Entitat de Canillo, animada per voluntaris. Proposa un ventall d’activitats educatives en el lleure durant tot l'any. Pensades per al jovent d'Andorra, però també obert al jovent del bisbat d'Urgell, Catalunya, i altres països.
Casa de Colònies Alberg Roques Blanques
Web de la casa de colònies Alberg Roques Blanques. Un lloc ideal per a estades de grups, turisme familiar, colònies escolars, colònies d’estiu… L’ Alberg de muntanya està ubicat a 975 metres d’altitud, aprop de Ribes de Freser (Ripollès).
Casa de Colònies Amadeo
Allotjament turisme familiar i grups. Les instal·lacions es troben a la població de Poblenou del Delta, en el terme municipal d'Amposta. Situal dins el Parc Natural del Delta de l'Ebre entre mig d'arrossars, al costat de la llacuna de l'Encanyissada.
Casa de Colònies Artur Martorell
La casa Artur Martorell amb un disseny nou i funcional, fou la primera casa de colònies construïda de nova planta per a aquesta funcionalitat. Recentment renovada i millorada gaudeix d’immillorables instal.lacions. Situada a Calafell.
Casa de Colònies Berea
En un bell paratge prop de Font Rubí, la casa es situa en una gran finca, envoltada de pins i prats, i amb molts espais exteriors habilitats. Situació aïllada però accessible fa de la casa una bona opció per estades escolars i de tot tipus. Té 78 places.
Casa de Colònies Berea, Alt Penedès
Casa de colònies, situada a Font-rubí (Alt Penedès). Poseeix 90 places, camp de fútbol, bàsquet, volei, petanca i piscina. Instal·lacions i excursions a la zona. El nom de la casa és El Coll de la Barraca.
Casa de Colònies Cal Mata
Cal Mata és una masia del s XIII situada en el nucli de la població de Saifores. Una gran superfície plana i tancada, envoltada de petits boscos, vinyes i camps de conreu. A la casa hi ha espaioses sales polivalents que conserven l’estructura original.
Casa de Colònies Cal Petit
Casa de Colònies del poble d’Argentera, format per masies dehabitades. Terme de Vilanova de Melià (Noguera). Activitats, instal·lacions i serveis. L’edifici és modern i adequat, format per annexes distribuïts al voltant d' un gran pati.
Casa de Colònies Can Brugarola
La casa de colònies Can Brugarola es troba ubicada dins el terme municipal de Canet de Mar (Maresme) i a tan sols 150 metres de la platja. Canet és un poble amb un clima suau, obert als visitants i amb un tresor artístic immillorable: el Modernisme.
Casa de Colònies Can Clarens
Residència Canina i casa de colònies adaptada per a colònies escolars, convivències, cursets, estades familiars i d'amics, festes, celebracions, ... L'entorn i les instal·lacions de Can Clarens permeten la realització d’activitats lúdiques i pedagògiques.
Casa de colònies Can Grau
Masia restaurada en un petit turó de paisatge àrid i feréstec amb el mar de fons. Casa de la Diputació de Barcelona; 52 places, sales, aula de natura, cuina i menjador. Activitats a l'Observatori Astronòmic del Garraf i itineraris pel Parc del Garraf.
Casa de Colònies Can Pau
Masia del Baix Empordà (Canapost-Peretalada) envoltada de camps de conreu i pràcticament adossada al bosc, dedicada a l'educació ambiental en el marc de l'agricultura i la ramaderia tradicional. Data de l'any 1.857 i disposa d'una superfície total de 20 h
Casa de Colònies Can Ribas
Can Ribas de Montbui és una casa pairal del s. XVI, propietat de la família Oliver Parellada, restaurada i convertida en casa de colònies i escola de natura des de 1982. Can Ribas comprèn 23 hectàrees de boscos, camps de conreu i instal·lacions.
Casa de Colònies Can Vandrell
Masia del s.XIII al mig d'un paratge natural, al peu del Parc Natural del Montseny. Una de les masies disseminades de la Vall de la Riera d'Arbúcies enmarcada pels massissos del Montseny i les Guilleries. Equipaments adients per a les estades.
Casa de Colònies Casal Sant Vicenç
Casalot del s. XIX, ben reformat recentment. Lloc ideal per a reunions familiars, campus esportius, colònies escolars o celebracions, ja sigui en pensió completa o amb dret a cuina. Tot plegat, a 10 minuts del centre del poble i a 15 de la platja.
Casa de Colònies Castell de Cabrera
Pàgina de la Casa de Colònies Castell de Cabrera, situada entre Vallbona d'Anoia i Capellades a la comarca de l’Anoia. Informació general de la casa, les activitats, preus, llogar, com arribar-hi i instal·lacions.
Casa de Colònies Castell Fluvià al Montseny
Casa de colònies castell de fluvià. Vine a gaudir de les teves colònies al cor del Montseny amb les millors activitats i instalaci-ons. per Grups, individuals o famílies. També pots vindre a gaudir d'un cap de setmana.
Casa de Colònies Castell Vell
El Castell Vell és una casa de colònies que sorgeix de la reforma d'una masia del s. XV, envoltada per les ruïnes d'un castell medieval del s. XI, situat al cim d'un dels turons del Parc Natural del Montnegre-Corredor. Totalment reformada i adaptada.
Casa de Colònies de Santa Maria de Meià
Instal·lació de grans dimensions que ofereix amplis espais exteriors. La casa situada a la sortida del poble, envoltada de terreny per desenvolupar-hi activitats. Piscina dins del recinte. La casa fou un antic Monestir. En la Guerra Civil feu d'hospital.
Casa de Colònies El Bosc de La Massana
La finca té dues construccions; Xalet i Pavelló. El Xalet té 12 places en habitacions de 4 amb lliteres; sala d’estar reformada, amb aire modern, amb vistes als jardins i a la porxada que rodeja mitja casa; menjador per a 100 persones de capacitat.
Casa de Colònies El Castell de Fluvià
Casa de Colònies situada a Sant Esteve de Palautordera (El Vallès Oriental), a prop del Montseny. Colònies per individuals, grups, col.lectius i ampas. També pots gaudir d'un cap de setmana o d'unes vacances en familia. Equipaments.
Casa de Colònies El Collell
El santuari té una capacitat de més de 400 persones i acull la imatge original de la Mare de Déu del Collell. El complex, situat al Pla de l’Estany, integra: Casa de colònies, hostatgeria, campus esportius de diferents especialitats i granja escola.
Casa de Colònies El Collell
Complex lúdic esportiu ubicat entre el Pla de l’Estany i la Garrotxa. Consta d’un equip professional, amb més de 15 anys d’experiència en el lleure, organitzant colònies escolars, colònies d’estiu, campus esportius, grans esdeveniments, congressos, …
Casa de Colònies El Pinar
Casa de colònies situada a la comarca del Garraf, a Canyelles, en una antiga masia de l’any 1769 rehabilitada segons la normativa. Serveis. Instal·lacions, observatori astronòmic, fotografies i com arribar-hi.
Casa de Colònies Finca Prades
Les muntanyes i els boscos frondosos de Prades acullen la casa de colònies. Es un resort en contacte ple i exclusiu amb la natura-lesa, en un lloc privilegiat i amb bonics paisatges. Quatre edificis d’una sola planta. Capacitat per a 284 persones.
Casa de Colònies Flor de Neu
Casa de colònies a Castell de l'Areny (Berguedà). Disposa de 120 places (20 per discapacitats), habitacions de 16 i 18 llits, escola de camp, educació ambiental, tallers, tallers d'aventura, itineraris de natura, activitats esportives i excursions.
Casa de Colònies i Campament Montsant - Fundació Pere Tarrés
Situat a Vilaller (Alta Ribagorça). Es tracta de dues cases de colònies en un mateix indret, físicament separades, que poden ser utilitzades per un sol grup. 105 places, (53 i 52) i campament de 75 places.
Casa de Colònies i Campament Montsant - Fundació Verge Blanca
Consta de dues cases que estan obertes tot l'any per llogar conjuntament o bé per separat, amb cuines, menjadors i terrenys de joc diferenciats. Una casa té 53 places, ampliables a 150 i carpa de 24 places i tendes de campanya. L'altra casa té 54 places.
Casa de Colònies L’Ocell
Nova casa de colònies de la Fundació Pere Tarrés, situada enmig del Baix Empordà. Rutes per conèixer els petits pobles, visites a la Bisbal d'Empordà per a endinsar-se en el món de la ceràmica. A 0.5 Km. del poble medieval de Corçà.
Casa de Colònies La Coma
Casa de Colònies a Sant Guim de Freixenet, a la comarca de la Segarra. Veniu amb els amics, la familia, els professors o els monitors. Passareu uns dies inoblidables i molt divertits, plens d'activitats i bones estones en plena natura.
Casa de Colònies La Marinada
La Marinada es troba a la localitat de Cambrils, històric poble mariner, a 1 km del seu centre i molt a prop del parc d’atraccions Port Aventura. A 500 m de la platja, envoltada de pins, la converteixen en un lloc immillorable per accedir al medi marí.
Casa de Colònies La Roca de Muntanyola
Casa de colònies de 48 places llogada pel Centre d'Esplai de Ca n'Aurell des del 1974, aprofitant l’antiga masia de Muntanyola. La casa i l'entorn han servit com a espai de lleure per a la canalla i han estat objecte d'estudi per professionals de l'esplai
Casa de Colònies La Ruca
Casa de Colònies situada a la comarca natural del Moianès, al centre de Catalunya, envoltada de boscos d’alzines, roures i pinedes de pi roig. Pròxima a la riera de Malrubí, on hi destaquen els arbres de boscos de ribera i els antics molins fariners.
Casa de Colònies Les Coromines
Escapa't! a un lloc genuí, prou lluny per deixar enrere la rutina però molt a prop de la natura i els amics. A les cases de colònies, t'hi esperen espais privilegiats per compartir i conviure. Per a estades amb la família, l'escola, l'esplai o la colla.
Casa de Colònies les Preses
Activitats de senyalització de senderes, l'edició de guies i desenvolupament de programes d'educació ambiental. Càmping Les Preses Natura, Centre Logístic de Bicicletes, i Àrea de Xenacs, un ecomuseo del parc volcànic. Instal·lacions i entorn.
Casa de Colònies Mas Coll de Dalt
Masia amb més de 400 anys d’història ubicada a Sant Feliu de Pallerols. Convertida en casa de colònies, manté l’encant de la construció de pedra. Situada al mig de la muntanya, envoltada de vegetació i boscos. Per aillar-se completament.
Casa de Colònies Mas Llop
Web de la Casa de Colònies Mas Llop. La Casa de Colònies Mas Llop, situada al terme municipal de Caldes de Malavella (La Selva). El Summer Camp és un autèntic Activity Camp anglès, dirigit a nens i nenes de 6 a 12 anys. Altres propostes i instal·lacions.
Casa de Colònies Mas Muxach
Colònies, estades, trobades, turisme familiar, festes i celebracions, a la comarca de la Selva. Obert tot l'any. En plena natura! Turisme familiar en plena natura. Caps de setmana diferents. Festes i celebracions. Colònies escolars.
Casa de Colonies Mas Saiol
Pàgina web de Mas Saiol de Moià (Bages). Website d’aquesta casa de colònies per a joves de Moià. Característiques de la construcció i activitats a fer-hi. Presentació en flash, d'aquesta masia de la zona del Moianès.
Casa de Colònies Masia Curtius
Incipient pàgina de la Casa de Colònies Masia Curtius. La Masia Curtius està ubicada a Lluçà, al Lluçanès (Osona). Estem creant la nova web, perdoneu les molèsties.
Casa de Colònies Masia Dorada
Casa de Colònies Masia Dorada a Salou (Tarragonès). Disposa de 96 places a 108 km de Barcelona i a 2 km de Salou. Bungalous de 8 places amb lliteres i banys col·lectius. Gran sala de jocs. Piscina, camp de futbol i de voleibol. A 15 minuts parada de tren.
Casa de Colònies Pedraforca
Colònies amb estades per a grups. Allotjament, amb pensió completa o dret a cuina, en la nostra masia, restaurada al peu del Pedraforca, per a famílies, escoles o grups. Activitats, convivències, estades en aquest entorn rural, natural e idíl·lic.
Casa de Colònies Penyafort
Casa de la Parròquia de Santa Maria de Vilafranca del Penedés, inaugurada a l’any 1958 i destinada a l'obra pastoral. Situada en terrenys de la Bassa i el Molí Baix. L'edifi consta de soterrani i dues plantes. Capacitat d'allotjament de 115 persones.
Casa de Colònies Quatre Vents
Situada al Monestir de les Avellanes, a Os de Balaguer (La Noguera). Bosc de pins per activitats, camps de futbol, voleibol, handbol, bàsquet, piscina i solàrium, saló polivalent, TV i vídeo, megafonia, infermeria i habitació per a disminuits. 79 places.
Casa de Colònies Sant Josep del Molí
Casa a l’antic molí fariner de Tartareu, Les Avellanes, al cor de La Noguera. Treballa per al creixement i la plenitud de la persona a través de diverses activitats socials i culturals. Centre Obert Sant Josep a Balaguer i acollida a la casa de colònies.
Casa de Colònies Tramuntana
Casa de colònies de Vilamaniscle a l'Alt Empordà. Informació, entorn, característiques i lloguer de la casa per grups. Una casa de nova construcció, planta baixa,sense barreres arquitectòniques i 15.000 metres d'esbarjo al peu de l'Albera.
Casal de l'Albera
Casa de Colònies Casal de l'Albera a Canadal (Serra de l'Albera), a on es pot arribar per la Nacional II o l'autopista A7. Des d'aquest lloc es poden realitzar visites a diversos indrets. Disposa de menjador, cuina, dormitoris i tots els serveis.
Casal de Pau
Casa de colònies situada a 3 Km d'Arbúcies (Girona) en plena naturalesa dins el Parc Natural del Montseny on es pot gaudir d'un entorn privilegiat en contacte amb la natura i fer tot tipus d'activitats a l'aire lliure. També té còmodes espais interiors.
Cases de Clònies - el Petit Explorador
Cases de Clònies recomanades del Petit Explorador. Amb el Petit Explorador, marxem de colònies. El Petit Explorador, web amb sortides a cases de colònies, activitats per les vacances d'estiu, sortides escolars i activitats amb nens a Catalunya.
Cases de Colònies i Albergs de la Fundació Pere Tarrés
Cases de Colònies de la Fundació Pere Tarrés. Allotjaments a Catalunya on s’ofereixen serveis per a les escoles realitzats per monitors titulats. També hi ha habitacions exclusives per a famílies. Cases de la Fundació Pere Tarrés.
Cases de Colònies.cat
Projecte independent que pretén compartir experiències i valoracions sobre les estades a cases de colònies de Catalunya. La informació, s’obté a través de webs de la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família.
Castell de Cabrera
Pàgina de les Cases de Colònies Castell de Cabrera de Vallbona d’Anoia (Anoia). Ofereix serveis de colònies escolars, crèdits de síntesi, colònies d’estiu, estades esportives, cases de colònies, i turisme familiar.
Castell Vell
El Castell Vell és una casa de colònies que sorgeix de la reforma d'una masia del s. XV, envoltada per les ruïnes d'un castell medieval del s XI, situat al cim d'un turó del Parc Natural del Montnegre-Corredor al terme municipal de Llinars del Vallès.
CatColònies - cases de colònies a Catalunya
Els serveis van dirigits a totes les escoles, AMPAS, grups de lleure, com també a les empreses privades i públiques que tinguin la necessitat d'organitzar una activitat o sortida. Fem l'assessorament personalitzat a qui necessita d'una instal"lació.
Centre d’Educació Ambiental Mas d’en Pedro
Escola especialitzada en la descoberta de l'entorn. Projectes educatius, destinats a millorar el coneixement i l'actitud de respecte el medi. Situat a les rodalies de Cubelles (Garraf) en una antiga masia del s. XV. Funciona com a Casa de Colònies.
Collage. Recursos Escolars i de Lleure
Centres de recursos educatius específics educatius per a persones amb disminucions auditives. Actualment, us podem oferir gran diversitat de serveis, que hem anat ampliant al llarg del temps en quantitat i qualitat. Cases de colònies.
Colònies a Borredà
Pàgina de les colònies de Borredà (Berguedà). L’oportunitat per viure de veritat, per gaudir en llibertat. Per 15è any consecutiu, comença l'esplai per a tots els grups junts a les quatre de la tarda a l'Escola Xarxa de Berga.
Colònies Albatros
Casa de colònies a Llafranc (L'Empordà, Costa Brava de Girona). La casa de colònies es trova a Llafranc (Palafrugell). Gaudeix d'un cap de setmana o vacances en família amb els millors equipaments i activitats per adults i nens. Equipaments.
Colònies d'Anglès - Catalunya i USA
Colònies d'anglès amb americans. A Catalunya i als Estats Units. Fun and Learn (aprèn i diverteix-te) és una entitat que organitza colònies d'anglès i estades a l'estranger. La immersió lingüística i cultural.
Colònies Idiomes
Aprèn idiomes mitjançant el món de les colònies a Catalunya. Aprèn idiomes i disfruta amb les millors colònies. Fes esports i practica idiomes fent colònies a Catalunya. Espai, Serveis Educatius i Culturals, empresa de serveis a Barcelona.
Colònies Jordi Turull
Colònies Jordi Turull és una entitat de l’Escola Pia de Catalunya, nascuda l’any 1964. Està dedicada a l’educació en temps de lleure. Treballen des de quatre àmbits formatius: Colònies d'estiu, lloguer de cases, famílies i grups, i monitors.
Colònies La Fosca
Web de la Casa de Colònies La Fosca de Palamós, a l'Empordà, Costa Brava de Girona. Gaudiu a la vora del mar de la casa de colònies. Caps de setmana i vacances en família, per a grups, individuals, col·lectius i ampas. Equipaments i serveis.
Colònies Martorell-Montserrat
No són colònies com un fet aïllat sinó que cal relacionar-lo amb l'escoltisme, amb qui es comparteix idees i principis, entre els quals la voluntat catalanista i el progressisme. L'any 1962 Colònies es consolidà com equip i activitat amb continuitat.
Colònies Mas Portal
Casa de Colònies al Pirineu, a Àger (Pirineu de Lleida) de Rosa del Vents. Vine a la casa de colònies Mas Portal a Àger. Gaudeix d'un cap de setmana o unes vacances en família amb els millors equipaments i activitats per adults i nens.
Colònies Orriols
Orriols és una casa pairal que ja apareix documentada al s. XI, situada entre Castellar de n’Hug i La Pobla de Lillet. Actualment està modernitzada i acondicionada coma a casa de colònies. Consta d’un edifici principal i dos anexos. Dades.
Colònies Sant Aniol
Web de la casa de colònies a St Aniol de Finestres (La Garrotxa) La casa de Sant Aniol de Finestres s'estructura en tres plantes. A la planta baixa hi ha la porta d'accés a la casa, la cuina, el menjador, la sala de monitors, un balcó i el rebost.
Colònies Sant Martí de Llémena
Informació de les Colònies Sant Martí de Llémena, municipi de la comarca del Gironès. Règim d'obertura durant tot l'any, capacitat per a 40 places, amb un mínim exigible de 20 places. Està destionat per la junta de la Casa de Colònies.
Decolònies.com
Cases de colònies, sortides d'un dia, allotjament, turisme rural i recursos per a l'educació. Portal català del lleure i les colònies. Gestions decolònies és un projecte que té per objectiu oferir una proposta d’allotjaments i d’activitats per grups.
Edulonia
Edulonia és una marca del grup English Summer S.A. que és una empresa familiar dedicada professionalment a l’ensenyament d’anglès i a l’educació en el lleure, des de l’any 1980. English Summer disposa dels seus propis serveis educatius.
Eix Estels
Una proposta de qualitat per les vacances familiars i grup de l'escola i el lleure. Cases de colònies a Catalunya i a Mallorca. Promocions especials durant tot l´any. Especial singles amb fills/es. Es fa al Mas Banyeres de Centelles (Osona).
El Corral del Mataró
És una escola de bosc, aula de natura i casa de colònies situada a Arbúcies, dins el massís del Monyseny, envoltada de boscos. Informació general, fitxa tècnica, història de la casa i tipus d’estades que s’hi poden realitzar.
El Pla Rodó
Terreny d'acampada situat al municipi de Toses, en un espai d'interés natural. El terreny està situat entre petites muntanyes que permeten fer excursions per gaudir de la fauna de la zona (marmotes, muflons, isards, cèrvols) o conèixer el romànic.
El Pou del Glaç Casa de Colònies
Casa de Colònies a La Bisbal del Empordà (Girona). La casa de colònies gaudeix dels millors equipaments i activitats per adults i nens. Menjador de 160 places amb llar de foc, calefacció i televisió. Informació de la resta d’equipaments.
El Robledal - Sant Julià de Vilatorta
A l’est de la Plana de Vic, on començen les Guilleríes, trobem aquesta masía reformada a les afores del poble de Sant Julià de Vilatorta. Una gran finca molt ben conservada, amb molts espais exteriors propis on poder gaudir de l’entorn natural.
El Rourell Casa de Colònies
Espai a Internet del Rourell, Casa de Colònies ubicada al municipi de La Vall de Bas, comarca de La Garrotxa (Girona). Es tracta d’una casa pensada per fer-hi colònies escolars, casals infantils, trobades d’amics i rurusme familiar, tallers i sortides.
El Xaloc
Lloc genuí, lluny per deixar enrere la rutina però molt a prop de la natura i els amics. Casa de colònies, hotel rural i restaurant. T'esperen a l'espai privilegiat per conviure. Estades amb la família, l'escola, l'esplai o la colla. Viu les colònies.
Escola de Camp de Ramio - Casa de Colònies
Casa de Colònies Estiu: L’escola té cabuda per a 58 persones. Es una antiga rectoria del s.XIV adaptada i modernitzada. Les activitats que es fan a l’escola estan concebudes per fer de l’aprenentatge una diversio. Activitats a la natura.
Escola de Camp El Polell
Casa rural al Montseny que pertany a la Diputació de Barcelona, gestionada per l'Associació l'Esbarzer. Treballem amb l'objetiu de promoure millors formes de aprofitament pedagògic del massís, amb grans possibilitats.
Escola de Natura Can Sans
La Casa de colònies i escola de natura Can Sans és un mas dels segles XII al XVI, totalment restaurat. La masia està situada en un lloc aïllat, en mig d’una extensió de 70 hectàries, envoltada d’arbredes, camps de joc i boscos. A Viladasens (Gironès).
Escull - Es Rebost. Projectes educatius i activitats extraescolars
A Escull fem tota classe d’activitats educatives per a nins, joves i adults, dins l’àmbit de l’educació no formal. A Es Rebost realitzam serveis de vigilàncies en escoles tant a l’hora de dinar com en guarderies. Palma de Mallorca i Girona Ciutat.
Espai - Aprendre idiomes a l'estranger
En residències o famílies. Idiomes del món. Aprèn gaudint. Cursos intensius. Aprèn idiomes als millors centres i viu en residències o en famílies. Empresa de serveis educatius i culturals, especialitzada en selecció dels millors instal·lacions per grups.
Espai - Serveis Educatius i Culturals
Pàgina d’Espai, serveis educatius i culturals. Agència de colònies. Cases de colònies, estades esportives, neu, viatges de fí de curs, turisme familiar... Faci les seves reserves en línia …
Estiu Jove.org
Activitats d'estiu per a joves. Camps de Treball, intercanvis, estades, rutes, tècniques. Tot per a viure un estiu diferent. Informació de les activitats i del nivell organitzatiu d'aquestes institucions dedicades al lleure dels joves.
Fun and Learn - Colònies d'anglès a Catalunya i als EUA
Fun and Learn, colònies d'anglès a Catalunya i als Estats Units. Per a infants i joves de 7 a 20 anys. Aprendre anglès divertint-se és possible a Fun and Learn. Inclou programes d'immersió lingüística a l'anglès a Castellar de N'hug.
Fundació Àngels Garriga de Mata
Entitat de Saifores (Banyeres del Penedès). Estades de convivència (mestres de Rosa Sensat, i els del Penedès hi fa l’Escola d'Estiu). Trobades, seminaris, estudis i recerques. Fundació, Àngels Garriga, Cal Mata, Saifores, Biblioteca i colònies.
Fundacio Pere Tarres - Activitats d'hivern
Activitats d'hivern a Catalunya per a infants, joves, famílies, esplais i ampa's. Colònies, casals i esquiades i un ampli ventall de possibilitats per a les vacances d'hivern. Apunta't a les colònies i casals d'hivern de la Fundació Pere Tarrés.
Fundació Pere Tarrés. Activitats estiu
Activitats d'estiu de la Fundació Pere Tarrés a Catalunya i l'estranger per a infants, joves, famílies, esplais i AMPA's. Colònies, casals, anglès, esports i un ampli ventall de possibilitats per a les vacances que podeu descobrir a la web.
Fundació Santa Maria de Siurana - Esplai
Portal web de la Federació de Centres d'Esplais de Tarragona, Fundació Santa Maria de Siurana. Escola de l’Esplai de Tarragona i servei de colònies de vacances per a joves. És membre de Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Clubs d’Esplai.
Fundació Víctor Sallent
Educació integral cristiana i cívica dels infants, adolescents i joves en marc del temps lliure. Grups d'Esplai Cristians, Servei de Colònies de Vacances i els cursos de Formació Permanent als moviments, grups parroquials i arxipestrats, escoles, ...
Gabinet Mip
Pàgina del Gabinet Mip del Vendrell (Baix Penedès). La pàgina ofereix un llistat i informació sobre cases de colònies i albergs d'arreu de Catalunya, a consultar per comarques. Gestió integral de reserves des de la web.
Granja Can Pere
Can Pere és una masia a dins del massís del Garraf, en ple parc natural. Envoltada de bosc mediterrani, propera al mar, gaudeix d’unes instal·lación isolades i accesibles a grups. A part d’acollir escoles, produim formatges, mel, oli i d’altres.
Granja Escola Baladre
Centre de convivència per a xiquets/tes i joves, en estreta relació amb la natura a Ondara. Activitats en ambient motivador. Apre-nentatge orientat cap a l’educació ambiental. Col·labora amb l’escola, en aspectes lúdics, creatius i convivèncials.
Granja Escola Can Pere
Basa l’activitat al voltant de la natura i els recursos que ofereix en l’entorn del Garraf. Els tallers donen possibilitats entre grups i edats. Dels recursos de la masia podeu conèixer els animals de granja i tot el procés fins els productes elaborats.
Granja Escola Mas Baget
Casa de colònies situada al Baix Camp a 3km, d'Alforja, al Baix Camp, trobareu una masia de principis del S. XVIII totalment reha-bilitada i adaptada com a casa de colònies. Disposa de 4 dormitoris col·lectius amb capacitat total de 54 places.
Granja Escola Torreta del Marquès a Benigànim
Galeria fotogràfica de les instal·lacions Granja escola "Torreta del Marqués" de Benigànim. Treballem al camp, juguem, fem pa i mermelada, reciclem paper, conservem flors, curem dels animals, estudiem l'entorn …
Grup de Colònies Ca n'Anglada Mijac
Funciona des de 1967, entitat d’iniciativa social que forma part del Moviment de Centres d’Esplai Cristians de la Fundació Pere Tarrés. L’entitat està censada a la Secretaria General de Joventut i lligada amb la Parròquia de Sant Cristòfor de Terrassa.
Grup de Colònies Montbrió-Vinyols
35 anys de colònies. A l'any 1972 Mn. Pere Dalmau (llavors seminarista a Barcelona) va dir que volia fer colònies amb la canalla de Vinyols i els Arcs. Va ser a partir d'aquest moment que els nostres pobles van començar a viure una gran experiència.
Grup de Colònies Roure
Facebook del Grup de colònies Roure de La Selva del Camp, al Baix Camp. Aquí teniu la informació de les pròximes minis. Els dies d'inscripcions som al local d'entitats de 17 a 19h. Prepareu-vos nens i nenes perquè estarem al Casal d'Entitats…
Illot Gran - Font-Rubí
L'Illot Gran és una masia situada a la comarca de l'Alt Penedès, a 5 km. de la capital Vilafranca del Penedès. Antiga casa rural reformada per habilitar-la com a casa de colònies, amb més de 2 hectàrees de terreny per gaudir de l'entorn natural.
Ítaca Casal Sant Vicenç
Pàgina de la casa de colònies Casal Sant Vicenç, a la vila d'Arenys de Mar, poble situat a la comarca del Maresme amb un encisador entorn. Estada en grup de totes les edats en un indret tranquil, ben comunicat i amb moltes possibilitats d'esbarjo.
L’Aliberch Casa de Colònies
Casa de colònies de principis del s. XII, segons l'arbre genealógic de la família Ali-berch. L'Aliberch es troba entre Santa Eulàlia de Riuprimer i Muntanyola a l’Osona. La casa, serveis, informació, turisme i activitats. Disposa de 76 places.
L’Alzina - Agència de Colònies
Empresa dedicada a l'educació socioambiental i als projectes geogràfics. Va començar la seva trajectòria professional a l’any 2000 a Cambrils (Baix Camp), del 2004 al 2009 va estar a La Masó, i ara de nou, torna a estar localitzada a Cambrils.
La Cadamont - Casa de colònies i turisme familiar
La casa de colònies La Cadamont, està situada en el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa a 20 minuts a peu de les Singleres Basàltiques de Sant Joan les Fonts. Diferents activitats de natura, de coneixement del territori i d'aventura.
La Carral Casa de Colònies
Casa de pagès a 800 m. restaurada, amb edificis de nous i zones d’acampada on es fan els campaments d’estiu dels grups de grans. Quan s’arriba a la Carral es pot veure que la llinda que hi ha sobre el balcó indica que la casa és de l'any 1798 ...
La Censada - Santa Margarida de Montbui
Informació de la casa La Censada ubicada a Santa Margarida de Montbui, a l’Anoia. Molt a prop d'Igualada trobem aquesta masia adaptada a qualsevol tipus d'estada. Distàncies: Barcelona: 70 km. Girona: 140 km. Tarragona: 65 km. Lleida: 100 km.
La Censada Casa de Colònies
Casa de colònies envoltada de boscs i camps on les escoles, agrupacions, esplais, … podran gaudir de la natura. Instal·lacions i serveis. La Tossa de Montbui està situada a l’Anoia, comarca central de Catalunya a Santa Margarida de Montbui.
La Farga
Alberg, casa de colònies i terreny d’acampada situats al cor de la zona axial dels Pirineus orientals, a la conca alta del Freser, vora el poble de Queralbs, a prop de la Vall de Núria. És una comarca d'alta muntanya, la casa es troba a 1000 m.
La Farga del Monyseny
Casa per a grups, un espai de tranquilitat a 30 minuts de Barcelona. Pertany al terme municipal de Fogars de Montclús (Vallès Oriental), a prop de Sant Celoni, centre comercial del Baix Montseny, amb tot tipus de serveis. Minim 25 persones.
La Garbinada Casa de Colònies
Casa de colònies i escola de Mar La Garbinada a L'Estartit (Costa Brava). Gaudeix d'un cap de setmana o vacances en família amb els millors equipaments i activitats per adults i nens. Habitacions de 4 a 6 places (en lliteres) amb bany i terrassa.
La Marinada Escola de Mar
Escola de mar i casa de colònies situades a Cambrils (Baix Camp). Disposa d’un projecte pedagògic i lúdic que apropa els escolars al medi marí. Dades generals del centre educatiu, la casa, les activitats, enllaços i altres informacions.
La Plana dels Teis
Zona d’acampada juvenil la Plana dels Teis a Vallfogona de Ripollès. És un campament ideal per a una unitat petita que vulgui passar uns dies sense necessitat de compartir el terreny, i envoltats d'un entorn amb gran patrimoni natural i històric.
La Rectòria de Vallcàrquera
Vine a gaudir de la natura del Parc Natural del Montseny a la casa de colònies La Rectoria de Vallcàrquera, situada en una tranquil·la vall a deu minuts del poble del Figaró i accessible seguint una pista asfaltada transitable amb qualsevol vehicle.
La Vinca / Alt Empordà
Terreny d'acampada voltat de gorgues i boscos a l'Alt Empordà que ofereig excursions guiades i àpats casolans amb productes de la nostra horta. La web oficial (http://www.lavinca.com), ha deixat de funcionar.
L'Aldric
Pàgina oficial de l'Aldric, una gran masia de Romanyà de la Selva, dedicada camp d’experiències i casa de colònies. És un mas dels segles XVI-XIX voltat de prats i boscos de la mateixa propietat. Estades per a escoles, esplais i grups.
Les Mines d’Osor
Casa de colònies a la comarca de la Selva. Activitats i serveis per a grups tot l'any. El projecte educatiu és conduït per un equip de monitors titulats, biòlegs, psicòlegs i especialistes. L'equip prepara estades i tallers amb objectius per a cada grup.
Les Tallades
Casa de colònies amb capacitat per a 180 persones, en una masia reformada al bell mig del bosc, a la depressió dels Cingles de Tavertet, entre les Guilleries i el Collsacabra, un lloc privilegiat on hi ha una gran gamma d'espècies vegetals i animals.
L'Illot Gran - Casa de colònies
Colònies en un centre d’interès específic adaptat al grup i les necessitats educatives. Estades temàtiques i activitats complementaries de lleure educatiu. Tallers de manufactura de productes ecològics com l’oli, pa i l’elaboració de most del Penedès.
Lleure 2000
Web de l'Agrupació de Serveis Lleure 2000. L'agrupació de professionals dedicats a la dinamització d'activitats en el món de lleure. Inclou serveis per a escoles, families, agroturisme, i dades diverses, ...
Lloma del Mig
Informació de la Lloma del Mig de Vistabella del Maestrat (Alcalatén). Inclou la fitxa tècnica sobre aquesta zona d’acampada que és propietat de la Conselleria de Territori i Habitatge. La seva capacitat és per a 120 persones.
Lloma Vela I
Informació de la Lloma Vela I de Vistabella del Maestrat (Alcalatén). Inclou la fitxa tècnica sobre aquesta zona d’acampada que és propietat de la Conselleria de Territori i Habitatge de la Generalitat Valenciana. Té capacitat per a 12 persones.
Lloma Vela II
Informació de la Lloma Vela II de Vistabella del Maestrat (Alcalatén). Inclou la fitxa tècnica sobre aquesta zona d’acampada que és propietat de la Conselleria de Territori i Habitatge de la Generalitat Valenciana. Capacitat per a 100 persones.
Marcel Maillot
Pàgina oficial de Marcel Maillot, una casa de colònies situada a la comarca del Baix Empordà, Girona (Torroella de Montgrí). Calendari de les colònies d'estiu, programes educatius en funcionament i altres cases de colònies del servei de Rosa dels Vents.
Mas Badó Casa de Colònies
Casa a Sant Quirze Safaja (Vallès). Els millors equipaments i activitats. Habitacions de 6 places (en lliteres) amb bany. Preparada per a minusvalids, 2 menjadors, 4 sales d'activitats, camp futbol d’herba, piscina, pista tennis i bàsquet, jardí i bosc.
Mas Batllori
Casa de colònies i escola de natura a Pujals del Cavallers, poblet dins del terme municipal de Cornellà del Terri. Presentació, instal.lacions, activitats i tarifes. El Mas Batllori és un antic mas de pagès restaurat i condicionat.
Mas Ciutadia
Zona d'acampada juvenil Ciutadia a Vallfogona de Ripollès. Activitats a la zona: GR, Meridià Verd, Mountain Bike, Zona de bany: Riu (Una Gorga). Està situat a una distància del nucli urbà de 1 km de Vallfogona del Ripollès.
Mas de les Monges
Zona d’acampada i aula en la natura de Polop de la Marina, en la comarca de la Marina Baixa. Aondicionament per a lleure en una valleta aïllada dels pobles propers, encaixat entre les muntanyes del Puig Campana i el Ponoig, de 1.410 i 1.181 m.
Mas La Canova d\'en Solà
Casa de colònies La Canova es situa dintre el terme municipal d’Olot i gaudeix d’un emplaçament geogràfic privilegiat. Es troba al bell mig del Parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, davant del volcà Croscat a 800 m. de la Fageda d’en Jordà.
Mas L'Armentera
El Mas L'Armentera fou construit al s.XV. El seu nom prove d'armenter: pastor de bestiar gros, bous o cavalls. Constava de tres edificacions. Adecuat per a “Casa de Colònies”, disposa de tots els serveis necessaris per acollir grups.
Molí de la Roda
Casa de colònies situada a Veciana amb capacitat per a 120 persones, camps d'esports i pisicina. Important casalot que fou casa senyorial dels barons de Segur (es coneix també com Molins de Segur i, antigament, rebia el nom de Sobirà o Guardiol).
Món Serè
Casa dissenyada especialment per a colònies i estades de natura en un indret tranquil i ben comunicat. Disposa de piscina tancada amb dos nivells, dutxes, camp d'esports i calefacció central. Els àpats són cassolans i cuinats a la casa.
Moviment de Colònies i Esplai de Castellar del Vallès
Moviment de Colònies i Esplai de Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Es tracta d’una associació de joventut i lleure, fundada l’any 1967 en aquest municipi vallesà. Compta amb uns 40 membres. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties.
Prades Verd Natura
Pàgina d’aquesta casa de colònies i alberg, situat a Prades, a la comarca del Baix Camp. A Prades Verd Natura es programen diferents activitats didàctiques, culturals i lúdiques. Tallers de tardor i itineraris entre la natura diversos.
Rectoria de Claverol
Turisme familiar i casa de colònies. Casa ideal per famílies i petits grups. Té una capacitat per 32 persones. La casa sempre es lloga sencera i amb dret a cuina. Al poble de Claverol, terme de La Conca de Dalt, sobre La Pobla de Segur (Pallars Jussà).
Rectoria de Sant Joan de Fàbregues
Espai ple de possibilitats on la practicitat s’uneix amb la bellesa d'una construcció romànica. La força i majestuositat dels cingles es fusionen amb la vida i harmonia dels boscos. Grups mínims de 20 persones, serveis de guiatge i turisme d'aventura.
Rosa dels Vents
Rosa dels Vents ofereix estades pels joves i les famílies. Esculli la mena d'estades que desitgi. Podeu triar unes estades esportives, educatives o de descans voltat de mar o de muntanyes; voltat de gent i ofertes de lleure.
Somnis de follet - Restautant Alberg
Restautant i alberg situat al poble de Castelladral, a Navàs (Bages). Casa de colònies, amb activitats per a nens i nenes enriquidores. Donen importància a fer les coses, perquè aprenguin a valorar-les. Cuina amb productes artesans i menús tot l’any.
Taula de Joves Comtal - Colònies a Sant Martí Sesgueioles
Aquest any fa 40 anys que la Taula de Joves Comtal organitza les colònies de 15. Això ha estat possible gràcies a dos factors immillorables: Els monitors i els participans. Les colònies es fan a a Sant Martí Sesgueioles, comarca de l’Anoia.
Torre Ametller - Cabrera de Mar
Situat en una finca d'onze hectàrees de bosc, a 4 km de la platja. Entre Vilassar de Mar i Argentona. L'edifici principal una construcció noucentista de l'any 1920. En origen destinada a habitatge, conserva les característiques arquitectòniques originals.
Torreferrana
Masia catalana del s. XV, amb torre de defensa, al Baix Empordà. Totalment restaurada i adaptada com a casa de colònies. Habitacions de 4, 6, 8 i 10 places i total de 130 places. Sales d’activitats, camps de futbol, voleibol, bàsquet i espai exterior.
Tria Casa de Colònies
Vol potenciar l’ús de les cases de colònies, albergs i refugis de Catalunya, ja que creiem que és la manera perfecte per conèixer aquesta terra i els seus espais naturals, amb els amics, companys de classe, familiars, ... També per l’educació en lleure.
Un dia redondo
Un dia redondo és una empresa de turisme que ofereix escapades de cap de setmana des de Barcelona. Gaudeix del teu temps lliure amb escapades, sortides i excursions a menys de 100 km de Barcelona. Rep cada setmana la proposta al correu.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT