COLUMBOFILIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Agrupació Columbòfila Missatgera Catalunya
Pàgina de l'Agrupació Columbòfila Missatgera Catalunya. A la web hi ha informació permanent i actualitzada de les activitats i inquietuds de l'agrupació, articles sobre colombofília i entitat afiliades. Barcelona.
Club Coloms Missatgers La Costera
Club Colombòfil de l'Alcudia de Crespins (València). L’afició als coloms missatgers ens fa crear un espai on qui estiga interessat pot visitar i informar-se sobre les activitats. En la colombofília actualment competim a nivell nacional i provincial.
Club Coloms Missatgers Reus
L’any 1937 els columbòfils de Reus es van agrupar, 18 columbòfils van formar el Grup de Coloms Missatgers al servei de l´Exèrcit, Transmisions i Senyals. El primer any el varen dedicar a anellar colomins. Versió en català mínima.
Club Coloms missatgers Terres de l'Ebre
Espai-bloc oficial del Club Coloms missatgers Terres de l'Ebre des d’Amposta, a la comarca del Montsià. Inclou informació general de les activitats que l’entitat organitza, relacionades amb els coloms missatgers. Les modalitats de les competicions.
Club Columbòfil Bétula Missatgera
Nova pàgina oficial del Club Columbòfil Bétula Missatgera de Badalona. Entrevista al seu president. Inclou informació de totes les competicions en les que participa, amb arxiu per temporades. Informació del derby lliure que organitza.
Club Columbòfil de Sants
Web del Club Columbòfil de Sants, fundat l’any 1935 i que ha celebrat les seves bodes de platí. Campionats, articles i notícies. La versió en català és mínima, i està reduïda a només alguns articles. Revisada i pendent de retirada del directori.
Club Columbòfil Porreres
Club Columbòfil Porreres Mallorca (Illes Balears). Inclou diferents informacions: Classificacions pla de vol-anelles de niu meteo galeria d'imatges i videos documents, l’entitat, articles, col.laboradors, webs colombofilas, quadre reproductor coloms, …
Concurs de la Safor-Valldigna Colombaires
Volguts colombaires, en aquest blog tractarem d'informar-vos de les últimes novetats relacionades amb el concurs de colombicultura de la Safor-Valldigna: Tauler d’anuncis, fotos Beniarjó, Rafelcofer, Xeraco, La Font d’en Carròs, Villalonga, …
Federació Catalana de Coloms Esportius - FCCE
La web de la Federació Catalana de Coloms Esportius. Competicions i resultats, notícies, legislació i diversa documentació sobre les races de coloms. Agenda d'activitats en coloms esportius i dades històriques d'aquest esport tradiccional.
Federació Columbòfila Catalana de Coloms Missatgers
Completa informació del món del coloms. Plans d’aviades, concursos, jutges, clubs, consells i informacions pels amants dels coloms missatgers. L'activitat colombòfila comença a Catalunya l'any 1890, amb la Reial Societat Colombófila de Catalunya.
La Colombicultura
El coneixement i proximitat de l’autora d’esta pàgina a este esport tan poc conegut, és a causa de l’arrelament que té en la seua localitat pel que m’agradaria fer una ressenya de la importància d’esta afició en els habitants de San Miguel de Salinas.
Reial Club Colombòfil de Catalunya
Pàgina oficial del Reial Club Colombòfil de Catalunya. Informació de la cria i entrenament de coloms missatgers amb finalitat esportiva, competicions, i dades diverses. La versió en català és molt mínima. Es consulta la retirada.
Societat de Colombicultura La Marinense
Creada l’any 1988 en Marines (Els Camp de Túria). La societat de colombicultura està formada per un grup d'amics amb molta il·lusió per els coloms esportius, de tindre'ls en regla i vore'ls volar amb les pintures o marques de cada colom.
Societat de Coloms Missatgers Andreuenca
Web de la Societat de Coloms Missatgers Andreuenca del barri de Sant Andreu de Barcelona. Va començar l’any l.955, quan un grup d’amics va fundar el Club Columbofil Mensajera Andresense. Club, notícies, resultats i cessió de coloms.
Xavier Freixas Zendrera
Els coloms missatgers estan en mi des de l'any 1970. Cursava el segon curs de batxillerat i la meva mare em va motivar amb que si aprovava totes les assignatures del curs en els exàmens de juny em compraria una parella de coloms. Traductor.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT