CONSELLSCOMARCALS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Ciutats de l'Arc Metropolità de Barcelona
Anteriorment conegudes com les ciutats de la segona corona metropolitana, van iniciar l'any 1992 reunions de treball a l'entorn del debat territorial. Mataró, Granollers, Sabadell, Terrassa, Martorell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.
Comarca Baix Aragó-Casp
Pàgina oficial de la Comarca del Baix Aragó-Casp, comarca aragonesa amb capital a Casp, que inclou 4 municipis catalanoparlants del Matarranya. Informació de l’estructura, serveis, competències, serveis, turisme, dades al ciutadà, ...
Conselh General d'Aran
Pàgina oficial del Conselh General d'Aran. Comarca d'alta muntanya, a l'extrem occidental dels pirineus catalans, fronterera amb França. Clima fred i nival, la parla dels habitants és una variant de la família de l'occità.
Consell Comarcal de d'Osona
Espai web del Consell Comarcal de l'Osona. Dades del Consell i serveix que ofereix i visita turística per l'Osona. Municipis, estadístiques, llocs d'interès i dades diverses.
Consell Comarcal de l’Alt Empordà
Web oficial del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. El Consell Comarcal, des de la seva creació, ha volgut ser una administració propera, receptora i amatent a les demandes i necessitats dels municipis i de les persones. Àrees i serveis.
Consell Comarcal de l’Alt Penedès
Web oficial del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb seu a Vilafranca del Penedès. Informació de la Institució, serveis, la comarca i els seus municipis, notícies, esdeveniments i vincles del país: Universitats, Institucions i cercadors.
Consell Comarcal de la Conca de Barberà
Diferents dades de l'estructura funcional. El Consell Comarcal compta actualment amb un vintena de membres, distribuits per diferents àrees de gestió. Té 19 Consellers.
Consell Comarcal de la Garrotxa
Consell Comarcal, turístiques i demostratives de la comarca amb vocació industrial, i que vol continuar essent-t'ho. Situació, sector industrial, serveis i entorn. Els serveis que presta directament el Consell Comarcal de la Garrotxa als ciutadans.
Consell Comarcal de La Noguera
Comarca lleidatana interior, extensa i en contacte entre la depressió Central catalana i els Prepirineus. S'estén pel vessant meridional de la gran serra del Montsec, per on s'obren pas la Noguera Ribagorçana. Memòria 2003-2007 i informació.
Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Comarca del sud de Catalunya. S'estén al llarg de 40 km a banda i banda del riu Ebre, en la seva entrada a Catalunya. Està formada per 17 pobles agrupats en 14 municipis, que ocupen una extensió de 892,56 Km², amb una població de 23.055 habitants.
Consell Comarcal de la Segarra
El Consell i les institucions públiques, han recuperat el patrimoni arquitectònic i cultural. Comptem amb equipaments dignes i a l'abast de tothom, on es desenvolupen tot tipus d'activitats en l'àmbit cultural, musical, educatiu, etc...
Consell Comarcal de La Selva
Pàgina representativa del Consell Comarcal de La Selva, ubicat a Santa Coloma de Farners. Informació dels municipis, entitats i gestions pel Consell Comarcal. Serveis i àrees turístiques de la comarca.
Consell Comarcal de la Terra Alta
Pàgina oficial del Consell Comarcal de la Terra Alta, situat a la capital, Gandesa. Informació d’interès sobre la institució i la comarca, servei permanent amb l’administració comarcal i dades turístiques del territori.
Consell Comarcal de l'Alt Camp
Entitat local de caràcter territorial a l'Alt Camp, posa a l'abast de tothom un nou servei per incrementar i millorar les relacions socials i comercials amb tots. Informació de la la Ruta del Císter.
Consell Comarcal de l'Alt Urgell
Pàgina web del Consell Comarcal de l'Alt Urgell. Dades de la comarca: Municipis, cultura, economia, serveis, turisme, agenda d'activitats, guia de serveis, ...
Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça
Comarca d'alta muntanya, als Pirineus axials, a la riba esquerra de la Noguera Ribagorçana. Patrimoni monumental i atractius turístics, nuclis agregats, esglésies romàniques amb pintures al MNAC, esquí alpí a Boí-Taüll i gastronomia.
Consell Comarcal de l'Anoia
Web oficial del Consell Comarcal de l'Anoia. Els municipis de la comarca de l'Anoia, recursos a institucions diversos. Defensa Forestal, serveis, joventud, medi ambient, mapes, la nova seu del Consell Comarcal.
Consell Comarcal de Les Garrigues
La comarca comprèn alguns dels municipis de la banda nord, accidentada al sud pels relleus de la serra de la Llena, de Corregó i el Tallat. Altiplans coberts per boscos d'oliveres. Les Borges Blanques és la capital.
Consell Comarcal del Bages
Informació sobre la comarca i tots els seus municipis, itineraris, patrimoni històrico-artístic, recursos, dades estadístiques, etc La comarca els seus municipis i serveis oferts.
Consell Comarcal del Baix Camp
Web oficial del Consell Comarcal del Baix Camp. La comarca té 28 municipis, amb capital Reus. La comarca té 173.434 habitants i una extensió de 695,3 km². Consell Comarcal, serveis, altres organismes, notícies, anuncis i municipis de la comarca.
Consell Comarcal del Baix Ebre
El web oficial del Consell Comarcal del Baix Ebre, amb seu a Tortosa. El Consell, la comarca amb els seus municipis, agenda, notícies i anuncis, tràmits i subvencions. Serveis comarcals dividits en departaments i dades diverses.
Consell Comarcal del Baix Empordà
Web oficial del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb seu a La Bisbal d’Empordà. Serveis als ajuntaments i al ciutadà, la comarca i el Consell. El President té les atribucions del càrrec i de supervisió de l’administració, serveis i personal.
Consell Comarcal del Baix Llobregat
Una comarca plena d'atractius que ofereix moltes possibilitats des del seu innegable interès turístic, ocult darrera la seva vessant industrial i social. Motor econòmic de Catalunya i d'Espanya. Serveis i recomanacions.
Consell Comarcal del Baix Penedès
Web oficial del Consell Comarcal del Baix Penedès, amb seu al Vendrell. El Baix Penedès nova il·lusió, i és feina de tots contribuir per deixar als nostres fills una comarca millor. L’institució, la comarca, turisme, municipis i serveis al ciutadà.
Consell Comarcal del Barcelonès
Web oficial del Consell Comarcal del Barcelonès. És una entitat local de caràcter territorial creada l’any 1988. La comarca exerceix competències en cooperació, assessorament i coordinació dels cinc ajuntaments. Serveis i dades.
Consell Comarcal del Berguedà - elberguedà
Web oficial del Consell Comarcal del Berguedà, i portal turístic de la comarca del Berguedà. Natura, cultura, mercat i productes, gastronomia, turisme actiu, municipis, serveis i agenda d’esdeveniments dels municipis.
Consell Comarcal del Garraf
Web oficial del Consell Comarcal del Garraf. informació general sobre les característiques, la història, la cultura i d'altres aspectes destacats dels municipis del Garraf, sobre serveis i recursos, links i webs que considerem interessants.
Consell Comarcal del Gironès
La comarca es constitueix com una entitat local de caràcter territorial formada per l’agrupació de municipis contigus, té personalitat jurídica pròpia i plena capacitat i autonomia per al compliment dels seus fins. Municipis i organització.
Consell Comarcal del l'Urgell
Pàgina del Consell Comarcal de l'Urgell. Festes i activitats culturals: Festa dels Dolors a Bellpuig, Festa del Segar i Batre a la Fuliola, festes de Sant Eloi a Tàrrega, la Verema a Verdú. Comunicacions i poblacions.
Consell Comarcal del Maresme
La web del Consell Comarcal, ofereix informació de la Comarca i alguns dels trets característics de la regió. Bases generals i específiques per a la selecció de determinades places incloses a l'Oferta Pública d'Ocupació.
Consell Comarcal del Montsià
Web oficial del Consell Comarcal del Montsià. Hi trobareu informació sobre la nostra organització i els principals projectes que realitza; sobre la comarca i els municipis que la integren. La comarca està formada per 12 municipis.
Consell Comarcal del Pallars Jussà
Comarca pirinenca, a la Vall mitjana de la Noguera Pallaresa, que s'obre en la conca de Tremp, on es troba la capital, Tremp. Al nord, s'estén la vall Fosca, amb altíssims cims: Subenuix, Peguera, Montsent de Pallars etc...
Consell Comarcal del Pallars Sobirà
Comarca d'alta muntanya, fronterera amb França, a la Vall de la Noguera Pallaresa. Cims altíssims. Les valls de capçalera formen tres subcomarques: Vall d'Àneu, Vall de Cardós, i Vall Ferrera. Sort és la capital comarcal.
Consell Comarcal del Pla de l'Estany
Amb informacions turístiques d'interés. La comarca i el Parc de les coves prehistòriques de Serinyà. Agenda d'activitats i turisme a la comarca.
Consell Comarcal del Pla d'Urgell
Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Festes i actes culturals: Fira Agrícola de Sant Josep a Mollerussa, diverses festes de la cassola, comunicacions i poblacions. La comarca del Pla d’Urgell està situada al bell mig de la Depressió Central Catalana.
Consell Comarcal del Priorat
La Web oficial del Priorat. Trobaràs tota la informació sobre aquesta comarca catalana: les seves festes, els seus paisatges, les seves tradicions, la seva història, els seus pobles... El Priorat et sorprendrà!
Consell Comarcal del Ripollès
Web oficial del Consell Comarcal del Ripollès, amb seu a Ripoll. Presentació del president del Consell Comarcal, la comarca, municipis, àrees d’actuació, serveis al ciutadà. La comarca del Ripollès està formada per dinou municipis.
Consell Comarcal del Segrià
Introducció a la Comarca del Segrià. Serveis al ciutadà, als ajuntaments, llista de consellers del Consell Comarcal del Segrià, mapa comarcal, índex de poblacions.
Consell Comarcal del Solsonès
Pàgina web oficial del Consell Comarcal del Solsonès. Dades de la comarca, els seus municipis, cultura i història, junta del Consell solsonès, i altres dades d'interès.
Consell Comarcal del Tarragonès
Pàgina oficial del Consell Comarcal del Tarragonès. Hi trobareu totes les dades del Consell i informació turística de la comarca del Tarragonès, els pobles, sòl industrial, atractius turístics i dades diverses.
Consell Comarcal del Vallès Occidental
Web del Consell Comarcal del Vallès Occidental, informació sobre el municipis, estructura i composició del consell, promoció econòmica, projectes europeus, … Una finestra virtual per conèixer la realitat de la comarca.
Consell Comarcal del Vallès Oriental
Web oficial del Consell Comarcal del Vallès Oriental amb seu a Granollers. Dades d’educació, medi ambient, política territorial, polítiques d'igualtat, polítiques socials, promoció econòmica, sanitat i serveis.
Consell de Mallorca
El Consell de Mallorca. Web oficial de la màxima l'Institució de l'Illa de Mallorca. Totes les dades del Consell, l'institució, el govern, i tot per saber qui sem, departaments sectorials i informació dels aspectes turístics d l'Illa de Mallorca.
Consell d'Eivissa
El Consell Insular d'Eivissa és actualment la més alta institució de govern de l'illa. Amb la Constitució de 1978, els eivissencs i formenterers recuperen la institució que des de feia set segles havia estat l'única forma de govern que s'havia conegut.
Consell d'Eivissa i Formentera
Pàgina oficial del Consell Insular d'Eivissa, la més alta institució de govern de l'illa. El 1978, els eivissencs i formenterers recuperen la institució, única forma de govern que s'havia conegut des de feia 700 anys. El govern, serveis i turisme.
Consell Insular de Formentera
Web oficial del Consell Insular de Formentera amb les informacions que buscau. Les persones que viviu a Formentera, hi trobareu tot allò relacionat amb els serveis públics, les gestions dels assumptes particulars i la feina a les diferentes àrees.
Consell Insular de Menorca
Pàgina oficial del Consell Insular de Menorca. Menorca, reserva de la biosfera. Informació institucional i informació turística i cultural de l’illa de Menorca, dels seus municipis, llocs d'interès, platges, aci, allotjament i restauració, …
Consorci del Moianès
Portal informatiu dels municipis per a donar a conèixer el Moianès. Tot allò del Moianès: Rutes, episodis històrics, fets quotidians, anècdotes, llocs inèdits, fotografies interessants, notícies locals, fòrums i enquestes. Web en construcció.
Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB)
La constitució de la Federació va ser l’any 1989, a Sineu. La FELIB és una associació regional vinculada a la federació espanyola de municipis i províncies (FEMP). Agrupa les mancomunitats comarcals de Mallorca i els Consells Insulars.
País Pirineus Mediterrània
Territori de reflexió per a definir un projecte de desenvolupament harmoniós i durable que aplega 57 municipis dels cantons d’Argelers de la Marenda, Arles, Ceret, Prats de Molló, Tuïr i de la Costa Vermella, amb una població de 84.720 habitants.
Plataforma per una Vegueria Pròpia - Vegueria Penedès
Campanya per una vegueria pròpia: Anoia + Alt Penedès + Baix Penedès + Garraf. Adhesions: 53 ajuntaments, 4 Consells Comarcals, 105 entitats i grups (+7500 socis), 9 associacions empresarials (+1500 empreses) i 11.750 a títol individual.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT