CORFBOL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Bossar Club Korfbal Sabadell
Web del Club Korfbal Sabadell. Un grup de persones vinculades als Amics de la Creu Alta, exjugadores de l’APB i d'altres clubs, i dels Bars la Teteria i la República fa anys vam començar a practicar aquest esport, i l'any 2009 vam crear el 1r equip.
Club de Korfbal Badalona - La Rotllana
Associació per a l'inserció social i l'educació en el lleure de Badalona. Activitats del Club korfbal Badalona. El més important del korfbal és que és un esport que promou la cooperació i el joc en equip, és per això que ho hem adquirit com Associació.
Club Esportiu Vilanova i la Geltrú Secció de Korfbal
Secció Korfbal del CE Vilanova i la Geltrú. El korfbal es basa en els principis de la cooperació, la no violència, la no especialització, l'habilitat i la coeducació. És un exemple de les possibilitats d'evitar la segregació per sexes a l'esport.
Club Korfbal Baix Empordà
El CKBE té la seu a Platja d’Aro, va ser fundat l’any 2011. Integrat per un grup amb experiència en el món del korfbal, per professionals de l’educació i l’activitat física, per joves que el consideren un esport pioner, són gent amb moltes ganes...
Club Korfbal Castellbisbal
Pàgina web oficial del Club Korfbal Castellbisbal, estitat esportiva dedicada al corfbal a Castellbisbal (Vallès Occidental). Actualitat, equips, el club, calendari, secció multimèdia i enllaços a altres webs d'Internet.
Club Korfbal Montcada
Web del Club Korfbal Montcada i Reixac (Vallès Occidental). Partit molt igualat i amb final trist pel primer equip a Terrassa. Visitaven la pista del Vallparadís Atlètic i des del primer minut el joc va ser força igualat. Els blaus, relaxats en defensa…
Club Korfbal Vacarisses
El Club Korfbal Vacarisses es va fundar l'any 2003, amb la base de l'antic equip de l'Autònoma, campió de lliga aleshores. L'equip sènior del Vacarisses participa des de la seva fundació a la Primera Divisió Nacional de la Lliga Catalana de Korfbal.
Club Korfbal Vallparadís
Pàgina oficial del Club Korfbal Vallparadís (C.K. Vallparadís), entitat esportiva d’aquest barri de Terrassa, campió de lliga. Feina feta, però no amb el premi desitjat. Potser era massa recompensa. El Vallparadís viatja a l’Europa Cup de Bèlgica.
Club Korfbal-Badalona | Rotllana
Amb el club korfbal Badalona-La Rotllana pots practicar el korfbal, l’únic esport mixta de competició. T’oferim participar en els nostres equips competitius o recreatius, dos opcions per conéixer els teus límits com a esportista o practicar l’esport.
Corfbol - Viquipèdia
El corfbol o korfbal és un esport d'equip jugat entre dos equips que cerquen introduir una pilota dins d'una cistella. Els equips són mixts, formats per quatre homes i quatre dones, i l'àrea de joc es divideix entre les zones d'atac i defensa.
Dossier de Korfbal
El korfbal és un esport molt popular a Holanda, en altres països minoritari però cada vegada mes conegut. És un esport innovador que va ser ideat per a promoure els principis de la cooperació i la coeducació.
Federació Catalana de Korfbal
Federació membre de la Federació Internacional de Korfball. Els precedents d’aquesta federació apareixen l'any 1990 amb l'Associació Catalana per a la Promoció i Pràctica del Korfbal. Notícies, competicions, seleccions i clubs.
IKF Europa Shield 2014 Vilanova i la Geltrú
L’Europa Shield es va celebrar a Vilanova i la Geltrú, en l'edició del 2007, primer any de creació de la secció de korfbal del CEVG. Van ser 6 equips participants i el Trojans anglès va ser-ne el campió. Al 2014 la competició torna a Vilanova i la Geltrú.
Korfbal (5 cèntims)
El korfbal és un esport molt popular a Holanda, en altres països minoritari. En català la denominació és korfbal, korfbol o corfbol... Introducció, recorregut històric, el korfbal. Esport Col·lectiu, característiques i principis del joc.
Korfbal a esportcatala.com
EsportCatala.com recull en aquest apartat totes les notícies generades pels equips de corfbol a Catalunya. Vacarisses campió de la Lliga Catalana de corfbol per quarta vegada consecutiva. La selecció catalana sub-16 al mundial.
Korfbal Club Barcelona
El KCB, primer club de korfbal de la ciutat de Barcelona, fundat l’any 2006 per uns joves amb objectius de promocionar i gaudir d’aquest esport a la ciutat. Està integrat per joves amb experiència, professionals de l’educació física i tècnics esportius.
Korfbal Club Barcelona
El KC Barcelona, primer club de korfbal de la ciutat de Barcelona, es fundà l’any 2006 per un grup amb l’objectiu comú de promocionar i gaudir d’aquest esport encara minoritari a la ciutat. L’any passat es va proclamar campió de la Lliga Nacional.
Korfbal Club Sant Cugat
Fundat l’any 2006, el KC Sant Cugat és el primer club de korfbal de Sant Cugat del Vallès. Està integrat per joves amb molta experiència en el món del korfbal, professionals de l'educació física i tècnics esportius; gent amb moltes ganes …
Korfbal Mataró
Portal d'aquest esport, el Korfbal, a Mataró. Som Korfbalers i treballem per millorar la presencia d'aquest esport a Mataró i fins ara hem fet promoció en varies escoles i instituts. Informació dels seus dos equips, història del Korfbal, etc.
Korfbal Palamós
Secció de corfbal de l’AEE IES Palamós, creat l’any 2007. La primera temporada van tancar així: Junior: setè classificat de la lliga; Ccadet: Campions de copa i subcampions de lliga; Infantil: Campions de lliga i subcampions de copa.
Korfbal Valldemia
Secció de corfbol del Col·legi Maristes Valldemia de Mataró. Tot va començar quan dos professors de Valldemia (Jordi-Lluís Farré i Xavier Tostón) van anar a veure un partit de la selecció catalana ... Història, directiva, equips i enllaços.
Korfbalers.com - Federació Catalana de Corfbol
La web oficial del korfbal català. Totes les activitats, campionat i competicions i les notícies relacionades amb aquest esport i els mundials que la selecció catalana -reconeguda internacionalment- juga.
Selecció Catalana de Corfbol
La selecció catalana de corfbol participa en campionats oficials des de l'any 1997 i des de l'any 2005 com a membre de ple dret. Selecció absoluta, selecció sots'23, selecció sots'21, selecció sots'19, selecció sots'16, i universitària.
UKSA: Unió Korfbalera de Sant Adrià de Besòs
La UKSA és l'equip de korfbal de Sant Adrià de Besòs. Fundat a l'any 2001 per un grup de joves, actualment milita en la Segona Divisió. Som un club petit i humil, la nostra força és justament entendre el korfbal com un mitjà per fer esport.
Unitat didàctica: Korfbal
Cicle de 12 sessions per alumnes de cicles superior (sisè). Joc: 4 equips amb les normes del korfbal. ... Joc: El mocador de korfbal: L'equip que agafa la pilota se l'ha de passar 3 vegades abans de ... Esport col·lectiu i mixt.
Velez.cat
Weblog de Antoni Velez, vinculat a l’UKSA, Unió Korfbalera de Sant Adrià de Besòs. Notícies i opinions generals i informacions esportives de corfbol.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT