CREUROJA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Acolliments Familiars - Creu Roja
Moviment Internacional Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja és la xarxa humanitària més gran del món a la qual es vinculen més de 120 milions de persones de 186 països. Neutral i imparcial. Assisteix a afectats per desastres naturals i conflictes armats.
Assemblea Comarcal Creu Roja a Esplugues - Sant Just Desvern
Associació fundada el 1904. A Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern compta amb uns 1500 associats. Ens pots trobar al carrer Severo Ochoa 14 local 2 d’Esplugues de Llobregat (davant l'Institut Severo Ochoa). Bus: 67,68,57 Tramvia: T1, T2, T3.
Assemblea Comarcal Creu Roja a Sabadell - Vallès Sud
Per demanar ambulàncies per servei preventiu (concerts, etc...), per correu electrònic. Organitza cursets dels àmbits sanitari, social i mediambiental. 1.500 subscriptors i 500 voluntaris. Nou servei implantat al 2007 adreçat a la comunitat immigrant.
Creu Roja - Castelldefels, Gavà. Begues (Gavà)
Pàgina de la Creu Roja de Castelldefels, Gavà i Begues, municipis de la comarca del Baix Llobregat al porta d’entitas de Gavà. La Creu Roja és un entitat de serveis sanitaris i serveis socials. La seva web està en manteniment. Disculpeu les molèsties.
Creu Roja a Catalunya
objectius establerts per al període 2003-2007, entre els quals la implantació i presència territorial s’erigeix com un dels màxims propòsits de la Institució Humanitària. Creu Roja Joventut, formació, activitats, teleassistència, novetats i consultes.
Creu Roja a Granollers
Pàgina oficial de la Creu Roja a Granollers (Vallès Oriental). Informació de l’Assemblea Comarcal de la Creu Roja a Granollers. Dades generals, notícies, voluntariat, formació, col·laboracions i contacte.
Creu Roja a Osona
Creu Roja Osona us transmet proximitat, reconeixement, esperança, agraïment a totes les persones que cofien amb la institució, de col·laboradors, de socis i molts d'altres que estimen i valoren la nostra tasca. De reconeixement a tots...
Creu Roja Amposta
La Creu Roja és una institució humanitària internacional que te com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones de la nostra societat. Els socis i sòcies col·laboradors/es ofereixen les aportacions econòmiques per donar suport.
Creu Roja Andorrana
Organisme assistencial, membre de la Creu Roja Internacional; Activitats, calendari, i tot el referent aquesta organització a Andorra. Informa't de totes les campanyes que actualment té en marxa la Creu Roja Andorrana.
Creu Roja Anoia
Creu Roja Anoia, pionera en tantes i tantes coses, va ser una de les primeres assemblees a tenir pàgina web quan Internet encara era un esdeveniment futurista a l'abast de pocs. És una font d'informació ràpida, actualitzada i precisa de l'entitat.
Creu Roja Arbúcies
L’Assemblea Local de la Creu Roja forma part del moviment internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja sota un marc ideològic que unifica el pensament de tots els seus membres, que actuen sempre sota els seus principis socials.
Creu Roja Argentona
Espai a Internet de la Creu Roja Argentona. La Creu Roja Argentona és una entitat sanitària i de serveis socials composta de voluntaris. Només inclou les dades postals. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet. Horari oficina.
Creu Roja Begues
Web de la Creu Roja Begues (Baix Llobregat). La Creu Roja arriba a Begues a l'any 2001, amb l'objectiu de fer-ce càrrec dels serveis socials del poble. A partir d'aquest fet, es crea l'Associació de Voluntariat, que dóna suport als serveis socials.
Creu Roja Blanes - Lloret de Mar - Tossa de Mar
Aquesta pàgina web de Creu Roja Blanes - Lloret de Mar - Tossa de Mar, és una pàgina feta per voluntaris, i per a voluntaris, socis, i tots aquells que vulguin interessar-se per la nostra entitat.
Creu Roja Cambrils
Web oficial, informativa, de la Creu Roja Cambrils (Baix Camp). Transport sanitari, història, i dades diverses. Tenim 2 micro busus i estan adaptats per persones amb minusvalies, tenen elevador mecànic. Tenim 2 ambulàncies per fer urgències.
Creu Roja Castelldefels, Gavà i Begues (Castelldefels)
Les assemblees locals com la de Castelldefels-Gavà-Begues, fundades l’any 1980, treballen dia a dia per aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten, i per promoure els Principis Fonamentals de la Creu Roja.
Creu Roja Cerdanyola Ripollet i Montcada
Pàgina d’aquesta organització de 2n grau, en la seva seu de Montcada. Descobreix totes les activitats i projectes que portem a terme gràcies a la col.laboració de tots aquells i aquelles que formen part de la Creu Roja a Cerdanyola, Ripollet i Montcada.
Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Moncada
La cooperació internacional és un dels eixos de l’activitat de Creu Roja a Catalunya i un dels components de la seva identitat. L'Assemblea Comarcal de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada ha programat cursos diversos per enguany.
Creu Roja Cornellà
D’aquí poc temps, la nostra Assemblea farà 100 anys. Motivats per aquest event estem fent treballs de recerca històrica. Drets humans i dret internacional humanitari, fotos, joventut, cooperació i solidaritat, història i primers auxilis, …
Creu Roja de Cardona
Espai a Internet de la Creu Roja de Cardona. Creu Roja de Cardona és una associació de voluntaris, d’aquest municipi de la comarca del Bages. La pàgina només inclou les dades postals. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Creu Roja de l’Alt Empordà
Creu Roja.net - Creu Roja de l’Alt Empordà. Web de la Creu Roja de l’Alt Empordà. Àrea de formació, socorrisme bàsic i socorrisme aquàtic, infomació de l’estat de les platges, l'organització i vincles de l’Empordà.
Creu Roja de l’Alt Maresme - Calella
L' Assemblea de la Creu Roja Alt Maresme està situada a la part Nord del Maresme agafant també part de la Selva. Informació sobre les activitats que Creu Roja Alt Maresme dur a terme i les que tenim planejades fer. Col·laboracions.
Creu Roja de l’Alt Maresme - Pineda de Mar
L' Assemblea de la Creu Roja Alt Maresme està situada a la part Nord del Maresme agafant també part de la Selva. Informació sobre les activitats que Creu Roja Alt Maresme dur a terme i les que tenim planejades fer. Col·laboracions.
Creu Roja de l’Alt Maresme - Tordera
Organització de voluntaris d'àmbit social. Teleassistència Domiciliària és un servei que Creu Roja posa a l'abast de totes aquelles persones que volen sentir-se segures i acompanyades i continuar essent autònomes i independents. 100 socis.
Creu Roja de Sant Feliu
Web de la Creu Roja a Sant Feliu de Llobregat. La tasca de l’entitat, recull les vostres propostes sobre com millorar dia rere dia els projectes de l’entitat. Connecteu-vos a les xarxes socials en què tenim presència per llegir informacions relacionades.
Creu Roja Joventut - Comunitat Valenciana
Facebook oficial de la Secció Juvenil de Cruz Roja Española en la Comunitat Valenciana. Vol. Mostrar l’activitat dels voluntaris i voluntaries de Creu Roja des de les 75 assamblees locals i comarcals de la Comunitat Valenciana.
Creu Roja Joventut Catalunya (CRJ)
Creu Roja Joventut Catalunya (CRJ) és una associació de joves compromesos socialment que fomenta la participació integral de la joventut a les accions de Creu Roja. També disposem d’òrgans específics per coordinar-nos amb Creu Roja. 59 oficines catalanes.
Creu Roja La Noguera
Entitat de sanitat i serveis socials. El voluntariat es la raó de ser de l’entitat. Només demanem complir amb el compromís al qual s’arribi per poder fer una gestió de qualitat. Història Creu Roja, drets fonamentals, on som, i video resum.
Creu Roja Manresa
Formació bàsica institucional, rallers, primers auxilis, desfibril·lació automàtica per personal no mèdic, curs de la Infància i l'adolescència en risc social, curs d'estratègies de resolució de conflictes amb Infants i joves, formació bàsica social, …
Creu Roja Manresa - No oficial
Les activitats de Creu Roja a Manresa, s'engloben dins de 4 grans àrees: Socors i Emergències, Intervenció Social, Cooperació per el Desenvolupament i Medi Ambient. A la web us mostrem els temes que més tractem de les àrees esmentades.
Creu Roja Mataró
Cursos i formació sanitària, socorrisme bàsic i aquàtic, desfibril·lador extern, socorrisme, muntanya, formació social, aprèn i treballa, curs de cuidadors de persones grans, de renda mínima d'inserció, socors i emergències. Voluntariat i participació.
Creu Roja Salou
Espai a Internet de la secció local de Salou (Tarragonès) d’aquesta entitat de serveis sanitaris i serveis socials. La seva pàgina només conté les dades de contacte postal. La seva web està en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Creu Roja Sant Joan Despí
Web de l’asamblea de la Creu Roja de Sant Joan Despí. En aquest espai podras trobar diversa informació sobre l'entitat, emergències, projectes, campanyes, activitats de formació, juventut, cooperació, medi ambient, gent gran, socors i emergencies, ...
Creu Roja Sitges
Web de la Creu Roja a Sitges. Cursos de formació, activitats, platges i teleassistència. Teleassistència domiciliària, servei indicat per aquelles persones que per motius de salud, invalidesa o aïllament, requereixen atenció continuada.
Creu Roja Solsona
Aquesta es la web de Creu Roja de Solsona. En ella hi trobareu tots els camps en els que ens movem. Per qualsevol consulta envieu-nos un mail. S’han de plantejar nous projectes i noves formes d’intervenir orientats a la promoció de la salut.
Creu Roja St.Cugat-Rubí-Valldoreix
Amb la crisi s’han incrementat les persones que s'adrecen a Creu Roja amb necessitats, moltes com a conseqüència de la situació actual. El compromís humanitari i social ha fet que la nostra Institució arreu del territori, s'hagi unit mes que mai...
Creu Roja Tarragona
En l’actual context, usuaris de menjar a domicili acullen a casa als fills o néts que han perdut la feina o l’habitatge. Des de Creu Roja atenem aquestes persones que conviuen amb avis a través dels projectes d’alimentació, tallers d’ocupació, ajuts ,…
Creu Roja Terrassa
Assemblea Local Creu Roja a Terrassa. Història de la Creu Roja a Terrassa, amb més d'un segle de treball a la ciutat. Va ser a final de l’any 1898 quan un grup de pioners es van reunir a la seu de l’Institut Industrial per obrir la delegació egarenca.
Creu Roja Tordera
Web de l’oficina de la Creu Roja Alt Maresme a Tordera. L'Assemblea de la Creu Roja Alt Maresme està situada a la part nord de la comarca del Maresme, agafant també part de la Selva. Activitats, oficines, formació i teleassistència.
Creu Roja Vall de Camprodon
Web oficial Creu Roja Vall de Camprodon y refugi d'alta muntanya a Vallter. Informació sobre l'assemblea local, activitats, serveis i lloguer del refugi d'alta munyanya a Vallter-2000 dedicat a activitats mediambientals.
Crisi Creu Roja
La situació avui de crisi econòmica suposa un fort augment de la taxa d'atur. Nous perfils de població es troben en situació de vul-nerabilitat, alhora que s'agreuja les necessitats socials de les persones que ja passaven dificultats abans de la crisi.
Escola Universitària de la Creu Roja
L’Escola d’Infermeria Creu Roja es crea l’any 1918. Impartia el programa del Ministeri de Guerra de 1917. L’Escola s’inspira en l’ideal i principis de Creu Roja: imparcialitat, independència, voluntariat, unitat, universalitat, humanitat i neutralitat.
Notícies de Creu Roja La Noguera
Pàgina destinada a donar cobertura a les notícies de Creu Roja a comarca de La Noguera, aparegudes en diferents mitjans de comunicació. Ordenades cronològicament des del juliol de 2006 fins a l’actualitat.
Serveis de Teleassistència de la Creu Roja
Nou servei de la Creu Roja Catalunya, per estar cada cop més aprop de les persones. El portal ofereix serveis de teleassistència domiciliària, per quant sou a casa, i serveis de teleassistència mòbil, per quant sou fora de casa. Informació general.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT