DERMATOLOGIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Amedics Centre Mèdic
Al·lergiologia, anestèsia i ozonoteràpia, angiologia i cir. vascular, aparell digestiu, cardiologia, cirurgia general, coaching mèdic, dermatologia, dietètica, endocrinologia, estètica, ginecologia, hematologia, medicina alternativa, medicina general, …
Castells Dermatòlegs
Pàgina web de Castells Dermatòlegs, consulta de dematologia a les ciutat de Barcelona i Manresa. Informació del serveis de Castells Dermatòlegs. Especialistes en dermatologia i venereologia des de 1953. El desenvolupament social del s. XXI a …
Centre de Diagnosi Dermatològica
Creat l’any 1998 per la Dra Susana Puig i el Dr Josep Malvehy, el Centre de Diagnosi Dermatològica és el primer centre estatal privat de diagnòstic amb dermatoscòpia digital i tractament de lesions cutànies pigmentàries i diagnòstic del càncer cutani.
Centre Dermatològic Dr Bassas
Centre dermatològic a Barcelona, Dr. Bassas, dermatòleg especialista en tractament de la pell. El millor tractament en dermatologia. Equip de metges professionals del Centre Dermatològic a Barcelona . Personal qualificat en dermatologia i venereologia.
Centre Dermatòlogic Figueres
Dra. Miren L. Urcelay Dr Miquel Just Sarobé. Oferim atenció mèdicoquirúrgica en les àrees de la dermatologia: Dermatologia general, venereologia, dermatologia pediàtrica, tumoral i oncològica: valoració mèdica dels tumors cutanis i infeccions cutànies.
Centre Dermatològic Girona
Centre dermatològic privat i per a mútues, a Girona des de 1985. Per a nens, adolecents, adults i gent gran. Dermatologia quirúrgica, cosmetologia, malalties del cabell, malalties de transmissió sexual, oncologia cutània, tractaments de làser teràpia.
Centro Médico Hostafrancs
Comptem amb reconeguts professionals de més de 20 especialitats mèdiques per una atenció mèdica integral i individualitzada. Treballem amb les principals mútues d’assegurances per a la salut. la millor atenció mèdica en el barri d’Hostafrancs.
Clínica de Làser Dermatològic de Tarragona
Innovadors tractaments dermatològics oferts indicats per a problemes cutanis específics, en qualsevol part del cos i en tot tipus de pell. Làser, peelings, epiluminiscència, toxina botulínica, tractament arrugues, cirurgia dermatològica, crioteràpia, …
Clinica Dermatologica Josep Berto - Gandia
Pàgina web de la meua clínica. Com podreu observar som especialistes en dermatologia clínica i estètica. La pell pateix de diversos factors ambientals (sol, tabac, pol·lució, gèrmens…) que hi provoquen moltes malalties, aixi com el seu envelliment.
Clínica Dermatològica Salleras - Barcelona
Clínica Dermatològica Salleras té com a objectiu l'assistència integral dels problemes dermatològics, mèdics, quirúrgics o estètics. La clínica ofereix tractaments consolidats, i les més noves tecnologies terapèutiques en tot l'àmbit de la dermatologia.
Consulta Dermatològica Dilmé - Dra. Elisabet Dilmé Carrreras, Dermatòloga
Llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona. Metge resident dermatologia i venereologia a l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona. Dermatològa adjunta Hospital Comarcal de Blanes i a la Clínica Quirúrgica Onyar (Girona).
Consultori Dermatològic G. Camarasa. Dra. Gimenez Arnau
José M. Giménez Camarasa inicià la trajectòria com a dermatòleg a la ciutat de Barcelona l'any 1959. Nascut a Conques (Lleida) l'any 1933, és fill d'un metge general, que va exercir a les comarques lleidatanes i posteriorment a L'Hospitalet de Llobregat.
DermAndTek - Centre de Dermatologia d’Andorra
Clínica de dermatologia, projecte en el qual s’han unit dos dermatòlegs experts com el Dr. Francisco López Gil i el Dr. Didac Barco, de llarga experiència professional, i amb el propòsit d’oferir la millor assistència dermatològica amb últimes tecnologies
Dermas
Empresa de serveis mèdics en dermatologia i dermoestètica. Prevenció i tractament de malalties de la pell, com al tractament i solució de problemes estètics i a tecnologia innovadora, tracte personalitzat per a cuidar la salut i l'aspecte de la seva pell.
Dermatek
Dermatologia integral i tracte personal. Dermatek és un equip de dermatòlegs, metges i cirurgians que ofereix als pacients un servei integral especialitzat en les malalties de la pell i està situat a les instal·lacions del Centre Mèdic Teknon.
Dermatologia 2000
La Clínica Dermatologia 2000 de Ciutat de Palma ofereix serveis de dermatologia i venerologia médico-quirúrgica. Visita dermatològica, dermatoscòpia i videomicroscòpia, oncologia cutània, annexes cutanis, sudoració, … També dermoestètica.
Dermatologia i Veneorologia Dr. J. Ramon Ferreres
Dr. J. Ramon Ferreres. Dermatologia i Veneorologia a Barcelona, Montcada i L’Hospitalet. Aquesta ciència és la que estudia la pell com a òrgan, i les seves ,alalties: berrugues, acné, pigues, càncer de pell, melanoma, dermatoscòpia, moluscums, ...
Dermatologia.cat
Pàgina web del Servei de Dermatologia de l'Hospital del Mar de Barcelona. Trobareu informació sobre les malalties cutànies més prevalents, així com de les nostres activitats en el camp de la investigació i la docència.
Dermatologia.cat
Pàgina web del Servei de Dermatologia de l'Hospital del Mar de Barcelona. Informació sobre malalties, les unitats que composen el servei, malalties cutànies més prevalents, així com de les nostres activitats en el camp de la investigació i la docència.
Dermika: Centre de medicina estètica i làser a Girona
Centre de medicina estètica especialitzat en làser i tecnologies. Informació i articles del nostre equip mèdic Blog professional ... Psiconeuroimmunologia; equilibri físic i emocional servei de nutrició i assessorament dietètic. Fisioteràpia.
Dr. Pere Vives Dermatologia
A Terrassa 30 anys de dermatologia. Slow medicine professional i seriós, amb experiència hospitalària, conecta amb hospitals i especialistes. La malaltia, el metge que escolti i expliqui, que tracti a la gent amb respecte i estimació, i que l’entengui.
Dr. Sierra Dermatologia Terrassa
Dermatologia estètica i consell cosmètic. Dermatologia infantil. Diagnòstic i control de nevus (pigues) i tractament de la caiguda dels cabells ... És llicenciat en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctor en Medicina i Dermatologia.
Dra. Damont Dermatòleg
Web de la Dra. Damont, dermatòleg. Pot conèixer a través d'Internet, els serveis oferts, i exposar consultes, expressar l’opinió i qualsevol dubte. També disposem d'un Facebook on publiquem periòdicament temes relacionats amb la dermatología.
Epidermos Barcelona - Institut de Dermocosmètica
Portem més de 30 anys treballant en el camp de la dermatología, cirugía plástica i estètica per a oferir als pacients els millors tractaments de la pell. Tracte proper, l’equip mèdic donarà solucions als teus problemes. Versió en català no operativa.
Grimalt - Dermatologia
Grimalt-Dermatologia es va iniciar amb Dr. Francesc Grimalt com a pioner de la dermatologia vallesana fa 50 anys. El segon membre del grup, Dr. Ramon Grimalt, va afegir-se a l'equip el 1993, ara fa 10 anys. Allò que motiva als dos membres de l'equip és la
Grimalt - Dermatologia
Grimalt-Dermatologia es va iniciar amb Dr. Francesc Grimalt com a pioner de la dermatologia vallesana fa 50 anys. El segon membre del grup, Dr. Ramon Grimalt, va afegir-se a l'equip el 1993, ara fa 10 anys. Allò que motiva als dos membres de l'equip és la
Idermic - Dermatologia i cirurga plàstica Terrassa
Centre mèdic en dermatologia, cirurgia plàstica, reparadora i estètica. S’ocupa de la cura integral de la pell i de la imatge corporal. Dermatologia i cirurgia plàstica, especialitats mèdiques que es complementen per oferir tot el ventall de tècniques.
Institut Dermatològic Girona: Dermatología Girona
Professionalitat al seu servei. A Institut Dermatològic Girona trobarà professionals amb coneixements i experiència per garantir excel·lent servei. Ubicat a Girona, dermatòlegs: Dra. Anna Vilà Juliol, Dr. Olumuyiwa Folawiyo. Contingut en català mínim.
Instituto de Dermatologia Ignacio Umbert
Institut Umbert és sinònim de dermatologia a Barcelona. Ubicat a la Clínica Corachan, al barri de Sarrià, compta amb un equip de metges dermatòlegs que visiten no només a Barcelona sinó també en les consultes dermatològiques de Manresa i Vic.
Manel Baradad i Brusau - Dermatologia i Venereologia
Malalties inflamatòries: acne, psoriasi èczemes, liquen pla, dermatologia pediàtrica. Malalties infeccioses: tumors benignes lesions precanceroses i càncer cutani. Exercici en l'àmbit assistencial i acadèmic, comunicacions científiques i congressos.
msaban dermatologia
A Barcelona msaban fa més de 25 anys que oferim servei d’avantguarda en la prevenció i tractament de malalties de la pell. Incorporant els últims avenços en dermatologia mèdica, quirúrgica, làser, dermocosmètica, fotodepilació i d’imatge personal.
Nevus Dermatòlegs
Consulta de dermatologia a Manresa, amb els mètodes de diagnòstic i seguiment més avançats a la Catalunya central. Tecnologia de microscopia d’epil·luminiscència digital (Fotofinder) que permet el diagnòstic precoç del càncer de pell i seguiment digital.
Nuo
Tecnologia mèdica dermatològicament provada i avalada per dermatòlegs. Fotodepilació, fotorejoveniment, antienvelliment, aprimament, anticel·lulitis, antiestrès, drenatge limfàtic, etc. Tractaments: postpart, facials, dolor, cavitació, ...
Quintana Doctors Dermatòlegs
Quintana és un colsultori especialitzat en tractar les malalties de la pell. Com a metges dermatòlegs comptem amb l’experiència per oferir les millors solucions. Ubicats a Girona disposem d´excel·lents equips i una extrema qualitat dels nostres serveis.
Societat Catalana de Dermatologia i Venereologia
La Secció Catalana de la AEDV compta en la actualitat amb 287 membres i es reuneix l’últim dijous de cada mes de 19 a 21h, realizant unes 9 reunions anuals. Des de fa anys treballa de forma coordinada amb la Societat Catalana de Dermatología.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT