DESEMBRE


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
32è Aplec Excursionista del Països Catalans
Del 5 al 8 de desembre de 2008, organitzarem el 32è Aplec Excursionista dels Països Catalans a Monistrol de Montserrat. Una manifestació única en aquests territoris, a part de la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent.
Advent - Viquipèdia
En la religió cristiana, l'advent és el període de desembre previ a Nadal. Dura quatre setmanes que es poden marcar amb espelmes. És la preparació espiritual per a una de les festes més importants del calendari cristià. Menjar al tió de Nadal.
Amics de Corbera
Web del primer pessebre vivent de Catalunya. L'associació "Amics de Corbera" organitza les representacions del Pessebre Vivent des de 1962 a Corbera de Llobregat. 45a. Temporada. Del 3/12 de 2006 fins al 14/1 de 2007.
Auto Retro Barcelona
Pàgina oficial de l’Internacional Auto Retro Barcelona. Aquest saló del vehicle clàssic es celebra a Fira de Barcelona del quatre al vuit de desembre de 2008. L’edició d’enguany, guia pràctica, expositors, fototeca, links i patrocinis.
Barcelona Degusta
Saló de l’Alimentació pel consumidor i canal especialitzat. Un saló on degustar, aprendre i comprar productes de qualitat i amb identitat pròpia, cuina i salut, noves tendències gastronòmiques, receptaris i demostracions. A Fira Barcelona.
Calendari d’Advent
Web pensada perquè cada dia puguem obrir una finestreta del calendari i llegir els 25 reptes o coses que sempre volem fer i mai tenim temps: donar un caire nadalenc al perfil facebook, regalar abraçades a la gent, … Podem veure els desitjos passats.
Caminada Popular Llinars
4 de desembre a Llinars del Vallès. La caminada té una doble vertent i disposa de dos magnífics recorreguts de 18 i 11 Km. La sortida es fa de 7,30 a 8 hores a la plaça Països Catalans, davant mateix del Centre Excursionista de Llinars del Vallès.
Christmas Race
Edició d'aquesta regata internacional de Vela, que es cel·lebrarà en aigües de la Badia de Palamós entre els dies 26 i 30 de desembre de 1999, organitzada pel Club Nàutic Costa Brava, Club de Vela Palamós, i les Federacions.
Cursa i Caminada de Castellvell
La prova es fa al mes de desembre, i es fan dues sortides a les 9.30 h de matí. Aquesta edició de la cursa i caminada, prepara un circuit entretingut, sense grans pretensions tècniques, us hi trobareu camins rurals, pistes, bosc, trialeres i pujades.
Cursa Sant Esteve Llagostera
Blog de la Cursa Sant Esteve Llagostera. Aquest any, com als darrers 36, la Cursa de Sant Esteve de Llagostera ja s'acosta! Enguany serà la 37a edició i esperem. Dos circuits: 5km i 10km. Els 2 recorreguts es poden fer caminant o corrent.
Cursa Sant Silvestre a Vallada
Informació de la Cursa Sant Silvestre a Vallada, de l’Informador de la Costera. Diumenge 30 de desembre. Tot aquell que vullga participar, ha d’inscriu-re’s el mateix dia de la cursa a la Plaça Major, abans de donar-se l’eixida. Noticies recients.
Curt al pap / festival de curtmetratges
Web oficial de Curt al pap, festival de curtmetratges d’àmbit nacional que des 2009 es celebra en el poble de Parcent (Alacant). La campanya Anima el Cinema, està dissenyada per tal de recaptar fons que es destinaran a les edicions del festival.
El dia més curt - Festa del Curtmetratge
Després de l'èxit de la primera edició del Dia Més Curt a tota Catalunya, amb més de 3.000 espectadors en només un dia de projeccions, aquest any ampliem dates i llocs. El 19, 20 i 21 de desembre projectarem curts a més de 60 espais.
El mercat de Nadal i mostra de vi a Peratallada
El Mercat de Nadal i la mostra de vins es celebra a Peratallada el primer cap de setmana de desembre.
El Ressupó
Petits concerts de prop amv sues edicions a l’any al juliol i al desembre. Edició d'El Ressupó, del 9 al 23 de juliol, davant La Fàbrica de Celrà. Edició tardor Reus. Artistes, concerts, vídeos i imatges de les edicions realitzades. Entrada lliure.
Festes de Nadal

Festes Nostrades
El solstici d'hivern, del 21 o el 22 de desembre, marca la fi de la tardor i l'inici dels mesos més freds les nits més llargues sabent que es comença escurçar. En aquest període quantitat de festes populars, de tradició pagana o -més recentment- religiosa
Festival de Cinema de Drets Humans
La celebració del Festival de Cine de Drets Humans de Santa Coloma de Gramenet és els 13, 14 i 15 de desembre a la sala de cinema de la Biblioteca Singuerlín (Pl. Sagrada Família). Organitza l'associació Acción amb col-laboració de l'Ajuntament.
Fira de Santa Llúcia de Prats de Lluçanès
Web d’aquesta tradicional fira que es fa pels volts de Nadal. Exposició i fira de rucs i mostra i concurs de bestiar. Durant el matí passejades amb carros i rucs per a la mainada. Organitza l’Ajuntament de Prats de Lluçanès,
Fira del Gall
A finals de desembre, es du a terme a Vilafranca del Penedès, la Fira del Gall. Entre les activitats: fira d’Aviram autòcton del Penedès, la mostra de cuina d’aviram, o la mostra de vins negres del Penedès. Amplieu aquesta informació al web.
Fira Infantil de Nadal
La fira escalfa motors per convertir-se en un món d'l·lusió del 22 al 31 de desembre Els dies 19, 20 i 21 el saló acull la visita de 4.000 escolars i a partir del dia 22 obre portes a tots els nens i nenes en plenes vacances nadalenques Fira de Cornellà.
Fira Jocjoc
Web oficial de la Jocjoc, la fira del joc i la joguina diferent. Una fira diferent on es podran trobar jocs de tota mena: creatius, de fusta o ceràmica, tradicionals, … Cada edició intentem presentar un programa nou amb una varietat d'espais i propostes.
Fira Terrisa de Quart
Fira mercat de la terrisa catalana de Quart. 8, 9 i 10 de desembre. En Pere Cabarrocas Sitjes, alcalde de Quart, fa una síntesi del món de la ceràmica i del que representa aquesta Fira Mercat al poble. Activitats i dites. Fires i Festes.
Fundacio Pere Tarres - Activitats d'hivern
Activitats d'hivern a Catalunya per a infants, joves, famílies, esplais i ampa's. Colònies, casals i esquiades i un ampli ventall de possibilitats per a les vacances d'hivern. Apunta't a les colònies i casals d'hivern de la Fundació Pere Tarrés.
Gentic Mobile Show
Presenta les darreres novetats i solucions per telefonia i telecomunicacions mòbils. Hi trobareu proveïdors de telecomunicacions, de terminals, smartphones, tablets, gadgets i accessoris, de serveis de tecnologia sense fils WIFI-WiMAX, Fibra òptica.
Girona Film Festival
Web oficial del festival. El 2010 és la 22a edició del festival gironí. Reglament, full d'inscripció i informació sobre l'edició d'enguany i les anteriors. Curtmetratges de ficció, documentals i les seccions especials. Es celebra a principis de desembre.
Jugues o et plantes? Fira del Joc i Nadal de Berga
Ja hi tornem a ser. Torna el fred i per aquest temps torna la Fira del Joc i de Nadal de Berga, Berguedà. Torna amb la mateixa il·lusió que el primer dia i amb el mateix objectiu de repartir felicitat a tots el qui vingueu en forma de Joc i Nadal.
Marató i Mig Marató Internacional de Calvià
Calvià acull dia 16 de desembre de 2007 la XXIVa edició del seu marató i mig marató internacional. Aquesta prova, que va arancar a l'any 1984, està plenament consolidad. Reglament, història, programa i inscripció.
Maresmerotica.cat
Pàgina oficial del festival eròtic Maresmerotica.cat, que es celebra a mitjans del mes de desembre. Dibuix de còmics eròtics en directe amb Pepe Farruqo, Peep Shows Party, tatoos i piercings en directe, Orgasmatron, …
Mitja de Salou
El circuit de la Mitja Marató consta de dues voltes, el 10K consta de una sola volta. El circuit provisional de la XII Mitja Marató & 10K de Salou, la segona proba del circuit SBHotels Half Marathon Series 2015-2016. Nou circuit bucle de 2 voltes.
Mitja Marató Ciutat de Vilanova
Informació oficial de la XIX Mitja Marató Ciutat de Vilanova. Historial, classificasió, agraïments, fitxa técnica i sugeriments. La cursa es celebra el 16 de desembre a Vilanova i la Geltrú. Historial, inscripcions, fitxa tècnica, i classificacions.
Mollerussa Elèctric Motel
Festival anual que agafa el relleu a anteriors projectes de la ciutat on la música d'avantguarda és la protagonista. És l’esdeveniment musical per excel·lència de Mollerussa. Música d’avanguarda, electrònica, indie i música d’arrel negra.
Nit de Santa Llúcia
La Festa de les Lletres Catalanes. La Nit de Santa Llúcia és un esdeveniment artístic en el qual es fa el lliurament dels premis més rellevants de les lletres catalanes: Premi Sant Jordi, Premi Carles Riba, Premi Mercè Rodoreda i el Frederic Roda.
Ocasió, el Saló del Vehicle Garantit
El Saló del Vehicle Garantit a Fira de Barcelona. La millor oferta de cotxes seminous garantits la trobarà al saló Ocasió, del 29 de novembre al 8 de desembre. Podrà escollir entre més de 1.200 vehicles de totes les marques i gammes.
Premi Carles Riba
Continuador del premi Óssa Menor, fundat per Josep Pedreira (1950-1958), i també en certa forma, del Joaquim Folguera (1932-1938). El premi està convocat per Edicions Proa amb el patrocini de la Fundació Enciclopèdia Catalana. Bases.
Premi Internacional Joan B. Cendrós i Carbonell
Òmnium Cultural convoca el Premi internacional Joan B. Cendrós per a iniciatives que han contribuït fermament a la projecció internacional de la llengua, la cultura o la nació catalanes dut a terme entre l’1 de novembre de 2015 i el 31 d’octubre de 2016.
Premi Joaquim Ruyra
Per a estimular la qualitat en producció d’obres de narració en llengua catalana per a nois i noies, La Galera Editorial, convoca sl premi amb patrocini de la Fundació Enciclopèdia Catalana. Les obres han de ser d’interès i qualitat humana i literaria.
Premi Josep M. Floch i Torres
Per a estimular la qualitat en producció d’obres de narració en llengua catalana per a nois i noies, La Galera Editorial, amb patrocini de Fundació Enciclopèdia Catalana, convoca el premi Josep M. Folch i Torres. instituït el 1963 per Òmnium Cultural.
Premi Mercè Rodoleda
El Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions va ser instituït per Òmnium Cultural i la Fundació Enciclopèdia Catalana l’any 1998 per substituir el Premi Víctor Català. Edita Edicions Proa. Bases disponibles les bases del Premi Mercè Rodoreda.
Premi Òmnium
Recollint l’herència dels antics premis Òmnium a programes de ràdio i de televisió, i dins la Nit de Santa Llúcia, la Festa de les Lletres Catalanes, Òmnium Cultural convoca un premi de comunicació amb l’objectiu de valorar i donar a conèixer el sector.
Premi Sant Jordi de novel·la
Premi instituït l’any 1960 pel grup de persones que l'any següent va fundar Òmnium Cultural, com a continuador del Premi Joanot Martorell (1947-1959) i, en certa forma, del Joan Crexells (1928-1938, reinstaurat el 1983). Premi del 1961 ençà. Bases.
Premis d’Honor de les Lletres Catalanes
Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, instituït per Òmnium Cultural l'any 1969, Reconeixement a la trajectòria que "per la seva obra literària o científica, escrita en llengua catalana, i per la importància i exemplaritat de la seva tasca intel·lectual…
Sants Innocents - Viquipèdia
El dia dels innocents, commemora la matança dels innocents (episodi de l'Evangeli segons Mateu (Mt 2,1-16). Herodes el Gran, rei de Judea, ordenà matar tots els menors de dos anys per matar Jesús. Culte i folklore del dia dels Sants Innocents.
Ticox's
S'acaba l'any i arriba la Sant Silvestre de muntanya de les Planes. El 27 de desembre! Us esperem per compartir quilòmetres i una bona estona! Calendari, classificacions, cursa nocturna, col.laboradors, cursa nocturna de muntanya, com arribar, …
Wip Bcn
Mostra anual d’arts innovadores d’última generació, en espais del districte 22@, al barri del Poblenou de Barcelona. Shows audiovisuals, intervencions creatives en espais públics, mostres tecnològiques, instal·lacions interactives i projeccions.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT