DESENSAFORESTAL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
#1Catala1Arbre
Bloc de la campanya #1Catala1Arbre. Iniciativa sorgida de la societat civil per ajudar a la replantació de les zones cremades als incendis de l’Alt Empordà de l’estiu de l’any 2012. Si vols col·laborar registrat al formulari d’aquesta pàgina.
ADF 128 Rossend Montané
Agrupac de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Olèrdola. Té com objectiu aportar una organització a una emergència produïda, amb la missió de recolzar als serveis d'urgència. Notìcies, novetats i alertes a l'entorn.
ADF 175 Esparraguera
Pàgina ofical de l’Agrupació de Defensa Forestal 175 Esparraguera (Baix Llobregat). Punt de Vigilància d'Iincendis (P.V.I.) en època de risc. Neteja de sotabosc proper a camins a l'hivern. Intervencions d'urgència en cas de foc al bosc.
ADF 175 Esparraguera - Blog
Prevenció i extinció d'incendis forestals. Intervencions d'urgència en cas de foc al bosc coordinats amb bombers de la Generalitat la màxima autoritat. Vigilància forestal pel Punt de Vigilància d'Iincendis (PVI) en època de risc. neteja de sotabosc.
ADF 179 - Castellbisbal
Pàgina de l’Agrupació de Defensa Forestal de Castellbisbal (Vallès Occidental). L’ADF Castellbisbal és el segon any que la FVOc prepara la formació pels voluntaris de les ADF del Valles Occ. Podeu veure les dates i el programa en el fitxer.
ADF 256 Masquefa Bloc
Bloc de l'Agrupació de Defensa Forestal de Masquefa (ADF_VIF). L’associació va obtenir els premis de prevenció d'incendis forestals 2007 que cada any convoca la Diputació de Barcelona, lliurats en una festa a Santa Maria de Palautordera.
ADF 271 - Serralada de Montalt
Web de l'ADF 271 - Serralada de Montalt. Informcaió de l’ectivitat. L’entitat la componen les associacions de defensa forestal dels municipis de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac i Arenys de Mar.
ADF Alt Maresme
Web de l'ADF Alt Maresme. L'ADF Alt Maresme va ser fundada el 16 de desembre del 1994, essent el seu primer president el Sr. Martí Alzina i Bosc, entre d'altres. El president actual de l’ADF és el Sr. Joan Aldrufeu i Orriols des del 2002.
ADF Cadiretes Montbarbat
Formen part de l'ADF Cadiretes Montbarbat els propietaris forestals, els representants dels ajuntaments i els voluntaris dels municipis de Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva, Tossa i Vidreres. Activitats de l'ADF i punt de trobada de les ADF.
ADF Cap de Creus - Serra de Rodes
Web de l'ADF Cap de Creus Serra de Rodes. L'ADF neix l'any 1995. Persones capaces d'engrescar a ajuntaments, propietaris i societat per fer front als incendis forestals. Assemblea General, notícies, agenda d'activitats, fotos, enquestes i fòrums.
ADF de l’Albiol
Pla alfa, cas d’incendi, bloc de l’ADF amb les actuacions foretals, defensa i prevenció, formació i activitats diverses. Seguiment de la precessionària, rutes, arbres, fonts i consells pels senderistes, boletaires i caçadors. Altres llocs web d’interès.
ADF Defensors del Bosc
Pàgina oficial de l’Agrupació de Defensa Forestal Defensors del Bosc dels municipis de Callús, Castellnou, Navàs, Santpedor i Súria, comarca del Bages, a la Catalunya central. Informació de les activitats del grup i de l’actualitat del dia a dia.
ADF El Pinyó
Web de l'ADF El Pinyó. St Feliu de Codines, Bigues i Riells, Gallifa i Sant Llorenç Savall. L'ADF El Pinyó està per la conservació dels nostres boscos, perquè entenem que la conservació dels espais forestals és una tasca complexa.
ADF El Roure
Agrupacio de defensa forestal El Roure de Martorell. Està formada per les ADF de Martorell, Ullastrell, Abrera i Sant Esteve Sesrovires. L'Unitat és una organització de voluntaris col·labora coordinats amb altres institucions.
ADF Masquefa
Web oficial de l’Agrupació de Defensa Forestal de Masquefa (Anoia). Grup d'Intervenció Forestal. L’associació va obtenir els premis de prevenció d'incendis forestals 07 de la Diputació de Barcelona, lliurats a Santa Maria de Palautordera.
ADF Pla de Bages
Bloc de l'ADF Pla de Bages per mantenir informats als voluntaris. També s'està treballant en la web que esperem estigui haviat. El Bloc de l'ADF Pla de Bages, neix amb la finalitat de disposar un canal d'informació per als voluntaris del Bages.
ADF Puigmadrona-Olorda
Web d’aquesta associació de voluntaris dedicada a la defensa forestal i a la protecció mediambiental, fundada l’any 1996. Actualment compta amb 23 membres. L’ADF 249 és l’agrupació de defensa forestal de Molins de Rei i El Papiol. Activitat.
ADF Quercus
L'ADF Quercus fou creada l'any 1986, aquesta agrupació està formada pels municipis d'Avinyó, L'Estany, Sant Feliu Sasserra i Santa Maria d'Oló. L'ADF engloba una superfície de 16.015 ha, de les quals 11.995 són forestals, 74,9% de superfície forestal.
ADF Sant Guim
L'Associació per la Defensa Forestal de Sant Guim de Freixenet està formada pels municipis de Sant Guim, d'Estaràs i d'Ivorra. Van cel·lebrar la segona festa de l'ADF al camp de futbol de Sant Guim de Freixenet, amb un esmorzar popular.
ADF Sant Iscle - Sant Cebrià
L’ADF Sant Iscle-Sant Cebrià es va fundar el 1988 i l’àmbit d’actuació s’extèn a 3300 h. forestals. Les tasques: elaboració i execució de programes de vigilància i prevenció d’incendis forestals i realització de mesures d’autoprotecció en incendis.
ADF Sant Quintí de Mediona
Pàgina web de l’Agrupació de Defensa Forestal de Sant Quintí de Mediona, municipi de la comarca de l’Alt Penedès. Informació de les activitats realitzades, incendis i incidències, formació i convocatòries.
ADF Serra de Marina
Pàgina de l’Agrupació Defensa Forestal Serra de Marina. El territori que cobreix aquesta ADF són els dels termes municipals d’Argentona, Mataró, Dosrius, i Arenys de Munt (Maresme) i La Roca del Vallès i Vilanova del Vallès (Vallès Oriental).
ADF Serralada Montalt
ADF que realitza un ventall d'activitats de prevenció i extinció d'incendis forestals. També col·labora en protecció civil en el medi natural. Serveis i activitats, projectes, notícies, fotogaleries, documents, membres, anuncis, avisos i agenda.
ADF Snadf
Defensa forestal des de Conesa. Elaboració i execució col·lectiva de programes de vigilància i prevenció d'incendis forestals. Col·labora en l'organització, el control i l'execució de mesures, prevenció i la lluita contra els incendis forestals.
ADF Teià
Les Agrupacions de Defensa Forestal són associacions, sense lucre, formades per ajuntaments, propietaris forestals, entitats conservacionistes i voluntaris, que tenen l’objectiu de protegir la natura, prevenir els incendis forestals i l'extinció.
ADF Torrelavit
Agrupació de Defensa Forestal recentment formada, aquests darrers dos anys. L’Agrupació de Defensa Forestal és una organització amb l’objectiu de vetllar pel bon estat dels boscos del terme municipal i del paisatge que ens envolta.
ADF Vallalta
Pàgina de l’ADF Vallalta dels municipis de: Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Canet de Mar, Sant Pol de Mar. Actuacions de l'ADF Vallalta en les nevades, vigilància i inspeccions de les pistes forestals i accessos a masies.
ADF Vilanova de Sau
Agrupació creada el gener de 1987. És la 23 de tot Catalunya. Compta amb uns 50 socis, tots ells propietaris de finques forestals del municipi, que cobreixen prop del 94% de la superfície forestal total, que és de 5.800 hectàrees. El Grup.
ADF Vilassar de Dalt
L'ADF de Vilassar de Dalt és un cos de voluntaris que destina 13 persones i 2 cotxes a recòrrer tota l'àrea del municipi en tasques de vigilància i prevenció, i com grup d'atac en cas d'incendi. Conservació del nostre medi ambient.
ADF Vilassar de Dalt - No Oficial
Web, no oficial, de l' Agrupació de Defensa Forestal - ADF de Vilassar de Dalt, ala comarca del Maresme. Activitats, objectius i dades de l’agrupació. L’entitat va ser fundada el primer dia de l’any 1995.
ADV per al control de la mosca de l' oliva al Baix Ebre i Montsià
La ADV ( agrupació de defensa vegetal)de l' olivera agrupa a totes les cooperativas d'oli d'oliva i Moliners del Baix Ebre i Montsiá. La ADV té el seu ámbit d'acció en les dues comarques del Baix Ebre i Montsiá.
ADV Terres de Ponent
Agrupació de Defensa Vegetal realitza la campanya de lluita preventiva contra la pedra, d'abril a octubre a 77 municipis de les comarques del Sud de Lleida. Dades i previsions climàtiques, agroclimatologia, previsió de glaçades, agrometeorologia, ...
AFG
Agrupació voluntària experimentada, jovent, esforç que ocupen els caps de setmana que s’organitzen pels boscos del voltant i terme municipal de la Garriga. Els vehicles i equips de treball i protecció ho fan possible. El groc, un color ens distingeix.
Agrupació de Defensa Forestal "El Roure" Martorell
Les ADF's realitzen activitats envers a la natura, detacant activitats de la prevenció i extinció d'incendis forestals. A l'hivern es realitzen els plans i mapes dels camins, neteges de bosc i camins, recuperacions d'espais, repoblacions, formació, etc.
Agrupació de Defensa Forestal 301 La Serralada
Web de l'Agrupació de Defensa Forestal La Serralada de Montcada i Reixac. L'Agrupació col·labora amb la protecció forestal del boscos montcadadencs i de tot Catalunya. La "UPIF" Unitat de Prevenció d'Incendis Forestals de l'ADF.
Agrupació de Defensa Forestal de Sant Cugat
Pàgina de l’Agrupació de Defensa Forestal de Sant Cugat del Vallès, associació de voluntaris. Fundada l’any 1987, per a la protecció mediambiental i la prevenció i extinció d'incendis forestal. Dades de contacte. En manteniment. Disculpeu les molèsties.
Agrupació de Defensa Forestal del Rissec
Les agrupacions de defensa forestal són associacions formades per propietaris forestals, els ajuntaments dels municipis del seu àmbit territorial i asociacions que tenen com a finalitat la prevenció i la lluita contra els incendis forestals.
Agrupació de Defensa Forestal Farners-Argimont-Sils
Es va constituir en data 23 de Juliol de 1987, amb el número de registre 131 i amb el nom de “Farners Argimont”. El nombre de Socis és d’uns 100 i els voluntaris entre els tres municipis són uns 50. Activitats i inversions.
Agrupació de Defensa Forestal Gallecs
Les ADF són associacions formades per propietaris forestals i ajuntaments del seu àmbit territorial i tenen la finalitat de la prevenció i lluita contra els incendis forestals. Els voluntaris col·laboren en tasques de neteja dels boscos i de reforestació.
Agrupació de Defensa Forestal Puig Vicenç
Secció Santa Coloma de Cervelló fundada l’any 1987. En l'època d'alt risc, l'ADF s'encarrega d'advertir i assessorar als veïns que surten a gaudir del bosc. Alerten als parc de bombers de les columnes de fum, i col·laboren en les tasques d'extinció.
Agrupació Defensa Forestal la Conreria
Pàgina de l’Agrupació Defensa Forestal la Conreria, formada per 7 municipis de les comarques del Vallès Oriental i Maresme: Martorelles, Alella, Sant Fost de Campsentelles, Montornes del Vallès, Tiana, Vallromanes i Santa Maria de Martorelles.
APF Massís Garraf
Web de l’APF Massís Garraf. Informació actualitzada sobre les activitats. Podrà accedir a les últimes notícies relacionades amb el sector. Per a nosaltres és un compromís mantenir-lo informat sobre els esdeveniments i serveis que són del seu interès.
Associació Catalana Promotora de la Certificació Forestal
Associació privada inscrita al registre d’associacions de Catalunya, que compte pel desenvolupament de funcions amb recolzament de la Direcció General del Patrimoni Natural i del Medi Físic i del Centre de la Propietat Forestal, en l’assistència tècnica.
Associació d’Entitats Locals Propietàries Forestals a Catalunya
Web oficial de l’ELFOCAT. L’Associació d’Entitats Locals Propietàries Forestals a Catalunya agrupa els ens locals públics amb patrimoni forestal o amb gran vinculació amb el sector forestal de Catalunya. Activitat, objectius i serveis oferts.
Associació d'ADF de l'Alt Empordà
Dispositius de prevenció d'incendis. Sis ADF de la comarca vam constituir a Palau-Saverdera l’Associació d’ADF de l’Alt Empordà. Es tracta d'una entitat que té com a finalitat la lluita integral contra els incendis forestals.
Associació d'Ajut Civil a la Natura
L'ACN, és una entitat de El Masnou, destinada a col·laborar amb cossos d'emergències (bombers, ambulàncies, protecció civil, etc.), i amb tasques de cooperació internacional com a ONG. Suport als organismes d’emergències i ens públics.
Associació de Defensa Forestal (ADF) La Conreria
Associació formada per propietaris forestals i els ajuntaments dels 7 municipis a banda i banda de la Serralada Litoral: Alella, Martorelles, Montornès del Vallès, Santa Maria de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Tiana, i Vallromanes.
Associació de municipis forestals de la Comunitat Valenciana
Pàgina oficial de la AMFCV. L’Associació de Municipis Forestals de la Comunitat Valencia naix per la preocupació de les entitats locals en la conservació i gestió sostenible dels seus recursos naturals renovables. Té la seu a Enguera (València).
Associació de propietaris forestals de la Conca de Barberà i les muntanyes de Prades
Web de l’Associació de propietaris forestals de la Conca de Barberà i les muntanyes de Prades. Aquest espai només conté les dades de contacte postal. La resta de la seva pàgina web es troba en manteniment. Disculpeu les molèsties.
Associació de Propietaris Forestals dels Boscos del Maresme
Associació de Propietaris Forestals dels boscos del Maresme (APFM) formada pels propietaris de boscos del Maresme. Objectius: Fomentar la gestió forestal sostenible, potenciar la recuperació dels nostres boscos i treballar per la seva revitalització.
Associació de Propietaris Forestals Guilleries-Savassona
Entitat adherida al Consorci Forestal de Catalunya (CFC), creada el 1999. Promou i vetllar per la defensa dels interessos col·lectius de tots els forestals. Exercir el dret de representació dels forestals de la zona davant les administracions.
Biomassa al Lluçanès
El Lluçanès és un territori format per 13 municipis amb un total de 36.756 Ha i prop de 8.500 habitants, situat a cavall de les comarques d'Osona, Bages i Berguedà. El paisatge d’aquest espai és el del mosaic agroforestal que la mà de l'home …
Boscos de Balears
Web de l'associació de voluntaris Boscos de Balears. Punt de trobada amb tota la gent disposta a treballar per millorar el medi natural. Informa dels seus projectes, les sevs activitats, participa en les repoblacions i expressa les vostres opinions.
Centre de la Propietat Forestal de Catalunya
Web del Centre de la Propietat Forestal de Catalunya. òrgan de l'Administració Forestal de Catalunya, participat pel sector forestal privat, que té com a objectiu promoure l'ordenació i la gestió dels boscos de titularitat privada. L’organisme i serveis.
Federació ADF Anoia - No Oficial
Web oficial de la Federació Aagrupacions de Defensa Forestal de l’Anoia. Les reunions, la convocatòria dels Premis de Prevenció d'Incendis, organitzat per la Dibputació de Barcelona. Més informació a la web de la Federació.
Federació ADF del Bages
La Federació d'Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) del Bages és una entitat que es va crear amb l'objectiu de donar suport i coordinar les ADF's de la comarca amb tasques de prevenció, formació, coordinació i per a donar assessorament.
Federació ADF Les Gavarres
La Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal de Les Gavarres està formada per l’agrupació de les nou ADF que actuen als municipi del massís de les Gavarres. ADF Gavarres Marítima i ADF Gavarres Nord.
Federació d'ADF de l'Anoia
Suport a les ADF de l’Anoia amb un enginyer tècnic forestal en: Legalització, contractació, replantejament i direcció de les obres dels PPI, coordinació, control i manteniment, adquisició, homologació, millora, manteniment i inventari d’equips i formació.
Federació d'ADF del Baix Llobregat
La Federació d'ADF del Baix Llobregat és una entitat sense ànim de lucre nascuda l'any 2008 amb l'objectiu de representar, reunir esforços i recursos i coordinar a les ADF de la comarca per augmentar la seva eficàcia en seves les tasques.
Federació d'ADF del Berguedà
Pàgina web de la Federació d''ADF del Berguedà. La Federació d'ADF del Berguedà es va constituir l'any 2004 amb l'objectiu de donar suport i coordinar les ADF de la comarca amb tasques com l'assessorament tècnic, formació i coordinació.
Federació d'ADF del Berguedà
Federació d'Agrupacions de Defensa Forestal del Berguedà. Creada el 2004 i integrada per 30 municipis en 6 ADF: ADF Alt Berguedà, ADF La Pobla-Castellar, ADF Sobrepuny, ADF Montesmon, ADF Baix Berguedà i ADF Viver i Serrateix. Objectius.
Federació d'ADF del Vallès Oriental
La Federació d’ADF del Vallès Oriental es una entitat que va néixer l’any 2003, amb la voluntat de representar a nivell comarcal les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF). Assessorament tècnic i coordinació d’esforços i recursos.
Federació d'ADF Penedès / Garraf
La FederacióADF Penedès/Garraf està formada per Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de l'Alt i el Baix Penedès i del Garraf. Els dóna suport tècnic i administratiu, facilita formació especialitzada i organitza el pla d'emergència supramunicipal.
Federació d'ADFs d'Osona
La Federació d'ADF és una entitat sense ànim de lucre que neix l'any 1996 amb la voluntat de reunir els esforços i els recursos de les diverses ADF de la comarca d'Osona per fer més efectiva, la seva tasca de prevenció i extinció d'incendis forestals.
Federació de les ADF del Maresme
Pàgina de la Federació de les ADF del Maresme, federació que agrupa entitats mediambientals de defensa forestal d’aquesta comarca. Ens dediquem a netejar el bosc i prevenir el incendis. Qui som, presentació, àlbum fotos, agenda i enllaços.
GEIF - Grup d'Extinció d'Incendis Forestals
Grup d'Extinció d'Incendis Forestals de l'Associació Ciutadana de Vigilància d'Incendis Forestals Penedès. El fet que Vilafranca del Penedès no disposi de massa forestal, fa que no es pugui crear una ADF, per això el GEIF es va fundar com una associació.
Grup Operatiu ADF Sabadell 247
L’ADF de Sabadell va ser constituÏda l’any 96 amb el record present dels incendis del 94 que varen afectar tan terriblement el nostre país i Sabadell no en va quedar al marge. El nostre objectiu és la prevenció i la lluita contra els incendis forestals.
Material ADF
Pàgina amb material per a les agrupacions de defensa forestal. Gran part del material exposat en aquesta web pot ser certificable i subvencionable per el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.
Secretariat Nacional de Federacions d'ADF de Catalunya
Web del Secretariat Nacional d'Agrupacions de Defensa Forestal de Catalunya. Actua a tot el territori, i en són membres les ADF i Federacions d'ADF que vulguin. L'objectiu és agrupar l’estructura institucional i funcional a les ADF de Catalunya.
Secretariat Nacional de Federacions d'ADF de Catalunya
Web del Secretariat Nacional d'Agrupacions de Defensa Forestal de Catalunya. Actua a tot el territori, i en són membres les ADF i Federacions d'ADF que vulguin. L'objectiu és agrupar l’estructura institucional i funcional a les ADF de Catalunya.
Suber
Associació que dedica els seus recursos a la preservació de l'espècie forestal Quercus suber (alzina surera) i dels seus boscos, especialment en la part oriental de la Península Ibèrica. Campanya de sensibilització Suro amb Denominació d'Origen.
Voluntaris Forestals de Terrassa
L' associació Voluntaris Forestals de Terrassa es va crear arrel dels grans incendis de l'estiu de l'any 1986 a partir d'un grup de ciutadans interessats en la protecció del medi natural de la nostra ciutat i de la lluita contra els incendis forestals.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT