DIABETICS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Associació de Diabètics de Catalunya - ADC
L'AIED, és l'entitat que aplega els diabètics i familiars de diabètics de Catalunya i col·laboradors sensibles als problemes d'aquesta malaltia. A Catalunya som al voltant de 300.000 diabètics.
Associació de Diabètics de Catalunya - delegació de Lleida
L’ADC Lleida és una associació que aplega a persones que tenen diabetis, siguin nens, adolescents, joves, adults i gent gran, així com els seus familiars i altres persones sensibilitzades en tot el que envolta aquesta malaltia. És malaltia crònica...
Associació de Diabètics de Catalunya - Manresa
L’Associació de Diabètics neix a Manresa l’any 1986 cobrint primer les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès i Cerdanya en la denominació d’Associació de Diabètics de la Setena Regió fins al 1992, que vam ser entitat fundadora de l’ADC.
Associació de Diabètics de l'Alt Urgell
Associació de diabètics de la Seu d’Urgell. La finalitat és asesorar i facilitar de dades que poden ser d'utilitat per al col·lectiu de diabètics. Activitats puntuals: Xerrades sobre la malaltia, realitzades per metges de la localitat o de fora.
Associació de Diabètics de les Illes Balears (ADIBA)
L'associació va ser constituïda a l’any 1980. L’objectiu principal de l’associació, és representar els socis davant les entitats públiques per defensar els seus drets com a diabètics, per millorar la qualitat de vida i també per millorar …
Associació Diabètics Comarques Tarragonines
Nova pàgina de l'ADCT. Som una associació benèfica que ens dediquem a ajudar, assessorar i atendre a totes aquelles persones que pateixen aquesta malaltia, igualment estem a disposició de familiars, amics i també a tothom que hi estigui interessat.
Diabetes
Vista des de la perspectiva de la medicina "natural". Tractaments fitoteràpics. Símtomes, causes, comseqüències, fitoteràpia, ... Diabetes mellitus insulino (malatia infantil-juvenil), i diabetes no-insulino dependent (apareis a partir del 40 anys).
Fundació Rossend Carrasco i Formiguera
Proporcionem atenció Integral a la persona amb diabetes. Contribuïm a la formació de professionals en diabetologia. Promovem la recerca en el camp de la diabetes. La FRCF està acollida a la Llei de Fundacions de la Generalitat de Catalunya.
Guia Diabetis tipus 1
El CIDI, Centre per a la Innovació de la Diabetis Infantil, és l'únic centre a Europa dedicat a la diabetis mellitus tipus 1 des d'un enfoc integral, combinant la triple funció d'impulsar línies d'investigació destinades a produir canvis en la malaltia.
La Diabetis - Institut Català de la Salut
La diabetis és una malaltia crònica. El pàncrees no produeix insulina suficient i augmenta el sucre a la sang. Un control adequat de la diabetis, i la hipertensió, el colesterol, l'obesitat, i mesures com deixar de fumar reduiran les complicacions.
Recomanacions per a viatgers diabètics - forumclínic
Viatjar és una activitat plaent per a moltes persones. Si tens diabetis it’agrada viatjar, no te n’estiguis. Pots anar allà on vulguis o allà on t’agradi, però abans... planifica el viatge! Gaudeix del viatge sense que la diabetis et creï problemes.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT