DIBUIX


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
14+1. Llenya prima | Poesia i Il·lustració Emergent dels Països Catalans
Poesia i Il·lustració Emergent dels Països Catalans. Ens ajudes a fer realitat unir veus d’arreu dels territoris de parla catalana té un punt “reivindicatiu”, però no només polític, puntualitza, sinó també per “posar en valor la força de la poesia”.
Acudits Gràfics en Català :-D
Grup del facebook que tracta de compartir arxius gràfics en català. Alguns son molt bons i és una pena que no es difonguin més. Ho podem fer nosaltres després de valorar conjuntament quins son els millors. El grup té molts seguidors.
Albert Alforcea - Alara Kalama
Albert Alforcea es ilustrador i lider del grup musical en català: "Alara Kalama" on és autor, cantant i percusionista. El seu projecte pren de base la rumba catalana però explora altres estils com la bossa, el pop, el flamenc, el rock, etc...
Albert Claret Graphic & Web Desing
Portafoli: La Fura dels Baus, Degustación de Titus Andro... Metamorfosis, Boris Godunov, Roland Olbeter, Orlando Furioso!, Miralles Tagliabue EMBT, Lo mejor de mi (FILM), Four Corners, Puma 34, La Fuente de la música, sagratcorsarria.com, Yo (film)...
alex santalo
Pàgina de l’estudi de disseny, estudi general, il·lustració, retoc fotogràfic, identitat corporativa, retoc fotogràfic de l’Àlex Santaló. Últimes entrades, espai a deviantArt, temes i enllaços.
Alfred Trujillo
Web oficial de l'il·lustrador editorial i infantil Alfred Trujillo i Arderiu. Projectes, editorial, infantil, premsa, cartellisme, multimèdia, enllaços i contacte amb el creador terrassenc. Il·lustració, disseny, dibuix i comunicació.
Amanida Lleida
Bloc d’Amanida Lleida. Disseny gràfic i il·lustració. Amanida domingera, calaix de l'amanida, creació & evolució de l'il·lustració, imagina cosetes. Amanida domingera, calaix de l'amanida, creació & evolució de l'il·lustració, imagina cosetes, …
Amics dels Cartells
Estem fent la web dels Amics dels Cartells. Vol ser un lloc de reunió i contacte entre els a qui interessa el cartell històric o modern: particulars i institucions, dissenyadors i artistes, estudiosos i co?leccionistes, museus, arxius i biblioteques.
Andreu Faro
Pàgina del dibuixant i ninotaire tarragoní Andreu Faro. Inclou acudits, acudits muts, llibres, animació, caricatures, il·lustracions i disseny. Pots si vols utilitzar algun dibuix en un Facebook, blog, Twitter o altra pubicació web sense ànim de lucre.
Anna Mongay - Il·lustració
Vaig néixer a Barcelona al 1969. Ara visc a Pacs del Penedès, un poblet bonic, petit i tranquil. Treballo d’il·lustradora i ho combino amb l’ensenyament. De petita m’agradava dibuixar, anar amb bicicleta i córrer per la muntanya. Ara, ho continuo fent.
Antonio Mingote Barrachina
Antonio Mingote (Sitges, 1919-Madrid, 2012) fou un dibuixant humorístic, escriptor en llengua castellana i periodista. Va iniciar la seva carrera com a humorista gràfic a la revista La Codorniz a l’any 1946 de la mà del seu director, Álvaro de la Iglesia.
Armand Escandell - Caricatures Virtuals
Caricatures i dibuixos de personatges famosos, bon humor, concursos, curiositats...i també podras aconseguir la teva pròpia caricaura a internet... demana'ns informació... !
Arnal Ballester
Web d’Arnal Ballester (Barcelona, 1955), mestre que ha desenvolupat la major part del seu treball en el món del llibre, com a il·lustrador i com a portadista. Premi Nacional d'Il·lustració 2008. Professor de l’Escola Massana. Dades i obra gràfica.
Arola, artista pintor, muralista
Muralisme, diferents procediments pictòrics murals com la pintura al fresc, l'estuc brunyit al foc, policromia i retaule, el trompe-l’oeil, tècniques de restauració, galeria de fotografies i l'obra mural d'En Carles Arola.
Artur Aldomà Puig
Artur Aldomà (1935, Reus, Tarragona) és un historietista, dibuixant, pintor i escultor català. Va començar fent historieta i durant els anys 50 i 60 va publicar la seva obra gairebé exclusivament a l'estranger, col·laborant amb guionistes com Víctor Mora.
Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya - APIC
Col·lectiu, fundat l'any 1981. Aplega il·lustradors en defensa dels drets professionals. Aglutina uns 300 il·lustradors, procedents de totes les branques de la creació visual aplicada. Informació d’associació, il·lustradors, exposicions, i publicacions.
Associació Professional d’Il·lustradors de València APIV
Pàgina oficial de l’Associació d’Il·lustradors APIV, amb seu a la ciutat de València. Informació corporativa, guia d’il·lustradors, publicacions, exposicions, àrea socis, l’associació i enllaços relacionats.
aupa! Col·lectiu d’Artesans de Cardedeu
Web del Col·lectiu d’Artesans de Cardedeu (Vallès Oriental), aupa! Ceràmica, il·lustració, papiroflèxia, tribols, fusta, trapecistes. botigues i fires on podeu trobar productes d’aupa!
Big Draw Tarragona
Se celebra des del dia 6 al dia 11 d'octubre a la ciutat i està vinculat a l'esdeveniment internacional The Big Draw. És una bona proposta per, dibuixant, conèixer millor el que ens envolta, el gran patrimoni cultural i natural de la ciutat de Tarragona.
blubluabs - Dibuixos personalitzats
És una botiga on comprar pòsters i dibuixos personalitzats. L'autor dels gràfics és Pep Domènech. ... dins del nostre petit cotxe Panda, es varen anar fent presents els Blubluabs. Pep Domènech (1949), nascut a Sabadell, viu a Barcelona.
by Balasch
Dibunàtic. Bloc del dibuixant humorista gràfic Jordi Balasch. dibuixant humorista gràfic. Una imatge val més que mil paraules, i amb una dibuix es plasma una historieta en clau d’humor de la realitat social que ens envollta. Aventures comptades amb llapis
Caricatures i dibuixos
Blog-recull de dibuixos i caricatures de Jesús Garcia-Gil amb comentaris. Crec que fer una caricatura requereix de quelcom més que tècnica pura i dura. Cal estudiar el personatge i voler plasmar la seva personalitat a través d'exagerar els seus trets.
Cariqueltures
Web de Caricatures Digitals Online. Un regal original i divertit... per només 40 euros! Prepara tres fotos de la cara: una de perfil, una altra de cara i una altra de mig perfil (amb un mòbil o amb una webcam). És important que estigui somrient. Galeries.
Carles Puche
Pàgina de l’artista Carles Puche i Rius, il·lustrador de dibuixos sobre les ciències naturals. Classificació de les il·lustracions per categories del animals: Rèptils, amfibis, mamifers, aus i ocells, seps, invertebrats, etc.
Carolina Bensler
Tècnic Superior d'il·lustració, per l'EASD Serra i Abella. Treballa en tot tipus d'encàrrecs de les arts plàstiques i el disseny, mentre ho compagina amb un dels seus projectes més personals i ambiciosos. Treball actual: dissenys web i cobertes de CD's.
Cèsar Barceló
Cèsar Barceló és un dels millors il·lustradors valencians. Ací teniu una mostra dels treballs que fa com a il·lustrador. Espere que vos agraden. Un altre any més he fet la il·lustració del festival de jazz que se celebra al Jardí Botànic de València.
Cesc
Web del dibuixant Cesc (Barcelona, 1927), conegut per les vinyetes a diaris. És fill del dibuixant i il·lustrador D'Ivori. L’any 1937, publica el primer dibuix a la revista infantil Estel. 2008, la Biblioteca de Catalunya compra tota la seva obra gràfica.
Cesc Pujol il·lustració
Il·lustració i expressions gràfiques. Han aparegut publicats tres flipbooks que vaig fer per Sd edicions, de Barcelona. Aviat ja els podreu trobar a les llibreries. Revista Desobrir, on hi trobareu llocs magnífics, que l'acompanya una il·lustració meva!
Clariana
Pintura, dibuix, arquitectura, escultura, història de l'art, disseny. Natura, animals, els arbres, les plantes, els paissatges, la contemplació, el romanticisme. Passejar sense rumb concret, mullar-me quan pluvisqueja, sentir l'aire en el meu rostre.
Cristina Picazo il·lustradora
Web personal d’aquesta il·lustradora, autora de llibres infantils, obra gràfica i còmics. Presentació del seu book professional. Llicenciatura en Bellas Arts, 1993. Professora d'Anatomia, escola Ramón y Cajal de Formació Professional, 1993-1995.
Cuellar i Sorribes, Ramon
En aquest web heu trobat un feix d'auques, algunes il·lustrades i d'altres on hi ha tant sols el text. Per a ser acabades, tindrien de tenir les il·lustracions, com ho vol la tradició. Web de Ramon Cuéllar i Sorribes des de Dully (Suïssa).
Daniel Pagans - Il·lustrador i dissenyador gràfic
Dissenyador gràfic i il·lustrador. Després de treballar 9 anys a Londres i Bolonya treballa des de Barcelona com a freelance per diferents clients. Entre altres activitats, és fundador de la marca "drawing Barcelona" i cofundador de la marca "mr.nico".
David Guàrdia i Riera
Espai a Internet de David Guàrdia i Riera, capgrosser i naner, creador de ficticis. David Guàrdia (Celdà, Girona), és un il·lustrador i escriptor de rondalles, i ex pintor. Més sobre David Guàrdia i Riera: http://web.mac.com/davidguardia.
Davis Lisboa: Ilustració, Infografia, Pintures
Davis (1965, São Paulo, Brasil) viu i treballa a Barcelona, Espanya. És un productor i autor visual hispà-brasiler, polifacètic i multidisciplinar que treballa esborrant les fronteres entre les arts aplicades i plàstiques.
DDDisseny Gràfic
Pàgina web de DDDisseny Gràfic, empresa amv seu a la ciutat d’Igualada (L’Anoia), que està dedicada a la il·lustració gràfica. Treballs d’il·lustrador gràfic coma ara: logotips, retolació, imatge corporativa, material gràfic, grafisme web, etcètera.
D'Est a Oest
D'Est a Oest és un blog de ressenyes d'il·lustració, pintura i d'altres coses per l’estil. Inclou multitud d’enllaços del món de la pintura la il·lustració, literatura infantil i juvenil, cinema, fotografia, museus, miscel·lània i darreres entrades.
Déu Vos Guard!
DVG. Còmics Jan, Kadingir, PDP, blocs, calendari, vinyetes, còmic: Manga, Bola de Drac i una mica de tot i més. Una bona pàgina.
Dibuixant Reus
Llibre que mostra la ciutat de Reus des d'una perspectiva artística. Quan la Teresa Llorach i l'Elisabeth Tort es coneixen, neix el llibre. El reusenc Eduard López Mercadé hi posa les paraules, escrivint els textos que acompanyen al lector per Reus.
Dibuixos d'en Marí
El pintor menorquí Josep Marí Sintes ha forjat la seva carrera artística de forma totalment autodicta. Es pot veure la seva evolució mitjançant les seves variades etapes pictòriques. Pintures d'en Marí. Més obres pictòriques d'en Marí....
Dibuixos, gravats i cartells del MNAC
Blog de dibuixos, gravats i cartells del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Col·lecció, un cop d'ull, catàleg, nova presentació d'art modern, història de la col·lecció, la col·leció creix, conservació i restauració, el museu al món, i glossari de temes.
Dibuixos.cat
Web per a què els nens gaudexin d'internet segur. Hi trobarà centenars de dibuixos gratuïts. Selecciona el dibuix que t'agradi, pinta'l amb la nostra plataforma única i imprimeix o envia el dibuix a qui vulguis. Dibuixos.cat, el lloc dels joves artistes!
dibuixtecnic.com
dibuixtecnic.com és un porta dedicat al dibuix tècnic. Hi trobareu una aula d’apunts, exàmens de batxillerat, currículum de batxillerat, oposicions de dibuix, selecció de links relacionats amb el dibuix tècnic.
Dolors Anglada i Sarriera
Dolors Anglada, coneguda com Lola Anglada (Barcelona, 1892-Tiana, 1984), fou una narradora infantil i dibuixant. Col·laborà des de jove a revistes infantils catalanes de l'època i va esdevenir dels escriptors més representatius del gènere a la preguerra.
El Balancí
Blog de David Pradas, Berta Palau i Eduard Jové de poesia quotidiana que es gronxa entre el dibuix i el pentagrama. Piano que balla al ritme d’un poema dibuixat. Carbó que canta vers a vers, un poema nou a cada instant. A sis mans, …
El bloc de Napi
La web del Napi. Napi es un vinyetaire que realitza il·lustracions gràfiques a diferents mitjants de comunicació. Presenta una mostra de les últimes vinyetes, en català i castellà, creades per aquest dibuixant dels Pallaressos (Tarragonès).
el gat invisible
El forat d'el gat invisible, autor de totes les il·lustracions ací exposades. Pots reproduir-les tants cops com vullgues sempre que les respectes. Estan fetes amb pinzell a l'aquarel·la (pèl de marta) i tinta xinesa (pèl sintètic), sobre un paper canson…
Eli Ramirez
Bibliotecària que dibuixa i que col·lecciona punts de llibre. Aquest any, i per primera vegada en els 29 anys de la història del COBDC (Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya), hi ha hagut eleccions a la Junta de Govern ...
Eloi Alegre
Pàgina personal del dibuixant gironí Eloi Alegre. Informació de l’artista i exposició de les seves obres i dibuixos. Totes les obres d'aquesta pàgina han estat realitzades per l'Eloi Alegre, autor també d’aquesta pàgina.
Els "meus" cartellistes
Blog d'història del cartell de Santi Barjau. Hi podreu trobar notícies i informacions, amatges i referències sobre cartells i sobre cartellestes catalans o actius a Barcelona, i moltes altres coses relacionades amb el disseny gràfic. La imatge del mes.
Els Cartells de la República
Històrica Mostra - Exposició dels cartells propagandístics de la República. Oferta des de la web de l'Associació Catalana de Professionals. Històricament, hem de situar el naixement del cartell polític en els primers anys d'aquest segle.
Enginesa
Grup Enginesa-Peritaxa, vinculat a l’enginyeria, arquitectura i consultoria des de 1982, sempre amb esperit innovador amb l’objectiu de, a través del tracte proper, satisfer a tots els nostres clients i oferir una capacitat de resposta decidida.
eskitxada.com
eskitxada.com és una mostra web de pintures, dibuixos, fotografia i altres coses ... Exposició rotativa d’acrilics sobre tela, penjades, recopilatoris música, col·lecció particular, imatges, i altres coses relacionades amb l'art.
Espai Artístic i Creatiu - Desdibuixar i Pintar
Pintes, fas fotos o ets col·leccionista o aficionat a l'art? Aquest és el teu espai ! la invenció del lloc, l'espai simbòlic, les emocions i el pensament, l'imaginari, ... Exposició del taller de pintura. Dóna a conèixer el teu treball, fes-lo arribar.
Ester Besolí
Pintora i il.lustradora tortosina.Exposicions: Im-Perfectes, Víctimes del Maltractament, Deesses, Els dibuixos dels ontes de Muniatto. Descargable qüestionari Im-Perfectes, la meva llista de blocs, creació de tallers infantils, manualitats, disfreses, ...
Estudi d'Il·lustració Xevidom
Estudi d'Il·lustració on es realitzen caricatures, retrats, auques, murals, disseny gràfic, contes personalitzats, pàgines web, còmic… Tot allò relacionat amb el dibuix. Xevi Domínguez és nascut a Vic el 5 de juliol de l972, però resideix a Calldetenes.
Eva Sans, Il·lustradora
Vaig aparèixer al món per primera vegada el gener de 1972 i em van portar a Vilafranca del Penedès per créixer, fer amics, aprendre i descobrir que m’agradava, m’agrada i m’agradarà dibuixar. Em considero afortunada per haver publicar dibuixos ...
Eva Sans, Il·lustradora
Vaig néixer a Igualada el 1972. Visc des de fa molts anys a Vilafranca del Penedès. Sempre m’ha agradat dibuixar, la música, els infants i la muntanya. Vaig estudiar Belles Arts (especialitat de gravat) i posteriorment vaig cursar estudis de Il·lustració.
Ferran Feliu
Sóc un artista novell tarragoní i, en la meva pàgina, vaig mostrant l’evoluciò de la meva obra gràfica. Pasos per a la realitzaciò d'un quadre. Tercer exercici de pintura al oli, reproducció d'un quadre de Renoir.
Fina Rifà, Il·lustradora
Selecció de dibuixos de la il·lustradora de llibres infantils i juvenils Fina Rifà, amb dades biogràfiques i bibliogràfiques. Inclou un servei de postals virtuals. Iil·lustracions, biografia, bibliografia, articles, exposicions, postals, ...
Fons Batllori
Fou un gran dibuixant que dominava la ploma com pocs i que sempre va ser fidel al seu estil. Va ser un gran admirador de Junceda, amb qui l’unia una forta amistat. Era el seu mestre, però era autodidacte. Visites concertades per a grups.
Fontcolor estudi
Estudi d’Alfés (Lleida) dedicad a les arts, el disseny i el dibuix tècnic. Pàgines web i grafismes, i dins el dibuix tècnic ocupa el de la construcció (plànols), així com el desenvolupament precís d'elements vectorials.
Fòrum d'Il·lustradors
Fòrum d'il·lustració creat per l'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya, APIC, que convida a visitar i participar a tots els professionals, estudiants i aficionats de la il·lustració gràfica, estiguin associats o no. Us hi esperem!
Frederic Vinyals i Yscla
Exposició de ceres, aquarel·les, dibuixos i olis de l'artista Frederic Viñals i Yscla (1913-2012). Pintor autodidacte. Començà l’activitat els anys trenta, relacionant-se amb els casals i grups artístics del Poblenou, a Sant Martí de Provençals.
Freepik.com
Descàrrega 1.313.236 fotos i vectors gratis. Freepik t’ajuda a trobar fotos, il·lustracions i vectors gratis per a webs, banners, presentacions, revistes, publicitat. Els més nous, vectors més populars, imatges més populars, PSD més populars, …
Galeria.dibuixos.cat
Super herois, animals, menjar, dibus fantasia, mandales, naturalesa, robots, moda, música, contes i llegendes, esports, família, vehicles, cultures, TV i cinema, professions, festes, banderes, horòscop, lletres i nombres, dibuixos d’usuaris, …
Gargots
Per si hi ha algú que ho vol saber, vaig neixer a Berga un vespre de juny de 1974. Faig servir el pseudònim de Jaume Capdevila per sortir al carrer. Visc sota una taula de dibuix i m'alimento a base de rosegar llapis i empassar sopa de tinta xinesa.
Girona UrbanSketchers
Urban Sketchers es un col·lectiu d’artistes a tot el mon que dibuixa les ciutats on viuen i els llocs on viatgen. Visita el nostre blog principal a urgbansketchers.org. Pots contactar amb Girona Urban Sketchers a la nostra direcció de correu.
Gos Gruixut i Reflexiu
L’autor de tot això, Galdric Sala i Descals, a part de provar de fer-vos somriure completament gratis amb la practicament diària actualització de la pàgina, també pretén (per què enganyar-nos?), ser el dibuixant que escolliu quan en necessiteu un.
Gravats Serra
Des d’anys es dedica a investigar el gravat de forma autodidacta. Les tècniques més utilitzades són: l'aiguafort, la punta seca i l'aiguatinta. Ha participat en diferents concursos de dibuix i cartells, d'obres de teatre, festes majors, carnavals, etc.
humoreix
La Federació de l’Eix de Lleida i Humoràlia, treballen per donar a conèixer l’art gràfic de caricaturistes coneguts i reconeguts arreu del món. Consisteix a omplir tots els carrers que formen l’Eix de Lleida de caricaturistes que fan caricatures a tothom.
Ignasi Blanch, Dibuixant I il·lustrador
A Berlín vaig aprendre la professió adquirint una manera de treballar disciplinada i entusiasta. L’estada a Berlín em va obrir la ment i algunes portes. No he desatès mai les relacions amb Alemanya, i hi torno sovint. Hi he conegut bons il·lustradors.
Il·lustració.com
Web dels il·lustradors de l'escola Llotja de Barcelona, districte de Sant Andreu. Hi trobareu informació dels il·lustradors que han estudiat a la Llotja i notícies en relació amb la il·lustració i l'escola. L’escola, estudis, treballs, facebook i links.
Il·lustrador Oriol Vidal
Oriol Vidal. Il.lustrador i dissenyador gràfic. Aqui s’allotjarà la pàgina personal d’Oriol Vidal; il·lustrador i dissenyador gràfic que desenvolupa el seu treball en oZ, estudi. Estem treballant. Gràcies.
Imaginari
Pàgina d'art d'en Òscar Garriga "Coragre" amb il·lustracions, música, poemari, còmic, artista convidat, enllaços. Il·lustracions: Obres originals de l´artista, realitzades sobre papers Canson i cartolines per aquarel·la. Música i poemari.
Isidre Nonell
Isidre Nonell (Barcelona, 1872-1911) fou pintor i dibuixant. El catàleg raonat d'olis d'Isidre Nonell, figura capdvantera en el panora-ma artístic català en el tombant dels segles XIX i XX. El treball l’elabora Glòria Escala, doctora en història de l'art.
Jep Ro.Ma
Web de l’il·lustrador gràfic Jep Ro.Ma. Arxiu sinoptic de l´artista il·lustrador, dissenyador i infografista gironí. Des dels anys se-tanta passats, he desenvolupat disseny gràfic i il·lustració de qualitat per: institucions, associacions, ongs, etc.
Joan Barrera i Ferrer
Joan Barrera (Arenys de Mar, 1872-1961) dibuixant, pintor i escultor. Compagina l'activitat docent artística amb la d'escultor de làpi-des i monuments funeraris. De caràcter esquerp, tímid i retret va propiciar una obra no nombrosa però rica en matisos.
Joan Bricollé, Il·lustració i gràfica
Pàgina oficial del dibuixant penedessenc Joan Bricollé, resident a Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès). És un bloc d'il·lustració i gràfica. Les seves il·lustracions i gràfiques, alguns esbossos i gargots, i l’apartat de informatiu “Mestres Savis”.
Joan Pasqual
Web oficial de Joan Pasqual, Neix a Barcelona l’any 1953. Formació artística en dibuix i pintura a la secció de Belles Arts del Museu de Badalona. Estudis de Pintura i Dibuix a l’Escola Tècnica d’Art i Oficis (Art la Industrial) de la ciutat de Barcelona.
Joaquim Conca - Il·lustració Botànica
Joaquim Conca i Grau (Barcelona, 1943. Resident a Rubí des de 1944). Forma part d’aquest grup de creadors visuals vinculats a Eina, com a alumne i com a professor. Va cursar tallers de dibuix, pintura i cal·ligrafia i seminaris d’art i humanitats.
Jordi Balasch Arts
Blog del dibuixant i humotista gràfic Jordi Balasch. Jordi Balasch Solanes, nascut a Lleida l'1 de maig de 1963, és dibuixant, il·lustrador, i aquarel·lista, entre altres aptituds plàstiques. Les seves caricatures i dibuixos i altres entrades.
Jordi Borràs il·lustrador
Web de l'il·lustrador i fotògraf català Jordi Borràs (Barcelona, 1981). Il·lustrador / illustrator. Il·lustració i fotografia sota llicència Copy Right. Publica en diversos mitjans de comunicació i ha coordinat l’Àrea d’Il·lustració del Setmanari Directa.
Jordi Cevera
Pintures i dibuixos d’en Jordi Cevera. Em vaig iniciar en dibuix i pintura de mà d'en Joan Sibecas a primers dels 60 a l'Escola del Casino Menestral. Després, al meu aire i ritme, primer des de la Selva de Mar i a partir 1968 des del Port de la Selva.
Jordi Corbera. Il·lustració Científica
Il·lustracions, produccions gràfiques i publicacions sobre diferents temes relatius a les Ciències Naturals. Ecosistemes i paisatges, vida marina, flora, vertebrats, invertebrats, … Grafisme, publicacions i enllaços.
Josep Malats
Artista empordanès, pintor de la llum. Actualment compagino la pintura i classes de dibuix i pintura a l’Escola d’Art J. Martínez Lozano de Llançà. L’estius exposo la meva obra en l’hotel-restaurant Gri-Mar de Llançà a la segona quinzena de juliol.
Josep Maria Madorell - el portal de la il·lusió
Web de Josep Maria Madorell i els seus personatges: el Jep, el Fidel, en Massagran, la Pona, en Pere Vidal… Vida d’un molinenc compromès amb la seva manera d’entendre el món i amb Molins de Rei. Artista original, creador i definidor d’estil propi.
Josep Mayans i Juncosa
El bloc de Josep Mayans i Juncosa (1931-1999), dibuixant, escenògraf i pintor capelladí, que va morir a l’any 1999. La Font Cuitora, segurament aquest quadre, o quadres simliars a aquest, és l’obra que més vegades féu Josep Mayans per encàrrec.
La Marietta cistellera
La Marietta cistellera és la web d’il·lustració, dibuixos i altres creacions artístiques de la Maria Carbó, il·lustradora i dibuixanta que fa art amb les seves mans reduint, reciclant i reutilitzant. Des del municipi de Castelló d’Empúries (Alt Empordà).
la meceua - articles únics i personalitzats
La meceua és una marca artística de dos joves artistes i dissenyadors, creem dissenys de moda, il·lustracions i personalitzacions. També fem llibres escrits a mà i il·lustrats. El nostre show room és a Llagostera,Girona.
la meva maleta: Flors, peücs i altres regals
Flors, peücs i altres regals de benvinguda... Sóc dibuixant freelance i col.leccionista de imatges, que recullo en una maleta. Qui ets? Què t'agrada? Clica aquí i explica, suggereix o reivindica, el que et vingui de gust, o simplement pasa a saludar.
La Web de l'Anna
Dissenyadora artística. Entra i descobreix un nou concepte de dibuix. Dibuix artístic personalitzat; targetes, invitacions, publicitat, i moltes coses més. Gràcies per la vostra visita. Poseu-vos en contacte amb mi.
L'Art d'en Pere Sansa
Pàgina de l'art d'en Pere Sansa. És una artista andorrà que ens ha endut un angelet. Esperem que tingui aviat una mica de companyia, angelet volem dir. Expocició d'una mostra significativa de la seva obra.
Lluis Llop - Art Contemporani
Web oficial de l'artista Lluís Llop Bosch, dedicat a la creació en diferents projectes de l'art contemporani. Galeria, obra gràfica, botiga virtual, mostra per presentar 21 noves obres realitzades entre els anys 2005 i 2006.
Lluís Masachs - dibuixant / il·lustrador
Lluís Masachs Mestres (Vilafranca del Penedès, 1977). Realitzo estudis a l’Escola Massana de Barcelona en l’especialitat de dibuix i il·lustració. En els últims anys m’he dedicat en la vessant més pictòrica i he realitzat exposicions a diverses ciutats.
Manel Maseras - Dibuixos de camions clàssics
Manel Maseras, dibuixos de camions clàssics. Espai oficial d'aquest dibuixant en quarel·la de camions antics. Sempre he treballat en el món dels camions. Alguns dels camions que he conduït tenen el seu petit homenatge també en aquesta pàgina.
Medina & Monés - Comunicació Visual
Pàgina d'aquest estudi de comunicació visual. Especialitats de Treball; disseny gràfic, il·lustració, animació per ordinador, fotografia i multimèdia. La seu de l'empresa es troba ubicada a la Gran Via de Barcelona.
Memòria dels Dibuixants
Web que reivindica la memèria oblidada de la generació de dibuixants catalans que van treballar i plublicar a Catalunya, afectats pel drama de la Guerra Civil Espanyola (1936-1939) des de la mort del dictador fins a les primeres eleccions democràtiques.
Mercè Arànega
Pinta quadres, fa exposicions, ha portat un taller de plàstica, ha donat classes d'il·lustració a l'escola d'arts aplicades i oficis artístics Llotja de Barcelona, ha fet cursets per mestres i de post-grau i de dinamització lectora. També fa conferències.
Mercè Iglesias Majó - Il·lustradora
Pàgina personal d'aquesta grafista mataronina, resident a Barcelona. Book professional d'il·lustracions. Tècniques, artístiques, vectorials, infografies. Projectes d’il·lustració, i també col·labora com a grafista amb estudis externs.
mierdadeilustradores
Pàgina amb informació de mierda de ilustradores. Mierda de ilustradores és un col·lectiu d'amics il·lustradors de Barcelona. Artistes: Zulema, David, Andrea, Marta, Alf, Raquel ... Barcelona.
Miquel Wert Jirheden
Pàgina oficial d'aquest artista suec, resident a Barcelona. Hi trobareu les seves pintures, dibuixos i films de l'artista Miquel Wert. Currículum, exposicions, galeria, obra sobre paper, ... També podeu visitar el taller de Barcelona.
Montse Gisbert - Il·lustradora
Pàgina oficial d'aquest il·lustradora valenciana, i autora de llibres per a nens. Guanyadora del 1r premi nacional d'il·lustració 1998 a Espanya. Viu a Brussel·les. Presentació dels treballs, fotos, inicis i premis obtinguts.
Motxuel
Il·lustrator resident a Palma (Illes Balears). Animals assassin de la police, boli, Brain Damage, caricatures, cartells, Casal Popular Voltor Negre, characters, comic, Consell Joventut Palma, crisi, critic-art, discworld, dissenys dona, doukeshi, ...
MuVIM - Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat
Web oficial del MuVIM, el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat, a deu minuts a peu, des de l'Estació de València Nord-Renfe. Visita, exposicions, educació, activitats, biblioteca, publicacions, agenda, galeria multimèdia i comunitat, …
Ninots, tebeos i dibuixos
Espai personal i compartit, al voltant del dibuix, l'historieta, l'acudit gràfic, els tebeos, el còmic, etc., tot allò que té a veure amb l'imatge dibuixada i impresa. Hi sou convidats. Homenatge als grans autors, d'ara i de sempre, que m'han fet gaudir.
Objectes Perduts - Exposició Il·lustrada
Exposició de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya, APIC. Animació, edició multimèdia, edició on line, infografia, cartellisme, estampació, caricatura, joc didàctic, muralisme, guió il·lustrat, storyboard, esbós (layout), …
Octavi Intente
Pàgina web de l’artista vallesà Octavi Intente. Dibuixo perquè sóc curt de vista, i no m’agrada el futbol. Pàgina en obres. Pàgina web de l’artista vallesà Octavi Intente. Dibuixo perquè sóc curt de vista, i no m’agrada el futbol. Pàgina en obres…
Òscar Julve, il·lustrador
Pàgina oficial de l'il·lustrador Òscar Julve, on es pot veure una extensa mostra del seu treball. És llicenciat en belles art per la Universitat de Barcelona, i especialitzat en pintura. Imatges, còmic, televisió, …
Paco Alberola
Exposició del benifaironer Paco Alberola al 33é Aplec Excursionista PPCC en homenatge a Xàtiva "la socarrà" la quantiosa obra feta pel pintor al llarg d'una trajectòria professional reconeguda dins i fora del nostre País. Valldigna, geografia sentimental.
Pep Mita's Corner. L'Ombra de les Paraules
Pàgina dedicada a la Poesia Visual de l'escriptor badaloní Pep Mita. L'ànima de les paraules al descobert. Clica i remena tant com vulquis, però compte que això de l'Internet et pot costar no un, si no els dos ulls de la cara!
Pep Montserrat - Il·lustrador
(Roda de Ter, 1966). Il·lustracions de fulletons i llibres i revistes infantils. Guardons: Nacional del Ministerio de Cultura (1995), Internacional Catalònia (1997), de la Generalitat de Catalunya (1998) llista d'honor del IBBY (1998). . Professor.
Pep Setó
Espai oficial de Pep Setó. Pep Setó és un ninotaire lleidatà dedicat a la creació en còmic, dibuix, i disseny gràfic. Les seves creacions són realment espectaculars, i en podreu veure una mostra en aquesta seva pàgina de la xarxa facebook.
pere roca · il·lustracio, grafisme, animació
Il·lustració, grafisme i realització d'animacions per encàrrec a càrrec d’aquest il·lustrador. Adaptació de la tècnica, l'estil i el format a les necessitats específiques de cada projecte. Estudi situat a Castellar del Vallès (Barcelona).
Pere Salvà, Il·lustrador, Dibuixant de Còmic
Pere Salvà. Il·lustrador, dibuixant de còmic independent, pintor, muralista. En l'actualitat, majorment dedicat a la il·lustració i el dibuix. Autor del segell de còmic Malida Comix i creador de personatges com Chef, Konrad el inestable, Gina L ...
Pilarín Bayés
Des de l’inici fins avui la dibuixant vigatana Pilarin ha publicat més de 800 llibres, uns traduïts a vuit idiomes. Ha col·laborat en innombrables publicacions, exposicions d’obra original. Els seus dibuixos s’han aplicat a tot tipus de suports i formats.
Pimbus. Sílvia Muñoz. Il·lustració
Pàgina personal d'aquesta il·lustradora Pimbus. Sílvia Muñoz, il·lustració i pintura mural Infantil. Pintora de murals infantils i quadres. Dóna un cop d'ull i descobreix com convertir les habitacions dels nens en contes!
Pintar.dibuixos.cat
Portal de dibuixos per pintar online gratis. Idees per pintar, galeria i directori temes. Altres versions de dibuixos.cat: Dibujos para pintar y colorear, Desenhos para colorir, Online Coloring, Colorier On-line, A Colore. Web per pintar i jugar online.
Pintors i dibuixants catalans (Col·lecció F.B.)
Museus i Col.leccions, Galeries d'Art, Subastes d'Art, Enllaços, Contacte, Alfred Opisso Cardona, Antoni Utrillo Viadera, Artur Carbonell Carbonell, Carme Navarra Pruna, Dàrius Vilàs Fernàndez, Enric Trapero Ballestero, Eugeni Giner Martí, …
Pinzellades al món
Revista d'il·lustració de llibres infantils i juvenils des de Cocentaina (Comtat). Llibres infantils i juvenils il·lustrats. Llibres, webs, activitats, Blogs de la Biblioteca Cocentaina, llibres i lectures a la fresca, llibres, poesia infantil i juvenil.
Quel
Blog de l’artista Quel, il·lustrador i caricaturista especialitzat Quel. Hi trobareu el catàleg de caricatures de l’autor, humor, gràfic, caricaturistes, altres enllaços interessants, núvol de categories i posts més vistos.
Queralt Antú botiga
Pàgina de l’Estudi Queralt Antú Serrano, La Cerverina d'Art. Benvingut a la botiga de Q. El més important és disfrutar amb el que fas cada dia! Bon dia a tots! Botiga de venda online de dibuixos d’aquesta artista cerverina.
Quim Bundó
Pàgina de Quim Bundó, artista dissenyador gràfic de la comarca del Bages, resident a Sant Vicenç de Castellet. Realització de treballs diversos: Il·lustracions, pesquins, retrats, caricatures i disseny gràfic. Inclou altres webs d’interés.
Rafael Arjona
Mostra d'obra grafica de l'il·lustrador i dissenyador Rafael Arjona. Si desea más información sobre los trabajos expuestos en esta pagina, adquirir alguna pintura, o contactar con el autor puede hacerlo. No té versió en català. No entra al directori.
Recordant Barrera
Recordant Joan Barrera i Ferrer (Arenys de Mar, 1872-1961). L’home, l’artista i el mestre. Joan Barrera morí el 1961, després d'una llarga vida que no sempre fou fàcil. Fou excel·lí en dibuix i amb aquesta tècnica col·laborà en moltes publicacions.
Ricard Opisso i Sala
Ricard Opisso (Tarragona, 1880-Barcelona, 1966) dibuixant i caricaturista considerat com un dels millors cronistes gràfics de la societat barcelonina de l’època. Des de jove va ser membre del Cercle Artístic de Sant Lluc i del grup dels Quatre Gats.
Runde
Pàgina oficial amb les pintures i dibuixos de Pere Runde, des de Molins de Rei. Una mostra d'alguna de les meves pintures i dibuixos. Tires, click, Flash, les 8 diferències. Runde és un dibuixant de Molins de Rei (Baix Llobregat).
sílvia guillén creativitat
Igualada (Anoia) > Vitoria-Gasteiz (Alava). Treballs realitzats de disseny gràfic (díptics, catàlegs, cartells...), logotips, imatge corporativa disseny de pàgines web, dibuix i il·lustració, animació, cd's multimèdia i fotografia...
Sketchers Crawl Vic
Dibuixem "in situ ", a cobert o a l'aire lliure, capturant directe el què observem. Els nostres dibuixos expliquen la història del nostre entorn, dels llocs on vivim i on viatgem. Al dibuixar documentem un lloc i un moment determinat.
Suburbi.net
Art i disseny: Suburbi.net. Galeria on-line de pintura, fotografia, dibuix, etc. Disseny i serigrafia de samarretes tant de noi com de noia. Galeria, comandes i dissenys exclusius. Punts de venda a botigues de Sabadell.
Sweetjane
Sweetjane és un bloc d’erotisme amb articles, fotos i comentaris. Menú, categories, arxius, enllaços de cinema, dibuixos eròtics, fotografia, passejades, música, ...
Taller de Pintura Ràpida Calaceit
Miquel Estanya (http://www.elpintordeinternet.com/) va anar a l'escola de Calaceit, dins de les activitats del Projecte Jesus Moncada d'animació cultural a les escoles de la Franja. Va comentar tècniques pictòriques i com utilitzar els colors. Fotos.
Terra i Fusta
Terra i Fusta som una Escola / Taller de ceràmica, dibuix i pintura que pel camí de la tècnica i la creativitat us oferim aprendre aquests oficis. A Terra i Fusta, podeu donar via lliure a les vostres habilitats, imaginació i sensibilitat…
Tintín en català
Web en català sobre el personatge de còmics Tintín i el seu creador Hergé i l'Associació Tintin a Catalunya amb seu a Castellcir (Moianès). Les finalitats de TintinCat són la divulgació i l’estudi de l’obra d'Hergé.
Tomàs Torras i Costa
Dibuixos en llapis I tinta i pastels. Tomàs Torras i Costa, neix a Castellbell i el Vilar i viu a Artés (Bages). El 1967 obté títol dibuixant artístic del C. d'Estudis CEAC Barcelona. El 1974 va al Cercle Artístic de Manresa a classes de dibuix i tallers.
Tomeu Pinya
Pàgina oficial de Tomeu Pinya. Tomeu Pinya, nascut en una Illa de la mediterrània, està llicenciat en comunicació audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra el 2006. Activitats i premis, galeria, còmic, etc.
Toni Vidal, el meu avi
Toni Vidal, el meu avi, blog dedicat al dibuixant Toni Vidal Torruella, creat per la seva neta Gemma. Toni Vidal va néixer el 6-1-1909 a Granollers, fill de Lluïsa i va morir: 2-12-1946. No es va exiliar, però va estar empresonat a la Model i a Montjuïc.
Uff, Il·lustració
Pàgina de Jordi Juan Pujol il·lustrador, amb mostra del seu treball i informació útil per aquells interessats en el món de la il·lustració i de l'art. He decidit anar penjant de tant en tant algun flash o alguna coseta per a calmar els ànims dels fans…
Usuaris.dibuixos.cat
Totes les novetats al teu mur personal. El meu perfil: Gestiona notificacions i gestiona les teves dades. Crea la teva pròpia xarxa d'amistats. Els meus dibuixos: Tots els teus dibuixos guardats a la teva galeria personal sense límits d'espai ni temps.
Vèlia Bach Il·lustracions
Vaig neixer a finals d'un estiu de 1982 a Sabadell. He cursat els meus estudis aquí. Sóc dissenyadora, de l'Escola Superior de Disseny ESDI, vaig cursar el Postgrau d'Il·lustració creativa a EINA i se'm va obrir un nou món.
Webcòmics.cat
Webcòmics.cat és una pàgina web composta de diverses tires d’humor gràfic, vinyetes i còmics en línia dels autors, dibuijants de còmic, que hi participen. Els continguts de la pàgina es renoven habitualment força sovint. Fòrum de Webcòmics.cat.
Xavier Sager, Il·lustrador (Àustria, 1870 - Estats Units 1930)
Web d’aquest gran il·lustrador, molt apreciat per les seves postals plenes de detalls reveladors del moment o de sàtira. Va fer uns 3000 dissenys de targetes postals. Sager, molt imitat, està considerat l'inventor d'alguns gèneres de caricatura.
Xavier Viladés Buxó
Mostra d'aquarel·les i dibuixos. Xavier Viladés Buxó, neix a Vic el 1946, viu a Barcelona. Puc dir que he dibuixat i pintat des que vaig néixer. Ara sóc jubilat i hi puc dedicar més hores. Pinto, sobretot aquarel·la perquè vaig conèixer en Julio Quesada.
XuxuLanstrum : poesia dibuixada
Empresa d'il·lustració de Girona. A XuXuLanstrum treballem amb el cap i les mans però sobretot... amb el cor! d'un somni: el de transmetre amor a través dels nostres poemes dibuixats. Informació i filosofia de la cooperativa.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT