DIPUTACIONS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Altanet - Administracions Locals de Tarragona
Infraestructura tecnològica (informàtica i comunicacions) d’Administracions Locals de Tarragona. Connectivitat, accés a Inet, dominis, hospedatges, allotjament web, correu electrònic, FTP, proxy, antivirus, antispam, etc.
Diputació d'Alacant
Web oficial de la Diputació d'Alacant. Informacions del BOP, agències de desenvolupament local, ajuntaments, patronat de turisme provincial i serveis. La versió en valencià, no és operativa. Estem treballant per oferir-vos la traducció d'aquesta secció.
Diputació de Barcelona
Pàgina oficial de la Diputació de Barcelona. Col·laboracions amb entitats municipals, informació de l'institució, organismes, dreceres, serveis, publicacions, butlletí DB, agenda, premsa, debats, altres webs d'interès.
Diputació de Castelló
Web oficial de la Diputació de Castelló. Serveis; SEPAM, Directori amb Llistats d'adreces, Instituts i òrgans dependents. "Penyeta Roja" Museu de Belles Arts, Etnológic i un llarg etc de dades d'interès per al ciutadà i el visitant.
Diputació de Girona
La Diputació de Girona fa costat als ajuntaments gironins. Serveis, municipis, àrees i departaments, òrgans de govern i informacions complementàries. La constitució de la Diputació de Girona té lloc l'any 1822.
Diputació de Lleida
Web de la Diputació de Lleida. Dades de la població i territori, patronats i fundacions tràmits i gestions i dades de la promoció turística i econòmica. Informació corporativa, turística, econòmica i altres ens de la Diputació de Lleida.
Diputació de Tarragona
Web de la Diputació de Tarragona. Les aadministracions locals de Tarragona, municipis, consells comarcals, servei d'assistència municipal, BOB, serveis culturals, comarques, documentació local, formació, i dades diverses.
Diputació de València
Institució al servei dels municipis de la circunscripció de València que opera com un "Ajuntament d'Ajuntaments", preservant l'equilibri territorial, cooperació, assessorant i col·laboració en infraestructures. Dades, organismes i serveis.
Divalterra. Diputació de València
L'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra té com a objectiu la promoció, suport i participació en activitat econòmica, empresarial i social que contribuïsquen al desenvolupament socioeconòmic dels municipis de València.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT