DISSENY


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
@bnostrom
Pàgina web de @bnostrom, empresa dedicada al disseny web des de Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental). Creació, il·lustració, disseny digital i disseny web, etc, … Consulteu-nos !
1001 disseny web
Estudi de disseny web avançat i creació de pàgines web a mida. També desenvolupem les funcionalitats, l’aspecte gràfic i els continguts de la teva pàgina web adaptant-nos al màxim al teu pressupost i a la teva estratègia de comunicació on-line.
250gr
Empresa de Sabadell amb estudi de disseny gràfic i botiga. Disposa d'una col·lecció pròpia de samarretes amb motius socials. Informació del projecte i botigues de la cadena.
28 Motivos
Estudi especialitzat en diseny gràfic i programació web, des de Palma de Mallorca. La nostra filosofia és la d'oferir un servei integral. Disseny i desenvolupament de planes web. Identitat corporativa (branding). Disseny publicitari i editorial.
451comunicació
Estudi independent de comunicació que ofereix solucions creatives i personalitzades als projectes, valors i idees dels clients des d'un clar arrelament a la cultura i el món contemporani. Projectes propis com l’agenda d'oci i cultura de l'illa de Menorca.
72dpi.net imatge+arquitectura
Imatge i comunicació per a arquitectes i fotògrafs. Imatge, render, infografia i video-animació. Imatge corporativa i disseny web amb sistema d'autogestió de continguts sense despeses de manteniment, assessorament gràfic per a arquitectes.
8Ulls
Empresa a Mallorca dedicada a la creació, disseny i posicionament de pàginas web. A més disposam de servei de fotografia i traducció. Disseny de logotipus i disseny de material de papereria. L'empresa ha estat creada per diferents especialistes.
9 nouMedia
Realitzem la teva pàgina web de manera que es podrà veure perfectament des de qualsevol dispositiu, sigui PC, tablet, smartpho-ne... Elaborem la teva pàgina web amb un disseny a mida exclusiu per poder diferenciar-te clarament de la competència.
Abakos - Disseny web i presentacions multimèdia
Empresa de Barcelona especialitzada en disseny de pàgines web i aplicacions multimèdia, marketing de producte, manteniment i allotjament de webs, projectes multimedia, CD-roms interactius, imatge corporativa, disseny gràfic, dominis, banners, ...
Abc Creaciones Disseny Web
Abc Creaciones Disseny Web. Especialista en disseny de pàgines web i multimèdia. Maqueta webs, anima banners, elabora presentacions en Flash, desenvolupa i programa aplicacions interactives amb navegacions innovadores, desenvolupa aplicacions de servidor.
abt disseny
Disseny web Flash, ABT Disseny Girona. Disseny web, especialista en Flash, servei d'alta als buscadors, allotjament, gestió de dominis, portals PHP. Pensem que qualsevol empresa, per petita que sigui, pot tenir la seva presència a la xarxa.
accentgràfic
Disseny web, multimèdia, disseny gràfic, il·lustració. Hi podreu trobar moltes de les meves feines i un grapat de serveis que poden ser d'utilitat. Comunicació, creativitat, dibuix, maquetació, animació, web, website, flash, cartell, fulletó, editorial,..
aColor.és
Empresa de disseny de pàgines web al Prat de Llobregat (Barcelona), grup Sinycon. Gestor de continguts que permet fer pàgines web professionals de manera ràpida i econòmica. Continguts gestionats des d’un ordinador amb connexió a internet.
adosweb.net :: disseny web i disseny gràfic
adosweb és una empresa formada per professionals certificats, nascuda a l'any 2009 amb la finalitat d'oferir els serveis, amb la millor qualitat i el millor preu. Desenvolupament de solucions web i màrqueting online, disseny i programació de pàgines web.
Aficiona Sports
Crea una web de club gratis. Fàcil d'utilitzar i equipat amb tot el que el teu club necesita. Crear web o veure demo. Un web de club professional per a tots els esports. El projecte Aficiona Sports tindràs un web de club amb tot inclòs i a cost zero.
Aida Publicitat
Pàgina d'Aida Publicitat. És un estudi de Vic (Osona), que ofereix serveis integrals de publicitat. Disseny off i on-line, imatge corporativa, campanyes publicitàries, i altres coses.
Aladetres - Disseny i desenvolupament web
aladetres crea, dissenya i desenvolupa projectes web per a empreses i institucions és enllà del disseny gràfic per integrar eines avançades de gestió i prestació de serveis online.
Alcoletge Networks
Pàgina de l’empresa Alcoletge Networks : www.alcoletge.net, d’Alcoletge (Segrià). Està dedicada al disseny i creació de pàgines web i tot tipus de productes digitals, fotografies, àlbums, etc.
Alfavisions.com, disseny multimedia
Alfavisions.com, el web d'Andreu Ballesteros, dissenyador multimedia. Disseny d'interacció, disseny d'interface, disseny web, multimedia, usabilitat, accessibilitat, noves tecnologies. El món del multimedia i el desenvolupament web des del 1995.
AMPAsoft
Gestió d'alumnes: Gestió eficient de les dades dels associats, tingueu ben accessible tota la informació de cada alumne i del seu entorn, des del nom o telèfon fins a les activitats en què participa, pares, mares i tutors. Gestió econòmica, missatges, …
Andrei Estudi
Disseny gràfic i web. Els treballs destacats. Identitat: Logotips papereria senyalètica, editorial, llibres, diaris, revistes, publicitari, anuncis, cartells, fulletons, multimèdia, smart website, grafisme, audiovisual, interactius, packaging I embalatges
APM Gestió
Pàgina web de l’empresa terrassenca APM Gestió. Som experts en desenvolupament de projectes web en Joomla, WordPress, Prestashop. Apartats: APM Gestió, APM Comunicació, APM Creació, APM Blog, APM Clients, Atenció al Client, …
Arcoimagen
Estudi de disseny gràfic i programació web amb anys d'experiència treballant per a particulars i agències de tot Catalunya, Espanya i França. Desenvolupament de peces gràfiques publicitàries, motion graphics i disseny i programació web integral.
Àrea Publicitat
Estudi de publicitat d’Igualada (Anoia), dedicat a la publicitat. Oferieix els serveis de disseny gràfic, productes de publicitat, campanyes de marxandatge, impressions i pàgines web. Els projectes, aporta la nostra experiència creativa i comercial.
Argus
Disseny bases de dades, anàlisis i desenvolupament de software a mida. Implementació i manteniment de servidors corporatius sobre Linux. Cursos de formació. Noves tecnologies al vostre abast, anàlisis i desenvolupament de software a mida.
Argus Disseny
Empresa dedicada al disseny gràfic i multimèdia. Oferim serveis d'estratègia comunicativa i publicitat. Experts imatge corporativa, logotips, marques, impresions...Websites, banners...
Arluk Software
Empresa creada a principis de l'any 2000 i especialitzada en el disseny i desenvolupament web. Formada per creatius, dissenyadors i programadors. Això ens permet oferir una solució integral, des de l'estudi, definició i abast del projecte fins al disseny.
arquera.com - Serveis Informàtics
Disseny de pàgines web, Formació, Serveis per a Escoles, hosting, logos, banners, readreçaments, reparació i manteniment d'ordinadors i xarxes, disseny i manteniment de pàgines web. Pel servei a domicili donem assistència gratuïta a la zona de Mataró.
Arquitecte.org - Serveis Internet, Disseny Web, Material Informàtic
DissenyWeb.org. Dominis i allotjament. Multimèdia i interactius CD-Rom. Digitalització d'acontexements. Ens desplaçem si ho desitja. Serveis diversos a l'entorn d'Internet. L'empresa està ubicada a Girona.
ArtecSoft
ArtecSoft és una empresa dedicada a oferir serveis informàtics a Pimes i a Professionals. Especialitzada en aplicacions a mida i disseny de pàgines web i serveis en diferents sectors.
Arte-Facto Comunicació Visual
Pàgina d'Arte-Facto Comunicació Visual. És un estudi de disseny web, disseny grafic, disseny de l’espai, publicitat, etc. L'estudi està situat al districte de Ciutat Vella de Barcelona.
asm internet engineer
Comença l’activitat professional a l'any 2009. Ens hem especialitzat en el desenvolupament de solucions web i màrqueting online, disseny i programació de pàgines web, comerç electrònic, blogs i molts altres serveis més com el posicionament web.
ataStore, Software per crear una botiga online
AtaStore pot gestionar la botiga online de manera fàcil i intuïtiva. El software de botiga online més flexible, robust i potent del mercat, amb una relació qualitat-preu immillorable que es gestiona de manera fàcil i intuïtiva. Producte d'aTotArreu.com.
aula pars
Agència de disseny web situada a Barcelona. Està especialitzada en la construcció i optimització de pàgines web. El disseny web té moltes i diferents facetes. El secret rau en dominar totes les parts que l'envolten: Disseny gràfic, màrqueting digital.
aureo
Plataforma per a professionals web. #AureoManager és una eina que permet crear i gestionar webs sense utilitzar programació. Gràcies a l'entorn visual de creació i gestió aconseguim un control total sobre les accions i continguts a desenvolupar.
Avellana Digital - Cía. d'Estafadors (Capo mafiós: Miquel Saperas Tuset)
Mafias composada per estafadors professionals. Fan presuport i pagues el 50%. Comença el malson. La feina no surt ni amb trucades ni amb reunions personals. Als 2 anys d’espera diuen que no els surt i que no hp faran, ni et tornaran els diners perduts...
Axvisual Promocom - Disseny web i botigues online
Agència tecnològica especialitzada en el disseny, desenvolupament i creació de pàgines web i especialment en la creació de botigues online. L'empresa també compta amb departament de disseny gràfic i departament de màrqueting online.
Bagués Disseny
Serveis de disseny gràfic i pàgines web. Posem els nostres coneixements al teu servei. Volem comunicar i transmetre valors dels nostres clients. Especialitzats en identitat corporativa i visual, senyalització i disseny d'estands, packaging, i disseny web.
BarnaStudios
BarnaStudios, és una empresa de Barcelona dedicada al disseny web. Solucions als problemes relacionats amb el món del disseny i la comunicació. Som un equip de professional multidisciplinar.
Baula Comunicació
Agència de publicitat a Vic (Osona). Treballem la comunicació del client des de la posició del client. Creiem que la comunicació és una necessitat vital de les organitzacions com ho és de les persones. Una baula és una anella de cadena.
bcnopcion
Disseny i manteniment de pàgines web per metges, consultoris, establiments sanitaris, professionals, petita empresa, comerç i particulars. Disseny de pàgines web, allotjament i manteniment de la pàgina. Un servei humà, eficaç i a un preu ajustat.
Begabi
Espai web de Begabi. Begabi és una empresa que ofereix serveis de disseny i programació de pàgines web a la ciutat de Barcelona (Metro Jaume I, Linia 3). Galeria dels últims treballs realitzats per Begabi. Disseny i programació de la web.
Benade. Estudi gràfic
Creació de projectes relacionats amb el disseny gràfic. Disseny i comunicació gràfica. Disseny web. Identitat corporativa. Identitat visual. Publicitat. Senyalètica. Pàgina en construcció.
Binamic
Estudi de disseny de Barcelona que ofereix serveis de disseny gràfic, disseny web i programació web a mida. Amb més de 10 anys d’experiència, treballem amb grans i petits clients que busquen un estudi de disseny web i disseny gràfic o programació.
Binred -Serveis Telemàtics
Binred ofereix Serveis Telemàtics i serveis Integrals d'Internet com són hospedatge de pàgines web, creació de pàgines web, disseny gràfic, registre dominis, housing, publicitat on-line, portals d'internet, etc...
Biongrafic - Publicitat i Disseny Gràfic
agència de publicitat i disseny gràfic que ofereix diferents serveis relacionats amb la publicitat. articles publicitaris, disseny de pàgines web, fotografia.
Bitcolabis
A Bitcolabis tot comença amb llapis i paper. Des de la idea inicial d'un projecte fins a la resolució final, la intenció és que tot et quedi ben clar perquè no et perdis en terminologies tècniques i entenguis el perquè de les coses. Volem ser efectius.
bitweb - Internet & Solucions
Es dona importància al disseny i l'estètica amb innecessaris adornaments en flash, deixant un factor tant bàsic com la navegabilitat, element que reuneix punts com l'accessibilitat i la velocitat, sobretot quan naveguem amb tablets, mòbils, etc.
BitWorks
Solucions reals a necessitats de disseny en qualsevol de les seves branques digitals: Webs estàtiques, dinàmiques, animació Flash, vídeo digital, tractament imatge, disseny per a impressió i aplicacions personalitzades de bases de dades.
Blaupixel
Després d’un any de treball en el nou projecte dels membres de la Mosca Gironina d’emprendre camins en solitari. Dos d'ells s’uneixen en crear el repte empresarial Blaupíxel, aportant l'ampli bagatge de les seves carreres professionals.
Bodiweb
Boixader disseny web Jordi Boixader i Vilella. Disseny i creació de pàgines web personalitzades. Et fem la web a mida per les teves necesitats. consulta'ns... La Pobla de Lillet, Berguedà - Catalunya.
botigues.cat
Especialistes en comerç electrònic. T'ajudem a crear la teva botiga online per a vendre per Internet. El secret és l'especialització, i més a internet, on la competència és global. És la única empresa especialitzada només en comerç electrònic a Girona.
Brancam
Projecte de Perception Technologies, empresa vallesana dedicada al disseny web des de l'any 2000. Brancam neix el 2006 com a resposta a les necessitats dels clients, que demanaven una eina que facilités el manteniment de les seves pàgines web.
Brancam, gestor de continguts per a l'administració pública
Brancam és una solució implementada en ajuntaments de la Diputació de Barcelona perquè és un gestor flexible per l'administració a l'hora de crear contingut i difondrel als ciutadans. A més, compta amb tots els requisits necessaris d'usabilitat.
Buclenet - Programació Web
El web que imagines és possible. Perquè necessites el que necessites, ni més ni menys, desenvoluparem el teu web 100% a mida. Ja sigui un funcionament senzill o un web capaç de desenvolupar processos més sofisticats, ens adaptarem als objectius.
Bu-ho
Especialistes en dissemy web corporatiu. Botigues en línia, imatge corporativa, vídeos de producte, presentacions digitals, màrqueting online, continguts totalment editables (fotos, vídeos, textos, traduccions, ...). Compatible amb estàndards d'Internet.
Burujabetech
Empresa basca que està dedicada a oferir serveis professionals de desenvolupament i disseny web de qualitat, botigues online, manteniment, aplicacions web, aplicacions per a mòbils amb HTML5, i pàgines web orientades al sector del comerç electrònic.
Calbasi.net
Desenvolupament web. L'hospedatge (hosting) és el servei que posa a disposició del client d'una infraestructura (servidor) per poder-hi allotjar una web, un servidor d'FTP, etc. El servei està disponible per les webs creades o mantingudes per calbasi.net.
Calidos
Empresa catalana, amb seu a Tàrrega, que treballa des de 1990. Disseny i creació de CD-ROMs, jocs interactius, pàgines web, escenografies digitals, vídeo digital, fotografia digital, disseny i anomació 3D i altres, etc. Formació.
Capsula Digital
Capsula Digital: Ens dediquem al disseny digital de pàgines web, banners, presentacions, logotips, blogs, etc. Des de la Càpsula Digital us oferim les millors solucions en disseny web i multimèdia. Crearem una càpsula a la vostra mida.
Casament.cat
La web del dia més especial. Per a sorprendre als teus convidats d’una forma innovadora i actual oferintlos tota la informació del casament per internet i estalviar-te moltes trucades i poder gestionar gran part del teu casament a través de la web.
CatalalataC
Webs per encàrrec, senzilles i funcionals, fotos de viatges i links de coses interessants i útils. Demano disculpes si no trobeu allò el cerqueu en aquest web, poseu-vos en contacte i feu-me saber allò que us agradaria trobar-hi.
Catline
Et dissenyem i publiquem la teva web per 49€ l'any. Una pàgina web professional per donar-te a conèixer Descobreixi tot el que podem fer per vosté, demani'ns de forma gratuïta el disseny de la seva web i provi-la durant uns dies, sense compromís.
Catxalot
Web de l’estudi de disseny Catxalot. En època de crisis hi ha més oportunitats. Neix un nou concepte d’estudi de video i disseny. El catxalot és l’animal que posseeix el cervell més gran. La idea és l’embrió del projecte, i idees no ens en falten...
Cesi - Informàtica i Comunicacions
Primera empresa dedicada al servei d'empreses i particulars d’informàtica a Figueres. Disposa de múltiples serveis que agrupem segons: informàtica, escola de formació empresarial, serveis gràfics. Directori d'empreses i llistats de preus.
CESW - Cap Empresa Sense Web
Disseny personalitzat, optimitzat per a cercadors i estadístiques avançades. Múltiples idiomes, formularis personalitzats, codis QR i àrea privada. Accessible de qualsevol dispositiu i integrada amb les xarxes socials. Assessorament personal i suport.
Chocolate Studio
Chocolate Studio és un estudi de disseny format per creatius, dissenyadors, programadors, publicistes i professionals del món de la comunicació amb un lema comú “les coses clares i la xocolata espessa”. Estudis a Barcelona i a Roma (Itàlia).
ciclick - disseny i programació
Pàgines web des de Vic, Osona. Una empresa al servei de les empreses. De solucions en l’àmbit tecnològic. Amb més de 10 anys d’experiència al sector. En un moment en què la promoció a internet és imprescindible, els serveis més efectius.
ciklic
Consulta i estudi del disseny amb coneixement i experiència, assessorament corporatiu als clients i solucions puntuals i globals segons necessitats. Com a part de la comunitat creativa, animem a fer relacions de col·laboració amb els clients.
Cladellas.com
Comunica’ns les seves necessitats i mitjançant els nostres Dissenys Modulars podem oferir una solució integral preparada per satisfer les necessitats actuals i dissenyada per a futures ampliacions, prestant atenció en la usabilitat i l'accessibilitat.
Click To World
Disseny web i serveis mèdia. Tot de serveis mèdia per a particulars i empreses. Disseny web, captació de clients, posicionament SEO, publicitat online, community management, audiovisuals... Teballem amb vosaltres per donar a coneixer el vostre negoci.
Community Manager Girona
Disseny web a Figueres, gestió de xarxes socials, webs convencionals i botigues online. Sistemes de reserves integrats a la web. Gestió de les xarxes socials importantes pel teu negoci. Depen del negoci. Packs anuncis patrocinats, …
Comunicatek
Disseny Web Comunicatek, consultoria dedicada a donar solucions a Internet, disseny d'aplicacions web a mida, promoció web, webs dinàmiques, implantació de solucions informàtiques i comunicació digital.
Cre Crea - Disseny gràfic, imatge corporativa i Pàgines Web
Disseny gràfic i multimèdia. Treballem a la mida de cada client. Tot el material de impremta que pugui necessitar. Tríptics, flyers, targetes, sobres, fulls de carta, albarans, adhesius, postals, imans, etc. Creació de logotips i imatge corporativa.
Creacom
Pàgina de l’empresa terrassenca Creacom. Som un equip d’especialistes en creativitat, disseny i programació web. Donem solucions gràfiques i tecnològiques òptimes pels nostres clients. Donem servei a moltes poblacions. Oferim servei global web.
Creatib | Páginas Web
Estudi de disseny situat a Mataró (Maresme) especialista en creació web, disseny gràfic i imatge corporativa, des de fa més de 20 anys. Treball per a empreses de Mataró, Barcelona, el Maresme i el Vallès. Oferim una atenció personalitzada directa.
CreativaOnline - Disseny web Baix Empordà
Disseny web i programació de APPS per android i iphone. Una imatge a internet, nous clients, noves formes de negoci. Ajuda'ns a ajudar-te. Desenvolupem la teva nova web o adaptem l'existent per fer-la accessible per a smartphones i tablets.
Creavisio
Pàgina d'aquesta agencia andorrana dedicada a la publicitat i multimèdia, i que està especialitzada en el disseny de pàgines web, desenvolupament, creacions de CD-ROM, 3D, disseny gràfic, entre d'altres coses.
Criteria.cat
Criteria Comunicació Digital : Creació d'aplicacions web autogestionables i accessibles seguint els estàndars de l'W3C. Barcelona i Girona. Pensem amb criteri, creem amb criteri, comuniquem amb criteri. Serveis i projectes.
Cyberlo
Empresa multimèdia que programa i projecta la realizació de comunicacions multimedia. L'accessibilitat web es refereix a la capacitat d' accés a la Web i al seus continguts per a tothom, independentment de la discapacitat (física, intel.lectual o tècnica)
D,Disseny
Pàgina web oficial de D,Disseny, empresa de Figueres (Alt Empordà-Girona). Graphic abd web desing. Estem reformant la nostra web, per donar-li una nova imatge i fer-la més dinàmica. Preguem disculpin les molèsties. Tots els drets reservats.
Dacodisseny
Més de 10 anys d'experiència en projectes realitzats a internet. Disseny web a mida segons les seves necessitats. Oferim una solució concreta a aquestes, així com una àmplia cobertura posterior. Treball amb diferents sistemes de desenvolupament web.
Dàctil - Comunicació Creativa
Empresa de Centelles (Osona). Som un equip creatiu que planifiquem i desenvolupem estratègies de comunicació gràfica i multimèdia. Aportem solucions a les necessitats específiques per a millorar la imatge i la connexió amb el públic objectiu.
Decantia
9 Sistema serveis informàtics 2005 és una empresa gironina. Ofereix serveis de disseny web, posicionament, botiga online, gestió immobiliària, disseny gràfic, actualitat, etc. Les nostre pàgines de posicionament web (SEO). Portafoli de l’empresa.
Delta Solucions
Fem pàgines web a mida per a qualsevol tipus de projecte. Depenent de les seves necessitats li recomanarem quin tipus de producte serà el més adient per al seu negoci o activitat. Aplicacions mòbils (App’s). La teva tenda online oberta els 365 dies.
Descantia
Pàgina web de Descantia, empresa de disseny web i gestió immobiliària situada a la ciutat de Girona, Pàgines web corporatives, portfoli, disseny web, posicionament, botiga online, gestió immobiliària, desenvolupament i posicionament web.
Diac disseny
Pàgina de l’empresa Diac disseny, (DiacVic), dedicada al disseny i programació de pàgines web. L’empresa té la seva seu a la Ronda Francesc Camprodon de Vic (Osona). La seva pàgina web es troba en procés de construcció.
Did-Web.com Disseny i programació web
Disseny i desenvolupament web, programació en PHP, i MySQL. Gestor de Continguts, visiteu la demo i comproveu la seva facilitat d'us. Podreu comprovar el potencial d'aquesta eina.
Disgrafic
A Disgràfic hi podreu trobar l'experiència que busqueu, tant en el camp del desenvolupament de projectes, com en el de disseny gràfic o projectes de la societat de la informació. Confieu en el nostre equip per assessorar-vos i obtenir respostes.
Dispromedia
Pàgina de Dispromedia. És una empresa que està dedicada al disseny i la programació de pàgines web, programació en general i la creació de cd's interactius. Compta ta amb una amplia cartera de clients que han confiat amb els nostres serveis.
Disseny Barcelona
NED Disseny Barcelona: Disseny web, publicitat i multimedia. Promoció de dominis, logotips, catàlegs, E-commerce, Imatge corporativa, pagines web, interactius, papareria, catalegs, ... Últimes tecnologies en marketing, programació i disseny.
Disseny de pàgines web - Jllorens.net
Disseny de pàgines web, optimització cercadors, registre de noms de domini, codi accessible, programació d'aplicacions web, adaptació d'eines de codi obert…
Disseny Global
Disseny gràfic a la mida de les vostres necessitats. Desenvolupem pàgines web a la mida de cada client. Des de la pàgina mes bàsica per empreses que busquen tenir presència a la xarxa, fins a complexos projectes de comerç electrònic. D +hosting.
Disseny Gràfic Francesc Ventura
Empresa de disseny gràfic. Servei integral per a empreses i particulars. Fotografia, catàlegs i tot alló relacionat amb la imatge. [ disseny ] [ fotografia ] [ producció ] [ publicitat ] [ internet i multimedia ].
Disseny Web 2.0
Nova línia de pagines web autogestionables de "Baix Cost" amb WordPress, molt senzilles d'administrar per a empreses, professionals, autònoms, negocis, ... Per a qui vulgui tenir una presència constant a Internet a un pres accessible ...
Disseny web Barcelona NBSP
Site creat per l'empresa NBSP per donar a conèixer, oferir i difondre els nostres serveis de disseny web i programació de pàgines web, així com posicionament web i manteniment de pàgines web.
Disseny Web Freelance
Si s’interessa en una web, sigui personal, web d'empresa, botiga online, intranet o blog, demani informació a través del formulari de contacte. Disseny de pàgines web presencials, portals i botigues virtuals, gestors de contingut, catàlegs online, etc.
Disseny web Manresa
Disseny i programació de pàgines web. Allotjament web, registre de dominis. Som una empresa ubicada a Manresa, Barcelona, especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions web i en la difusió de continguts en línia.
Disseny Web: Webmastervic
Disseny web, pàgines web, creació disseny i manteniment de webs, a Vic (Osona). Servei de hosting. Experts en la creació de tota mena de projectes d'Internet a mida. Disposem d'un ampli ventall de serveis, adaptats a les necessitats de cada client.
Disseny Webs Jaka
Revista ulisses cibernètic. sectarragona.org. Curs cinema URV. Les construccions de pedra seca, humanrights-observatory.net. Descobrir el món actual. Una història cibernètica de Tarragona. Fòrum Universitari de la Mediterrània.
dissenyem a casa
Parella que compartim la mateixa professió i sostre, i dins els inconvenients hem trobat un avantatge! Xafardegeu el nostre habitat i uniu-vos a la nostra aventura! Identitat corporativa, editorial, i webs. Una bona identitat corporativa al seu lloc web.
DissenyManresa
Ned disseny Manresa: Disseny web, publicitat i multimèdia. Promoció de dominis, logotips, catàlegs, e-commerce, imatge corporativa, pàgines web, interactius, papereria i catàlegs. Últimes tecnologies en màrketing, programació i disseny.
disseny-web.net
Webmaster especialitzat en el disseny i construcció de pàgines web. DissenyWeb.net, ofereix un nou servei en la confecció d’ espais web, per a professionals, petites empreses, comerços, organitzacions, etc... que vulguin tenir una presència constant.
DissenyWebVic
Disseny web a vic Disseny de pàgines web a vic, creació d’entorns web per a particulars i empreses, donem solució als teus problemes. Dissenys personals i corporatius, manteniment i asessorament per obrir el teu negoci a Internet.
Divisual
Disseny gràfic, creació web, Imatge corporativa, retoc fotogràfic, assessorament gràfic. Serveis a empreses i particulars. Ho fem tot per què vosté tingui una imatge que reflecteixi en tot moment la seva pròpia personalitat.
DM Solucions Web
Disseny web Vilafranca. Ens agrada la idea de que els nostres clients sàpiguen en tot moment amb qui treballen, amb qui parlen per telèfon, qui farà el disseny de la seva nova web o qui gestionarà el dia a dia de la seva empresa en les xarxes socials.
Dommia, Disseny Web Barcelona
Dommia inicia l’activitat a 1997 com a proveïdora de serveis de hosting i registre de dominis. L'estudi s'ha transformat per poder oferir als seus clients serveis integrals de disseny gràfic i multimèdia, comunicació, allotjament i posicionament web.
Dygicom
Estudi de disseny web a Reus I Osona. Empresa especialista en disseny web i multimèdia. Disseny de pàginas web, posicionament web Dygicom a Reus (Baix Camp-Tarragona) i Montesquiu (Osona). Dygicom, neix l'any 1997 a Reus, Tarragona.
eData - Gestor Continguts (CMS)
EasyGestor és una solució modular, utilitzada en més de 100 projectes. Algunes amb gran nombre de pàgines, diferents usuaris i rols carregant contingut i accedint a pàgines publicades alhora. Basat en codi estàndard òptim per a tots els navegadors.
Edu Richard
Desenvolupament de recursos web. Organització i etiquetatge de continguts, disseny de la navegació i recerca de sistemes que ajuden a recuperar la informació amb èxit. Consultoria de projectes per a centres de documentació, biblioteques i arxius.
Einstic!
L’impacte de les TIC sobre els resultats podria fer creixer la productivitat fins un 40%. Diferents tipus de webs. Des de catàlegs en línia, fins a les plataformes completes de transaccions via web, passant per les que treballen la imatge corporativa.
Eixample.Com
Servei comunicatiu integral; Disseny de web-sites corporatius i sol·lucions pel petit comerciant. Aplicacions telemàtiques a mida perquè el negoci rutlli les 24 h; xarxes, hosting, manteniment, teleprocés, formularis. Un munt de recursos pràctis.
El taller de la web
El taller de la web un studi web a Palau Saverdera. Creem portals web i botigues online de qualitat. Allojtjem i administrem el seu projecte web. Tenim preus ajustats i alta qualitat de serveis. Oferim solucions de comunicació eficaces i rendibles.
Emerald Interaction
Disseny de pàgines web a Olot. Emerald Interaction és un estudi de disseny i desenvolupament de pàgines web que ajuda a les empreses a aconseguir visibilitat global. A base d'una programació accessible que compleix tots els estàndards web.
Empremta
L'acompanyem en el desenvolupament del seu projecte a internet per a mostrar el seu negoci al món. El nostre equip està a punt per al disseny, desenvolupament i administració de la seva pàgina web.
Enraona
Aplicacions web a mida per gestionar els processos de treball, amb agilitat, facilitat i efectivitat. Fem formació a mida perquè descobreixis hàbits, tècniques i bones pràctiques comunicatives a internet. T'ajudem a definir les condicions tècniques...
Enric Berini
Agència de publicitat de Girona, especialitzada en imatge corporativa, websites a mida, community manager i publicitat. Concebem la imatge corporativa de l'empresa. Dissenyem el logotip, formes, colors, tipografies…i l'apliquem als diversos elements.
Ergates
Ergates és una empresa jove formada per enginyers superiors en informàtica, llicenciats a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2001 i amb gran experiència en el sector de la consultoria i les tecnologies web. Seus a Berga i Cerdanyola.
EstilWeb
Creació i Disseny de Pàgines Web. Estil web és un espai que us ofereix sense compromís la creació de la vostra pàgina web personalitzada, ja sigui a nivell corporatiu o particular. Torroella de Montgrí.
Estudi Digital
Pàgina de disseny web de l’Estudi Digital. Disseny web i altres serveis d'Internet. És una empresa de Vic, Osona. Està dedicada al disseny web i la imatge gràfica i logotips. Voleu ser diferents? Us ensenyen el qui, com i a on.
Estudi Fotogràfic Jordi Bonfill
Estudi profesional de fotografia digital i convencional, tractament de la imatge, ideal per Internet, bodegons, catàlegs, pakaging, reportatges, fotografia publicitària, retoc digital integrat, etc. Equip i lloguers de plató.
Eutopia
A Eutopia som una empresa de disseny de pàgines web i serveis d’Internet de Sant Carles de la Ràpita, al Baix Ebre (Terres de l’Ebre, Tarragona). Multiplataforma. Si no es pot accedir al teu web des de qualsevol dispositiu, perds diners ...
Faino Comunicació SL
Estudi de disseny a La Garriga (Bcn), Disseny gràfic i disseny web. Un exercici lúdic a partir de signes tipogràfics publicats com a il·lustracions a la revista del Centre Català de Retrospectiva (Barcelona). Projectes de l'empresa.
finismedia
Dissenyem i desenvolupem solucions per millorar la innovació tecnològica, la comunicació i la competitivitat del client i assolir l'èxit dels seus projectes. disseny web comerç electrònic aplicacions a mida posicionament web xarxes socials.
fotosweb
Facilitem des de la fotografia a la imatge digital. Fotogaleria a la xarxa, fotos blanc/negre a l'objectiu. Eustaqui Valles. EXPO Sevilla 92 fotografies en el seu dese aniversari. Marbella fotografies color marbelli. Disseny pagines web. Administracio
fotoswebs
Creem la teva empresa a internet. Creem cyber-botigues. Disseny web personalitzat i estándar. Gestió Altes /Baixes en dominis. Actualització/Administració web. Fotografies o imatge digital, pàgines web. Curs de tècniques fotogràfiques gratis.
fpmWeb Internet Global i Disseny Web
fpmWeb Internet Global, Disseny Web, manteniment de dominis, alta dominis, intranets, extranets, base de dades, botigues virtuals, alta buscadors, aplicacions ... Ampli coneixement de la gran majoria de tecnologies web.
Frame Girona
Web de Frame Girona, empresa firinina dedicada al disseny i altres serveis web. Més enllà del web, orientem estratègicament i proporcionem una visió clara dels objectius possibles, marcant les etapes que s’han de cobrir per a la seva consecució.
Franquet Barrau
Estudi de disseny a Manresa. Disseny web, interior i gràfic. Social Media Franquet Barrau ofereix el producte definitiu per gestionar totes les relacions públiques a la xarxa. Selecció de projectes realitzats per l’equip. Mailing, portfoli, equip, …
Futura
Disseny d´informació, formació i entreteniment per a les pantalles. Futura neix en 1997 en el boom de les noves tecnologies. Comunicació, disseny audiovisual interactiu, estratègies persuasives, dona forma als missatges, adequant-los a l’audiovisual.
Futurízate
El principal servei que ofereix és el disseny de llocs web. Els seus dissenyadors, utilitzant les últimes eines de creació gràfica, elaboren els llocs web atractius, sense oblidar el missatge a transmetre. Manteniment web i eines personalitzades.
Galileu
Pàgina web de l'empresa Galileu, dedicada al disseny i diferents serveis integrals per a Internet des de Vilablareix (comarca del Gironès). Informació de l'empresa, serveis, clients, l'estudi i la seva ubicació.
Gargatek
Empresa jove dedicada al disseny i desenvolupament de pàgines web professionals. Desenvolupem pàgines web fetes a mida, perquè per nosaltres cada client és diferent. Els nostres serveis inclouen: disseny web, presentacions interactives, ...
Gerard Rufié
Pàgina Gerard Rufíe de disseny web i projectes gràfics interactius des de les Borges Blanques. A la pàgina de Gerard Rufíe hi podeu trobar els serveis, projectes, equip, premis, i enllaços a diferents pàgines web.
GestorDeContinguts.cat
Una aplicació que permet realitzar el manteniment del teu web perquè el seu valor perduri en el temps i es converteixi així en una eina útil per a la teva empresa. Tenir web és important però ho és més mantenir-lo actualitzat. Perception Technologies.
GGDisseny
GGDisseny és una empresa que es dedica al disseny web, disseny grafic, programació, informatica, serveis web, etc. Disseny gràfic, disseny web, posicionament web SEO, allotjament web, dominis d’internet i molts més serveis que pots consultar al web.
Gibernàuta
Servei especialitzat d'alta en buscadors efectiva en els principals buscadors nacionals/Internacionals. Faci dels buscadors els seus aliats. Disseny i promocions web, dominis i allotjament web. Freelance servei d'optimització i posicionament.
Giland · Creatiu Multidisciplinar
Dissenyem la pàgina web responsive per a que sigui visual i elegant, i sobretot funcional. Adaptada a dispositius mòbils. Potenciem la seva marca i realitzem els treballs relacionats amb ella, desde catàlegs, flyers, targetes, packagints, etc.
Girodisseny - Disseny web a Girona
Disseny i allotjament de pàgines web a Girona. Promoció web i alta de buscadors. Assegurar la presència de la seva empresa o negoci a internet ja no és tant difícil. Nosaltres t’ho fem fàcil: la teva web des de només 95 euros.
Gironactiva - Disseny pàgines web i Posicionament web
Gironactiva és una start-up de marketing on-line, especialitzada en diseny web, posicionament web SEO i publicitat en motors de cerca SEM. El nostre objectiu és crear pàgines web acord amb els estàndards de disseny i programació actuals.
gironapublicitat.com
Pàgina de l'empresa gironina GironaPublicitat.com. Si estàs pensant en tenir una imatge d'empresa clara i diferenciadora t'assessorem i aconsellem com dur-la a terme amb la màxima optimització de temps i cost.
Girotecnics Tecnologies de la Informació
Serveis d'Internet Girotecnics: Desenvolupament i programació d'aplicacions web, E-Commerce, allotjament, registre de dominis, gestió de dades en temps real, promoció a Internet. Finalitzat el projecte e-Digital.
GiroWeb
Empresa de disseny, manteniment i hosting de pàgines web, ubicada a la ciutat de Girona. El nostre principal objectiu és acostar a la petita i mitjana empresa al món d’Internet. Fins al moment aquest mètode ens ha donat resultats i confiança.
Gnudelan Network Solutions
Disseny web, comerç electrònic, consultoria, xarxes Wireless, servidors Internet, … Adaptem, reconstruim i personalitzem aplicacions per adaptar-les a les seves necessitats. Assessorament informàtic, domòtica, migracions a Linux, ...
Gotika Software
Dissenyem, construïm i mantenim llocs web usables, útils, rendibles i accessibles per a tothom, sempre sota els darrers estàndards web (W3C) i amigables amb els cercadors (SEF). Llocs web elegants i eficients que enriqueixen l'experiència d'usuari.
Gpcom
Disseny i comunicació Gpcom. Pàgina web d'aquesta empresa dedicada al disseny i serveis integrals en disseny gràfic i Internet- Informació de l'empresa i dades del serveis que ofereixen. Des de la ciutat de Barcelona i Girona.
gpi software
El gestor de continguts Web.net 3.0 és la forma més fàcil, ràpida i segura de mantenir actualitzada la seva pàgina web. Està disponible en les seves quatre versions: Bàsic, corporatiu, catàleg i comerç. El disseny gràfic més innovador!
Grafkic
Grafkic és una empresa de Solsona, jove però amb experiència dedicada al món del disseny, i especialitzada en el disseny i programació de pàgines web i visites virtuals... L'experiència i feines fetes en aquest món els avalen.
gueps.com
Oferim eficàcia digital. Tenim experiència i fem les coses ben fetes. Sabem que un disseny ha de funcionar. I, de igual manera, un aplicatiu ha de ser atractiu. Podem donar-te la millor solució tecnològica i de comunicació que la teva empresa necessita.
i tècnic
Empresa dedicada al disseny i gestió integral de projectes web i software. Ofereix serveis de consultoria, desenvolupament i seguiment de projectes. L’empresa té la seu al sector industrial Santa Maria Park a Santa Maria de Palautordera.
IDDIC
Disseny gràfic; il·lustració tradicional, fullets i catàlegs, butlletins i agendes, llibres i revistes, logotips, interiorisme, disseny digital, webs, banners publicitaris, animacions, il·lustracions digitals, imatge 3D o corparativa, trucatge…
Ideació
Espai a Internet de l’empresa Ideació de Cambrils, a la comarca del Baix Camp. L’empresa està especialitzada en disseny web. Inclou el portafoli amb una quarantena de treballs web ja realitzats. La resta de la pàgina es troba en procés de construcció.
Iglu Media
Disseny web professional a Girona. Som professionals dedicats al desenvolupament de projectes web. Oferim solucions de disseny web i disseny gràfic. Webs autogestionables i gestió de continguts. Registre de dominis i hosting.
Ikoma
Pàgina web d’Ikoma. És un estudi de disseny gràfic, multimèdia i 3D situat a Mataró (Maresme). Informació corporativa, adreça postal, clients i treballs realitzats, …
Ilimit Comunicacions
Proveïdor de seveis d'Internet, amb seu a Terrassa (Vallès Occidental), amb més de quinze anys d'experiència al sector. L'Internet estratègic, informació, clients i contacte. L'empresa té una delegació a Argentina.
illadelsbous
Disseny i desenvolupament de websites i aplicacions interactives amb les tecnologies més idònies per a cada projecte. Websites fàcilment administrables amb gestors de contingut Opensource o personalitzats. Creem productes multimèdia nets i elegants.
IndianWebs
Proveïdor de solucions de disseny web, ofereix des de serveis de creació i disseny de pàgines web, fins a la seva promoció, manteniment, consultoria i programació, sent una de les empreses de disseny de pàgines web més prestigioses.
Infomaresme, S.L.
Pàgina d'Infomaresme, S.L. És un estudi de disseny gràfic, elaboració de pàgines web, registre de dominis, etc. Si volen tenir presència a Internet nosaltres li oferim: funcionalitat, disseny, qualitat, i preu. Web en construcció. Santa Susanna (Maresme).
Infomesidees
Dissenyem la seva web a Reus i Tarragona, totalment personalitzada. Utilitzant les últimes tendències i efectes visuals. Donem tot tipus de serveis i manteniment informàtics a tota Tarragona. A l’empresa, o al seu domicili particular o la nostra botiga.
Infoselva Disseny
Dissenyem, optimitzem i donem vida al vostre lloc amb la utilització de les últimes i més innovadores tècniques d'imatge, vídeo i contingutscodis sota html, xhtml, css, javascript, asp,. Net i php. codis html, xhtml, css, javascript, asp,. Net i php.
Insòlit
Disseny web. Inso`lit estudi de disseny gra`fic i comunicacio´ visual de Mataro´, Barcelona. Format per un equip de 4 professionals, jove i multidisciplinari, el treball dels quals te un recorregut de 12 anys d’experie`ncia. Totes les a`rees del disseny.
Interactiu
Sorprèn els Teus Clients!!! Aplicacions web, legalitat i accesibilitat, allotjament, dominis, imatge corporativa, publicitat i comunicació. Promoció i posicionament als cercadors. Mercat on-line per a empreses. Tregui fruit del seu web d’empresa.
Interbits
Servei tècnic propi de reparació d'ordinadors. Instal·lació i manteniment de xarxes. Comunicació entre delegacions. Manteniment i accès remot. Programació a mida d'apliacions. Instal·lació i configuració de ADSL.
Interdixit
Pàgina oficial de l'empresa Interdixit, dedicada a oferir solucions en art, disseny i concepte de productes i serveis de comunicació. Estem especialitzats en el canal i el suport del missatge. Multimèdia, comunicació, grafisme, art, …
Intervic
Comunicacions Interactives. Serveis Internet; professionalitat i prestigi garantits. Creació web, programes CGI's, Java a mida, bases de dades relacionals conectades al Web, imatge corporativa; disseny i traducció, gestió de dominis, transsaccions segures
Ironics Group
Les Meves pàgines webs: Manelic, Deu N'hi Duo, Orquestra la Rodona, Pep Setó, Pa Torrat, Sinais, Mani, Bato&Co, Tri up, La Recuperadora SM, Haihobers, Nina Web, La Guerra Civil a Anglès, Anglès medi físic i humà, Sopa de Cabra, Trobada …
Iskra
Pàgina de l’empresa manresana Iskra. Fan productes tecnològics i són expertes en disseny: des de disseny gràfic a disseny expositiu. Treballen fent tot el possible per ajudar a la teva empresa o projecte a aconseguir els millors resultats possibles...
Jaestic
Desenvolupament web corporatiu. La teva web corporativa per menys del que suposes. El pla renoweb t’ofereix una web corporativa adaptada a tot tipus de dispositiu: Tv, ordinador de sobretaula, tableta, mòbil, etc, per una petita quota…
Jambuling
Juan Luis Naranjo, dissenyador gràfic i de pàgines web. Neix a Barcelona en 1972 i actualment viu i treballa a La Pobla de Segur. Més de 12 anys dissenyant web. Ha treballat en projectes pel FCBarcelona, Puig, Festina, Generali Seguros, entre d’altres.
Joinso
Consultoria en noves tecnologies de la informació que ofereix solucions globals dedicades a la implementació i gestió del canvi tecnològic en diversos sector, tenint com a especialitat, la creació, manteniment, i difusió de llocs webs per a músics.
joltravic
Desde el poble de Llutxent (Vall d’Albaida-València), joltravic es dedica a diferents serveis d’Internet: disseny web, dominis i allotjament, manteniment web, SEO i SEM, disseny gràfic, fotografia, audiovisuals, Community Manager, … Treballs realitzats.
Josep Serra
Pàgina del dissenyador web Josep Serra, dedicada als seus treballs de disseny i programació de pàgines web. Portafoli dels treballs realitzats i d’altres informacions d’interès professional. Des del municipi de Torroella de Montgrí (Costa Brava-Girona).
Kebes
Disseny web, programació web, posicionament web. Kebes és el projecte de 3 joves. 2 tècnics superiors en programació i 1 estudiant de gràfica publicitària. Contacta amb nosaltres i parlem per a treballar amb el teu projecte.
kiwibcn.com
Empresa de disseny web i altres serveis. Posem en la teva disposició les formes perquè et posis en contacte amb nosaltres fàcilment. Pots contactar-nos omplint l'email que et presentem a la web, i en menys de 24 hores tindràs les nostres respostes.
KMA - Disseny i posicionament web
Empresa dedicada al disseny web posicionament Seo, ofertes webs econòmiques, dissenys personalitzats, manteniment web, reestructuració de webs, dissenys personalitzats tracte directe sense cap compromís. Posicionament natural.
Kobe)media
Estudi web tot en disseny i programació web, multimèdia, serveis d'internet, creativitat, projectes a mida, idees originals, imatge corporativa, naming, branding, logo, disseny gràfic. internet, comunicació, disseny web, new media, e-commerce, …
L’Estudi Amagat
Espai de L’Estudi Amagat, empresa de la ciutat de Barcelona, dedicada a oferir serveis de disseny gràfic, serveis de direcció d'art en projectes complets i en els serveis d’identitat corporativa. Inclou informació general u portafoli d’alguns projectes.
La Factoria d’Idees
Dissenyem i programem pàgines web a mida, botigues online, blocs i llocs web basats en Wordpress. Assessorem en dominis, gestionem l'alta de la vostra web a Webmaster Tools i plantejem i optimitzem campanyes de posicionament i d'Adwords.
La Guia del Baix
Espai d'aquest directori d'empreses de L'Hospitalet de Llobregat i la comarca del Baix Llobregat. Serveis que s'ofereixen per sectors, vincles d’interès, botiga, premsa, ràdio, directori temàtic, destacats, …
la incubadora
Disseny gràfic i web orientat al client. Perquè per nosaltres, els teus clients són el més important. Tracem un pla estratègic de comunicació de l’empresa que apliquem de manera creativa en tots els nostres dissenys, avantposant criteris sostenibles.
La Maduixa Vermella
Estudi de disseny i espai de creació artesanal web, on cada projecte es fa a mida del client. Productes per internet, webs Flahs i HTML, comerç online, banners, blogs, animació, aplicatius específics per la navegació en de telefonia mòbil i tablets.
La Mantis
LaMantis és un estudi de disseny web i gràfic situat al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Som especialistes en la realització de portals web a mida per a empreses i institucions. Tenim més de 12 anys d'experiència en el sector.
La Teva Web
Disseny web de pàgines web Barcelona. Creació promoció pàgines web, serveis internet, registre dominis i hosting, cercadors. Som experts en disseny de pàgines web, creació de pàgines web i promoció de pàgines web cobrint totes les seves necessitats.
La Xicra Comunicacions
Web oficial de La Xicra Comunicacions. Servei integral en comunicació i publicitat. Disseny, pre-impressió, impressió, estands, àudio i vídeo, fotografia, internet i multimèdia. Tot per a la comunicació de la seva empresa.
Lacomba Produccions
Pàgina de Lacomba Produccions. Es tracta d'una empresa de Palma de Mallorca (Illes Balears), que està dedicada al disseny de pàgines web, disseny gràfic, flash, multimèdia, i disseny d'imatge corporativa.
Ladeus Web Branding
Estudi de disseny i branding especialitzats en la creació de marques i el desenvolupament de projectes a Internet. Disseny i desenvolupament de projectes web i comunicació online, donat forma als valors I construint una marca sòlida i única.
Laende
Pàgina de l’empresa Laende. Laende, programació i disseny és un estudi creatiu especialtizat en entorns web, que ofereix solucions creatives, tecnològiques i funcionals a tot tipus de serveis i aplicacions online enfocades a Internet. Dades i serveis.
Latevaweb.com
disseny creació i promoció web. La seva empresa a internet. Ens encarreguem de tot el procés. Internet. Clients. Notícies. Posicionament web a cercadors. Preus pàgines web. Suport tècnic. Treball. Registre de dominis. Webmail, …
Lidavia
Pàgina de Lidavia empresa d’Artesa de Segre (La Noguera), dedicada al disseny gràfic en general. Il·lustracions, disseny gràfic, samarretes de diferents dissenys, web, Lidavia i contacte per e-mail. Inclou el portafoli dels treballs realitzats.
limaweb
Desenvolupament i posicionament web, creció de contingut, producció fotogràfica i retoc digital, e-Commerce o botigues virtuals i llocs webper a PIMES, microempreses i emprenedors. Botiga online, pàgina web personal o empresarial entre altres.
Líquidestudi
Espai a la xarxa d'aquesta empresa de disseny gràfic amb seus a Figueres (Alt Empordà) i Barcelona. Transformem les idees en estímuls visuals. Disseny gràfic, imatge corporativa, il·lustració, cartells, animació, videos, etc.
Lloguer de Pàgines Web
Wens professionals multilingües, i l'alternativa adequada per a totes aquelles empreses que necessiten tenir presència a Internet a un baix cost. La proposta en aquest sentit, és el lloguer web a baix cost però sense escatimar en prestacions dels llocs.
Lluert Serveis Telemàtics
Espai a Internet d'aquesta empresa de Barcelona, especialitzada en serveis telematics, disseny i programacio web, realitzem tot tipus d'aplicacions informatiques, creem intranets, campus virtuals i altres serveis relacionats amb internet.
lopixel
Pàgina de lopixel, consultoria disseny i màrquering web. Freelance dissenyador web, disseny, programació, accesibilitat web i usabilitat web. L'empresa té la seva seu a Tortosa (Baix Ebre).
luba lee disseny
Proposta de fer webs a la mida de les idees... Sempre m'han agradat les coses creatives i investigar. L'any 2001, vaig proposar al lloc on treballava que, a canvi del mateix sou, aprendria HTML i CSS i faria la seva web. Van acceptar, així va començar.
Lubalee
L'any 2001, per deslliurar-me d'una insípida feina d'administrativa, vaig proposar al lloc on treballava que, a canvi del mateix sou durant tres mesos, aprendria a codificar i faria la seva web. Sorprenentment, van acceptar, i així va començar tot.
Lynton Web Development
Desenvolupament de webs a Sóller, Mallorca. Programació i disseny de pàgines i webs, amb atenció a la velocitat de càrrega. Cumpliment estricte de les normatives W3C de html/xhtml, css, actualitzacions i manteniment de webs, ...
mafsdisseny
Empresa de Tarragona. Treball en disseny gràfic i disseny web, des dels inicis per empreses fortament relacionades amb l’àmbit tècnic/científic: Centres de recerca / sector químic industrial / farmacèutica / biomedicina, sector tècnic / industrial.
Magma
Marca comercial de FO2, empresa dedicada a crear, produir i gestionar solucions integrals de disseny i comunicació pels seus clients. La vocació professional de Magma prioritza el resultat en termes de millora operativa buscant estratègies adequades.
Magma 3interactiva
Empresa d’especialistes en comunicació interactiva des de 1995. Disseny web, CD-Rom, màrqueting online, formació, recerca i desenvolupament. L’empresa treballa en disseny, aplicacions, publicitat interactiva. Projectes i metodologia.
Maistanet
Grup de persones que té l’objectiu d’apropar la tecnologia i els seus beneficis a sectors socials per afrontar la bretxa digital; oferint presència web a entitats o adaptant les webs als nous temps, fent-les accessibles als dispositius mòbils i tablets.
Mama.cat
Gestió i creació de pàgines web usables, accessibles i funcionals, maquetació de documents i serveis d’oficina. Sí ets professional independent o tens un negoci i necessites ajuda pels serveis d'oficina, temes administratius, dubtes informàtics...
Mandrosos, webs a mida
Empresa dedicada al disseny i programació de llocs web, des de Cardedeu (Vallès Oriental). Si necessites una web, tens una idea de què hi vols i t'agrada el que fem, escriu-nos! Informació corporativa, què fem, quant val, i preguntes i respostes.
Manel Magrinyà i Ros - Imatges del Món
Manel Magrinyà i Ros, Imatges del Món. Descripció de la web: Disseny i Imatge web per a professionals i empreses. Informació de la passió vitgera de l'autor de la web per païssos d'arreu del món i dels cinc continents.
Manresa Portal, Disseny, optimització i posicionament web
Manresa portal pfereix serveis de disseny de pàgines web i també d'optimització web i posicionament als cercadors, aconseguint més visites i de major qualitat. Directori comercial del Bages. Aquí hi trobaràs tot el que et faci falta de Manresa.
Marc Garrido
Disseny gràfic i web. Pàgina d’aquest dissenyador de Palamós, amb nou estudi gràfic i web ubicat al Parc científic i tecnològic de la UDG de Girona. Projectes més destacats.
Marlés Carrillo
Comunicar, transmetre i expressar. El disseny em permet representar conceptes, relacionar idees i crear noves formes. M'endinsa en un aprenentatge constant que assumeixo com una manera de viure. Identitat, comunicació, editorial, web, etc.
Matamala
Pàgina oficial de l'empresa manresana Matamala. Segurament, la millor empressa d'arts gràfiques del planeta, i dels altres potser també. Imatge corporativa, arts gràfiques, disseny gràfic, informació diversa i contacte.
MataróWebs
MataróWebs, pàgines web a Barcelona. Fem pàgines web econòmiques i de molta qualitat a Mataró, a Barcelona i a Còrdova; millorem el seu negoci amb plans de màrquetin i SEO, i realitzem posicionament a Google i altres cercadors d’Internet.
Mateu Tres
Pàgina de Mateu Tres, empresa de programació i disseny web, ubicada a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat), i dirigida per Mateu Tres i Bosch. La seva pàgina es troba en construcció... Disculpeu les molèsties.
MD Disseny Web
MD som una empresa nascuda l'estiu del 2005, formada per un equip jove, responsable i amb experiència dins del món de les noves tecnologies. Ens dediquem al disseny web per a la petita o mitjana empresa (comerços, associacions, organitzacions...).
Mdg comunicació
Mdg comunicació és una empresa amb més de 15 anys d' experiencia que ofereix solucions globals de comunicació. Especialitzada en imatge corporativa, disseny gràfico i multimedia. Busquem solucions creatives a la seva mida. Creativitat a mida.
Meddia, cultura i comunicació
Disseny i producció web. A Meddia, Cultura i Comunicació ens ocupem de la conceptualització de la teva pàgina web, el dis-seny d'una bona arquitectura de la informació i del disseny gràfic més aliniat amb el teu objectiu.
MediActiu
Mediactiu és un estudi de disseny gràfic i disseny web situat a Barcelona. El nostre objectiu és aconseguir millorar els resultats dels nostres clients, desenvolupant solucions creatives a la mesura de les seves necessitats. A Mediactiu sabem què és.
Megàfon
Disseny de webs autogestionables, adaptats a dispositius mòbils i personalitzades a un preu inmillorable. Disseny d’imatges corporatives (branding), logotips, cartells, samarretes, il·lustracions, targetes, packaging, merchandising i botigues online.
Meridianset
Serveis de programació i Bases de dades en SQL Server 2000, Flash, Linies 902, Serveis de WebCam a la seva web. Programació a mida. Desenvolupament de portals remunerats a través de SMS. Li assessorem en la metodologia.
Més que Web's
Estem molt satisfets del treball realitzat per Més que Web's, ha estat clau per el reconeixement del nostre negoci i no dubtem a recomanar-lo si algú es sol"licita informació de la nostra pàgina web. Honestedat, respecte, compromís i qualitat.
Món Virtual
Web de Món Virtual - La Vostra Publicitat a Internet. Creació i publicació de pàgines web. Lloguer d'espai web per a la publicitat de la vostra empresa. Comerç electrònic, botigues virtuals. Tots aquest serveis al millor preu del Principat.
Morintsol
Morintsol és un col·lectiu d'edicions media compost per dues persones: L’Oriol Rigola i Díaz, i la Montse Puig Garrido. Esperem que us agradin. Els continguts d'aquesta plana són de creació pròpia. Algunes nostres dels nostres treballs realitzats.
Nautilus, comunicació i cultura
Grup de comunicadors i creadors a cavall de Banyoles i Badalona que funda la 1a editorial en llengua catalana a la ciutat de l’Estany. Comunicació integral expressada en els suports papers i digital, que ofereix el seu servei a empreses i institucions.
Neios disseny
Comunicació 2.0, disseny web, eines en línia. L’empresa neix a Barcelona l’any 2012, formada per un equip especialitzat en disseny, usabilitat i posicionament web, amb més de 12 anys d’experiència en desenvolupament i implantació d’aplicacions web.
Neorg comunicació i disseny
La marca és l’actiu intangible més important de l’empresa. A Neorg en som conscients i sabem que fer créixer i aportar valor a la marca comporta temps. Creiem en relacions a llarg termini i comptem amb un equip de professionals, propis i externs.
Net Engineer
Ned (Multimedia-Comunicacio), Nex (Software-Hardware). Agència de Disseny amb publicitat i multimèdiia a Manresa. Informatica, software i hardware. ERP i programaciço a mida. Fotografia i imatge corporativa, webs interactius, papareria, catàlegs, …
NetBarcelona - Disseny i Creatividad Web
Pàgina de l'empresa NetBarcelona, disseny i creatividad web. Disseny i creatividad web a la millor relació calitat-preu, amplia experiència demostrable. També hosting, registre de dominis, programació, etc.
NetDreams
Internet Dreams S.L. es una empresa dedicada al disseny de pàgines web, realitat virtual, i tot el que fa referència al món multimèdia. La creativitat surgeix de les juxtaposicions més increïbles. Informació i serveis.
Neurotic
Empresa de disseny web que es dedica a la producció pròpia (disseny i programació) de pàgines web i a oferir solucions basades en internet. Producció pròpia de pàgines web i a oferir solucions web. L'empresa està ubicada a Les Franqueses del Vallès.
Nitium
Nitium - Disseny de webs i analisi d'efectivitat per a pymes, corporacions, gabinets. Disseny gràfic, assessoria d'internet, assessoria jurídica, disseny gràfic, promoció, usabilitat i posicionament. Queralbs-Girona.
NoToy
Disseny pàgines web a Barcelona: serveis de programació web, disseny web, re-disseny web, webs corporatives, en macromedia flash, animacions, portals, botigues on-line, catàlegs virtuals, presentacions, pàgines personals, disseny gràfic, …
Novixar
Novixar, noves idees per a la xarxa, s.l. Novixar és: Vicent Jordà i Xavier Català. Disseny web i altres serveis. L’empresa té el seu domicili social al carrer Sant Vicent Ferrer, número 45, baixos, de Gandia, comarca de La Safor (València). Serveis.
Obnet
Serveis especialitzats en la nova via de comunicació que és Internet. Professionals repartits en diferents àrees dins el món del disseny gràfic, la informàtica, serveis telemàtics, el periodisme, la publicitat i el màrketing. Edita el Diari de Mataró.
On Disseny Web
On Disseny Web. Disseny i serveis web a Barcelona. Preus econòmics i resultats de qualitat. Disseny web personalitzat, entorn autogestionable, posicionament, integració xarxes socials, anàlisi visites, smart phone, tablet, etc. Barcelona.
Onionly
Empresa vinculada a les noves tecnologies: disseny i creació de pàgines web, gestió d'identitats digitals, màrqueting, aplicacions per a telèfons mòbils, comunicació 2.0 i xarxes socials. Oferim un ventall de possibilitats complet per a l’empresa.
onso
Disseny pàgines web responsive adaptable a la teva idea original i a la butxaca; sigui la d'una empresa professional o la d'un blogger amb un somni a compartir. Treballem pensant en el SEO i el flux de tràfic dins de la teua web; optimizant recursos.
Oriol Ferràndez Grau
Dissenyaor/programador de pàgines web que ofereix serveis de disseny, programació, allotjament i assesorament per a la introducció d'empreses a Internet. Botigues virtuals, portals de continguts, catàlegs de productes, pàgines corporatives, …
Oriol Planas
Web d'Oriol Planas de disseny de pàgines web. Gestió de continguts amb bases de dades, gestió de fotografíes, formularis, enquestes on-line, zones per clients registrats, fòrums, catàlegs, llistes de preus, calendaris de successos, …
Oscar Ciutat - Desenvolupador web
Defenso l’ús d’estàndards web, com ara XHTML, CSS i jQuery, d’aquesta manera les webs que construeixo són accessibles per a una àmplia varietat de navegadors i dispositius. Cal estar sempre al dia pel que fa a noves tecnologies i nous estàndards.
Páginas Web Barcelona
Estudi de disseny ubicat a la ciutat de Barcelona, dedicat al disseny i programació de pàgines web per empreses i particulars amb uns preus molt competitius. Disseny de pàgines web, programació, banners, tendes virtuals, disseny gráfic, manteniment web…
Pamtomaket.com
Pamtomaket és un servei de creació i edició de pàgines web en català i gratuït. Pretén portar la creació de pàgines web a qualsevol edat i professió. Podràs crear la teva web d'una manera senzilla i ràpida: mitjançant l'editor de pàgines.
Paul Brightley - M·SCA
Mosca Sistemes Configuracions i Assessorament des del Principat d’Andorra. M·SCA soc jo, Paul Brightley, pare, marit, informàtic creatiu, programador i PC terapeuta. Curriculum Informàtica. Creació pàgines web, pc teràpia i solució de problemes.
Penyagolosa.com - Disseny Web de Turisme Rural
Penyagolosa.com, disseny web especializat en Turisme Rural al servei de la Comunitat Valenciana. És una divisió de l'empresa valenciana Aitana Multimèdia. Treballs, serveis i enllaços d'allotjaments rurals.
Perception - Disseny, Serveis i consultoria
Perception és una empresa especialitzada en disseny web, serveis i consultoria en l'àmbit d'internet. Entre d'altre coses: disseny web, registre de domini, allotjament web, consultoria internet, màrqueting internet, web d'ajuntaments, comerç electrònic.
Pixelsolution
Les solucions que necessites en disseny web i desenvolupament d'aplicacions informàtiques. Una web actual i interactiva, botiga virtual amb pagament segurs, una terminal d'informació amb pantalla tàctil. La versió en català no és operativa.
Pla Valldaura Disseny
Pàgina web de Pla Valldaura Disseny, des del municipi de Prats de Lluçanès (Lluçanès-Osona). De moment només conté les seves dades bàsiques. La seva pàgina es troba en procés de construcció.
Potenciatuimagen - Disseny web Barcelona
Disseny web econòmic a Barcelona, Potencia la Imatge, webs a Martorell, disseny logotips a Barcelona, posicionament a Internet. Treballs on la informació primordial del client es trobi amb facilitat, precisió i rapidesa, resultat de webs funcionals.
Primer.net
Disseny, creació i traducció de llocs web. Flash, JavaScript, Perl i bases de dades. Traductors, correctors i assessors lingüístics i tècnics al seu servei per crear webs multilingües i en idiomes com el japonès, xinès i rus.
Projecte Ictineo
Desenvolupament i formació web. Sempre amb programari lliure i filosofia de la web lliure i l'accessibilitat. Solucions integrals i sostenibles orientades a l'autonomia. Fer una web és fàcil, una web a mida, no tant, i fàcil de gestionar encara menys!
Promoció Web amb alta als Buscadors Gibernauta DPW
Redisseny de webs obsoletes i optimització per millorar el posicionament en buscadors, SEO freelance des de 1999, Alta manual als cercadors. Els primers posicionaments són els més consultats per qualsevol visitant !
Psnet,S.L.
pS Net és una empresa especialitzada en el desenvolupament i subministrament de serveis i aplicacions internet, comunicació global i gestió d`informació per a la petita i mitjana empresa (PIME). Serveis altament professionals.
Puig-reig.net
Pàgina de Puig-reig.net, empresa de Puig-reig (Berguedà), especialitzada en Identitat comercial, empresarial i corporativa per a empreses i institucions. La pàgina no ofereix una actualització constant.
Puput Comunicacions
Una nova manera, més pro-participativa de fer informació, la d'aquesta veterana empresa de Barcelona. Projectes, notícies, clients, etc. Prejectes digitals: disseny, arquitectura, consultoria, usabilitat, accessibilitat, desenvolupament, ...
push on
Dedicats al disseny web des de Torrent (L’Horta Oest). Inclou portfoli i la informació de contacte. Si vols una pàgina web com les que veus ací, pots contactar-nos a la següent adreça electrònica: pushon.prods@gmail.com.
Quadrícula web+media
Ofereix des de l’any 2000, i amb experiencia en el sector des de 1997, disseny web de qualitat a mida, programació dinàmica de portals i catàlegs online avançats. També especialistes en programació CSS + XHTML, PHP, mySQL, XML, intranets …
Qüestions de disseny
Disseny gràfic, disseny web, maquetacions de llibres. Correcció, traducció i redacció de textos. El disseny gràfic es remunta a l'origen mateix del llenguatge escrit, però és cap al segle XIX quan tingué una entitat pròpia.
Quico Ventura Disseny Grafic
Catàlegs on line, publicació i distribució. Aquest és un espai dedicat a la publicació i distribució de catàlegs on line,una opció economica per promocionar la seva empresa a internet. Fotografia, producció, publicitat, internet i multimedia.
R&A Interactius
Una empresa necessita presentar els seus productes de forma àgil, divertida i fàcil per als seus clients. Formats disponibles que podem oferir-li. Necessita anar a una fira? Necessita crear una promoció dels seus productes? Tenim gran experiència.
Raimon Gumà Miró
Freelance realitzant projectes per empreses i particulars. Servei complert, englobant tots els camps del disseny. Compto amb la col·laboració d'un equip de professionals jove, atrevit i dinàmic, que ens permet desenvolupar qualsevol idea o concepte.
Rambla Digital
Pàgina de l’empresa Rambla Digital, dedicada al disseny web i d’altres especialitats relacionats amb les noves tecnologies. Rambleja per la web i mira els nostres treballs. Les nostres idees al teu servei! L’empresa té la seu a Constantí (Tarragonès).
RamOnWeb - Solucions Empresarials
RamOnWeb - Barcelona. Serveis informàtics, programació a mida (.NET, C# VisualBasic, ASP) (Oracle, SQLServer, MySql), manteniment informàtic, disseny de xarxes, wireless, web, alta tecnologia, formació
Reactiva Disseny web
Servei a Internet de l’empresa Reactiva Disseny web. Disseny web i màrketing online per Pimes. A Reactiva tenim una àmplia visió en projectes, ja que integrem el disseny, la comunicació, la tecnologia i el marketing online. Marketing, seo, usabilitat, …
Reactiva Internet
Des de 1998 no hem parat de posar en marxa nous webs que reben milions de visites cada any. Som propietaris i gestors de webs molt populars. També podem reparar webs mal dissenyades que provoquen una pèrdua important de visites i vendes.
Rendium Studios
Rendium Studios és una empresa meresmenca dedicada al disseny, la programació, i la publicitat des del municipi de Pineda de Mar, Empresa de disseny gràfic i disseny web a Pineda de Mar (Maresme). La seva pàgina es troba en construcció.
Res Telae
Creem el web amb tecnologia Drupal. Que es tracti de comerç electrònic, d'un lloc institucional, d'un extranet, podreu modificar el vostre propi contingut. Gràcies a la flexibilitat del sistema de gestió de contingut Drupal, programari lliure sostingut.
RGrup Solucions
Pàgina de RGrup Solucions. És una empresa jove, innovadora i dinàmica, disseny web professional, pàgines web autogestionables, posicionament, alta als buscadors, solucions integrals en marketing i comerç electrònic.
Ricoma
Empresa de disseny, programació i aplicacions web al Pallars. Dominis i hosting. Web corporativa, web amb gestor de continguts, pàgina web presencial, catàleg de productes, botiga virtual, web promocional, blog, ... Serveis, dades i projectes.
Rourets.com
Empresa que es va constituir com a tal a finals de l'any 2003 amb l'objectiu de gestionar el portal musical Rockcatalà.com (que desenvolupa i gestiona des del 1998). Servei integral de web per a empreses. Les millors solucions pel vostre negoci ...
Rrdiseny
Estudi de disseny i comunicació a les ciutat de Sant Celoni, Vallès Oriental.. Disseny gràfic, Imatge, màrqueting, publicitat, comunicació, relacions públiques I webs. Fotografia realitzada per en Roc Herms amb Photosynth. En construcció. Aviat en servei.
Rufus
Estudi multi disciplinar que engloba… Aquesta seria una de les fórmules més habituals per començar a explicar que és un estudi de disseny, la seva metodologia, etcètera. No és la manera d’explicar que és Rufus. Som la Sònia Puig i el Raül González.
Sabaté Digital
Estem especialitzats en el disseny web accesible i lleuger, dissenyem sempre complint els estàndards i les noves tecnologies del W3C. Ens encarreguem de millorar el codi i estructura de la seva plana web, confecció de pòsters, tríptics, targetes.
Sabilana Comunicacio
Estudi de disseny i comunicació on desenvolupem projectes comunicatius a mida. Oferim sol·lucions creatives en el terreny gràfic, video, fotografia i petit packaging promocional. L’estudi està situat a Agramunt, comarca de l’Urgell (Lleida).
Sat37
Sat37 és una empresa dedicada a serveis i assessoria informàtica des de 1997, amb ubicació a Vic (Osona). Sat37 ofereix serveis de hardware (manteniment i reparacions de hardware, xarxes i comunicacions), internet, programació, assessoria, …
Sath.es - Pintura Disseny
Pàgina de pintura i disseny de Sath, un artiste que va treure el cap, per primera vegada, des de Son Servera, a l’Illa de Mallorca. Catàleg portafoli dels treballs realitzats tant en disseny com en pintura, com d’obres mixtes. Dades de contacte.
SbdWeb 2002,SL
Pàgina de SbdWeb 2002. És una empresa jove de Terrassa (Vallès Occidental), dedicada al disseny, allotjament i promoció web professional·li registrem el seu domini també. Fem que la seva empresa triomfi a Internet.
Sendos
Projecte nascut i pensat per evolucionar i consolidar la gestió i eficiència de les noves tecnologies a les empreses. La idea de negoci sorgí el 1999, amb un objectiu únic i clar: proporcionar serveis integrals de creació web i disseny de primer nivell.
Sentinia - Disseny web accessible
Sentinia és un petit estudi de disseny web situat a Lleida. Ofereix serveis de disseny web, posicionament web (SEO), i accessibilitat per persones amb discapacitat. que treballa amb empreses nacionals i internacionals oferint disseny web accessible.
Shoric Edicions
Web de Shoric Edicions: Disseny i comunicació: Palma de Mallorca. Uneix les noves tecnologies i innovació aplicant-les als negocis dels seus clients. Solució a qualsevol problema d’impressió, web, tv, multimèdia, radio... Projectes, estudi i blog.
Signia Technologies
Web de Signia Technologies. Disseny i programació web, aplicacions per a mòbils i gestió de xarxes socials Més de 10 anys d’experiència en desenvolupament web, gestors de continguts i botigues online. L’empresa té la seva seu a Barcelona.
Signia Technologies
Disseny i creació pàgines web i aplicacions per a mòbils. Barcelona. Signia Technologies: més de 10 anys d’experiència en desenvolupament web, gestors de continguts i botigues online a Barcelona. Serveis, projectes i clients.
Simi - Serveis Interactius Multimèdia Integrals
Disseny web Simi. Simi és una empresa dedicada a oferir serveis relacionats amb les noves tecnologies, en especial les que fan referència al camp multimèdia. Ens distingim de la resta d’empreses que realitzen projectes d’aquests tipus.
SirocoWorks
Pàgina de l’empresa SirocoWorks Disseny web. A SirocoWorks dissenyem i implementem el seu nou lloc web, tenint en compte la usabilitat i l’accessibilitat. Sol·liciteu més informació i pressupost sense compromís. Contacta amb nosaltres.
Sollutia Solucions d'Internet
En Sollutia som especialistes en el disseny de pàgines web, tours virtuals 360º, allotjament, comerç electrònic i solucions d'Internet; disseny web, posicionament en cercadors, campanyes publicitàries en Internet, allotjament web i domini propi, etc.
SolucioPC - Solucions Informàtiques
SolucioPC és una empresa de Rubí (Vallès Occidental), especialitzada en la creació de pàgines web, disseny web, intranets, hosting, dominis, posicionament, multimèdia, disseny gràfic, … es a dir, en Internet.
Soreinfo
Una web com aparador a Internet pel seu negoci: amb els nostres packs web, exposarà els productes o serveis que ofereix, ubicació de l’empresa, dades de contacte, imatges, amb disseny personalitzat 100% i molt més ... des de tan sols 79 € + IVA.
Spain Networks
Empresa de Barcelona que ofereix solucions a mida per a PIMES. Disseny web, disseny intranets i extranets, tours virtuals, etc. La web retira la versió en català. Es retira del directori.
Stay Creative
Pàgina de l’empresa Stay Creative des de Port de Pollença, Mallorca (Illes Balears). El servei inclou disseny, gestió d’enviament i anàlisi del comportament dels usuaris. Disseny web, e-mail marketing, Wordpress, web a mida i manteniments.
Studi Digital
Servei professional de disseny. A Internet, el seu producte estarà publicitat les 24 h, els 365 dies l'any, sense límit de distància. Per poder donar resultats reals en l'obtenció de clients i aconseguir una comunicació amb els mateixos i altres empreses.
StudiOooh!
Disseny gràfic i web. Logotips, identitat corporativa, packaging, ... Partint de la vostra idea o demanda, analitzem els diferents factors que intervenen en el desenvolupament del projecte: suports a utilitzar, pressupost, temps de realització, etc.
StudioVirginiaRondeel
StudioVirginiaRondeel és un estudi de disseny web ubicat a les ciutats de Barcelona (Catalunya) i Berlin (Alemanya). La seva finalitat és crear la pàgina web que més et convingui. Visió, els projectes realitzats, foto galeria i les dades de contacte.
TechnoDAC
Empresa especialitzada i consolidada en el desenvolupament d'aplicacions per a Internet amb un ampli ventall de productes propis i serveis integrals. Els nostres casos d'èxit en projectes d'avantguarda i la confiança que han dipositat en el nostre equip …
Thaira
Especialistes en desenvolupament i disseny de pàgines web. Cobreix totes les fases de creació d’una pàgina web. Oferim serveis avançats i solucions personalitzades. Dissenya i gestiona integralment la imatge corporativa de l’empresa.
Thaira
Especialistes en disseny web i desenvolupament de pàgines web a Manresa. La nostra experiència ens permet cobrir totes les fases de creació d’una pàgina web. Thaira ofereix assesorament estratègic i creativitat en el seus serveis de disseny gràfic.
ThE ORaNgE PrOjeCT
Disseny web, Comunicació. Realitzem pàgines web per a tot tipus de negocis, especialment en l'àmbit de la petita i mitjana empresa. Oferim servei global que va des del disseny del lloc web fins a la seva posada en marxa amb tot el que això comporta.
Tic GM
Pàgina d’ Tic GM. Tic GM és una empresa, ubicada a Navàs (Bages). Està dedicada a diferents temes relacionats amb les noves tecnologies, en especial al disseny web i al hosting web. La pàgina es troba en procés de construcció.
tising internet server
Servidors d'internet. Som una empresa que es dedica a la creacio i el manteniment de pàgines web. La pàgina no ofereix servei en català. No entra al directori.
Titani Web & Data - Disseny web
Especialistes en disseny web amb gestor de continguts. Podrà posar nous textes i imatges a la seva web, amb el seu navegador i sense coneixements d'informàtica. Disseny web actualitzable on line. Vilafranca del Penedes (Barcelona).
TR Multistudio
Toni Ricart Multistudio, empresa de La Floresta, a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Disseny web i disseny gràfic. Artesans del pixel des de 1985. Llista de treballs 1985-2005. El lloc web compleix els estàndars XHTML 1.0 strict i CSS nivell 2.1.
Trepax disseny
Web de Trepax Studio, Il·lustració i disseny. Artísta gràfic (web, il.lustració, fotografia, infografia, i retoc digital) Totes les imatges, fotografies, dibuixos i continguts son de creació pròpia. Il·lustració, logo, gràfic, fotografia, bloc, Sketch, …
Trespercinc.com
Disseny web, programació i il·lustració. Estudi de disseny i programació web situat a Cardona. Creació personalitzada d'aplicacions web en PHP o ASP. Integració amb bases de dades. La millor manera de promocionar el teu negoci és Internet.
Trilogi - e-comerç
Trilogi ofereix exclusivament serveis de creació de botigues virtuals, integració i outsourcing de sistemes de comerç electrònic (B2b - B2c) des de 1998. Aconsegueixi els elements més importants per al seu e-commerce: Rapidesa, Agilitat i Facilitat.
Tsunami
Tsunami: El lloc on comencen projectes web. La solució definitiva per la creació i gestió de llocs web per associacions, gremis, federacions, institucions i agrupacions professionals i empresaris del sector turisme. Dilluns a divendres de 9 a 19h.
Two Pots
Pàgina de l'estudi Two Pots. Empresa de disseny i creativitat visual, situada a Vic. Aquesta empresa t’ajuda a assolir els vostres objectius. A través del disseny, la creativitat, l’esforç i les noves tecnologies, pots aconseguir tot el que et proposis.
Uebs
Estudi de comunicació i disseny de pàgines web que es diferencia per oferir preus molt assequibles i alta qualitat en els acabats. Et posem a Internet, Oferim un tracte molt proper amb el client. La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà). En construcció.
Un racó a internet, serveis informàtics
Serveis d'allotjament web sota bsd.
unmicroclima.com
Projectes afins capaços de sobreviure sobre aquest mateix espai. Disseny i ptroducció web accesible i usable Barcelona. Petits espais on viuen fragments de natura que ens acompanyen en els fragments d'urb que habitem.
Use-It
Disseny web, usabilitat i aplicacions per a mòbil. Use-It cobreix les necessitats creixents del mercat amb la rendibilitat a les seves empreses clients mitjançant la usabilitat. És una empresa que aporta solucions de usabilitat per entorns web i software.
Victobit Informàtica
Empresa de serveis d’Internet, amb seu a Vic. Creació de planes web, solucions informàtiques, manteniment, hosting, dominis, correu pop3, sitemes informàtics, disseny i impressió de tríptics, posters, banners, etc.
Vinx.cat
Desenvolupament Web, Barcelona. Si necessita una web a mida, fàcil d'actualitzar i assequible, o si és dissenyador i els seus clients li demanen gestionar continguts… Sóc autònom freelance, especialitzat en programació i creació de pàgines web.
Vitamina.cat
Solucions efectives en branding, comunicació i edició de llibres. Si voleu conèixer els projectes realitzats per vitamina.cat o voleu fer alguna consulta, podeu contactar. A través de l’anàlisi i la creativitat implementem estratègies de comunicació.
W bdoble - internet & multimèdia
Estudi freelance especialitzat en serveis i solucions globals per a Internet. Registre de noms de domini, hosting i allotjament web, aplicacions dinàmiques, creació i disseny web, projectes interactius, e-marketing, web SMS, accés a Internet...
Wbase disseny web
A Wbase disseny web, som una empresa de disseny web afincada a Barcelona i a Sabadell (Vallès Occidental). Dissenyem i creem pàgines web. Creem i gestionem campanyes de marqueting al principals buscadors d'internet. Posicionament web.
Web Llobregat
Espai de Web Llobregat, una e mpresa especialitzada en publicitat i internet que es dedica al disseny i desenvolupament web, disseny gràfic, disseny multimèdia, 3d i video. Treballem a tota la província de Barcelona, en especial al Baix Llobregat.
web7
Comptem amb experiència en disseny i programació de pàgines web adaptades a necessitats. Especialitzats en 2 dels millors CMS (gestors de continguts web) de codi lliure, Joomla i Prestashop (comerç electrònic). Pàgines web basades en CMS.
Web-box.net
Web-box.nte es una empresa dedicada a crear aplicacions web, especialitzant-se sobre tot en representació de bases de dades amb grafics vectorials escalables. Fem servir tecnologia PhP, flash i MySql per dotar les pàgines web d'un disseny profecional i un
Webcrea.es
Disseny de pàgines web - webcrea.es. Empresa dedicada al disseny de pàgines web Inclou Servei d'allotjament de pàgines web (webhosting) i registre de dominis (.cat, .net, .org, .com,...)
webdewebs - Disseny i Programció Web
Desenvolupament i programació web. Disseny de logotips. Plans d'allotjament. Som una empresa jove i emprenedora formada per gent amb moltes ganes, no sols de traballar sino també d'aprendre, això implica que constantment ens estem reciclant .
WebExpo
Connecti la seva empresa a Internet. Des de només 56,00 € al mes, obtingui la seva própia pàgina web autogestionable, anb tota llibertat per a l'edició de contigunts i sense cap limit sobre la quantitat d'informació a publicar. Serveis i projectes.
WebmasterVic
Creació i disseny de pàgines Web. Disseny web, pàgines web, creació webs, disseny web i manteniment de webs, a Vic. Servei de hosting Vic.
Webs a Mida
Websamida és especialista en internet, l'hi proporcionem tot el necessari per al seu negoci per estar ben posicionat en aquest nou mitjà de masses. L'hi oferim tot el que cal per desenvolupar el seu negoci a Internet.
Webs Institucionals
Som un equip de professionals de l'àmbit de les NTIC que ens hem especialitzat en productes de web institucional. Treballem des de fa més de cinc anys com a consultors en administració electrònica i proveïdors de solucions per a la oficines d'assistència.
websamida - Disseny de webs
Fundada el 2003 Websamida és una empresa jove especialitzada en el món d'Internet. Li oferim tot el que cal per desenvolupar el seu negoci a Internet. Desde l'allotjament al disseny, certificats SSL.
WebTT - Disseny i Projectes Web
Consultoria estratègica en la realització de projectes i disseny web, desenvolupament de projectes i webs: bancs de dades, Flash, banners, alta en cercadors... A Barcelona. Una imatge val més que mil paraules.
WeWeb
Empresa de disseny web, creació i programació de pàgines web, desenvolupament d'aplicacions web, posicionament web, seo i disseny gràfic a Barcelona. om un equip jove, professional, dinàmic i molt treballador. Gaudim creant nous projectes.
www.Disseny.info
El portal dels dissenys d'estudiants. El principal objectiu del portal és potenciar el disseny com una de les claus de la competitivitat en la indústria.
X@ Roig Disseny
Per que gaudeixis d’àmplies possibilitats del món digital en l'era de la informació, al 2006, neix X@. Especialitzats en el disseny, gestió i posada en funcionament de pàgines web, amb les tarifes més competitives. El disseny web i la informàtica.
Xarxa Internet
Pàgina de l'empresa Xarxa Internet. Ofereix, serveis i publicitat a Internet, serveis fotogràfics i infogràcs, grafisme, disseny i creació de pàgines web. Des de la Costa Brava, a Palafrugell, al Baix Empordà.
Xavier Potau
Oferim serveis professionals de disseny web i desenvolupament mòbil per empreses i emprenedors. El nostre creatiu equip de consultors i programadors comprenen la importància de crear apps i webs altament funcionals i estètiques.
Xpresa Comunicació i Disseny
Pàgina web de l’empresa sabadellenca Xpresa Comunicació i Disseny. És un estudi de disseny gràfic i publicitat per a empreses i negocis. Està composat per un equip de professionals amb experiència en la promoció de la imatge corporativa.
Xstudio
Xstudio ofereix uns dissenys web exclusius. Disseny amb Macromedia Flash, disseny gràfic, solucions creatives i funcionals i redisseny web. L’empresa està ubicada a Vilobí d’Onyar, municipi de la comarca de La Selva.
ZAS
Pàgina web de ZAS, empresa dedicada al disseny i la comunicació. ZAS té l’estudi a Banyeres de Mariola, municipi de la comarca de l’Alcoià. La pàgina està en procés de contrucció.
Zyclotech
Zyclotech és una enginyeria que neix en l’any 1999 a rel de l’absorció de l’empresa ZyclO SCP que va inicià la seva activitat en l’any 1997. Empresa especialista en serveis gestionats, sistemes i seguretat informàtica.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT