DOMINIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
50mil.cat
Ja són més de cinquanta mil els dominis .cat actius a Internet des que es va aconseguir un domini propi a la xarxa, ara fa cinc anys. La Fundació puntCAT ha preparat diferents activitats per a celebrar aquest gran èxit amb la comunitat .cat.
Activaweb
Empresa badalonina d’imatge i comunicació corporativa a Internet. Empresa, àrees, disseny i programació web, portals, botigues i catàlegs online, intranets i extranets, registre de dominis, allotjament web (hosting), assessorament jurídic…
Caront
A Caront.com us oferim servei de registre de dominis, hosting de serveis web i correu electrònic i, un disseny adaptat a les vostres necessitats. Dominis: .com, .net, .org, .cat, .es, .eu, .tv... Hosting: Plans per a tothom. Dissenys i projectes.
Comexus Networks
Disseny web, registre de dominis i allotjament. Tot el que necessitis per la teva pàgina web. Entra i mira les pàgines que hem fet, segur que t'agradaran! Amb més de 80 projectes realitzats des del 1999.
Creacions
Disseny i programació multimèdia: webs i cdroms. Creació i manteniment integral de projectes. Creació i manteniment integral de projectes .com. Serveis de hosting i registre de dominis.cat .com .net .org .es. Fòrums Multimèdia Comunitat MX.
Dominis Catalunya Activa
Registre i hospedatge de domini. Registri el seu domini sense cost, i gaudexi dels millors plans d'allotjament, amb la maxima qualitat. Dominis sense cost al contractar qualsevol pack d'allotjament. Extensions: .com, .net, .org, .biz, .info, .cat.ac.
Dominis Personals
Solucions web per a tots els públics. Servei de registre de dominis i allotjament de pàgines web. El millor servei als preus més econòmics. Tot l`espai i les prestacions que li calen a la teva empresa. Allotjament web personal.
Dominis.ppcc.cat
Nou projecte en línia destinat a les webs de la comunitat catalana a Internet que ofereix un servei de readreçament web, sense cap cost, de l'estil domini.ppcc.cat. Per llocs web en llengua catalana o relacionats amb la llengua i la cultura.
e-Bussiness Service Provider (eBSP), Consultors d'Internet
Dominis gratis, web hosting, e-commerce, e-bussiness, disseny web, consultors d'Internet. Registre el seu domini gratis i posi la seva empresa a Internet. Principat d'Andorra.
El Blog de MyP
El Blog de MyP - Andorra ISP - Internet Advanced Services. Informació relativa al nostre treball : Internet, comunicacions, noves tecnologies, programació web, seguretat, notícies i tot el que creiem que pot esser interessant.
Ilimit Comunicacions
Proveïdor de seveis d'Internet, amb seu a Terrassa (Vallès Occidental), amb més de quinze anys d'experiència al sector. L'Internet estratègic, informació, clients i contacte. L'empresa té una delegació a Argentina.
Megatró informàtica
Serveis integrals. Linies adsl, WIMAX, missatgeria POP3/IMAP, hosting i housing de servidors, dominis, servidors d’autentificació, disseny web. Servei de còpies online, centraletes telefòniques i veu ip, xarxes VPN, RFID ip, MYSQL, etc.
MésqueDominis.com
Projecte de David Comuñas Serrano amb la participació activa de l'associació Atictes. L'obectiu principal és proveir de continguts la xarxa. Registre de dominis i hosting, disseny web d’acord als estàndars HTML, XHTML i CSS del W3C.
Nominalia
Registradora dels nous dominis d'Internet. Es tracta de la entitat, que ha otorgat la concesió de nous dominis a la FCR a tota Europa. En aquesta plataforma es poden registrar els nous dominis genèrics: .web, .info, .firm, .store, .arts, .nom, .rec.
Primari: Registre i venda de noms de domini i altres serveis
Registre de noms de domini per només 15.03 €uros/Any. Altres Serveis com: DNS's, Servidor de pàgines webs, Servidors de E-mail, etc. El nom de domini és el primer pas per a poder disposar d'una veritable identitat dins d'internet.
Registre de la Propietat Intel·lectual
Organisme previst en la Llei de Propietat Intel·lectual, concebut com un dels sistemes de protecció dels drets de Propietat Intel·lectual a través de la prova i la publicitat dels drets que s'inscriuen.
Solunova
Infraestructura, Veu i dades, Sistemes de Gestió, Suport i manteniment, Consultoria, Formació, Seguritat informàtica, Internet, Xarxes, VoIP, Telefonia, Tecnologia, Vallès, Terrassa, Rubí, Sabadell…
TotsSom.CAT
Portal de promoció del domini punt cat. El projecte del .cat sorgeix de la societat civil. Entre els patrons fundadors de la Fundació puntCAT, i pel seu suport a la candidatura per a l’obtenció del domini, cal destacar moltes altres institucions.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT