DONANTSDESANG


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès
La finalitat de promoure la donació de sang i plasma fent-ne divulgació mitjançant conferències i reunions informatives. L’entitat es crea a partir de delegats que col.laboren activament amb el Banc de Sang i Teixits des dels seus respectius municipis.
Associació de Donants de Sang de Mallorca
Té com a objecte fundacional respondre a una demanda de necessitats de sang a Mallorca mitjançant la gestió i coordinació d'una xarxa de donants voluntaris. La Germandat, el treball de conscienciació, promoció i potenciació de les col·lectes.
Associació de Donants de Sang del Baix Camp
Donacions de Sang de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 17h al Banc de Sang de Reus. Les persones Rh+ només poden donar sang a les persones Rh+, mentre que les persones Rh- poden donar sang a tothom, tant positiu com negatiu.
Associació de Donants de Sang del Baix Llobregat
Associació local sanitària i de serveis socials fundada l’any 2001. Va néixer a Sant Feliu de Llobregat, l'octubre de 2001 i actualment té la seva seu a Castelldefels. Actualment té uns 50.000 donants censats, qué donen prop de 14.000 bosses de sang.
Associació de Donants de Sang del Maresme (Sant Vicenç de Montalt)
Espai informatiu de l’Associació de Donants de Sang del Maresme, amb seu a Sant Vicenç de Montal. La Marató de Donants de Sang vol remuntar les reserves després de festes. La Marató 2.0, la campanya de donació més gran, del 13 al 20 de gener.
Associació de Donants de Sang Girona La Germandat
Associació nascuda a Girona al 1976, per promocionar la donació de sang i plasma a les comarques gironines de manera altruista, fins a l'autosuficiència. Presentació, calendari, revista Estímul, delegacions comarcals, donació i extraccions.
Associació de Donants de Sang Pla d'Urgell
Pàgina oficial de l’Associació de Donants de Sang Pla d'Urgell. És una entitat de finalitat social amb seu a Mollerussa. Organigrama, tot sobre la sang, qüestionari previ a la donació, butlletí, agenda i enllaços relacionats d’interès.
Associació Donants de Sang La Segarra
Web de l'Associació de Donants de Sang de la Segarra, què representem els donants de sang de la Segarra, a institucions d'arreu de Catalunya. La nostra associació no ofereix res a canvi, sinó simplement una donació de sang cada cert temps...
Associació Germandat de Donants de Sang de Mallorca
Associació de donants de sang a Mallorca. Informació sobre la sang, la donació i com fer-se donant, eequisits per ser donant de sang. Articles d'interès i estadístiques i col·laboracions.
Banc de Sang i Teixits
Website del Banc de Sang i Teixits, l’empresa pública que té per missió la gestió i l’administració de la donació, la transfusió i l’anàlisi de la sang i plasma sanguini, i actuar com a centre d’obtenció i processament i de teixits a Catalunya.
Bcn té Sang
Fruit de la celebració del Dia Mundial del Donant de Sang 2010 a Barcelona, neix aquesta jove organització. Els avenços científics en medicina possibiliten avui dia salvar moltes vides i recuperar la salut gràcies a les transfusions de sang o derivats.
Campanya de donació de sang a la UIB
Dia del donant de sang. El Banc de Sang necessita amb molta urgència donacions de les persones que siguin del grup 0+, 0-, A+ i A- . Vine avui, et necessitam ! Donacions organitzades als diferents pobles de Mallorca.
Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana
El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana es va crear el 1985 a València, el 1987 a Alacant i el 1992 a Castelló de la Plana, com a base sustentadora de la infraestructura hemoteràpica autonòmica, amb diverses funcions.
Donació de sang - Informació sobre procediments - Els assegurats ...
De manera complementària, les unitats mòbils es desplacen a nuclis de població allunyats d'un banc de sang, per tal de facilitar la donació. ... Organització Catalana de Trasplantaments.
Donants de Sang de Santa Eugènia de Berga
Pàgina que conté la fitxa bàsica de l’Associació de Donants de Sang de Santa Eugènia de Berga (comarca de l’Osona) i dades de contacte.
Donar Sang
Portal informatiu de la Generalitat de Catalunya. Per què donar sang, dades, consultes mèdiques, per conèixer millor el Banc de Sang i Teixits. La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia el conjunt de la societat.
Donar sang > Centres de recollida
Banc de Sang i Teixits. Aquests són els centres de recollida fixos que són sempre a la vostra disposició. D'altra banda, a la columna dreta hi trobareu una relació dels llocs on som avui mateix recollint sang.
Donem Sang - La Revista dels Donants de Sang de les comarques de Ponent
Informació relacionada amb les Donacions de Sang, a la província de Lleida. La revista realitza gràcies a aportacions de les Associacions de Donants de Sang de les comarques de Lleida. Hi col·laboren amb escrits, fotografies i reflexions.
Es necessita sang, dóna'n una mica
Article de la web de Ciutat Vella de l’Ajuntament de Barcelona. L'estoc de reserves de sang a Catalunya se situa en 3.500 bosses, mentre que la situació òptima en requereix entre 6.000 i 7.000. La causa, ... Informació per donants de sang.
Federació Catalana de Donadors de Sang
Web oficial de la Federació Catalana de Donadors de Sang. Barcelona ha estat escollida la seu del Dia Mundial del Donant de Sang de l’any 2010. La decisió s’ha pres a Ginebra, en el marc d’una reunió entre les agències promotores del Dia Mundial.
Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears
Pàgina de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, amb seu a Palma. Informació per a professionals i donants, pròximes col·lectes, butlletí electrònic i dades tècniques sobre el preuat líquid.
Germandat de Donants de Sang de Menorca
Pàgina oficial de la Germandat de Donants de Sang de Menorca. La nostra oficina es troba a l'Hospital Verge del Toro de Maó. Requeriments per donar sang, la médula ósea, informació general, i algunes coses de Menorca.
Les donacions de sang permeten fer 795 trasplantaments d'òrgans
Campanya de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana en valencià. Gràcies a l'aportació que oferixen els donants de sang i este Centre de Transfusió dependent de la conselleria. Perfil del donant ... Fitxer PDF.
Monument als “Donants de Sang” d’Ibi
Presideix la zona enjardinada de la plaça de S. Vicente des de 1.996, és un monòlit fet en marbre en brut de Macael en combinació amb el roig Alacant simbolitzant la solidaritat del donant cap al malalt, feta per l'artista afincat a Ibi V. Ferrero.
Monuments als Donants de Sang - Girona
Monuments inaugurats a les comarques gironines. Aquí veureu els monuments als donants de sang que s'han inaugurat fins el moment, des de que aquesta iniciativa es posés en marxa l'any 1999. Associació de Donants de Sang Girona.
Xarxa de bancs de tumors de Catalunya
A partir de mostres es pot obtenir ADN, ARN, proteïnes i altres productes per la investigació. La recollida de mostres, el manteniment i distribució desinteressada als investigadors constitueixen els objectius bàsics dels bancs de tumors.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT