ECONOMIAIEMPRESA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
@libés
Us dono la benvinguda a la meva pàgina personal. Hi trobareu dedes de la borsa, recursos d'internet en català, consultar el meu currículum i gaudir d'un recull de fotografies. Navegació: La pàgina web està estructurada al voltant del menú superior.
ACAV - Associació Catalana d"Anàlisi del Valor
L’Anàlisi del Valor és un mètode organitzat que utilitza un disseny funcional i econòmic per augmentar el valor d’un producte. Promou la utilització de l'Anàlisi del Valor, els mètodes i procediments per a millorar el Valor i la competitivitat d’empreses.
ACCID Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció
L'ACCID és una associació que vol convertir-se en nexe d'unió pels professionals i acadèmics que treballen a Catalunya en l'àmbit de la comptabilitat. Fundada a l’any 2002. L'ACCID complementa les tasques realitzades pels col·legis i associacions.
ACCIÓ
Agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya. Foment de la innovació i la internacionalització empresarial. Compta amb 31 oficines al món. Recull les trajectòries del CIDEM i del COPCA en donar suport a l’empresa catalana.
AECE - Associació de Joves Empresaris de les Comarques de l’Ebre
Entitat que va néixer el 3 de juliol de 1997, amb l’objectiu d’unificar totes les empreses de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d’Ebre. Cursos i trobades, serveis, formació, butlletí, ...
Anàlisi socioeconòmica de Vilamajor
Articles i comentaris sobre dades estadístiques per a interpretar i comprendre la realitat de Vilamajor (Vallès Oriental). Aquest blog és una secció especialitzada del blog “Reflexions de Sant Pere de Vilamajor”.
Anella Industrial
Neix amb l'objectiu de realitzar un desplegament punter d'infraestructures de telecomunicacions per la interconnexió de sectors empresarials i recursos d'alt nivell tecnològic. Vol augmentar la competitivitat dels sectors industrials catalans.
Aprenem l'Euro
Pàgina de la petita utilitat aprenem l'euro. Pla de la Generalitat per a la introducció de l'euro a Catalunya, informació sobre els bitllets i les monedes i consells per a fer el canvi. Propostes d'activitats per anar a comprar a la botiga de l'euro.
Assesorament per a la Recerca de Capital
Doc. PDF. Adreçat a aquelles Empreses ja consolidades, que presenten uns nivells de rendibilitat d'explotació atractius per inversors minoritaris. Hi ha molts tipus diferents de finançament per a l’empresa innovadora, de caràcter públic o privat.
Associació de Joves Empresaris de Girona AJEG
Entitat que serveix d'òrgan d'unió i coordinació entre els membres. Informa, finança i assessora en creació d'empreses. Trobades i xerrades empresarials, dinars-col·loqui amb personalitats destacades, club gastronòmic, club enòleg, llibre del mes.
Associació de Joves Empresaris de Girona Delegacio Alt Empordà
Delegacio Alt Empordà AJEG. L'Associació de Joves empresaris de Girona va ser fundada l'any 1996. Aten les necessitats d'informació, finançament, formació, assessorament, investigació i perfeccionament de les empreses associades.
Associació d'Empresaris Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès
Organització empresarial de base associativa, assembleària i de lliure afiliació, que representa l'empresariat del seu àmbit intercomarcal. L'Associació és independent i té un caire multisectorial i plural.
Associació d'Ensenyants d'Economia i Empresa
Col·lectiu de professors interessats en la promoció dels ensenyaments d'economia i en la seva qualitat. Grups de treball i debat. Butlletí Sinergia i ressenyes de recursos didàctics per el professorat i alumnat.
B30
Espai on hi trobareu l’edició setmanal del Punt Avui B30. Tots els continguts del Punt Avui són consultables a través d'internet, de forma oberta i gratuïta. Les pàgines originals en paper, en canvi, no es podran consultar via PDF i només és al quiosc.
Balears Innova
Pàgina de Balears Innova. Balears Innova és el portal del Govern de les Illes Balears que vol fomentar la innovació entre empreses, emprenedors i tota la societat de les Illes Balears. Agenda, ajudes, innovació, ...
Ballester i Piqué, Ramon - Estimació de l'evolució de la borsa
Dades gràfiques i numèriques que presenten el futur d'un valor calculat amb mètodes estadistics. El resultat es fiable segons l'experiencia. Es el resultat dels tancaments de 20 anys, un programa amb mes de 800.000 instruccions.
Blog de Borsa i Fons
Borses, tipus de canvi, negocis, revistes, recursos, dades económiques, caixers, borsa Borsa, fons d'inversió, foros de borsa, de fons i d'altres inversions. ... Cal entrar a la borsa. Ara està més barat que a principi d'any. …
Borsa CAT
El punt de trobada de la borsa en català, informació sobre borsa, índexs mundials, economia en general, etc. L’objetiu del portal és oferir el màxim de notícies i valoracions dels autors (mai seran una recomenació de compra o venda).
Borsa de Barcelona
Borsa de Barcelona és una irganització moderna i eficient. És un mercat. Com en tot mercat, es negocien uns productes i es posen en contacte compradors o vendedors. Lla Borsa és punt de trobada entre l’economía: empreses i estalciadors.
Borsa de València
Institució amb més de 30 anys d´existència, empresa consolidada, la seua funció principal és gestió del Mercat de Valors i les seues aspiracions són oferir més i millors serveis a l’entorn. Borsa de València la seua projecció nacional i internacional.
Borsacat
Fòrum català de Borsa, creat per entorns.info, l’economia al teu voltant. Fòrums de borsa, accions per mig i llarg termini, anàlisi tècnic, sistemes de trading i estratègies operatives, opinions, cultura i lleure, presentació, proves i esdeveniments.
Business Listings
Business Listings és un directori cercador internacional d’empreses multisectorial, Guia d’empreses, fàbtiques, importadors, exportadors, comerciant, compradors, productes, oportunitats, venda a l’engròs. Inclogui el seu negoci ara, és gratis!
Cara o Creu
Economia i borsa en català. Cara o Creu és un weblog o bloc en català, creat a partir del buit que hi ha d’informació de caràcter econòmic i borsari en llengua catalana. Articles, opinions i experiències dels autors.
Catalonia Innovation Triangle
Web del Catalonia Innovation Triangle Cerdanyola - Rubí - Sant Cugat. Vol impulsar el creixement econòmic, millorar la qualitat de vida de les persones i impulsar la qualitat en la prestació de serveis crreant les condicions per a la innovació.
Catalunya Empresa Oberta (CEO)
Plataforma d'emprenedors, empresaris i professionals catalans que defensa l'única via pragmàtica perquè l'economia catalana tingui un futur competitiu en l'economia global del segle XXI; disposar d'un espai polític propi a la Unió Europea.
Centre d'Estudis Joan Bardina
Web oficial del Centre d'Estudis Joan Bardina. Propostes per fer front a problemes econòmics que esdevenen en tots els estats del món: Manca d'informació del mercat, suborns, corrupció, misèria, carències pressupostàries, abús de poder, etc…
cercador d'oportunitats de negoci
Permet buscar per paràmetres com ara el país, el sector o la tecnologia amb què ens interessa treballar, tant en l'àmbit públic com en el privat. Exemple; si posem França i salut i totes les tecnologies, surten els contactes amb empreses fraceses.
Cercle Català de Negocis
Unió empresarial catalana. El món empresarial català perd pes en la UE i se sent desprotegit dins del mercat global al no tenir un estat que el defensi. Els CCN diu prou a la situació a la qual s’arriba, és hora de reconduir-la i que es faci justícia.
Cercle d’Economía
El nucli dels fundadors està format per empresaris, però no ha estat una organització empresarial, donat que des dels seus inicis també va integrar a professionals i economistes, del món de l’empresa o de la universitat i a tècnics de l’administració.
Cercle d’Infraestructures
L'objectiu de La Fundació és sensibilitzar a la societat sobre la importància de les infraestructures com un fet econòmic element de progrés, de vertebració del territori i de sostenibilitat, per a millorar de la qualitat de vida dels ciutadans.
Cercle d'Economia
Coherent amb els objectius fundacionals i la seva trajectòria, és una associació cívica que vol contribuir a millorar la qualitat del debat públic amb l’emissió d’opinió independent sobre els reptes que condicionen el progrés econòmic, social i polític.
Cercle d'Economia d'Andorra
Té per objecte la realització i promoció d’estudis econòmics, foment del debat de termes econòmics d’àmbit parroquial, nacional o internacional, mitjançant l’organització de seminaris, col·loquis, conferències, cursos i altres mitjans útils.
Cercle d'Economia de Lleida
Entitat que treballa per la promoció econòmica de les Terres de Lleida, aglutina professionals dels diversos sectors empresarials i els ofereix un servei. Actualitat del Cercle, història, projectes destacats, missió i visió, junta, el Cercle opina, …
Cercle d'Economia de Menorca
El Cercle neix com a plural, apolítica i sense cap influència ideològica o religiosa, per tal de constituir-se i manifestar-se com a societat civil menorquina al servei del progrés econòmic, el benestar social i l’interès general de l’Illa de Menorca.
Cercle Euram del Camp
Cercle Euram del Camp. Formada per l’eix econòmic amb simils econòmics i socials, l’Euroregió de l’Arc Mediterrani (Euram) la formen, principalment, Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Andorra i la regió francesa del Llenguadoc-Roselló.
Cercle Euram del Ripollès
Fòrum integrat per empresaris i professionals dels països catalans que, sota línies estratègiques de l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa, analitza, debat i proposa solucions als problemes que afecten la competitivitat de l'empresa catalana.
Cercle Euram del Vallés
Fòrum integrat per empresaris i professionals dels països catalans que, sota línies estratègiques de l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa, analitza, debat i proposa solucions als problemes que afecten la competitivitat de l'empresa catalana.
Cercle Euram Empordà
Fòrum integrat per empresaris i professionals dels països catalans que, sota línies estratègiques de l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa, analitza, debat i proposa solucions als problemes que afecten la competitivitat de l'empresa catalana.
Cercle Euram La Garrotxa
Fòrum integrat per empresaris i professionals dels països catalans que, sota línies estratègiques de l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa, analitza, debat i proposa solucions als problemes que afecten la competitivitat de l'empresa catalana.
Cercle Euram La Marina
Fòrum integrat per empresaris i professionals dels països catalans que, sota línies estratègiques de l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa, analitza, debat i proposa solucions als problemes que afecten la competitivitat de l'empresa catalana.
Cercle Euram la Safor
Fòrum integrat per empresaris i professionals dels països catalans que, sota línies estratègiques de l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa, analitza, debat i proposa solucions als problemes que afecten la competitivitat de l'empresa catalana.
Cercle Euram Osona
Web del Cercle Euram d'Osona. Ací us deixem les reflexions de Salvador Gregori al voltant de l'estratègia econòmica que el govern ha dut a terme els darrers anys, que lluny de suposar un revulsiu per a la crisi, l'ha agreujada més encara si cap.
CIE Figueres - Centre d'Innovació i Emprenedoria de Figueres
Es crea en el marc del programa europeu Transversalis, com a experiència pilot d’innovació i emprenedoria transfronterera a Figueres. Hi participen les universitats de Girona, Lleida, Saragossa, Perpinyà, Andorra i Tolosa, i l’Ajuntament de Figueres.
Club Internet d'Economia Social
Web dirigida a Empreses d'Economia Social amb l'objectiu de donar recolçament a projectes que es desenvolupan a Internet a traves d'eines de formacio basades en la participacio com a mitja per adquirir coneixements sobre aquest mitjà.
Col·legi d'Economistes de Catalunya
Corporació de dret públic, que en compliment dels seus objectius, es regeix per uns estatuts aprovats l'any 1985. Una de les primeres webs de col·legis profesionals de Catalunya, amb amplia informació de les activitats, enllaços d'economia, etc…
Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
Institució creada el 1880, corporació centenària sorgida per defensar interessos col·lectius dels gestors administratius i vetllar per l’ètica i la dignitat professional i pel respecte dels drets i interessos dels destinatàries de la seva actuació.
Comptador de dèficit fiscal català de CiU
Pàgina de la Convergència i Unió que conté el comptador del Déficit Fiscal de Catalunya, estimat instantàniament. Per saber en cada moment el què ens costa. El dèficit fiscal de Catalunya aquest any.
Congrés Internacional d’Economia i Cultura
El Congrés Internacional d’Economia i Cultura, tindrà lloc els propers 20, 21 i 22 de maig de 2009, a la Casa Llotja de Mar. Compta amb la participació de destacades personalitats del món cultural i econòmic. El Rei Joan Carles presidirà l’obertura.
Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball - Generalitat Valenciana
La Direcció General depén de l'Àrea de Seguretat Industrial i Consum. Desenvolupa i executa la política de la Conselleria en seguretat industrial i defensa dels consumidors i usuaris. Marc d’actuació, publicacions, notícies, serveis i consells.
CREAMA
Consorci per a la Recuperación Económica i de l’Activitat de la Marina Alta, surgit l’any 1994, com a instrument del "Pla Estratègic de la ciutat de Dénia". Pretén afavorir el desenvolupament econòmic i social tant de Dénia com de la Marina Alta.
Demana Banca Ètica
Campanya organitzada per Setem Catalunya, FETS, i Justícia i Pau. Acosta la proposta banca i finances ètiques a la comunitat universitària. Pels universitaris, la matriculació ve associada a una entitat bancària, que no sempre es pot escollir.
Diners
És un programa de televisió del Canal 33. Gràfica de l'evolució de l'Ibex 35. Informació facilitada per Databolsa. Actualització cada 15 minuts. Mercat continu. Borsa Barcelona. Borsa València. Índexs borsaris. Divises ...
Economia - Ateneu Barcelonès
Motor que ens mou a nosaltres i al món, l'economia és una disciplina del coneixement imprescindible per entendre els fenòmens socials i polítics de tota mena que condicionen les vides, instrument fonamental per dissenyar el futur, en les comunitats.
Economia i Organització d’Empresa - Núria Sarsanedas
Economia, economia i organització d’empresa, tècniques d’estudi, frases per pensar curiositats i linkoteca repartida per temes: Educació, economia, profesorat, cercadors, feina, solidaritat. Orientació acadèmica. Notes 3r crèdit EOE 1
Economiadigital
Portal web d’Economiadigital. Economiadigital és una publicació del món finacer editada per Red Digital XXI. Inclou informació d’actualitat, opinió, les tertúlies amb els podcast de La Plaza Ràdio, entrevistes, Barcelona confidencial, …
Ecoval, Solidaritat via Mercat
Associació que fomenta un mercat lliure amb el foment d'empreses de qualitat humana, algunes guardonades amb premis. Crear un marc de relació ciutadans-consumidors, empreses i altres agents del món econòmic.
Eines Contra la Crisi
Eines Contra la Crisi és un portal de la Generalitat de Catalunya. Tot un seguit d'eines que s'actualitzen a mesura que es posin en marxa nous serveis i convocatòries. Subscriviu-vos a les novetats mitjançant el butlletí o les alertes per RSS.
El Guaitador de la Borsa
Tot el que és essencial per ester informat de la Borsa. Pàgina dedicada a la Borsa, amb enllaços a entitats, borses, bancs, brokers, portals, diaris i revistes … El Guaitador, és un portal d'entrada per a la navegació per Internet en català.
El Negoci a Internet
Pàgina d’aquest fòrum, on es pot parlar de qualsevol tipus de negoci que es realitzi exclusivament a través d’Internet. Negocis classificats. Empreses que paguen perquè cliquis en banners o links publicitaris, són les PTC.
El Preu dels diners
Web de recursos educatius. Edició de materials de divulgació i promoció de les finances ètiques. El portal està creat per FETS Finançament Ètic i Solidari, una associació que agrupa entitats del Tercer Sector i l'Economia Social i Solidària.
Enllaços d'Interès Econòmic
Aqui podràs trobar un munt d'adreces d'interés econòmic i també d'altres temes. Si saps alguna adreça que no està en aquesta pàgina, fes-me-la arrivar; igualment si vols alguna.
Espais Interactius
Espais Interactius Segle XXI, SL (eeeiii.net) som una empresa innovadora amb el objectiu de donar serveis informàtics, d'internet i disseny gràfic. A eeeiii oferim el millor sistema de pàgines web per cobrir les teves necessitats de comunicació.
Estalviar
Petits trucs per estalviar en temps de crisi. Trucs per estalviar en el dia a dia amb poc esforç. El crèdit del cotxe: fes-te el préstec, quan s'acosta el fred, com comprar, els diners no s'estalvien quan hi ha crisi, la factura de la gasolina, …
Estalviar.cat
Web articles, recursos i informació sobre economia domèstica i finances personals. Per a començar és important que per l'estalvi no discrimina per edat, sexe, nivell d’ingressos o prioritats econòmiques. Tothom pot estalviar en major o menor grau…
Euroregió de l'Arc Mediterrani
Fòrum integrat per empresaris i professionals dels països catalans que, sota línies estratègiques de l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa, analitza, debat i proposa solucions als problemes que afecten la competitivitat de l'empresa catalana.
Febrinho - Economia i Software
Pàgina de software i economia. Informació de l'IBEX 35, finances, mercats i cotitzacions bursàtils internacionals, llenguatges de programació informàtica, preu del petroli, Ibex35, etc.
Fernand Dumas
Fernand Dumas i Bach (Finestret ?, 1877 - ?, després del 1920) fou un financer i mecenes nord-català. Amb l'artista i també mecenes Gustave Fayet, amb qui era amic, fundà el 1920 i dirigí l'Atelier de la Dauphiné, on s'elaboraven tapissos de Fayet.
FETS - Finançament Ètic i Solidari
FETS Finançament Ètic i Solidari, és una associació que agrupa entitats del Tercer Sector i l'Economia Social i Solidària que volen promoure el finançament ètic i solidari al nostre país. Des de 1999, treballa per les finances ètiques.
Finances.cat
Panoràmica del sector i aparador de l'activitat del sector financer a Catalunya. Informació de totes les entitats de crèdit, entitats asseguradores i societats de prestacions de serveis financers i dels mercats de capitals del sector financer.
Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya
L’any 2012 es comença a gestar el Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya, un col·lectiu d’empresaris, emprenedors i professio-nals que es posicionen davant el món econòmic, l’empresa i el comerç, i tenen confiança en el potencial econòmic de Catalunya.
Fundació +el Foment de l'Economia i el Màrqueting a Catalunya
Professionals vinculats al món empresarial amb inquietuds per al foment i organització d'actes relacionats amb l'economia, el marketing, les persones, ecologia i el medi ambient com a temes principals. Activitats, biblioteca, objecció i formació.
Fundació Caixa Carlet
Portal corporatiu de la Fundació Caixa Carlet de l'entitat financera nascuda a la comarca de la Ribera Alta al País Valencià. Informació dels serveis, activitats culturals, exposicions, publicacions i agenda d'actes.
Fundació Gresol
Espai d’intercanvi d’idees i plataforma de reconeixement de l’esforç i l’excel·lència de personalitats. Creada per reforçar vincles entre els empresaris de la Catalunya Nova. Agrupa uns 150 empresaris del món econòmic, empresarial, polític i social.
Fundació Horta Sud
Promou i coordina els esforços encaminats a aconseguir un desenvolupament comunitari de Torrent i els altres pobles de la comarca de l'Horta Sud. Museu Comarcal de l'Horta Sud, Revista "Papers de l'Horta", Memòria, ...
Harko's
Portal d'economia, links relacionats amb la borsa, recerques, gratis, warez, informació, premsa, especial de la Unió Europea i enllaços de l'Euro. Administració, cercadors d'internet. Gratis. Warez. Informació.
ICF - Institut Català de Finances
Entitat de catalana de crèdit públic. L’ICF desenvolupa la seva activitat d’acord amb el principi d’equilibri financer. Col·labora amb la resta d’entitats financeres que operen a Catalunya i atén les necessitats de finançament.
ICF - Institut Català de Finances
Els objectius generals d’actuació són el sosteniment i la promoció d’activitats econòmiques que contribueixin al creixement econòmic i a la millora de la distribució de la riquesa catalana, en especial les que mereixin una atenció prioritària.
Idescat. Institut d'Estadística de Catalunya
Estadística bàsica territorial de Catalunya per sectors: població, economia, societat i territori. Consultes a bases de dades sobre diferents àmbits. Organització Idescat, publicacions, institucions oficials, …
INAF - Institut Nacional Andorrà de Finances
Web de l'INAF, l'Institut Nacional Andorrà de Finances. És l'organisme supervisor del sistema financer al Principat d'Andorra. Informació del principals aspectes de l'evolució i l'actualitat de la plaça financera andorrana.
Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga
Institució que agrupa empresaris, professionals i institucions de Catalunya, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i de la Catalunya Nord amb la intenció de fomentar la cooperació entre les regions del Mediterrani nord-occidental.
Institut d'Estudis Financers - IEF
Fundació privada participada pels principals bancs i caixes del país i la Generalitat de Catalunya, per afavorir la competitivitat, l'eficiència i la internacionalització del sector financer i la promoció de noves iniciatives temes financers.
Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre - IDCE
Organisme autònom del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, creat l'any 1993. Elabora, impulsa i avalua plans de promoció i desenvolupament global o sectorial de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d'Ebre.
Institut Superior de Gestió Administrativa de Catalunya ISGAC
La vocació del Col·legi en la defensa i la promoció de la professió a través de la promoció de la formació dels professionals es reflecteix en la constitució de la Fundació Privada ISGAC, entitat sense ànim de lucre dedicada. La professió i els estudis.
Institut Valencià de Finances (IVF)
Aquest organisme té com a finalitat actuar com a principal instrument de la política financera del Consell, així com exercir les competències de la Generalitat sobre el sistema financer. A més, des de la publicació del Decret Llei 5/2015.
Jornal
El primer diari digital d'economia domèstica i sostenible, que sorgeix a partir de la unió del portal d'informació al consumidor Quins Preus!, el web d'opinió econòmica Entorns i els fòrums catalans de borsa BorsaCat. Temes de consum en clau catalana.
Joves Com - Associació Joves Empresaris de Balears
L’Associació de Joves Empresaris de Balears és una entitat constituïda amb l’objectiu de promoure vocacions empresarials i representar, defensar i gestionar els interessos dels joves emprenedors i empresaris. Planes, comissions i associats.
Joves Empresaris del Ripollès
Hereus d'empreses familiars, nous emprenedors i joves gestors d'empresa agermanen esforç i il.lusió, debatre i aportar inquietuds a la societat ripollesa. El Ripollès és un territori empresarial precoç, bressol de la proto-industrialització de Catalunya.
L’Econòmic
Director: Ramon Roca. Sotsdirectors: Francesc Muñoz i Joan Poyano. Redactors: Jordi Garriga, Anna Pinter, Berta Roig, Marc Rovira. Disseny Maquetació: Miguel Fontela. Correcció lingüíst.: Quim Puigverd. Fotografia: Andreu Puig. Gerència: Ricard Forcat.
L’Observatori de Gandia
Espai oficial de L’Observatori de Gandia, observatori d’informació socioeconòmica de Gandia i la comarca de La Safor. Recurs d'investigació i difusió per al desenvolupament sostenible de tota la comarca de la Safor.
L'Econòmic
Espai on hi trobareu l’edició setmanal del Punt Avui “L'econòmic”. Tots els continguts del Punt Avui són consultables a través d'internet, de forma oberta i gratuïta. Les pàgines originals en paper, en canvi, no es podran consultar via PDF.
Les Raons Econòmiques de la Catalunya Estat
Vídeo de l’onzè capítol de la sèrie "Les Raons Econòmiques de la Catalunya Estat". Presentat per Jaume Vallcorba, President de la Fundació Catalunya Estat. En 2 minuts el President de la Fundació Catalunya Estat, divulga el tema dels pensionistes.
L'espolímetre
Portal de L'espolímetre. És el comptador de diners que està pagant Catalunya de més a Espanya, des que has obert aquesta pàgina. El càlcul està basat en les dades de la Generalitat de Catalunya. Vídeo sobre l'espoli fiscal (anglès, subtitulat en català).
Llibres d’Empresa
Llibres d'Empresa és un llibreria virtual que està especialitzada en títols d’economia i empresa. Reuneix alguns dels autors més reconeguts i les obres més imprescindibles per a la gestió de les organitzacions, lideratge, coaching, PNL, ...
M. Mercè Claramunt Bielsa
Doctora en econòmiques i empresarials, natural de Favara. Grup Anàlisi Financera-Actuarial del Risc i d’Assegurances del Dep. Matemàtica Econòmica, Financera de la Facultat de Ciències Econòmiques-Empresarials UB. Curriculum.
més marge!
Weblog d'opinió personal sobre temes d'economia i empresa. Com sempre ens queixem dels preus de la vivenda com és natural perquè si no ens queixéssim no aniríem bé, però pel que es veu igual el preu de la vivenda està baixant, ...
Michael Pavillard
Bloc personal de Michael Pavillard, professional del món de la borsa i inversions. Michael Pavillard (Paris. 1973). Pot comptar amb la seva ajuda. Assessorament d’un especialista en qüestions relacionades amb la formació de traders o en el seu cas.
Miki Bonfill Asperó
Em dic Miquel Bonfill, tinc 32 anys i visc a Barcelona. Sóc un dels socis fundadors d’Oma Technologies S.L. , empresa especialitzada en desenvolupament web. Sóc llicenciat en ciències econòmiques per la UPF.
Opencat
Busca noves dinàmiques econòmiques i socials per a la plana del Rosselló i les àrees de Figueres i Girona. Fonamentant-se en una posició central en l'espai euromediterrani. Es dediquen a acostar les àrees urbanes de l'eix Perpinyà-Girona.
paparra.net
Bitàcola-projecte sobre tecnologia, internet, economia, finances i altres temes. Pretén desenvolupar un lloc web lliure i accessible, a l'abast de tothom en un contingut centrat en el weblog. Entrades, arxius i etiquetes.
Parquet Virtual
Parquet Virtual, és el portal financer, creat per l’andbanc, el banc d’Andorra. Tota la informació dels mercats financers al seu abast. Cotitzacions valors, análisi tècnica, anàlisi fonamental, calculadores, glossari, banca online.
Penedès Econòmic
Web de la versió electrònina. Penedès Econòmic és una publicació de periodicitat mensual i d’abast comarcal, especialitzada en notícies d’economia i empresa, i amb seccions dedicades a tecnologia, història i opinió, sempre en clau empresarial.
Pere Lopez Economista
Pàgina web corporativa de l'economista Pere Lopez, des d’Andorra La Vella (Principat d’Andorra). El servei web inclou informaciins generals de l’empresa, els seus serveis professionals, notícies, currículum personal i les seves dades de contacte.
Podem.cat
Com es diu a la publicació Podem: Podem viure sense bancs, sense empreses multinacionals, sense diners, sense polítics, sense capitalisme. Siguem el canvi que volem. I, per suposat, volem a l'Enric lliure. Informació de convocatòries.
Pompeunòmics
Bloc bilingüe d’economia per a tots. Tractament dinàmic de temes econòmics i empresarials. Borsa, contabilitat, esport i economia, economia empresa, opinió, entrevistes, internacional, lliçons d’economía, màrqueting, política, sector públic, …
Practicant s'aprèn - Aprenent a Emprendre Online
Trucs i aprenentatges sobre les eines digitals per progressar en el món 2.0. Tallers i formació presencial i/o online per crear el teu lloc web mitjançant wordpress de forma pràctica. Aprèn a mesurar els resultats mitjançant Google/Universal Analytics.
Real Societat Econòmica de Amics del País de Valencià
La RSEAP forma part activa de la Societat Civil Valenciana i vol seguir essent una entidad sense cap ànim de lucre, democràtica, de caracter plural ì independent, que segueix dedicant esforços a fomentar el progrés i benestar dels valencians.
S.O.S. Super Observatori Social
Reflexions sobre socioecologia, bioeconomia, ecopolítica, cibersocietat i sostenibilitat. Web d’un lliurepensador autodidacta. M'autodefiniria com ecotecnoracionalista holístic i - en pura lògica - d'allò que antigament s'anomenava esquerres.
Salvador Cardús
Salvador Cardús i Ros neix a Terrassa (Vallès Occidental) l’any 1954, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Doctor en Ciències Econòmiques. Articles, llibres, intervencions a mitjans de comunicació. Actualitza cada setmana els articles, l'agenda, etc.
Seminari d’Economia Crítica Taifa - Comprendre el mon per transformar-lo
El formem un conjunt de persones, que majoritariament provenim de les facultats d’economia, ja sigui com a alumnes, ex-alumnes o bé professors i professores. Descontentes amb l’enfocament econòmic dominant, completament neoclàssic i neoliberal.
Servei de Desenvolupament Empresarial
El SDE neix el 2006 per a empreses culturals i creatives catalanes. Els objectius: Contribuir a millorar la competitivitat i promoure les condicions favorables per innovar en la gestió. Respostes a mida dels sectors culturals i creatius del país.
Servei d'Estudis de "la Caixa"
Benvingut al Servei d'Estudis de "la Caixa", on hi trobarà una important base de dades d'informació econòmica, apartats sobre la conjuntura econòmica, les publicacions que genera, beques per a estudis a l'estranger i altres estudis especials.
Societat d'Estudis Econòmics
La SEE és una associació que mitjançant la promoció i difusió de la recerca i el debat en la ciència social i econòmica vol contribuir a la reflexió necessària per garantir el progrés social i econòmic. A l’avantguarda del pensament econòmic a Catalunya.
Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País
Societat contituïda l'any 1872. L'origen de l'entitat es remunta a la Reial Cèdula de Carles III expedida en 1775, que va suposar la introducció a Espanya de les Societats Econòmiques d'Amics del País. Membres de la junta i comissioons de treball.
Taller d’emprenedors d'Andorra
Iniciativa del Govern -gratuïta- adreçada als ciutadans majors de 18 anys, que tinguin esperit emprenedor i que vulguin desenvolupar la seva idea de negoci amb l’ajuda d’uns professors-tutors i a l’entorn d’un grup de treball reduït (places limitades).
Teaming.info
Portal en català dedicat al teaming. El teaming és una iniciativa solidària per a reunir microdonacions. Porta a la idea de treball en equip, al camp de la solidaritat. Els assalariats realitzen un donació a un projecte concret, en el qual treballen.
The Money Glory
The Money Glory és un blog sobre empreses tecnològiques, cotitzades a borsa i informació d’economia en general. Blogging, economia, empresa, energia, finances variades, llibres, mercats, política, ... Arxiu del blog.
Tinc una Idea
L'espai dels emprenedors i emprenedores de Catalunya. Retrata de forma innovadora persones, projectes i idees que aporten talent, viabilitat i valor social. El programa de TVE Catalunya recull el testimoni de persones i empreses emprenedores de Catalunya.
Torelló Desenvolupament
Desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Torelló (Osona). Empresa, formació, ocupació, persones emprenedores. Les places de cursos són limitades i se seguirà l’ordre d’inscripció. Informació i matrícules a l’edifici de “La Cooperativa” de Torelló.
Tribunal de Comptes d’Andorra
El Tribunal de Comptes, vinculat orgànicament al Consell General, és un òrgan tècnic independent que fiscalitza la despesa pública i que, a més de verificar la transparència de la gestió econòmica, financera i comptable de l’administració pública.
Valors d'emprendre
Sóc emprenedora, he engegat el meu propi projecte i això em defineix. Sóc mestra, vaig néixer l'any 1966. L'any 1989 vaig començar a treballar a l'ajuntament de Vilafranca fent formació. Al cap d'un temps en el servei de suport als emprenedors...
verkami
A verkami aconseguiràs finançament dels mecenes que decideixin aportar al teu projecte. Suport a projectes innovadors i creatius. És crowdfunding, una nova manera de finançar grans idees i creadors independents. Sobre verkami i els seus projectes.
Vicent Soler i Marco (Rocafort, Horta Nord, 1949)
Economista, catedràtic d'economia aplicada, director del Departament d'Estructura Econòmica per la UV i Research Scholar per la London School of Economics. Premi Joan Fuster d'assaig (1976) per Raons d'identitat del País Valencià. Pèls i senyals.
Xavier Òdena i Giménez
Pàgina personal de Xavier Òdena i Giménez, dedicada a la comptabilitat i la gestió empresarial. És col·legiat de l'Il·lustre Col·legi de Titulats Mrcantils iEmpresarials de Barcelona.
Xavier Sala i Martín
Web personal del professor i economista Xavier Sala i Martínm, un espai en el qual es disposen els elements amb un ordre dins el desordre, amb un to personal. Disposa d’una pàgina de frases mítiques (escollides pels amics de Facebook) i Podcast.
Xavier Trias i l'Economia
Comentari sobre el debat a TV3 entre els caps de llista Trias, Saura, Piqué, Serra i Puigcercos. Molt bé Xavier Trias. Has sabut donar una pinzellada de bon sentit a la campanya!.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT