EMD


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Ajuntament d’Eatim la Xara
La Xara és un poble jove, amb poc més de dos-cents anys d'història, pertany al municipi de Dènia. Va començar la seva evolució com a nucli de població estable al començar el segle XIX, quan un pagès de Senija, Mateu Ivars i Peiró, s’hi establí.
Ajuntament de El Perelló
Seu de l’entitat municipal descentralitzada de El Perello, inclós al terme municipal de Sueca. Des de l'Ajuntament de El Perelló estem compromesos amb la cultura, i per açò pensem que hem de seguir donant l'oportunitat a pintors, escultors i tot tipus ...
Ajuntament del Mareny de Barraquetes
El Mareny de Barraquetes és una entitat local menor del País Valencià que pertany al municipi de Sueca, a la Ribera Baixa. Es troba enclavada al Parc Natural de l'Albufera i al costat de la mar. És a 7 km de Sueca, i a 9 de Cullera.
Arró
Arró és una entitat municipal descentralitzada del terme d'Es Bòrdes, a la comarca de la Vall d'Aran. Situat a la vall de la Garona, hi abunden els boscos de pi negre i abets. Església gòtica de Sant Martí, amb un campanari de torre octogonal.
EATIM Jesús Pobre
Entitat local menor de Dènia. Festes, associacions, entorn, escola, allotjarment, menjar, història i desenvolupament de la localitat i els seis habitants. Coneixements nous suggeridors sobre una població tranquil·la, amant de la natura i de la cultura.
El Talladell
Entitat municipal descentralitzada pertanyent a Tàrrega, capital de l'Urgell, aprovada el 2009, encara que no es constituí fins el 2010. L'indret és conegut des de ben antic, tenim notícies documentals que es remunten a la segona meitat del s. XI.
Els Muntells, Entitat Municipal Descentralitzada
Entitat Municipal Descentralitzada del Municipi de Sant Jaume d'Enveja, la població més propera on el riu Ebre s'abraça al Mediterrani. Es poden practicar especialment esports de platja, mar i bicicleta, tenint molt propers llocs de diversió.
EMD - Montbui
Comissió promotora de Montbui, l’EMD de Santa Margarida de Montbui. L’A.V.V. La Margarida proposa la crear d’una Entitat Municipal Descentralitzada. L’actual Llei Municipal i de regim local és la base per millorar el nostre poble i donar solucions.
EMD La Serra d'Almos
La Serra d'Almos és un poble agregat del municipi de Tivissa, constituït en Entitat Municipal Descentralitzada des de 2011. Es situa al SE de la comarca la Ribera d'Ebre, i vinculat al Priorat per proximitat i per la denominació d'origen de la producció.
Entitat municipal descentralitzada (EMD)
Nom que rep a Catalunya l'entitat local menor, consistent en un o més nuclis de població sense ajuntament propi, regit per una junta de veïns amb un/a president/a. Normalment, corresponen a antics municipis que recuperen autonomia. Llistat.
Entitat Municipal Descentralitzada d’Espui
Pàgina oficial de l’Entitat Municipal Descentralitzada d’Espui, que pertany al municipi de La Torre de Capdella. La constitució d’aquesta entitat municipal menor va ser l’any 1927, segons nota registral dels comunals de Capdella.
Entitat Municipal Descentralitzada de Canalda
Pàgina de la Entitat Municipal Descentralitzada de Canalda, al municipi d’Odèn (Solsonès). Comissió Canalda 1100. Geografia, població, activitats, itineraris, publicacions, com arribar-hi, itineraris, publicacions i enllaços d’interès.
Entitat Municipal Descentralitzada de Durro i Saraís
Informació de l'entitat municipal descentralitzada de Durro i Saraís, al municipi de La Vall de Boí, Alta Ribagorça. Valls i serrala-des, entre la Vall de Barravés i la Vall Fosca. El cap del municipi és Barruera, que li havia donat nom fins al 1996.
Entitat Municipal Descentralitzada de Gerb
Informació de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Gerb, pertanyent al municipi d’Os de Balaguer (Noguera). Consulteu el nou visor de mapes, amb més de 50 capes d'informació, carrerer, cadastre, etc. Perfil de contractant, president i junta veïnal.
Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús
Servei de l’EMD de Jesús (terme de Roquetes), al Baix Ebre. Informació molt puntual, podem fer difusió arreu del món de les nostres activitats. També obrim la pàgina a totes les Entitats del Poble que tinguin a bé poder donar la seva informació.
Entitat Municipal Descentralitzada de Pi
EMD de la Vall de Pi (Bellver de Cerdanya, Cerdanya). Correspon al president/ta representar l'entitat, administrar-ne els interes-sos, executar els acords adoptats per la junta de veïns i les altres atribucions que corresponen a l'alcalde/essa.
Entitat Municipal Descentralitzada de Picamoixons
Poble situat a l'extrem ponent de Valls, a l'esquerra del Francolí, riu avall de la Riba. Pertany a la comarca de l'Alt Camp i a l'arquebisbat de Tarragona. La indústria local ha estat caracteritzada pel molí d'oli i fàbriques papereres i agricultura.
Entitat Municipal Descentralitzada de Raimat
Entitat Municipal Descentralitzada de Raimat, pertanyent al municipi de Lleida (Segrià). Raimat, en ortografia tradicional Raïmat, és una EMD, situada a 14 km al nord-oest de la ciutat en direcció a Almacelles. L'any 2008 comptava amb 489 habitants.
Entitat Municipal Descentralitzada de Sant Martí de Torroella
Informació de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Sant Martí de Torroella, al terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Dades generals. Sant Joan inclou les entitats de població: Joncadella i Sant Martí de Torroella.
Entitat Municipal Descentralitzada de Seana
Informació de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Seana depenent del municipi de Bellpuig (Urgell). Bellpuig és la tercera vila en importància de la comarca de l'Urgell. Està ubicada a l'extrem de ponent de la serra del Coscollar.
Entitat Municipal Descentralitzada de Sorpe
Dades generals de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Sorpe, Alt Àneu (Pallars Sobirà). Situat a la vall de la Bonaigua. Hi trobem l'antic edifici de l'escola pública, reconvertida en local social, cases i l'espaiosa plaça Major amb el seu brollador.
Entitat Municipal Descentralitzada de Tornafort
Poble a 1.309 m. emplaçat a la serra de Baén. És l’únic EMD del municipi de Soriguera (Pallars Sobirà). Es va crear l’any 2004 i la seva presidenta és Núria García Quera. A l’entrada del poble hi ha el safreix on rentaven la roba les dones, i la font.
Entitat Municipal Descentralitzada de Vilamitjana
Espai de trobada i recollida d'informació de Vilamitjana (Tremp). Serveis ciutadans i els tràmits administratius. Al vostre abast l'EMD i la seva administració. Us convidem a navegar pel web i a descobrir tot allò que el Vilamitjana us pot oferir.
Entitat Municipal Descentralitzada del Pla de la Font
Municipi que disposa de múltiple espai natural. Les festes majors són per l'1 de maig i pel 25 d'octubre, però s'adapten al cap de setmana. El municipi va ser segregat d’Alpicat per ser municipi independent a l’any 1991. És un municipi agrícola.
Entitat Municipal Descentralitzada d'Isil i Alós
Informació de l’Entitat Municipal Descentralitzada d'Isil i Alós, depenent de l’Ajuntament d'Alt Àneu, a la comarca del Pallars Sobirà. Licitació pública per a l’adjudicació del contracte d’obres denominat pavimentacions a Alós i a Isil.
Entitats Municipals Descentralitzades de Naut Aran
EMD de Naut Aran. Entidad Municipal Descentralizada de Arties - Garòs. Entitat Municipal Descentralizada de Bagergue. Entitat Municipal Descentralitzada de Gessa. Entitat Municipal Descentralitzada de Tredòs. Entitat Municipal Descentralitzada de Unha.
Gausac
Entitat municipal descentralitzada del municipi de Vielha e Mijaran, a la Vall d'Aran. El 2005 tenia una població de 566 habitants. Va ser municipi independent fins al 1970, i el seu terme comprenia el poble de Casau o la caseria de Sant Pèr.
La Barraca d'Aigües Vives
Entitat Local Menor de la província de València. El poblat està en el límit dels términs municipals d’Alzira i Carcaixent, al primer dels quals depenen administrativament 638 habitants i 125 al segon. Història, el poble, entitat local menor i festes.
Montblanquet - Entitat Municipal Descentralitzada
Terme agregat a Vallbona de les Monges, situat al pla del Baró prop del termenal amb el municipi dels Omells de na Gaia a 627 m d'altitud i en els límits amb la Conca de Barberà. Actualment la població és de 6 persones. L'any 1787 comptava amb 110 h.
Nova Centralitat de Valldoreix
L’any 2010 s’engegà aquest procés de participació a l’EMD de Valldoreix. Procés participatiu que defineix els usos de l’espai de la centralitat, incloent-hi la urbanització de superfície de la Rambla Verdaguer entre carrer Coster i Plaça de Can Cadena.
Noves Entitats Municipals Descentralitzades
Informació de la Generalitat de Catalunya de les Noves Entitats Municipals Descentralitzades des de l’any 1982 fins l’any 2004. Entitats municipals descentralitzades, municipis al qual pertanyen, i any de la seva creació.
Rocallaura - Entitat Municipal Descentralitzada
El terme de Rocallaura, annexat el 1970 a Vallbona de les Monges funciona com Entitat Municipal Descentralitzada des de l'any 2003. Rocallaura al segle XVIII tenia una població de 175 habitants i al segle XIX va davallar fins als 65 habitants.
Valldoreix Entitat Municipal Descentralitzada
Pàgina oficial de Valldoreix Entitat Municipal Descentralitzada del municipi de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). L’entitat es regeix per un govern amb un president. Govern, cultura, serveis tràmits, participació i comunicació, ...
Vilac
EMD del municipi de Vielha e Mijaran, al terçó de Marcatosa de la Vall d'Aran. Està situada al centre de la comarca, al marge dret del riu Salient vora la seva desembocadura al Garona, a 1.047 metres d'altitud. A l'any 2005 tenia 200 habitants censats.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT