EMERGENCIES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
061 - Emergències mèdiques a Catalunya
El 061 és el telèfon que el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) posa a l’abast de tots els ciutadans i ciutadanes les 24 h del dia. El 061 et dona consell telefònic, atenció in situ dels professionals sanitaris i, si cal, trasllat en ambulància.
112 Emergències Comunitat Valenciana
Servei 1·1·2 de la Comunitat Valenciana és un servei públic instituït per la Generalitat, les funcions bàsiques del qual són: Atendre les telefonades d'urgència, demana al ciutadà la informació que necessiten els mitjans operatius d'urgència, etc.
Agrupació de Voluntaris a Emergències i Sinistres. AVES
Web d'AVES entitat que realitza serveis diversos com: El medi ambient, condicions climàtiques adverses, recerca de desapareguts, protecció civil, educació Infantil, etc. Actua en tot el relacionat amb emergències i sinistres, en la prevenció i predicció.
Agrupació Sindical d'Ambulàncies de Catalunya
ASAC és el primer sindicat de classe i gènere especialitzat en el col·lectiu del transport sanitari a Catalunya. El sindicat vol difondre els interessos col·lectius dels seus membres d'una forma unidireccional, sense perjudicis a altres sectors.
Ambulancias Abraham
Ambulancias Abraham és una empresa de servei de transport sanitari d’Almeria (Andalusia). Trasllat a tota la Comunitat Europea. Suport vital avançat i bàsic. Servei a totes la companyies privades. Cobertura esdeveniments esportius i culturals.
Ambulancias Mikel
Pàgina d’Ambulancias Mikel, una empresa de Rubí, que ofereix serveis de transport per a malalts local i nacional. Ingressos residències tercera edat, conveni amb mútues i companyies assegurances i servei permanent 24 hores tot l'any.
Ambulancias Sanjuan
Transport sanitari en l'àmbit privat i públic. El servei assistencial quan sigui necessari amb els millors mitjans. Transport Sanitari de Catalunya té com a objecte social la prestació del servei de transport sanitari en l’àmbit de Catalunya i Espanya.
Ambulancias y Emergencias
C. Ambulancias y Emergencias, S.A. El Dr. José María García Ruiz va crear l'any 1968 el Centre Mèdic per a prestar serveis d'urgències al Passeig Marítim de Palma. En les 3 últimes dècades ha inaugurat altres centres a Mallorca.
Ambulàncies Catalunya
Cooperativa amb més de 30 anys d’experiència en transport sanitari. Màxima eficiència d’equip i l’última tecnologia dels mitjans. Excel·lència en la qualitat dels serveis, tracte respectuós i proper, que mereixi la confiança i satisfacció dels usuaris.
Ambulàncies Domingo
Ambulàncies Domingo neix l'any 1969, quan Cesáreo Blanco de Domingo va crear l'empresa per a realitzar els trasllats sanitaris a l'àrea de Barcelona. Té més de 220 vehicles, 430 treballadors, i amb central de coordinació amb moderns sistemes.
Ambulàncies Lázaro
Serveis professionals personalitzats de qualitat. La planificació, la màxima qualitat i les últimes tecnologies, poden marcar la diferència entre la vida i la mort. Servi-Ambulance els valors compartits entre ambdues han forjat una unió inextricable.
Ambulàncies M.A.
Web d'Ambulàncies M.A. amb servei de tranport sanitari a les comarques del Garraf i l’Alt Penedès. Història, flota i seus, serveis, sol·licitud de serveis, preventius i contacte. Disposa de seus a Sant Miquel d'Olèrdola i a Vilanova i la Geltrú.
Ambulàncies M.A.
Web d’Ambulàncies M.A. des de Vilanova i ola Geltrú. L’empresa d’ambulàncies M.A.S.L. va néixer l'any 1981 pel senyor Miguel Álvarez Moral i Mª Rosa Baiget Alcón amb el propòsit de realitzar trasllats de serveis sanitaris en la zona del Garraf.
Ambulàncies Tesva
Pàgina amv informació d’Ambulàncies Tesva, una empresa dedicada al transport i emergències sanitàries a la Vall d'Aran, amb seu a la ciutat de Vielha e Mijaran. Ofereix un servei permanent les 24 hores, els 365 dies de l'any. Telèfon d’urgències.
Ambulàncies Tomàs
Empresa que té per missió el transport sanitari i el transport social adaptat, realitzats amb una flota de vehicles condicionats pel transport de persones amb mobilitat reduïda. Dades sobre l’equipament, personal i informació de sol·licitud de servei.
App No Puc Esperar
Facilita l'accés ràpid i de manera gratuïta als lavabos als pacients en qualsevol lloc i sempre que ho necessitin. Aquesta App vol conscienciar la societat sobre les malalties inflamatòries intestinals i les necessitats que tenen qui les pateixen.
Asens
Empresa especialitzada en material de primers auxílis. Farmacioles, lliteres, inmovilització, oxigen, mobiliari clínic, mantes, instrumental mèdic, reanimació, elements mèdics, material naval, articles de funerària, material infermeria, llanternes, ...
Associació Catalana de Recursos Assistencials
Associació fundada l'any 1989, que agrupa entitats de recursos assistencials (teleassistència domiciliària, atenció domiciliària, centres de dia, llars residencials, residències assistides, pisos tutelats i centres sociosanitaris) per a gent gran.
Associació de Tècnics en Transport Sanitari de Catalunya
L'Associacionisme de treballadors del sector. Representació com a col.lectiu enfront les institucions i entitats relacionades amb la professió. Formació professional amb centres de formació, jornades tècnic sanitàries i desenvolupant simulacres.
Associació Formadors en Emergències
Associació no lucrativa que és la primera associació que te reconeguts entre els seus objectius formar els cossos d’emergència i seguretat civil en diferents disciplines. Així consta a la seva acta fundacional i els seus estatuts legals.
Bufetmedic Ambulàncies
Web de l’empresa de serveis sanitaris Bufetmedic Ambulàncies. Ambulàncies convencionals, ambulàncies medicalitzades, serveis preventius, servei de trasllat, i repatriacions a l’estranger. Revisions mèdiques: ens desplacem amb les unitats.
C.G.T. Secció Sindical Ambulancies Condal
Davant de la situació sectorial, fa un crit a la lluita des de tots els fronts possibles para evitar la signatura d'un conveni a la baixa tal i com han pactat l'ACEA i els sindicats majoritaris. Una baixada que és il·legal i injusta. Pàgines. Presentació.
Centre d'Ambulàncies Baix EbreCentre d'Ambulàncies Baix Ebre
El Centre d'Ambulàncies Baix Ebre (CAbe) és una empresa dedicada als serveis de Transport Sanitari, tant urgents com no urgents, programats i preventius. Més de 25 anys de servei. Possibilitat de contractar també servei mèdic i d’infermeria.
Consell Català de Ressuscitació
Pàgina oficial del Consell Català de Ressuscitació. Ens format per les societats científiques catalanes d’anestèsia, de cardiologia, de medicina intensiva, de medicina familiar i comunitària, d’urgències i emergències i de la de pediatria.
Consell de la Professió d'Infermeria a Catalunya
El Consell es crea per Ordre del Departament de Salut, l’octubre de 2006. És un òrgan permanent de consulta i participació del col·lectiu infermer de manera que es reconeix la singularitat de l’exercici de la professió. Funcions i comissions.
Consell de la Professió Mèdica a Catalunya
Consell de la professió creat per Ordre del Departament de Salut, el 2006, amb l’objectiu d’ésser l’òrgan permanent de consulta i participació activa del col·lectiu professional mèdic a Catalunya. El Consell genera debat de molts temes.
Consorci del Transport Sanitari de Catalunya Regió Girona
Consorci que vol prioritzar la humanització dels serveis sanitaris mantenint i millorant en qualitat dels serveis, i en gestió dels aspectes ambientals, prevenint en el possible la contaminació. Serveis, flota i hospitals. Vuit delegacions comarcals.
Contes d'Emergències
Una forma lúdica, dinàmica i eficient d’educar el nen en una emergència en família, a l’escola i amb els seus amics, que pretén millorar la seva capacitat de reacció. Pretén educar el nen per a que vegi els riscos als quals s’exposa i com solucionar-los.
Coordinación López
Coordinación López és una empresa d'ambulàncies situada a Paterna (L’Horta Oest), amb més de 30 anys d'experiència en el sector. Dedicades les 24 hores al servei del pacient. Serveis nacionals i internacionals. Serveis, contactes i localització.
Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil
Actuacions per a la prevenció d'incendis i explosius, campanyes de conscienciació ciutadana sobre autoprotecció i prevenció de sinistres; organitza, coordina i controla els parcs de bombers; lluita contra sinistres per a la protecció de persones i béns.
DYA - Associació d'Ajuda en Carretera Província de Girona
Associació de voluntaris, creada l’any 1.966, a Biscaia (País Basc). S’estableix a la vila de Verges, el Baix Empordà, la seu provincial. Serveis preventius, transport sanitari, vigilància de platges i col·laboració en emergències.
e112.cat - Servei d’Emergències a Catalunya
eWeb del servei d’emergències a Catalunya i arreu del món. Articles del recull de premsa. Neu, sequera, incendi, ONG, col·lapse, calor, evacuació, fuel, accident, desapareguts, subministraments, contaminació, editorial, fred, bombers, ...
e112puntcat
Portal d’emergències a Catalunya. Aquí s'ofereix informació sobre els plans d'emergència que ha de tenir redactats qualsevol municipi de Catalunya. És una bona idea preguntar al teu Ajuntament si compleix amb aquesta obligació. Plans d'emergència.
Emergències Catalunya
Consells de Protecció civil: Què fer en cas d'emergència, autoprotecció, notícies Protecció Civil, Gestió i prevenció del risc. Mapa Protecció Civil, Plans protecció civil, Unitat mòbil de Protecció Civil - CECAT, autoprotecció i registre electrònic, ...
Escola d’Emergències, Prevenció i Seguretat de Catalunya
Centre de referència a Catalunya en docència i formació pràctica en emergències, prevenció i seguretat civil i industrial. El centre té més de 20 anys d’experiència i en aquest temps ha arribat a ser el centre de major prestigi nacional.
Grup La Pau
Adjudicatària del transport sanitari no urgent al Barcelonès Nord i del transport sanitari urgent tant al Barcelonès com al Maresme. Més d'un quart de segle, l’any 1983, Ambulàncies La Pau, neix com a Societat Cooperativa de Treball Associat.
Grup SAPS - Serveis d’Assistència i Prevenció Sanitària
El Centre Comarcal d’Ambulàncies va néixer l’any 1991 per a posar a l’abast dels pacients vehicles amb tecnologia clínica capdavantera i personal i el servei. Serveis a mútues, asseguradores i companyies d’assistència sanitària i entitats.
Juaneda Urgències Mèdiques
Empresa de serveis mèdics d'assistència mèdica extrahospitalària a Mallorca. Va ser fundada en 1993 pel Dr. Juan Alguersuari. Forma part de la Xarxa Assistencial que Juaneda lidera a Mallorca, amb 4 hospitals, 3 policlíniques i centres mèdics.
La Creu Blava Ambulancies
Empresa creada l’any 2003, amb l’expèriencia dels socis en transport sanitari a nivell provincial i nacional. La seu central es troba a Vila-Seca. Trasllat de malalts a centres hospitalaris, visites mèdiques, rehabilitacions o tractament de diálisis.
Pla integral d'urgències de Catalunya (PIUC)
Dispositiu per reforçar els recursos assistencials habituals, en les èpoques de més demanda. Creació i ampliació dels sistemes d'informació, que permeten conèixer la pressió assistencial dels diferents recursos per activar els plans d'acció.
Plaseqta - Pla d'Emergència Exterior del Sector Químic de Tarragona
Marc orgànic i funcional per prevenir o mitigar, les conseqüències d'accidents greus prèviament analitzats, classificats i avaluats. Estableix l'esquema de coordinació d’autoritats, organismes i serveis, els recursos humans i materials necessaris.
SEM - Sistema d’Emergències Mèdiques
Empresa pública del Servei Català de la Salut-CatSalut creada pel Govern de la Generalitat de Catalunya al 1992. Atenció de les urgències i emergències sanitàries, participació en la gestió de sistemes d'atenció a la urgència i l'emergència sanitària.
Servei d'Emergències de les Illes Balears SEIB 112
Cos especialitzat que col·labora en la resolució d'incidents relacionats amb emergències. Pertany a la DGE, la Unitat Operativa fa al seguiment dels incidents als quals presta servei el telèfon únic d'emergències. Servei de seguiment d’excursions.
Serveis de Teleassistència de la Creu Roja
Nou servei de la Creu Roja Catalunya, per estar cada cop més aprop de les persones. El portal ofereix serveis de teleassistència domiciliària, per quant sou a casa, i serveis de teleassistència mòbil, per quant sou fora de casa. Informació general.
Sirenas112
Grues i transports especials, ambulàncies, bombers, policía local, seguretat privada, serveis sanitaris, ADFs, protecció civil i cossos d’emergències. Posem a disposició equips d’il·luminació acústica. La versió en català no és operativa.
Societat Catalana d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor
Pàgina oficial de la Societat Catalana d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor. Secció d'Avaluació Preoperatòria. Secció de Via Aèria. Fomació, activitats, premis, congressos, borsa de treball, …
Societat Catalana de Medicina d’Urgències i Emergències (SoCMUE)
Societat que neix de la fusió Societat Catalana de Medicina d’Urgències (SCMU) i l 'Associació Catalana de Medicina d’Emergències (ACMES). Els socis de cadascuna de les antigues societats passen a ser socis d’ambdues de forma indivisible.
Societat Catalana de Medicina de l'Esport
Entitat lligada a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, que cumpleix els seus fins primordialment a Catalunya i àmbits territorials de parla catalana. Té com objectiu agrupar tots els especialistes.
Societat Catalana de Medicina d'Urgència
Branca especialitzada, de la disciplina científica en la qual desenvolupa l'activitat, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears. És Societat Autonòmica de la Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergències (Semes Catalunya).
Societat Catalana de Medicina Física i Rehabilitació
Entitat de caràcter científic en el marc de les ciències de la salut aplicada a les persones amb dèficits, discapacitats i/o minusvalies. Adherida a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, està formada per 247 membres.
Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica
La Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC), fundada l’any 1977, és una societat científica dins el marc de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears. Es composa de 368 membres especialistes.
SOM Emergències Mèdiques
SOM Emergències Mèdiques, el portal informatiu dels treballadors del SEM. Ara, al Facebook. Per poder mantenir-la us demanem el vostre suport econòmic. Com que som molts, amb una petita aportació serà fuficient per a sufragar les despeses…
STSGrup
Empresa que s’adapta a les necessitats i sectors emergents, dedicada a la gestió de serveis assistencials integrals i per a la gent gran. Transport sanitari amb servei urgent SEM al Camp de Tarragona. Grup, àrea d’actuació, fundació i revista.
Transport Sanitari de Catalunya
Transport Sanitari de Catalunya és una empresa líder en transport sanitari a Catalunya. Ofereix el servei d'ambulàncies urgents i no urgents a Barcelona i a moltes localitats de Catalunya i d’Aragó. Empresa, clients, mitjans, delegacions i contacte.
Transportes Sanitarios de Teruel
Empresa creada l'any 2005 per cobrir el transport sanitari privat a Terol. Assentada al mercat aragonès i de Terol en particular, disposa d'un nodrit grup de professionals acreditats amb unitats d’UVI mòbil, ambulàncies i transport sanitari 24 h.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT