ESCOLESDART


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Amb Art
Escola a Vilanova i la Geltrú, per a nens a partir de 6 anys i adults. Dibuix i pintura natural: bodegons, flors, figura, paisatge, retrat. Totes les tècniques de dibuix, il·lustració i pintura. Disseny gràfic: encàrrecs dibuix, il·lustració i disseny.
Anna Mª Cobstanteu - Escola de pintura i dibuix
Escola de pintura i dibuix. Aquí hi trobareu un resum de la meva obra, els cursos que imparteixo, fotos dels meus quadres, de mi ... Es tot un plaer, poder gaudir de la teva visita. Gràcies per entrar en el meu mòn virtual. Espero que t’agradi.
Arsenal - Escola Municipal d'Art de Vilafranca
Oferta educativa: cicles formatius de grau mitjà i de grau superior (arts plàstiques i disseny); tallers i cursos no reglats de joieria, ceràmica, pintura i dibuix, disseny gràfic, fotografia i restauració mobles; cursos preparació i accés a Belles Arts.
Art a Pratdip - Taller de pintura de Carme Bassa
La seu de l'Associació és als afores de Pratdip (Baix Camp), al peu de la Serra de Llaveria i a 11 Km del mar (L'Hospitalet de l'In-fant, Costa Daurada), en un indret preciós i tranquil, que proporciona un ambient excel·lent per al treball i la meditació.
Art al Ras
Art al Ras és una proposta cultural per a la comarca de la Terra Alta a Tarragona. Diferents artistes plàstics, escultors, poetes i escriptors estan realitzant una sèrie d'actuacions escultòriques. Possibilitats de l'Art en contacte amb la Natura.
Arts Didàctica
Recursos relacionats amb les arts i el seu ensenyament en català, vincles i textos gaudeixen de saludable diversitat lingüística. Pàgines a càrrec de Joan Sorolla i Beltran.
Aula d’Art de Sant Hilari
Blog informatiu de l’Aula d’Art de Sant Hilari Sacalm, a la comarca de La Selva. Activitats i fotografies de l’aula. Els esdeveniments d’un o més calendaris no s’han pogut mostrar aquí perquè no esteu autoritzat a veure’ls.
Aula d'Art Palafrugell
Associació formada per artistes constituïts a l’any 2005. La idea original era una aspiració d’anys per uns artistes vinculats al municipi de Palafrugell. Projecte educatiu que ensenya i difon disciplines, tècniques artístiques i capacitats creatives.
Barcelona Centre d'Imatge - Escola de Fotografía
Centre docent Barcelona Centre d'Imatge, escola de fotografía. Tots els cursos son fonamentalment pràctics, amb les explicacions teòriques adients per a dur-los a terme. Per a tota mena de càmeres, de pel·lícula o digitals.
Bau Escola Superior de Disseny Barcelona
Bau, Escola Superior de Disseny és un centre universitari que imparteix estudis superiors de disseny. Neix l’any 1989 fruit de les inquietuds d’un grup de professionals del disseny amb vocació docent pedagògica. Graus de disseny, masters i posgraus.
Centre d’Art la Panera
Plataforma de producció, difusió, formació i exhibició d’arts visuals al nostre país i un instrument que estableixi ponts entre la creació visual i la creació produïda en d’altres àmbits culturals. Centre de reflexió que vincula arts visuals/societat.
Centre d’Expressió Plàstica Traç
Escola dedicada a l'expressió plàstica al barri de Sarrià de Barcelona. Amb una amplia gama de cursos de tot tipus, Traç ofereix a grans i petits la possibilitat de gaudir de l'art en un espai tranquil i relaxat, òptim per desenvolupar la creativitat.
Centre de Perruqueria i Estètica Escola Taller
Professio de futur. Ensenyament de cicles formatius de grau mitja en perruqueria i estetica personal decorativa, estudis de formacio privada no reglada, cursos de programa de garantia social (PGS) i monografics per a professionals: tall, color, recollits,
Cercle Artístic de Palamós
Escola d'art de Palamós i escola taller d'arts plàstiques. El Cercle Artístic de Palamós es una entitat nascuda ara fa més de vint anys i que es dedica a ensenyar i promoure les arts plàstiques en el nostre municipi.
CFGM d'Art Final de Disseny Gràfic - Escola Edra
CFGM d'Art Final de Disseny Gràfic. És important tenir en compte que normalment les inscripcions a les proves d'accés dels cicles d'Arts Plàstiques i Disseny tenen lloc mesos abans que les preinscripcions i matrícules de la resta dels cicles formatius.
CFGM de Serigrafia Artística - Escola Edra
Per accedir als Cicles Formatius d'Arts Pàstiques i Disseny de Grau Mitjà es preveuen diverses formes d'accés directe segons estudis previs, prova específica (l'estudiant ha finalitzat l'ESO o té una titulació equivalent), i la prova comuna i específica.
CFGS de Disseny d'Interiors - Escola Edra
Web del CFGS de Disseny d'Interiors. Servei de l’Escola Municipal d'Art i Disseny Edra de Rubí (Vallès Occidental), dedicat al disseny d'interiors. Edra Interiorisme. Cicle de Grau Superior d’Art i Disseny de Projectes i Direcció d’Obres d’Interiorisme.
Conservatori Arts del Llibre
Espai del Conservatori Arts del Llibre, especialitat de la Llotja sobre el llibre. Escola d’Art i Disseny de la ciutat de Barcelona, situada al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Informació i resum de tota l’activitat general d’aquesta activitat formativa.
Cre-art Sants
Cre-art és un servei de la Universitat de Barcelona, situat a Sants, amb més de vint anys d’esperiència. Investigació i formació i centre de recursos educatius a través de l’art. Desenvolupa tallers destinats a diferents públics. Neix al juny de 2004.
Creativitytèxtil
Creativitat i Tèxtil de l'escola Llotja de Barcelona, situada al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Blog d’estampacions i tintatges artístics, blog d’estilisme i indumentària, exposicions, concursos, fires, col·laboracions i publicacions pròpies.
DAFO projectes i espai d'art contemporani
Espai d’art contemporani sensible a l’escena artística emergent que troba a la ciutat de Lleida un enclau singular, òptim i descentralitzat. La ubicació estratègica permet incidir, pluralment, en els circuits artístics de Lleida, Barcelona i Madrid.
Davinci Escola d'Art
Fundada l’any 1974 o situada al barri gòtic de Barcelona. Les seves instal·lacions estàn dedicades a la formació i a la producció artística. S’hi desenvolupen totes les especialitats en les arts plàstiques. Té alumnes de totes les nacionalitats.
Departament d’Escultura de l’UPV
El Departament d’Escultura té com a objectiu d’adequar la docència que imparteix a les necessitats de l'alumne de Belles Arts, de manera que li permeti la seva incorporació a la societat actual amb els coneixements per afrontar reptes de futur.
Disseny Hub Barcelona
Web oficial de Disseny Hub Barcelona. L'espai de referència del disseny, a la Plaça de les Glòries Catalanes. Es composa de: Fad, Foment de les Art i del Disseny, Barcelona Centre de Disseny, Museu del Disseny de Barcelona i Disseny Hub Barcelona.
Disseny Tèxtil & Gràfic de la Moda & Art Tèxtil
Web de Disseny Tèxtil & Gràfic de la Moda & Art Tèxtil de l'escola Llotja de Barcelona, situada al districte de Sarrià. Disseny tèxtil, gràfic de la moda, disseny handmade, art tèxtil, projectes finals, alumni network, estudis, i sortides laborals.
EAD Escola d'Art i Disseny del Berguedà
L’Escola Comarcal d’Art i Disseny del Berguedà, a Gironella, reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, és un referent cultural i pedagògic en el camp de les arts, el disseny i els seus àmbits d’influència.
EAR - Escola Técnica Superior d'Arquitectura
El 2005 es crea l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la URV-Escola d'Arquitectura de Reus. Possibilita cursar arquitectura, des de diferents vies, als estudiants de les comarques del sud de Catalunya. Ingresa 60 estudiants de nou accés.
EASD Serra i Abella
Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, escola oficial pública del departament d'ensenyament especialitzada en grau en disseny gràfic i cicles de grau superior de fotografia artística, il·lustració, animació audiovisual i gràfica publicitària.
eda - Escola de Disseny i Art Mediterrani
Escola privada, de Palma de Mallorca, que té la missió de formar professionals competitius del disseny contemporani.Està asociada a EDSI l’Escola Superior de Disseny de la Universitat Ramon Llull.
Eina Escola d’Art i Disseny
Centre de formació universitària adscrit a la Universitat de Barcelona. La institució s‘organitza com a fundació privada i té l‘objectiu d’ensenyar l’art i el disseny, fomentar la creació i el debat cultural. Estudis, fons d’art, estudis, arxiu, i serveis
El Batibull
Blog de l'Escola d'Art de Manresa, on trobareu totes les notícies relacionades amb les activitats de l'escola, concursos, exposicions, etc. Llista d'enllaços als blogs d'alguns dels nostres alumnes i professors, on mostren un recull dels seus treballs.
El Pinzell. Escola de Dibuix i Pintura
Escola de Dibuix i Pintura a Vilafranca del Penedès. Tallers de plàstica i pintura dirigits a nens des de 5 anys, joves i adults. Classes personalitzades segons nivell i coneixements de l’alumne. Divertir-se, aprendre i desenvolupar la creativitat.
Escola Art i Disseny Terrassa
Des de l'any 1886, l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Terrassa forma ininterrompudament artistes i dissenyadors que posteriorment han estat reconeguts. Estudis d’art i disseny, activitats, tallers, premis, monogràfics, associació d’alumnes, …
Escola Casa Masferrer
Servei de l'Ajunt. de Vic, nascut l'any 1989, amb la fusió de l'Escola de Dibuix, Tallers de l'Esc. de Dibuix i Institut Fotogràfic d'Osona. Dinamització de l'art: Dibuix, pintura, esmalts, tapís, modelatge, còmic, fotografia, gravat i cursos.
Escola d’Art d’Ordino
Escola situada a l’entrada del poble d’Ordino, a la planta baixa de l’edifici Font. Allà hi va haver la primera guarderia d’Ordino, l’antiga Escola Bressol, el Club Foto d’Ordino i les Baldufes abans remodelar-se l’any 2004 per ser l’Escola d’Art.
Escola d’Art de Menorca
Pàgina de l'Escola d’Art de Menorca. Centre públic de l’illa de Menorca, inaugurat l’any 1986, que depén del Govern Balear. Presentació del centre, estudis, localització, estudis, notícies i viure a Menorca.
Escola d’Art i Disseny d’Amposta
Pàgina de l’ESARDI, l’ Escola d'Art i Disseny d'Amposta, de l’Ajuntament d'Amposta. Esardi és un centre municipal públic, creat l'any 1984. El pla d'estudis és compatible amb la realitat professional de l'art i el disseny.
Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara
Té una dilatada trajectòria en l’ensenyament de les arts. Trobem els seus orígens l’any 1777, quan la societat Econòmica d’Amics del País de Tàrrega la fundaren. El centre disposa d’una àmplia infraestructura de serveis i equipaments. Estudis i serveis.
Escola d’Art Superior de Disseny d’Alcoi
Web de l’Escola d’Art Superior de Disseny d’Alcoi. S'organitza en departaments per a la coordinació dels diferents estudis de la nostra oferta formativa. L'origen dels ensenyaments que varen fer possible l'EASD d’Alcoi, es remunta al segle XIX.
Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona
Web de l’ Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo. És un centre amb més d 30 anys d’experiència, d’ensenyament públic i gratuït, amb un equip de professors altament preparat i organitzat. Batxillerat artístic, i cicles de grau superior en disseny.
Escola d’Arts del Prat
L’Escola d’Arts del Prat és un espai de creació, aprenentatge i intercanvi d’ experiències culturals. Es realitzen tallers artístics i es promou la participació en projectes artístics, exposicions, activitats i sortides culturals. Oferta i activitat.
Escola d’arts plàstiques de Torelló
Proposa una oferta diversa d’activitats, projectes, cursos i monogràfics per a infants, joves i adults. L’objectiu fomentar l’expressió individual i col·lectiva, la creativitat, descobrir maneres d’expressar-se, conèixer tècniques i les possibilitats.
Escola d’Arts Plàstiques de Torelló
Tallers per a infants: dibuix, pintura, construcció, fang, còmic i volum. Tallers adults: dibuix, pintura i ceràmica. Monogràfics: restauració mobles, patchwork, ikebana, fotografia, costura, cuina, pintar seda, videocreació i 3D. Esdeveniments artístics.
Escola d'Art de Manresa
Escola fundada el 1902, amb la intenció d'instruir i formar el jovent treballador de la ciutat, en l'àmbit tècnic i artístic. El centre ha viscut molt canvis d'acord amb l'evolució històrica del país en general, i de l'educació, en particular. Cursos.
Escola d'Art d'Eivissa
Creada l’any 1935, l’Escola d’Arts i Oficis Artístics d’Eivissa, constituí un gran encert de la Segona República a les Pitiüses en educació. Batxillerat artístic, forja artística, ebenisteria artística, disseny d'interiors i modelisme d'indumentària.
Escola d'Art del Treball
Escola d'Art del Treball, centre públic municipal en ple Eixample de Barcelona (dins del recinte de l'Escola Industrial) on es realitzen estudis d'arts plàstiques i disseny. Batxillerat artístic. L'aprenentatge es fa en tallers i aules especialitzades.
Escola d'Art d'Olot
L'única escola oficial d'art i disseny de les comarques gironines, fundada l’any 1783. Manté una participació activa en l’entorn social, educatiu, econòmic i cultural. Formació artística a més de 400 alumnes de les comarques veïnes.
Escola d'Art El Balcó
Escola, galeria i botiga de belles arts, situada a Cerdanyola del Vallès. Empresa dedicada exclusivament al mon de l'art, va començar a caminar l'any 1997, amb la Galeria d'Art El Balcó. L'any 1999 vam posar en marxa l'Escola d'Art, per nens i adults.
Escola d'Art i Creativitat del Gironès
Vine a descobrir el món de les formes i els colors a través de diferents tècniques i llenguatges per a desenvolupar la teva creativitat al màxim. Experimentarem a través del color, el volum, el moviment, les sensacions, la música i, l'art en general, ...
Escola d'Art i Disseny de Reus
L'EADR neix el 1978 per contribuir a l'enriquiment cultural de l’entorn, la Diputació facilita l'accés dels alumnes de les nostres comarques a una formació artística d'alt nivell. Centre dinamitzador d'activitats culturals i espai aglutinador d'idees.
Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló
És un centre públic d'ensenyaments de disseny que ocupa un lloc singular a Castelló de la Plana. Fundada l'any 1984 pel Govern Valencià. Titulacions, de Tècnic Superior i de Dissenyador. Creactiva és la marca de les activitats del l'EASD Castelló.
Escola d'Art i Superior Disseny de Vic
Ciutat d'art i cultura, on l'estudi universitari i els ensenyaments d’art vénen de lluny, l'EAV, situada en un claustre del s. XVIII, s'ha consolidat com un centre d’art i disseny. Estudis superiors de disseny, cicles formatius d'arts plàstiques i disseny
Escola d'Art La Industrial Barcelona
L'Escola d'Art La Industrial (abans Escola d'Art del Treball) és un centre públic municipal en ple Eixample de Barcelona (al recinte de l'Escola Industrial) on es realitzen estudis d'arts plàstiques i disseny. Forma en els coneixements teòrics i pràctics.
Escola d'Art Superior de Disseny Serra i Abella
L’Escola Massana, amb més de 70 anys, situada prop de les Rambles de Barcelona. La interdisciplinarietat, entre l'art i el disseny, en la formació integral és la característica de l'escola. Activitats, publicacions, biblioteca i secretaria.
Escola de Belles Arts Sant Joan les Fonts
El propòsit és crear un espai on grans i petits hi trobin un ambient familiar i d' esbarjo dedicat a l'art, després d'hores de treball o estudis on cada vegada s'exigeix més als futurs líders que el nostre país necessita, per tenir un pròsper demà.
Escola de Ceràmica de Manises
Institució educativa fundada l’any 1914 per a millorar la qualitat de les produccions ceràmiques mitjançant la formació de professionals seguint els models educatius dels països europeos més desenvolupats de l’època.
Escola de Ceràmica Forma
Mestra ceramista per l'Escola del Treball de la Diputació de Barcelona. Elisabet Auleda neix a Barcelona l’any 1961. Fa classes teòriques i demostracions pràctiques a un grup de 156 estudiants dels Estats Units.
Escola Elisava
Web d’Elisava, Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona. El projecte educatiu que proposa. Cinquanta anys d’ensenyament en l’àmbit de les disciplines del disseny i l’enginyeria. L’educació que prepara als estudiants pels reptes.
Escola Groc
Pàgina oficial de l'Escola Groc. És una escola d'arts plàstiques i de disseny de grau superior, situada a Barcelona. Gràfica publicitària, fotografia artística, il·lustració, autoedició, ceràmica, informàtica, fotografia, tallers, …
Escola Massana
L’Escola Massana, amb més de 70 anys, situada prop de les Rambles de Barcelona. La interdisciplinarietat, entre l'art i el disseny, en la formació integral és la característica de l'escola. Activitats, publicacions, biblioteca i secretaria.
Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú EMAD
Escola Municipal de Vilanova i la Geltrú (Garraf). L’EMAiD es crea al 1969 fent estudis d'arts i oficis. Especialitats: Autoedició, gràfica publicitària, interiorisme, il·lustració, disseny de videojocs i entorns virtuals, direcció d’obres de decoració.
Escola Municipal d’Art Pere Mayol
Espai creactiva’t, dibuix, pintura, art i creativitat, model, escultura, fotografia exposicions… i tot a Llagostera, el Gironès. Per a nens i nenes de 3 a 14 anys. Escola d'art Pere Mayol; Casa de les vídues; cursos, matins d’art, tallers i exposicions.
Escola Municipal d’Arts i Oficis d’Olesa de Montserrat
La Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis en 80 anys, ha ofert una formació de professional que s’ha ampliat els darrers anys a altres àmbits socioculturals. L’espai és un punt de referència per a l’aprenentatge, l’art i per a la convivència.
Escola Municipal d'Art i Disseny Edra
Edra és l'escola d'art i disseny de l'Ajuntament de Rubí. Un centre de caire públic, tant per la forma de finançament com també per la voluntat de servei. L'Ajuntament de Rubí n’és l'administració titular i reb suport del Departament d'Ensenyament.
Escola Municipal de Belles Arts
L’Escola d’art Leandre Cristòfol té com a objectiu la formació de professionals en l’àmbit artístic, de la imatge i el disseny amb capacitats tècniques del món laboral. L’orientació pedagògica escolar fomenta la creativitat i el desenvolupament personal.
Escola Municipal de Belles Arts d'Alcoi - Blog
Blog no oficial de l'Escola Municipal de Belles Arts d'Alcoi, creat per un grup d'alumnes, volem donar a coneixer les activitats, viatges, escultures, pintures, dibuixos, gravats i les exposicions que anirem realitzant al llarg del curs.
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics de Sant Lluís
Centre municipal que imparteix diverses matèries dins l'àmbit cultural i artístic com són música, dansa, teatre, dibuix i pintura, patinatge artístic, TAI-TXÍ, dansa oriental, ceràmica, ball menorquí, restauració i funky.
Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya
L’ESCRBCC neix voluntat de la Generalitat de Catalunya, conseqüència de l’evolució del sector de la conservació i restauració que, degut als avanços científics i a les noves tecnologies, ha motivat la necessitat de professionals altament qualificats.
Escola Superior de Disseny de les Illes Balears
Escola pública de Mallorca amb oferta educativa d'ensenyaments artístics. De les primeres d'Espanya a impartir estudis superiors no universitaris i l'única de Illes Balears amb estudis superiors de disseny. Té l’origen en l’Escuela Gratuita de Dibujo.
Escola Superior de Disseny ESDI
Estudis superiors en disseny; gràfic, industrial, tèxtil i moda, art electrònic i digital. Forma professionals del disseny contemporani fomentant la cultura del disseny. Associat a la Universitat Ramon Llull. L'Escola s'ubica als antics Docks de Sabadell.
Escola Superior de Disseny Felicidad Duce
Centre privat al barri del Putxet de Barcelona. Des de 1928 l'ESD Felicidad Duce forma cada any a una generació de professionals en el sector del disseny a partir d'ensenyament innovador i avantguardista. Sistema Feli de tall i confecció.
Escola Superior de Disseny i d'Art Llotja
Escola d'Arts Aplicades i d'Oficis Artístics, més coneguda com Escola Llotja. Fundada l'any 1775 per la Junta de Comerç de Barcelona. L'Escola Llotja es caracteritza pel caràcter pluridisciplinar dels seus estudis i preparació humanística dels alumnes.
EscolART 9barris
Bloc dels centres assistents al STAC Tibidabo. Hi participen tretze centres educatius del districte de Nou Barris a la ciutat de Barcelona. Inclou dades de cada un dels projectes, participants, activitat general i informacions diverses.
ESFÀ - Espai Social i de Formació d’Arquitectura
Si t'agradaria saber què fem, com ho organitzem, o t'agradaria col·laborar en alguna comissió... Truca'ns! a la delegació d'estudiants d'arquitectura. Vine a una assemblea, reunió o activitat. Deda'B (3r pis de la ETSAB) en horari del becari...
Espai d'Arts
L'Espai d'Arts de Roca Umbert de Granollers. Centre d'art destinat a afavorir la creació contemporània i la difusió. Exposicions, espais producció, activitat, programes educatius, serveis i espai multimèdia. Horari: dimecres a dissabte de 17.30 a 20 h.
Espaiart
Projecte que comparteix passions: l’art i l’ensenyament, projecte pedagògic i de producció i difusió cultural. Entenem la música, el teatre i la dansa, com una eina per a la comunicació, el creixement personal, l’expressió i el desenvolupament personal.
FotoespaiI B.C.I. Escola de Fotografia
Escola de fotografia, curs general, foto creativa i comercial, seminaris i monogràfics. També intensius i en cap de setmana. Tots els cursos son fonamentalment pràctics, amb les explicacions teòriques adients per a dur-los a terme.
Fundació Centre del Vidre de Barcelona
El Centre del Vidre de Barcelona és una fundació creada al servei de l'estudi, la difusió i salvaguarda de les arts del vidre. Per complir amb els objectius compta amb una escola, biblioteca i galeria d'art. La seva web http://www.fcv-bcn.org, jo no va.
Fundació Escola Municipal d'Arts i Oficis d’Olesa de Montserrat - Bloc
La Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis en 80 anys, ha ofert una formació de professional que s’ha ampliat els darrers anys a altres àmbits socioculturals. L’espai és un punt de referència per a l’aprenentatge, l’art i per a la convivència.
Gaspar Camps - Escola Municipal d'Art, Disseny i Artesania
Web de l’Escola Municipal d'Art, Disseny i Artesania d’Igualada. Menú principal, Setmana d’animació, contacte, escola oberta, estiuet, estudis reglats, Jornada Art i Disseny, premis, concurs, prevenció riscos laborals, proves d’accés i col·laboracions.
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny. Informació, proves d'admissió als títols superiors en disseny, convocatòries de proves d'admissió i accés al títol superior en disseny. Disseny, moda, comunicació visual, mamegement, màsters, executive, ...
Illa - Escola d’Art i Disseny
L’Escola Illa, és un centre municipal d’ensenyament d’art i disseny de reconegut prestigi en aquest àmbit a la ciutat de Sabadell. Cicles formatius en: Arts plàstiques, disseny en gràfica publicitària, estilisme d’indumentària i en il·lustració.
Intercanvis Professionals
Cursos de professionals per a professionals. Organitzats per l’adg i la fad, amb la col·laboració de la Bau l’Escola Superior de Disseny de Barcelona. Inclou la fitxa dels diferents cursos modulars que aquestes escoles d’educació artística organitzen.
Llotja Joia
Formació en joieria. Projecte interdisciplinar moda-joieria en col·laboració entre estilisme d'indumentària i joieria a l'escola Llotja de Barcelona, del districte de Sarrià-Sat Gervasi. Inclou multitut de fotografies dels projectes en joies dels alumnes.
L'Obrador del Burot
Pàgina d’aquest taller d'arts plàstiques, dibuix, pintura, escultura, cartó pedra i ceràmica al districte de Gràcia de Barcelona. Qui som, localització, cursos i monogràfics. Cursos, informació, fotos, horaris i preus.
Mapping del sector disseny a Catalunya
El Departament de Cultura i BCD Barcelona Centre de Disseny, estem treballant en l'elaboració del “Mapping del sector disseny a Catalunya” amb l'objectiu d'obtenir dades sobre les empreses que ofereixen serveis de disseny com a activitat principal.
Pamvisucre
Espai de creació i creixement personal en la cuina a Andorra. Posa a l’ abast les tècniques i coneixements, fent descobrir el gust per la gastronomia i la bona alimentació. Activitats per a qui vulgui aprendre els secrets i les tècniques de la cuina.
Plàstica per a nens i joves - Escola Edra
De 5 a 7 anys: espai aula de plàstica baixos (dimarts i dijous de 17.30 h a 19.00 h). De 8 a 9 anys: Espai aula de plàstica planta baixa. De 10 a 12 anys (dimarts i dijous de 17.30 h a 19.00 h). De 13 a 16 anys (dilluns i dimecres de 17.30 h a 18.30 h).
Prtfolio-eam
Prtfolio-eam és una galeria d'imatges creada, desenvolupada i administrada pels alumnes del Cicle Formatiu d'Il·lustració de l'Escola d'Art de Manresa, a través de la qual ells mateixos seleccionen i presenten una mostra de les seves pròpies obres.
Punt d’Art
Neix d’una iniciativa familiar amb el propòsit de ser un punt de trobada per als amants de la creativitat. Ja fa uns anys que funciona Art al Jardí, una sèrie d’exposicions a la casa Fornells-Uró a Pineda de Bages on molts artistes mostren la seva obra.
Tallers d'art per a adults - Escola Edra
Tallers d'art per a adults a Rubí. Taller serigrafia (dijous), Taller dibuix i pintura (dilluns- dimecres), Taller de ceràmica (dimarts-dijous), Taller d'escultura i modelatge (dimarts- dijous), Taller de model al natural, i Taller d'animació i videojocs.
Terra i Fusta
Terra i Fusta som una Escola / Taller de ceràmica, dibuix i pintura que pel camí de la tècnica i la creativitat us oferim aprendre aquests oficis. A Terra i Fusta, podeu donar via lliure a les vostres habilitats, imaginació i sensibilitat…
Terrassa Escola Municipal d'Art
L’Escola Municipal d’Art es va inaugurar l’any 1886, amb el nom d’Escola d’Arts i Oficis, orientada bàsicament a la funció social de formació dels treballadors un cop finalitzada la jornada laboral. Els ensenyaments eren en aquest sentit molt diversos…

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT