ESCOLESDETURISMEIHOSTELERIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Aula Chocovic
Dades sobre cursos i seminaris. Inscripcions on-line, notícies referents a Aula Chocovic, ... A més de les millors receptes i articles tècnics dels nostres professionals i col·laboradors per descarregar-se els millors llibres per adquirir per Internet.
Aula Gastronòmica de l'Empordà
L’aula és una iniciativa de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre i de “la Cuina de l’Empordanet” que es va convertir en un dels projectes que va executar el Pla de Dinamització Turística del Baix Empordà.
Aula Gastronòmica de l'Empordà
Iniciativa de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre i de la Cuina de l’Empordanet. Projecte executat al Pla de Dinamització Turística del Baix Empordà i desenvolupat. Fou inaugurada l’any 2001.
CdT e-formació
Projecte, nascut del Pla de Competitivitat del Sector Turístic de la Comunitat Valenciana. Formació turística de qualitat, amb l'ús de les noves tecnologies de la informació. L’objectiu primer; acostar, impulsar i motivar la formació d’àrees d'interés.
Centre d’Estudis Prat
Centre educatiu privat situat a la dreta de l'Eixample de Barcelona (Roger de Llúria), des de 1925. Tota l'oferta educativa de Formació Professional de grau superior és concertada, excepte els estudis d'Agències de viatges i gestió d'esdeveniments.
Centre Educatiu Euroaula
L’Escola Universitària de Turisme Euroaula és una institució fundada al 1987 i que està especialitzada en la formació turística. L’Escola està adscrita a la Universitat de Girona. Formació ocupacional, oci, lleure i joc, tecnologia, tècnica, ...
Consultoria en Turisme i Hostaleria
Formació i assesorament a empreses de turisme i hostaleria. Programes de gestió informàtica hotelera, Romeo. De Algemesí a La Ribera Alta. Estratègia competitiva i marketing. Anàlisi econòmic i financer. Anàlisi d’inversions. Motivació de personal.
Crudivegania Escola d’alimentació conscient
Espai per compartir i ajudar a qui vulgui canviar els hàbits alimentaris cap a una alimentació més saludable i conscient. Ho fem d'una forma molt divertida i deliciosa, mitjançant formació, retirs, assessorament i suports de difusió (revista i web).
Escola d’Hostaleria Hofmann
Crea i recrea plats en els que es manté tota l’essència, sabor i aroma de les materies primes; recupera aliments, aparentement humils, per a tornar-los al lloc que mai havien d’haber perdut, és la nostra activitat. Versió en català no operativa.
Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida
Centre públic del Departament d'Ensenyament que va neixer l'any 1990 amb l'objectiu de cobrir un buit dins dels ensenyaments professionals a les comarques de Lleida i amb la finalitat de cobrir la demanda de professionals de la restauració.
Escola d'Hoteleria de les Illes Balears
Creada el 1995 pel Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears amb l'objectiu de formar professionals i desenvolupar coneixements i habilitats de treballadors actius. És referent internacional com centre de formació i d'investigació.
Escola de Cuina Gormand
Ofereix informació sobre el centre, arxiu de receptes, glossari, un curs en línia, etc.. Informació classes, la nostra recepta, informació, i accés arxiu de receptes. Convidem a tots els visitants d’aquesta web a fer gratuïtament la seva pre-inscripció.
Escola de Pastisseria Gremi de Barcelona
L'objectiu de l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona és i ha estat, des de sempre, la formació òptima dels nostres alumnes perquè esdevinguin excel·lents professionals pastissers. El model es basa en la formació complementada.
Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona
Educació basada en el desenvolupament de capacitats i l'adquisició d'hàbits, actituds i valors. És un fundació privada, sense ànim de lucre, constituïda l'any 1985 per iniciativa del Gremi de Restauració i el Gremi d'Hotels de Barcelona.
Escola de Turisme d'Eivissa i Formentera - Viquipèdia
L'Escola Universitària de Turisme del Consell Insular d'Eivissa i Formentera (ETEiF) és un centre adscrit a la Universitat de les Illes Balears, amb seu a l'illa d'Eivissa. La seva pàgina web oficial és completament en castellà.
Escola de Turisme del Baix Penedès
La finalitat de l’Escola de Turisme del Baix Penedès és millorar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’inserció laboral amb la creació de condicions favorables a la inserció, en col·laboració amb els empresaris del sector del turisme comarcal.
Escola de Turisme del Baix Penedès
La finalitat de l’Escola de Turisme del Baix Penedès és millorar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’inserció laboral amb la creació de condicions favorables a la inserció.
Escola d'Hostaleria Alt Empordà
Centre formatiu multidisciplinar a Figueres. Creat pensant en acollir les múltiples possibilitats formatives dins de l'àmbit de la hostaleria i pastisseria actual: des de cursos bàsics per a particulars fins a formació reglada de llarga durada.
Escola d'Hostaleria de Castelldefels
Centre de Formació Professional homologat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per impartir els estudis de Tècnic/a en Cuina i Gastronimia, Tècnic/a en Serveis de Restauració, i Tècnic/a Superior en Restauració.
Escola d'Hostaleria d'Osona
Pàgina oficial. A la web de l'escola, hi trobareu tota la informació referent a les diverses activitas que s'hi celebren, des dels cursos de grau mig, fins al servei de restaurant. L'escola, els estudis, administració, el restaurant pedagògic i alumnes.
Escola d'Hosteleria i Turisme de Barcelona
L' Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona és un IES del districte de Nou Barris, on s'imparteixen cicles formatius de grau mitja i grau superior dels professionals de l'hoteleria i turisme i d’indústries alimentàries. 900 alumnes matriculats.
Escola d'Hoteleria La Seu d'Urgell
De l'Educació Infantil fins la Diplomatura Universitària de Turisme i Formació Continuada. Dos centres a Manresa i un a la Seu d'Urgell. 1800 alumnes i 220 persones (docents i administració i serveis).
Escola Pons Hostelería i recursos humans
Formació i co·locació. Oferta de cursos. L’Escola Pons es crea a Sant Carles de la Ràpita, l’any 1992, amb l’objectiu de cobrir necessitats formatives a les empreses de l’àrea geogràfica: Terres de l’Ebre i la comarca del Baix Maestrat.
Escola Superior d'Hostaleria i Turisme Sant Ignasi
web de l'Escola Superior d'Hostaleria i Turisme Sant Ignasi. La Diplomatura es dirigeix als joves en edat universitaria interessats en desenvolupar la seva trajectòria professional al sector turístic. Formació en 3 anys i titulació de Diplomat en Turisme.
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera-UAB
Pàgina Principal de l'EUTDH-UAB. Estudis en Turisme i Direcció Hotelera. Màsters en Planificació de les Destinacions Turístiques; Alts Grups Hotelers, etc. Postgrau en Gestió d'Esdeveniments, etc i altres cursos de Formació Continuada.Visita la web.
Escola Universitària de Turisme Mediterrani
Web del Mediterrani, centre privat de l’esquerra de l'Eixample de Barcelona. La seva oferta educativa: Formació professional grau superior: Guia, informació i assistència turística, allotjaments turístics, agències de viatges i gestió d'esdeveniments, ...
Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT
El CETT és una institució fundada l'any 1969 com a resposta al constant creixement del turisme i de la progressiva complexitat que aquest sector adquiria. La seva finalitat principal és desenvolupar accions en una triple vessant: Formar, Investigar i Asse
Escola Virtual d'Hoteleria i Turisme
L'Escola Virtual d'Hoteleria i Turisme és un espai de formació, intercanvi, expressió i desenvolupament de coneixements que aplega estudiants, professionals, institucions i empreses en el sector turístic i hoteler. Versió en català no operativa.
ESHOB Escola Superior d’Hosteleria de Barcelona
L’Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona és una fundació privada constituïda l’any 1985 per iniciativa del Gremi de Restauració i el Gremi d’Hotels de Barcelona. Reciclatge de professionals en actiu, amb un nou sistema de formació.
EUHT StPOL
Pàgina de l'Escola del Maresme, que inclou enllaços a webs del ram, receptes i guies. Informació de l'escola, programes, direcció hotelera (diplomatura universitària), especialitat en restaurant i cuina i altres diplomatures d’aquest sector.
EuroAula - Escola Universitària de Turisme
L'Escola Universitària de Turisme Euroaula és una institució fundada al 1986 i que està especialitzada en la formació turística, portant a terme els programes de la Diplomatura en Turisme, Masters, Cicles formatius, etc.
Fes-te Farinetes
Espai taller de pa i pastissos, per a nens de 3 a 13 anys i els seus pares. Gaudir de l’experiència de fer pa, amb la farina a les mans, haureu de pastar la massa i coure els minicroissant que us podreu menjar. Calendari d'activitats per petits i grans.
Formàtic Barna
Escola d’estudis superiors i universitaris. Centre privat de la dreta de l'Eixample de Barcelona. Oferta: Treball, industria, comerç i serveis, Guia, informació i assistència turística, Allotjaments turístics, Agències de viatges i gestió d'esdeveniments.
IES Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona
Web de l’IES Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona. Informació acadèmica general, organització escolar, administració, professors, alumnes, AMPA, borsa de treball, estudis, imatges, activitats, etc.
IES Joaquín Bau Escola d’Hosteleria de les Terres de l’Ebre
Institut d’Educació Secundària de Tortosa. El primer Institut fou fundat el 1844 a l'edifici del Seminari al carrer Montcada. Aquest edifici fou arrabassat als jesuïtes el 1767 i desamortitzat el 1841. És centre de suport IOC en batxillerat i en PACFGS.
Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona (EHTB)
Escola Pública de secundària al districte de Nou Barris. Imparteix Cicles Formatius de Grau Mitja i Grau Superior de les famílies professionals de l'Hoteleria i Turisme i de les Indústries Alimentàries. Formació professional grau superior i grau mitjà.
Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils
Informació detallada de l'oferta formativa dels ensenyaments reglats de turisme i hoteleria que s'imparteixen a Cambrils, Baix Camp. L'Institut "Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils" fou constituït com a centre públic l'any 1987. Ensenyaments.
Kidchen Escola de Cuina
Escola de Cuina ubicada a la ciutat de a Terrassa (Vallès Occidental). Cursos de cuina per a nens i joves, cursos per adults i monogràfics ideals per a complementar els cursos de cuina i pastisseria bàsics. Tècniques bàsiques de cuina.
Màster en Direcció i Planificació del Turisme UdG
El Màster en Direcció i Planificació del Turisme (MDPT), de la UdG té l’objectiu de dotar a els estudiants de coneixements avançats en turisme que els permetin assumir càrrecs tècnics i de direcció a les empreses i administracions públiques.
Màster en Turisme Cultural
De la UdG. Formar especialistes en turisme cultural significa assolir un avanç quantitatiu i qualitatiu en el marc dels estudis universitaris turístics. És igualment necessària l’intersecció amb la gestió cultural per permetre una especialització.
Museu de la Xocolata - Escola de Pastisseria
Informació general del gremi de pastisseria, els seus agremiats i l'escola de pastissers de Barcelona. Història, funcions i activitats, llistat de pastisseries, biblioteca, rebost. Agenda, Museu de xocolata del Gremi, pastís virtual, …
Programa Profit
Creat per donar resposta a dues necessitats claus en el sector de l'hostaleria; comptar amb personal ben preparat que prestigiï l'ofici del servei de sala i satisfaci les necessitats dels clients, i garantir el compliment del marc legal vigent.
Turisme Centre d'estudis Prat
Espai dels estudiant del Cicle Superior de Turisme del Centre d’Estudis Prat. El Centre d’Estudis Prat és un Centre educatiu situat a la dreta de l'Eixample de Barcelona (Roger de Llúria), des de 1925. Notícies de Turisme Prat i On anem Barcelona...
Via Magna. International School of Hospitality and Tourism
A Via Magna formem als millors professionals del sector de l'hostaleria i el turisme a Tortosa. L’escola està orientada a una formació integral: personal, acadèmica i professional. Formem professionals capaços, que aconsegueixen l'excel·lència…

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT