ESCOLTISME


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
4vents
Projecte col·laboratiu entre escoltes de València, Mallorca, Menorca i Catalunya: Minyons Escoltes Guies de Catalunya, Escoltes de Menorca, el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i la Federació d’Escoltisme Valencià. Activitat formativa.
A. E. Xiprers al Vent
Pàgina de l’Agrupament Escolta i Guia Xiprers al Vent. Rutes per l’Empordà, informació de les branques de l’escoltisme, activitats i enllaços.
A.E. "La Gola"
Grup scout de Castelló de la Ribera (La Ribera Alta), que compleix deu anys de funcionament. Ens anomenem la gola, gràcies als dos Rius que passen pel nostre terme, l’Albaida i el Xúquer, que on s’ajunten formen la Gola.
A.E. Abat Escarré
Agrupament Escolta i Guia Abat Escarré de Matadepera, afiliada a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. L'educació en el lleure infantil des del 1977. Educació dels nois i noies per tal de que esdevinguin ciutadans compromesos i responsables.
A.E. Ali-Bei
Pàgina oficial de l’agrupament escolta Ali-Bei de Navàs, a la comarca del Bages. Actualitat i grups de l’agrupament escolta, els caps, fòrum de converses, història de l’escoltisme i enllaços escoltes relacionats.
A.E. Arrels
Pàgina web oficial de l'Agrupament Escolta Arrels, format al centre escolar dels germans de la Salle de Manlleu, a la comarca de l’Osona. Unitats, activitats, curs actual, catàleg de fotos, vídeos, frases cèlebres, i fòrum web.
A.E. i G. Fent Camí
Agrupament Escolta i Guia fundat l'any 1988. Actualment fem els caus dissabte de 10:00h a 12:30h al Centre Cívic de la Part Alta de Tarragona (C/ Puig de'n Pallars). Eduquem en el lleure per formar ciutadans compromesos, crítics i actius.
A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà
L'agrupament Escolta Jaume Caresmar / Mª Antònia Salvà fou fundat l'any 1953 per Miquel Ball, Mossen Còdol entre d'altres. És el fruit de la unificació de dos agrupaments; el Jaume Caresmar de minyons escoltes i el Mª Antònia Salvà de noies guies.
A.E. Jaume I
Pàgina de l’Agrupament Escolta Jaume I, entitat educativa en el lleure del districte de Sant Andreu, a la ciutat de Barcelona, des del 1955. Vine al cau! Nens i caps, campaments, què fem i com funcionem, on som, contacte, i recursos escoltes.
A.E. Jaume I del Coll
Entitat escoltista al districte de Gràcia. Els joves estan agrupats en grups d'edat anomenats unitats. Cadascuna d'elles realitza activitats amb uns objectius concrets, que responen a les necessitats específiques dels nois i noies.
A.E. La Floresta
Som l'Agrupament Escolta La Floresta, entitat sense lucre integrada d'Escoltes Catalans i que, per tant, treballem en el marc de l'educació en el lleure mitjançant la realització d'activitats que tenen per objectiu principal fomentar l'educació en valors.
A.E. Montnegre - Josep Carner
L’Agrupament Escolta i Guia Montnegre-Josep Carner és una associació juvenil, secció del Cercle Catòlic de Gràcia que pertany al moviment Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya. La web “http://www.caumjc.org/” no és operativa.
A.E. Pau Casals
L’agrupament escolta Pau Casals és una entitat de lleure sense ànim de lucre que va néixer l’any 1965 sota la repressió franquista, amb la intenció de mantenir viva una ideologia. Pretenem crear persones a través de mètodes didàctics i dinàmics.
A.E. Pere Rosselló
Portal web amb informació diversa d’aquest agrupament de Gràcia. Unitats, fotos, calendari, consell, ietis, especial 15ª, webs comunes, llops, campaments, calendari, caps, fotos, pioners, novetats, història agrupament, pioners, wé ziza, ...
A.E. Ramon Llull
L'Agrupament Escolta Ramon Llull, entitat educativa que treballa en temps de lleure per a infants i joves, a través de joves i mitjançant l'escoltisme. A partir del lleure intenten que les nenes i els nens desenvolupin tota la seva capacitat creativa.
A.E. Roca Guillera
Agrupament Escolta i Guia Roca Guillera. L'any 1963, a Santa Coloma de Farners, es va fundar una entitat escolta femenina anomenada Agrupament Sant Salvador, que estava afiliada a Guies Sant Jordi. Al 1965 va sorgir la branca masculina.
A.E. Sant Joan de Viladecans
L'Agrupament Escolta Sant Joan, familiarment anomenat "cau", va ser fundat l'any 1956; és, per tant, una de les entitats més antigues de Viladecans. L’activitat està fonamentada en l'escoltisme com a proposta educativa. Som un moviment d'infants i joves.
A.S. Mas Guinardó-31
Web de l’Agrupament Scout Mas Guinardó-31, des de 1962 fent escoltisme. Treballa i viu l'escoltisme com a mètode. L’objectiu de l'escoltisme és la formació integral. El mèdote scout, és a través del joc, de l'aventura, en contacte amb la natura.
Acampada.org - Fundació Escolta Josep Carol
La Fundació neix d'Escoltes Catalans amb la finalitat de fer arribar una proposta educativa per a infants i joves basada en la transmissió de valors en la formació integral, harmonitzant els tres vessants fonamentals: social, intel·lectual i físic.
Acció Escolta de Catalunya
Pàgina oficial d'Acció Escolta de Catalunya. Informació d'Acció Escolta, la proposta educativa, els nostres agrupaments. Eduquem en la llibertat des de l'escoltisme. Horari d'atenció al públic de l'oficina de la nostra seu a Barcelona.
AE Can Baró
L'Agrupament escolta Can Baró és una entitat pedagògica de formació en el temps de lleure, que va nèixer l'any 1974, adreçada a infants i joves d'entre els 5 i els 18 anys. Es situa al barri de Can Baró. Organitza activitats els dissabtes a la tarda.
AE El Pi de les Corts
Agrupació Escolta El Pi de les Corts d’Escoltes Catalans, al districte de Les Corts de Barcelona. El cau és un lloc de trobada al barri, on s'apleguen infants, joves i caps educadors/es, els dissabtes de 16:30 a 19:00 per fer activitats.
AE Guspira
Web de l’Agrupament Escolta Guspira. En un poble o en un barri, el cau és un lloc de trobada on s’apleguen infants, joves i caps (educador/es). Un cop per setmana, els escoltes es torben al cau per dur a terme activitats o preparar-ne de noves.
AE Joan Maragall
Agrupament laic i català de l’Associació d´Escoltes Catalans i que des de l’any 1969 es dedica a l’educació en el lleure. L’entitat educativa realitza les activitats al barri de Sants (Barcelona), serveix a infants entre 6 i 18 anys en el temps de lleure.
AE La Claca
Pàgina de l’Agrupament Escolta La Claca, els escoltes de Cassà de la Selva (Gironàs). Els llops i les daines. Informació de totes les activitats i sortides que realitaza l’agrupament. Informació per a les famílies, reunions de pares, etc.
AE Mafeking
L’AEM desenvolupa l’activitat a l’Escola Sagrada Família, al barri de la Font d'en Fargas, de Barcelona. Treballa en l’àmbit de l’educació infantil i juvenil en el lleure i és orientat per adults voluntaris compromesos en el servei. Recursos necessaris.
AE Perot Guinarda
Web antiga. El Perot Guinarda és un agrupament escolta que començà els caus a la parròquia de Sta. Isabel, Adscrit a Minyons Escoltes Guies St.Jordi de Catalunya. Educadió en el lleure. Reunions dissabtes al matí (de 10 a 13h) al Centre Cívic del Guinardó
AE Roland Philipps
Agrupament Escolta Roland Philipps, entitat d’associacionisme educatiu que des del 1953 educa en el lleure a infants i joves de 6 a 18 anys. Ubicada al districte de Gràcia on es realitzen activitats i projectes per a infants i joves. Activitat general.
AEG Soca-Arrel
Web de l'agrupament, creat l'any 1994, entitat d’oci i educació per als nins i nines de la localita a Pòrtol (Marratxí - Mallorca), davant la manca d’un club infantil i juvenil a la localitat. Unitats, arrels, escoltisme, galeries, i enllaços.
AEiG Anselm Albareda
Grup de joves i infants del moviment escolta de Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya. La tasca és l’educació en el lleure infantil i juvenil, donant suport i complementant la formació pedagògica dels pares, mares, professores i professors.
AEiG Berenguer el Gran
Pàgina oficial de l'Agrupament Escolta Sant Cugat de Salt (Gironès). El cau de Salt, funciona des de 1959, en el si dels Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Seccions, vídeos i fotografies de les activitats.
AEiG Flos i Calcat: Arenys de Mar
Aquesta és la pàgina del AEiG Flos i Calcat d'Arenys de Mar. Aquest pertany a l'entitat Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Durant el cap de setmana dirigiu-vos per qualsevol incidència, Recordeu que l'absència de notícies és una bona notícia!
AEiG la Bestorre Monistrol de Montserrat
Blog de l’AEiG la Bestorre de Monistrol de Montserrat, a la comarca del Bages. Al Cau La Bestorre, ens trobem els dissabtes a l'agrupació, i actualment la formem unes 26 persones. Caps d'agrupament i dades de l’agrupament.
AEIG Marinada Verdú
Blog de l’Agrupament Escolta i Guia Marinada. Format l’any 2007, quant un grup vam refundava l'AEIG Marinada de Verdú. Després de poc més de trenta anys d'inactivitat uns joves del poble vam començar a reunir-nos l'activitat del cau.
AEiG Pinya de Rosa de Blanes
AEiG Pinya de Rosa entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre, que formem part del Moviment Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, oferint als nens, nenes i els joves l’aventura de créixer i aprendre a partir del mètode escolta i guia.
AEiG Roc del Migdia
Agrupament Escolta i Guia Roc del Migdia de Gavà. L’AEiG Roc del Migdia és la darrera entitat que s’ha incorporat al Xerinolis i han estat encarregats de portar les mules i la Campana de Sant Pere, l’element festiu tradicional de Sant Pere.
AEiG Sant Esteve de Granollers
L'Agrupament Escolta i Guia Sant Esteve de Granollers s'emmarca en el moviment de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya (MEGSJC). L'agrupament es divideix en cinc branques de grups de nens i nenes, nois i noies d'edats diferents.
AEIG Sant Narcís
L'AEiG Sant Narcís reneix el 1951 d’en Ramon Canals i Jordi Bach, abans estava actiu, però degut al servei militar obligatori i la dictadura es va dissoldre. Aquell temps el viviem sota el paraigües de l'església que refermava un moviment educatiu.
AGiE El Pany del Bosc
Web de l’AGiE El Pany del Bosc, agrupament escolta de Barcelona. El Pany del Bosc ha estat present a la Fira d’Igualada, fet que s’ha plasmat en les activitats de la Tropa i els Róvers que van desenvolupar diferents serveis a l’estand de l’entitat.
Agrupació Escolta Capità Angelats
Web de l'Agrupament escolta Capità Angelats de Sóller (Mallorca). Les unitats, actualitat, fotos de l'agrupament. Actualitat de l'agrupament, arxiu fotogràfic, caps d'unitat, agenda, rutes, ...
Agrupament Escolta Albada de Rubí
Web de l’Agrupament Escolta Albada de Rubí. Activitats, notícies i documents… Coneix el cau amb més de 30 anys d'història a Rubí. I... comencem l'any amb més ganes que mai! Informació de les branques.
Agrupament Escolta Aldaia
Entitat de l’Eixample Esquerra de Barcelona, que educa en el lleure a infants i joves de 6 a 18 anys. L’Agrupament té l’objectiu de formar persones compromeses, democràtiques, participatives, lliures i ciutadanes del món a través de metodologia escolta.
Agrupament Escolta Alezeya
Benvingut a l'Espai Virtual de l'Agrupament Escolta Alezeya de Massamagrell (Horta Nord - València), fundat en 1988. El nostre objectiu es l'educació en el lleure dels xiquets i joves. Treballant el present per un futur millor.
Agrupament Escolta Alosa
L’agrupament és un espai de llibertat, d’expressió i d’iniciatives on l’escoltisme es viu cada dia, i des d’on cadascú contribueix a fer viure el projecte d’Escoltes Catalans. Un projecte educatiu que ajuda a formar persones sinceres i compromeses.
Agrupament Escolta Amon-ra
Al poble, Premià de Mar, el cau és un lloc de trobada, on s’apleguen infants, joves i caps per dur a terme activitats educatives. És el punt de partida dels projectes. L’agrupament és un espai de llibertat, d’expressió i d’iniciatives en l’escoltisme viu.
Agrupament Escolta Antoni Gaudí
El nostre cau, l'Agrupament Escolta Antoni Gaudí, és membre d'Escoltes Catalans, l'associació laica de l'escoltisme català, que té com a principis ideològics la laïcitat, la catalanitat i la coeducació. Qui som, unitats i contacte.
Agrupament Escolta Argila
L’Agrupament Escolta Argila és un grup de joves de la parròquia Mare de Déu de l’Olivar d’Alaquàs (València). El grup Argila es constitueix per a la formació de joves cristians al servei de la comunitat parroquial. Activitats per a cada secció.
Agrupament Escolta Arrels
Associació juvenil/lleure de Girona. Educa nois/ies d'entre 8 i 17 anys seguint les lleis escoltes del fundador de l'escoltisme, Badeb Powell. Cau dissabtes sortida de cap de setmana trimestral, campament Nadal, sortida Pasqua, i campaments d'estiu.
Agrupament Escolta Azimut - Escoltes Marins
Col·lectiu d’infants, joves, i adults, que conviuen per a contribuir en el seu desenvolupament seguint l’estil de vida escolta adaptat a la realitat social i a Barcelona, utilitzant com a característica principal el medi marí com a mitja educatiu.
Agrupament Escolta Baden Powell
Agrupament Escolta Baden Powell Poble-sec. Cada dissabte, infants i joves ens reunim i, a través de jocs, xerrades, tallers i un ampli ventall d’activitats educatives, descobrim la realitat que ens envolta, aprenen a ser crítics amb la societat on vivim.
Agrupament Escolta Berenguer el Gran
El Cau de Sant Cugat és part de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya, moviment escolta de llarga tradició a Catalunya. Educació en valors i metodologia escolta, treballa pel creixement personal, mitjancant el joc democràtic i el petit grup.
Agrupament Escolta Brownsea
Agrupament Escolta Dr. Robert des de 1.988 fins el 2002. Qui som, ( projecte educatiu ) què fem, (activitats) i a on anem, (projectes) de les unitats, com dels departaments logístics i dels nostres projectes. Parròquia de Maria Mitjancera de Barcelona.
Agrupament Escolta Cavall Bernat
L’agrupament Escolta Cavall Bernat, fundat el setembre de 1978, aplega dissabte rera dissabte, al voltant de 130 nois i noies, d’entre 6 i 18 anys, als caus ubicats a l’interior del recinte de l’escola. Manresa (Bages).
Agrupament Escolta Comte Jofre i Verge de Rocaprevera de Torelló
Agrupament escolta de Torelló (Osona), fundat l'any 1947, fruit de la fusió de l'agrupament de nois i el de noies. Està compost de nens a partir de 6 anys (castors) i fins a 18 anys (truc), organitzats en diferents brànques.
Agrupament Escolta Conxita Busquets
Entitat fundada l’any 1970 a El Prat de Llobregat. Vol fomentar una actitud crítica enfront la realitat social actual, ajuda a fer nous amics i descobrir la natura, i formació de joves participatius, responsables i solidaris. Supera els 100 membres.
Agrupament Escolta Damian de Veuster
Web d'aquest agrupament de Sarrià (Barcelona), fundat l’any 1984. Informa sobre activitats d'educació en el lleure: dissabte tarda, excursions de cap de setmana i campaments durant Setmana Santa i durant el mes de juliol. Projecte Educatiu del Grup.
Agrupament Escolta de Burriana
Associació amb trenya anys d’antiguitat que, des de Borriana, ens explican com funcionen, les branques, colecció de fotos i notícies. Disseny de Campanya Tots pel Sahara. Cartells Flyers, etc.
Agrupament Escolta de la Floresta
Si us inscriviu contacteu amb nosaltres via mail i feu la inscripció. Si sou nous o heu d'actualitzar alguns dels fulls que us demanem a principi de curs (autorització, fitxa mèdica, full d'inscripció i protecció de dades), hi ha links de descàrrega.
Agrupament Escolta dels Lluïsos de Gràcia
Va néixer l'any 1957. L'any 2007 celebrà el 50è aniversari. Forma part de l'associació Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya. L’objectiu és la formació integral de la persona en el respecte amb el nostre entorn, tan humà com físic.
Agrupament Escolta el Pasqualet
Pàgina de l’Agrupament Escolta el Pasqualet, una associació de jventut i lleure fundada l’any 1998 a Caldes de Montbui (Barcelona). L’entitat està formada actualment per un centenar de membres. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Agrupament Escolta el Pi de Les Corts
Lloc de trobada al barri de Les Corts, on s’apleguen infants, joves i caps. Cada dissabte de 16:30 a 19:00, trobada al cau situat al casal de joves de Les Corts (C/ Masfarrer 33-35) per dur a terme activitats per infants i joves. Va néixer el 1994.
Agrupament Escolta El Turó
Pàgina de l’Agrupament Escolta El Turó de Montcada i Reixac, a la comarca del Vallès Occidental. Aquesta entitat de lleure es va fundar l’any 2007. Inclou informació dels seus grups: Els folletsl els llops i els raiers. Els dissabtes de 16.30 a 18.30 h.
Agrupament Escolta Gabriel Alomar i Villalonga
La web d'un agrupament escolta de Mallorca. Pertanyem a l'associació escolta laica Escoltes de Mallorca. Ttot el que fa referència a l'escoltisme i, més específicament, a l'agrupament Gabriel Alomar i Villalonga. Establiments (Mallorca).
Agrupament Escolta Galzeran
Benviguts a la web de l’Agrupament Escolta Galzeran de Sant Fost de Campcentelles. Informació de l’escoltisme i de l’agrupament, les seves branques i activitats. Aquesta web esta en obres.
Agrupament Escolta Guia Sant Ramon Nonat
Agrupament Escolta de Sant Boi de Llobregat. Enguany celebrem el 45é aniversari i estem de celebració. Es per això que, entre d’altres activitats, hem començat la iniciativa 45 anys 45 cims que consisteix en fer el cim en 45 cims aquest any...
Agrupament Escolta Hiawatha
Web de l’Agrupament Escolta Hiawatha de Vinalesa, a la comarca de L’Horta Nord (València). Hi trobareu totes les novetats i part de la nostra historia; l'altra, et convidem a viure-la amb nosaltres. Activitats, seccions, monitors, fotografíes i enllaços.
Agrupament Escolta Hug Folc
Agrupament escolta de Cardona pertanyem al MEG. Entitat d'educació en el lleure fundada l'any 1988. Oferim als nens, nenes i joves l'aventura de créixer i aprendre amb el mètode escolta i guia. Cada noi i cada noia és protagonista del seu creixement.
Agrupament Escolta i Guia "Lo Merlet"
Web de l’Agrupament Escolta i Guia Lo Merlet del Palau d'Anglesola (Pla d’Urgell-Lleida). La seu de l’agrupament és al c/ St. Josep, 1 del Palau d'Anglesola. Representants: Tània Bordes i Fàbrega i Silvia Sabaté i Balagueró. Web en construcció.
Agrupament Escolta i Guia Anton Vilà
Associació de jovent i lleure fundada el 1957 a El Prat de Llobregat (Baix Llobregat). L’objectiu és formar ciutadans conscients i compromesos amb l'entorn i la societat, que facin amics i aprenguin coses noves que no els ensenyen a casa ni a l'escola.
Agrupament Escolta i Guia Bonanova
Pàgina web de l’Agrupament Escolta i Guia Bonanova, fundat a l’any 1969 al barri de Sant Gervasi-La Bonanova, a Barcelona. Trobades dissabtes a la tarda amb activitats, tallers, jocs... sortides de cap de setmana i campaments de setmana santa i estiu.
Agrupament Escolta i Guia de La Pobla de Segur
L'EPS és l'Agrupament Escolta i Guia de la Pobla de Segur, demarcació nord-occidental, membre de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. A la tarda els ràngers i noies guia parlen sobre el nostre sistema educatiu en la Diada del Pensament Escolta.
Agrupament Escolta i Guia Lo Manaix
Projecte d’educació en lleure arrelat a la ciutat de Lleida i al país. L’objectiu, com a membres de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, és educar els infants i joves per a la transformació social, formant persones compromeses amb la seua societat.
Agrupament Escolta i Guia Mare de Déu de la Mercè
Associació juvenil de lleure fundada l’any 1965 a Montblanc, afiliada actualment a Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya. Vocació de servei. L’antic slogan dels “bois scauts” sempre a punt, cal analitzar-lo en totes les activitats fetes.
Agrupament Escolta i Guia Mestre Güell - Roger de Llúria
Cada dissabte ens reunim al cau, on fem xerrades, tallers, jocs i altres activitats lúdiques i educatives. També fem sortides de cap de setmana i campaments d’estiu, on es fan excursions i es practiquen diferents esports. Història, objectius I activitat.
Agrupament Escolta i Guia Montpalau Pineda
El cau d’escoltes de Pineda. Informació de les branques, el cau, els caps, activitats, notícies, cançons i sortides de l’agrupament. Dades de Pineda. somnaturacreixementpaíssomnisjocscompartimopinemaprenemcaminemvivim!
Agrupament Escolta i Guia Montsant-Cim de Reus
Entitat dedicada a l'educació en el lleure, on es viu l'aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta i guia. Es tracta d'una proposta educativa que, a través d'activitats en petits grups, potencia la maduració i el creixement dels nens.
Agrupament Escolta i Guia Mossén Puig i Moliner
L’AEiG Mn. Puig i Moliner és un grup d’infants i joves arrelat al barri de Sants que treballa en el lleure des de 1961. Juguem, compartim, aprenen, convivim, … Els caps som l’equip que coordinem a tot l’agrupament i que vetllem perls infants.
Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura
L’AEiG Nostra Dona del Tura és una associació d’educació en el lleure, de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Els dissabtes, a través de jocs, xerrades, tallers, i activitats educatives, descobrim la realitat que ens envolta, i aprenem a ser crítics.
Agrupament Escolta i Guia Pare Bertran
Web que serveix d'eina per millorar la comunicació entre pares, mares, nens, nenes, joves, excompanys de totes les èpoques, caps i tothom qui vulgui conèixer la nostra tasca educativa que, amb tantes ganes, portem a terme al cau.
Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix
El nostre agrupament pertany a la demarcació Baix Llobregat / Garraf / Alt Penedès de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG). El foulard consta d’un triangle de roba de color vermell amb un ribet del color de la unitat. Completa informació.
Agrupament Escolta i Guia sa Marjal - Bloc
Sa Fotja, diari de l'Agrupament Escolta i Guia Sa Marjal de Sa Pobla (Mallorca). Sortides, campaments, arxius, àlbums i en-llaços. L'A.E.G Sa Marjal celebra el seu 10è aniversari de sa fundació. Escoltes de Sa Pobla (Mallorca).
Agrupament Escolta i Guia Sant Ignasi
L’AESI és un agrupament escolta afiliat als Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya, un moviment educatiu no formal en el lleure que ofereix als nens, nenes i joves l’aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta i guia. El projecte.
Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume de Parets
Per conèixe'ns bé cal saber què és l'escoltisme (perquè som escoltes), cal conèixer Minyons i Guies de Catalunya (perquè hi estem afiliats) i conèixer la nostra història, etc. Parets del Vallès (Barcelona).
Agrupament Escolta i Guia Santa María - Santa Agnès
Web de l’Agrupament Escolta i Guia Santa Maria-Santa Agnès, o Santes pels amics, creat l’any 1995. L’agrupament, tallers, descobertes de l'entorn i jocs els dissabtes, excursions de cap de setmana, campaments per Nadal, Setmana Santa i estiu.
Agrupament Escolta i Guia Soca-Arrel
Son una agrupació on educam a infants i joves durant el temps de lleure. Educam els al·lots i al·lotes segons el mètode i esperit escolta d’acord amb les normes de la Conferència Internacional de l’Escoltisme Catòlic i del Guiatge.
Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela
Pàgina de l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela de Valls, a l’Alt Camp. L’agrupament està afiliat a Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya. Celebra el 50è aniversari de l'agrupament.
Agrupament Escolta i Guiatge Turó del Drac - Web No Oficial
Agrupament Escolta amb 8 anys d'existència a Sa Margalida (Mallorca). S'endinzaren dins l'escoltisme, com la motxilla que es va omplint poc a poc. Actualment formen elTuró uns 60 nins i nines, repartits en 6 grups d'edats, anomenats "Branques`”.
Agrupament Escolta i Guies Reina Constança de Mallorca
Som un agrupament d'escoltes i guies de Mallorca, que pertany al Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i també al Movimiento Scout Católico (MSC). Escoltisme, les illes balears, muntanyisme, zones d'acampada, mapes, jocs, …
Agrupament Escolta i Guies Sa Marjal
Escoltes de Sa Pobla (Mallorca). Unitats, la revista Sa Fotja, dades i notícies de l’entitat. Els ferrerets, llops i daines, ràngers i esplet i pioners i caravel·les. DVD recopilatori dels 6 anys i extrenam la 3a edició de la plana web.
Agrupament Escolta i Guies Terra de Pous
Pàgina web de l'agrupament escolta i guies Terra de Pous de Santa Maria del Camí, a l'illa de Mallorca. Benvinguts a la pàgina del nostre Agrupament. La pàgina encara es troba en construcció.
Agrupament Escolta i Guies Turó del Drac - Web Oficial
Ferrerets, Llops, Rangers, Pioners, Rutes, Caps i dades de l’Agrupament de Santa Margalida (Mallorca). Actualment formen elTuró uns 60 nins i nines, repartits en 6 grups d'edats, anomenats "Branques`”.
Agrupament Escolta Indika
Web oficial de l'Agrupament Escolta Indika de Palafrugell. Tot començà a la vila de Palamós quan un dels pioners de l’agrupament Scout Sant Jordi de Palamós, aplegà un nombre important de nois i nois, tant de la seva vila com d’altres poblacions veïnes.
Agrupament Escolta Jamboree de Xàtiva
Jamboree, començà el 1982 a conseqüència d'una escissió produïda al si de l'altre agrupament escolta de la ciutat de Xàtiva, el A.E.Cohinoor. Història d'aquests agrupament escolta de la comarca de la Costera.
Agrupament Escolta Joan Maragall
Agrupament laic i català de l’Associació d´Escoltes Catalans. Des de l’any 1969 es dedica a l’educació en el lleure. Realitza les activitats al barri de Sants (Barcelona) amb l’objectiu d’oferir un servei als infants compresos entre els 6 i els 18 anys.
Agrupament Escolta Jungfrau
Benvinguts a la pagina oficial del Agrupament Escolta Jungfrau de Barcelona. Eduquem a la gent jove mitjançant l'escoltisme, i aixi aconsseguir que aquets s'ho passin d'alló més be tot descubint l'entorn.
Agrupament Escolta La Floresta
Entitat part d'escoltes catalans que treballa en el marc de l'educació en el lleure amb la realització d'activitats que tenen per objectiu fomentar els valors del cau. Local a la planta baixa de l'associació de propietaris i veïns de la Floresta Pearson.
Agrupament Escolta L'Espiga
Web d’aquest agrupament de Viladecans (Baix Llobregat) del Escoltes catalans. Calendari, recursos, utilitats, caps, ex-caps, fotos, fòrum i links. Laïcitat, coeducació, igualtat, catalanitat, participació social, solidaritat, democràcia i sostenibilitat.
Agrupament Escolta Lo Mòtit
Agrupament Escolta d’Escoltes Catalans Un projecte educatiu que ajuda a formar persones sinceres, actives i compromeses. Nois i noies participen en projectes i activitats, des d'una excursió de cap de setmana fins a la descoberta d'un país llunyà.
Agrupament Escolta Makarenko
L’AE Makarenko som un agrupament de l'associació Acció Escolta de Catalunya. L’objectiu és contribuir a l'educació integral de nens i joves mitjançant el mètode scout. Fem activitats, jocs, tallers, excursions, … La versió en català no operativa.
Agrupament Escolta Martí Luther King
Hi apareixi tot el que a la gent del cau ens interessa; idees, si voleu penjar alguna cosa o simplement voleu col·laborar no dubteu en dir-ho. Branques: Llops i castors, rangers, P/C, trucaires i caps. Sant Just Desvern.
Agrupament Escolta Mintaka (el cau)
L'entitat de lleure més antiga de Teià. El dissabte a cal senyorcinto i hi fan: jocs, danses, excursions i sortides a la muntanya. Associada a Escoltes Catalans compta amb uns 100 nens. Foulard negre i groc.
Agrupament Escolta Montnegre
Des de 1959 educa infants i joves en valors escoltes del voluntariat. Moviment voluntari per l’educació en el lleure d’infants i joves, oferint l’aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta i guia. Persones solidàries i compromeses.
Agrupament Escolta Montserrat
Ja hem entrat a formar part del Cyber-Escoltisme! A partir d'ara, desitgem estar encara una mica més propers a vosaltres, ja sigueu escoltes, pares d'escoltes i amics. Mostra el què aprenen els infants i joves tot jugant.
Agrupament Escolta Mossén Jaume Oliveras
El Cau és com anomenem l'AE Mossèn Jaume Oliveras de La Garriga, del moviment de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya. Compartim símbols escoltes: el fulard, que distingeix l'agrupament (verd i vermell); la camisa, i les anelles.
Agrupament Escolta Palamosí
Entitat emmarcada dins del moviment escolta català i afiliada a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Fundat el 1969 i havent passat prop de 700 persones de la vila, l’agrupament segueix amb la tasca educativa que en va motivar crear-lo.
Agrupament Escolta Pere Quart
El cau és cada dissabte de 16.30 a 19h, cada excursió durant el curs, cada campament de Nadal, Setmana Santa i estiu… Un lloc per aprendre i gaudir d’un grup d’amics i amigues i caps amb els quals vius experiències inoblidables. Un lloc de trobada.
Agrupament Escolta Polaris
Pertany a la FEV dins del Movimient Scout Catòlic. Tots els dissabtes ens reunim en el local del grup per desenvolupar les activitats específiques de les diferents branques. Punt de Trobada Jove (Camí del Calvari s/n) La Vila Joiosa (Alacant).
Agrupament Escolta Puif d’Afrou
Web de l’Agrupament Escolta Puif d’Afrou de La Cellera de Ter. Pren el nom de Puig d'Afrou, la muntanya que presideix el poble i s'agafen com a color del fulard el verd amb ribet marró, colors dels castanyers molt presents a la zona de les Guilleries.
Agrupament Escolta Rakxa
Associació escolta situada al barri de Poblenou, a Barcelona. Sota la filosofia de l'escoltisme, duem a terme actitivitats per als més joves tant a la ciutat com a la natura. Història, calendari i campaments…
Agrupament Escolta Rakxa
Sóm l'Agrupament Escolta Rakxa del Poblenou, Barcelona, membres d'Acció Escolta de Catalunyaa. Si ens vols conèixer i saber la nostra història, activitats, i moltes més coses, visita'ns.
Agrupament Escolta Sagarmatha
Facebook de l'Agrupament Escolta Sagarmatha, un agrupament escolta pluriconfesional, coeducatiu i català, associat a la Germanor Escolta de Catalunya. Des de fa més de 10 anys ensenyem un escoltisme tradicional als nens del barri.
Agrupament Escolta Sant Ferran
Agrupament de joves de l’Eixample de Barcelona. Va començar a l'estiu de 1981, quant un grup d'infants de la parròquia de Sant Ferran de Barcelona marxava de campaments a la Garrotxa. Va ser el naixement d’aquest agrupament.
Agrupament Escolta Sant Francesc Xavier
L’agrupament va néixer l’any 1983. A l’escola Sant Francesc Xavier d’Horta es va formar un grup excursionista. Uns mesos després els pares d’aquesta escola van decidir formar un agrupament escolta, i es van posar en contacte amb Escoltes Catalans.
Agrupament Escolta Sant Joan de Gràcia
Dels Minyons de Catalunya. Amb apartats per totes els nivells: Els castors, els llops i les daines, els ràngers i les noies guies, els pioners i les caravel·les, el truc i l'equip de caps. Documentació gràfica.
Agrupament Escolta Santa Maria de Vista Alegre
Associació de lleure que proposa acompanyar l'infant i al jove en la formació. Activitats de lleure orientades a l'entorn natural, cultural i social. Tallers, activitats de coneixença i de cohesió de grup i descoberta de l'entorn. Sortides cap de setmana.
Agrupament Escolta Skues
Entitat d'associacionisme educatiu ubicada a Sants i que té com a finalitat principal educar infants i joves a través de l'escoltisme. Parròquia dels Dolors de Barcelona. Revista Skua.
Agrupament Escolta Taciplà
Agrupament Escolta que neix l’any 2009. Un col·lectiu de joves d’Alpicat, vinculatas a les activitats del lleure es van proposar formar part de l’escoltisme, realitzar activitats amb els infants i joves del poble durant el curs i no només durant l’estiu.
Agrupament Escolta Xiprers al Vent
Associació de joventut i lleure fundada l’any 1992. Entitat educativa que creiem en l'educació no formal del món del lleure. El més important és aconseguir que els nens i nenes creixin com a persones i siguin protagonistes del seu propi creixement.
Agrupament Scout Rabindranath Tagore
L’Agrupament Scout Rabindranath Tagore es va fundar l’any 1977 als locals de la comunitat de Franciscans del carrer Bertran, però no va ser fins el 1978 que va obtenir el reconeixement oficial per part de l’Organització Mundial del Moviment scout.
Amescoltes, la Xarxa de Suport a Escoltes Catalans
Iniciativa que canalitza el suport de persones de manera efectiva per a que Escoltes Catalans dugui a terme el projecte d’educació en la llibertat i en el compromís social, malgrat les dificultats creixents amb què es troben els moviments d’escoltes.
Associació Catalana de Scouts - WFIS Catalunya
Associació membre de WFIS-Europa des del 2006. L'Associació Catalana de Scouts és una entitat catalana que mitjançant el mètode scout forma joves i infants, per tal de desenvolupar en ells un esperit crític i un compromís envers el seu entorn.
Associació Cultural Els Llobatons de Sant Dalmai
Pàgina de l’Associació Cultural Els Llobatons de Sant Dalmai, poble que forma part del municipi de Vilobí d’Onyar (La Selva). L’objectiu de l’associació és fer passar una bona estona a la gent de Sant Dalmai. Activitats organitzades.
Associació Diocesana d'Escoltisme - Escoltes de Menorca - MSC
Associació privada de seglars en l' Església Catòlica que vol contribuir al creixement del i de les joves, i ajudar-los a realitzar plenament les seves possibilitats físiques, intel·lectuals, socials i espirituals. Grups del moviment i organització.
Associació juvenil centre júnior Atalaia
Associació de temps lliure, cultural, recreativa i excursionista, fundada en 1982 i independent del Moviment Diocesà Catòlic Júniors M.D. des de 1992. Ofereix els seus serveis a xiquets i joves de 8 a 16 anys. Eixides, campaments i dades.
Brownsea
Servei de venda i distribució de tot aquell tipus de material d'escoltisme, natura i muntanya necessari per al desenvolupament de les activitats de les entitats escoltes i guies, esplais i d'altres entitats d'àmbit infantil i juvenil. Barcelona.
Centre Marista d'eScoltes
Pàgina del Centre Marista d'Escoltes, associació de tots els agrupaments escoltes promoguts per la Comunitat Marista a Catalunya. Mapa dels grups, branques, projecte educatiu i fitxa de cada agrupament.
Centres Escoltes
Funcionen de manera autogestionada pel grup que allotja (cuina, neteja, serveis...), crea condicions ambientals específiques i es doten d’instal·lacions respectuoses amb el medi ambient. Agrupaments, escoles, esplais i entitats d'educació en el lleure.
Diari Bloc de l'Agrupament Escolta i Guies Sa Marjal
Diari de l'Agrupament Escolta i Guia Sa Marjal de Sa Pobla (Mallorca). actualitat i sortides. Els qui per primera vegada entraven dins la cova, van quedar bocabadats i els qui ja l'havien vista també... És una cova fabulosa aconsell anar-hi.
El Cau - Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII
Vine al Cau! L'A.E. Joan XXIII és un petit espai on jugant, fent tallers, sortides, campaments, rutes... poder divertir-te i rebre una educació complementària en el lleure.T'esperem! Vista'ns! Aquí teniu algunes webs interessants de temes escoltes.
El Cau - Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII - Bloc
Web de El Cau - Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII de Martorell, municipi del Baix Llobregat. Inclou completa informació del moviment i de les seves activitats. Envia'ns la teva adreça de correu electrònic si vols rebre periòdicament els titulars.
El Cau - Agrupament Escolta i Guia Rocaguinarda
Entitat d'educació en el lleure formada per joves voluntaris/es. Oferim als nens, nenes i joves l'aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta i guia, amb l'objectiu de que cada noi i noia esdevingui protagonista del seu creixement.
El Teu Racó
El espai a Internet del El Teu Racó. Blog de la Campanya de Formació i Animació de Juniors M.D. curs 2008 - 2009 al País Valencià. El contingut de la web en valencià és mínim.
Els Escoltes en el Món
Totes les dades del moviment escolta. L'Organització Mundial del Moviment Escolta compta amb més de 25 milions de membres actius en 216 països i territoris. Prop de 200 milions de persones han estat Scouts. Patricia Giner Varó.
Escola Força - Cursos
Més de 25 anys formant educadors. Ofereix cursos i recursos perquè els educadors i educadores desenvolupin i millorin la seva tasca amb els infants i joves. Ofereix coneixements teòrico-pràtics, tècniques, eines d’animació i formació específica.
Escola Lluerna
Nom que donem als serveis de formació de la Federació d'Escoltisme Valencià. Porta més de 15 anys oferint formació als agrupaments escoltes. La formació ha anat millorant gràcies aportacions de formadors i formadores, cursistes i agrupaments.
Escoltes Catalans
Web oficial Escoltes Catalans, l'associació laica de l'escoltisme català. Hi trobareu el les adreces dels agrupaments, explicacions sobre l'associaicó, i el cau virtual. Un projecte educatiu que ajuda a formar persones sinceres, actives i compromeses.
Escoltes de Menorca
Escoltes de Menorca, Associació Diocesana d'Escoltisme de Menorca. L’any 1913-1921 es crea un grup lligat a l’Ateneu Literari i Artístic de Maó. Informació, agrupaments, formació, publecacions, actualitat, acampades i serveis i web d’interès.
FCEG - Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge
Agrupa a les dues Federacions d’Escoltes que hi ha a Catalunya: Escoltes Catalans i Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya. 75 d’escoltisme a Catalunya. Publicacions, missió de l'escoltisme, notícies i dades de l'entitat.
Federacio d'Escoltisme Valencià
La Federació d'Escoltisme Valencià (FEV) és un moviment educatiu al servei dels xiquets i joves valencians basat en els principis de l'escoltisme del desenvolupament social. Agrupa les tres associacions diocesanes d'escoltisme de la Comunitat.
Fundació Escolta Josep Carol
Fundació catalana laica de l'escoltisme. La Fundació Carol, creada per Escoltes Catalans, té com a missió promoure l'educació d'infants i joves en la ciutadania responsable. ESCA-Serveis Educatius i de Lleure, acampada.org, activitats d'estiu ...
Fundació Josep Sans
Fundació vinculada a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Entitat d’àmbit català, que té l a missió de col·laborar en l’educació dels infants i joves amb el suport a moviments i institucions de joventut catalanes que empran el mètode escolta i guia.
Fundació Maria Ferret
Blog oficial d'aquesta fundació. La Fundació Maria Ferret, des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca. L'Escoltisme i el Guiatge de Mallorca.
Fundació Scout Sant Jordi
Finalitat de contribuir a la promoció de la infància i la joventut, considerant que l'escoltisme és la forma per fer-ho. El 23 d'abril de 1997 es constituí la Fundació Sant Jordi per a l'Escoltisme Valencià, iniciativa del Moviment Escolta de València.
Fundació Scout Sant Jordi
Promoció de la infància i joventut, i considerant que l'escoltisme és un forma molt privilegiada per a fer-ho, el 23 d'abril de 1997 es va constituir la Fundació Sant Jordi per a l'Escoltisme Valencià. Naix iniciativa del Moviment Escolta de València.
Fundació Sout Sant Jordi
La finalitat principal és la de contribuir a la promoció de la infància i la joventut, considerant que l'escoltisme és un forma privilegiada per a fer-ho. Iniciativa del Moviment Escolta de València per trobar noves fórmules de participació al moviment.
Gemanor Escolta de Catalunya
Web de la Gemanor Escolta de Catalunya. Els seus propòsits com a institució queden reflectits en la seva declaració de principis. La GEC es composa principalment pels seguents grups: Agrupaments Escoltes, Grups de Treball i Escola de Formació Escolta.
Grup Escolta Cotopaxi
Fundat al 1992 per Luis Marco Benlloch. mestre del poble. La seua experiència en escoltisme data de 1954 amb els rovers de Montcada. Ha fundat grups a Massamagrell, Granada, Parròquia de San Fernando Rey (Valencia), Xella i Marines.
Grup Escolta Galzeran
Pàgina web del Grup Escolta Galzeran de Martorelles, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Pertanyen als Escoltes cata-lans. Calendari d’activitats, recursos, utilitats, caps, ex-caps, fotos, fòrum i links vinculats.
Història de l'Escoltisme en Català
Història de l'escoltisme en català: L'escoltisme mundial: Baden Powell. L'escoltisme a Catalunya. Els agrupaments a la ciutat de Tarragona. Josep Ma. Batista i Roca fou qui introduí l'escoltisme a Catalunya l'any 1927.
JouScout.com
Web pel voluntaris que dediqueu part del vostre temps a la tasca de fer de cap. He gaudit del privilegi d’exercir de monitor en totes les branques de l’escoltisme, des de Castors fins a Truc; també Cap d’Agrupament a l’AEG Guillem de Balsareny.
Juniors del Carme
Bloc dels Juniors Mare de Déu del Carme de Sueca. Activitats, eixides i campaments, enquestes, arxius del blog i enllaços. Al llarg dels 25 anys d'història del nostre centre han passat moltes aventures i anècdotes. Convivència a Castell de Castells.
Juniors Sant Josep
Web dels Juniors Sant Josep d'Ontinyent (Vall d'Albaida). A aquesta fulla trobaràs informació sobre les properes activitats del centre. Enguany celebrem el 35 aniversari de falles i campaments. Va ser a l'any 1974.
Juniors Sts Joans Meliana
Grup juvenil per construir un estil de vida amb arrels cristianes. S'agrupen per nivells, (xiquets i xiquetes de la mateixa edat). Història del nostre Centre. Estem d'enhorabona, els Juniors Sts Joans Meliana cumplim 40 anys.
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Demarcació de Vic
Associació juvenil de lleure fundació l’any 1956. Actualment compata amb uns 500 membres participans entre caps i escoltes. Grups, apunts recents, continguts, galeries d'imatges, fòrum, links i contacte. Secretaria tècnica els dimarts i divendres.
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Sector I
Agrupaments del Sector I dels Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Equips del Sector, equip Motor, equip de FoCa, equip de branques, STUFFA, recursos pels caps, el dossier de campaments, firmes de dossier, Escola de Formació, FoCa, …
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Vallès Maresme
Espai web dels Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya [MESGSJC] de l’Agrupament de Vallès-Maresme situat a Granollers. Grups, apunts recents, galeries d'imatges, fòrum, continguts, links, i calendari d’activitats.
Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya - Demarcació de Girona
Nexe entre la institució global (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) i les entitats (agrupaments), que porten a terme l'acció educativa directa. Vetlla pels agrupaments del seu territori, coordinar, orientar i formar els seus voluntaris i voluntàries.
Minyons i Guies de Catalunya
Minyons i Guies de Catalunya (MEG) som una entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre que oferim als nens, nenes i joves l’aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta i guia. Som 13000 escoltes i guies.
Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca
Pàgina Principal del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca. 50 anys d’escoltisme a Mallorca. Agrupacions locals. Escoltisme, Escoltes, Scouts, Boy Scouts, MEGM. L'escoltisme a l'Illa de Mallorca va començar l'any 1956 de la mà de l'Eladi Homs.
Moviment Laic i Progressista Catalunya
L'MLP es defineix com una eina per a una transformació en profunditat de la societat partint de la base de l'ideari laic i progressista. Enguany organitza la seva trobada general a Sant Feliu de Llobregat. Pla estratègic, i l'escola de covivència.
Noies i Xics de les Barraquetes
Les Noies i els Xics de les Barraquetes naixem de quatre entitats: El Cau, N’em Tokats, AAVV “El Pla” i el Centre Social “La Vila”, tots de Martorell, degut a la necessitat comuna d’ajudar en la autogestió dels projectes anuals propis de cada entitat.
Refugi Camp Escolta Sa Torrentera
Finca amb una extensió de 23.000 m². Església parroquial de Sant Pere de Sencelles (1705), creus de terme a l’entrada de cada poble: Creu de Can Maví, de Sa Cometa, de S'Era d'En Pelat i des Rafal. Esglésies de Sant Cristòfol a Biniali i altres, ...
Tro de Bac
IIª trobada de caps de les associacions del País Valencià, Catalunya i Balears dels moviments escoltes MEGSJC, EM-MSC, MEGM, FEV. Alcossebre 31 de març de 2002. Fotografies, articles, agenda, comentaris.
Xarbot
Benvinguts a la Vila Escolta Virtual del Moviment Escolta i Guies Sant Jordi de Catalunya. Teniu ganes d'explorar nous límits per al vostre agrupament, si no us fa por el que és desconegut.
XarxaMEG
XarxaMEG som persones que en algun moment hem estat vinculades al Minyons Escoltes i Guies o que simpatitzem amb el moviment. Som grups de suport als agrupaments, grups d’antics membres, grups de pares i mares. Una xarxa de xarxes ...
Xiprers al Vent
Pàgina web oficial del cau Xiprers al Vent de Figueres, a l’Alt Empordà. És un agrupament escolta depenent de la Salle de Figueres. Site web en contrucció. Fotografia del cau al complet.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT