ESCULTURA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
[EdT] Escultòric de Torrelavit
Concurs d'escultura urbana de Torrelavit (Alt Penedès). L’Escultòric de Torrelavit neix de la voluntat de l’Ajuntament de promocionar l’escultura, una proposta original i de qualitat, que serveix per atraure la visita de turisme cultural al poble.
A. Orell, artista de Mallorca | Pintura. Escultura. Humor
Pintor, escultor i dibuixant (Palma, 1927). Estudià Belles Arts a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics, de Palma. Com a pintor, ha exposat individualment a Sóller (1970) i a Palma (1979), i ha participat en nombroses exposicions col·lectives.
Abelli, Ció. Escultura
Informació i exposició virutal d'aquesta escultora especialitza escultures en bronze de temàtica femenina. Informació sobre el seu monument a l'actriu norteamericana Ava Gardner (Tossa de Mar).
Agustí Roqué, Escultor
Amb consolidada trajectòria artística des dels 70, és dels més destacats en la tradició de l’escultura catalana de ferro. Després de residir a Londres deu anys, l’obra té un component de tradició escultòrica anglosaxona amb una consciència urbana.
Andreu Maimó
Pàgina de l’Ajuntament de Felanitx (Mallorca), que conté una colecció visual de figures i escultures de l’artista felanitxer Andreu Maimó. És un reconeguts artistes de les Illes Balears.
Andreu Romera
Lloc web de l’Andreu Romera, jove artista, pintor i escultor de Granollers, al Vallès Orientalí. Exposa part de la seva obra en pintura i escultura al seu blog personal. Altres informacions: el seus amics artistes, arxiu del blog i el meu perfil complert.
Anna Cayuela
Neix a Manresa (1964), llicenciada en belles arts, comparteix activitat artística en docència i l’estudi d’art. Escultura, pintura, objec-tes personals, culturals i material. La creativitat d’una vida consisteix en la capacitat d’articular el seu idioma.
Antoni Joan Riera i Pascual
Antoni Joan Riera i Pascual (Arenys de Mar, 1578-1638) fou un escultors català notable del primer terç del s XVII, que treballà a Madrid, Valladolid i Catalunya. Es desconeix on i com es desenvolupà la seva etapa formativa, i la producció primerenca.
Antoni Miquel Morro
Antoni Miquel (Barcelona 1980). Com escultor i docent estic treballant vinculant la producció i difusió de l’obra artística amb corrents de pensament contemporani que busquen redefinir la relació de l’individu amb el altres i amb el seu entorn.
Antonio Ponz Piquer
Antonio Ponz Piquer (Begís, 28 de juny de 1725 - Madrid, 4 de desembre de 1792), va ser un pintor i escriptor il·lustrat valencià. L'any 1773 fou elegit membre de la Reial Acadèmia de la Història i el 1776 de la Reial Acadèmia de Belles Arts de St Ferran.
Apel·les Fenosa i Florensa
Apel·les Fenosa (Barcelona 1899-París, França 1988) fou escultor, dels destacats del s. XX. Va néixer el 1899 a la ciutat de Barcelona. Inicià els estudis a l’Escola Municipal de Barcelona i va treballar al taller de l'escultor Enric Casanovas i Roy.
Ares escultor
Espai que mostra processos de creació d’escultures, dibuixos, tècniques, intenta ensenyar camins que porten a l'obra. José Antonio Ares i Río, nascut a Lleó el 1968, viu a Barcelona des del 1979, estudià Belles Arts a la Universitat de Barcelona.
Arístides Maillol
Nascut al 1861, considerat un dels més grans escultors del segle XX. Un museu li ret homenatge a la casa de Banyuls on va viure a partir de 1910. Banyuls de la Marenda.
Arnau Casanoves de la Hoz - Pintura, escultura
Em dic Arnau Casanoves, vaig néixer a Reus el 1988. Des de fa anys tinc la pintura el principal mitjà d’expressió, més tard tècniques com l’escultura, gravat, fotografia, ceràmica, … Al la meva vida com artista, he procurat hibridar-los tant com puc.
Art en Pedra i Metall de Xesus
Enamorat de l'escultura i del treball en metall, la seua família fa més de cent anys que s'ha dedicat a fer útils en llanda. Interessat en donar relleu al metall, experimenta amb tota classe de metalls aplicant tècniques tradicionals i noves tecnologies.
Artur Aldomà Puig
Artur Aldomà (1935, Reus, Tarragona) és un historietista, dibuixant, pintor i escultor català. Va començar fent historieta i durant els anys 50 i 60 va publicar la seva obra gairebé exclusivament a l'estranger, col·laborant amb guionistes com Víctor Mora.
Bonaventura Ansón: Artista escultor i pintor
Pàgina web d'en Bonaventura Ansó, artista de les comarques gironines, fill de Tossa i resident a Quart. Portafoli de pintures, escultures, gravats i dibuixos. La complexitat que comporta en el meu cas, varietat de disciplines i tècniques en cada una…
Camí, escultor. Temps de Sibil.les
Josep M. Teixidó Camí neix a l'Espluga Calba, Lleida, viu i treballa d’escultor a Badalona, sobretot ferro. Professor d'Escultura a l'Escola Massana des de 1978. Graduat en Escultura a l'Escola d’Arts i Oficis Barcelona el 1976. Llicenciat en Escultura.
Camil Bofill - Realisme
Artista català, Neix a Torelló el que respon a una necessitat creativa a partir de l'inconscient, rastrejant a través dels somnis. Una temática plena de figuracions que plasmen un ventall de sensacions oníriques en l'espectador. Pintures i escultures.
Can Ginabreda - Bosc d'escultures
Restaurant, taller i espai d’art. Xiscu Cabanyes Collell (Serinyà 1945), escultor autodidacte, es dedicà a partir de 1975 a la construcció del “Bosc d'escultures” de Can Ginabreda, a Porqueres (Pla de l’Estany). Festes al bosc i artistes convidats.
Cartó - Artesania i disseny
Taller dedicat a elaborar figures de paper maixé i altres productes artístics i artesanals que tenen com a base el paper. Va iniciar l’activitat l’any 1992 i des de llavors s’ampliat el catàleg, que actualment està format per més d’un centenar de figures.
Coma Forja Artística
Tota mena de treballs en ferro forjat combinat amb d'altres materials. En aquest lloc web trobarà solucions elegants i originals per a omplir i decorar e lsespais. La meva passió amb el món del ferro forjat va començar a l'Escola d'Arts i Oficis de Vic.
Crespí Alemany: Artista pintor i escultor de Mallorca
Pàgina web oficial de l'artista pintor i escultor de Mallorca Guillem Crespí Alemany. L’art en mi raja com una espècie d’albelló natural. Així com l’aigua surt de les pedres, de vegades d’una forma permanent i espontània. Les imatges mentals de les obres.
Cristalplatino, artesanIa en vidre
Des de 1960 joieria i escultures. El primer contacte amb el vidre es va produir en l'empresa que passi nou anys de la meva vida fent rètols d'neon, tot es feia amb bufadors de mà i de taula amb el que vaig adquirir gran destresa en el maneig de bufadors.
David Callau Gené, Escultor
Pensaments envaeixen el meu espai. Porto a la sang partícules de color que caminen per un món real. Obsevo aquesta realitat per transformar-la i dibuixar-la abandonant totes les normes estabrertes. Em deixo portar per les meves reconegudes traçades.
Departament d’Escultura de l’UPV
El Departament d’Escultura té com a objectiu d’adequar la docència que imparteix a les necessitats de l'alumne de Belles Arts, de manera que li permeti la seva incorporació a la societat actual amb els coneixements per afrontar reptes de futur.
Domènec Batalla - Escultor i pintor
L’any 1944 nat a València d'Alcàntara (Càceres). De petit es trasllada a Ripoll. L’any 1971 realitza la primera exposició a Ripoll. Des d'aquestes pàgines esteu invitats a veure el meu món màgic d'astres, arrels i imaginació. Vaig trepitjant camins muts.
Efraïm Rodríguez
Web de l'escultor Efraïm Rodríguez. Efraïm Rodríguez Cobos, és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona el 1999, resideix a Granollers (Vallès Oriental), currículum, obra, premsa, exposicions anteriors, enllaços, i contacte.
El Borni - Escultor a Girona
El Borni és Lluís Gálvez Urbano, escultor que resideix i té el taller a Can Borni, aprop de Sant Andreu Salou (Gironès). Lentament la vena artística va esculpint una forma de viure, una forma més de respirar per mi. Utilitzo materials que ja han viscut…
El Profeta de Gargallo
Biografia i obra de Pau Gargallo. Malgrat els humils orígens i allunyat dels ambients intel.lectuals, Pau Gargallo va arribar a ser una figura fonamental de l'art en el París de començaments de s. XX, on va fer aportacions decisisves en l'escultura...
El Taller
Taller, dirigit per Arnau Codina, d’artesans especialitzats en l'o?ci de crear i restaurar imatgeria festiva i bestiari popular, o altres elements dels processos escultòrics o d'emmotllats, ?dels als mètodes tradicionals, no renúncien a les innovacions.
Elisa Arimany
Bitàcola de l'artista escultora cerdanyolenca. La seva obra caracteritzada per la valoració dels materials, per la qualitat del disseny, per la riquesa de l’acabat i per la seva vocació de dotar de sentit simbòlic als seus treballs de caràcter artesanals.
Els Corrúpies
Són peces massisses que no passen pe la cocció al forn. No hi ha escrits que expliquin el què són, excepte alguna concordança de diferents autors de la base de dades de la biblioteca de la RAEL. Tot ho he après de converses amb gent gran...
Emili Armengol
Emili Armengol, un dels escultors catalans de la modernitat amb més domini dels medis expressius i més força creativa. L’evolució natural, sincera, d’un artista, permet una sèrie de variacions, que troben una plena justificació en la seva concatenació.
Emili Colom - Escultor
Emili Colom i Comerma neix a Barcelona l’any 1924. Fill i net d’escultors estudià a la Llotja i a l’Escola Superior de Belles Arts de Sant Jordi. En l’exposició de final de curs li atorgaren el premi especial concedit per l’Escola als deixebles més aptes.
Enric Clarasó i Daudí
Enric Clarasó, Sant Feliu del Racó 1857-Barcelona 1941, fou escultor modernista l’estil del qual transita entre el costumisme i el simbolisme. Va freqüentar els cercles de Rusiñol i Casas. El seu estil es relaciona amb el de l’escultor Josep Llimona.
Enric Pla Montferrer, escultor i forjador
La vida m’ha portat a ser escultor i forjador d’ençà que un bon dia em vaig deixar captivar pel foc i la matèria. Aleshores em vaig adonar que a través de la forja i l’escultura podria expressar els meus sentiments, les meves emocions i sensacions…
Enric Pladevall
Nascut a Vic (Osona) 1951, Enric Pladevall té un taller, un hort on assaja aquest aprenentatge de la forma i l’entorn. L’olivar, situat a l’Alt Empordà. El 2002 realitza “l’Anell de Foc” a la plaça Major de Vic, una escultura monument de 24 h. de durada.
Ernest Altés | Escultor catala
Neix al 1956 a Vic (Osona). De petit, té una relació amb la natura global: mar (Llançà, Cap de Creus, ...), interior (Plana de Vic) i muntanya (Les Guilleries, el Cabrerès, el Pirineu, ...) i amb el camp i el bestiar (Horta de la Serra de Sant Ferm).
Escriny Miniatures
Pàgina d'Escriny Miniatures. Reproduccions artesanes de les figures. PackGegants, Mustafa, Elisenda, Cavallet. Bestiari. Les vostres miniatures. Consulteu pressupost per a reproduïr els vostres gegants.
Escultura tàctil - Ana Marín
La idea d’escultura tàctil neix de la inquietud de compartir i de l’estudi de la cultura i els sentits. L’escultura d’objete tridimensional seveix per a una activitat contemplativa i un objete de coneixement empírico. La versió en català no és operativa.
Exposició Lidó Rico
El Bonart exposa una mostra dels treballs de l'artista murcià Lidó Rico (Iecla, 1968). Lidó Rico, treballa amb el propi cos per a aconseguir escultures amb resina que amb diversos colors i als quals la llum extreu innombrables matissos.
Ferran Aguiló
Obra en escultura d’en Ferran Aguiló. Fotos de diferents coleccions de les reconegudes obres 'orgàniques' de l'escultor mallorquí, fetes amb materials reciclats. Ferran Aguiló, l’escultir mallorquí és nascut a Palma 1957, actualment viu a Campos.
Ferro Forjat
Des de l’any 1968 dissenyem i fabriquem tot tipus de peces en ferro forjat per a decoració i il·luminació d’interiors i de jardins, reixes, baranes, passamans i portes. Models propis que podem adaptar. Peces a mida. Restauracions. A l'engròs i al detall
Forja Artística Isma Parera
Pàgina informativa de la forja artística Isma Parera, modelador del ferro, a cops de martell, des de la comarca del Pallars Jussà. Fotografies d’alguns dels seus treballs realitzats, dades i llistat d’enllaços d’artesants d’aquesta contrada.
Forjadors de Besalú | Forjadors i artistes del metall
Gran sort la de Forjadors de Besalú, de comptar amb tant i tan bon material fotogràfic, gràcies al qual es pot observar el procés de creació de l’escultura “Aires de forja”. fins a Dilluns de Pasqua a Besalú, els forjadors fem la nostra trobada.
Francesc Carulla, Escultor-Pintor
Web de Francesc Carulla Serra (Barcelona 1927) . Apren escultura al taller del pare l’escultor Francesc Carulla i Ribera l’any 1944. Estudis d’escultura a l’Escola Superior de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. També té títol de professor de dibuix.
Francisca Llabrés, escultora
Web de l’escultora mallorquina Francisca Llabrés, autora de l’escultura al Santuari de Lluc "La Bella Dona" a la primera víctima de la violència de gènere a Mallorca, realitzada amb pedra del monestir. Formes humanes, conceptuals, busts, rostres, …
Frederic Marès i Deulovol
Frederic Marès i Deulovol (Portbou, Alt Empordà, 1893 - Barcelona, 1991) fou un escultor català. Biografia, distincions, obres, bibliografia, enllaços externs. Informació del Museu Marès de la ciutat de Barcelona.
Fundació Apel·les Fenosa
L’escultor Apel.les Fenosa (Barcelona 1899 - París 1988) va deixar una obra important, amb centenars de peces realitzades entre França i Catalunya. La Fundació presenta al públic les seves col.leccions permanents d´escultures originals.
Fundació Josep Cañas
Institució de l'Ajuntament de Banyeres del Penedès constituïda com a organisme autònom local, amb personalita jurídica i patrimoni propis. Objectiu: estudiar, recuperar, exposar i promocionar l'obra de l'escultor Josep Cañas, conforme al seu desitg.
Gabriel Escultor
Gabriel és escultor, ha realitzat exposicions al Centre D'Art Santa Mònica, la Fundació Miró, la Galeria Joan Prats de Barcelona, la Galeria Fernando Alcolea de Barcelona i Nova York, la Fundació Espais de Girona i la Fundació Vila Casas de Barcelona.
Galeria Natràlia Ferré
La galeria d’art Natàlia Ferré és un espai d’art on podreu trobar l’obra de Natàlia Ferré i exposicions temporals d’altres artistes emergents i consolidats que treballen en diferents disciplines com l’escultura, la ceràmica i la joia d’autor. A Montblanc.
Guillem Sagrera
Guillem Sagrera (Felanitx, Mallorca, ca. 1380 — Nàpols, 1456) fou un arquitecte i escultor mallorquí de l'últim gòtic. Taula de continguts: Obra a Perpinyà, obra a Palma, període italià, obres, vegeu també i enllaços externs.
Gustau Violet
Gustau Violet (Tuïr, 1873 - Perpinyà 1952) fou un escultor i escriptor nordcatalà. Es formà en arquitectura a l'Académie des Beaux-Arts de París, però aviat preferí l'escultura. S'abocà a un art antiacadèmic, basat en l'expressió de la raça catalana…
Ivan Egea | Escultor, pintor i restaurador
Neix a Arbeca (Lleida) el 1981. Reinventa formes sinuoses femrnines, parla de sensualitat i maternitat. Després d’estudiar a Lleida s’instal·la a Barcelona i cursa Belles Arts a l’UB. À Itàlia practica d’escultor a l’estudi-taller de Pietrasanta (Itàlia).
Jaume Canet Adrover - ferrer escultor
Pàgina de l’artista i escultor felanitxer Jaume Canet Adrover (Felanitx, Mallorca 1966). Exposicions individuals i col·lectives, col·laboracions professionals, dibuixos, referències, facebook i l’escultor. Escultura contemporànea de les Illes Balears.
Joan Barrera i Ferrer
Joan Barrera (Arenys de Mar, 1872-1961) dibuixant, pintor i escultor. Compagina l'activitat docent artística amb la d'escultor de làpi-des i monuments funeraris. De caràcter esquerp, tímid i retret va propiciar una obra no nombrosa però rica en matisos.
Joan Escudé - Escultor
Pàgina de l'escultor barceloní Joan Escudé Monhuió. Un desplegament artístic en estat pur. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, en l'especialitat d'Escultura. Té obres en diversos Museus i Fundacions d'Europa i USA.
Joan Sala, Escultor
Joan Sala i Fàbrega neix l’any 1942 a Sant Privat d’en Bas, la Garrotxa, Girona. És el germà gran dels dos fills que van tenir en Ramon i la Francesca. L’any 1967 es va casar amb la Maria i van mudar-se a Sant Joan les Fonts, on rncara viuen.
Jordi Casamajor - Escultura
Web d’Escultura de Jordi Casamajor. En aquesta pàgina podeu veure algunes de les obres més representatives d'aquest escultor. Jordi Casamajor és un escultor andorrà llicenciat en Belles Arts que viu i treballa a Andorra.
Jordi Diez Fernandez. Escultor
Creador d’escultures d’acer inoxidable. Jordi Díez Fernández neix a Valladolid el 1966. Estudia Belles Arts a la Universidad Complutense de Madrid, i es licència Suma Cum Laude en escultura. Actualment viu i treballa a Centelles (Osona).
Josep Alcoverro i Amorós (Tivenys 1835-Madrid 1908)
Escultor (Tivenys (Baix Ebre), 1835 - Madrid, desembre de 1908). Estava establert a Madrid, on va realitzar la major part de la seva obra. Format a l'Escola Superior de Pintura i Escultura i al taller de l'escultor valencià Josep Piquer i Duart.
Josep Cañas i Cañas - Viquipèdia
Josep Cañas (1905-2001, Banyeres del Penedès) fou dibuixant i escultor. L’aprenentatge fou autodidacte, però va fer cursos a l'Escola d'Arts i Oficis de Vilanova amb Damià Torrents i Joaquim Mir. Els primers quadres de temàtica mediterrània i camperola.
Josep Cerdà
Josep Cerdà i Ferré és escultor i catedràtic d’escultura de la Universitat de Barcelona. Degà de la Facultat de Belles Arts de la UB de 2001 a 2004. Director del Departament d’Escultura de 1995 a 1999. Actualment coordina el grup de recerca reconegut.
Josep Ginestar - Catàleg d'obres
Benvinguts a la pàgina web de Josep Pedós i Ginestar, artista escultor. Esta web conté una recopilació de les seues obres, extretes de catàlegs publicats i altres fonts i digitalitzades per a la www.
Josep Massana, Escultor
Neix el 1957 a Sant Pau d’Ordal (Alt Penedès), on viu i treballa al taller d’ebenisteria familiar. Al 1974 coneix la talla, de mà de l’interiorista i tallista Pere Puig qui l’introdueix també en el dibuix i l’escultura en fusta. Investiga autodidactament.
L’art als carrers d’Olot
Durant els últims anys, l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot ha catalogat tot els seu patrimoni tant cultural com natural, amb l’objectiu de conèixer i difondre aquest tresor. Una de les modalitats que més s’ha treballat és la de l’art al carrer.
L’Olivar
Projecte transversal que engloba propostes en un concepte comú: l’amor per l’art i la natura. Està en un camp d'oliveres al poble de Ventalló, a l'Alt Empordà, convertit en projecte artístic. Espai dinàmic, a l’entorn escultures, on es creen sinèrgies.
L'art de la forja
Web de Victor Cunillera artesà de l'Associació d'Artesans de Gràcia. Els seus treballs son funamentalment realitzats en ferro forjat. Anys després, sense deixar els treballs artístics, vaig encaminar la meva activitat al sector de la construcció.
Lau Feliu Maspons - Artista Escultor
Artista, escultor, joier, pintor i il·lustrador de Barcelona. Destaca l’obra d’escultures en bronze i fusta. Obres de temàtica religiosa. Combina l’escultura, amb la joiera, la il·lustració i la pintura. Medalla de bronze en el Saló de Tardor de Marsella.
L'Esculture Fruit
Entitat dedicada al tallat i escultures amb fruites, verdures i decoracions, al seu front el mestre Manuel Delfa. Molt vinculat al municipi de Llimiana (Pallars Jussà), a qui l'uneix grans lligams d'amistat i estimació amb totes les persones.
Llotja Escultura
Bloc d’Escultura de l’Escola Superior de Disseny i d'Art Llotja de Barcelona. L’any 1871 es crea l'Escola Lliure de Pintura, Escultura i Gravat sota una altra denominació. L'Escola Llotja va passar a ser l'Escola d'Arts i d'Oficis Artístics de Barcelona.
Lluís Cera | Escultor
Pàgina oficial de l’escultor Lluís Cera (Barcelona, 1967), 1r Premi XXVIII Bancaixa, 1999. És possible trobar algunes de les escultures de Lluís Cera en exposicions permanents. Lluís Cera, Obres, galeries, exposicions, biografia, premsa, i contacte.
L'Obrador del Burot
Pàgina d’aquest taller d'arts plàstiques, dibuix, pintura, escultura, cartó pedra i ceràmica al districte de Gràcia de Barcelona. Qui som, localització, cursos i monogràfics. Cursos, informació, fotos, horaris i preus.
Manuel Cusachs - Escultor i Pintor
Personal de l’escultor Manuel Cusachs on es mostra gran part de la seva obra. Seccions importants. Passeig per un camí d’escultures. Escultures sobre els poemes d’El caminant i el mur de l’Espriu. D’una terra blava. L’armari blanc, en preparació etc.
Manuel Cusachs i Xivillé
Manuel Cusachs i Xivillé (Mataró, Maresme 1933) és un escultor català. Estudià dibuix i pintura però es decantà per l'escultura. El 1962 va fer la primera exposició individual. Impulsà el cicle d'exposicions Volta a Catalunya d'un escultor (1976-8193).
Marc Roca - Escultor
Jove artista nascut l'any 1989 a Palamós. Als primers anys d'infant començà a crear figures de plastilina. Al curs 2004/05 es matriculà a l'Escola Municipal d'Art de Girona on rep classes d'escultura. L'art no sempre neix de la raó, sino de les emocions.
Martí Batlle Viader, escultor (entrevista)
Martí Batlle Viader s’està donant a conèixer com a escultor de les nostres contrades. Va nèixer a Ullà ara fa 40 anys ,però està totalment vinculat a Torroella on actualment té la seva residència. Ell és escultor però
Marzo-Mart, Escultor
Neix a Manresa l’any 1954. Comença en dibuix a l’Acadèmia Vilajosana. L’any 1973 obté la beca de la Fundació Juan March i es trasllada a París on perfecciona el gravat, fent escultura i edicions de d’obra gràfica. Des de 1979 viu a St. Feliu de Guíxols.
Miquel Blay i Fàbregas
Miquel Blay (Olot, La Garrotxa, 1866 - Madrid 1936) fou un escultor, format a Olot, a París i a Roma. Destacà aviat per les obres d'un realisme idealista que va decantant-se cap al modernisme. Dins aquesta estètica realitzà les seves obres més conegudes.
Miquel Planas. Escultura contemporània
Miquel Planas. Escultura contemporània en espai públic. Miquel Planas Rosselló. Escultor. Catedràtic Universitat Barcelona. Catalunya. Espanya. Mallorca. Intervencions artístiques en el paisatge. Projectes i disseny d’escultura en espai urbà.
Moises Gil - Escultura
L’escultura de l’escultor Moisés Gil (Cocentaina, El Comtat 1963). És Doctor en belles arts per la Universitat Politècnica de València i professor del Departament d'Escultura de la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de València. Obres i premis.
Momo Arts
Taller d'arts plàstiques amb més de 5 anys d'experiència. Utilitzen materials com porexpan, polyfoam, paper maxé, resines, ... segons necessitats (interior o exterior). Realitzen murals, figures 3D, relleus, escenogràfia, decoració d'estands, etc.
Monarenapark Park d’Escultures d’Arena
Parc d'Escultures de Sorra situat a Deltebre. Primer i únic parc temàtic de l'escultura d'arena. Les instal·lacions resten obertes des del 31 de març. Ens trabaràs al Parc Deltaventur. Artistes internacionals, tallers i activitats diverses en l‘entorn.
Montferrer.cat - Escultor/Forjador
Web de l’artista lluçanès Enric Pla i Montferrer. L'escultura i la forja són algunes de les seves passions. Després d'estudiar forja a l'Escola d'Art de Vic i aprendre l'escultura de gran format. Treballs, projectes, premis i forja artística.
Munota art
Nascuda a Barcelona el 1969, l’infància es desenvolupa entre la seva ciutat i Altafulla, viu a Montblanc. L’autenticitat en la seva vida i obra. Utilitza la cera i el metall com eines del procés creatiu, és dissenyadora de moda, i el seu art marca estil.
Museu de Can Mario
Museu d’Escultura Contemporània Fundació Vila Casas Col·lecció permanent d´escultura contemporània i exposicions temporals. Can Mario la mostra d'escultura contemporània de la Fundació Vila Casas a Palafrugell (Girona), inaugurat el 2004.
Museu Frederic Marès
Museu de col·leccionista. Conserva les col·leccions del seu fundador, l'escultor Frederic Marès (1893-1991), i que amb la seva donació van passar a formar part del patrimoni de de Barcelona l'any 1946. A l'antic Palau Reial dels comtes de Barcelona.
Museu Josep Cañas
Josep Cañas (Banyeres del Penedès, 1905-Vendrell, 2001), artista polifacètic que s'interessà per la figura humana i animals. Fundació, Museu, Amics de Josep Cañas, biografia, monuments, escultura, rostres, animals, Estats Units, Mèxic, dibuixos, ...
Núria Pallisera, escultura
Pàgina de l’escultora Núria Pallisera (Figueres 1977). Nascuda a Figueres el 1977. Escultora i artista multi disciplinar, llicenciada en Belles Arts per la UB amb l’especialitat d’escultura. Cicle de Grau Superior d’Arts Aplicades a l’Escultura d’Olot.
Núria Saloni
Artista barcelonina, de disseny i realizació de joies. Ha fet estudis a l'Escola d'Arts i Oficis i diversos seminaris a l'escola Massana. Peces úniques i sèries limitadas en or, pedres precioses i argent. Característiques principals de l'obra.
Nutopía
Pàgina web de Nutopía. Nutopía, jova empresa barcelonina que intenta tirar endavant en el difícil món de la bijuteria i la joieria en vidre, gràcies a l’equilibri entre el seu caos i el seu ordre. Catàleg de creacions realitzades.
Obres del Mestre d'Albesa a la Franja: Bellver de Cinca, Sanui, Calassanç i Fraga
El present treball, en PDF, aborda l’activitat a la Franja del denominat “Mestre d’Albesa”, un dels artistes més rellevants de l’escola d’escultura de Lleida del segle XIV. Obres del Mestre d'Albesa a Bellver de Cinca, Sanui, Calassanç i a Fraga.
Ocre Ferroart
Ferros forjats, construccions metàl·liques, escultures, serralleria i forja artística. Reixes, taules, capçals de llit i d’altres elements forjats en ferro. Ocre Ferroart és de l’artista Anna Aleman des del seu taller a Llimiana (Pallars Jussà).
Pararols
Complements en fusta, especialitat en fusta d'olivera i jocs educatius. Els articles que veiem són tots treballats artesanalment, sobretot els objectes grossos son elaborats amb un procés de producció delicat.
Pau Costa
Pau Costa (Vic, 1663-Cadaqués, 1726), va ser un dels escultors més prestigiosos d’estil barroc, amb taller. Va ser el primer respon-sable de la introducció de models escultòrics de l’alt barroc romà, especialment en l’òrbita romana de Carlo Maratta.
Pau Gargallo i Catalán - Enciclopèdia.cat
Maella, 1881-Reus, 1934 escultor. La seva família -era nebot d'un ferrer- es traslladà a Barcelona per motius econòmics (1888). Aviat s'interessà per l'art: freqüentà el taller d'Eusebi Arnau i l'escola de Llotja. Deixeble de Venanci Vallmitjana (1900).
Pau Gargallo i Catalán - Viquipèdia
Pau Gargallo i Catalán fou un escultor nascut a Maella (Matarranya), 5 de gener de 1881 - Reus, (Baix Camp), 28 de desembre de 1934. Es va traslladar amb la família a Barcelona el 1888, on començà la seva formació artística a l'Escola de Llotja.
Pedro José Rodríguez Álvarez. Escultor/Mestre picapedrer
Novetats i obra de l'escultor/mestre picapedrer galleg, afincat a Badalona, especialitzat en restauració del patrimoni. Quadres i làmines, exposicions, escultures, preus, com es fa, premsa, … El canal de youtube de l'escultor Pedro J Rodríguez.
Pep Admetlla
Pep Admetlla (Girona, 1962) és escultor i dissenyador industrial, Màster en disseny industrial i del producte [UPC], Màster en Arquitectura i Art i Postgraduat en Montatges Expositius i Museístics [ETSAB-UPC]. Té estudis d’Història de l’Art.
Pep Codó, Escultor
Obra de l'escultor Pep Codó. L'artista de Sant Cugat del Vallès, no vol ni demana comprensió, sinó més aviat la mirada entre sensible i cómplice d'aquell que contempla la seva obra. Pep Codó continua treballant sobre pedra.
Pep Fajardo
Web de l’artista barceloní Pep Fajardo, escultor que s’ha fet un nom al món de l’escultira catalana. Biblio, catàlegs: exposicions col·lectives i exposicions individuals, premsa, textes. Artista tridimensional que parteix de la tècnica de la ceràmica.
Pepi Capella
Web oficial de Pepi Capella, jova artista, pintora i escultora de Granollers, Vallès Oriental. Exposa part de la seva obra en pintura i escultura al seu blog personal. Altres informacions: el seus amics artistes, arxiu del blog i el meu perfil complert.
Pere Pich, Escultor
Professor de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja Barcelona. Llicenciat belles arts especialitat escultura Universitat de Barcelona, graduat en arts aplicades i oficis artístics, especialitat en escultura. Subdirector de l’escola Llotja (1998-2006).
Pere Pich, escultor
Al blog hi ha la trajectoria artistica. Va arribar la inaguració, adjunto una sèrie de fotos. Si vols visitar l'exposició estarà oberta fins a finals d'abril. L'adreça és l'Av. de les Drassanes, 17-21 al Centre de Medicina Internacional de Drassanes.
Pintor-Escultor Àngel Rigall
Informa i mostra pintura, escultura, elements de faràndula i classes. Escultures, pintures, faràndula i classes. Observo el cel des del taller de la Vall d'en Bas, m'inspiro fent pintures en tècnica mixta; acrílics, olis, esponjats, aerografia i espàtula.
Piteuart - Taller d'escultura
Taller d'escultura de l’escultor Joan Herrada Vilà. Fill de Sant Llorenç de Morunys, resident a Prats de Lluçanès. Ebenista de professió i autodidacte en la talla de fusta; baix, alt relleu i escultura. Biografia, taller, galeria, contacte i encàrrecs.
Pol Codina - Escultor
Pàgina de Pol Codina Font, artista escultor mataroní. És graduat del cicle formatiu de grau superior de disseny industrial Escola Massana, Barcelona. Premis, exposicions, altres projectes i obres premiades, experiència professional, i obres vàries.
Porta de Cocentaina
Bloc de la construcció d’una escultura. Escultura Pública en la rotonda de San Cristòfol a Cocentaina (Alacant), a càrrec de l’escultor contestà Moisès Gil. Maqueta i cincles de l’autor. La escultura entronca en les poètiques contemporànies del s. XXI.
ProsperiArt - Escultures al barri de Prosperitat
Torre Favència (far o pirulí), La República (escultura peana), Júlia (nous catalans), Escullera, Arbre Vesubià (font), composició arquitectónica (Av. Rio Janeiro), … Escultura, autor, ubicació, mides i materials. Fotos de l'Ajuntament de Barcelona.
Rafart Gallery
Galeria d’art de l’artista Lorenzo Quinn des del municipi d’Almenar (Segrià). Colecció d’escultures i joies de Lorenzo Quinn. Biografia de l’artista, visita 3d, perfil de Rafart Gallery i esposició amb botiga virtual online.
Ramon Oms - Escultures
Ramon Oms és l'home que creix i viu envoltat de figures, modelades amb el gest de les seves fèrtils mans i amb la força del seu esperit. Reconeixent que mai cap escultor no ha creat una figura viva, l'estil d'en Ramon Oms es situa en el mateix límit.
Recordant Barrera
Recordant Joan Barrera i Ferrer (Arenys de Mar, 1872-1961). L’home, l’artista i el mestre. Joan Barrera morí el 1961, després d'una llarga vida que no sempre fou fàcil. Fou excel·lí en dibuix i amb aquesta tècnica col·laborà en moltes publicacions.
Ricard Mira, escultor
Per fer les meves escultures, la tècnica que m’agrada més és la forja en fred, mecanitzar, doblegar i soldar el ferro, en la línia de l’escultor aragonès Pablo Gargallo. També utilitzo altres metalls i fins i tot materials com la fusta, rajoles o pedres.
Rosa Ferré Arts
Galeria d'escultures de bronze decoratiu, escultures, escultures de bronce, galeria d'escrultura, art decoratiu, rosa ferre arts, escultors, escultores, galeries multimédia, art deco, art, currículum, últimes exposicions, escultures, quadres, …
Salvador Juanpere
Pàgina oficial de l’escultor Salvador Juanpere Huguet, nascut a Vilaplana (Baix Camp) a l’any 1953. Escultura/Sculpture. Ins-tal.lació/Installation. Obra Pública/Public Works. Dibuix/Drawing. Blog. Biografia/ CV /Biography. Contacte/Contact.
Salvador Juanpere Huguet - Viquipèdia
Salvador Juanpere (Vilaplana, Baix Camp, 1953) és un artista contemporani català. Proper als corrents conceptuals, els seus di-buixos, escultures o instal·lacions tenen un fort contingut formal i poètic i són una reflexió sobre el mateix procés creatiu.
Sebastià Garriga i Morera
1897-1972, originari de Cerdanyola del Vallès. Va ser un gran escultor i va ser fundador de la Societat Coral de Cerdanyola. Sebastià, entre altres coses també va ser músic, dibuixant i actor teatral. Va ser l'autor de l’himne de Cerdanyola.
Sebi Subirós
Eusebi Subirós (1961) s’inicia com a gravador el 1986. Fins 1995 forma part del taller Edicions Tristan Barbarà on s’especialitza en l’assessorament tècnic d’artistes. En aquest període completa la formació, entre d’altres, amb l’estampador Ole Larsen.
Silvestre Moros Escultor
Web de l’escultor Silvestre Moros. 1942 naix a Llíria, València. Llicenciat en belles arts, especialitat d’escultura, a la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de València. Ampliació d’estudis a Itàlia. Professor de la Càtedra de Modelatge al Natural.
Taller Artesà de Sal
Empresa dedicada a l’artesania amb sal gemma. Ara fa 10 anys vàrem obrir les portes al públic, elaborant escultures, làmpades i tot tipus de peces per encàrrec. Tarannà ecologista i de respecte pel medi ambient. Disseny d’urna totalment ecològica.
Taller d’Escultura Toni Mujal
Taller d’escultura especialitzat en construcció de gegants, nans, bestiari i figures festives. Funciona des de 1982, el taller s’especialitza en construcció de gegants, gegantons i bestiari infantil, nans, bestiari, restauració/reproducció de figures.
Taller d'Eulàlia Moral
Taller d'art on es treballa en fant tant per petits com per a grans. Activitats i cursets per a escoles, ajuntaments, casals, etc. La creativitat i el modelatge ens ajuda en la psicomotricitat, a la teràpia de mans i la creativitat de l'art.
Taller Estudi
Escenografia i atrezzo, escultura polimèrica, escultura ceràmica, peces museu i restauració, Disposem d'un taller perfectament equipat, situat al bell mig del Penedès. L’emplaçament del edifici entre vinyes i lluny de la massificació urbana.
Taller Gabins, Construcció de Gegants i Capgrossos
El Taller Gabins format pels artistes Gabí Boixader i Judith Camps és un taller de construcció i restauració d'imatgeria festiva: gegants, capgrossos i bestiari. Ens hem especialitzat en figures en miniatura d'imatgeria popular. Punts d'exposició i venda.
Taller Josep Busquets
Taller Josep Busquets situat a la Masia Redoan de Valls, visites concertades. Josep Busquets i Odena (Fontscaldes 1914-Barcelona 1998). Destaca el monument als Xiquets de Valls, l’any 1969, amb piràmide de pedra de 14 m. d’alçada amb 62 figures.
Titelles Pere i Neus
Web dels constructors de titelles Pere i Neus, des d’Inca (Mallorca). Benvinguts a la nostra pàgina web en què hi trobareu part de la nostra collecció de titelles fets de pasta de paper, que noltros dissenyam i feim de manera totalment artesanal.
Tompep-art | Escultor
Tomàs Pons neix a Barcelona l’any 1974, i va estudiar a Girona a la Facultat de ciències empresarials. Va compaginar la carrera universitària amb cursos a l’Escola d’Art Municipal de Girona, on va començar a fer escultura per descobrir la seva passió.
Un que fa Cartró - Constructor de Gegants
Sóc constructor de gegants, cap-grossos, bestiari, elements teatrals i escenografies, reproduccions en petit format, encàrrecs especials com figures per promoció o rètols artìstics. Treballo principalment amb cartró pedra, i amb fibra de vidre.
Ventura&Hosta - Constructors de gegants, capgrossos, dracs
El Taller Ventura&Hosta, format per David Ventura i Neus Hosta construeixen i restauren, imatgeria festiva: gegants, capgrossos i bestiari en general. Us esperem al nostre taller de Navata on podeu visitar la nostra exposició permanent de material.
Wikiartmap
Recull, en forma mapa, tot l'art, la creació i el patrimoni històric i cultural situat en espais públics de tot el món. Aplega més de 22.300 localitzacions. Cal utilitzar el ratolí per acostar-nos a la zona del mapa que ens interessi o un nom d'un lloc.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT