ESGRIMA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Campionat de Catalunya Universitari d’Esgrima 2006
Pàgina en PDF del Campionat de Catalunya Universitari d’Esgrima 2006. Conté les dates de les competicions, escenaris, i el reglament. Espasa femenina i masculina, sabre masculí i femení i floret femení i masculí.
CE Escola Hongaresa d'Esgrima de Barcelona
Escola d'esgrima a Barcelona. M-18 De 19 a 20 h. Adults i abonats De 20 a 21 h. ... Per iniciar-te a l'esgrima tan sols necessites un xandall i unes sabatilles d'esport. Poliesportiu Municipal de l'Estació del Nord.
Club de Kendo Bushinkai València
Club de Kendo i Aido a València. El Kendo es practica amb una espasa de bambú (shinai) i una armadura (bogu). Amb rigurós entrenament es busca la coordinació dels moviments, domini de l'espasa i potencia la concentració i domini propi.
Club d'Esgrima SAM
El club Sala d'Armes Montjuïc (SAM), és un dels clubs d'esgrima amb més tradició a Barcelona, Catalunya i Espanya. Des de la seva fundació l'any 1977 ha assolit els principals títols estatals. Els nostres tiradors han participat en molts campionats.
Club d'Esgrima SAM - Sala d'Armes de Montjuïc
El club Sala d'Armes Montjuïc (SAM), és un dels clubs d'esgrima amb més tradició a Barcelona,Catalunya i Espanya. Des de la seva fundació l'any 1977 ha assolit els principals títols estatals. Els nostres tiradors han participat en molts campionats.
Club Esgrima Ciutat de Terrassa
Club fundat l’any 2004 quat una professora de l’IES Montserrat Roig va voler impartir l’assignatura d’esgrima. Cursos, serveis i agenda. Estem a l’IES Montserrat Roig.
Club Esgrima Sant Cugat
Web del Club Esgrima Sant Cugat. Curs d'iniciació a l'esgrima. terminologia i reglamentació, competicions nacionals i internacionals, classificacions i resultats, fotos d'esgrima i links. Level Fitness Club Sant Cugat.
Esgrima - Viquipèdia
Esport que es tira i maneja l'espasa, el sabre o el floret per tocar l'adversari sense ser tocat. Sorgí al s. XVI, quant les espases perdient l’interès bèlic en favor d’armes de foc. A final del s. XIX es va crear la divisió entre sabre, espasa i floret.
Esportiu Badrena
Un gran gimnàs en un entorn familiar a Sans (Barcelona). Activitats d’arts marcials i esgrima. Història d’aquest club privat, instal·lacions i activitats. Federats a la Federació Catalana d’Esgrima.
Federació Catalana d'Esgrima
La Federació Catalana nasqué a Barcelona el 1922. Des d'aleshores ha promocionat, gestionat i coordinat l’activitat esportiva de l’esgrima a Catalunya. L’esgrima, la federació, competicions, resultats, notícies, clubs, àrbitres i material.
Fundació Llor - Sant Boi de Llobregat
Institució Educativa, nascuda a l'any 1974 i impulsada per Pares i Mares educadors, a fi de respondre a les necessitats educatives de l’entorn, emparant-se en que els pares decideixen en l'educació dels fills.
Sala d’Esgrima d’Amposta
Club que té un futur, creiem, esperançador. Nascut a l’any 1997, disposa de 86 practicants de 5 a 18 anys. Ampliació de la sala amb cinc pistes fixes amb els marcadors lluminosos a la paret i quatre de desmuntables. Activitats i tecnificació.
Sala d'Armes del Penedès
Web del Club d'Esgrima Sala d'Armes del Penedès. L’activitat es realitza de forma coordinada amb l'AMPA de l'Institut-Escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d'Anoia, pel que les nostres instal.lacions estàn ubicades al Gimnàs d'aquest centre educatiu.
Secció d’Esgrima Club Esportiu INEF Barcelona
Esgrima a l'Inef de Barcelona, els entrenaments, les poules, les competicions i tot allò que tingui a veure amb aquest esport. L'Esgrima ha estat una activitat vinculada a l'evolució humana des dels seus inicis.
Valoració Funcional Específica en l’Esgrima
Tesi doctoral en PDF, de Xavier Iglesias Reig per l’UB, dedicada a l’esgrima. La història de l'esgrima apareix lligada a l'evolució cultural de la ... l'esgrima de bastons dels antics egipcis, que van transmetre a d’altres cultures. ...

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT