ESPELEOLOGIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
A.E. Voltors - Secció d’Espeleologia - 1
Agrupació Esportiva Voltors. Pàgina d’aquest grup espeleològic de Palma de Mallorca. Informació de les activitats i dades de l’entitat i les seves coves preferides.
Agrupació Excursionista de Granollers - Secció d'Espeleologia. GIEG
Grup dedicat a l'exploració i l'estudi del món subterrani. Recerca de nous fenòmens i cavitats. Campanyes de prospeccions. Expedicions a grans cavitats. Promoció de la pràctica de l'espeleologia mitjançant cursos d'iniciació.
Agrupació Excursionista de l'Urgell
Pàgina oficial de l’Agrupació Excursionista de l'Urgell. Seccions: Alta muntanya, barrancs, BTT, curses de muntanya, escalada, esquí, excursionisme, espeologia i vies ferrades. Disposem de camisetes de l'agrupació en verd o negre. Activitat global.
Agrupació Excursionista Pedraforca
Pàgina de l’Agrupació Excursionista Pedraforca de Barcelona. Presentació, altres webs, anuncis i inscripció. Seccions i activitats i notícies de l’entitat. Anirem ampliant la informació de la web amb novetats i moltes coses més.
Associació Catalana de Bioespeleologia
Creda l’any 2008. Durant aquest anys hem intentat informar als socis de l'Associació Catalana de Biospeleologia dels nostres projectes i activitats, així com donar a conèixer noticies importants d'altres blocs i noves descripcions de fauna cavernícola.
Barrankers d’Ulldecona
La via ferrada d'Ulldecona feta pel Centre Excursionista d'Ulldecona, fotos. Nova via ferrada al canal de l'ase (Beseit) i barranc de les Peònies, Barranc de Viu de Llevata, molt bonic i que combina salts, ràpels, desgrimpades, petits tobogans i gorgs.
Bibliografia d’Espeleologia - Catàleg de Llibres
Llibres: Grans Cavitats de Catalunya, Catàleg Espeleològic de Catalunya, Barrancs i engorgats del Pirineu Catalá, revista Cavernes, Catàleg Espeleològic del massís de l'Ordal i altres revistes i llibres sobre espeleologia.
Catàleg de Catalunya
Pàgina en català de la Federació Espanyola d’Espeleologia dedicada a l’espeleologia catalana. Informació dels principals catàleg de cavitats del Principat de Catalunya, activitats, clubs, biblioteca, i altres dades.
Cavitats Catalanes amb risc de hipòxia
Aquest bloc esta creat amb la intenció, de donar difusió de les cavitats catalanes, amb l'atmòsfera empobrida i, per tant amb risc de hipòxia. Inclou informació de cadascuna de les diferents cavitats amb fitxes individuals i fotografies.
Centre de Promoció d'Activitats de Muntanya
Pàgina oficial del Centre de Promoció d'Activitats de Muntanya de Balaguer. El centre està dedicat a la pràctica l’excursionisme, l’escalada, l’espeleologia, l’esquí, campaments, i raids ... Organitza sortides relacionades amb l'activitat.
Centre Espeleològic Alpí Vallesà
CEAV entitat fundada l’any 1967. Secció d’Alta Muntanya: Alpinisme, escalada en roca, escalada en gel, escalada en bloc, vies ferrades. Secció d’Espeleologia: Avencs, coves descens de barrancs i engorjats. Secció de mitja/baixa muntanya: Senderisme.
Centre Espeleològic Alpí Vallesà - CEAV
Entitat creada l’any 1967 a Motcada i Reixac i dedicada a l’espeleologia. Esports que es practiquen: Espeleologia, alpinisme, descens de barrancs i engortjats, senderisme, i escalada. Circuit de progressió vertical pels socis de CEAV i federats.
Centre Excursionista Bocairent
El Centre Excursionista Bocairent es una entitat esportiva-cultural, que té com a objectiu el foment, el desenvolupament i la pràctica de l’activitat física, esportiva i cultural. L’activitat principal del club i de caracter federat és l’espeleologia.
Centre Excursionista Torrellenc
Tot i que al 1980 es podria dir que el CET s’havia format a oficialment l’any 1981 es fa l’assemblea constituent del Centre Excursionista Torrellenc. Activitats de muntanya: excursionisme, alpinisme, escalada, espeleologia i descens d’engorjats.
Centre Muntanyenc i de Recerques d'Olesa - CMRO
Club format l’any 1980, quant un grup d’espeleologia i un de muntanyisme, escindits de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) d’Olesa, van decidir sumar esforços per crear el CMRO. Recerques, butlletí, medi natural, i secció d’esquí.
Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent
Club Espeleologia a Ontinyent, Espeleoavern. Coves. Ací disposareu de tota la informació i de les ultimes novetats relacionades amb les nostres activitats i exploracions. A l’any 2012, vam trobar en una galeria, fins aquell moment era inexplorada.
Club Excursionista Esparreguera
Benvingut al web oficial del Club Excursionista Esparreguera. La modalitat esportiva principal que constava en els primers estatuts era escalada i espeleologia, a l'any 1996 es varen ampliar a la d'alta muntanya i descens d'engorjats.
Col·lectiu Conflent Subterrani
Agrupa als espeleòlegs que estan organitzats per a treballar conjuntament per a assolir un objectiu final: efectuar i publicar un treball complet de les més grans cavitats de les terres catalanes, ubicades a la comarca del Conflent. Activitat i cavitats.
Cova de Sant Josep
A la Vall d’Uixó es pot practicar l'espeleologia. La cova més important és la de sant Josep, oberta al turisme. L'entrada a la cova, la trobem al marge esquerra del riu Belcaire, baix l'ermita de st. Josep, a poca distància de la Vall d'Uixó.
EDES del Bages
Web de l’Equip d’Exploracios Subterrànies - EDES de Manresa. Activitats, tècnica, ciència, fòrum, galeria fotogràfica i vincles d’espeleogia. Geologia per a espeleòlegs. Bioespeleologia, etc. Centre Excursionista de la Comarca de Bages.
El Misteri de l'Avenc del Bruc
El misteri d'aquesta cavitat situada al massís de Garraf, prop del cim de la Morella. Durant la primera exploració Font va descendir un primer pou de 98 m. per una feixuga escala de corda i fusta. Al fons de l’avenc no es va trobar el llac que hi havia…
Equip de Recerques Espeleològiques del Centre Excursionista de Catalunya.
Grup d'espeleologia des de 1.955, segueix les tasques iniciades a finals del segle passat dins del CEC pels pioners de l'espeleologia a Catalunya i a l'estat espanyol. Les exploracions més importants en el centenari de l'Espeleologia Catalana.
ERE-AEC
Equip de Recerques Espeleològiques del CEC. Club d'espeologia del Centre Excursionista de Catalunya. Exploracions, cursets events, mapes, activitats, publicacions i enllaços espeleològics.
Espeleo Club de Gràcia
Club que neix al 1979, de la fusió del Grup Geogràfic de Gràcia (GGG) i del Grup d’Investigacions Espeleològiques del Club Excursionista de Gràcia (GIE-CEG). Exploracions, cursets, espeleo-cinema, biblioteca, publicacions…
Espeleo Club Sabadell
Nova web oficial de l’Espeleo Club Sabadell. Informació del grup espeleològic, les novetats, activitats, bloc i fotografies de les exporacions i sortides del grup. L'entitat forma, com a secció, part de la centenària Unió Excursionista de Sabadell.
Espeleo Club Tortosa
Pàgina oficial del Espeleo Club Tortosa. L’Espeleo Club Tortosa, és un club amb diverses seccions: BTT, barranquisme i espeleologia. Cavitats, fotos i vídeos, espeleochat, links de barrancs de espeleo i altres vincles comercials relacionats.
Espeleo Grup Anoia
Estitat d'Igualada. Història, activitats, cursos, raids, expedicions, col·laboracions amb entitats. L' Egan és una de les entitats pioneres de l' Espeleo a Igualada, va ser fundada el 13 de gener del 1989, està integrada a la FCE.
espeleo índex - Catàleg Cavitats Catalunya
Espai de l’espeleo índex, el catàleg de cavitats de Catalunya. És un cercador de les 491 cavitats que hi ha al Principat. Podeu cercar per: Nom, data, recorregut o desnivell. Informació Catàleg, ajuda i noves cavitats (RSS).
Espeleobloc
Pàgina bloc d'Espeleologia. Espeleo.cròniques, reflexió, informació i propostes sobre espeleologia i carst, amb especial atenció a la SIE de Barcelona. Moltes fotos, dades, coves, avencs, reportatges i links.
Espeleo-Canyons
Per iniciativa de la FCE, neix la trobada a la Pobla de Segur, que vol ser referent de l'espeleologia i el descens de canyons. Ambdues disciplines es consideren mare i filla. Ambdues van evolucionar conjuntament i a partir dels anys 70 en paral·lel.
Espeleogrup Santfeliuenc
Grup que porta més de 15 anys explorant i gaudint del món subterrani. Tenim la història plena de bons i potser no tan bons -algunes vegades- moments, però que després, amb el temps són aprofitats com a experiència.
Espeleogrup UME
Blog oficial de l’Espeleogrup UME, sobre l’esport de l’espeleologia. El servei està fet per membres de la secció d'espeleologia de la Unió Muntanyenca Eramprunyà de la ciutat de Gavà. Enllaços de muntanya de tota mena.
Espeleolo Virtual
Bloc de discusió online, sobre espeleologia a Internet. Amb la participació dels aficionat i d'espeleòlegs. Cavitats, bibliografia, eines, història i enllaços. El contigut en català no passa d'alguna etiqueta. Es proposa la retirada del directori.
Espeleologia subaquàtica - Viquipèdia
Modalitat d'espeleologia que combina les tècniques pròpies de l'especialitat amb les del submarinisme i que té com a objectiu l'exploració i l'estudi de les cavernes i els avencs subaquàtics. Categories: Ciències de la Terra | Esports aquàtics.
Espeleomines
Grup Espeleológic Rats Penats. Les mines d'aigua a Sant Just Desvern. Sortides a cabitats de la sima de Campillo, Avenc de la Crisi i el Garraf, Montserrat, Sant Llorenç etc... Va organitzar la trobada de espeleòlegs de Catalunya. Web no actualitzada.
EspeleoSie - Centre Excursionista Àliga
Secció d'Investigacions Espeològiques del Centre Excursionista Àliga. Activitats, exploracions i fotos. La SIE és un grup sense ànim de lucre dedicat a l'espeleologia. Ens pots trobar cada dimarts i divendres de 2/4 de 8 fins 2/4 de 10 del vespre.
Espluga Espeleologia
Aquesta pàgina està en construcció. I progresivament s'anirà actualitzant i ampliant amb aconteixements historics de l'espeleologia catalana. Espeleologia, nom que prové de la conjunció de dos mots grecs, significa "Estudi de les cavitats".
Federació Balear d'Espeleologia
Pàgina oficial de la Federació Balear d'Espeleologia, amb seu a Palma de Mallorca. Presentació de la federació, l'escola, competició, fotografies, grups, publicacions i llicències federativas. La versió en català és mínima i superficial.
Federació Catalana d'Espelologia
Pàgina oficial de la Federació Catalana d'espelologia. Totes les dades d'aquesta especialitat esportiva a la natura. Clubs, activitats, cursets d’iniciació, notícies del món de l’espeleologia, història de l’entitat i vincles sectorials… Barcelona.
Freàtic
Porta d'entrada al món de l'espeleologia subaquàtica per qui desitgi iniciar-se o perfeccionar els seus coneixements en l’activitat. Cursos, seminaris, exploracions, biblioteques i novetats. Practico l'espeleologia subaquàtica des de fa 15 anys.
Garrafblog
La meva afició a l’espeleologia. Aixó era a la tardor de l’any 1951. Junt amb en Rafel Pasant i en Josep Manuel Garcia vam organitzar una sortida a la Cova Simanya on van trobar molts Speophilus kiesenwetteri. Així m’inicià en l’afició a l’espeleologia…
GDECanyons
Grup de Descens d'Engorjats. Sortides de captació a tots els nivells, audiovisuals, monogràfics, sortides tècniques, cursos d’Iniciació i avançat al descens... El GDE es reuneix a la seva sala de la tercera planta del Centre Excursionista de Catalunya.
GEM Grup Excursionista de Mallorca
El Grup Excursionista de Mallorca és una entitat dedicada a la promoció de l'excursionisme i a la difusió dels valors naturals i culturals del nostre territori. Senderisme, escalada, descens de torrents, espeleologia i activitats de caire cultural.
Grup de Recerques Espeleològiques de les Corts
Web plena de dades d'interés per tots aquells amants de l' espele i del barranquisme, també per aquells que a la seva recerca fan ús de un GPS (Sistema de Posició Global). Espeleologia, fotografies, llibre de visites, xat i enllaços.
Grup d'Espeleologia de Badalona
Pàgina oficial del Grup d'Espeleologia de Badalona. L'entitat compta amb més de 40 anys d’exploració del món subterrani. Història, activitats, notícies, exploracions, enllaços i possibilitat d'apuntar-se mitjançant correu electrònic. Compta amb 40 socis.
Grup d'Exploracions Subterrànies del CMB
Web del Grup d’Exploracions Subterrànies del Club Muntanyenc Barcelonès. Club fundat l’any 1906. Campanyes, cursets, activitats I història… l'any 1906, es funda el Club Muntanyenc amb una activitat exclusivament espeleològica.
Grup d'Investigacions, Recerques i Espeleologia Sesrovires
El GIRES ens dediquem a la pràctica de l’espeleologia. Ens fiquem dins les coves i avencs, i practiquem el descens de canons i engorjats, també conegut com barranquisme i d’uns pocs anys ençà el muntanyisme, oi que que saps que és...?.
Grup Espeleològic Lleidatà
El Grup Espeleològic Lleidatà, secció d'espeleologia del Centre Excursionista de Lleida, fou fundat l'any 1.956. El Grup compta, en l'actualitat, amb una cinquantena de socis. Curs d'iniciació, inscripcions i programa.
Grup Espeleològic Pedraforca
Secció espeleològica de l'Agrupació Excursionista Pedraforca. Biblioteca, campanya, col·laboradors, curset i enllaços. Activitats que es realitzen, quan es realitzen, qui les realitza, com les realitza i com contactar-hi.
Grup Espeleològic Rats Penats
Aquesta es la pàgina web del Grup Espeleológic Rats Penats, sobre les mines d'aigua al municipi de Sant Just Desvern, com son i les activitats que duem a terme en les mines i fora d'elles. Àmbits, descripció d'activitats i visites.
Grup Il·licità de Muntanyisme - Secció d'Espeleologia
Informació de les cavitats murcianes, valencianes, de la regió d’Alacant i d’altres indrets, de la Secció d'Espeleologia del Grup Il·licità de Muntanyisme. Enllaços espeleològics de tot el món, història de l’entitat i altres dades... Elx (Baic Vinalopó).
Grup Nord Mallorca
Grup d'espeleologia de Pollença (Mallorca), creat l'any 1964, quant uns joves varen constituir davant notari el Grupo de Explorasdores de Cuevas, per a dedicar-se a la pràctica de l'espeleologia i el muntanyisme. Al 1977 fou refundada i legalitzada.
Ibèric Team Explorer
Els treballs d’exploració realitzats, Destaquem tres línees de treball: Primera: Localització i exploració d’importants bombolles d’aire o galeries aèries. Segona: Prolongació de la “Galeria del Fang”. Tercera: Prolongació de la “Galeria de les Espelmes”.
Recerques Exploracions
Comencem aquest nou blog amb la noticia del reconeixement rebut de la Federació Catalana, amb un accèsit al Norbert Font i Sagué, pel treball presentat per el nostre grup, Estudi Espeleologic i Topogràfic de la mina Erasme. Activitats i reptes.
Ruta per coves i espeleologia a Montán (Castelló)
Es tracta d’una cova d´iniciació i no és necessari utilitzar cordes per rapelar ni tècniques complexes, anirem avançat per l´interior de la caverna utilitzant la nostra destresa i les ganes de divertir-nos amb total seguretat. A més et regalem les fotos…
S.E. Espemo
Pàgina de la Societat Esportiva Espemo, entitat esportiba de Morella (Ports), pionera en la província de Castelló en els esports de muntanya. Espeleologia, muntanya i escalada, esports de gel. L’ Espemo va nàixer l'any 1984.
S.E.S del Ger
Grup creat a principis de l’any 1999 un grup d’amics del poble de Sant Pere de Ribes, al Garraf. Junt als seus primers descobriments, neix la idea de reactivar la secció d'espeleologia que anys enrere existia al local social Ger, del poble...
Sarawak Exploracions Geografia
Neix per iniciativa d’un grup d’espeleòlegs i muntanyencs pertanyents a entitats i projectes diferents. Sarawak és un punt de trobada, relació i activitats entre aquells que comparteixen l’interès per les ciències de la terra i l’exploració geogràfica.
Secció d’Espeleologia del C.E. Penya Roja
Pàgina de la Secció d’Espeleologia del Centre Excursionista "Penya Roja" de Banyeres de Mariola. Activitats i informació de la secció. Les principals activitats federatives que s´han organitzat a Banyeres de Mariola.
Secció d’Espeleologia del Grup de Muntanya Beneixama
Dades de l’Avenc del Colmenat, el projecte més ambiciós al que s'ha enfrontat la secció d'espeleologia del Grup de Muntanya Beneixama: ací podràs vorer l'estudi. Algunes de les coves i avencs existents en els voltants de la vall de Beneixama.
Secció de Barranquisme de la UEC Tortosa
Barranqueros de les terres de l'Ebre. Blog de la secció de barranquisme de la UEC Tortosa. Barrancs i coves. Informació de les activitats, vídeos, fotografies i enllaços. Informació del Descens de Barrancs del Parc Natural dels Ports.
Secció d'Espeleologia de l'Agrupació Científico-Excursionista de Mataró
Pàgina d’Espeleologia de l’Agrupació Científico excursionista de Mataró. Associació per a aficionats i practicants d'esports de muntanya, com ara l'escalada, esports d'hivern, l'esquí, l'espeleología o les marxes. Activitats i enllaços.
SIES l’Avenç CC
Pàgina bilingüe català castellà de la Secció d’Investigacions i Exploracions Subterrànies de l’Avenç Centre Cultural d’Esplugues de Llobregat. Informació de la secció, activitats i sortides i informació d’algunes cavitats explorades pel grup.
SIRE Sants
Secció d'Investigacions i Recerques Espeleològiques S.I.R.E de la Unió Excursionista de Catalunya de Sants, a Barcelona. Informació general d’aquesta activitat, cavitats, cursos d'iniciació a l'espeleologia, etc.
SIS Secció d'Investigacions Subterrànies
Web de la S.I.S. del Centre Excursionista de Terrassa. El 1969 es creava la secció d'espeleologia (SIS) al Centre Excursionista de Terrassa. Exploracions, curses d’iniciació i espeleologia per infants...
Societat d'Investigacions Espeleològiques de Tarragona
Club dedicat al món de l’espeleologia i a la pràctica d’esports d’aventura, o de risc. L’espele es un esport de resistència psicològica i física. Vias ferrades, descens de barrancs, submarinisme o espeleo submarinisme. Contingut en català és mínim.
SpeleoCorb
Aficionats a l'espeleologia dedicats a explorar el món subterrani, gaudint dels seus secrets i les seves meravelles. La nostra agrupació va néixer com una secció de la Societat Atlètica Corbera. Cavitats explorades i altres activitats.
Unió Excursionista de Mataró
Pàgina oficial de la Unió Excursionista de Catalunya de Mataró, a la capital del Maresme. Seccions, activitats, agenda i enllaços. L'horari d'atenció al públic de la UEC de Mataró és de dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre.
Webs de Tecnologia
Web personal de tecnologia Alguns enllaços en procés de construcció. Geoespeologia. Electricitat. Habitatge. Informàtica. Programa per a dibuixar circuits elèctrics. Sistema informàtic: Maquinari, presentació en Power Point.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT