ESPORTESCOLAR


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Agrupació de Consells Esportius de Barcelona
Federació d’entitats, que aplega els quinze Consells Esportius de les comarques de la jurisdicció de Barcelona. Consells Esportius, normes tècniques i finals territorials. Unió de Consells Esportius de Catalunya.
Consell Avui
Blog que pretén apropar el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa a les persones relacionades o no amb el Consell. En aquest us anirem informant de les novetats que es vagin generant en els diferents programes en els que treballem.
Consell de Formentera Esports
Amb l'ànim d'arribar diàriament a tots els ciutadans i ciutadanes de Formentera i també a tots els amics i amigues de la nostra illa arreu del món, el Consell Insular obre la seua nova web, que amb les reestructuracions i millores introduïdes.
Consell de l'Esport Escolar de Barcelona
Web del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona, entitat fundada l'any 1977. Informació sobre totes les disciplines esportives escolars, arbitratge, normes i calendari de les competicions que organitza; 15 esports d’equip i 16 individuals.
Consell d'Eivissa Esports
L'Esport per a l'Edat Escolar (L'ERE) és un programa adreçat a tots els escolars de les Illes Balears d'entre 6 i 16 anys, per a que el màxim nombre d'al·lots i al·lotes tinguin l'oportunitat de participar en alguna activitat esportiva dels programes.
Consell Esportiu Alt Empordà
Web del Consell Esportiu Alt Empordà, organització de l’esport escolar a l’Alt Empordà. Dades, formació, esports i les activitats del circuit comarcal de cros, i campanya d'esquí que es duu a terme cada any, durant les vacances escolars.
Consell Esportiu Barcelonès Nord - Badalona
Web del Consell Esportiu Barcelonès Nord, amb seu a Badalona. L’entitat regula els jocs esportius escolars de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià. Esports individuals i d’equip, programes, normatives, revista, agenda, galeria de fotos, …
Consell Esportiu Barcelonès Sud
Pàgina del Consell Esportiu L’Hospitalet - Barcelonès Sud. El consell, competició, esport individuals i esports d’equip, promoció, formació i contacte. També hi trobareu notícies de l’esport i vincles amb els col·legis i instal·lacions esportives.
Consell Esportiu de la Cerdanya
Entitat que té com a objectiu el foment, la promoció i l'organització de l'esport en edat escolar no obligatori als municipis de la Cerdanya. Format per centres educatius, escoles, clubs, associacions o federacions, ajuntaments i consell comarcal.
Consell Esportiu de la Garrotxa
El Consell Esportiu de la Garrotxa és una entitat amb més de 30 anys d'història, que s'encarrega del desenvolupament de l'activitat esportiva dels escolars. Els consells esportius tenen la premissa que smb els valors educatius i formatius de l’esport.
Consell Esportiu de La Segarra
El Consell Esportiu de la Segarra és una entitat esportiva privada que té com a objectiu el foment, la promoció i l’organització de l’esport en edat escolar dins dels municipis de la Segarra. Podeu accedir a la informació de les activitats que organitza.
Consell Esportiu de l'Alt Camp
Web del Consell Esportiu de l’Alt Camp. Organitza una jornada de formació per als professors d’educació física de l’Alt Camp al Club Hípic Rocaplana de Vila-rodona. La temàtica de la jornada és: Programa d’equitació pels centres d’ensenyament.
Consell Esportiu de l'Alt Penedès
Índex de totes les modalitats esportives que s'hi practiquen; calendari, classificacions i reglamentació. Dinamització esportiva, escoles esportives, esport escolar i esport sènior, monitors, activitats de lleure, noticies i dades diverses.
Consell Esportiu de l'Alt Urgell
Pàgina del Consell Esportiu de l'Alt Urgell. S’encarrega de la difusió de l’activitat esportiva escolar des d’aquesta comarca pirinenca. Informació del Consell, els Jocs Esportius Escolars, Pla Català, esport a l'escola i activitats del consell.
Consell Esportiu de l'Anoia
Web del Consell Esportiu de l'Anoia. Jocs esportius escolars, iniciació esportiva, plans de promoció, activitats puntuals, escoles esportives, campus i estades, formació, borsa de monitors, comitè de competició. Pla català de l’esport.
Consell Esportiu de les Garrigues
Pàgina web del Consell Esportiu de les Garrigues. Fotografies curs, jocs esportius escolars, Pla Català de l’Esport i serveis. Aquest estiu hem tingut participants en les estades esportives i en natació, d’uns 650 garriguencs de tota la comarca…
Consell Esportiu del Bages
Entitat que regula els jocs esportius escolars de la comarca del Bages (Catalunya central). Calendari i resutats, esports i activitats, directrius, documentació, comissió directiva i comitè de Competició. La seu és a Manresa.
Consell Esportiu del Baix Camp
Web oficial del Consell Esportiu del Baix Camp, amb seu a la ciutat de Reus. Esports escolars, activitats per adults, assegurances, cursos, notícies, llengua i esport, Caminada del Baix Camp a peu, gestió esportiva i informació del CEBC.
Consell Esportiu del Baix Ebre
Nova web. És una institució que té com a objectiu el foment, desenvolupament i la pràctica de l'activitat física-esportiva. Coordina i organitza les activitats esportives escolars al Baix Ebre. Fases prèvies dels Jocs de Catalunya, cursets, etc.
Consell Esportiu del Baix Empordà
Web del Consell Esportiu del Baix Empordà, del Consell Comarcal del Baix Empordà. Activitats, esports, activitats i classificacions. Entitat que té com a objectiu el foment, la promoció i l'organització de l'activitat esportiva en edat escolar.
Consell Esportiu del Baix Llobregat
Web del consell esportiu comarcal. Cursos de Formació, plans de promoció, jocs esportius de Catalunya i activitats de lleure. Pla català esport a l'escola, el CEBLLOB, jocs escolars, formació i informació esportiva.
Consell Esportiu del Baix Penedès
Benvinguts a la Web del Consell Esportiu del Baix Penedès. L’entitat promociona i organitza l’esport a través de diferents programes escolars i de lleure d’adults. Activitats, serveis, assegurances, gestió i informació.
Consell Esportiu del Garraf
Pàgina del Consell Esportiu del Garraf. Comissió directiva, activitats esportives i altres activitats, fòrum de professors i vincles esportius. Les oficines del Consell Esportiu del Garraf són al Complex Municipal de Futbol de Vilanova i la Geltrú.
Consell Esportiu del Gironès
Pàgina oficial del Consell Esportiu del Gironès, amb seu a Girona. Membre de la Unió de Consells Esportius de Catalunya. Informació del consell, els Jocs Esportius Escolars, Pla Català Esport Escola, formació, centre de recursos, concurs, …
Consell Esportiu del Maresme
El Consell Esportiu del Maresme és una entitat privada que té com a objectiu el foment, l'organització i la promoció de l'activitat esportiva en edat escolar dins de la comarca del Maresme. El consell, jocs escolars, fitxes, assegurances, destacats, …
Consell Esportiu del Montsià
Al Consell Esportiu del Montsià, treballem per a que la pràctica de l’esport s’estengui a la comarca, en benefici de la nostra salut. Formació dels més joves, apostant pels esports que encara han de trobar el seu lloc. Reglaments, esports i programació.
Consell Esportiu del Pallars Jussà
Web del Consell Esportiu del Pallars Jussà, amb seu a Tremp. Informació del Consell, entitats participants, Jocs Esportius Escolars, Pla Català d'Esport a l'Escola, formació, trobades, Flanicell, esportista solidari, concurs cultural-esportiu, …
Consell Esportiu del Pla de l'Estany
Web del Consell Esportiu del Pla de l'Estany. La nostra filosofia és potenciar aquest espai virtual com una eina operativa de treball i informació, la posem al vostre abast perquè pugueu assabentar-vos de forma instantània de les activitats esportives.
Consell Esportiu del Pla d'Urgell
Web del Consell Esportiu del Pla d'Urgell, amb seu a Mollerussa. Consell Esportiu, Jocs Esportius, Pla Català. informació general, fotografies curs, jocs esportius escolars, Pla Català de l’Esport i serveis a les escoles i entitats esportives.
Consell Esportiu del Ripollès
Pàgina web del Consell Esportiu del Ripollès, amb seu a Ripoll. L’entitat regula els jocs esportius escolars de la comarca del Ripollès. Jocs, activitats de lleure i formatives, calendaris, esports federats i informació general.
Consell Esportiu del Segrià
Web del Consell Esportiu del Segrià, organisme, amb seu a Lleida, dedicat al foment i organització de l’esport a la comarca del Segrià. Classificacions, partits, documents, galeria de fotos, i fòrums. Les nostres oficines estan situades a l’Av. del Segre.
Consell Esportiu del Tarragonès
Web oficial del Consell Esportiu del Tarragonès. L’entitat s’encarrega d’organitzar i promocionar les diferents modalitats esportives. Comitès especifics dels diferents esports, escoles esportives, activitats de lleure, noticies, ...
Consell Esportiu del Vallès Occidental àmbit Terrassa
El CEVOT, és una entitat privada que té com a objectiu el foment, la promoció i l'organització de l'esport escolar als municipis de: Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.
Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud
El CEVOS és un organisme esportiu, amb seu a Cerdanyola del Vallès, que té com a objectiu el foment, la promoció i l'organització de l'esport escolar a la comarca. El cosell, esports, trobades i altres dades d’interès.
Consell Esportiu del Vallès Oriental
Eina d'utilitat per a tots els participants en els Jocs Esportius en Edat Escolar de la nostra comarca, al informar de les activitats que composen la nostra oferta esportiva per l'edat escolar. Presentació, activitats, jocs escolars i parc temàtic.
Consell Esportiu d'Osona
Entitat esportiva dedicada a l'esport de promoció i de lleure afiliada a la UCEC que organitza els jocs esportius escolars a la comarca d' Osona i la lliga comarcal en diferents especialitats esportives escolars.
Consell Esportiu Ribera d'Ebre
Pàgina web del Consell Esportiu Ribera d'Ebre, amb seu a Móra la Nova. Inclou informació general del consell esportiu, els jocs esportius escolars, pla catalpa de l’esport, documentació diversa, gestió esportiva, normatives i altres serveis.
Consell Esportiu Sabadell
Entitat que fomenta i promociona i l'organització de l'esport escolar dins de la ciutat de Sabadell. Programes (jocs escolars, plans de promoció, iniciació esportiva, estades poliesportives lligues de lleure, cursos de formació), normativa general, ...
Consell Valencià de l’Esport - Suprimit
Òrgan encarregat de regular, ordenar, promoure i coordinar l'esport i l'activitat fisicoesportiva a la Comunitat Valenciana. Es creà per a potenciar l'estructura administrativa de l'esport valencià i millorar la participació dels agents socials implicats.
Esport Base Mallorca
A través la Direcció Insular d’Esports, els tècnics, funcionaris, treballadors, professionals i responsables polítics i institucionals que van al capdavant de l’àrea, treballen per a potenciar la pràctica de l’esport entre els infants i joves de Mallorca.
Esport Escolar Figueres
Esport Escolar Figueres del Servei d'Esports de l’Ajuntament de Figueres. Actualitat, escoles esportives extraescolars, dissabtes esportius, esport per a joves de secundària, campanya de natació escolar, trabada esportiva Coneguem-nos jugant, …
Esports L’Horta
Consorci esportiu de L’Horta. Programa Comarcal d'Activitats Esportives a la Natura i reptes. Municipis: Aldaia, Alaquàs, Alcàsser, Albal, Almussafes, Barri del Crist, Paiporta, Paterna, Picanya, Quart de Poblet, Torrent, Silla i Xirivella.
Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana
Benvingut/da a la pàgina oficial dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, que organitza el Consell Valencià de l'Esport, en diferents disciplines i modalitats. Fases: Municipal, provincil, autonòmica i campionats d'Espanya.
Olimpíada Escolar Reus
35a Olimpíada Escolar Reus 2017. Descarrega't la convocatòria de la Olimpíada Reus 2017. Versió actualitzada: convocatoria_35 olimpiada escolar.pdf Adobe Acrobat Reader. Actualitzacions minibàsquet convocatoria_35 olimpiada escolar.pdf.
Unió de Consells Esportius de Catalunya UCEC
Pàgina oficial de l’UCEC, l’Unió de Consells Esportius de Catalunya. La institució aplega als Consells territorials (comarcals) de l’esport en totes les seves modalitats. Organització i dades dels diferents esports.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT