ESQUAIX


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
CEM Esquaix
Secció d’esquaix del Club Esportiu Mediterrani. Associació fundada l’any 1931. Les instal·lacions actuals són a Sants. Altres seccions. Activitats i informació dels jugadors i els compionats de esquaix.
Club Esquaix Atlètic Castellet
Club d’esquaix i d’atletisme, fundat el 2004. Domiciliat al Pavelló Esportiu Municipal de Sant Vicenç de Castellet. Notícies de l’entitat, les diverses activitats que organitzen i també hi podreu trobar informació de les curses i tornejos que participa.
Club Natació Caldes
El CN Caldes, va néixer l’any 1956, quan 82 persones van prendre els acords oportuns per a constituir el Club Natació Caldes. Informació general, escola d'estiu, natació, bàsquet, futbol sala, atletisme, triatló, tennis, esquaix i activitats dirigides.
Club Natació Lleida
Nova web d’aquest club esportiu, fundat l’any 1967, per a practicar esports com: natació, tennis, petanca, esquaix, pàdel i gimnàstica. Perquè la gaudiu, ens proposem que sigui més activa que l'anterior. Un tomb virtual per les instal·lacions.
Club Natació Sabadell
Històric club, fundat l’any 1916. 25.000 socis. Entitat, instal·lacions, formació i seccions de: Natació, waterpolo, atletisme, bàsquet, esquaix, frontó, fulbet, futbol sala, natació, petanca, tennis, tennis taula, triatló i voleibol.
Club Tennis Piera
Weblog oficial del Club Tennis Piera (Anoia). Esport que s’hi practiquen: Tennis, frontó, pàdel, esquaix i gimnàs. Està situat a menys d'un quilòmetre del centre urbà de Piera, i a 400 metres de l'escola pública Herois del Bruc.
Club Tennis Vilanova
Pàgina oficial d’aquesta entitat de Vilanova i la Geltrú (Garraf), fundada l’any 1966. Entre les seves instal·lacions destaquen el gimnàs, el bar - restaurant, les pistes d’esquaix, saunes i les piscines d’estiu. També disposa d’una Escola de Tennis.
Esquaix - Viquipèdia
Esquaix (anglès, squash), esport en què dos contrincants competeixen llançant una pilota amb una raqueta contra les parets de la pista. Joc de pilota que es juga amb raqueta en una pista rectangular tancada per quatre parets.
Esquaix Femení Català
Nova pàgina dedicada a l'esquaix femení a nivell català. La Comissió Femenina de la Federació Catalana d'Esquaix i Raquetbol posa en marxa aquest projecte en què es penjen les notícies, activitats i novetats relacionades amb el nostre esport.
Esquaix Igualada
Pàgina oficial del Club d'Esquaix Igualada. Completa informació de les activitats del Gimnàs Esquaix Igualada. Campionats i pistes d’esquaix, activitats dirigides, fisiotràpia, solàrium, aigües, wellness, dietètic. Bar-restaurant.
Federació Catalana de Raquetbol
Pàgina de la Federació Catalana de Raquetbol, reconeguda oficialment per la Federació Internacional. El Raquetbol és un esport que té molt d’èxit a tot el continent americà. A Europa, es practica molt a Alemanya, Irlanda, Holanda i França.
Federació Catalana d'Esquaix
La web de la Federació Catalana d'Esquaix i Raquetbol. Benvinguts a l'indret dels que practiquen Esquaix. Totes les dades relacionades amb aquest esport. Ets dels que els apasiona l'esquaix? Vine a conèixer la web de la Federació Catalana d'Esquaix.
Gymsquash Puigpunyent
El Gymsquash Puigpunyent està situat a la barriada de Son Bru. Bones instal·lacions i bons monitors que t’orientaran de la manera més adequada en cada una de les activitats (pilates, spinning, tae-bo, musculació ,...).
Malibí Esportiu
L’esport principal és l’esquaix. Altres esports: Natació, aerobic, futbol, natació, taekwondo, spinning i ioga. Competicions de Catalunya i d'Espanya. Serveis: Sauna, Yacuzzi i Banys turcs. Espais de 2500 m2 (de tot).
Palau de Gel d'Andorra
Espai lúdicesportiu amb possibilitats il·limitades: patinatge sobre gel-artístic, disco gel, sopar hoquei, sopar escombra, sopar waterpolo, sopar karting gel, menú patinatge, gel karts, aniversaris infantils, piscina, tennis, esquaix, sauna, fitness, ...
Secció d'Esquaix C.E.Mediterrani
La secció d'esquaix del Club Esportiu Mediterrani neix l'any 1988, a les instal·lacions que inagura el club al carrer Begur de Barcelona. El club Esportiu Mediterrani data de l’any 1931 en un primer enclavament al popular a la Barceloneta.
Squash Blanes
Facebook del Squash Blanes. Posa't en forma, millora la salut i diverteix-te en un espai familar i personalitzat. A Squash Blanes hi trobaràs natació, squash, aerobic, batuka, spinning, ioga, pim-pom, pilates i màquines musculars i cardiovasculars.
Squash Cardedeu
Pàgina oficial del Squash Cardedeu (Vallès Oriental). Pistes d’esquaix i totes les activitats i serveis del Club: Fitness, Aeròbics, piscina i natació i serveis complementaris. Estem a l’Avinguda del Rei en Jaime de Cardedeu.
Squash Marconi
Pàgina del Club Squash Marconi de Terrassa. Compleis 20 anys d’Esquaix a Terrassa. El club sempre s'ha caracteritzat pel l'excel·lent ambient que s'hi ha respirat i l'alt nivell esquaxístic demostrat. Instal·lacions: Bar, recepció i graderies…

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT