ESQUINAUTIC


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Canal Olímpic de Catalunya - Castelldefels
Construït pels J.O. Bcn 92, on fou seu de piragüisme. 450.000 m² i fa 1.200 m x 130 m d'ample i 4 m de profunditat. Esquí nàutic, piragüisme, rem,... també: tir amb arc, golf, esport amb gos, fittnes, restaurant, ...
Club Esquí Nàutic Pallars Jussà
Club Esquí Nàutic Pallars Jussà. Foment, Iniciació, Perfeccionament i equip de competició d’esquí nàutic i wakeboard. D'abril a octubre, del matí a la nit, descobreix el plaer de gaudir esports nàutics als embassaments del Pallars Jussà.
Club Nàutic Bétulo - motonàutica
Informació de l'apartat de motonàutica del Club Nàutic Bétulo de Badalona. La secció de motonàutica, els campionats dades del mundial de Mónaco 2006, classificació, fotografies, i altres dades …
Club Nàutic Vic Sau
Pàgina oficial del Club Nàutic Vic Sau. Intal·lacions situades al Pantà de Sau, al terme de Vilanova de Sau. Activitats: Esquí Nàutic: Exhibició i espectacle, esquí nàutic, pesca, excursions. Nivell d'aigua al Pantà de Sau.
Escola d'Esquí Nàutic Funtastic
Està a la platja Riells de L'Escala, Costa Brava. Pots iniciar-te amb nosaltres o senzillament gaudir de l'esquí o del wake board si ja ets un expert. Presentació de l’escola, altres activitats nàutiques i galeria d’imatges.
Esquí Aquàtic - Viquipèdia
L' esquí aquàtic és un esport en què una persona esquia sobre una superfície d'aigua, amb un o dos esquís, arrossegada per una motora. Aquest article sobre esport és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial.
Esquí Nàutic - Promotur
Escola d’Esquí Nàutic des de l'embassament de Sant Antoni - Terradets i l’alberg refugi Cellers a Castell de Mur (Pallars Jussà). També esquí de genolls en planxa especial, t'obre el món de les figures i una activitat diferent en l'esquí nàutic.
Federació Catalana de Motonàutica
Entitat privada d'utilitat pública i d'interès cívic i social que reuneix clubs, associacions, esportistes, jutges i tècnics de Catalunya dedicats a la pràctica de l'esport motonàutic, embarcacions de propulsió motora. Clubs, junta i competicions.
Federació Catalana d'Esquí Nàutic
En Joc !!! - Esquí Nàutic. La web de la Federació Catalana d'Esquí Nàutic ... la web on hi podràs trobar tot el que busques a Internet sobre la pràctica de l’esquí nàutic a Catalunya: competicions, clubs l’història, ...
Xavi Mill - Esquí Competició
Escola d’esquí nàutic dedicada exclusivament a l’ensenyament d’aquest esport des del veïnat de Valveralla a Ventalló (Alt Empordà). Dirijida per Xavi Mill, amb més de 25 anys d’experiència en l’esquí nàutic. També ofereix un curs-estada d’estiu.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT