EXCURSIONISME


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
31è Aplec Excursionista dels Països Catalans
De l’1 al 4 novembre 2007, a Prats de Molló, l’Alt Vallespir. Excursionisme i Països Catalans. Excursions a la zona, mitjà de descoberta de la comarca, visites culturals, conferències, exposicions i animacions. Club Excursionista Delit Tenim.
4000peus Associació Excursionista Collbató
Excursionisme, alpinisme, escalada, cultura… Alta muntanya, BTT, corredors/es, cultural, cursets, escalada, espeleologia, esports d'aventura, esports d'hivern, joves, mitja muntanya, secció infantil i juvenil, senderisme cultural, caminades, …
Actividades escuela deportes de aventura ExtremTeam
Activitats escola esports d'aventura ExtremTeam. Formació activa, productors d'activitats, consulting tècnic. La empresa, projectes, clients. La versió en català no és operativa.
AEC Terra de Fang
Associació Excusionista de Camarles Terra de Fang. Associació d'excursionisme, formada per gent de diferents edats i amb il·lusió de transmetre a la gent de Camarles i de pobles veïns, la bonica que es la muntanya i el territori que ens envolta.
AEEF Montbau - Associació Excursionista d'Etnografia i Folklore
Des d’aquest espai, donem a conèixer totes les activitats que gestiona la nostra entitat. Tallers per totes les edats, Aules d’Extensió Universitària, Colla Gegantera de Montbau i sortides culturals son la base de les activitats que actualment gestionem.
AEM-KP
Entitat capelladina, amb l’objectiu de fomentst la pràctica de l'excursionisme i d’esports que es fan a la muntanya, i el foment de la cultura pròpia del país. Organitza excursions, conferències, xerrades, sortides divulgatives i cursos de formació.
AEP, Associació Excursionista Planoles
Organització d’activitats de muntanya en tots els àmbits. Conservar i/o millorar la senyalització de la xarxa de camins actuals. Recuperar activitats històriques. Incloure noves activitats en el calendari d’oci i cultural del poble.
Agrupació Catalana Colldejou de Promoció Excursionista
L’ACCPE som una entitat de la F.E.E.C (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya). Va ser fundada per uns quants socis de l’associació d’ex-alumnes de La Salle juntament amb el Germà Ricard Serra en una excursió a la Mola de Colldejou.
Agrupació Científico-Excursionista de Mataró
Web de l'ACEM. Agrupació Científico Excursionista de Mataró. Associació per a aficionats i practicants d'esports de muntanya, com ara l'escalada, esports d'hivern, l'esquí, l'espeleologia o les marxes. Activitats i enllaços.
Agrupació Excursionista Bufalà
Entitat social creada l’any 1961 al barri de Bufalà de Badalona. Vinculada, des de la seva fundació, a l’excursionisme i a qualsevol de les seves ramificacions tant de la natura com totes les activitats esportives que la mateixa ens pugui proporcionar.
Agrupació Excursionista Catalunya
Som una entitat excursionista fundada l'any 1912 per uns cantaires de l'Orfeó Català. Informació de les nostres activitats i del nostre centre. Serveis, seccions, especialitats i ressenyes d'excursions. Ciutat Vella (Barcelona).
Agrupació Excursionista de Granollers
Web de l'AEG, a la comarca del Vallès Oriental. Activitats de l'entitat nascuda el 1928, i des d'aleshores dedicada a la divulgació de l'excursionisme, en tots els seus vessants, esportius i culturals. Muntanyisme, espeleologia, escalada.
Agrupació Excursionista de l'Urgell
Pàgina oficial de l’Agrupació Excursionista de l'Urgell. Seccions: Alta muntanya, barrancs, BTT, curses de muntanya, escalada, esquí, excursionisme, espeologia i vies ferrades. Disposem de camisetes de l'agrupació en verd o negre. Activitat global.
Agrupació Excursionista de Martorell
L'Agrupació Excursionista de Martorell fou fundada l'any 1987. Comptem amb un centenar de socis que tenen com a denominador comú les ganes de passar una bona estona entre amics i el seu amor a l'entorn natural del nostre país. Activitats.
Agrupació Excursionista de Palafrugell
Fundat l'any 1985. En l'actualitat, l'AEP compta amb uns 800 socis. Marxa, esleleologia, muntanya… L'AEP organitza i participa en diverses activitats: Marxa de Garoina, neteja i/o recuperació d'algun indret cada any, Setmana del Medi Ambient, …
Agrupació Excursionista Icària
Entitat creada l’any 1918, quan un grup de socis del CD Jùpiter, va fundar una secció d’excursions dins de l'esmentada entitat. Actualment té set activitats de muntanya. Local social situat al costat de la rambla del Poblenou de Barcelona.
Agrupació Excursionista La Picossa
Web de l’AE La Picossa, fundada l’any 1929 a Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre). La muntanya de La Picossa, ha senyorejat el terme de Móra. Visible des de tota la contrada ha estat punt de referència i hem fet ús dels seu nom per identificar coses pròpies.
Agrupació Excursionista Muntanya, AEM
Medalla d'or de la ciutat 2005. Entitat fundada l'any 1930 a Sant Andreu de Palomar. Excursionisme, escalada, alta muntanya, espeleologia, esquí, fotografia cursets material biblioteca.. Soci Fundador i membre de l'Associació Senders de Catalunya.
Agrupació Excursionista Pedraforca
Pàgina de l’Agrupació Excursionista Pedraforca de Barcelona. Presentació, altres webs, anuncis i inscripció. Seccions i activitats i notícies de l’entitat. Anirem ampliant la informació de la web amb novetats i moltes coses més.
Agrupació Excursionista Talaia
L’A.E. Talaia, és una entitat esportiva i cultural el principal objectiu de la qual és promoure totes aquelles activitats relacionades amb la pràctica de l’excursionisme en totes les seves facetes. Seccions. Vilanova i la Geltrú (El Garraf).
Al-pi-nis-me Club Esportiu
L’Al-pi-nisme és un grup excursionista on hi ha joves de 16 a 35 anys amb ganes de fer esport en la natura. A aquest grup hi pots trobar companys i fer amistats coneixent amics i amigues. Hi ha persones per passar aventures i col·leccionar anècdotes.
Amunt Sempre Amunt
Grup d'apassionats a la muntanya i a la informàtica. Ressenyes que permeten als que les utilitzeu passar uns bons moments a la muntanya. Alta muntanya, crestes i corredors, escalada, vies ferrades, excursionisme i excursions amb nens.
Aplec Excursionista del Països Catalans
L’Aplec 2016 Esporles. Sis anys després del darrer aplec a Mallorca l'any 2010 i 20 anys després d'organitzar el XX Aplec Excursionista dels Països Catalans a Esporles (1996), torna a ser seu de l’Aplec Excursionista dels Països Catalans.
Aplec Excursionista dels Països Catalans
L'Aplec 2012, XXXVIè aplec excursionista. Es celebra de l'1 al 4 de novembre 2012 a Prada de Conflent, muntanyes regalades. El Grup Pirinenc Excursionista Nord-català organitza, amb Delit Tenim, el Casal del Conflent i l’Ajuntament de Prada.
Aplec Excursionista dels Països Catalans
Les comarques valencianes acullen un Aplec Excursionista dels Països Catalans, el que fa 33. Dies 4, 5, 6, 7 i 8 desembre 2009 a Benifairó i Simat de la Valldigna. Aniversari de l'arribada a comarques centrals dels repobladors mallorquins.
Aplec Saó - Farrera
Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. Centre d'Art i Natura de Farrera.
Associació Amics Aplec de Matagalls
El 2n diumenge de juliol. Anualment es construeix o s’arranja una font al Montseny dedicada a personatges o efemèrides catalans. En 59 anys d’Aplec s’han arranjat 52 fonts. Honora les figures de Sant Antoni Ma Claret i del gran poeta Jacint Verdaguer.
Associació Cultural Barberanus
Entitat que organitza excursions pels voltants de Barberà del Vallès i els parcs naturals de la zona, exposicions (pessebres, soldats de plom, maquetes de vaixell, fotografia...) i xerrades. I tot a la teva ciutat!
Associació d’Excursionistes de Cornudella de Montsant
Pàgina de l’Associació d’Excursionistes de Cornudella de Montsant (Priorat). Informació Itinerari: Venta d'en Lluís, Masos d’en Lozano, i de la Coma Tornera, Coll de les Marrades o de Porrera, Les Tosses, La Carrerada. Enllaços vinculats.
Associació d'Entitats Excursionistes del Baix Llobregat
L'any 1992, el quatre de juny, es va constituir l'AEEBLL; sent Entitats Fundadores: C.E. Vallirana, UEC Cornellà, C.E. El Papiol i C.E. Molins de Rei. Vol sumar esforços i esser una eina de treball per a les Entitats Excursionistes del Baix Llobregat.
Associació Excursionista Altiplà
Altiplà es va crear el 2009. L'AE Altiplà és una associació sense vocació territorialista ni competitiva, petita, on totes les persones sòcies col·laboren, en la mesura de les seves possibilitats, de forma voluntària. El lema és: Entre tots ho farem tot.
Associació Excursionista Catalunya de Reus
Web de l’entitat. L’activitat dins a l’entitat és variada i abundant, cosa que fa que avui dia passem dels 500 associats i amb perspectives d’augmentar encara més la massa social. Seccions: Escacs, escalada, BTT, i barranquisme.
Associació Excursionista de Collbató
Espai de l’Associació Excursionista de Collbató (Baix Llobregat). Entitat dedicada a l’esport i el lleure a la natura des d’aquest municipi del Baix Llobregat. Seccions: Excursionisme, alpinisme, escalada, btt, cultura… Bloc de les activitats.
Associació Excursionista de Quart
Bloc de l’Associació Excursionista de Quart, entitat dedicada a la muntanya, des d’aquest municipi del Gironès. Informació i calendari d'activitats, arxiu del bloc, etiquetes amb comentaris de les diferents activitats que realitza.
Associació Excursionista de Riudecols
Informacions: Sortides 100 CIMS Pas a pas, fent camí, blog antic, calendari de sortides previstes per al 2017 a l'Associació Excur-sionista Senderó de Riudecols. Sortida per a provar una ruta que passi pel Bosc de les Bruixes de l'Argentera.
Associació Excursionista Etnografia i Folklore
L'AEEF és una entitat excursionista i cultural nascuda l'any 1945, amb la finalitat d'agrupar en una sola entitat els afeccionats a la muntanya i els que recorrien el país amb l'esperit heretat de la Renaixença recollint els trets culturals autòctons.
Associació Excursionista kd 1/2 h
Pàgina oficial de l’Associació Excursionista de Viladrau kd motja hora. Aquesta associació excursionista és membre de la FEEC, i està situada al Cor del Montseny, al poble de Viladrau. Les seves activitats: caminades populars, cims, vies ferrades, ...
Associació excursionista La Guilla
És un grup que va néixer amb l'ànim de recuperar les tradicions de Tortellà, a la Garrotxa. Trobareu informació de les nostres sortides i activitats: excursions, alpinisme, bicicleta de muntanya, el Ball d'en Serrallonga, les nostres quines...
Associació Excursionista La Picossa
Els orígens d’aquesta agrupació excursionista de Móra d’Ebre, que funciona des de l’any 1929. Activitats, sortides, història, sugerències, enllaços, fotos, rutes en BTT. Móra d’Ebre.
Associació Excursionista Lillet
Pràctica i foment d’activitats excursionistes, i de muntanya. Coneixement, defensa i promoció del patrimoni natural. L’àmbit primari d’actuació i punt de trobada és La Pobla de Lillet. També ens sentim vinculats amb el Berguedà, amb Catalunya.
Associació Excursionista Mai Adéu Cadaqués (AEMAC)
Dins d' aquest bloc hi trobareu la informació de tot allò que hem fet fins ara. Informació de les properes sortides, horaris, durada, equipaments, previsions meteorològiques, ...
Associació Excursionista Montmell de Llorenç del Penedès
Propostes pels socis, amb un calendari de sortides i activitats relacionades amb el mon de la muntanya i l'excursionisme. Caminades per les muntanyes, i els camins de gran recorregut (GR), rutes en BTT, alta muntanya i altres activitats.
Associació Excursionista Pedraneu
Dades generals i informació pels socis. La ruta de les Fonts, concursos, caminades i activitats d'aquesta entitat. L'Associació Excursionista Pedraneu va ser fundada el 28 de febrer de 1997 a Montmeló (Vallès Oriental).
Associació Excursionista Polinyà - El Grup de Polinyà
Web del Grup: Associació Excursionista Polinyà i El Grup de Polinyà (lleure educatiu). L’associcació es basa en el treball de voluntaris, amb experiència i formació en els camps de l’excursionisme, el lleure, la cultura i la natura. Programes.
Associació Excursionista Ros-Gaià
L' AEV Ros-Gaià va iniciar les activitats l'any 2004 a Viladecavalls d'una colla de veïns del poble vallesà al voltant de les activitats al medi natural i la voluntat de compartir-les. El nom ens identifica com a punt de partida … Activitats i dades.
Associació Excursionista Xirucaires de Salt
Xirucaires neix de la iniciativa d'una colla d'amics, aficionats i practicants al muntanyisme. Es va fundar el 2002. Presentació, convocatòries de l'entitat, imatges, llicències federatives, joc d'escalada, etc.
Associació S'Alzina
Al·lots i al·lotes amb moltes ganes de fer coses, conèixer gent nova i passar-ho bé. Pensam que els dissabtes i diumenges no són només per sortir de marxa... Per això, organitzam: excursions, acampades, trobades juvenils, visites culturals…
Bell Matí | Grup Excursionista de Llagostera
A Llagostera i Catalunya l’afició a l’excursionisme ve del darrer terç del s. XIX. Els tapers, a principis del s. XX en foren precursors amb sortides a cacera i al Ridaura a pescar. Gent com en Mossèn Gelabert, Pere Mayol, Emili Soler, Josep Calvet, …
Biblioteca i Cartoteca del CEC
Espai de la Biblioteca i cartoteca del Centre Excursionista de Catalunya. Cerca d'exemplars de la biblioteca els deu darrers documents incorporats al catàleg l'hemeroteca digital. Biblioteques de les entitats que formen part del catàleg col·lectiu.
C.C. Excursionista Vallromanes
Pàgina oficial (blog), del Centre Excursionista de Vallromanes - CCEV, l’entitat excursionista d’aquest municipi del Vallès Oriental. Les sortides i les seves cròniques, notícies i fotografies de les excursions fetes.
Caminant pel País Valencià
Associació excursionista del Bloc a Sueca. Una associació dins d’un marc de recuperació i reconeixement de la cultura i el territori del país. Pretenem establir una relació no estrictament política, i quina millor forma de moure’ns, que caminant.
Casal de Setmana Santa de Llinars del Vallès
Casal de Setmana Santa, organitza el Centre Excursionista Llinars del Vallès, Creat, pensat i dissenyat per a tots els nens, nenes, nois i noies que vulguin pasar quatre dies realitzant tot un gran ventall d’activitats esportives, lúdiques i socials.
CE Bandolers de Sant Feliu Sasserra
Club Excursionista Bandolers Sant Feliu Sasserra. Ascens al pic de l'Estanyóm 3r cim més alt d'Andorra i el sostre de la Parròquia d'Ordino. Únic cim que sobrepassa els 2.900 m situat íntegrament en territori andorrà. És dels millors miradors d'Andorra.
CE Sant Juià de Llor i Bonmatí - Campament d’Esports d’Aventura de Ribelles
Pàgina del CE Sant Juià de Llor i Bonmatí. Esports d'una natura encara intacta, la pràctica d'altres activitats més "clàssiques" com ara l'excursionisme. Campament d’Esports d’Aventura de Ribelles, a l’Alta Garrotxa (La vall de Ribelles).
CEM - Centre Excursionista de Molins De Rei
Veniu al CEM! Us oferim la possibilitat de convivència amb persones d'aficions molt concretes: alpinisme, excursions, ciclisme de muntanya, senderisme, escalada, conferències i projeccions, escafandrisme, tir amb arc...
Centpeus, Colla Excursionista
Blog de Centpeus, Colla Excursionista de Benaguasil, a la comarca del Camp de Túria. Excursions en família, una vegada al mes, diumenges pel matí, en cotxes i en bus. La colla Excursionista, segueix amb les seues eixides mensuals.
Centre Cultural Excursionista La Vall de Segó
Entitat que va nàixer l’any 2002, d'una gent amants de la natura. Activitats els cap de setmana (senderisme, trecking, esquí, barranquisme, escalada, ferrades, etc.), una alternativa per a conéixer més a prop els pobles i el seu entorn.
Centre Cultural Excursionista la Vall de Segó
Centre Excursionista que va nàixer l’any 2002. Natura i activitats dels cap de setmana: senderisme, trecking, esquí, barranquisme, escalada, etc. una alternativa per a conéixer més a prop els nostres pobles i el seu entorn. 53 socis.
Centre de Muntanyisme de Mutxamel
Neix del Club d'Amics de la UNESCO de Mutxamel l'any 1968. Té per objecte practicar i fomentar l'excursionisme, inclouent esports de muntanya i activitats, conéixer, estudiar, conservar i reproduir la natura, història, costums, la llengua i l'art ...
Centre de Promoció d'Activitats de Muntanya
Pàgina oficial del Centre de Promoció d'Activitats de Muntanya de Balaguer. El centre està dedicat a la pràctica l’excursionisme, l’escalada, l’espeleologia, l’esquí, campaments, i raids ... Organitza sortides relacionades amb l'activitat.
Centre Excursionista "Penya Roja" Banyeres de Mariola
Entitat que organitza moltes activitats de la Federació Valenciana de Muntanyisme. Escalada · Muntanyisme · Senderisme · espeleologia · carreres per muntanya ... Rutes per GPS pels voltants de Banyeres de Mariola.
Centre Excursionista 2x2 Santpedor
Agrupa als entusiastes de esport i cultura, relacionades amb muntanya i natura, proposant col·lectivitzar experiències individuals i recollir propostes dels socis per confeccionar un programa d’activitats a l’abast de tothom i pels dotze mesos de l’any.
Centre Excursionista Alt de la Creu
Grup, de Vallada (València), de gent diferent però amb uns interésos en comú: El respecte per la natura i l'esport de muntanya. Al bloc hi ha les activitas, les eixides i articles muntanyers. Ressenyes d'escalada de Vallada i d'altres coses de muntanya.
Centre Excursionista Balsareny
Web oficial del Centre Excursionista Balsareny, entitat dedicada a l’activitat esportiva a la natura, en aquest municipi del Bages. La Caminada, Cross del Traginer, activitats i sortides, fotos activitats, vídeos activitats i contacte amb l’entitat.
Centre Excursionista Begues
Excursionisme, escalada, alpinisme, BTT, vies ferrades i espeleologia. La comarca del Garraf, un entorn privilegiat per a la pràctica de l'espeleologia, ha estat escollit per crear una de les escoles d'espeleologia més importants de Catalunya.
Centre Excursionista Bocairent
El Centre Excursionista Bocairent es una entitat esportiva-cultural, que té com a objectiu el foment, el desenvolupament i la pràctica de l’activitat física, esportiva i cultural. L’activitat principal del club i de caracter federat és l’espeleologia.
Centre Excursionista Borges Garrigues
Entitat excursionista, fundada l’any 1982. Gent de les Borges i les Garrigues han gaudit amb les activitats excursionistes: Des d'excursions a peu i en bicicleta tot terreny, ascensions i activitats com el dia de l'arbre i conferències.
Centre Excursionista Breda
El 4 d’agost del 2006, 16 bredencs ens trobàvem per posar les bases del Centre Excursionista de Breda (CEB). Calendari, cròniques, fer-se soci, la ruta Artur Osona, Duatló de Breda, Lluna de Breda, lloguer de material i Wikilog CEB Breda.
Centre Excursionista Cambrils
Facebook del Centre Excursionista Cambrils. Treking i expedicions, Guías Himalaia Baqueira, Virginia Bay, BTT Plana de Vic, Cem Salta-ribes de Torreblanca, Lurbel Precisión Garment, Muntanyes de La Costa Daurada, Escola de Muntanya…
Centre Excursionista Castell de Rebollet
Entitat de La Font d’en Carrós (Safor), creada el setembre del 2003, després d’una sèrie de contactes amb aficionats al senderisme, decidirem crear un centre excursionista. Sempre hi ha hagut a La Font gent que els ha agradat fer senderisme.
Centre Excursionista Celrà
Web del Centre Excursionista de Celrà (Gironès). L'últim diumenge de maig, marxa popular de Celrà des del 2000. Cada any descobrim indrets del terme i voltants. Activitat. secretaria, itineraris, pujada virtual a Sant Miquel, Duatló de les Gavarres, …
Centre Excursionista Comarca del Bages - No Oficial
Web no oficial d’aquestcentre que abarca tota una serie d'activitats esportives i d'excursionisme. També fem cursos, xerrades i altres. Fundat l'any 1905, sent, després del Centre Excursionista de Catalunya, l'entitat excursionista més antiga de l'Estat.
Centre Excursionista Contestà
Pàgina del Centre Excursionista Contestà de Cocentania, comarca del Comtat. L’entitat, notícies, història, el refugi que gestiona i contacte amb l’entitat. El Centre Excursionista Contestà té seccions de senderisme, escalada i secció infantil.
Centre Excursionista d’Avinyó
Espai oficial del Centre Excursionista d’Avinyó (Bages). Dades i sortides. Els usuaris poden penjar les seves imatges a les galeries de fotos, si us falta alguna categoria on classificar-la posseu-vos en contacte amb nosaltres i la crearem.
Centre Excursionista d’Hostalets de Balenyà
La Cursa del Roc Gros, mitja marató de muntanya de 900 m. de desnivell positiu i 1800 m. d'acumulat. Transcòrrer per infinitat de corriols poc coneguts del terme municipal de Balenyà (Osona). Vistes de la Plana de Vic, els Pirineus i el Montseny.
Centre Excursionista d'Abrera
Plana oficial del Centre Excursionista d'Abrera. Fomenta i desenvolupa la pràctica de la muntanya en totes les seves vessants (excursionisme, alpinisme, senderisme, escalada, esquí, barranquisme, etc..)
Centre Excursionista d'Alcoi
Pàgina del Centre Excursionista d'Alcoi. Seccions d'orientació i d'altres activitats. En aquesta pàgina podem veure algunes de les fotografies de les nostres activitats, acampades, jocs, excursions i altres activitats que realitzem, …
Centre Excursionista d'Alcoi - Secció Infantil i Juvenil
Web que ha estat creada per als socis del Centre Excursionista d'Alcoi, especialment per als membres de la Secció Infantil i Juvenil. A través d'aquesta pàgina podreu posar-vos al dia de les novetats i de les pròximes activitats.
Centre Excursionista d'Alella
El Centre Excursionista d'Alella és una entitat afiliada a la FEEC que va ser fundada l'any 1981 amb el propòsit de fomentar, potenciar i practicar l'esport de muntanya. Actualment formen part del Centre Excursionista d'Alella una cinquantena de socis.
Centre Excursionista d'Alella - Blog
Blog del Centre Excursionista d'Alella (Maresme). Recull les experiències dels socis que vulguin compartir. El Centre Excursionista d'Alella és una associació esportiva fundada l’any 1981. Foment i pràctica dels esports de muntanya.
Centre Excursionista d'Alginet
Web des d'on podràs accedir a tota la informació relacionada amb el centre i gaudir de les nostres gal·leries de fotografies recopilades en cada eixida o participar al fòrum aportant la teua opinió i noves idees per a que el CEA seguisca creixent.
Centre Excursionista de Badalona
Entitat que té com a principal activitat l'excursionisme entès com a manera de conèixer i gaudir de la natura en tots els aspectes. L'entitat va ser fundada l'any 1925. Les seccions, programació d'activitats, articles i notícies.
Centre Excursionista de Balaguer
Web del Centre Excursionista de Balaguer, fundat l’any 1929. Us proposem de veure una mostra de les activitats que feia el centre en els seus inicis. També us fem un resum de la història del centre durant aquests 75 anys.
Centre Excursionista de Banyoles
Web del Centre Excursionista de Banyoles. Seccions del centre i les seves activitats, òrgans de govern, història, biblioteca, butlletí i material divers. També inclou un fòrum i un xat. Va ser l'any 1953 quan es va fundar oficialment el club.
Centre Excursionista de Benicàssim CEB
Centre Excursionista que va nàixer en el 2001 a Benicàssim (Plana Alta). És un club esportiu la activitat del qual és la d'organitzar excursions de senderisme i d'altres activitats com poden ser curses de muntanya, dies en bici, etc. Revista Semestral.
Centre Excursionista de Blanes
Web oficial del Centre Excursionista de Blanes (La Selva). Agenda d’activitats, Xaragall (Revista Trimestral del nostre Centre Excursionista), ressenyes, bloc, cursos de promoció, galeria fotogràfica, programa general d’activitats i links d’interès.
Centre Excursionista de Burriana
Centre Excursionista de Burriana. Nova web del Centre Excursionista de Borriana. Història de l'entitat, les activitats que realitza i el calendari de excursions i altres activitats i dades.
Centre Excursionista de Calders
Aquest és un espai per mostrar les activitats que el Centre Excursionista de Calders "el Cargol" està portant a terme. Les darreres activitats del centre excursionista, la Caminada Popular, la Ia Cursa Popular de Muntanya i el Bateig de Submarinis-me.
Centre Excursionista de Caldes CECMO
L’actual Centre Excursionista de Caldes de Montbui funciona des de l’any 2005, però hi ha una llarga història que comença a l’any 1926, tot documentat gràcies a la informació que podem extreure del butlletí que periodicament anaven publicant.
Centre Excursionista de Carcaixent
CE Carcaixent. Aquest és el bloc del Centre Excursionista de Carcaixent. Bloc del Centre Excursionista de Carcaixent. Bloc del Centre Excursionista de Carcaixent. Bloc del Centre Excursionista de Carcaixent. Bloc del Centre Excursionista de Carcaixent.
Centre Excursionista de Cardona
Pàgina oficial del Centre Excursionista de Cardona, a la comarca del Bages. L’entitat disposa de diferents seccions: seccions d’alpinisme, escalada, marxes populars, BTT, excursionisme i GPS Tracks. Informació general.
Centre Excursionista de Castellar
Web del Centre Excursionista de Castellar. Informació, grups, activitats i sortides que es preparen. Grups de l'entitat, projectes, noticiari, tenim notícia de... el caminar del centre, itineraris, fotogaleries, butlletí, patrocinadors, membres, i agenda.
Centre Excursionista de Castelló
Web oficial del Centre Excursionista de Castelló de la Plana. El lloc inclou nombrosa informació corporativa de l’entitat excursionista castellonenca, la seua història -de més de seixanta anys- les activitats i seccions, agenda i la seua revista L’Estel.
Centre Excursionista de Castelló - C.E.C
Va neixer fa 50 anys, i ha estat present a la vida quotidiana de Castelló. Activitats, sugerències, estatuts, marxes. L’objectiu és el foment de qualsevol modalitat esportiva, cultural, juvenil i ecologista, i de muntanya.
Centre Excursionista de Castelló - Pujada a Peu Castelló- Sant Joan de Penyagolosa
El Centre Excursionista de Castelló, us invita a la Pujada a peu Castelló- Sant Joan de Penyagolosa. Benvinguts a les nosatres pàgines on podeu trobar tota la informació per participar en aquesta espectacular prova.
Centre Excursionista de Castellterçol
Web del Centre Excursionista Castellterçol, entitat formada per joves esportistes als qui els hi agrada disfrutar de la natura i les activitats a l’aire lliure. El CEC va començar organitzant el Raid Fred. Té 70 socis i uns 30 federats.
Centre Excursionista de Catalunya - Club Alpí Català
Club de Barcelona. Seccions: Centre Acadèmic d'Escalada, muntanya, esquí alpí (CE Catalunya), nòrdic, càmping (CC Catalunya), equip de recerques espeleològiques, geografia i ciències, fotografia, història i art, cinema i vídeo i barrancs. Serveis.
Centre Excursionista de Centelles
Centre Escursionista Centelles, un punt de trobada amb els que els hi agrada les activitats relacionades amb l'entorn de la muntanya. Seccions d’excursionisme, escalada, senderisme, bicicleta, esports de neu, descents d'engorjats, vies ferrades, etc.
Centre Excursionista de Finestrat · El Portell
Web del Centre Excursionista de Finestrat El Portell, a la comarca de la Marina Baixa (Alacant). Queda amb socis per a eixir a caminar o amb la bici. El Centre Excursionista El Portell, organitza el dia de la bici per a l’abril. Rutes i activitats.
Centre Excursionista de la Comarca de Bages
El CECB, és un centre fundat l'any 1905 a Manresa. Després de més d'un segle d'activitats, el CECB és l'espai de trobada de moltes persones que comparteixen el gust per la natura i l'esport. Informació, activitats i seccions.
Centre Excursionista de la Llacuna
El Centre Excursionista de La Llacuna compta amb les seccions d’alta muntanya, de curses de muntanya, de senderisme, organització de la Botifarunner. Treballa per constituir noves seccions per tal d’oferir un ventall més ampli d’activitats als associats.
Centre Excursionista de la Segarra
Centre Excursionista de la Segarra. Calendari d'activitats properes, sostres comarcals, materials, biblioteca. Fundat a l'any 1972, en una Cervera sense tradició excursionista. L’entitat té actualment 400 socis.
Centre Excursionista de la Serra Espadà Fent Camí
Entre les activitats que han tingut més èxit es troba el senderisme, la comissió de senderisme ha esdevingut en el Centre Excursionista de la Serra Espadà (C.E.S.E.). Activitat de neteja i conservació del GR-36, …
Centre Excursionista de La Vall d'Uixò
Pàgina oficial del Centre Excursionista de La Vall d'Uixò (Plana Baixa). Informació de les proves de Fons de tardor (Copa Espany i Popular). La web només té en valencià, l’imatge coorporativa i petits escrits.
Centre Excursionista de l'Alcora
Web del Centre Excursionista de l'Alcora (Alcalatén). L’eixida de les cireres, Marató, la Marxa al voltant de l’Alcora, imatges del centre, la Mitja Marató, la Marxa a peu del Penyagolosa, Marxa del Patrimoni. Arxius del blog i links.
Centre Excursionista de l'Alguer
Blog oficial del Centre Excursionista de l'Alguer. Informació de les activitats que realitza l’entitat excursionista de l’illa de Sardenya. Cròniques i dades de les sortides, fotos de les diferents contrades. Allotjament a l'Alguer, enllaços i missatges.
Centre Excursionista de Lleida
Web del Centre Excursionista de Lleida. Entitat fundada l'any 1906. Una entitat centenària, constituïda per promoure el coneixement i la pràctica de les activitats de muntanya en totes les seves modalitats. Seccions, foro, publicacions, …
Centre Excursionista de Llinars del Vallès
Pàgina oficial del Centre Excursionista de Llinars del Vallès, al Vallès Oriental. Els nostres blogs: del Casal de Setmana Santa, Caminada Popular, Kom, trail del Corredor Montnegre, Secció Muntanya, Tritons, Esquirols, Talps, Falcons i Linxs.
Centre Excursionista de Lloret de Mar
El Centre Excursionista de Lloret de Mar (CEL) és una associació que té com a finalitat la pràctica i la promoció de les activitats de muntanya en els seus diferents aspectes: lleure, esport i cultura. Seccions, activitats i dades.
Centre Excursionista de Montesa
Web del centre que anima a col·laborar al màxim possible, participant en eixides i aportant les idees que tingueu. Aquest any es fan soparets al centre, per a veure si hi ha més contacte entre nosaltres i es fan més cosetes, esperem que us animeu!
Centre Excursionista de Mura
Blog oficial amb totes les dades informatives del Centre Excursionista de Mura, del poble de Mura (Comarca del Bages). Activitats del centre, dades meteorològiques, i coses sobre el nostre poble. Caminada popular de Mura .
Centre Excursionista de Navàs
Aquí podràs trobar tota la informació sobre la Marxa Romànica de Resistència. Calendari de totes les caminades de la temporada. Els orígens del CEN (Centre Excursionista de Navas) els hem de buscar el juny de l'any 1978.
Centre Excursionista de Pego
Web Oficial del Centre Excursionista de Pego. La web pretén ensenyar als interessats i interessades informació del centre, activi-tats de l'associació, situació i vol animar a tota persona interessada a unir-se al centre. Escalada i senderisme.
Centre Excursionista de Premià
La quota anual de 20€ et dóna dret a federar-te i gaudir del lloguer de material i de les nostres instal·lacions ( boulder, biblioteca de muntanya, local de reunions). Visita’ns al cada dimarts i dijous de 20.00 a 22.00 hrs.
Centre Excursionista de Riells i Viabrea
Web del Centre Excursionista Riells i Viabrea, entitat formada per esportistes que els hi agrada disfrutar de la natura i de les activitats a l’aire lliure. El CERV va començar amb un grup d’amics que promovieb l’esport als voltants de Riells i Viabrea.
Centre Excursionista de Ripollet
Activitats, fòrum, descàrregues, enllaços, contacte, calendari d'activitats, preus i inscripció a sortides, fotos calçotada i de les raquetes, vídeos, sortides d'alta muntanya i d'activitats socials, comunicats, la Ripollet-Montserrat i secció senderisme.
Centre Excursionista de Rubí CER
El Centre Excursionista de Rubí, és una entitat creada l'any 1949 i els seus principis són el foment de l'excursionisme, l'estima a la natura i la defensa de la cultura i la llengua catalana. Principis que es conserven fins avui. Seccions i activitats.
Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines
El CESF és una entitat fundada l'any 1971 per un grup de persones emprenedores amants de l'excursionisme. Edita mensualment un butlletí i organitza sortides i matinals pels voltants de Sant Feliu, rutes guiades, entre d'altres activitats.
Centre Excursionista de Sitges
Projeccions del centre a l’Ateneu, grup de curses de muntanya, cicle de projeccions, curset nòrdic walking. Demanen voluntaris per a la Mitja Marató. Calendari, llicències, assemblea, Sitges corre per la Marató, batudes de senglar, i altres activitats.
Centre Excursionista de Terrassa
Pàgina web del Centre Excursionista de Terrassa. Informació del centre les seccions: ciències, esquí, excursionisme, fotografia, infantil, SIS. Butlletí, agenda i fòrum. Des del Centre s'organitzen actes dins la Setmana del Medi Ambient.
Centre Excursionista de Tona
Entitat esportiva-cultural privada, constituïda l’any 1980 i que té com a objectiu el foment i la pràctica de l'activitat física, esportiva i cultural. Excursions, acampades, muntanya en general, pràctiques inicials d'escalada, esquí, sortides Btt, etc.
Centre Excursionista de Torelló (CET)
Web oficial del CET. Seccions i activitats. Et convida a que expliquis què has fet últimament: caminades, bicicletades, escalades, barrancs, ... Ho volem saber tot, i si no és molt demanar, ho volem veure tot. Fes-nos arribar algunes fotos.
Centre Excursionista de Tossa
Web del Centre Excursionista de Tossa de Mar. El Centre Excursionista de Tossa es va fundar com a tal el 1989. Prèviament en vàries ocasions s’havien fet passes per fer-lo realitat, però la cosa no havia quallat. Dades, serveis i activitats.
Centre Excursionista de Vacarisses
Web del Centre Excursionista de Vacarisses (Vallès Occidental). És una entitat formada durant l’any 2005. Informació de l’entitat i notícies relacionades amb el centre. Disposa de les seccions d’excursionisme, BTT, infantil i botànica.
Centre Excursionista de València
Entitat dedicada a la promoció de l'esport a l'aire lliure; Excursionisme, muntanyisme, activitats mediambientals, seccions, i iniciatives en la natura. La seu del Centre és un edifici del segle XVIII, rehabilitat al centre históric de València.
Centre Excursionista de Vallirana
Entitat amb més de sis-cents socis i obert de dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre. Organitza activitats i gestiona les targetes federatives necessàries per anar per la muntanya, tant les de Catalunya com d’arreu del món. Seccions del centre.
Centre Excursionista de Xàtiva
Web del Centre Excursionista de Xàtiva. Els origens de l’entitat, memòria anual, fitxa d’inscripció, recomanacions, activitats, àlbum fotogràfic, sostres d’Espanya, senders valencians, quadern de rutes, notícies i vincles muntanyers.
Centre Excursionista de Xerta (CCEX)
Creat l’any 1985, per xertolins-nes. Muntanyisme en grup recorrent la geografia catalana i paratges naturals. L’any 1989, es crea el CCEX Centre Cultural i d’Esplai. Cultura, museu d’eines de la pagesia, revista Xàrata, excursionisme, escalada, sardanes…
Centre Excursionista del Solsonès
Weblog del Centre Excursionista del Solsonès, entitat excursionista de Solsona, que té l’àmbit a tota la comarca del Solsonès. Informació de la secció d’excursionisme i activitats, fotografies, fòrum, descàrregues i enllaços.
Centre Excursionista Despí
Entitat que potencia esports de muntanya. Està integrada per persones de totes les edats interessades en gaudir del temps lliure a la natura i realitzar pràctica esportiva. Ascensions, travesses, vies ferrades, escalada, esquí muntanya, raquetes de neu...
Centre Excursionista d'Ideàrium - Grup Excursionista de Vilafant
Web del grup excursionista de Vilafant. El nivell de les sortides és molt ampli, i va desde caminades per l'empordà fins a ascencions a pics de major envergadura, escalada, BTT,... Fotografies , activitats i enllaços.
Centre Excursionista d'Oló
Caminada Popular d’Oló per l’Espai Natural Protegit del Moianès (vessant sud-oest de riera d’Oló), el darrer diumenge de maig. És un recorregut d’uns 15 km assenyalat amb avituallaments. A meitat de la caminada hi ha esmorzar (pa, botifarra, vi i cafè).
Centre Excursionista d'Ontinyent
Web del Centre Excursionista d'Ontinyent, entitat esportiva i cultural, sense ànim de lucre, fundada l'any 1954/55 a la capital de la Vall d’Albaida. El local social està situat al Carrer L'Escalinata. L’horari del local els divendres de 19:30 a 21:30 h.
Centre Excursionista d'Ontinyent
Informació del CEO, entitat excursionista de la Vall d'Albaida. Síntesi històrica, activitats, viatges i eixides, seccions, programació intercomarcal, agenda i enllaços. CEO, 1954-2008, 54 anys estimant les nostres muntanyes.
Centre Excursionista El Cim
L’any 1986 es determinen les bases per crear el Centre Excursionista de Montcada i Reixac. Les activitats bàsiques estàn repartides per seccions, dins del ventall de les que ens són pròpies: Munyanya, marxes, esquí, i cultura. També altres activitats.
Centre Excursionista els Blaus
Fundat l'any 1920 a Sarrià (poc després va anexar-se a Barcelona), actualment el seu local social és al carrer Cornet i Mas, 15. Taulell d'Anuncis, sortides, butlletí i els scouts, esposicions, trajectòria, cultura, esports, il·lustres, …
Centre Excursionista Empordanès
Centre Excursionista fundat a l'estiu de 1965. Grup infantil, 40 anys, rutes, memòria, concurs de fotografia, i la Mostra de Cinema de Muntanya i Aventura. Enguany, des del centre, volem descobrir i donar conèixer nous paratges amb les vostres fotos.
Centre Excursionista Esquirol
Centre amb 25 anys d'existència dedicat la divulgació i realització d'activitats d'excursionisme, muntanyisme, alpinisme, escalada i d'esplai (colònies i campaments). Té la seu a L'Esquirol (Santa Maria de Corcó) al bellmig del Collsacabra/Cabrerès.
Centre Excursionista Farners
Fomenta el muntanyisme en totes les seves vessants: Alta muntanya, barranquisme, BTT, curses d'orientació, escalada, espeleologia, esquí de muntanya, ornitologia, senderisme… Biblioteca de llibres i mapes de muntanya.
Centre Excursionista Garriguenc
Web de l’associació Centre Excursionista Garriguenc, amb 25 anys d'història. Caminades, BTT, escalada, secció infantil, senderisme, tracesses, ... A la Garriga hi havia grups excursionistes abans del CEG. L'antecedent més reeixit el GEG (1954).
Centre Excursionista Guissonenc
Plana del CEG, des de La Segarra. Informa del calendari de sortides, el projecte sostres comarcals, el butlletí del CEG, dades pels socis i imatges. Informació de la Marxa dels Castells de la Segarra, que va néixer l’any 2000.
Centre Excursionista Jonquerenc C.E.J.
Secció de muntanya de l’Associació Cultural i Esportiva Jonquerenca, creada l’any 1973. Grup de foment de l’excursionisme entre els nens i nenes, i en nombre molt elevat participen en nombroses sortides. Serveis, itineraris i el Refugi de Caramanxel.
Centre Excursionista La Vall del Terri
Pàgina del Centre Excursionista La Vall del Terri des de Cornellà de Terri, al Pla de l’Estany. Carreras de muntanya, excursionisme, alpinisme, escalada, esquí de muntanya, BTT, caiac de riu i de mar, organització de cursos de muntanya, …
Centre Excursionista La Xiruca Foradada
La Xiruca Foradada és el Centre Excursionista de El Pla de Santa Maria, comarca de l’Alt Camp. Fundat l'any 1985 per un grup d'amics, aplega actualment uns 200 socis de diferents procedències. El seu calendari és variat i obert a tothom.
Centre Excursionista L'Areny
Centre Excursionista L'Areny, fundat per excursionistes de totes les edats del poble de Mont-roig Del Camp (Baix Camp). L’any 2016 es realitza la cinquena edició de la Cursa dels Nassos de Mont-roig del Camp, organitzada pel CE l'Areny. GR-92.
Centre Excursionista Maspujols
El Centre Excursionista es va crear el 1972. Durant la seva història ha organitzat multitud d'actes i sortides relacionades amb la muntanya. Informació general, activitats, fotografies, piadistes i dades per accedir al seu rocòdrom. Baix Camp.
Centre Excursionista Montseny Vilamajor
Web del Centre Excursionista Montseny Vilamajor. Informació de l’entitat i diverses dades de la zona, d'interès pel muntanyisme: El Plà de la Barraca, Sant Andreu de la Castanya, Sant Miquel dels Barretons, Sant Segimon…
Centre Excursionista Montserrat
Aquest és el blog representatiu del Centre Excursionista Montserrat de Manresa. Hi trobareu informació de les activitats de l'entitat, tant esportives, con socials, el Xalet Refugi dels Rasos de Peguera, patrocinadors, ...
Centre Excursionista Olot
Pàgina oficial del Centre Excursionista Olot. Inclou el butlletí de l'associació, a la sala, i apartats epscífics sobre les seccions de l'entitat: kayak, esquí, BTT, espeleologia, mainada i orientació. Informació i enllaços.
Centre Excursionista Parets
Web del Centre Excursionista de Parets. A la nostra web sabreu qui som, activitats, notícies, fotos i més. Per al CEP és tan important arribar als cims més alts de l’Himàlaia o als més legendaris de centreuropeus com guanyar els reptes més humils.
Centre Excursionista Penedès
Pàgina web oficial del Centre Excursionista del Penedès. El Centre Excursionista del Penedès és una entitat esportiva local de Vilafranca del Penedès. Informació de les activitats, seccions, secretaria, socis, enllaços i calendari d'activitats.
Centre Excursionista Pirenaic
Informació sobre les activitats d'aquest grup de Barcelona. El Club us ofereix un seguit de serveis dels quals us en avancem un breu recull. També sobre el refugi de la Molina. Activitats i seccions de parapent i espeleologia.
Centre Excursionista Puigcastellar
Creat l'any 1946 a Santa Coloma de Gramenet. Activitats de muntanya, excursionisme, escalada, espeologia, senderisme i esports de risc. Butlletí, seccions i agenda. Lloc facebook. Les URL: http://www.puigcastellar.com i http://puigcastellar.cat/, no van.
Centre Excursionista Refalgarí
Web del Centre Excursionista Refalgari de La Sénia (Montsià). Aquesta pàgina vol ser un lloc d'informació de Itineraris pels Ports, les sortides a efectuar pel Centre i les seves rutes. Vicles de la comarca i comarques veïnes.
Centre Excursionista Roca Negra Castelldefels
CERN, un petit centre excursionista de Castelldefels que crea xarxa entre persones que estimem la natura i practiquen esports de muntanya. Comparteix sortides muntanyisme, escalada, senderisme, bicicleta de muntanya, esquí de muntanya, etc.
Centre Excursionista Sant Boi
Web del Centre Excursionista Sant Boi (Baix Llobregat). La primavera de l'any 1980 un grup de persones va decidir tirar endavant el projecte de crear una nova entitat excursionista a Sant Boi. Notícies i novetats de l’entitat, agenda, muntanya, ...
Centre Excursionista Sant Celoni
Web oficial d'aquest centre d'activitats de muntanya, que aplega activitats d'alta muntanya, muntanya, senderisme, natura, alpinisme, i escalada… Butlletins, informacions, llicències, dades i les seccions de l'entitat, una a una
Centre Excursionista Santa Perpètua
El CESP va neixer l’any 1984, com assosiació esportiva privada, i té com a objectiu el foment i la pràctica de l’esport. La principal modalitat és l’excursionisme en tots els vessants. Fomenta el coneixement, l’estimació i la defensa del medi natural.
Centre Excursionista Santpedor 2X2
Dedicada a activitats de muntanya i el senderisme. Calendari de caminades populars, mapa del Sender PR C-131 i activitats del centre. Cursets i sortides d'esquí. La finalitat de l’entitat és agrupar als entusiastes de les pràctiques esportives i culturals
Centre Excursionista Taradell
Web del Centre Excursionista Taradell. Seccions: Esquí, els cent cims, escalada, la Rupit - Taradell, projeccions, BTT, i altres activitats. El CET començava l'any 1979 de la mà de persones a qui els agradava l'excursionisme. Properes activitats.
Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna
El CETV es va fundar l’any 1972, amb muntanyistes, júniors de la Parròquia de Sant Josep i altres grups. Disposa d’un campament amb un refugi a Barxeta i d'uns terrenys en la Font de la Sangonera (10.000 m²).
Centre Excursionista Torrellenc
Tot i que al 1980 es podria dir que el CET s’havia format a oficialment l’any 1981 es fa l’assemblea constituent del Centre Excursionista Torrellenc. Activitats de muntanya: excursionisme, alpinisme, escalada, espeleologia i descens d’engorjats.
Centre Excursionista Torrellenc
Excursionisme, alpinisme, escalada, espeleologia, caminades populars, Raid d'Aventures i d'altres que fan que un poble sigui viu i mantingui els costums. Caminada, Raid Torrelles, ascenssos, espeleologia, barrancs, ferrades, travesses, orientació, …
Centre Excursionista Ulldecona
Entitat amb més de 30 anys d’història, constituida a la vila d’Ulldecona el dia 23 de desembre de 1980. Millorament i l’expandiment de l’excursionisme. L’Entitat en els seus inicis tingué un local social cedit per l’Ajuntament d’Ulldecona. Serra Montsant.
Centre Excursionista Vila-real
Pàgina del Centre Excursionista de Vila-real, entidad Membre de la Federacion Territorial Valenciana de Muntanyisme i de la Federació Espanyola de Muntanyisme. Dades generals, últims temes publicats, webs, senderisme, etc.
Centre Excursionista Xixona
El Centre Excursionista de Xixona es va crear per l'any 60 i tants, per un grapat d'aventurers, que realitzaben els seus primers salts en el muntanyisme, l'escalada i la espeleologia. Seccions: excursionisme, espeleologia, ciclisme, busseig i atletisme.
Centre Quitxalla Excursionista CQUIE Puig-reig
El Centre Quitxalla Excursionista, CQUIE de Puig-reig compta amb seccions d'esquí, esplai, escalada i alpinisme, muntanya, fotografia i pintura. Cursets d'escalada, alpinisme, fotografia i esquí, caminada popular, esplai, colònies i casa
Centreex - Centre Excursionista Sant Jaume
Tercera etapa del Centre Excursionista Sant Jaume, coneguda com a Centreex. L’entitat va neixer l’any 1980 amb el nom "Centre Excursionista Parroquial de Sant Jaume". Realitza la tradicional pujada a Montserrat a peu cada any per la Festa Major.
CET - Club Excursionista Teià
El Club Excursionista Teià fou fundat l’any 1993. Avui dia el Club té 80 socis que practiquem senderisme, alta muntanya, escalada i bicicleta de muntanya. Seccions, calendari d'activitats diverses i itineraris.
CIM - Centre Excursionista de Bellpuig
Entitat forjada als anys 70. Excursionisme, grup ecologista i natura. Assumint el caràcter dinamitzador i compromís nacional que històricament han tingut els centres excursionistes catalans, organitza el Correllengua a Bellpuig, amb la CAL.
Club Centre Excursionista la Foradada
Web oficial del Club Centre Excursionista la Foradada (CCE la Foradada) des de Sant Carles de la Ràpita, al Montsià. Informació de l’entitat i de les seves activitats cotidianes: Caminar es fer salut, actualitat, sortides, activitats , qui som el CCEF, …
Club Centre Excursionista Serres del Mestral
Web del Club CE de l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp). Entitat que reuneix gent que estima la muntanya i la sap respectar. Activitats, ressenyes, actes i competicions de la temporada. El club facilita material per la muntanya, als socis.
Club de Muntanya At-zenet
Web del Club de Muntanya At-zenet d’Atzeneta del Maestrat. Calendari de voltes, pujades, rutes a peu, pujada a La Nevera, allotjament, agenda, activitats, … Escriu-nos si vols saber més sobre nosaltres.
Club de Muntanya Benassal
Club on compartim aficións amb mes gent i disfrutem del que ens agrada. Obert a tot el món que comparisque les nostres aficións o que les recolze. Tot el món pot gaudir dels nostres serveis… Rutes, articles, projectes, senders i mapes.
Club Esportiu Palestra
Club esportiu patriòtic apartidista obert al nacionalisme. No fem política: la tasca és formar-nos físicament, cultural i cívica. Combinant diverses activitats cultivem el cos, el coneixement del país i l’esperit. L’excursionisme, el nostre pilar bàsic.
Club Excursionisme de Sant Julià de Ramis
Web del Club Excursionisme de Sant Julià de Ramis. Aquest és un espai per a comunicar-nos i per a compartir. Properes sortides i activitats. Perquè ens agrada compartir paisatges, muntanyes, camins, històries i tot l’entorn del nostre poble.
Club Excursionista «Delit Tenim»
Wel del Club Excursionista Delit Tenim, entitat excursionista nordcatalana que organitza el 31è Aplec Excursionista dels Països Catalans, de l’1 al 4 novembre 2007, a Prats de Molló, l’Alt Vallespir. Tota la informació de la trobada nacional.
Club Excursionista Arítjol
Portal del Club Excursionista Arítjol de la Selva del Camp amb informació de le nostres activitats, fòrums, col·laboracions, enquestes, senderisme, acampada, alpinisme, cultura, secció jove, i molt més....
Club Excursionista Avant
Espai web del Club Excursionista Avant de Canals, a la comarca de La Costera. Calendari, fotografies, GPS, anuncis i coses mal fetes. Permet enviar al nostre correu les teues aportacions i comentaris de les coses mal fetes a la natura que hi trobes.
Club Excursionista Bandolers de Sant Feliu Sasserra
Incipient bloc del Club Excursionista Bandolers de Sant Feliu Sasserra, entitat dedicada a l’excursionisme per a totes les edats, des d’aquest municipi de la comarca del Bages. Informació de les activitats que organitza.
Club Excursionista Calldetenes
Web del Club Excursionista Calldetenes. Entitat, activitats, materials, biblioteca, rutes, fòrum... L'entitat disposa de divers material de lloguer, amb servei gratuït pels socis, del qual tenim els senyors Ignasi Bau i Gil Erra com a responsables.
Club Excursionista d’Alcover
Club Excursionista d’Alcover (Alt Camp). Entitat que organitza sortides a peu pels voltants d'Alcover i la zona muntanyes de Prades, entre altres. Per a més informació, podeu contactar amb el Club Excursionista d'Alcover a través de e-mail.
Club Excursionista d'Alpicat
Un grup de gent d'Alpicat que hem volgut iniciar un club esportiu amb ganes de fer senderisme, alta muntanya, caminades llargues,, barrancs, esquí de muntanya, alpinisme i tota mena d'activitats en la natura amb els nostres familiars, veïns i amics.
Club Excursionista d'Aran
Blog oficial del Club Excursionista d'Aran. El Club Excursionista d'Aran és una entitat esportiva de Vielha que intenta promocionar els esports de muntanya a la Val d’Aran. Informació de les activitats que desenvolupa i fotografies.
Club Excursionista de Callús
Bloc oficial del Club Excursionista de Callús, entitat d’aquest poble de la comarca del Bages. Caminada i pedalada del Cardener, la cursa de Copons, i el XM Duatlón Series By Buff, un duatló d'alta muntanya. Arxius del bloc i webs d’interès.
Club Excursionista de Gràcia
Pàgina oficial del Club Excursionista de Gràcia, Creu de Sant Jordi (1992) i Medalla d'Honor de Barcelona (2004). És una entitat esportiva local de la vila de Gràcia, Barcelona. Informació de les activitats, seccions, situació, butlletí, socis i enllaços.
Club Excursionista de Tiana
L'any 1982, després d'una sortida all Matagalls, va néixer. L'any 1986 va conquerir el el Motblanc (4.807 m.), als Alps i l'any 1987 va conquerir el Toubkal (4.165 m.), a l'Atlas. Excursionisme, esquí, escalada, esquí de muntanya, l'escalada, etc.
Club Excursionista Esparreguera
Benvingut al web oficial del Club Excursionista Esparreguera. La modalitat esportiva principal que constava en els primers estatuts era escalada i espeleologia, a l'any 1996 es varen ampliar a la d'alta muntanya i descens d'engorjats.
Club Excursionista Fotogràfic Constantí
Pàgina web del Club Excursionista Fotogràfic Constantí, entitat dedicada a l’excursionisme i a la fotografia des d’aquest municipi de la comarca del Tarragonès. Presenta les bases del Concurs Fotogràfic Vila de Constantí. Fitxa d’inscripció.
Club Excursionista Gelida
Pàgina oficial del Club Excursionista Gelida, entitat gelidenca dedicada a l’excursionisme, des d’aquest municipi de l’Alt Penedès. Inclou informació de l’entitat, com fer-se soci, serveis oferts, projectes, calendaris, notícies de l’entitat i links.
Club Excursionista Independent de Catalunya, Cei Catalunya
Club Excursionista Independent de Catalunya. El Cei-Catalunya, va néixer el 2008, quant un grup d'amics fèiem una caminada de resistència. Molts clubs i entitats han nascut de les inquietuds dels seus fundadors i el nostre no és diferent dels altres.
Club Excursionista La Canonja
L’objectiu del club es la captació de socis i que amb les seves inquietuds posin en marxa activitats amb el recolzament del club. La voluntat dels promotors d’aquesta iniciativa es la d’esser una entitat oberta a tothom, amb un gran ventall d’activitats.
Club Excursionista la Riba
Espai a Internet del Club Excursionista la Riba, a la comarca de l’Alt Camp. La seva pàgina inclou abundant informació del municipi de La Riba, enllaços, història i les dades corporatives d’aquesta entitat excursionista.
Club Excursionista Montblanc
Web del Club Excursionista Montblanc, entitat creada gràcies a un grup de montblanquins i montblanquines a qui els agradava la muntanya. L'excursionisme activitat principal, però també abriga altres activitats relacionades amb la muntanya i la natura.
Club Excursionista Prepirineu
Espai punt de lloc de trobada i d'intercanvi d'experiències de tot el qui tingui informació, opinions i ganes de compartir amb els altres! Esperem les vostres cròniques de sortides, ressenyes, fotografies... Activitats, notícies i informació d'interès.
Club Excursionista Reddis
El Club de Futbol Reddis (CF Reddis) és un club esportiu de la ciutat de Reus. El club té algunes seccions de les quals només destaca la d'excursionisme, creada el 1933. Informació de la clàssica Marxa Montserrat-Reus.
Club Excursionista Relleu
Pàgina del Club Excursionista Relleu, entitat esportiva d’aquest municipi de la comarca de la Marina Baixa. Informació de les seues activitats, estatuts del club i vídeos del Barranc del Infern i de Puig Campana.
Club Excursionista Rialp
Web del Club Excursionista Rialp, nova entitat que el 31 de gener del 2011, es va formalitzar els actes i es va constituir com a entitat. Estem a l'inici d'un gran projecte, establint les bases per afrontar un futur amb optimisme, millorant dia a dia.
Club Excursionista Ripoll
Activitats: Curses de Muntanya, marxes, senders, properes sortides. Seccions de Muntanya, espeleologia, escalada, fotografia, esquí. Seu social al Centre Cultural Eudald Graells de Ripoll. Secretaria, socis i enllaços. Centre Cultural Eudald Graells.
Club Excursionista Salouenc
Pàgina web del Club Excursionista Salouenc de Salou. Us obrim les portes de l’entitat per qui vulgui participar i compartir amb nosaltres, el present i el futur del nostre club. Presentació, organització, situació, projectes, diari, notícies i documents.
Club Excursionista Sant Quirze del Vallès
És un club excursionista creat per gent amb ganes de fer senderisme, alta muntanya, caminades llargues, barrancs, esquí de muntanya, i alpinisme. Calendari, sortides, calendari A local, pàgines especials, enllaços interessants Iglús inscripcions.
Club Excursionista Tramuntanya
Club d'amics excursionistes a Manacor. Notícies, excursions setmanals, circulars cada mes... Ah, i per favor enviau-nos les vostres direccions electròniques i gaudireu de les ciberventatges d'aquest club!
Club Excursionista Via Fora
Pàgina web del Club Excursionista Via Fora d’Olost de Lluçanès. Informació de l’entitat, piades, les seves activitats, apartat de material, llibre de visites i fotos d’escalada.
Club Excursionista Vilaller
Aquest pretén ser un espai d'intercanvi d'informació entre el CEV i tots els socis i simpatitzants. Us animem a que utilitzeu els espais destinats a expressar les vostres opinions: comentaris a les informacions, a les fotos, propostes via electrònica.
Club Excursionista Voltreganès ARS
Entitat creada l'any 2007 a Sant Hipòlit de Voltregà. Oferim la possibilitat de realitzar activitats a la muntanya. Som un club jove i amb empenta, i volem realitzar tot tipus de sortides: Senderisme, alpinisme, barranquisme, escalada, duatlons, …
Club Integral de Muntanya
Presentació de les activitats ludico esportives a desenrrotllar a la muntanya, i a més a més en la natura. Club Mercacim, com fer-se soci, teléfons de contacte, inscripció, lloc de reunió, avanç de proyeccions i butlletins.
Club Muntanyenc Barcelonès
Societat de Ciències Naturals amb seccions dedicades a activitats a l'aire lliure; G.A.M. Grup d'Alta Muntanya, G.E.S. Grup d'Exploracions Subterrànies, C.E.B. Club d'Esquí Barcelonès, secció de Muntanya i Camping.
Club Muntanyenc de Sant Cugat
Web oficial del Club Muntanyenc de Sant Cugat. Informaciò sobre les activitats i les seccions esportives: Muntanya, esquí, atletisme, gimnàstica, coral, natura, cultura i sarau. Agenda mensual, butlletí i dades de contacte.
Club Muntanyenc de Terrassa
Web del Club Muntanyenc de Terrassa. Informació de totes les seccions: Excursionisme, escalada, esquí, vies ferrades, espeleologia, exploracions subterrànies...
Club Muntanyenc L'Hospitalet
Muntanya, alta muntanya, escalada, espeleologia, descens de barrancs, bicicleta de muntanya, esquí, esquí de fons... i tot un seguit d'activitats de muntanya. Al carrer Centre, 8 de L'Hospitalet de Llobregat.
Club Munyanyenc de Monistrol de Montserrat
Club fundat l'any 1953 a Monistrol (Bages). Als que ens atreu la natura, l'aire lliure i la tranquil·litat de les muntanyes, l'excursionisme és l’esport ideal que ens permet conèixer paratges naturals on s’hi pot arribar-hi en cotxe.
Club Natació Terrassa
Web del C.N. Terrassa. Àrea social i seccions de Natació, waterplo, patinatge, bàsquet, futbol, futbet, excursionisme, karate, judo, pàdel, frontennis, pilota a mà, atletisme, triatló i hoquei herba. Instal·lacions a l’àrea olímpica i al Pla de Bonaire.
Club Pirinenc d'Andorra
El Club Pirinenc Andorrà fou creat l’any 1970 responen a les inquiètuds d'unes persones que volien desenvolupar les activitats físiques i esportives de muntanya i més concretament l’excursionisme. També escalada, esquí, orientació, muntanya, …
Club Poliesportiu Santa Pau
El Club Poliesportiu amb 30 anys d'història. La vida d'aquest club es desenvolupa a les instal·lacions municipals Pitus Padrosa que disposa de pista poliesportiva, camp de futbol i pistes de tennis. Campionat de futbol 5, caminada popular, rutes BTT.
Club Poliesportiu Santjoanenc
Club de Sant Joan les Fonts, la Garrotxa, fundat l’any 1.971. Es va construir el local social i la piscina a l’any anterior, instal·lacions amb que el club va començar la seva tasca. Seccions: Natació socorrisme, futbol, bàsquet, ciclisme i excursionisme.
Club Reus Deportiu
Pàgina oficial del Reus Deportiu, esport i cultura a Reus, inicialment club de futbol. Notícies, dades de l'històrica entitat reusenca, creada l'any 1909. Club poliesportiu. Seccions, escoles esportives i dades de l'hoquei, un dels grans del país.
Cocons.cat
Facebook oficial de Cocons.cat, entitat excursionista esportiva del poble de Tivenys (Baix Ebre-Tarragona), dedicada a fomentar l'esport i la natura al poble de Tivenys. Sobre la pàgina, fotos, m'agrada, vídeos, esdeveniments, publicacions, …
Colla Excursionista Cassanenca
La Colla és una entitat excursionista sense lucre, ens dediquem a organitzar activitats excursionistes, culturals i lúdiques. L’entitat data de l’any 1957, quan es comencen les caminades i ascencions als punts de la geografia amb caire excursionista.
Colla Excursionista de Vilanova del Camí
Nova web d’aquest col·lectiu que organitza excursions per als seus socis de forma periòdica. Les excursions són conduïdes per vocals que coneixen l'itinerari a seguir, per tant és aconsellable no circular en cap cas per davant d'ells.
Colla Excursionista Els Muturets
Pàgina del grup excursionista del municipi de Begur (Baix Empordà), Colla els Muturets. Disposa de les seccions de: BTT, curses, escalada, excursions, festes i celebracions, muntanya i esquí. Notícies, activitats, links i blocs.
Colla Excursionista la Senyera
Des de l'any 1.988 hem fet camí al món de la muntanya sense marcar-nos fites. D’un grup d'amics amb uns gustos per la muntanya, respectar-la i aprendre d'ella. Alta Muntanya, travesses, esquí alpí i de fons, escalada, i sortides culturals.
Colla Excursionista l'Isard
Agrupació olotina que organitza marxes populars i rutes de muntanya. Sortides durant l'any actual i contactes de les marxes. Som una colla d'amics amants de la muntanya. Les primeres sortides com a Colla, foren a l'any 1999.
Colla Muntanyenca del Campello
Web oficial de la colla. Excursions de la colla muntanyenca, les moltes activitats, El Campello (l'Alacantí), activitats, cercar al web, conèixer la terra, contactar, revista El Teix, rutes, enllaços, medi ambient, Pel valencià ... ¡¡Volem TV3!!
Cordada, A.E.E
Associació nascuda el 1994 amb intenció de fomentar i practicar els esports de muntanya, amb compromís en la defensa de la natura i una actitud solidària envers les problemàtiques socials. Programes d’activitats guiades, adreçats a joves i grans.
Cordada, Asociació Excursionista i Ecologista
Una associació nascuda el 1994 amb la intenció de fomentar i practicar els esports de muntanya, amb un compromís en la defensa de la natura i una actitud solidària envers les problemàtiques socials.
Del Campello a Aigües per la Ballestera
Aquesta excursió segueix un itinerari que uneix dos poblacions singulars de la comarca de l'Alacantí, El Campello, vila costanera, i Aigües, vila muntanyenca considerada el pulmó d'Alacant per la seua pineda. Colla Muntanyenca del Campello.
Del Campello a la Torre de les Maçanes per les Coves del Canelobre
L'itinerari d'aquesta excursió enllaça la costa, El Campello, amb la muntanya més profunda de la comarca de l'Alacantí, la Torre de les Maçanes, recorrent la serra del Cabeçó d'un extrem a l'altre per la seua base, i continuant per la part més alta.
Des de Reus - Excursions
No pretén ser cap mena de guia. Posa a l'abast, unes excursions que hs fet i que poden servir de pauta per a qui li agradi caminar i descobrir nous paisatges o nous llocs. Informació gràfica, explicacions escrites amb track del GPS de cada sortida.
D'excursió per Catalunya
Pàgina personal amb informació de les excursions que realitzo normalment per Catalunya i alguna d'Andorra i dels Pirineus francesos. També hi ha dades pel GPS, fotos de les excursions i moltes més coses relacionades amb el món de la muntanya.
El Centre - Centre Excursionista de Tona
Entitat esportiva-cultural privada constituïda al 1980 i que té com a objectiu el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física, esportiva i cultural. Sender de Tona i Camí de Santiago.
El Muntanyenc
La revista cultural del Club Muntanyenc Sant Cugat. Portada notícies la fotografia esports excursionisme muntanya escalada esquí opinió ciència i medi cultura art fotografia i cinema, història, literatura, llibres, entrevista, viatges, Collserola, …
El que ens envolta …
El que ens envolta … és un blog creat i mantingut pel Centre Excursionista La Torre de Piles (La Safor). Inclou les fotos, excursions i notícies sobre la natura que ens envolta en aquesta zona de la comarca de la Safor.
El Senderó de Riudecols
Pàgina informativa de l’Associació Excursionista El Senderó de Riudecols. A la comarca del Baix Camp. L’horari de l’entitat: Dijous de 20,30 a 22 h., al seu local social. Properes activitats organitzades per l'entitat.
Els Centpeus del Pirineu
Grup molt heterogeni i obert a tothom, doncs fan sortides amb altres grups o centres excursionistes, ja que es tracta de gaudir i compartir de la muntanya. Excursions, rutes, caminades o passejades realitzades pels Centpeus des dels inicis.
Els Lluïsos - Secció d'Excursionisme
Secció excursionista de Els Lluïsos. Sortides mensuals a diferents indrets dels Països Catalans, sortides de cap de setmana i a l'estranger. Activitats. Sortides de cap de setmana de dos dies i sortides a l'estranger de més de dos dies.
Els Xots Grup Excursionista
Grup excursionista de Sa Indioteria (Palma), adscrit a la FBM. Ens dedicam des de l'any 1993 a la pràctica d'activitats dels esports de muntanya. Excursions i travessa per la Serra de Tramuntana, Trobada de Torrents. Servei de biblioteca pròpia.
Enfilats Les Preses
Blog oficial dels Enfilats Les Preses. Els Enfilats som el grup d’excursionisme del Centre Cultural de Les Preses, entitat cultural d’aquest municipi de la comarca de La Garrotxa. Vàrem néixer al 2010 i portem un munt d’activitats des d’aleshores…
EnRuta
EnRuta és un portal web dedicat a l'excursionisme a l'esplai. Com preparar una excursió, propostes de rutes, consells de materials, activitats, alimentació, medi ambient, ditxes, meteorologia, mobilitat, cartografia, galeria de fotos, ...
Esquirols
Els Esquirols per setmana santa fem uns campaments a la Garrotxa. Quedarem al Centre Excursionista a les 8.45h per marxar a les 9h cap a la Garrotxa i no ens tornarem a veure fins a cap de 4 dies. Els campaments tindran la durada de 4 dies.
Estels del Sud
Web de la travessa de 5 dies pel Massís dels Ports. La ruta de travessa circular a diferents itineraris. Permet a l’excursionista recórre els Ports i conèixer l’indret. Es comença i finalitzar en qualsevol dels cinc llocs i es pot fer en ambdós sentits.
Excursionisme Científic.cat
Excursionisme, ciència, cultura, muntanya. La cultura excursionista sobreviurà amb l’aportació de tots. Crida a repensar l’excursionisme científic. A Catalunya, la manera d’entendre l’excursionisme és la que es qualifica d’excursionisme científic.
Excursionistes.cat
Projecte obert i plural. Treballen junts actualitzant els valors intemporals de l’excursionisme. Preservació del patrimoni natural i cultural, respecte al medi ambient, al paisatge i a la diversitat i la solidaritat, que han estat i són els valors.
Falcons - Llinars
Blog dels Falcons. Enviem carta de la propera sortida a Erols amb els de la secció infantil i juvenil i d'altres centres excursionistes. Serà el 6 i 7 de maig, té un cost de 38€ i podeu confirmar la vostra assistència i fer el pagament fins al 26 d'abril.
Federació Andorrana de Muntanyisme
Pàgina de la Federació Andorrana de Muntanyisme. Relació de les activitats de muntanya, que s'organitzen des de la Federació; Marxa Andorra Fons, la Micro Andorra Fons, la Travessa "Ransol-Pic de la Serrera-El Serrat, etc, …
Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya
Pàgina oficial de la FEEC. Dades de la FEEC, seccions esportives i apartats d'utilitat per a tots els amants de la muntanya. Ressenyes, enllaços, competicions, formació, refugis, vèrtex, fòrum, info meteo, senders i entitats a la que està adherida.
Foment Arqueològic Excursionista Sallentí F.A.E.S.
Foment Arqueològic Excursionista Sallentí, muntanya i l’esquí, respon a aquest fer país i encaixa amb els valors clàssics de l’excursionisme català. Un dels projectes és aconseguir l’homologació del sender P.R. de Sallent a Vic “Camí Claretià”.
Foment Excursionista de Barcelona
Històrica entitat excursionista de Barcelona, constituïda al 1922. Activitats de; muntanya, senderisme, excursionisme, alpinisme, sortides d'esquí, escalada, espeologia i sortides de les seccions infantil i jovenil.
Fontana caminant
Web de Francesc Fontana i Maria del Mar des de Castelldefels. Una de les nostres aficions és caminar per la muntanya, fonamentalment pel Garraf. En aquest blog anirem compartint les nostres rutes i experiències. Caminades per passar l’estona.
Fundació Orfeó Gracienc
Entitat cultural fundada el 1904. Entre d'altres inclou informació de les diferents seccions l'Orfeó, l'Esbart Dansaire, l'STOG Teatre, l'escola de música, el grup excursionista. Serveis, documents, contactes, i entitats adherides.
G.P.RENC (Grup Pirinenc Excursionista Nord Català)
Pàgina del G.P.RENC (Grup Pirinenc Excursionista Nord Català) de Prada de Conflent. El web està en manteniment. El lloc web del GPRENC està actualment en manteniment, tornarà a funcionar aviat. Gràcies per la vostra paciència.
GATA - Associació excursionista i de natura
Web de l’Associació GATA. El Grup d'Amics de Toni Achón (GATA) és una associació excursionista i de natura sense ànim de lucre, constituïda a la ciutat de Tarragona. Dades de l’entitat i els objectius a aconsseguir.
GEC Grup Excursionista Campdevànol
Web del Grup Excursionista Campdevànol, amb tota la informació de l’entitat en cadascuna de les seves seccions: Muntanya, esquí i sardanista. Dades de l’estructura i funcionament, altes de socis, contactes, enllaços i totes les activitats.
GECA - Grup Excursionista Cultural i Alpinista
Web del GECA - Grup Excursionista Cultural i Alpinista de Sant Esteve d'en Bas (La Garrotxa - Girona), es una entitat clàssica dins el món excursionista català. Fomenta principalment l'excursionisme a diferents nivells d'edat Puigsacalm, rutes i sortides.
GEiEG - Grup Excursionista i Esportiu Gironí
Històrica entitat gironina, dinàmica, i emprenedora, que vehicula les seves inquietuds esportives i de relació social. És punter en l'àmbit estatal en esport de competició. Instal·lacions, esports, apartat socio-cultural i serveis.
GELPH Grup Excursionista Les Planes d'Hostoles
Fa 20 anys que el grup es va constituir i va començar a funcionar de organitzadament. Als primers anys vam crear una branca paral·lela especialment dirigida a la mainada, amb monitors que es van ocupar de fer una sortida al mes amb els petits,
GEM Grup Excursionista de Mallorca
El Grup Excursionista de Mallorca és una entitat dedicada a la promoció de l'excursionisme i a la difusió dels valors naturals i culturals del nostre territori. Senderisme, escalada, descens de torrents, espeleologia i activitats de caire cultural.
GEMI Grup Excursionista Moianès Independent
El GEMI neix l’any 1974 d’uns joves excursionistes amb ganes de gaudir de les muntanyes i descobrir móns. Ells van ser els que, juntament amb altres joves van tirar endavant el grup excursionista. Abans havia existit un altre grup anomenat GEMI.
Grimpada
Grimpada és una associació cultural i esportiva de Cellers (Pallars Jussà) dedicada al foment i la sensibilització vers les activitats de muntanya, d’aventura i/o en relació amb el medi natural. Promouen activitats adreçades a tothom.
Grup d’Amics de Toni Achón
Web del GATA, Grup d’Amics de Toni Achón, Ecologistes de Tarragona. Som una entitat ecologista, de natura i excursionista , sense ànim de lucre i constituïda al Camp de Tarragona, amb l’àmbit d’actuació des de les Terres de l’Ebre fins al Penedès.
Grup del Sis
L'any 1992 inicià les primeres excursions, després de les quals decidíren convertir-se en un grup d'amics i fer excursions periòdicament. Tot seguit vam fer el primer calendari anual i ara, any rera any, acumulem un bon bagatge d'excursions.
Grup Excursionista Amerenc Esquelles
El Grup Excursionista Amerenc Esquelles és una entitat sense ànim de lucre que des de fa més de 40 anys es dedica a programar i executar activitats relacionades amb l’excursionisme i la cultura a la vila d'Amer. D’importància per a l’educació no formal.
Grup Excursionista Amics de l'Esport
Des de 1986, amics de la muntanya i de l'esport. Una entitat maçanetenca d'esports de muntanya i excursionisme. Els objectius del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva. Modalitats de pràctica.
Grup Excursionista Bell Matí - Bloc
Espai del Grup Excursionista Bell Matí de Llagostera (Gironès). Una mica d'història, pròximes activitats, sordides, federar-se, i d’altres informacions d’interès. Si vols federar-te posa't en contacte amb nosaltres i tramitarem la teva targeta.
Grup Excursionista Ceretà - GREC
Pàgina web oficial del Grup Excursionista Ceretà de Puigcerdà. Dades de l'entitat, l’història del club, el seu butlletí mensual, serveis, llicències federatives, associar-se, fotografies de sortides i enllaços d'interès muntanyenc.
Grup Excursionista d'Albalat dels Sorells
Entitat d'Albalat dels Sorells (Horta Nord), de dos anys de vida, que es dedica a fer activitats de senderisme d’una manera periòdica. El punt d’eixida de totes les seues excursions que es fan una vegada al mes és el camí de la Mar.
Grup Excursionista de Búger
Pàgina oficial del Grup Excursionista de Búger, entitat excursionista de l’Illa de Mallorca, fundada l’any 1999. Informació de l’entitat, calendari d’excursions, àlbum de fotos, consells, rutes i itineraris per Mallorca, toponímia, etc.
Grup Excursionista de Montbrió del Camp
Web del Grup Excursionista de Montbrió del Camp (Baix Camp). Excursions Realitzades. Apunts dels llocs visitats durant les excursions realitzades. Calendari de les properes sortides previstes. Galeria d'imatges i presentació.
Grup Excursionista del Camp de Tarragona
El Grup Excursionista del Camp de Tarragona. Grup fundat l'any 1980 per un ben avingut grup d'amics muntanyencs. Aglutina les arrels de l’excursionisme clàssic català junt amb les necessitats de l’excursionisme contemporani.
Grup Excursionista del Foment
El Foment del Turisme de Mallorca es fundà l’any 1905. El seu grup excursionista nasqué com a secció de l’entitat. Aquest grup, emblemàtic de l’excursionisme a Mallorca, ocupa gran part de la història de l’excursionisme organitzat a l’illa.
Grup Excursionista d'Esporles
Pàgina del Grup Excursionista d'Esporles - GEE (Mallorca). Presentació i calendari d’excursions, parlam d'excursionisme amb Bernadí Morey Sastre (fundador i president), àlbums de fotos, directiva, enllaços, ...
Grup Excursionista d'Esporles
Benvingut a la Web del G.E.E.. Lluc A Peu. Calendari d’excursions, fotos i enllaços. Dedicam una pàgina, a uns del homes que han fet posible que el Grup Excursionista d'Esporles hagi arribat on està i él que és actualment el president, En Bernadí Morey.
Grup Excursionista Els Perduts de Begur
El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom compartís amb nosaltres les sortides que periòdicament fem. Realitzem una sortida matinal o d'un dia mensual i desplaçaments amb cotxe curts. Un cop l'any fem una sortida a alta muntanya.
Grup Excursionista Es Xaragall
Associació de Sa Pobla (Mallorca), amb l'objectiu de fomentar l'interès i l'estimació envers el medi ambient i la natura. Programació d'excursions a peu i amb bicicleta i poder descobrir indrets, fer actes de caire cultural i del medi ambient.
Grup Excursionista Malgratenc
Associació de Malgrat de Mar, en la qual trobaràs els companys i l'ambient per realitzar tant activitats esportives com culturals. Les nostres activitats principals són els esports de muntanya i activitats a la natura. Sortides, cims i activitats.
Grup Excursionista Oliana
Som una entitat excursionista amb l'objectiu de desenvolupar el foment i la pràctica de l'excursionisme en tots els seus aspectes. Seccions; Senderisme, alta muntanya, vies ferrades, escalada, barranquisme, BTT, raquetes de neu, esquí/snowboard …
Grup Excursionista Tramuntana
Web del grup, amb molta informació i moltes ganes de fer coses. Som un grup d'amics que feim qualque escapada per les nostres muntanyes. Ens agrada molt la natura i, en cada excursio que feim, aprenim coses noves els uns dels altres.
Grup Jove del CEV
Secció infantil i juvenil del Centre Excursionista de València. Calendari d'activitats, fotografíes i cròniques dels campaments i excursions. El Grup Jove del Centre Excursionista de València, ha sigut sempre la secció infantil i juvenil de l’entitat.
Grup Queduri
Excursionisme, viatges i cultura. Una colla d’amics involucrats en activitats d’excursionisme, viatges, visites culturals, etc. Aquestes trobades son un motiu per a estar junts i fer activitats. Que aquestes pàgines siguin un mitjà més de comunicació !
Grup Xiruca i Forquilla
Caminades i xefles a parts iguals. Tant ens emociona una paret de pedra seca com un bacallà amb pebrot i tomata. Al blog hi trobareu fotografies i cròniques de les caminades i/o xefles que fem. Intentarem que aquest sigui un punt més de trobada.
Institut Valencià d'Excursionisme i Natura. IVEN
50 anys de vida i més de 2.000 socis. Treballa per la cultura, natura i en la conservació del patrimoni al territori valencià. Estudis, i activitats; Educació ambiental, turisme, esports de muntanya, concurs fotogràfic i voluntariat mediambiental.
K6 Llubí
Web del grup d'excursionisme K6 de Llubí, a Mallorca. Dades, fotos, BTT, senderisme, cims de Mallorca, Facebook, patrocinadors i contacte. Si ens vols fer arribar alguna notícia, excursió, documentació relacionada, etc... ho pots fer.
Kpujo.com - Escalada a Montserrat
Escalades clàssiques i informació tècnica del massís de Montserrat. Ressenyes i fotos de les vies, piades, fòrum, etc. Aquesta web està pensada per tal que et sigui útil, per escalar a Montserrat, i per aconseguir-ho necessito la teva col·laboració.
L'Albiol | Des de Reus - Excursions
L'Albiol és un municipi situat al nord-est de la comarca del Baix Camp i que limita amb l'Alt Camp. Sortim de Reus, per la Ctra de Montblanc, agafem la C-14 fins la cruïlla de La Selva/Poligon Industrial Silva/L'Albiol, travessem polígon de sud a nord.
L'Aplec Excursionista - 35è Aplec Excursionista
El XXXVè Aplec Excursionista dels Països Catalans tenguè lloc a l'Alguer, la ciutat catalanoparlant de Sardenya, pont Tots los Sants (29, 30, 31 d’octubre i 1 novembre 2011). Centre Excursionista de l'Alguer en col·laboració d’altres entitats.
Linxs
Els Linxs, som un grup de la Secció Infantil i Juvenil del Centre Excursionista de Llinars del Vallès. En formem part tot de persones joves interessades en la muntanya, el lleure i la formació. La nostra activitat la supervisen els nostres monitors.
NaturAventura
Buscador d'informació relacionada amb la natura, l'aventura i la diversió a l'aire lliure. Apartats del buscador per trobar webs del què us interessa o bé rutes per Catalunya (caminades, escalades, btt, 4x4,...). Fons de muntanya i webcams.
Pòrtol és el meu Poble
Portal d'informació del poble de Pòrtol, al municipi de Marratxi (Mallorca). Ciltura, agenda, excursions, meteorologia, cultura, esports, festes, novetats, societat, terra de fang, blogs del poble, i enllaços diversos.
Puig de les Cols (418 m)
Pàgina principal de la web del Puig de les Cols (418 m). Rutes a peu i fàcils per Catalunya. Senderisme de curt recorregut per la xona de Sant Feliu de Guíxols i de la comarca del Baix Empordà. Excursionisme.
Revista Excursionisme
Excursionisme de la Unió Excursionista de Catalunya, és el seu mitjà de comunicació. Tant a nivell entre socis com sobretot cara enfora a la societat i el món excursionista o de la muntanya. L'any 1931 apareix el primer noticiari fet per tres fulls
Rocs&Pics
Búsquedes estadístiques, les excursiones, els components, las fotos panorámiques, les fotos més valorades, el temps, els reptes, suscribcions, calendari, missatges del fórum, últimes cròniques i excursions. Fotos disponibles sota comanda.
Salòquia - Excursions a peu
Bloc que recull informació de primera mà sobre excursions a peu. Disposa d’un bloc germà que aplega les activitats d’esquí de muntanya. Al sud de l’Ebre, el terme salòquia i la seva variant selòquia designen el bastió central dels castells sarraïns …
Secció d’Excursionisme Club Natació Reus Ploms
Informació oficial de la secció excursionista de Club Natació Reus Ploms, de Reus (Baix Camp). La secció, horaris d’atenció al soci, calendari de sortides, fotos de les sortides i resum d’activitats realitzades pels seus membres.
Secció de Muntanya del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar
La Secció de Muntanya del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar, i el mateix CERAP, es creà l'any 1.978, com a Secció d'Excursionisme; s’acordà donar-li l’actual nom l'any 1.982. Escalada, espeleologia, barranquisme, i d'altres activitats.
Secció Excursionista Ateneu Santjustenc
Secció Excursionista de l'Ateneu de Sant Just Desvern. Fundada a l'any 1927 i Adherida a la Federació Catalana de Muntanya. Hi trobareu el butlletí bimensual, links, activitats,Forum, notícies i altres temes. Us hi esperem!!
Secció Excursionista Casal Ocell Negre
Bloc de la Secció Excursionista del Casal Independentista Ocell Negre de Lleida, creada l’any 2007 i adherida a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. La secció l’objectiu de fomentar activitats a la natura i el coneixement del país.
Secció Excursionista de la Unió Deportiva Torredembarra
Secció fundada l'any 1992, amb la finalitat de potenciar aquest esport. Estan inscrits a la FEEC i a la Federació Catalana de Muntanya. Sortides d'esquí de muntanya i raquetes de neu pel pirineu català, andorrà, francès i aragonès. També rocódrom.
Secció Excursionista de Vila-seca
Secció Excursionista de l'Agrupació Cultural de Vila-seca, Tarragonès. Qui som i on som, rocòdrom, duatlons & triatlons, caminades nocturnes, de Poblet a Prades, caminades populars, oberts d'escalada de Vila-seca, llicències, ...
Secció Excursionista del Centre de Lectura de Reus
Bloc de la secció. La Secció Excursionista del Centre de Lectura va celebrar l’any 2001 el centenari de la seva fundació. Actualment té uns 250 socis. Es la més antiga de totes les seccions del Centre de Lectura que es manté en actiu.
Secció excursionista del Club Atlètic Espluguí
De l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà). A finals dels anys 70 es va crear a l'Espluga de Francolí el Club Excursionista Francolí, que desaparegué a finals dels anys 90. L'excursionisme, des d'aleshores s'organitzà dins del Club Atlètic Espluguí.
Secció Excursionista Foment Martinenc
T'ofereixen un munt d'activitats: sortides amb BTT, esquí de fons, mitja i alta muntanya, escalada, espeleologia, senderisme... durant tot l'any es realitzen cursets. Cursa popular (clot - camp de l'arpa - la verneda). Enguany XXVIIa edició.
Secció Excursionista Reus Deportiu
La informació de la Secció Excursionista del Reus Deportiu: Itineraris, fotos, tracks... La secció va fundar-se l’any 1934, grup de socis aficionats a la muntanya. Secció presidida pel Sr. Joan Domènech Mas (1934-1936, 1939-1943, 1946-1947, 1950-1953).
Societat Alzirenca de Muntanyers
Ací publiquem el nostre programa d’activitats, que és obert a tot aquell a qui li agrada la muntanya, també trobareu algunes fotos de les nostres activitats i els enllaços del món muntanyenc que pensem que vos poden aprofitar. No tenim local.
Talps (Llinars del Vallès)
Campament Azimut és un punt de contacte entre grups infantils i juvenils de les Entitats Excursionistes de Catalunya. Cada any, es celebra al Refugi d’Erols (Castellar De n’Hug) un cap de setmana de maig. Organitza entre centres de muntanya.
Tritons
Pròximes sortides amb tots els grups de la secció infantil i juvenil i d'altres centres excursionistes. Té un cost de 38€ i si voleu venir heu de confirmar l’assistència a i fer el pagament. A la pàgina us adjuntem la carta on ho teniu tot ben explicat.
UEC Bagà
Pàgina web de la Unió Excursionista de Catalunya, Bagà. La UEC de Bagà està formada per un conjunt de gent desinteresada que ens agrada. la natura i la muntanya. Vine a veure'ns de divendres a diumenge de 16 a 20 h. Trucar per concertar visita.
UEC Cornellà
Web de la Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà, entitat esportiva fundada l’any 1948. L’entitat compta més de tres-cents membres. Inclou les dades de contacte postal amb l’entitat. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
UEC de Gràcia
La Unió Excursionista de Catalunya de Gràcia és una entitat arrelada a Gràcia i d'esperit genuí català dedicada al foment de la tècnica, la pràctica i la difusió de l'excursionisme en totes les seves facetes, tant esportives, culturals, com de lleure.
UEC de Tortosa
Web oficial de la Unió Excursionista de Catalunya de Tortosa. Tota la informació de les activitats de l’entitat la trobaràs als nostres blocs de les seccions: blog d’activitats de la UEC, de l’equip de trail, de barrancs i coves, i d’escalada.
UEC Vall del Tenes
Pàgina web de la UEC Unio Excursionista de la Vall del Tenes. Hem demanat amb l’AEG a la Vegueria del Vallès (Regió I-Vallès de la FEEC) un curs d’alpinisme de nivell 1, dirigit per l’instructor de l’entitat i del CIM de Lliçà de Vall, en Salvador Arabia.
UEC. El Prat de Llobregat
Pàgina oficial de la Unió Excursionista de Catalunya a El Prat de Llobregat. Seccions d'escalada, alpinisme, submarinisme, veterans i BTT. Noticies i esdeveniments de la nostra associació. Ruta del Prat al Canigó.
Unió de Grups Excursionistes Llibertaris
L’U.G.E.L es va constituir amb la idea d’apropar la muntanya i l’excursionisme a qualsevol. És la unió de grups locals, i la seva màxima funció és la de facilitar als seus grups tots els mitjans per l’ensenyament i la pràctica de l’excursionisme.
Unió Excursionista de Catalunya Agrupació Esportiva - UECUE
Web de la Unió Excursionista de Catalunya Agrupació Esportiva, anteriorment anomenada Unió Excursionista de Catalunya, és una entitat excursionista formada a Barcelona el 1931, com a resultat de la fusió de sis entitats excursionistes del País.
Unió Excursionista de Catalunya d’Olesa de Montserrat
La Joventut Excursionista Olesana, creada al 1931 per els alumnes de l’Adolf Cortel, es van integrar a la UEC l’any 1935. En aquest moment a més de les seccions relacionades amb la muntanya tenim seccions de teatre, esbart i el drac Olivé.
Unió Excursionista de Catalunya d’Olesa de Montserrat - Blog
La Joventut Excursionista Olesana, creada al 1931 per els alumnes de l’Adolf Cortel, es van integrar a la UEC l’any 1935. En aquest moment a més de les seccions relacionades amb la muntanya tenim seccions de teatre, esbart i el drac Olivé.
Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona
Pàgina oficial de la UEC de Barcelona. Història de l'entitat, descripció, seccions, calendari, publicacions, serveis, vincles, i horaris. L'entitat es va fundar l'any L’any 1931, amb la fusió d'altres entitats de Barcelona.
Unió Excursionista de Catalunya de l'Anoia
Pàgina de la secció a Igualada i la comarca de l'Anoia de la Unió Excursionista de Catalunya. Presentació, seccions, activitats que es duen a terme, àlbum de fotos i altres activitats i col·laboracions.
Unió Excursionista de Catalunya de Sants
Història de l'entitat, junta, seccions, material de lloguer, refugis, entitats, cursets, sortides i activitats i fòrum. La UEC de Sants es formà a l'any 1932 al fusionar-se el Club Excursionista de Sants (1928) i el Club Excursionista Montgrony (1929).
Unió Excursionista de Catalunya d'Horta
Sóm una entitat jurídicament independent, afiliats a la FEEC. El nostre objectiu és el d'aplegar persones il·lusionades per practicar l'excursionisme en tots els seus diferents àmbits: senderisme, alta muntanya, escalada, barrancs, esquí …
Unió Excursionista de Matadepera
Presentació de l'entitat. Activitats properes, marxes excursionistes, enllaços útils. Entitat per a la pràctica de l'excursionisme, el respecte i la coneixença de la natura i de l'entorn, conservació de les restes arqueològiques i camins històrics.
Unió Excursionista de Mataró
Pàgina oficial de la Unió Excursionista de Catalunya de Mataró, a la capital del Maresme. Seccions, activitats, agenda i enllaços. L'horari d'atenció al públic de la UEC de Mataró és de dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre.
Unió Excursionista de Sabadell
Conseqüència de la unió de les entitats excursionistes de Sabadell. Amb més de 25 anys d'unió i 90 anys d'excursionisme a Sabadell, ha escrit la història cultural i esportiva del coneixement, l'estimació i el respecte a la natura. Seccions i dades.
Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses
L'any 1932 es va organitzar a Sant Joan de les Abadesses el Grup Esplai, origen del qual, l'any 1953, seria delegació de la Unió Excursionista de Catalunya i de l'entitat que el 1975 esdevindrà. Seccions: Actes populars, senderisme, marxes, BTT …
Unió Excursionista de Vic
Web de l'Unió Excursionista de Vic. Activitats i informacions referents a la nostra entitat: notícies, cròniques, compra-venda-lloguer de material, "El Butlletí", viatges i expedicions, secretaria, la biblioteca, el rocòdrom Joan Colet, Savassona, ...
Unió Excursionista Llançanenca
La Unió Excursionista Llançanencà es un grup de gent que té com afició comuna les activitats relacionades amb la muntanya: caminar, córrer o escalada. La zona on estem esta agafant una certa importància dins el món del senderisme o les curses.
Unió Excursionista Prats de Lluçanès
Els orígens de l’UEP es remunta a l’any 1988, quan una gent aficionada al muntanyisme i a les caminades s’uneixen amb l’objectiu d’organitzar una caminada popular al poble de Prats de Lluçanès. De caminades populars se’n varen fer 14 edicions.
Unió Excursionista Sant Martí de Provençals
UESMAP. Web de l'entitat excursionista. Circulars mensuals i anteriors, el Sender, en Toni, etc. Llocs d'interés a la web, activitats i informació del grup excursionista de Barcelona. Sortides i fotos.
Unió Excursionista Urgellenca
Es un club esportiu dedicat als esports de muntanya. Formen part de la Federació d'Entitats Excurrsionistes de Catalunya. Som uns 225 socis. El local social actual es la sala 22 del Pavelló d'Esports.
Unió Muntanyenca Eramprunyà
Web de la Unió Muntanyenca Eramprunyà, club de muntanya de Gavà. Serveis, Marxa del Garraf, articles i enllaços. Seccions: Barranquisme, camping, escalada, espeleologia (EGUME), marxes i senders, muntanya (SEAM), secció BTT…
Via Verda Esports
Via Verda Esports. Excursions per les Terres de l'Ebre, lloguer de bicicletes i caiacs, venda i reparació de bicicletes. Lloguer de bicicletes. Un ventall de bicicletes de lloguer, trobaràs el que busques, venda, reparació, excursions, fotos i contacte.
Xirucaires de Salt
Blog dels Xirucaires de Salt. Els Xirucaires són una entitat excursionista on preparen activitats de tot tipus relacionades amb la muntanya com: caminades, escalades, alpinisme, esquí de muntanya, sortides familiars, campaments, cursos d'esquí...

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT