FACULTATSIESCOLESUNIVERSITARIES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
AIUMA Aula Interuniversitària de Matadepera
Realitza, cada any, amb el patrocini de l'Ajuntament i altres entitats i institucions, d'uns cursos d'estiu, que es vénen realitzant des del 1999. A més s'imparteixen altres cursos ordinaris per a la població. Pertany a la Xarxa Vives d'Universitats.
ÀREA FOL | Equip FOL (ICE-UAB)
Espai de comunicació i difusió de l'Equip de l'Àrea de Formació i Orientació Laboral (Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona) per al conjunt del professorat de FOL de Catalunya.
Aula d'Extensió Universitària de Tàrrega
Espai oficial de l’Aula d'Extensió Universitària de Tàrrega, la capital de l’Urgell. Un enllaç entre l’escola i la universitat que va ser creada l’any 2002. El nombre d’estudiants membres és de: 188 (2009). Web en manteniment. Disculpeu les molèsties.
Aulari de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú
Escola politècnica superior d'ingenieria de Vilanova i la Geltrú. Informació general del Campus de la UPC a Vilanova i la Geltrú (EPSEVG): Adreça, contacte, directori telèfons i horaris, organització EPSEVG i reglament, sistema de qualitat, …
Barcelona Centre Universitari
Servei de diferents institucions al voltant de l’estada d’estudis a Barcelona, que l'entitat ofereix i informació sobre les activitats que es fan directament o a través de les diferents entitats que participen en el programa BCU.
Barcelona School of Management
El Màster en Finances Corporatives i Banca es una titulació oficial impartida a Barcelona per la UPF adquirint els coneixements necesario per al món financier. El MSc in Corporate Finance and Banking et posarà al dia i et donarà les claus de l'èxit.
Barcelona School of Management - Màster en gestió de projectes
Màster en Gestió i Direcció d’Empresas impartit per Barcelona School of Management (UPF) dirigit a estudiants amb bon expedient acádemic. Programa d'un any, en anglès, dirigit a estudiants per aprofundir l'enfocament analític de la gestió d'empreses.
Barcelona-Sarajevo Joint Summer University
Universitat d'estiu organitzada per la UB i la Universitat de Saralevo. Del 20 al 24 de setembre. Inclou la matricula a dos cursos, viatge i allotjament. Imatges de Saragevo. Mostar, festes i sopars.
Bau Escola Superior de Disseny Barcelona
Bau, Escola Superior de Disseny és un centre universitari que imparteix estudis superiors de disseny. Neix l’any 1989 fruit de les inquietuds d’un grup de professionals del disseny amb vocació docent pedagògica. Graus de disseny, masters i posgraus.
Biblioteca Pere Tarrés de Treball Social, Educació Social
Biblioteca especialitzada en ciències socials. Informació sobre els serveis, recursos temàtics, bibliografia recomenada i guies de lectura. És un espai viu, ple de recursos, eines i mitjans per a l'estudi i la documentació.
Branca d'Art i Humanitats Universitat de Lleida
Ulisses, el servei de recerca sobre humanitats de la Facultat de Lletres de Lleida. Si esteu interesats a formar bases de dades de textos catalans, feu-ho saber. L'Alfaweb: revista de lingüística i sociolingüística.
Campus Catalunya
Situat a ciutat de Tarragona i neix amb la voluntat d’unificar les infraestructures i millorar l’aprofitament de recursos dels tres centres que actualment l’integren: la Facultat de Lletres, la Facultat de Ciències Jurídiques i la Facultat d' Infermeria.
Campus de Borriol - UJI
Detall del diagrama de la xarxa UJInet del Campus de Borriol. Rectorat, biblioteca, campus de Borriol, Institut de Tecnologia, ceràmica. Associació Anar Fent. Servei d'Informàtica UJI.
Campus UiB
Revista interna de la Universitat de les Illes Balears. L’actualitat i dades del Campus, seus universitàries, facultat i escoles, professorat, alumnes, recerca, cooperació, instituts, serveis, projecció cultural, tesis doctorals, cursos i màsters, ...
Campus Universitari de la Mediterrània
Centre interdisciplinar de ciències del mar a Vilanova i La Geltrú. Ofereix diferents cursos i altres activitats de caràcter socioeconòmic i cultural, que combinen la ciència, la tecnologia i les humanitats, des d'una dimensió mediterrània.
Campus Virtual UdL
Campus virtual de la Universitat de Lleida. Per accedir-hi necessites tenir activat el teu compte d’usuari de la UdL. Alumnes: Manual d’activació del compte de la UdL [PDF]. Problemes per accedir i propostes de millora pel Campus Virtual.
Càtedra UNESCO de Sostenibilitat
L’objectiu bàsic de l’oferta docent de primer i segon cicle és donar eines per desenvolupar i utilitzar una tecnologia que contribueixi de forma significativa a la sostenibilitat. Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa (EUETIT).
CEI UPF - Icària
El projecte Campus d’Excel·lència Internacional UPF-Icària consta de 22 actuacions que incideixen en les activitats de docència, recerca i transferència, internacionalització i interacció amb l'entorn que duu a terme la Universitat. Notícies i novetats.
Centre de Formació de Postgrau CFP - Universitat de València
Formació a distància en cinc mesos: Projecte estratègic d'una PYME, model competitiu pel disseny industrial, tecnologia i automatismes, disseny avançat, control, i audició qualitat mediambiental i xarxes.
Centre de Recursos de Biodiversitat Animal
Servei de suport a la recerca i a la docència adscrit a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Informació sobre el CRBA i les seves col·leccions zoològiques. Activitats que organitza el Centre.
Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
El fet que Catalunya tingui competències en la formació contínua ha estat un repte important i alhora ha esdevingut el resultat d'un llarg procés fins arribar al reconeixement d'aquesta competència pel Tribunal Constitucional. El Consorci neix l'any 2004.
Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo Barcelona
CUIMPB és un ens públic local, creat per a la gestió de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo a Barcelona. Pretén difondre la cultura i la ciència. Integrat per la UIMP, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i el CCCB.
Departament de Filosofia - UAB Barcelona
El Departament de Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona és una unitat acadèmica de conegut prestigi en l'àmbit esta-tal i internacional. Al llarg del seu funcionament, s'ha caracteritzat per impulsar una activa labor d'investigació i docència.
Departament d'Economia i Coneixement > Universitats i Recerca
Del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catatalunya. Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) i Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT). Agència de Gestió d'Ajuts Univertaris i de Recerca
DISE. (Servei d'Informació)
El DISE és el centre d'informació i de documentació de la Universitat de València especialitzat en temes d'ensenyament superior i joventut. L'objectiu del DISE és recollir, processar i difondre informació d'interès per a la comunitat universitària.
Divisió de Ciències de l'Educació de la UB
És una de les cinc que formen la Universitat de Barcelona. Els centres que la formen; Facultat de Pedagogia, E.U. de Formació del Professorat i Institut de Ciències de l'Educació dels departaments; infrastructura, adreces, telèfons i enllaços.
Doctorat en Comunicació Multilingüe Universitat Pompeu Fabra
El programa de doctorat en comunicació multilingüe: estudis de traducció, literatura, lingüística i multilingüisme, del Departament de Traducció i Filologia de la Universitat Pompeu Fabra, pretén formar investigadors en l'àmbit.
Doctorat UPC
L'admissió als estudis de doctorat es fa per mitjà del propi coordinador dels estudis. Es pot fer via web mitjançant aquest enllaç, o per correu ordinari o en persona a la Unitat Acadèmica Responsable de Doctorat del programa que t'interessi.
Eapai Europeu del Coneixement. Professor Frederic J. Company
Pàgina dedicada a l'Espai Europeu de l'Educació Superior. Continguts: Assignatures impartides pel Prof.Company a la FPCEE de la Universitat Ramon Llull. Debat sobre la Nova Constitució Europea. La millora de les polítiques i serveis d'orientació.
Els Juliols de la UB
Cursos d'estiu de la Universitat de Barcelona (UB). Són cursos de 20 hores de durada distribuïdes al llarg d'una setmana, en torn de matí o de tarda. Bona part dels cursos es duen a terme a l'Edifici Històric de la UB.
EP! - Pàgina dels Estudiants Txecs de Catalunya
La pàgina mostra les informacions sobre les activitats del lectorat català a Praga (Xèquia). Cursos de català, recursos sobre la cultura catalana i txeca, tot Catalunya, assignatures divertiment biblioteca, …
Escola de Relacions Laborals d’Elda - UA
Pàgina de l’Escola de Relacions Laborals d’Elda, centre depenent de la Universitat d’Alacant. Programa i informació acadèmica. Informació general, notícies d'última hora, personal, docència, i altres activitats.
Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels
L'EETAC és una escola d’ensenyament superior de la UPC que imparteix titulacions de Grau, Màster i Doctorat en l’àmbit de les Telecomunicacions i l’Aeronàutica, amb un fort compromís pel que fa a la innovació en l’ensenyament i la qualitat.
Escola d'Enginyeria de Terrassa. EET
L’EET un centre d’educació superior de la UPC, que durant els seus més de 100 anys d’història s’ha especialitzat en la formació en enginyeria, destacant pel seu prestigi i qualitat, i per una excel·lent posició als rànkings estatals. Principal objectiu.
Escola Massana
L’Escola Massana, amb més de 70 anys, situada prop de les Rambles de Barcelona. La interdisciplinarietat, entre l'art i el disseny, en la formació integral és la característica de l'escola. Activitats, publicacions, biblioteca i secretaria.
Escola Politécnica Superior d'Alcoi
Web de l’Escola Politècnica Superior d´Alcoi, centre adscrit a la Universitat Politècnica de València. Informació de les enginyeries tècniques que es realitzen, dades, notícies, canal de ràdio i xarxa sense fils de la comunitat.
Escola Politècnica Superior de Lleida
L'Escola Politècnica Superior pertany a la Universitat de Lleida. Podeu consultar els estudis de graus i màsters que s'imparteixen a l'escola, programes formatius, infraestructures de qualitat, serveis de suport i persones dedicades a transmetre saber.
Escola Politècnica Superior d'Oriola
Informació de l’Escola Politècnica Superior d'Oriola, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Titulació d’Enginyer Tècnic Agrícola, especialitats en Explotacions Agropecuàries, Hortofructicultura i Jardineria i Indústries Agràries i Alimentàries.
Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa
L’ETSEIAT és el centre d’estudis superiors de la Universitat Politècnica de Catalunya en el Campus de Terrassa i una de les escoles d’enginyeria amb més tradició i prestigi a nivell estatal. Té actualment prop de 2.500 estudiants i 240 professors.
Escola Universitària del Maresme
Escola Universitària del Maresme està adscrita a la Universitat Pompeu Fabra. Compta ambinstal·lacions molt equipades. Informació, serveis, biblioteca. El CRTMaresme publica una revista on recull la seva activitat en el seu segon aniversari. Mataró.
Escola Universitària d'Infermeria
La missió de l'Escola d'Infermeria és formar uns professionals competitius, capaços de respondre a les necessitats i demandes de la societat en matèria de cures d'infermeria o tractaments podològics, d'acord amb l'ensenyament escollit.
Escola Universitària d'Infermeria del Mar
L'Escola va començar la seva tasca docent l'any 1975 impartint els estudis d'Ajudant Tècnic Sanitari. Els estudis acadèmics de diplomat d'infermeria segons els plans vigents, i la contribució de l'Escola a la formació continuada.
Escola Universitària Politècnica de Manresa
El Departament d'Enginyeria Minera i Recursos Naturals de la Universitat Politècnica de Catalunya, amb seu a l'Escola Universitària Politècnica de Manresa, fou constituït l'any 1988 d'acord amb la reforma universitària.
Escoles Universitàries de Treball i Educació Social
Dins de les EUTSES es poden cursar les diplomatures de Treball Social i Educació Social o obtenir una segona titulació en una o altra diplomatura. També s'imparteixen màsters i postgraus en acció social. Formació a distància i presencial.
Escoles Universitàries de Treball Social i Educació Social
Formació de Grau en Treball Social i Educació Social; segona titulació en un o altre grau. Màsters i postgraus oficials i propis en acció social. Formació a distància i presencial. Forma part de la Universitat Ramon Llull.
Escoles Universitàries Gimbernat
Adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona. Les Escoles Universitàries Gimbernat. Proporciona una opció personalitzada a l'hora d'integrar-se en el món universitari. Infermeria, L'Escola de Fisioteràpia de Cantàbria. Informàtica de gestió.
ETSE Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
L'any 1973 s'adscriu a la Universitat Politècnica de Catalunya (llavors de Barcelona) l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Tarragona. Tota la informació docent, estudis i dades a la web.
EUPMT Escola Universitària Politècnica de Mataró
Som una Escola Universitària orientada cap a la societat del coneixement, fidel a una vocació de servei al progrés econòmic, tecnològic i científic, per tal de promoure el treball competitiu i la col·laboració amb l'entorn del territori.
Euses - Escola Universitària de la Salut i l´Esport
Centre adscrit a la Universitat de Girona amb seus a Salt, Amposta i Tortosa. Estudis de fisiologies, sortides professionals, professors, campus, mobilitat, actualitat, FAQ’s, alumnes, primeres jornades de formació CreaXarxa, a EUSES i al Pavelló de Salt.
Facultat Ciències de l'Educació - Universitat de Lleida
Té la vocació de ser una peça important a la Universitat de Lleida. La missió és servir a la societat pr la formació inicial, la continuada i la permanent, de mestres d'educació infantil i primària, professors de secundària, dels educadors socials, etc.
Facultat de Geografia i Història UB
Inaugurada en el seu nou emplaçament l'any 2006 operativa a l'any 2007. Prèviament la facultat estava situada al Campus Sud de l'avinguda Diagonal, en uns terrenys que actualment s'estan habilitant per a ampliar el Parc Científic de Barcelona.
Facultat de Geografia i Història UV
El 1978, la facultat de Filosofia i Lletres es subdivideix en tres, i s'erigien sobre les seccions creades: Geografia i Història, Filologia i Filosofia i Ciències de l'Educació. A Geografia i Història s'organitza dins la titulació set especialitats.
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus URV
La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut es localitza a Reus. La informació del vostre interès i podeu conèixer el centre i tot el que s’hi fa. Us podeu posar en contacte amb nosaltres per obtenir més informació sobre la nostra oferta de formació.
Facultat de Química - Universitat de València
Web de la Facultat de Química de la Universitat de València, en Burjassot. Tauler, alumnes, programes, laboratori, departaments de química especialitzada, estudiants, estudis, bibliografia i vincles sectorials.
Facultat de Teologia de Catalunya - Teocat
Benvinguts al fòrum teològic del ciberespai. Aquest és un espai per qualsevol català amb inquietuds teològiques. Voldríem entre tots compartir punts de vista que responguin a les inquietuds sobre Déu en el segle XXI. Esperem les vostres idees!
Facultat de Veterinària de la UAB
Benviguts a la Web de la Facultat de Veterinària de la UAB. La Facultat de Veterinària va ser creada l'any 1982. Els plans d'estudis que podeu cursar a la Facultat de Veterinària: Llicenciatura en Veterinària i en Ciència i Tecnologia del Aliments.
Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
Amb 20 anys d'experiència en la diplomatura d'Educació Social, 80 en Treball Social i amb més de 9.000 professionals formats, la F. d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés ha esdevingut un centre de referència per a estudiants i professors.
Facultat d'Infermeria i Podologia - Universitat de València
diplomatura en infermeria, aules de la Facultat de Medicina, estudis de diplomatura en podologia, titulació, Ciències de la Salut, Espai Europeu d'Educació Superior de Grau en Infermeria i Grau en Podologia, estudis d’Infermeria
Facultat d'Informàtica de Barcelona
Informació general i acadèmica sobre els estudis d'enginyeria. Laboratori de càlcul, biblioteca, serveis, programes d'intercanvi, borsa de treball, programes de cooperació, associacions, òrgans de govern.
Facultat d'Òptica i Optometria de Terrassa
La FOOT és un centre docent situat al Campus de Terrassa, que pertany a l’UPC. Estudis de grau i postgrau adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior. Estudis de graduat/ada en òptica i optometria en modalitat presencial o semipresencial.
Florida. Centre de Formació Universitària i Secundària
Florida. Centre de Formació Universitària i Secundària. Centre privat on s'imparteix Educació Secundària, Cicles Formatius i Ensenyament Superior (ADE, Ciències Empresarials, Enginyeria Tècnica Industrial i Turisme). Situat a Catarroja, València.
Fundació Universitària del Bages
Pàgina de la Fundació Universitària del Bages, estudis universitaris a Manrresa, adscrits a la UAB. Infermeria, fisioteràpia, podologia, empresarials i gestió i administració pública. També oferim cursos de postgrau i formació contínua. Estudis de grau.
Grau en Educació Infantil - Universitat de Lleida
Grau en Educació Infantil (240 crèdits ECTS) confereix als titulats competències docents generals per ajudar a desenvolupar, tutelar l'aprenentatge i promoure la consecució dels objectius que estableix el sistema educatiu per a l'educació infantil.
Institut d'Educació Contínua
Pàgina oficial de l'Institut d'Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra. Programació curs actual. Índex per cursos, índex per temes, màsters, diplomes i cursos de postgrau. El Centre està situat a l'Eixample de Barcelona.
Institut Obert de Catalunya
Els ensenyaments a distància: Graduat en educació secundària, batxillerat, cicles formatius de formació professional, curs preparació per a les proves d'accés a cicles formatius de grau superior CCNA. Oferta, calendari de preinscripció, i matrícula.
Institut Universitàri del Audiovisual
De UPF. Estudis de Comunicació Audiovisual. L'Institut és de la Universitat Pompeu Fabra que, juntament amb els Estudis de Comunicació Audiovisual, la Mediateca, els auditoris i altres instal·lacions, configura el Complex Audiovisual.
Institut Universitari d'Investigació Informàtica
L'Institut Universitari d'Investigació Informàtica es configura com un institut d'investigació de la Universitat d'Alacant, els objectius primordials del qual són el foment de la investigació d'excel·lència en el camp de la informàtica, la formació.
Intercampus
Intercampus és un projecte d'un conjunt d'universitats catalanes que té com a objectiu desenvolupar una experiència pilot d'intercanvi d'assignatures de lliure elecció que s'imparteixen mitjançant Internet. 7700 estudiants de tot Catalunya.
La Universitat Ambiental d'Estiu a Figueres
La Universitat Ambiental d'Estiu a Figueres (UNAE) té com a principal objectiu concentrar i exposar totes les idees que es desprenguin dels temes que es plantegen, i constituir un fòrum de debat i de participació activa entre totes les persones interessad
Laboratori de Mitjans Interactius
Centre d'I+D+i de la UB especialitzat en recerca en l'educació i mitjans. Línies d'investigació entre altres aspectes, al voltant de la comunicació audiovisual, formulacions artístiques de participació i entorns formatius potenciats per la tecnologia.
Lingcat
El Lingcat és una presentació sobre la llengua catalana que té com a objectiu resoldre els principals dubtes que els participants en programes d’intercanvi universitaris puguin tenir sobre la realitat sociolingüística de l’àrea de parla catalana.
Màsters i postgraus de formació permanent de la UPC
Pàgina de la Fundació Politècnica de la Universitat Politècnica de Catalunya. La FPC ofereix serveis dirigits a potenciar la formació contínua a les empreses ia millorar-ne les condicions. Les activitats, història i objectius de la institució.
matriculauniversitaria.cat
A matriculauniversitaria.cat t’informem del sistema de preus públics de Catalunya i t’orientem en el procés de matriculació i de sol·licitud de beques i altres tipus d’ajuts al pagament dels estudis universitaris. Ajudes a la matriculació.
MScM in Business Analytics
Màster direccio empreses. El Máster a Business Analytics és una titulació oficial impartida a Barcelona per la UPF adquirint els coneixements necessaris per a l’enfocament analític de la gestió d’empreses, dirigit a estudiants que vulguin aprofundir.
Oposicions i Concursos a la Generalitat de Catalunya, temari
Oposicions .org és un portal privat de treball public i opossicions, que no pertany a cap centre d'estudis, les seves dades seran reexpedits a acadèmies especialitzades en el area que vostè ens demandi.
Plaça Cívica UAB
La Vila Universitària és un conjunt residencial de 812 apartaments situat al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb una capacitat per a 2193 persones. Per poder-hi residir cal per¬tànyer a la comunitat universitària de la UAB.
Recerca i Innovació UOC
Portal especialitzat en la Societat de la Informació i en la recerca científica. Accedeix a un espai innovador de coneixement. El campus virtual t'ofereix la màxima qualitat per formar-te a distància. Publicacions, ciència i publicacions.
Sabadell Universitat
Associació integrada per l'Ajuntament de Sabadell i les universitats o instituts universitaris amb presència a la ciutat: UAB, UOC, Fundació UPC, ESDI, la Fundació Parc Taulí-Institut Universitari i l'Institut Català de Paleontologia. Activitat general.
Seu de Cocentaina Palau Comtal - UA
Pàgina de la Seu de Cocentaina Palau Comtal de la Universitat d’Alacant. Dades acadèmiques, programa del curs i informació docent. Des de la web es pot fer un passeig virtual per Cocentaina. Programació acadèmica i activitats.
Seu de Xixona - UA
Portal de la Seu de Xixona a Internet. Des d'ací t'animem perquè visites la nostra web i que participes als nostres fòrums. No oblides que el nostre equip tècnic està a la teua disposició per a qualsevol dubte que tingueu.
Seu Universitària de Biar - UA
Pàgina de la Seu Universitària de Biar de la Universitat d’Alacant. Informació dels cursos docents, programes i calendaris i situació de la seu que és a la Casa de Cultura. Recursos de Biar en Internet.
Seu Universitària de La Marina - UA
Pàgina de la Seu Universitària de Benissa (La Marina) de la Universitat d’Alacant. Dades acadèmiques, programa del curs, activitats culturals, memòria i informació docent. Un passeig virtual per Benissa.
Seu Universitària de La Nucia - UA
Pàgina de la Seu Universitària de La Nucia de la Universitat d’Alacant. Dades acadèmiques, programa del curs, activitats culturals, història, el projecte, i informació docent. Seu virtual per alumnes de l’UA.
Seu Universitària de Villena - UA
Pàgina de la Seu Universitària de Villena de la Universitat d’Alacant. Notícies, presentació, activitats desenvolupades i curs acadèmic. Direcció a càrrec de Fernando Ballester Laguna. Un passeig per Villena.
Seu Universitària d'Eivissa - Universitat de les Illes Balears
Antiga residència de militars. Informació UIB Eivissa i Formentera: seu universitària, localització, transport, estudis, accés i admissió, futurs alumnes, biblioteca UOM, Consell d'Estudiants, FOU, llibreria electrònica, transparència, contactes, …
Seu Universitària d'Oriola - UA
Pàgina de la Seu Universitària d'Oriola de la Universitat d’Alacant (Universitat Històrica d'Oriola al Col·legi Santo Domingo). Programa, activitats culturals, memòria i informació docent. Oriola (Baix Segura-Alacant).
UNED Barcelona
Centre Associat a la UNED de Barcelona (anterioment Centre Associat a la UNED de Terrassa), es crea l'any 1990. Seus; Barcelona, Terrassa, Santa Coloma de Gramenet, Sant Boi de Llobregat, Canet de Mar, Cornellà de Llobregat, i Montmeló.
UNED Cervera
Centre associat de Cervera de la Universidad Nacional de Educación a Distancia. Activitats acadèmiques, links, localització, òrgans de govern, professors, secretaria, biblioteca i informació general. Lllibreria on line.
UNED Garrotxa - Universitat Nacional d'Educació a Distància
L’Extensió Comarcal d’UNED Garrotxa compleix les funcions bàsiques: Suport a l’activitat acadèmica dels estudiants de la UNED. La gestió dels processos administratius propis de l’activitat acadèmica. L’any 1972 es va crear la UNED, d’abast estatal.
UNED Girona
Espai oficial de la Universidad de Educación a Distancia, UNED de Girona. Dades i serveis del centre. La Universidad Nacional de Educación a Distancia és una Universitat. Pública d'àmbit estatal. Anuncis, exàmens llibreria, …
UNED Illes Balears
Web del Centre Associat de la UNED de les Illes Balears, que va néixer fa 23 anys per a permetre l'accés a l'ensenyament superior a homes i dones que no poden freqüentar habitualment aules. Ubicació a Palma i extensions a Maó i Eivissa.
UNED Seu d’Urgell
Als 80, estudiants de l’Alt Urgell i del Principat d’Andorra que es desplaçaven al Centre Associat de la UNED de Cervera van impulsar la idea de crear un centre transfronterer per atendre les necessitats universitàries del territori dels Pirineus.
UNED Tortosa
Centre associat UNED Tortosa. Els mitjans tecnològics de l’actual model de virtualització dels ensenyaments de la UNED permeten l’ús de canals de comunicació molt més àgils i ràpids que el correu postal. L’objectiu de la UNED és millorar-los.
UNED-Cuxam Santa Coloma
Cursos d’Accés a la Universitat (per a majors de 25 anys), Diplomatura en Educació Social, Llicenciatura de Segon Cicle en Antropologia Social i Cultural, Diplomatura en Ciències Empresarials, Llicenciatura en Dret i en Psicologia.
Universitat de Ponent
La Institució Catalana d’Història Natural és coorganitzadora, junt amb la Institució Cultural de la Franja de Ponent i la Universitat Catalana d'Estiu de la Universitat de Ponent de Ciències de la Natura. Última setmana de juliol.
Vapor Universitari
La societat mercantil municipal Vapor Universitari té com a finalitat la gestió i promoció d'immobles i dels seus serveis complementaris, relacionats principalment amb l'activitat universitària, els estudis superiors, la investigació i l'empresa.
X-Vives
Benvinguts a X-Vives. Aquest és el servidor de suport a les activitats de l'Institut Joan Lluís Vives. Notícies del dia a Linux Today.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT