FIBROMIALGIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
ACA La Noguera
Seu, creada l’any 2010, a la comarca de La Noguera, de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia. Entitat comarcal destinada a les persones afectades per Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica i Sensiblitat Química Múltiple. La seva activitat.
AFAR Associació de Fibromiàlgia i Fàtiga Crònica d'Argentona i Rodalies
Associació adreçada a totes les persones que pateixen Fibromiàlgia i/o Fatiga Crònica, així com a les seves famílies. A més de informar, divulgar, sensibilitzar i donar a conèixer aquestes malalties al públic en general i a les persones afectades.
Afibrocat. Associació d'Ajuda a la Fibromialgia de Catalunya
Web de l’Afibrocat, l'Associació d'Ajuda per la Fibromiàlgia de Catalunya. Ens agradaria que ens hi acompanyéssis a continuar el cami de l'acolliment a las persones amb FM i SFC, amb el teu suport econòmic o personal. Informació general i activitat.
Aficas Castelló
Associació de Fibromiàlgia de Castelló de la Ribera (València). L’entitat naix de la necessitat de fer un front comú davant carències sanitàries, socials i personals que sorgeixen als afectats de fibromiàlgia. Per la qualitat de vida dels afectats.
APADOC Associació de Persones Afectades de Dolor Crònic
Ens reunim un cop per setmana per fer manualitats, mitxa, ganxet, targeeria, conferències, medicinals, excursions culturals, castanyada, turonada, la mona, demostració de cuina i 1 curs de pintura, gimnàstica, i aigia gim. Tàrrega (Urgell).
Associació Balear de Suport a la Fibromiàlgia - ABAF
Pàgina en pdf de l’Associació Balear de Suport a la Fibromiàlgia - ABAF. Té en l’actualitat més de 300 socis. Delegacions a Inca, Manacor i Sóller. Història, objectius, activitats i serveis.
Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia - Seu del Gironès
Associació que es va iniciar a Girona l'any 2000. Ara contem amb més recolzament de l'administració i dels professionals de la medicina i esperem que aviat els malalts/es de fibromiàlgia tinguin tota l'atenció, reconeixement i el suport necessaris.
Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia
L'Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia (ACAF) és la primera associació de Catalunya formada per persones afectades de fibromiàlgia (FM), síndrome de fatiga crònica (SFC), sensibilitat química múltiple (SQM) i processos de sensibilització.
Associació Catalana d'Afectats de Fibromialgia Terrassa
Els serveis i activitats que realitzem a la nostra entitat. Últims divendres de mes tenim el nostre Psicòleg Marc Clemente que ens ajuda a soportar la malaltía. El divendres trobades a l’Hospital de Terrassa de 18h a 20 h. Acollida de primeres visites.
Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica d’Eivissa i Formentera
Web de la Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica d’Eivissa i Formentera constituida a l’any 2004 a Eivissa. Actualment tçe a prop de 200 socis.
Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica d'Abrera
L’AFFA és una entitat de nova creació a Abrera que vol posar en contacte a les persones afectades per la fibromialgia i la síndrome de fatiga crònica. Fotos, contacte, agenda, articles, heroi del mes, l'associació, col·laboradors, …
Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica de Mollet i Comarca AFIMOIC
Associació sense ànim de lucre, fundada a l’any 2000 per un grup de persones de la comarca del Vallès Oriental afectades per les enfermetats de fibromiàlgia i/o síndrome de fatiga crònica. Actualment comptem amb més d’un centenar de socis.
Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica del Berguedà
Associació que va neixer d'un grup d'afectats i afectades del Berguedà, per cridar l'atenció per la falta d'interès en el diagnòstic i tractament d’ambdues malalties. Com a associació de malalts, volem ser centre de convivència i de col·laboració.
Associació de Fibromiàlgia i Síndrom de Fàtiga Crònica de Gavà
Pàgina oficial de l’Associació de Fibromiàlgia i Síndrom de Fàtiga Crònica de Gavà, municipi de la comarca del Baix Llobregat. És un entitat dedicada a donar suport als afectats per aquesta malaltia. La web és en manteniment. Disculpeu les molèsties.
Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de les Terres de Lleida
Espai d’aquesta associació amb el objectiu de donar a conèixer la malaltia i donar suport a les persones afectades de les terres de Lleida. Vol ajudar a compartir experiències i dubtes envers la malaltia i les seves conseqüències.
Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica del Garraf
Web de l’Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica del Garraf. És una entitat sense afany de lucre, fundada l'any 2003 a Sant Pere de Ribes. Està dedicada a informar, ajudar i donar suport als afectats d'aquestes malalties.
Associació Fibromiàlgia i Fatiga Crònica de Cerdanyola del Vallès
Entitat creada l'any 2003 per un grup de malaltes de FM i SFC, amb necessitat de ser compreses de les malalties i crear un grup per reivindicar drets, trobar informació, tenir espai propi i donar a conèixer aquestes malalties i el patiment que comporta.
BAAF
Pàgina del BAAF, Badalona Associació Afectats de Fibromiàlgia, associació badalonina dedicada a l’atenció a aquesta malaltia, als afectats i familiars. Només conté les dades de contacte postal. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Biorritmes
Biorritmes pretén ser una revista de divulgació i coneixement de la fibromiàlgia i la síndrome de faftiga crònica. Una revista de informació i de recerca en els últims avenços mèdics. S'edita trimestralment. De venda al Quiosc: 2,75€.
Dempeus per la Salut Pública
Dempeus per la Salut Pública és una co·lectiu de persones en defensa del sistema nacional de salut. La pàgina inclou el manifest Dempeus per la Salut Pública. Vídeo de la sessió parlamentaria 21 de maig de 2008 ILP Fibromiàlgia.
Fibrofels Associació de Fibromiàlgia de Castelldefels
La informació que presentem de la fibromiàlgia, no pretén diagnosticar problemes de salut ni substituir els consells del seu doctor o d'altre professional mèdic. Finalitats. la fibromiàlgia, serveis, activitats i guia d'informació a pacients i familiars.
fibromiàlgia
Bloc dedicat a la fibromiàlgia. Si estimes algú amb fibromiàlgia has de saber que pateixen molt dolors i que varien segons els dies. No es pot predir com es trobarà. La malalta ha d'aprendre acceptar la malaltia i les limitacions que li comporta.
Fibromiàlgia i fatiga crònica | El Cau del Drac
Recull de notícies i articles sobre fibromiàlgia i fatiga crònica als mitjans de comunicació més coneguts. La Fibromiàlgia i de la Síndrome de Fatiga crònica. Totes dues són malalties cròniques d'etiologia a hores d'ara força desconeguda.
Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica a la família
Lloc on els familiars dels malalts, hi poden explicar la seva experiència. A veure si entre tots assolim explicar a la societat civil, el patiment dels qui tenen fibromiàlgia i /o síndrome de fatiga crònica. A càrrec de Jordi Calm.
Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica i SQM
Web de la Plataforma de Familiars d'afectats per la fibromiàlgia, la síndrome de fatiga crònica o les sqm. Persones amb familiars malalts, varem donar suport a una iniciativa legislativa popular, que es va presentar davant el Parlament de Catalunya.
Gabinet de Psicologia Clínica
Atenció psicològica, tractaments psicoterapèutics depressius, ansietat, trastorns del comportament, trastorns alimentaris, fòbies, trastorns de personalitat, somatitzacions, fibromialgia, trastorns de l'alimentació, de la son, etc. Està situat a Rubí.
Institut Ferran de Reumatologia
Institut Ferran de Reumatologia (IFR) és una organització sanitària dedicada a la investigació, assistència, divulgació i docència de les malalties reumàtiques en el context de la medicina basada en l'evidència.
La Fibromiàlgia
Pàgina en PDF, amb descripció de la malaltia de la fibromiàlgia. La fibromiàlgia és una síndrome crònica que es caracteritza pel dolor. Document sobre la malaltia elaborat per a la XVI Setmana de la Prevenció de la Fundació Mútua General de Catalunya.
Plantes per a la Fibromiàlgia
Informació de les Plantes per a la Fibromiàlgia. Alimentació i fibromiàlgia. Una alimentació rica en vegetals, especialment amb aliments que continguin magnesi i silici ajuda a mantenir els músculs en bon estat.
Portal Salut - Fibromiàlgia
Informació d’aquesta malaltia crònica des del portal de salut del Govern Balear. Associacions de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de Balears i Suport a la Fibromiàlgia. Portal de la Conselleria de Salut i Consum del Govern Balear.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT