FILOSOFIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Acadèmia de Filosofia Liceu Joan Maragall
Entitat fundada l'any 1988. Abans funcionava en forma de grup, amb el mateix nom, que es reunia en tertúlia filosòfica a I'institut barceloní Joan Maragall. El promotor el Dr. Lluís Cuéllar Bassols, ara ja difunt, catedràtic de filosofia d'aquell centre.
Ad. Hoc. Associació per l'Ensenyament de la Filosofia
Associació per a l'ensenyament de la filosofia a secundària. Els nous plans d'ensenyament marginen els estudis d'humanitats i particularment, de filosofia i ètica. La pàgina dònar a conèixer la situació de l'ensenyament de la filosofia a secundària.
Albert Lladó
Albert Lladó (Barcelona 1980) filòsof, periodista pròxim i màster en estudis comparatius de literatura, art i pensament. Format en dramatúrgia a l'Obrador (Sala Beckett) i al Seminari Internacional Panorama Sud (Buenos Aires). Contingut català mínim.
Albert Mora: Reflexiones inclassificables
Blog personal Albert Mora. Reflexions inclassificables des d’un punt de vista molt personal. Microtendències, macrotendències i megatendències a Internet. Lobbies sobrerepresentats: superlobbies ...
Alexandre Deulofeu
Web d’informació d’Alexandre Deulofeu (1903-1978). Alexandre Deulofeu fou un filòsof de la història català que dissenyà una teoria cíclica de les civilitzacions i dels imperis. Va vaticinar la caiguda de la URSS i la reunificacio d’Alemanya.
Anarquisme - Filosofia i pensament
Introducció a l'anarquisme. Els orígens: Godwin i Proudhon. Bakunin. Kropotkin. Anarquisme i gènere: Dones lliures. Tipus d'anarquisme, Bakunin, Enrico Malatesta, Emma Goldman, Salvador Seguí, Émile Armand. Aspectes anarquisme.
Antropologia filosòfica
Web dedicada a temes d'Antropologia filosòfica, útils per a batxillerat i primers cursos universitaris. Inclou uns apunts de Ramon Alcoberro (professor a la UdG) i una antrologia de textos sobre el tema.
Antropologia Filosòfica
Des de la perspectiva més filosòfica que un col·lectiu de professors de secundària oferim un conjunt de recursos, per a que pugueu ampliar els vostres coneixements sobre un tema tan important com el de l'antropologia.
Any Llull 2015-2016
Any literari Ramon Llull. Dels escriptors i pensadors més destacats de l’Edat Mitjana. No sols del territori de parla catalana, és de tota la tradició europea. Els seus interessos van afavorir que fes aportacions remarcables en tots els àmbits del saber.
Associació de Filosofia Pràctica de Catalunya
La AFPC es va fundar el mes de març de 2002 i és la primera associació d'aquest tipus dins del nostre país. Congrega a les persones interessades i contacte amb altres associacions i filòsofs. Intenció, hIstòria i la filosofia pràctica.
Associació d'Estudiants de Filosofia ASSOFIA
Associació que promou l'activitat filosòfica dins i fora de la UdG. Fomenta la interdisciplinarietat entre els estudis de la universitat. Despertar la curiositat per la filosofia i vehicula les demandes i inquietuds dels estudiants per complementar-les.
Associació Filosòfica de les Illes Balears
Pàgina web oficial de l'Associació Filosòfica de les Illes Balears. La finalitat de l’Associació és fomentar l'estudi de la filosofia, fer de nexe d’unió entre les diferents institucions interessades per la filosofia, fer present la filosofia i difondre-l
Associació Francesc Pujols
Entitat que es proposa recuperar la memòria de l'insigne pensador i filòsof de la Torre de les Hores de Martorell, i desenvolupar les seves idees. Intenta el coneixement per sobre de la convicció, i aquests per sota de l'ètica i servia l'interès general.
Carles Muñoz Espinalt
Carles Muñoz Espinalt (Montesquiu, 1920-Barcelona, 1993) fou grafòleg, psicòleg i pensador. Autor de 44 llibres, conferències i cursos. El seu mestratge el concretà en crear i elaborar metodològica d'una nova interpretació de l'ésser humà.
Catalan Roots Culture - Cooperativa per a la difusió del pensament crític
Col·lectiu de caràcter cooperativista de recent creació. La nostra finalitat és la difondre un pensament crític portant-lo a la cotidianitat. Les armes escollides per a concienciar alhora que denunciar són diferents productes de merxandatge.
Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani
Creada el 1989 amb l’objectiu d’organitzar cursos de pensament contemporani dirigits per pensadors eminents amb prestigi internacional. És de pensament -i no estrictament de filosofia- oberta a docència interdisciplinària de personalitats.
Ciberaula de Filosofia
Ciberaula de Filosofia Institut Santa Eugènia (Girona). Filoètica filosofía i pensament, filoantropologia, lògica, filoselectivitat, cursos batx., filosofia batx. Psicología, sociologia (batx.), història de la filosofía, psicologia i sociologia (cast).
Comafosca TV
Node de televisió experimental des de Comafosca node d’art i pensament a Alella. Després de l'experiència experimental, ens vam adonar de la gran utilitat que podria adquirir un canal permanent de televisió per Internet. Àudiovisuals d’activitats.
Comafosca, Node d'Art i Pensament a Alella
Grup de l'espai de l'antiga fàbrica Can Manyé. L'espai del nou equipament cultural d’Alella. Projectes, programa, premsa, articles i informacións diverses sobre les activitats.
Convivium. Revista de Filosofia
Informació de Convivium. És la revista de filosofia, editada per la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona. El director és Antoni Prevosti Monclús. Inclou información dels números editats, des del número onze a l’actual. Preus i pàgines.
Creaif: Centre de Recursos per a l'Ensenyament, Aprenentatge i Innovació de la Filosofia
Creaif: Centre de Recursos per a l'Ensenyament, Aprenentatge i Innovació de la Filosofia. Web del Creaif: Centre de Recursos per a l'Ensenyament, Aprenentatge i Innovació de la Filosofia. Portal per a docents de Filosofia a
Dccionaris Normatiu en Valencià
Escriga la paraula que vol consultar i faça clic en el botó “Buscar” per a accedir a l'article corresponent. Si la paraula no figura en el diccionari, es proporcionarà una llista de les més pròximes alfabèticament. Doble clic mostra la paraula de la def.
Defez, Antoni - Web d'Antoni Defez
Web d'aquest poeta i professor valencià de filosofia de la Universitat de Girona. Inclou planes dedicades a Wittgenstein i a filosofia analítica; a més de poemes de l'autor, biografia i links.
Departament de Filosofia - UAB Barcelona
El Departament de Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona és una unitat acadèmica de conegut prestigi en l'àmbit esta-tal i internacional. Al llarg del seu funcionament, s'ha caracteritzat per impulsar una activa labor d'investigació i docència.
Departament de Filosofia UdG
Lloc dels professors, becaris i personal administratiu que forma el departament de la UdG. Al Departament de Filosofia s’hi repre-senten àrees de coneixement de Filosofia, Lògica i Filosofia de la Ciència, Filosofia Moral i Estètica i Teoria de les Arts.
El bloq de Sergi
Professor de filosofia. En aquest blog, es pretén tenir un espai en el que compartir idees, reflexions i experiències. A més, també és un blog obert per a companys de feina: docents i escriptors. Moltes gràcies, espere que us agrade ...
El Petit Nihilista
Des de la Vall d'Uixò aquesta bitàcola d'alleujament mental ... Pensament crític i cultura de la població de la Vall d’Uixó. Lo Decàleg del Petit-Nihilista Uixoní. Concurs oposició a Petit-nihilista …
El territori dels media
Pàgines de filosofia de Ximo Feliu. Guia de lectura del text de D. Hume "Absract", guia de lectura del text de F. Nietzsche "Sobre veritat i mentida en sentit extramoral", Introducció i biografia de Nietzsche, galeria de fotos, ... Enllaços de filosofia.
En Favor de les matèries de filosofia
A l' ESO, la filosofia té una presència de poques hores atribuïdes a Ètica i a Ciutadania. Els actors polítics determinants, formats anteriorment, les han considerat del passat, ignorants que a Catalunya i a l'Estat s' ha produït una transició filosòfica…
Enric Carbó - Assessorament Filosòfic
Web d’ Enric Carbó. Primer servei d’assessorament filosòfic a Internet. L’ús de la filosofia orientat a la resolució de problemes és una pràctica professional reconeguda a Europa i els Estats Units ja fa més de vint-i-cinc anys.
Enric Ey
Henri Ey en francès, (Banyuls dels Aspres, 1900-1977) fou metge psiquiatre i filòsof. Va intentar apropar la psiquiatria a la psicoanàlisi. Autor prolífic de literatura tècnica. La seva concepció de la psiquiatria gravita al voltant de l'organodinamisme.
Escola oberta. Filosofia - XTEC
Aquesta secció recull un conjunt de pàgines fetes per professorat amb inquietud per a l'ensenyament de la filosofia entesa com la cerca del per què i la pràctica del diàleg. Quaderns de filosofia, Filosofia a través dels textos. FiloXarxa.
Espectacular
Pàgina de la publicació Espectacular, reflexions des de la taverna. Ètica, filosofia, educació sexual, informació, novetats editorials, enllaços específics i dades diverses. La web està a càrrec de professors d’IES al País Valencià.
Facultat de Filosofia de Catalunya
Aquesta pàgina permet fer-se càrrec del que és la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull amb les titulacions impartides (filosofia i humanitats), cursos de postgrau i grups de recerca. En aquest facultat el tracte personalitzat és preferent.
Facultat de Filosofia i Lletres UAB
Web de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. Convocatòries, borses de treball, guies de recursos filosòfics, Institucions, textes, cercadors i altres coses d'interès. Pertany a la xarxa general de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Filosofia Universitat de Barcelona
La Facultat, arribar, órgans de govern i consell d'estudis, departaments, administración, biblioteca, serveis generals, personal, usos lingüístics, sistema de qualitat, oferta d'estudis de grau i màsters, postgraus i doctorat. Vorsa d’ocupació i treball.
Fenix Industries
Fenix Industries és una pàgina feta des de Girona, pensada com a espai de comentari de la contemporanietat, preferentment en català. L'autor i llibre de visites. Suggeriments per aquesta web. Darrera actualització 19 -1- 2003
Filoètica
Materials i recursos de filosofia i ètica per a la reflexió. Web feta per Anna Sarsanedas Darnés: Professora de Filosofia.
Filoètica
Pàgina amb molts materials de filosofia i ètica per a la reflexió, textos, jocs, cinema, teatre, cançons, llibres, … Filoètica va ser construïda a finals de l'any 1998 en un curs de disseny i creació de pàgines web.
FilòPolis
Filosofia per a no iniciats. Magnífica web del professor Enric Vallmajó imprescindible per iniciar-se en filosofia i ètica. FilòPolis és un espai interactiu que, estructurat simulant una ciutat, presenta continguts inter-disciplinars i de filosofia.
Filo-s 1572, Associació per al foment del pensament crític
Projecte que presentem en forma d'associació oberta i sense ànim de lucre. Creiem que la filosofia serveix com a llenguatge per entendre'ns i el pensament crític és l'eina que pot ajudar a sentir una mica més intenses les coses que fem o projectem.
Filoselectivitat
Critiques als autors, esquemes comparatius, definicions de conceptes i audiovisuals. Explica, de forma esquemàtica, el pensament dels filòsofs de les PAU. La informació està orientada a resoldre la prova d’història de la filosofia de la selectivitat.
Filosofia - Ateneu Barcelonès
Aquest és el bloc de la secció de filosofia de l’Ateneu. (segons l’IEC hem de dir bloc i no ‘blog’) de la Secció de Filosofia del nostre Ateneu Barcelonès. Per discutir conferències, fer propostes, divulgar inquietuds, i encetar temes de debat.
Filosofia - Jesús Hernández Reynés
Web de Filosofia en català i castellà, des de la Universitat Autònoma de Barcelona. Mantinguda pel profesor Jesús Hernández Reynés. Ètica, drets humans, educació en valors, sociologia, antropologia, religions, laicisme, revistes, etc.
Filosofia al Carrer
Ciberespai de reflexió, debat i diàleg, adreçat a l'estimulació del pensament crític, el coneixement i la recerca; Aforismes, dites, pensaments, actes, cursets i trobades, teòria de l'auto-aprenentatge electrònic, programes de Filosofia ...
Filosofia Catalana
Lloc web de la Facultat de Filosofia de Catalunya (Universitat Ramon Llull) dedicat a divulgar la filosofia i el pensament catalans de totes les èpoques i modalitats: història de la filosofia, metafísica, ètica, teoria social, teoria política, religió, …
Filosofia i pensament
Web dedicada a temes de filosofia i ètica del Dr. Ramon Alcoberro. Tots els autors de Selectivitat i, a més, tecnoètica, liberalisme, darwinisme social i apunts sobre filosofia. Història de la filosofia grega, Maquiavel, Montaigne, Galileu, ...
FiloXarxa Pensament
Diccionari online de cerca de cerca de continguts al web Pensament: autors, conceptes, textos, obres ... La cerca dins el web per-met accedir de manera ràpida i eficient als continguts del web. A més hi ha un nou motor de cerca a la barra superior.
Fotografia Filosòfica
Fotografia Filosòfica de l’IES Angeleta Ferrer i Sensat. És part de la Mostra de Fotofilosofia, amb uns 50 altres instituts de Catalunya. Si no pots entrar amb la contrassenya dita a classe, prova amb aquesta: angeleta2011. Altres IES participants.
Francesc Hervada i Sala
Les meves webs. La motivació, perspectives futures i el contingut. Els meus interessos tenen dos eixos: la recepció filosòfica i la creació teòrica. M'agrada llegir filòsofs, però intento aportar teòria pròpia, no filosòfica sinó estrictament científica.
Francesc Torralba
Francesc Torralba Roselló (Barcelona, 1967) És Dr. en Filosofia per la Universitat de Barcelona (1992) i Dr. en Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya (1997). Actualment és professor Catedràtic de Filosofia de la Universitat Ramon Llull.
Fundació Cidob
Acció social, educatius i cooperació al desenvolupament. La missió és construir una societat més justa i solidària mitjançant la promoció integral de persones i grups empobrits i exclosos. Processos de desenvolupament individual i col·lectius.
Fundació Francesc Pujols i Morgades
Entitat privada beneficodocent, que Faust Pujols i Alcover, va plasmar mitjançant la carta fundacional del 17 de gener de 1992. La Fundació vetlla per l’obra d'aquest il·lustre filòsof, i dona a conèixer l'obra del seu pare, Francesc Pujols i Morgades.
Fusteria de Text - Notes de Francesc Hervada i Sala
El reducte per a expressar-me en llengua pròpia. Notes i expansions espontànies. Vaig néixer a Barcelona el 1966. El 1998 vaig venir a Alemanya, a aprendre l'idioma i per llegir en original els meus filòsofs preferits. Sóc programador informàtic.
Gabriel Albiac
Gabriel Albiac Lópiz (1950, Utiel, País Valencià) és un filòsof, escriptor i columnista valencià. És professor de filosofia des de 1974 en la Complutense de Madrid, institució de la qual és catedràtic des de 1988. Actualment col·labora al diari La Razón.
Gonçal Mayos Solsona, (UB, UOC)
(Vilanova de la Barca Lleida, 4-10-1957). Professor titular de filosofía a la UB (Departament d’Història de la Filosofia, Estètica i Filosofia de la Cultura). Consultor d’humanitats a l’UOC. Membre del Seminari de Filosofia Política UB. Llibres publicats.
Hermetic Net
Informació sobre la filosofia hermètica (textos hermètics): enllaços, textos i bibliografia. Els textos hermètics són un conjunt d´escrits de filosofia, màgia, astrologia i alquímia sota l´advocació del déu Hermes Trimegist
Idees.net
Revista de pensament i temes contemporanis. Va néixer el 1999 i té una periodicitat trimestral. Editada pel Centre d'Estudis de Temes Contemporanis. Per construir un espai per al debat i la reflexió amb rigor i esperit independent.
Institut Emmanuel Mounier de Catalunya
Centre català dedicat a la difusió del pensament personalista. Properes activitats, cursos, articles, webs personalistes, publicacions, qui va ser Emmanuel Mounier, presentació IEMC, objectius, organització, memòria d'activitats, donacions, …
Institut Ramon Llull
L'Institut té com a finalitat la projecció exterior de la llengua i la cultura catalanes. Promou l'ensenyament del català a les universitats i centres d'estudis superiors, a través de les àrees de Llengua, Creació i Humanitats i Ciència.
Jaume Llucià Balmes i Urpià (Vic, 28 d'agost de 1810 - Vic, 9 de juliol de 1848)
Fou un filòsof i teòleg català. És un del personatges més coneguts de Catalunya, però les seves obres i aportacions ara són desconegudes. Va ser esceptic amb les possibilitats de les reivindicacions nacionals catalanes. Morí de tuberculosi.
La classe de Filosofia
Recursos de classes d'història de la filosofia, filosofia i ètica del professor Joan Carles Alzamora de l’IES Madina Mayurqa de Pal-ma (les Balears). Webs de filosofia recomenades, història de la filosofía, el meu altre bloc pel professorat Investigació.
La Realitat Més Enllà de l'Aparença
La Realitat Més Enllà de l'Aparença. Pàgines d'Antoni Albert, professor de filosofia. Les aparences enganyen. La manera familiar de veure les coses de la mà de Galileu, Russell, Riemann, Einstein, Wheeler, Kaku, Thorne…
La Web del Buit
Filosofia ciència art religió ... i buit. Bibliografia, llibre d'Albert Ribas, amb informacions i enllaços d'Internet sobre el tema. Com digué Jorge Luis Borges, la història de les idees és una "història de la diversa entonació d'algunes metàfores".
Memorial Walter Benjamin
Lloc que recull 102 ex-libris elaborats per altres tants artistes contemporanis com a homenatge al filòsof berlinès Walter Benjamin (1.892-1.940). El nostre Memorial Walter Benjamin pretén recuperar una sèrie de valors de caràcter universal.
Milestone Project Festival Urbà d’Art Contemporani
Projecte amb programació multidisciplinària i experiment cultural que abasta tota una ciutat, Girona. És el temps de la trobada el que fa l’espai públic, i no a la inversa. I això és així, tot i haver-hi espais que conviden al temps de l’esdeveniment.
mimesi
El projecte mimesi té com a objectiu primordial fixar el pensament literari a l'àmbit català durant el Renaixement, el Barroc i el Neoclassicisme. Els grans tractats teòrics de Joan Lluís Vives, Gregori Mayans, Joan Andrés o Antoni de Capmany, …
Model Astronòmic de Copèrnic
Copèrnic presenta un univers que té com a centre a un sol immòbil, al voltant del qual giren les orbes circularment, aguantant els planetes errants. Creia que el moviment dels cossos celests, al igual que el de la Terra, és circular i/o uniforme.
Mostra de fotofilosofia
Eines per a l’aprenentatge del filosofar. Per celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia (UNESCO) convoca la Mostra de fotofilosofia. Vol enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i cercant noves formes …
MX Espai 1010
Lloc obert, on tècniques ancestrals conviuen amb les noves tecnologies. Posem èmfasi a mostrar artistes que treballen en obres amb caràcter pre-tecnològic, amb materials no-nobles i obres efímeres, a la vegada que fan investigació tecnològica/científica.
Olimpíada de Filosofia - Olimpíades a la UIB - Seràs
III Olimpíada de Filosofia. Seràs UIB. III Olimpíada de Filosofia. 10 de març de 2017 a les 9.30 hores. Bases de la convocatoria. Consulteu les bases de la convocatòria. Enllaços d'interés, nota informativa i galeria fotográfica i olimpíades anteriors.
pensament privat opinió pública - filosofia per a tot@s
Nou site filosofia amb experiències educatives de Manel Ramon i Muñoz. Manel Ramon / opinió pública pensament privat / filosofia per a tot@s. L'art d'escriure els pensaments. Articles i notícies.
Perfils Filosòfics
Eines per a la història de la filosofia de 2n de batxillerat. Luis M. Sobrino, professor de filosofia a l'IES Salvador Espriu de Salt, Gironès. De la filosofia antiga a la moderna: Platò, Epicur, Descartes, Hume, Marx, Nietzsche, Freud…
Portal de Filosofia Internàutica
Aquest portal de filosofia internàutica té com a objectiu oferir un espai filosòfic en xarxa, on tots els usuaris puguin participar i comunicar el seu pensament de manera lliure i respectuosa. Podeu enviar notícies, articles, recomanar llibres…
Praxis Assessorament Filosòfic
Serveis a empreses i particulars. Es va crear el 2002, i l’encapçala Jaume Puigferrat, expresident de l’Associació de Filosofia Pràctica de Catalunya. Praxis ha desenvolupat models innovadors d’acostar-se a les nostres realitats més quotidianes.
Ramon Llull
Pàgines sobre Ramón Llull (Raimundo Lúlio), filòsof mallorquí, laic, casat i amb dos fills. Va escriure més de dues-centes i cinquanta obres en català, àrab i llatí. És conegut pel seu "Art" sistema unificador de tots els coneixements.
Ramon Turró i Darder
Ramon Turró (Malgrat de Mar, 1854-Barcelona, 1926) fou un biòleg i filòsof català. De jove es va allistar per a lluitar contra els carlins i el 1871 començà a estudiar medicina, carrera que no acabà i el 1875 marxà a Madrid, on va treballar de periodista.
Recursos Filosofia
Web del Departament d'Educació Generalitat de Catalunya, dedicada als recursos filosofia. Alguns dels filòsofs i textes més importants de la filosofia al país i internacional. Recusos, diccionaris, temes, textos, periodes, història, …
Rutes Ramon Llull
T’introdueix en la vida i obra d'aquest gran savi mallorquí de la baixa edat mitjana, que va viatjar incansablement. Pensador audaç, místic fervent i precursor en molts camps del coneixement. Escriptor prolífic (265 llibres) i personatge sorprenent.
Seminari de Filosofia Institut Narcís Oller
Seminari de filosofia de l'Institut Narcís Oller de Valls. Els membres de seminari som: Margarida Hospital, Martí Pineda (cap de seminari) de l’Escola d'Atenes. Matèries i llibres per al batxillerat i ESO, galeria d'imatges, presentacions, i recursos.
SOCALL Societat Catalana de Lliure Opinió
Gent de diferents professions preocupada per la situació d'una informació monopolitzada, més de la manca de transparència de les institucions. Observatori de la informació per a denunciar les violacions a les llibertats d'expressió, opinió i premsa.
Societat Catalana de Filosofia
Nova pàgina oficial de la Societat Catalana de Filosofia, societat filial de l'Institut d'Estudis Catalans, Seccions de filosofia contemporània, de filosofia pràctica, de filosofia catalana. Presentació, estatuts, activitats i publicacions.
TPK Art i Pensament Contemporani
El TPK Art i Pensament Contemporani és un projecte d’investigació que comprèn sis línies fonamentals d’actuació: formació, creació, producció, difusió, intercanvis internacionals i suport a l'art emergent amb espais de residència per a artistes.
Walter Benjamin (Berlín 1892 - Portbou 1940)
Fitxa biogràfica del filòsof alemany, un crític del nostre segle. Nasqué a Berlín el 1892 i es va suicidar amb una dosis de morfina a Portbou el 26 de setembre de 1940, quan fugia dels nazis camí dels Estats Units, al assabentar-se que seria repatriat.
Walter Benjamin - 2005 65è aniversari
65è aniversari de la seva mort del filòsof alemany, que va morir a Portbou (Alt Empordà), l’any 1940. Calendari d'activitats, notícies sobre Walter Benjamin, Walter Benjamin a la biblioteca de Portbou, recorregut del camí de Walter Benjamin, …
Walter Benjamin ex-libris
Exposició d'homenatge a Walter Benjamin. En sis llengües i vuit galeries d'imatges. 102 ex-libris. E·l filòsof berlinès Walter Benjamin, que va trobar la mort el 1940 a Portbou, mentre fugia de la Gestapo.
www.terricabras-filosofia.cat
Portal dirigit per Josep-Maria Terricabras, catedràtic de filosofia de la Universitat de Girona i Director de la Càtedra Ferrater Mora de la Universitat de Girona. Pretén estendre la complicitat del diàleg, del pensament rigorós i de l'esperit crític.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT