FIRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Aliment-Tast
Entitat que neix a Sant Julià de Lòria (Principal d’Andorra) l'any 2004 com una entitat organitzadora de tota mena d'esdeveniments de la gastronomia i l'alimentació. El Saló de l’Alimentació es fa el mes de maig a Sant Julià de Lòria.
Amela Casals - Articles promocionals
Fundada per Jordi Amela amb mes de 15 anys d'experiència en el món de les promocions, pretenem donar un aire nou al sector promocional sense apartar-se mai de l'objectiu bàsic d'una promoció....l'augment de les vendes i la relació amb els clients Entri
Artexpo
Fira d'Art de Barcelona amb pintura, escultura, dibuix, obra gràfica original i ceràmica. L'exposició consta de prop de dues-centes obres que reflexen imatges religioses de les deïtats índies sota la tutela de la direcció eclesiàstica. A Barcelona.
Automobile Barcelona (abans Saló de l’Automòbil)
Es un esdeveniment que uneix en un mateix lloc, tecnologia, mobilitat intel·ligent i models de negocis nous al voltant del cotxe connectat. Pods provar solucions en temps real i les tecnologies més avançades aplicades a vehicles al Connected Street.
Body Life Barcelona
Primera edició de Body Life Barcelona, celebrada els 17, 18 i 19 d'octubre, amb més de 1.500 professionales del sector i aconseguí els objectius que es va propusar als inicis. Activitats, tallers i classes dirigides per a instructors i entrenadors.
Calendari de Fires de Catalunya
Calendari de les fires de Catalunya 2007 i 2008. Estudis de sectors relacionats amb fires de Catalunya. Observatori de la Qualitat de les Fires de Catalunya. Premis a la innovació de les fires de Catalunya. Registre d'activitats Firals.
Centre de Fires i Convencions de Sabadell
Pàgina del Centre de Fires i Convencions de Sabadell. Fires i Convencions a tots els nivells, amb banquets, reunions, presentacions, … Edifici de singularitat arquitectònica, ja que és un antic edifici industrial de la dècada de 1940.
Cuida't Fira de Teràpies Naturals
Al Palau Firal a Manresa, dies 12 i 13 març de 2016. Reuneix en un espai a empreses, centres, escoles, associacions i professionals dedicats al món de salut i teràpies naturals, totes complementàries amb la medicina tradicional. Espai de l'esport.
De Tot Cat
Fira multisectorial al Palau de Fires de Girona 4, 5 i 6 de juny de 2010. Per a conèixer i fomentar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit empresarial. Productes i empreses que incorporen el català. Productes i l'oferta formativa i lúdica programada.
Ebreambient, Saló de medi ambient i sostenibilitat
11è Saló de medi ambient i sostenibilitat, del 28 d'abril a l'1 de maig de 2016. Dia 28 de 16.00 a 21.00 h. Divendres, dissabte i diumenge de 10.30 a 14.00 h i de 16.00 a 21.00 h. Aquest saló es dedica al públic general i als professionals.
Ebreokasio - Fira del vehicle d'ocasió
Del 14 al 16 d'octubre el Pavelló Firal de Tortosa la Fira del vehicle d'ocasió. Serà novament una oportunitat per als que busquen un cotxe d'ocasió visitant l'exposició de vehicles més gran de les Terres de l'Ebre. Dades vehicles venuts a Ebreokasió.
El Dijous Bo d'Inca
Fira anual on trobar de tot. Avui és la més important de Mallorca. Es fa després de fira de Santa Maria la Major, patrona d'Inca. Tres diumenges seguits i un diumenge de festa religiosa i popular. El dijous següent es celebra el Dijous Bo.
Equipo63
Disseny i montatge de stands de fires. Disseny d’expositors, botigues, locals comercials a les fires de Barcelona, Madrid i València. Fabricació de displays i shops. Taller propi a l’Hospitalet. Presència permanente a les principals fires.
Expodidàctica
Expodidàctica és el saló professional bienal dels recursos educatius que presenta tota l'oferta i novetats en material didàctic, recursos pedagògics i equips docents. Una font il·limitada de recursos amb les millors solucions per a les necessitats.
ExpoHogar Regalo
Expohogar Primavera, va presentar de l'1 al 4 de febrer les novetats de la temporada primavera/estiu 2008 en decoració, regal i articles per a la llar. Expohogar tardor canvia de dates i passarà a celebrar-se el mes de juliol.
FEFIC Federació de Fires de Catalunya
La funció primordial de la FEFIC és el servei al món firal català La web vol ser una porta d’entrada, a la federació i als associats, amb la seva tasca d’organitzadors i promotors d’esdeveniments firals, o com a proveïdors de bens o serveis del sector.
Fira Agrària de Sant Miquel - Eurofruit
Web de la Fira Agrària de Sant Miquel, Saló nacional anual de la maquinària agrícola. L’Eurofruit, Saló internacional de la fruita i el Saló hispanofrancès agrícola dels Pirineus. (del 27 de set. a l'1 d'oct.). Recinte firal de Lleida. Xifres i expositors
Fira Amposta
Fires del diferents sectors, calendari, activitats, situació, premsa i dades diverses. Aquest any 2007 la Fira de Mostres d´Amposta, arriba a la 47a edició i se celebrarà del 5 al 9 de desembre. Altres fires de l’any.
Fira Àpat
Fira professional dels aliments catalans. Aliments produïts a Catalunya, on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.
Fira Cases - Fira Immobiliària d’Andorra
Fira Cases - Fira Immobiliària d’Andorra. El sector immobiliari ha estat històricament a Andorra un dels motors econòmics del país. Tota la informació i reserva d'espai de la propera Fira Cases l'últim cap de setmana d'octubre, la trobareu aquí.
Fira d’Igualada
Neix l'any 1951 per a fomentar fires, mercats, festes i potenciar el comerç i la indústria d'Igualada i la seva comarca. L'entitat la formen prop de 50 socis que, de forma totalment desinteressada, vetllen que se n'aconsegueixin els objectius.
Fira d’Indians
Celebra la intensa relació entre Cuba i Begur, que té l’origen en l’emigració de molts begurencs a l’illa al llarg el s XIX. En retornar al poble, els que havien prosperat en els negocis, construïen ostentoses cases que avui decoren els carrers de Begur.
Fira D'Agost de Xàtiva
Ja tenim ahí la fira d’Agost de Xàtiva. Ja tenim al davant la millor Fira del món. I no es tracta d’una frase feta ni res semblant. És fer constància de que anem a viure intensament esta Fira que des de 1250 ve celebrant-se per Reial Privilegi de Jaume I.
Fira de Barcelona
Creada fa més de cent anys. El recinte de 250.000 m² acull cada any 20.000 empreses i 2.500.000 visitants. Els més de 60 salons es gestionen amb projecció internacional. Montjuïc 2 amb 111.500 m², consolida l'oferta de servei de Fira de Barcelona.
Fira de Calella i l’Alt Maresme
Web de la Fira de Calella i l'Alt Maresme de l’Ajuntament de Calella. El mes de setembre, la Fira torna puntual per renovar la il·lusió d’una ciutat com Calella que la viu amb passió i la segueix amb expectació, per celebrar un mes de cultura i festa.
Fira de Camporrells. Santa Llúcia
Informem que un cop tancat el termini, s'ha presentat una candidatura per a la junta gestora de l'Associació Camporrells Renaix. Es farà una assemblea per a la seua constitució al primer pis de la Casa Social de Camporrells, on es podrà participar.
Fira de Ceràmica Artesana i Industrial
És una mostra de caràcter monogràfic que té per objectius afavorir el coneixement i difusió de la vasta gamma de productes ceràmics fabricats actualment. La mostra professional es complementa amb un ampli ventall d'actes. Última fira 2004.
Fira de Cervesa de Sabadell
Octubre. Entrades i programa d’activitats. Compra el got de La Fira de la Cervesa Artesana a taquilla i podràs entrar al llarg de tot el cap de setmana! Preu got: 3 € (inclou guia La Fira i una butlleta per a participar al sorteig d’un lot de cerveses).
Fira de Cornellà
L’activitat, en constant creixement des que el recinte va obrir les el 1993. En l'actualitat se celebren una vintena d'esdeveniments entre fires d'organització pròpia, salons de gestió privada, convencions d'empreses i trobades multitudinàries.
Fira de Girona
Us hi podeu assabentar dels Congressos a la fira de Girona. Activitats, salons i fires previstes durant l'any. La dinàmica i l’empenta de Fira de Girona ens ha demostrat que es van complint els objectius; comptem amb 14 manifestacions firals.
Fira de Girona - blog
Blog de Fira de Girona. Fira de Girona és la primera plataforma comercial de les comarques gironines. Fires professionals, multisectorials i monogràfiques. Ofereix més oportunitats de negoci i noves idees. Passeig de la Devesa de Girona.
Fira de la Candelera
Molins de Rei, la vila vuitcentenària, us espera a tots, el primer cap de setmana de febrer, per oferir-vos una de les mostres agricoles, industrials, comercials, ludiques i culturals mes arrelades de la comarca, en aquesta fira tradicional de Molins.
Fira de la Candelera - Festa Tradicional d’Interès Nacional
Molins de Rei manté la Fira de la Candelera amb 151 anys. L'agricultura és el fil conductor i l'origen d'aquesta festa que s'ha mantingut al llarg dels anys, i alhora ha anat incorporant diferents canvis i novetats, i combina tradició i modernitat.
Fira de la Candelera - Molins de Rei Virtual
Absolutament tot sobre Molins de Rei. Secció dedicada a la fira de la Candelera: des dels seus inicis fins avui dia.
Fira de la Cervesa Artesana de Vidreres
Blog oficial de la nova Fira de la Cervesa Artesana de Vidreres. Es celebra el dies 3 i 4 d’octubre a la Plaça Lluís Companys de Vidreres! Ho organitza l’Ajuntament de Vidreres i l’Associació de Comerciants i Empreses de Serveis de Vidreres.
Fira de la Gamba de Palamós
Dia 11 de juny 2016 al Port de Palamós (Baix Empordà). La Marca de garantia assegura que la gamba que arriba al client manté el màxim nivell de qualitat: un sabor exquisit, un aroma inconfusible, un aspecte atractiu i un grau de frescor immillorable.
Fira de la Llet de Vilobí d'Onyar
El municipi de Vilobí d’Onyar us convida a la Fira de la Llet, on podreu participar i gaudir de concursos, exhibicions, caminades, exposicions, xerrades, projeccions, cultura, tradició, informació, conferències, artesania, demostracions, etc.
Fira de la Mel de Llubí
Pàgina de la Fira de la Mel de Llubí. Casetes d'apicultors, empreses d'apicultura, degustacions i exposició es concentren sobre la plaça, a finals de novembre. L'organització es troba en plena labor. Visitau les notícies de la fira a la web.
Fira de La Vall de Tuixent
Els artesans d’aquesta Vall i poder mostrar un dia a l’any, els productes: formatges, escultures, herbes condimentaries i infusions, melmelades, composicions amb flors seques naturals, cistelleria, mel, flors premsades, cartró pedra, etc.
Fira de l'Ascensió Granollers
Tradicional certamen que compta amb més de 90.000 metres quadrats d'exposició. Es celebra del 14 al 16, coincidint amb l'Ascensió, de maig a Granollers (Vallès Oriental). Activitats culturals i festives que paralel·lament s'organitzen.
Fira de l'Avellana de Riudoms
L'Ajuntament de Riudoms creà el Patronat Fira de l'Avellana, fundació pública, que organitza certàmens, promociona, fomenta la millora tecnològica de la producció, industrialització i el comerç de l'avellana i d'altres. Segon cap de setmana d'agost.
Fira de l'Eix Transversal - Calaf
Els tradicionals Mercat de poble és el centre de la celebració de la Fira de l'Eix. Durant aquesta diada s'escenifica la Llegenda del Mercat. La Fira és un punt de referència obligat per la resta de poblacions i comarques unides per aquesta carretera.
Fira de l'Embotit de Bescanó
Fira de l'Embotit de Bescanó. A la plaça de l'Ajuntament. Va néixer l'any 1996 al poble de Bescanó (El Gironès). Amb l'objectiu de promoure a través de la venda directa, productes d’alimentació i d’artesania fets del nostre país (embotits).
Fira de Lleida
Fundació privada que s’inicià l'any 1946, amb l'organització de fires i congressos, gestió del recinte firal i col·laboració en promoció econòmica. Cada any es realitzen unes 14 activitats firals periòdiques i uns 50 congressos, etc. Fires.
Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra
Del 25 al 27 de gener del 2008 es celebrarà a les Borges Blanques. Informació de les activitats i concursos d’aquesta fira que es celebra el mes de gener a les Borges Blanques (Les Garrigues). Fòrum aleícola, gastronomia i agenda d’actes.
Fira de l'oli Novell, dels cítrics i del comerç de Santa Bàrbara (Montsià)
La X Fira de l'oli Novell, dels cítrics i del Comerç. Novembre. Enguany pels 10 anys de vida, la fira ha estat més viva que mai, més expositors (un centenar), més visitants (32.000 persones) i més volum de negoci: 600.000€ en negociació global.
Fira de Manresa
La fundació privada Fira de Manresa es va constituïr el 1996 arran de l'adaptació de la llei catalana d'activitats firals. l'Ajuntament presideix la Fundació i la Cambra de Comerç de Manresa presideix el seu Comitè Executiu.
Fira de Mollerussa
Ens autònom municipal de Mollerussa creat l’any 1985 com a organitzador de la Fira de Sant Josep, certamen agrícola que es remunta a l’any 1872 i catalogat com a La Fira Catalana de la Maquinària Agrícola i internacional a nivell duaner.
Fira de Novembre
Mostra, expositors, visitants, programa. Setembre, octubre i novembre a Vilanova i la Geltrú. L’organització de la Fira de Novembre és a càrrec de la Regidoria de Desenvolupament local, Societat de la informació i Promoció de la ciutat (Expo Gestió).
Fira de Reus
Reus compta amb una llarga tradició firal, conseqüència de l’activitat comercial i que es desenvolupava a la ciutat. Actualment, l’activitat firal es manté a través de Fira de Reus, que s’ha posicionat com una de les fires més importants de Catalunya.
Fira de Sant Andreu d'Organyà
Web de Fira de Sant Andreu d'Organyà. La Fira de Sant Andreu és una de les de més tradició que se celebren als Pirineus. Els protagonistes són els productes artesans i naturals de l'Alt Urgell, amb els tradicionals i gustosos embotits d'Organyà.
Fira de Sant Ermengol
La fira de Sant Ermengol a la Seu d'Urgell és la més antiga de Catalunya. Inclou la tercera fira de formatges artesans del Pirineu i la quarta edició de la fira de l'esquí nòrdic. Fira de Formatges Artesans del Pirineu.
Fira de Sant Isidre de Solsona
Fira multisectorial especialitzada en el bestiar i la maquinaria agrícola. Ha esdevingut la 3a fira de les terres de Lleida i aparador de l'economia de la comarca. La Fira arriba enguany a la seva 55a edició. Solsona, mes de maig.
Fira de Sant Martirià
Cal anar enrere vuit segles per situar-nos en la 1a fira a Banyoles: la de Sant Martí, que tenia lloc en el mes de novembre paral·lelament amb altres ciutats coincidint amb l’època de sembra i quan els ramats havien baixat al pla a l’hivern.
Fira de Sant Ponç de Cànoves
Cànoves i Samalús, Vallès Oriental. Primers de maig. A Cànoves fan fira per Sant Ponç. Una bona fira d'herbes, de mel, de fruita confitada, de patés, de formatges artesans, d'embotits, de terrissa, ... Associació Cívica i Cultural de Cànoves i Samalús.
Fira de Sant Sebastià
Caracterització i potenciació del sector comercial i agrícola a la zona per promoure el municipi de Silla i convertir-lo en un centre d’atracció de la Comunitat Valenciana i incrementant la demanda interna i externa.
Fira de Tots Sants
Cocentaina 30 d'octubre (any 1346). Event d'àmbit internacional. Expositors, situació, programa. Maquinària, alimentació, llar i complements, substàncies naturals i d’altres productes i fabricació. 70.000 m2 d'exposió, i més de 600.000 visitants.
Fira de Tots Sants, Cocentaina
Pagina Oficial de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, Fira Agrícola Ramadera i Industrial de la Comunitat Valenciana on podràs trobar: gastronomia de la zona, maquinària, animals, vehícles, mercat medieval, mercat àrab, atraccions de fira, ...
Fira de Tractoristes - Vidreres
Pàgina oficial de la 32a Fira de Tractoristes de Vidreres (La Selva-Girona). Fira de tractoristes, d'artesans, exhibició feines del camp, competició del "Pagès Atlètic", demostracions d'oficis artesanals i exposicions fixes. Comissió de Tractoristes.
Fira del Comerç i Associacions de Quart de Poblet
3 i 4 de juny la Fira del Comerç i Associacions de Quart, en la qual es preveu la instal·lació d'un centenar de carpes i 40 activitats per a tots els públics, en quatre espais. L'escenari amb actuacions massives, d'exhibicions i sessions esportives.
Fira del Gall
A finals de desembre, es du a terme a Vilafranca del Penedès, la Fira del Gall. Entre les activitats: fira d’Aviram autòcton del Penedès, la mostra de cuina d’aviram, o la mostra de vins negres del Penedès. Amplieu aquesta informació al web.
Fira del llibre de Frankfurt 2007
La cultura catalana serà la convidada d’honor de l’edició del 2007 de la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt, considerada la més important del món editorial. Comença el 2 d’octubre del 2006 i finalitza a l’octubre del 2007.
Fira del Llibre de València
En 12 dies, els llibres prenen els Jardins de Vivers de la ciutat de València. Més de 80 casetes de llibreries valencianes que exposen un amplíssim fons de llibres de tots els gèneres, des dels grans bestsellers fins a publicacions tècniques o rareses.
Fira del Llibre Prohibit
El 14 de setembre de 2014, Can Toni de les Eugues, en col·laboració i patrocini del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (Biblioteques), Diputació de Girona i Ajuntament de Llagostera, organitza la 1a Fira del Llibre Prohibit.
Fira del Moble de la Garriga
La fira de moble de qualitat i disseny. Centre de promoció del moble de qualitat i disseny, i punt de referència dels professionals del sector a Catalunya. Estratègies diferenciades i obertura de nous mercats, amb accions de promoció durant tot l'any.
Fira del Pataco
Fira gastronòmica del Pataco, un espai per a conèixer i reivindicar el menjar del Baix Camp. Un concepte de fira a l’entorn d’una bona taula, i una forma més de promocionar els nostres productes i fomentar el turisme a Alforja. Actibitats de complement.
Fira del Taxi
Saló nacional del professional del taxi. FiraTaxi és un esdeveniment jove que es fa al recinte de Fira Barcelona i que vol ser un lloc d'encontre per als professionals del sector de tot l'estat. Es celebra anualment durant el mes d’octubre.
Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra
14 i 15 d’octubre del 2006 a Agramunt. Espais, activitats, galeria disposicions història i situació d’aquesta població capdavantera de la Ribera del Sió, en el punt de confluència de l’Urgell, La Segarra i la Noguera.
Fira Immobiliària de la Safor
Pàgina oficial de la Fira Immobiliària de la Safor. La mostra vol ser un espai de trobada entre els promotors, constructores i immobiliàries amb potencials clients que visitaran la fira buscant la millor oferta de la zona.
Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa d’Argentona
La fira del càntir, 4, 5 i 6 d'agost 2007. Programa, activitats fixes, fira, exposicions, tallers i demostracions. 90 artesans de la ceràmica i institucions exposen i venen la seva obra, en la manifestació més gran de la cultura del fang al nostre país.
Fira jugarXjugar
Tot el que passa a la fira jugarXjugar de Granollers del 14 al 17 maig de 2015. Concurs obert a les persones creadores de jocs que no hagin publicat més de tres jocs abans de la publicació d’aquestes bases. Hi poden participar jocs de societat inèdits.
Fira Marítima Costa Daurada
Del 11 al 14 de maig Cambrils celebra la X edició de la Fira Marítima Costa Daurada, fira d’àmbit nacional. Enguany és la 10a edició d’aquesta prova que té una periodicitat anual. Ubicada al Moll de Ribera del Club Nàutic Cambrilsi al Passeig Marítim.
Fira Mercataventura
Pàgina de la Fira Mercataventura. És la gran fira d'esports d'aventura i natura a Salt (Gironès), com a prova de les potencialitats del curs mitjà del riu Ter per a la pràctica d'aquestes activitats. Serveis, horaris, plànol, fotos i més activitats.
Fira Multisectorial de Cambrils
Una cita a Cambrils amb tots els teus client els dies 2,3 i 4 de juny. Estem treballant perquè l’esdeveniment sigui punt de trobada. L'objectiu principal és donar a conèixer àmbits econòmics tradicionals en el si de les nostres economies.
Fira Sabadell - Centre de Fires i Congressos Sabadell
Fira Sabadell, és un edifici industrial de la dècada dels anys 40, recuperat per acollir un centre de Fires i Congressos. Sabadell és una ciutat dinàmica que ha desenvolupat una potent activitat de serveis, alhora que ha mantingut la tradició industrial.
Fira Terrisa de Quart
Fira mercat de la terrisa catalana de Quart. 8, 9 i 10 de desembre. En Pere Cabarrocas Sitjes, alcalde de Quart, fa una síntesi del món de la ceràmica i del que representa aquesta Fira Mercat al poble. Activitats i dites. Fires i Festes.
Fira Tortosa
Els antecedents documentats de l’activitat firal a la ciutat els trobem al seu medievo com a enclau comercial entre l’interior peninsular i el Mediterrani. Els historiadors el porten als Privilegis de Fira atorgats per Jaume II, Fire seu Nundine.
Fira Virtual: Directori d'empreses exportadores
La Fira és l’instrument digital que el COPCA ha desenvolupat per tal d’aplegar el conjunt d’empreses exportadores catalanes i promocionar- les internacionalment a través d’Internet. Participant a la Fira, la seva empresa guanya un canal.
FiraCalonge
Mostra de les Fires que es fan durant l’any a la població: Expohabitat (Fira Biennal al Parc Firal de St. Antoni), la Fira Dolça, la Fira Gastronòmica, Fira de dibuix i Pintura i la Fira Jardí. Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge.
FiraEsport - La Fira de l'Esport i el Lleure del Camp de Tarragona
Es celebra cada any. Els dies 22 i 23 d'abril de 2017 té lloc la VI Fira de l'Esport i el Lleure del Camp de Tarragona al municipi de Vilanova d'Escornalbou. Curses, competicions lúdique i familiars i d’altres esdeveniments paral·lels. Edicions anteriors.
Firantic - Fira d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de la Catalunya Central
Firantic va néixer l'any 1990 fruit de la voluntat de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages d'organitzar una fira eina del Pla de Promoció de la localitat. Història, el Ral·li Firantic, notícies, activitats paral·leles i patrocinis.
Firatop
Firatop.com és el portal de Fires de Catalunya que neix amb l’objectiu d’aglutinar tota l’oferta de fires catalogades a Catalunya. Salons, Certàmens Congressos, Fòrums, Convencions Fires Mercat Festes Altres Events i Fires Proveïdors Firaires
Firebre - Benifallet
Fira de Turisme, Navegació fluvial i Aventura. Firebre, que es fa al mes de juny. El projecte de navegabilitat i el turisme fluvial ha posat més en valor tots els nostres atractius naturals, turístics i gastronòmics, i les nostres tradicions. Programa.
Fires de Torroella de Montgrí
Web de Fires de Torroella de Montgrí i l’Estartit, l’essència de l’Empordà a la Costa Brava! Municipi dinàmic, obert al món, i actiu, que programa un munt de fires i esdeveniments per atraure visitants i promocionar el teixit empresarial.
Fires i Congressos de Balears, S.A.
És membre de l'Associació de Fires Espanyoles (AFE). L'activitat de l'exposició es desenvolupa a Ciutat de Palma de Mallorca (Mallorca), i a Maó (Menorca). Ficobalsa, calendari firal, serveis, informació i anuncis, …
Fires i Congressos d'Eivissa i Formentera
La creació de Fires i Congressos (FECOEF) per part del Consell Insular d'Eivissa i Formentera posa de manifest el potencial d'una illa que es projecta cap al futur, amb una aposta ferma pel comerç i l'empresa tant a nivell nacional com internacional.
Fires i Festes de Mallorca
Cercador de Fires i Festes de Mallorca, on cercar-hi festes per tipus, per lloc o municipi o bé per mesos de l’any. El 23 de juny, la ciutat de Palma celebra la Nit de Sant Joan. Una nit de festa i foc que destaca pel gran correfoc en el Parc de la Mar.
FiresCat
Aquest cap de setmana podem anar a... Us adjuntem els cartells d'aquestes fires, juntament amb l'ajuda de la Tina. Que passeu un molt bon cap de setmana! La nostra llista de blocs, arxiu del bloc, etiquetes, compateix-nos a les xarxes socials.
Fireta de Sant Antoni
El 17 de gener se celebra a Muro la fira artesanal i comercial. Actes culturals: exposicions, conferències, recitals, concerts, cercaviles, dansa del Palau de la Senyoria, Museu Viu de l'Oli. Tot per transmetre les arrels, costums i tradicions d'un poble.
Galàctica
Fira d'invents. Mes de juny a Vilanova i la Geltrú. Situació, preinscripció, invents, allotjaments, organizació, sala de premsa, premi nacional d'inventiva, conferències, Galàctica Universitària i Galàctica Júnior i exposició. L'any 2006 s'acaba la fira.
Gran Fira de València
Fira més Fira. Pren el relleu als enamorats de València que van fer de les festes estivals a la ciutat l’ocasió per celebrar els carrers i places al so de la Gran Fira. Esclata la festa i l’estiu a València. Cultura, diversió i arrels, Un juliol non stop.
Guixolsmar
Fira del Vaixell i les activitats aquàtiques. Una finestra al Mediterràni. 15, 16 i 17 d’abril. Ofertes per gaudir del mar, vaixells d'ocasió, nous, assegurances, escoles de nàutica i qualsevol cosa relacionada amb el mar, tot això amb màximes garanties.
Hikari, Fira de la Cultura Japonesa a Reus
L’associació Amakuni organitza una fira de cultura japonesa inspirada en els festivals d’estiu japonesos, anomenats natsu matsuri. A la fira hi ha una varietat d'estands: gastronòmics, comercials, culturals i d'oci, tot relacionat amb la cultura japonesa.
II Saló del Sexe en Català
Saló que vol dinamitzar la normalització lingüística dels productes i tecnologies de la indústria del sexe a Catalunya. Aquesta pàgina conté material clasificat X prohibit per a menors de 18 anys. Del 30 de març al 1 d’abril de 2007 a Fira de Manresa.
Indisoluble - Disseny i Comunicació
Disseny i muntatge d'exposicions i estands. Els nostres projectes uneixen: Concepte + arquitectura + disseny + comunicació visual + construcció + logística + activitat una col·laboració necessària per a donar solucions a projectes complexos.
Interquilt
Incatis és una empresa especialitzada amb l'organització de fires, congressos, accions promocionals, relaciones públiques, patrocinis, esponsoritzacions, incentius, fidelitzacions, inauguracions, convencions i actes protocolaris amb gran trajectòria.
La Casa
Fira Immobiliària de l'Hospitalet i el Baix Llobregat, dedicada a decoració, interiorisme, mobiliari, rehabilitació, publicitat, expositors, i mobles. Del 25 al 28 de maig. La web és mínimament en català. No retirada del directori.
La Fira de la Pedra
La Fira de la Pedra, pretén, de forma coordinada amb el teixit industrial i comercial, posar els fonaments que han de servir de base per a la institucionalització, consolidació de la fira com un espai d'intercanvi comercial del sector de la pedra.
La Fira del Poblenou | Fira de cerveses artesanes
A primers de juliol la Fira s’ubica en la confluència de la Rambla de Poblenou amb Passeig Calvell, a 100 m de la platja de Bogatell. El Campionat Nacional de Cerveses que premia les millors cerveses produïdes comercialment a tot l’estat espanyol.
Liberisliber
Fira d'editorials independents i més, a Besalú (La Garrotxa) l’1 i 2 d’octubre. Programació, activitats familiars i educatives, visita, concursos, Premis Liberisliber, nosaltres, premsa, i editorials. Convoquen el Premi “Francesc Garriga” de poesia.
Llobregat Serveis Firals
Organitza fires i actes de relacions públiques. Calendari fires antiguitats. Campanyes imatge, disseny, publicitat. A nivell escolar: itineraris natura i culturals: Montserrat, riu, castell, monestir.
motohBCN - Setmana de la Moto a Barcelona
La Gran Setmana de la Moto torna a Barcelona del 8 a l'11 de maig del 2008. La 2a edició de l'esdeveniment més important del sector, reunirà la més àmplia oferta, així com les activitats més espectaculars.
Muntanyum - Fira Rural, Viatges i Muntanya de Duesaigües
Aquest esdeveniment uns porta una fira de muntanya, rural i viatges, creada per ser un gran espai de reflexió, de promoció i de l’entorn rural, amb presència i propostes de turisme rural, turisme actiu, turisme de natura, viatges, llibres…
Saló Barcelona Bridal Week - Noviaespaña
Les firmes més prestigioses nacionals i internacionals es citen a la plataforma més rellevant de la seva especialitat. Dates: 1·2·3 de juny de 2007. Nova ubicació: Pavelló 2.2 - Recinte Gran Via de Fira Barcelona.
Saló de l'Ensenyament
Mostres de treballs fetes a les escoles. Activitats de dansa, música o art dramàtic faran demostracions en un escenari. Els estudiants podran conectar-se a Internet i activitats d'orientació i consulta.
Saló Hostelco
Congrega des de fa 32 anys a més de 7.000 empreses nacionals i internacionals referents en instal·lacions d'hotels i restaurants. Un mercat clau pel creixement del sector del fitness degut a la renovació constant que fa dels equipaments i instal·lacions.
Saló Internacional de la Logística - SIL
El SIL en la seva edició del 2008, és ja un saló prestigiat i reconegut nacional i internacionalment que s'ha anat consolidant amb ajuda dels professionals i empreses del sector logístic. 10à aniversari de la fira.
Saló Internacional del Turisme a Catalunya
El Saló Internacional del Turisme a Catalunya tornarà a sorprendre del 17 al 20 d'abril de 2008 als seus més de 200.000 visitants amb la més àmplia oferta dels destins turístics mundials. 1.500 expositors de 75 països.
Saló Valencià del Llibre
Saló, exposició i venda de llibres del fons editorial valencià, escrits en valencià o en castellà o qualsevol altra llengua, d'autoria i de temàtica valencianes. Una fita anual important per a contribuir a fomentar l'ús del llibre i de la lectura.
Sonimagfoto
Sonimagfoto tornarà del 30 de setembre al 4 d'octubre de 2009 amb més novetats en imatge professional i de consum. 400 marques i de múltiples activitats formatives. La fotografia amb més de 20 exposicions.
Swab - Fira d’Art Contemporani
Vol ser fira on descobrir, no veure de nou obres presentades a altres fires d’art. Fundada per un col·leccionista d’art, aporta una singular visió des del punt de vista del visitant i del receptor de l’obra. Trenca amb la imatge hermètica i elitista.
Tortosa Antic
Pàgina de Tortosa Antic, Fira descarregada d'Antiguitats. Es celebra els dies 12, 13 i 14 de febrer al Pabelló Firal de Fira Tortosa. Pagament 3€ - 2x1 divendres de 17 a 21 hores, dissabte i diumenge de 11 a 21 hores, 24 exposirtors. Llobregat Lúdics.
Vielha Activa. Saló d'oci moda i turisme de la Val d'Aran
L'arribada de la neu, a primers de desembre, ens indica el començament de la temporada d'hivern i aquest any, per primera vegada, també l'inici de Vielha Activa, el primer saló d'oci, moda i turisme de la Val d'Aran. Programació.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT