FISICA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
2015 Any Internacional de la llum - Ajuntament de Barcelona
El 20 de desembre del 2013 la 68a Assemblea General de les Nacions Unides (ONU) va proclamar el 2015 l’Any Internacional de la Llum i les Tecnologies Basades en la Llum (en anglès, International Year of Light and Light-based Technologies, o IYL).
Associació Cultural Amics de la Ciència
Entitat sense afany de lucre formada per persones formades acadèmicament en matèries cientifiques orientada a realitzar tot tipus d'activitats culturals per tal de difondre el coneixement de la ciencia. Realitzem sortides astronòmiques, xerrades, exposici
Benissanet Institute of Technology
El BIT és una agrupació de físics sense fons ni mitjans que pretenem construïr un futur per la física, la recerca i el desenvolupament de noves teories físiques a Catalunya. Destaca entre el seus objectius la promoció de la figura del Físic Català.
Col·lecció d'Applets de Física
Col·lecció de miniaplicacions Java sobre física de nivell universitari (fonaments de física, mechanic). Estan construits amb el support del GAIU. Encara es troba en fase de construcció. Aquests applets estan escrits en Java 1.1.6.
Departament de Física Aplicada - Universitat d'Alacant
En l'actualitat, el departament està integrat per unes 30 persones, incloent investigadors i docents. Les tasques docents del nostre departament abracen diverses de les distintes titulacions:Enginyeria Química, llicenciatures, ....
Energia Nuclear
Completa informació sobre l'energia nuclear, què és l'energia nuclear, com funciona una central nuclear, aventatges i inconvenients de l'energia nuclar. L'energia nuclear és l'energia que s'allibera en les reaccions nuclears.
Fisica en flash
Web de Fisica en flash. Autor: Josep Maria Domènech i Roca de l’IES Ramon Muntaner de Figueres (Alt Empordà). Cinemàtica, projectils, dinàmica, pèndols, energia, xocs, gravitació, camp elèctric, camp magnètic MHS, ones, so, llum, ...
FisLab.net - Laboratori Virtual de Física
Laboratori Virtual de Física (Física laboratori per internet). Tavi Casellas, professor de física i química a l'IES-SEP Montilivi de Girona. Aclariment de conceptes d'ordre científic i suggeriments per a professors i alumnes de Física de batxillerat.
Hermetic Net
Informació sobre la filosofia hermètica (textos hermètics): enllaços, textos i bibliografia. Els textos hermètics són un conjunt d´escrits de filosofia, màgia, astrologia i alquímia sota l´advocació del déu Hermes Trimegist
Institut de Física d'Altes Energies
En IFAE, l'Institut de Física d'Altes Energies de la Universitat Autònoma de Barcelona, portem a terme la investigació experimental i teòrica en les fronteres de la física fonamental, a saber, en la Física de Partícules, Astrofísica i Cosmologia.
La baldufa
Física a la carta des d’aquest projecte d'ajut a l'ensenyament i l'aprenentatge de la física. És un entorn educatiu que té l’objectiu d’usar Internet per a aprendre i per a ensenyar física. Fes-lo servir i comparteix amb nosaltres la teva experiència.
Mecanicacuantica.com
Mecanicacuantica.com és una web sobre la Mecànica Quàntica.com Quin és l’estat actual de les lleis sobre la materia i l’univers? Les lleis fonamentals de la materia estan subjectes als principis de la mecànica quàntica. Versió en català mínima.
Recursos de Física
Pàgina oficial de la revista Recursos de Física. Treballem conjuntament : Societat Catalana de Física, Associació de Professores i Professors de Física i Química de Catalunya,XTEC, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat de Barcelona.
Setmana Europea de la Ciència València
Organitza el CSIC i Cinc Segles, del 8 al 13 de novembre, des de 1999. Cicle de Conferències, fòrum de debats. Jornades aliments transgènics:reflexions científiques i socials, cinema, jornades de portes obertes i festa per la ciència.
Societat Catalana de Física
La Societat Catalana de Física és una filial de l'Institut d'Estudis Catalans, adscrita a la Secció de Ciències i Tecnologia. Objectius de la societat, activitats, revista, olimpíada, any de la física, fòrums i inscripció.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT