FISIOTERAPIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avanēada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
AC Fisioterąpia
Clķnica de reeducació funcional amb servei personalitzat per tenir una recuperació eficaē i el més rąpida possible. Disposa de 165 m² amb 5 sales de tractament individual, sala per l'anąlisi de la biomecąnica i tractament especialitzat per a corredors.
ADFIR Associació De Malalts Necessitats De Fisioterąpia i Rehabilitació
Web d'ADFIR, l’associació va ser creada per cubrir les necessitats en rehabilitació continuada que necessitem persones, de totes les edats i condicions sņcioeconomiques, amb problemes neuromusculars i degeneratius. Assistčncia en rehabilitació.
Ągil Fisioterąpia
Ągil Fisioterąpia centre de fisioterąpia i recuperació funcional ubicat al centre de la vila de Torelló on t’oferim tota mena de serveis i tractaments en el camp de la fisioterąpia i altres disciplines. Tenim l’objectiu śnic: El teu benestar i la salut.
Centre de Fisioterapia Carla Güibas
Web del Centre de Fisioterapia Carla Güibas, de Castelló d'Empśries (Girona). Tractaments de fisioterąpia: massatge circulatori, fisioterąpia esportiva, rehabilitació, drentage limfątic, massatge terapčutic, equinoterąpia l'Unicorn Blanc i terąpia gestalt
Centre de Fisioterapia Carla Güibas
Centre de fisioterąpia i recuperació funcional situat al centre de Castello d'Empśries. A partir dels nostres coneixements, equipaments, les nostres instal·lacions modernes i acollidores oferim un ampli ventall de serveis amb condicions i garanties,
Centre de Fisioterąpia CF
Centre ubicat a Lleida amb experičncia en fisioterąpia i l’osteopatķa. La fisioterąpia preserva, restableix i augmenta el nivell de salut de les persones millorant les condicions de vida. Ho basa en els tractaments en la prevenció i promoció de la salut.
Centre de Fisioterąpia de Catalunya
Centre de fisioterapia de Catalunya. Fisioterąpia en traumatologia, reumatologia, neurologia, classes de gimnąstica correctiva en grups, quiromassatge. Situat a Barcelona, té servei personalitzat de fisioterąpia, logopčdia, gimnąstica correctiva
Centre de Fisioterąpia i Osteopatia
Web del Centre de Fisioterąpia i Osteopatia, ubicat a Sant Sadurnķ d'Anoia (Alt Penedčs). En el centre tractem les especialitats de fisioterąpia, osteopatia, pilates, fisioterąpia ginecologica, podologia, massatge per a nadons, i reflexologia. Horaris.
Centre de Fisioterapia i Recuperació Funcional Les Franqueses
Centre coneixedor del món sanitari, i de l’interčs que desperta vetllar per la salut, s'emmarca el camp de la fisioterąpia i recuperació funcional com a disciplina terapčutica capaē de respondre a les exigčncies que manifesta la societat.
Centre de Medicina Correctiva
Institut de tractaments corporals. Rehabilitació, osteopatia, logopčdia, fisioterąpia i massatges a Sabadell, Cerdanyola, Ripollet i Palau. Ens avalen més de trenta cinc anys on s'hi sumen experičncia, resultats i satisfaccions de milers de clients.
Centre de Terąpia Manual - Servei de Fisioterąpia
Amb la llibertat en que es mou en nen dins l'aigua, aixķ son els nostres moviments quan som petits, ja que els teixits que formen el cos, tenen la capacitat d'adaptar-se a qualsevol situació. Aixņ fa que ens puguem moure amb la mąxima comoditat i confort.
Centre Fisioterąpia JCB
Bloc del Centre Fisioterąpia JCB de Barcelona (Sant Andreu). Tractem la seva dolčncia després d’una primera consulta gratuļta. Ens avalen 20 anys d’experičncia. Volem poder ajudar-lo en solucionar els seus problemes relacionats amb la seva salut.
Centre Fisioterąpia Mireia Vidal
El Centre de Fisioterąpia Mireia Vidal neix el 2007 per cobrir el buit en aquest ąmbit al poble de Castellar del Vallčs. Oferim tractaments personalitzats, duts a terme per fisioterapeutes col·legiats. Tractem les alteracions i disfuncions del cos humą.
Centre Mčdic Integral
Situat a Olesa de Montserrat. Podreu consultar els horaris de les especialitats que oferim. També podreu fer-nos arribar consultes, dubtes o suggeriments. Fisioterąpia, ginecologia, ioga, logopčdia, odontologia, oftalmologia, medicina general, i més ...
Centre Mčdic La Roca
El Centre Mčdic La Roca (La Roca del Vallčs) disposa de serveis de medicina esportiva i fisioterąpia oferint als pacients una assistčncia i assessorament global, tractant-los de manera integral i coordinada grącies als professionals que hi treballen.
Centres Cruz Navarro
Centres Cruz Navarro és una empresa familiar fundada l’any 1975 que ofereix serveis de rehabilitació; fisioterąpia, traumatologia, reumatologia i neurologia a Barcelona ciutat. Disposa de 4 centres (1500m²) en els quals treballen uns 70 professionals.
Cerva, Centre de Rehabilitació del Vallčs
Atenció especialitzada en fisioterąpia ambulatņria, domiciliąria i logopčdia a Sabadell i fisioterąpia ambulatņria a l’ąrea geogrąfica del Vallčs Oriental a: Sabadell, Granollers, Montornčs del Vallčs, Caldes de Montbui, La Garriga i Lliēą d'Amunt.
Cosalut Fisioterąpia
Centre terapčutic dirigit a totes aquelles persones que cerquen un tractament totalment manual i adaptat al problema especķfic de cada pacient, ja sigui infant, adolescent, adult o persona gran. Patologies que tractem. Estem a Sant Just Desvern.
Cos-ment - Centre de Terąpies Naturals i Correcció Postural Josep Montserrat
Al centre situat a Manresa, oferim dins l’experičncia de més de 30 anys, un ventall de massatges; terapčutic, esportiu, lomi-lomi, shiatsu, drenatge limfątic, i tractaments de benestar; quiroprąxia, reflexologia, gimnąstica correctiva o la psicologia.
CRIV neurologia & fisioterąpia
CRIV és un centre situat a Vic on un treballa un grup de professionals amb llarga experiencia en el món de la rehabilitació fķsica i neurolņgica.CRIV ofereix diferents serveis per tal de realitzar una recuperació integral, global i adequada a la persona.
David Serra Fisioterapia
Especialistes en fisioterąpia de l'esport. La nostra passió per l'esport fa entendre sensacions, sentiments i dolors tķpics dels esportistes. L’afinitat amb ells fa que es creļ un vincle especial. Donem i hem donat cobertura a moltes proves esportives.
Espai de Fisioterąpia Nśria Herrero
Centre que es va crear per a oferir un racó de benestar i salut a la població de Cassą de la Selva (Girončs). Els seus professionals situen la salut del pacient com a pedra angular del projecte. Per aixņ ofereix un tracte individualitzat, proper i sincer.
Espai Fisio
Centre de terąpies manuals situat a Matadepera (Vallčs Occidental). Professionals titulats amb experičncia, amb la voluntat d'oferir tractaments personalitzats i de qualitat al client, escollint la millor terąpia segons les necessitats de cada persona.
Espai Salut - Centre de Rehabilitació i Fisioterąpia la Bisbal
Centre de Rehabilitació i Fisioterąpia la Bisbal és un espai terapčutic creat com a Centre de Fisioterąpia a l’any 1997 i que ha evolucionat en una visió holķstica de la salut de les persones. Actualment integra un equip de terapeutes multidisciplinar.
Espai Salut Poblenou
Centre de fisioterąpia Espai de Salut Poble nou creat el 2004 per a cobrir les necessitats assistencials del barri de Poble nou en l’ąmbit de la fisioterąpia. La fisioterąpia representa una professió autņnoma amb identitat prņpia dins l’ąmbit sanitari …
Espai Tortuga - Espai per al cos i la ment
Estą situat a Mollet. Oferim una gran varietat de serveis: Quiromassatge, Acupuntura, Fisioterąpia, Quiroprąxia... Classes setmanals per a grups reduļts: Pilates, Entrenador Personal, Hatha Ioga, Ioga Kundhalini, Txi kung... Tallers els dissabtes.
Estudi Bonavista
L'Estudi Bonavista, centre especialitzat en l'entrenament personal. Fisioterąpia, dansa, formació, equip, informació i tarifes, galerķa i dades de contacte. L’Estudi Bonavista obre un nou estudi al carrer Martķnez de la Rosa, al mateix barri de Grącia.
EUSES Escola Universitąria de la Salut i l'Esport
El Centre Garbķ, situat al complex del Parc Hospitalari i d’expansió comercial del municipi de Salt, disposa d’unes ąmplies i modernes instal·lacions amb equipaments de primera qualitat. Campus Terres de l’Ebre a Amposta Fisioterąpia a Tortosa.
Fem Salut!
Fisioterąpia Aina Jaume Fisioterąpia Reflexologia Terapéutica Streching Terapia Flors de Bach Relaxació Guiada Ioga Ocular Xerrades i Tallers Activitats Bany ionizant de peus Kinesiotape Per Targeta Rosa Gratuļta: 10% de dte.+ 1a visita gratuļta.
Fisioarbścies
Va néixer per la necessitat d'oferir els nostres recursos com a fisioterapeutes a la vila d'Arbścies i rodalies. Vam comenēar amb un projecte innovador, l'Escola d'Esquena i la Gimnąstica Abdominal Hipopressiva. D'aquķ vam anar ampliant serveis...
FisioArtés
Centre de Fisioterąpia i Rehabilitació en el qual oferim un servei integral i personalitzat. La Fisioterąpia és la cičncia dins l’ąmbit sanitari, l’objectiu de la qual és preservar, restablir i augmentar el nivell de salut de les persones especķficament.
Fisiocam
Centre de Fisioterąpia i Rehabilitació a la zona de Sant Andreu a Barcelona. Comptem amb professionals de primer nivell i tecnologia d’śltima generació. Oferim una cuidada atenció als pacients. Realitzem un pla de tractament totalment personalitzat.
FisiocatSalut
Barcelona. Xec regal. Xocoterąpia. Drenatge linfątic. Electroterąpia. Fisioterapia i osteopatia pediatrica. Fisioterąpia. Gimnąstica correctiva. Massatge esportiu. Osteopatia. Presoterąpia. Servei domicili. Ultrasons. Acupuntura. Primera valoració gratis.
Fisiocenter
Pągina web de Fisiocenter d’Olot (la Garrotxa). Fisiocenter és un centre de fisioterąpia i osteopatia on es tracten un ampli ventall de patologies. Oferim un servei totalment personalitzat i a mida per satisfer les necessitats del cada client.
Fisiocima - Fisioterąpia i Rehabilitació
Centre de fisioterąpia i rehabilitació de Barcelona. Ramon Foraster i Lloret, cap de servei de fisioterapia i osteopatia de la clķnica CIMA. El web no estą optimitzat per Internet Explorer, si tens problemes usa Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari.
Fisioemar fisioterąpia
Consulta de fisioterąpia i recuperació funcional situat al poble de Bonmatķ (Girona). Professionals titulats universitaris, collegiats i qualificats de l"ąmbit de la salut. Va nčixer l"any 2008 com a projecte. La web "http://www.fisioemar.com" no funciona
Fisioessčncia
Fisioessčncia és un centre de terąpies dedicades a millorar la salut i el benestar de les persones, que comprčn diferents ąrees complementąries entre elles. Funcionament i metodologia, convenis, instal·lacions, on som, salut i esport.
Fisiogracia
Centre de rehabilitació experts en fisioterąpia i osteopatia, obre portes l'any 2003 al cor del barri de Grącia de Barcelona. La nostra filosofia de treball ha estat la personalització i la professionalitat. Fisiogracia oferim un servei totalment adaptat.
Fisiointegral
Fisiointegral va nčixer l’any 2000 amb una visió holķstica i individual del ésser humą. El nostre objectiu és oferir unes eines terapčutiques per a retornar l’equilibri i l’homeostasi al cos a fi de retrobar el benestar.
Fisiolau
Fisiolau, abans anomenant Fisiotiana, gestionat per nou personal i amb nous serveis, neix per oferir un servei de fisioterąpia i salut a la població de Tiana. Solució als problemes de salut de les persones amb les tčcniques i tractaments més adients.
Fisiolņgic - Centre de Fisioterąpia
Basem l’actuació en les terąpies manuals (massatge, estiraments, mobilització, exercici terapčutic…), ja que entenem que en la immensa majoria de casos són el mčtode més eficaē i rąpid pel tractament dels trastorns que arriben a consulta.
Fisiomed
Centre de fisioterąpia i logopčdia a Sant Quirze del Vallčs (el Vallčs Occidental). A Fisiomed Sant Quirze som un equip de fisioterapeutes especialitzats, que treballem amb les més avanēades tčcniques per oferir-li el millor tractament possible.
FisioNatura Calafell
Promou la salut amb la terąpia manual i natural. És important la relació que hi ha entre cos i ment, per aixņ s’utilitzen tčcniques amb treball personalitzat buscant l’equilibri. Disciplines: fisioterąpia, quiromassatge, psicologia, nutrició i dietčtica.
Fisiopsico
Centre de recuperació integral situat a la ciutat de Barcelona. Ofereix diferentes tractaments: terąpies corporals terąpies psicocorporals terąpies psicolņgiques, dades de contacte. Terąpies psicocorporals integradores. Terąpies psicolņgiques.
Fisiorutpujol.com
Centre de fisioterąpia i rehabilitació funcional de de Sant Quirze de Besora. Tracten un ampli ventall de patologies. Els aparells més moderns i tčcniques avanēades pels tractaments realitzats per la Rut Pujol Caralt, diplomada en fisioterąpia.
Fisiosalut: Fisioterąpia i Podologia
Centre de fisioterapia, rehabilitació, massatges terapčutics i esportius, mal d’esquena, reeducació postural Mezieres, etc…Tractaments individualitzats. Servei de podologia (podņleg col·legiat). C/ Ramon i Cajal 59.
Fisiosport Besalś - Centre de fisioterąpia i osteopatia
Centre de fisioterąpia i osteopatia a Besalś (Girona). Cursos de pediatria i homeopatia, hidroterąpia, medicina tradicional xinesa, PNI (Psiconeuroinmunologia), geriątric, educació sņl pčlvic, grups nadons, terąpia aquątica Halliwick, planificació, …
Fisioterapeutes a Mallorca
Cat.fisioterapeutasmallorca és punt de trobada de fisioterapeutes a Mallorca, un espai on professionals de la fisioterąpia poden anunciar gratuļtament els seus serveis. Si necessites l'ajuda d'un fisioterapeuta, des de la guia trobarąs referčncies.
Fisioterąpia a la Carta
L’experičncia ens demostra que cada col·lectiu té unes necessitats especials. I ningś millor que ells ens poden explicar quines són. Fisioterąpia a la Carta neix per escoltar-te i ser la teva solució en salut. A continuació t'expliquem com ho fem.
Fisioterąpia Clavera, Centre Terapčutic i Rehabilitació Esportiva
Pągina del Centre de Fisioterąpia Clavera, Centre terapčutic i Rehabilitació Esportiva situat a Granollers i a Caldes de Montbui, a la comarca del Vallčs Oriental. Es la fussiól del Centre Terapčutic Granollers i el Centre Mčdic i Rehabilitació Caldes.
Fisioterąpia i Acupuntura M. Garcia i Cort
Des de l’any 2006, quan s’obrķ el centre, es planteja com a objectiu establir un tracte personal, humą i individualitzat dels pacients perņ primant la valoració, no només especķfica, sino global de la persona per donar un tractament adequat a la persona.
Fisioterąpia Llorenē Sansó
Lesió traumątica, esquinē, rotura fibrilar, tendinitis, bursitis, luxació, contusió, fascitis plantar, lesions degeneratives, artritis, artrosi, osteoporosi, patologia d'esquena, cervicąlgia, dorsąlgia, lumbąlgia, ciatąlgia, cervicobraquiąlgia, vertķgen..
Fisioterąpia Masnou
Fisiomasnou centre de fisioterąpia al Masnou. Serveis de massoterąpia, terąpia manual, estiraments musculars, drenatge limfątic, cinesiterąpia o terąpia del moviment, kinesiotaping o embenat neuromuscular, acupuntura, punció seca, electroterąpia, …
Fisioterapia per a gossos
Fisoterąpia per a gossos, gats i persones a casa. Servei de fisioterąpia bąsic per a gossos i per a gats. La fisioterąpia per animals de companyia. La fisioterąpia a casa té molts avantatges per als nostres gossos i gats. Podeu veure-les totes a la web.
Fisioterąpia Phi
Fisiophi, centre de fisioterąpia. Experičncia en el tractament de trastorns musculo-esquelčtics, lesions esportives i dolor espinal. Les terąpies: Fisioterąpia, osteopatia, punció seca, massatge terapčutic, drenatge linfątic, reeducació sņl pelvią, …
Fisiovallčs, Centre de Fisioterąpia
Empresa dedicada a la salut de les persones i formada per professionals amb grans projectes, gran visió de futur i grans reptes, un equip de persones dinąmiques amb ąmplia experičncia i formació en ąrees sanitąries com la fisioterąpia i la enfermeria.
Fisned
Gabinet dirigit al tractament de les lesions i patologies d'origen muscular i articular mitjantēant la fisioterąpia i l'osteopatia. Els serveis s'ofereixen de forma privada. La cobertura d'una mśtua mčdica cobréix la rehabilitació i la traumatologia.
FitaA - Centre de fisioterąpia i exercici terapčutic antiaging
FitaA és el centre especialitzat en el tractament antiaging i respón a particularitats que comporta l'envelliment. Amb una metodologia basada en l'excel·lčncia professional i l'especificitat dels tractaments. Són 100% personalitzats en totes les ąrees.
Funciona’Terapeutes
Xarxa de professionals de terąpia ocupacional i fisioterąpia a Barcelona ciutat i rodalies. Intervé en ąmbits terapčutics, com la rehabilitació a domicili i en l’ąrea formativa. Articulen la recuperació funcional, entenent a la persona com a subjecte …
Gel i Repņs - Centre de Fisioterąpia
Servei de fisioterąpia eficient, de qualitat i que s'adapta a cada persona i cada cas en particular, ja que és la millor manera de fer fisioterąpia i d'obtenir els millor resultats i un alt nivell de satisfacció pel pacient. Tractem molts tipus de dolor…
Girona Chiropractic
Centre quiroprąctic, obert al 2001 a Girona, especialitzat en columna vertebral i sistema nerviós. La subluxació inflamatņria crņnica d'una vertebra impedeix la bona comunicació entre el cervell i el sistema nerviós. Tractem subluxacions vertebrals.
Global Fisioterapia
Ens preocupa l'estat fķsic del cos; de joves, adults o gent gran. La fisioterąpia té l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels pacients tractant problemes. Artrosi, tendinitis, posicions perllongades, lesions d'esport, mal d'esquena i dolor muscular
Global Fisioterąpia
Centre de Rehabilitació i Readaptació Funcional i Esportiva Global Fisioterąpia va iniciar el seu projecte a l'any 2004 i ja som referčncia a la comarca, oferint una fisioterąpia innovadora i personalitzada per cada pacient. Ampli ventall de patologies.
Grau en Fisioterąpia - Universitat de Lleida
Amb aquesta titulació, la Facultat d'Infermeria amplia l'oferta de formació multidisciplinar en Cičncies de la Salut. El Grau en Fisioterąpia obre un capķtol en la histņria de la UdL, és titulació adaptada a l'espai europeu d'educació superior.
Grup Fisioderm
Fisioterąpia, infermeria i massatges a domicili. La salut a les millors mans. Servei de fisioterapia i infermeria a domicili, donem assistčncia els dies laborables, i servei d’urgčncies en cap de setmana i festius. Facilitem tractaments de qualitat
hOlistk, Centre de salut. Fisioterąpia, Osteopatia, Preparació
Centre de fisioterąpia i osteopatia multidisciplinąries d’especialització, situat a Barcelona. A través de les terąpies cerquem solucions per millorar les patologies i la salut dels nostres pacients. Oferim una assistčncia integral en relació constant.
INFIS - Centre clķnic i terapčutic a Celrą
Centre clķnic i terapčutic a Celrą (Girončs). La salut es basa en l'equilibri entre l’estructura i la funció. L'aspecte biomecąnic, bioquķmic i emocional en harmonia. Infermeria, fisioterąpia, osteopatia, psicologia, homeopatia, dietčtica i nutrició.
Institut de l'Art - Medicina & Fisiologia
L’ Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art és el primer centre especialitzat del nostre paķs que, a més d’oferir atenció mčdica complerta exclusivament per artistes, porta a terme projectes d’investigació, divulgació i docčncia en aquest camp.
Integral Fisioterąpia
El centre de fisioterąpia a Les Corts, Barcelona. La seva salut, les nostres mans. Estem al servei de la teva salut i volem incrementar el teu benestar. Comptem amb un equip de professionals competents, amb més de deu anys d’experičncia contrastada.
La Trobada fisioterąpia
La Trobada és un centre de fisioterąpia en Algemesķ. Fisioterąpia esportiva, kinesiotaping, terąpia manual o osteopatia, higiene postural, neurodinąmica, assistencia a clubs esportius, fisioterąpia a domicili, hidroterąpia, ecografia diagnņstica, …
L'Espai del Cos
Centre de fisioterąpia i activitat corporal des de l’any 1999. Vol fer gaudir del moviment, abordant el moviment del cos, abordat-lo com un tot, integrant aspectes fķsics, mentals i emocionals. Fisioterąpia, osteopatia, quiromassatge, reflexoterąpia podal
Manelfisio
Blog sobre activitat fķsica i salut de Manel Paz Valenciano, fisioterapeuta, tčcnic superior en activitat fķsica i personal training. Vol donar la seva visió de temes amb comentaris, articles, enquestes. Disposa d’un volum d'entrades important. Manresa.
MANS, Osteopatia&Fisioterąpia
L’osteopatia detecta anomalies del moviment. La fisioterąpia actua en la prevenció, promoció, manteniment i recuperació de la funcionalitat. Sala destinada a classes de grups reduļts (mąxim de 5 persones) de terąpia col·lectiva. Fisioterąpia a domicili.
Marta Molķ Osteopatia·Fisioterąpia·Podologia
El Centre Marta Molķ ofereix serveis en osteopatia, fisioterąpia, homeopatia i podologia, des d’Alaior, Menorca (Illes Balears). Marta Molķ inicią estudis de fisioterąpia amb la il·lusió de dedicar-me a una professió sanitąria i poder ajudar les persones.
Més que Salut - Estudi de terąpies Vanessa Cristią
Estudi de terąpies Vanessa Cristią a Arenys. L'especialització ens diferencia: fisioterąpia, osteopatia, dietčtica, ... Amb més de 10 anys de trajectņria, tenim la inquietud de donar tractament personalitzat i de qualitat als pacients que ho requereixin.
Més Salut | Fisioterąpia, quiromassatge i estčtica integral
Professionals dedicat a donar-te un tracte de qualitat i personalitzat. La tčcnica adequada amb finalitat d’aconseguir la recuperació i el benestar de les persones que ens venen a visitar. La salut és un estat complet de benestar fķsic, mental i social, …
Més Salut! - Fisioterąpia personal
Web de Més Salut! - Fisioterąpia personal. Va néixer l’any 2010, en estrenar el local a Mataró amb la idea de divulgar el que la fisioterąpia pot fer per la salut. Ofertes de serveis de salut i benestar, rehabilitació funcional i fisioterąpia feta a mida.
NCF Fisioterąpia
Centre situat a Manlleu (Osona) dirigit per Nśria Callķs, diplomada en fisioterąpia i osteopata, escola del concepte osteopątic a Barcelona. Tractaments manuals enfocats a restablir, millorar o mantenir l’estat de salut i benestar de la persona.
NeuroLleida, Servei de rehabilitació funcional d’ASPID
Servei de l’ASPID especialitzat en la neurorehabilitació i la prevenció de les patologies neurolņgiques. Proporcionem una atenció Excel·lčncia, basada prčviament en una valoració integral de les necessitats I aplicant un tractament individualitzat.
Nova Esfera - Fisioterąpia Cerdanyola, Terrassa i Granollers
Nova Esfera és una consulta dins de dos centres de fisioterąpia ja constituļts i d'un despatx de psicologia. Com a consulta prņpia que és, vol apropar a la persona un tractament holķstic, englobant les terąpies fķsiques dins les emocions.
Nśria Caballé Fisioterąpia
Centre format per fisioterapeutes col·legiats amb una ąmplia experičncia i formació en diferents especialitats. Serveis de fisioterąpia i rehabilitació, tractaments individuals i gimnąstiques especialitzades de recuperació, pre i post part, etc.
Orķgens Fisioterąpia i Osteopatia Girona
Orķgens, Fisioterąpia i Osteopatia. Treball amb mčtodes pel millor servei. A través de la fisioterąpia, osteopatia energčtica informacional. La Psiconeuroimmunologia, cičncia que estudia la relació entre sistema immunolņgic, neurolņgic, endocrķ.
Osteopatia i Fisioterąpia Vanessa Jovell
Vanesa Jovell i Casals, terąpies alternatives a Igualada i Ņdena, on tu no ets sinó una persona. El punt de vista i tractaments són globals; no ens centrem només en el sķmptoma sinó que busquem l'origen del problema valorant les relacions …
Oydis - Serveis de Fisioterąpia
Proposem cobrir una necessitat social dins la fisioterąpia. Abastem totes les competčncies de la professió, en els marcs legals i deontolņgics. Pretenem ser un referent en l'oferta de recursos terapčutics en la fisioterąpia i rehabilitació integral.
Physio - Clķnica d'Osteopatia i Fisioterąpia
Web de Physio-Clķnica d'osteopatia i fisioterąpia de Girona. Servei de fisio traumatolņgic i ortopčdica, electroterąpia, fisioterąpia esportiva, en uro-ginecologia i sexologia, escola d'esquena, massoterąpia, i tractaments a domicili i personalitzats.
Physium
Centre de Fisioterąpia i Osteopatia situat a l’Eixample de Barcelona. Mitjanēant els tractaments personalitzats, disminuļm l'estrčs, dolors d'esquena, cervicals, migranyes, etc. Tenim experičncia en el sector i estarem encantats d’examinar el seu cas.
Quiromed
Centre de rehabilitació i fisioterąpia gestionat per les fisioterapeutes: Anna Santisteban i Patricia Oliver. Oferim tractaments per a tot tipus de patologia traumatolņgica i neurolņgica (a valorar): esguinēos, tendinitis, intervencions quirśrgiques, …
Recusport
Centre multidisciplinar amb serveis de fisioterąpia, dietčtica i nutrició, psicologia, logopčdia, readaptació esportiva i activitats dirigides; ioga, pilates, tai-txķ, dansa oriental i balls tropicals. Servei d’entrenaments esportius i venda de productes.
Rehabilitació i Fisioterąpia
Centre de Sant Andreu de Llavaneres. Ąrea de reeducació abdominoperineal, ąrea de reeducació de patologies neurolņgiques, ąrea de reeducació de la columna vertebral i ąrea de reeducació de patologies esportives. Oferta i informació.
Revers Fisioterąpia
Fisioterąpia Revers comenēa l’activitat l'any 2001 amb intenció de donar servei dins de l'ąmbit de la fisioterąpia a Esparreguera per millorar la salut de les persones. Des de llavors hem evolucionat per a ser cada dia millors amb els mateixos objectius.
Sevan Centre Salut
Centre de fisioterąpia, terąpies naturals i especialitats a Terrassa. Traumatolņgica, columna vertebral, reumatolņgica, pre-post operatori, medicina esportiva, medicina vascular, medicina geriątrica, empresa, salut, benestar i estčtica.
Societat Catalano-Balear de Fisioterąpia
Forma part de la La Fundació Privada de l'Acadčmia de Cičncies Mčdiques de Catalunya i de Balears. L'Acadčmia és una entitat centenaria fundada l'any 1872 i un lloc de reunió dels professionals de la salut de Catalunya i de Balears. Objectius.
Sportwell - Fisioterąpia i Readaptació Esportiva
Nou centre especialitzat en Fisioterąpia i Readaptació Esportiva al Vallčs Occidental, situat a la ciutat de Sant Cugat del Vallés. Aporta els darrers coneixements esportius, per aplicar-los a la població que els requereixi. Servei pioner i especķfic.
Sqena
Centres a Barcelona i Badalona, on s’integra fisiotera`pia i osteopatia buscant un u“nic concepte terape`utic: reequilibrar el cos d'una manera global per mantenir, millorar o retornar la salut a la persona. Ofertes en fisioterąpia neurolņgica i en dona.
Tkarb Fisioterąpia
A Tkarb Fisioterąpia comptem amb un equip de professionals i col·laboradors altament qualificats, amb experičncia demostrada i en formació constant. El centre disposa d'aparcament reservat per a discapacitats, situat davant de les seves instal·lacions.
Tonus Fisioterapia
Té l’objetiu de respondre a les necessitats d’una societat actualment més conscient a l’hora de preservar la salud. No tot som iguals ni responem idčnticament a una dolčncia, pot viure’s de distintes formes. Tractaments personalitzats adaptats al client.
Včrtebres
Centre de fisioterąpia ubicat a Castelló. Equip format per professionals titulats en diverses especialitats mčdiques. Experičncia avalada per una dčcada d'atenció a nivell particular, i per la gestió dels Serveis de Fisioterąpia a la Universitat Jaume I.
vila-kine - centre de fisioterąpia
Pągina del centre de fisioterąpia Vila-kine. Som fisioterapeutes col·legiats, el centre és a Vila-seca (Tarragona). Centre inscrit en el registre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Si tens SmartPhone et recomanem l'aplicació del Col·legi…
Vincle | Logopčdia i Fisioterąpia
Centre de salut que t’ofereix logopčdia i fisioterąpia amb possibilitat de millorar obstacles de comunicació verbal i corporal. En el Vincle tractem tant a nens com adults i estą adaptat perquč les persones amb disminució fķsica puguin accedir fącilment.
VIS. Centre de Fisioterąpia i Rehabilitació
A Barcelona tractaments de fisioterąpia en patologia traumatolņgica, reumatolņgica o neurolņgica. Massatge: terapčutic, relaxant, esportiu, drenatge limfątic, reflexologia podal. Escola d'esquena: tractament i prevenció de dolors d'esquena, educació.
VuitOnze Fisioterąpia
VuitOnze Fisioterąpia és un equip de fisioterapčutes de ciutat de Lleida dedicats a rehabilitació en general i al mal d'esquena. Fisioterąpia esportiva, fisioterąpia pediątrica, fisioterąpia neurolņgica, fisioterąpia respiratņria, acupuntura i osteopatia.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tčcnic d'ILIMIT