FLORISTERIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Agroconca
Pàgina d’Agroconca. Agroconca és una floristeria i jardineria ubicada a Montblanc, comarca de la Conca de Barberà. Dades generals: Un tomb per la botiga, situació de l’establiment, buscador de plantes, catàleg, …
Amics de les Roses
Associació de Sant Feliu de Llobregat, creada a l’any 2003. Activitats com són la plantació i conreu de rosers, l’organització de cursos, tallers i conferències, el muntatge d’exposicions, la recopilació d’informació i l’edició de materials diversos.
Argemí - Centre de Jardineria i Floristeria
Web corporativa amb fotos de projectes realitzats, breu història de l'empresa, i tots els productes i serveis que es poden trobar en el nostre centre comercial de Terrassa.
Aro Verd - Art Floral
Aro Verd, Art Floral és la botiga virtual d’Aro Verd, Art Floral. Molts tipus de flors, plantes, art funerari, ocasions especials, ram de roses, ram de roses vermelles per posar en gerro. Es pot fer amb roses de color blanc, groc o rosa. Corona de flors.
Arrels
Flors Paradís-Park va inaugurat-se al 1970 i des de llavors ha oferit servei ininterruput des de La Vila de Martorell a tota la comarca. Ara ha volgut, amb les nostres intal·lacions i l’oferta, adaptar-se als temps, però mantenint el tracte personal.
Art Floral
Web oficial d’Art Floral, de Rosa Vilallonga. Empresa especialitzada en noces i altres esdeveniments d’ornamentació floral, des del municipi de Sant Lluís, a l’illa de Menorca (les Illes Balears). La seva pàgina es troba en un procés de construcció.
Art Floral Liatris
Pàgina d'Art Floral Liatris. És una empresa de floristeria a Sant Julià de Lòria (Andorra). Rams, centres, plantes, flors, regals, decoració, art, servei a domicili. Som floristes desde l’any 1988. També fem manteniment de plantes naturals d’interior.
Art Floral Vallribera
Art Floral Vallribera està dedicat al món de la flor i planta, seguint la tradició familiar. Nosaltres som ja la segona generació que estem involucrats en realitzar decoracions florals. Decoració de bodes a Art Floral Vallribera a Riudoms (Baix Camp).
Artesania Florae
Artesania vegetal i art floral a Vila-seca. Jukka Heinonen, artesà i artista floral. Treball en taller-botiga a Vila-seca, en ple casc antic, a plaça de Voltes. L’art floral és la meva professió, un ofici que he triat, que m’agrada i em permet ser creatiu
Associació De Floristes De Les Comarques de Tarragona
L’Associació De Floristes De Les Comarques de Tarragona (Floristestgn) és al Facebook. no hi ha contingut. El cambrilenc Ramon Abellà, presideix l’Associació de Floristes de les Comarques de Tarragona. L’espai no té cap contingut de text.
Associació Floristes de Mallorca
Espai a la xarxa Facebook de l’Associació Floristes de Mallorca. El servei no té cap activitat actualitzada. La seva pàgina web oficial, localitzada a l’adreça “http://www.floristasdemallorca.com/” ha deixat d’èsser operativa.
Associació Llagostera en flor
Grup d'amigues que ens apassiona el món de les flors. Treballem junts, organitzant l'exposició de flors i plantes per la Festa Major, amb col·laboració de les escoles i la gent del poble, i altres activitats. Enguany hem decidit fer la nostra entitat.
Boix Verd Floristes
Dispossem d'un ampli ventall de productes i serveis per proporcionar-vos tot allò que necessiten per al seu esdeveniment. Boix Verd t'ajudarà i aconsellarà per trobar el producte més adequat o combinar diferents serveis per a conseguir el que desitges.
Bordas Plantes I Flors
A Bordas portem més de 100 anys i 5 generacions al servei de les Plantes, sent grans especialistes en Garden. Disposem d'una àmplia zona de Jardineria d'Exposició a L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Disposem de pàrquing propi.
Carlota Segalà Flors
Som a Sabadell des de 1868. Vine a veure el que fem. Flors Carlota Segalà va ser fundada l’any 1868 per la familia Badia-Segalà. Carlota es la cinquena generació de la familia que es dedica al negoci de las flors. El contingut en català és mínim.
Casa Calderí
L'any 1982 neix a Navarcles l'agrobotiga, ven productes de l'horta i el camp. Després incorpora productes, plantes d'interior i exterior, planter per l'horta producció pròpia, eines de jardineria, decoració, mascotes i aliments per animals de companyia.
Caty Sastre
Artesana creadora de campanes de vidre, decorades amb motius florals de copinyes marines, recollides a la vora de les platges de Mallorca. Rams de núvia, fermalls, recordatoris, campanes florals i altres creacions. Cada creació és única.
Centre Botanic de Reus
Societat de professionals de jardiners especialistes en jardineria i art floral. Và obrir el 1992, des de llavors ens definim com a Garden Urbà. Centre Botànic Floristeria, Centre Botànic Regal, Centre Botànic Plantes, Facebook del Centre Botanic, ...
Confederacio´ d’Horticultura Ornamental de Catalunya, CHOC
La Confederacio´ d’Horticultura Ornamental de Catalunya, fundada l’any 1997, és la unió en una entitat de totes les organitzacions que actuen al llarg de la cadena de producció, comerç i venda en el sector de les flors i plantes ornamentals. Enllaços.
Corma
Cooperativa fundada l'any 1980 a la comarca del Maresme, que comercialitza la producció de plantes ornamentals dels 36 socis (75 famílies dedicades al cultiu). Té la seu a Premià de Dalt i delegacions: Argentona, Vilassar de Mar i Madrid.
Cristina Mateu decoració floral
Decoracions florals per casaments, esdeveniments, rams de núvia, banquets, creacions florals i treballs personalitzats. Rams elegants, amb estil clàssic i romàntic, frescos, a l´estil campestre i rústic. Flors per ocasions especials, ambients i detalls.
El Jardí de Paris, Flors i Plantes
Floristeria El Jardí de Paris, establiment amb seu a Cornellà de Llobregat amb més de 20 anys d’experiència en el món floral. Flors i plantes naturals, centres florals, art funerari, i el millor art nupcial: rams de núvies, guarnicions florals i cotxes.
Elisabeth Roselló
Flor artificial i art floral Elisabeth Roselló, Decoració Riudeflors. Llicenciària per a Espanya d’Elisabeth Roselló marca registrada. Importació de flor artificial i complements. Especialista en art floral. Importador de flor artificial i art floral.
Els quatre cantons
Els quatre cantons és una floristeria i botiga de regals situada a Alcover (Tarragona). De l'any 1981, vam començar la il·lusió per a donar un servei al ciutadà local. L’establiment actual i d'innovació constant en articles i en la seva presentació…
Escola d’Art Floral i Disseny de Jardins de Catalunya
Fundació que té l’objectiu, des de 1982, la formació i la promoció de l'art floral i la jardineria. Els alumnes tenen l'oportunitat d'aprendre professions creatives i de rebre una formació actualitzada. Contactes amb professionals i entitats nacionals.
Factoria Floral
Especialitzada en composicions personalitzades per a establiments, hotels, restaurants o oficines que desitgin complementar la seva imatge amb un treball floral particular. Renovació de composicions i distribuició. Decoracions florals a mida per a festes.
Farré Floristes i Jardiners
Pàgina web, no oficial, amb informació de l’empresa Farré Floristes i Jardiners, establiment ubicat a la ciutat de Balaguer (La Noguera-Lleida). L’empresa ofereix serveis en decoracions especials, regals personalitzats i d’altres complements.
Ferran Florista
Floristeria de Barcelona. Ens traslladem al carrer Bruc, 148 amb Provença del carrer València, entre Passeig de Gràcia i Pau Claris. Composicions i petits racons que inspiren interiors tenyits de verd i bouquets per a festes, especialitats de Jordi Ferran
Fiori Art Floral
Fiori Art Floral, és una empresa de floristeria del Maresme, ubicada a Mataró. Disseny i art floral; núvies, oficines, convencions, interiorisme i treballs diversos ... Calendari, treballs realitzats i creacions pròpies.
Fleuralia
Material vegetal de primera qualitat a totes les empreses cultivadores de flor tallada, oferint-li's un amplíssim ventall de possibilitats. Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Catalunya, a Vilassar de Mar (Maresme).
Flor Albi
Desenvolupa productes per a la floristeria i els comercialitza. Flors i plantes artificials i complements per al ram de la floristeria. Importació i exportació de flors i plantes artificials i seques, bases per a floristeria, decoratius, gadgets, ...
Flor i jardí
Pàgina de Flor i jardí, floristeria de Moià (Moianès), regentada per Imma Ferrer. Flors i plantes d'interior i d'exterior, flor natural, rams, arreglos florals, casaments, i altres esdeveniments. Entregues a domicili i serveis de jardineria diversos.
Flor i jardí
Pàgina de Flor i jardí, floristeria de la ciutat de Girona, hi trobareu flors i plantes d'interior i d'exterior, flor natural, rams, arreglos florals, casaments, i altres esdeveniments. Entregues a domicili i serveis de jardineria diversos.
Florestore - Floristeria online
En Florestore.com cuidem fins a l'últim detall en cadascun dels treballs, perquè sabem que les flors sempre estan vinculades als sentiments, a un moment important. Per això, la nostra màxima és fer arribar a cada destinatari la delicadesa de les flors.
Floreto
Pàgina oficial d'aquesta floristeria fundada l'any 1948 a Sant Just Desvern (Baix Llobregat), la primera a la xarxa catalana. Vendes per telèfon i pàgina web. Centres de flors i plantes naturals i Artificials. Cobrament mitjançant Visa.
Floristeria Aràlia
Web de la Floristeria Aràlia Vic. Flors a domicili. Compra i envia flors i plantes còmodament i ràpida. Demana'ns el que vols, segur que trobem la manera d'ajudar-te. Naixements, aniversaris, expressions de condol, agraïments, per què sí! casaments, …
Floristeria Armengol
Fundada al 1944 a Sant Feliu de Llobregat, pel Josep Armengol. Actualment la filla Núria Armengol i el seu net Josep, gestionen la floristería Núria Armengol. Fa mès de 65 anys que estem al seu servei, sempre innovadors oferint les últimes tendències.
Floristeria Arroyo
Floristeria Arroyo, experiència en el sector de quaranta-cinc anys, és una empresa familiar de Lleida, dirigida per Paloma Arroyo hereva d'una gran tradició familiar, que sempre ha tingut la inquietud i la il·lusió d'estar a l'avantguarda en l'art floral.
Floristeria Art Verd
La floristeria Artverd, està situada al centre de Terrassa, podriem dir al rovell del ou, en la zona peatonal del centre. És la floristeria més propera a la Mútua de Terrassa, a 250 metres. A uns 20 metres pots passejar pels magnífics Jardins Casa Alegre.
Floristeria Barcelona - floristeriabarcelona.cat
Botiga virtual. Lliurament de flors a domicili a Barcelona, rodalies i a la resta d’Espanya i d’Andorra. Rams i centres de Roses i de totes les varietats de flors, flors exòtiques, plantes, decoració per a casaments i arreglos florals per a funerals.
Floristeria beFlowers
A Floristeria beFlowers Tordera, respectem els seus desitjos. Portem molts anys d'experiència oferint arranjaments florals exclusius i bellíssimes decoracions a preus competitius, ens complaem de la qualitat dels serveis de floristeria personalitzats.
Floristeria Burjons
Som el centre de Pineda de Mar, amb més de 50 anys d'experiència, especialitzada en plantes i treballs florals, té a la vostra disposició una àmplia varietat de plantes, flors, arranjaments florals, arranjaments de núvia i església i corones fúnebres.
Floristeria Can Murtó
Floristeria, jardineria i regal a Porreres (Mallorca). Creativitat en jardineria, decoració i composició floral. Varies plantes d'interior-exterior, arbres fruiters, testos, ornaments pel jardí o les captivadores flors naturals, seques i artificials.
Floristeria Caralt
Empresa de floristeria i jardineria que fa més de 60 anys es dedica a la florística i plantes a Sabadell i Sant Cugat. Composicions de flor natural i artificial, rams de núvia, corones funeràries, venda de plantes, flors naturals i ornamentacions florals.
Floristeria Cardona
Pàgina web de la Floristeria Cardona, Palamós / Sant Antoni (Costa Brava - Baix Empordà). Compra virtual via internet de rams i centres de flor natural i seca, el·laborats i llestos per comprar o encarregar un especial per a tu.
Floristeria Casa Sanllehí
Casa Sanllehí, un món de flors i plantes pensat per a tu. És una empresa familiar de tres generacions. Els nostres productes, i contacte amb nosaltres, pots visitar-nos en la nostra botiga de Manresa. Atenció al público, servei a domicili, …
Floristeria Casamitjana
Flors a domicili. Floristeria Casamitjana de Cerdanyola del Vallès ofereix aquest servei de venda online i servei a domicili a Cerdanyola, Bellaterra, Ripollet, Barberà del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Montcada i Reixach. Des de fa més de 40 anys.
Floristeria El Jardinet
Floristeria familiar que neix fa 26 anys. Establiment dedicat al món de les flors. Oferim una àmplia gamma de serveis: decoració artificial, composicions florals per a aconteixements, corones, jardineries, paisatgisme, bodes, interior i exterior.
Floristeria El Molí
Blog de floristeria i jardineria Floristeria El Molí, d’Ulldecona (Tarragona). Flors, plantes i decoració. Oferim també servei a domicili a Ulldecona, el Barri Castell, Sant Joan, la Galera, Godall,els Valentins i Sant Rafel del Riu. Centres flor seca.
Floristeria El Racó de Enrique
Web d'El Racó d'Enrique, floristeria fruita i verdura i agro-botiga a Almacelles (Lleida). Experiència en el món de la floristeria. La Carme, florista oficial, us presenta arranjaments per a qualsevol ocasió, perquè sempre es bo regalar o rebre flors.
Floristeria El Vall
Blog del Vall Floristes. És un taller floral i floristeria a Berga. Oferim una gran varietat de productes, des d’un petit ram de flors fins a grans decoracions. Vine i explica’ns el què vols, farem tot el que estigui a les nostres mans per fer-ho realitat
Floristeria El Xalet
Facebook de Floristeria El Xalet de Gavà (Baix Llobregat). Hi ha més de 30 dissenys diferents de roses extres. Si voleu enviar roses per les companyes de feina, de classe, amics, contacteu. La seva web “http://www.floristeriaelxalet.com” no és operativa.
Floristeria Elles
Web de la Floristeria Elles de Vic. La Floristeria Elles és un espai floral i de núvies. La Floristeria Elles ofereix diferents serveis professional: rams, casaments, la botiga, contacte, rams de núvia, casaments, rams de pom, botiga, contacte i Facebook.
Floristeria EMI
Floristeria a Barcelona (C/ Navas de Tolosa). Botiga online i lliurament de flors a domicili a Barcelona i els seus voltants, també servei internacional. Envïi flors des de casa o l’oficina amb sistema de pagament segur.
Floristeria Enrech
Web de la Floristeria Enrech. Regals florals, floristeria i plantes en aquest establiment de la ciutat de Lleida. Solucions de Floristeria Enrech en jardineria i paisatgisme. Servei a domicili. Teleflora. Regals florals. Plantes. Jardineria i paisatgisme.
Floristeria Flors Ma Dolors
Fitxa tècnica de l’Ajuntament de Castelló d'Empúries de la Floristeria Flors Ma Dolors, floristeria ubicada al poble costaner d’Empuriabrava, al municipi de Castelló d'Empúries (Costa Brava-Girona). Des de centres florals a decoració de bodes.
Floristeria Florstil
Estem situats a L'Avinguda Verdaguer, 8 de La Pobla de Segur i al Passeig del Vall, 16 de Tremp, on sempre pots veure la nostra exposició de flors i plantes. Entra, mira i compra un ram de flors. De la resta de detalls ens n'ocupem nosaltres.
Floristeria Font de Flors
Font de Flors una empresa de Badalona, especialitzada en el muntatge i disseny amb flors i plantes. Vam començar la nostra activitat ara fa gairebé 25 anys, el 1990, i el nostre objectiu és oferir un servei integral de floristeria i jardineria a tothom.
Floristeria Freesia Fina Guives
Freesia Fina Guives - Floristeria a Girona on trobaràs flors i plantes fresques que venen diariament del mercat de les flors i flors i plantes artificials de la marca Sia. Botiga oficial Sia. A la floristeria Freesia tenim l'oferta més àmplia d'espelmes.
Floristeria Frèsia
Floristeria Frèsia de Mataró. Especialistes en plantes d'interior i exterior, arranjaments de terrasses i assessorament en treballs florals i decoració. Treballs florals i decoració, rams, plantes i flors artificials i flor seca.
Floristeria Gemma
Web de Floristeria Gemma, empresa situada a la localitat vallesana de Castellar del Vallès des de 1972. Oferim adequat servei de floristeria, tot tipus de plantes, flors i decoració floral per a tot tipus d'esdeveniments i recintes. També rams artesanals.
Floristeria Girasol
Decoració floral i regals a Pollença: Disposam de varietat d’objectes de regal i lloguer de material per la decoració que encomani. A Floristeria Girasol som la seva millor sol·lusió. Les nuvies no són totes iguals, t'ajudam en un dia inoblidable.
Floristeria Herba
Al bell mig de Constantí, al 1998, va obrir la Floristeria Herba, a la zona més antiga del poble. Actualment, des del 2001, estem al carrer Barcelona, centre comercial de Constantí. Amb les noves instal·lacions, podem atendre millor als nostres clients.
Floristeria i Jardineria El Gorg
Empresa familiar de més de 25 anys d’experiència en el món de l’art floral i de la decoració exterior en la que hem dedicat molt per seguir les últimes tendències, i ens hem format per donar un servei de qualitat. Amb centres a Barcelona i Badalona.
Floristeria i Jardineria El Jardinet
Especialistes en floristeria i jardineria a Granollers. El Jardinet neix al 1977, al c/ Joan Prim 101, fundada per la Sra Rosa, florista autodidacta, amant de la natura i el bon gust, es va convertir en referent. Repartim flors al Vallès Oriental.
Floristeria Jardins Joan
Pàgina web, no oficial, amb informació de la Floristeria Jardins Joan amb 200 m² d'expocisió al barri de Pardinyes de la ciutat de Lleida. Ofereis diferents serveis: Assessorament personalitzat, venta i serveis de jardineria, i servei oficial Teleflora.
Floristería Joana Corts
La Floristería Joana Corts està situada al Carrer Sant Elies de Reus, Tarragona. Porta una trajectòria professional en el sector de les flors. Les flors són de cultiu propi, acabades de collir per assegurar una duració més llarga dels nostres productes.
Floristería Kursaal
Floristería per de plantas, rams, centres de flors naturals, artificials i seques. Ubicada al carrer Major de Montblanc, fent costat amb la plaça de Sant Francesc, fa més de 25 anys que és al vostre servei. Pels esdeveniments, podeu anar-hi a comprar.
Floristeria L’Heura
Pàgina web de la Floristeria L’Heure, floristeria de Vidreres (Girona). Tot en plantes i flors. Productes i localització de l’establiment. La pàgina web es troba en construcció. Mentre tant, ens pot trovar com de costum al telefon 972 85 07 02.
Floristeria La Ginesta
Floristeria La Ginesta un petit comerç establert des del 2009, dedicat a la venda de plantes i flors ornamentals. Flor tallada, rams, centres, ornaments, plantes, regals, etc. Obrim els diumenges i festius al matí de 10 a 14h. Repartim a domicili.
Floristeria Lloveras-Barceló
Establiment familiar dedicat al món de les flors i les plantes al cor de l'Eixample (Pau Claris sota la Diagonal -darrera la Pedrera-). Assessorem, enviem, decorem plantes i flors, jugant amb vegetals aconseguim productes clàssics o innovadors.
Floristeria Margarita
Web de la Floristeria Margarita de Barcelona, ubicada a la Plaça Sant Bernat Calbó. Els serveis de Floristeria Margarita en art floral: rams de núvia, bouquets, centres de taula, decoració floral, … Inclou el mostrari en fotos d’art floral de la casa.
Floristeria Martínez
Estem a Rubí des de 1953 i donem serveis de decoració floral, corones, rams de núvia, centres a tot el territori. Especialitzats en events i celebracions a Sant ... Bouquets, rams, cistelles, cente, condolències I art funerari, plantes i acessoris, …
Floristeria Morera
Descobreix que t'oferim a Floristeria Morera de Cerdanyola del Vallés. Espai dels nuvis, dels naixements, i espai de les empreses. A Floristeria Morera enviem flors a domicili. Regals, flors, treballs florals. Estem de dilluns a dissabte 10-14h i 17-21h.
Floristería Olimpia
75 anys de professionalitat en el sector de la flor a Barcelona. Floristería Olimpia va ser fundada l´any 1939, com a empresa familiar. Des del 1982, Pepita Embid, néta de la fundadora, es fa càrreg del negoci, i juntament amb un equip de professionals.
Floristeria Palmira
Marta i Montse, som la segona generació de la Floristeria Palmira. Des de 1985, en que es va inaugurar la botiga de la mà de la Palmira Borràs i els seus fills Cebrià i Marta, atenem als clients de Sant Joan Despí i de la comarca del Baix Llobregat.
Floristeria Pom de Flors
Pom de Flors, és una floristeria de Caldes de Malavella (La Selva), ofereix servei d'art floral basat en més de 20 anys d'experiència. Tots els nostres arranjaments florals són fets a mà i de forma artesana, amb una gran qualitat de flors fresques.
Floristeria Rosella
Establient en Algemesí (València). Tota classe de plantes i flors i t’ajudem a crear la decoració per a cada ocasió. Comprova en aquesta pàgina totes les possibilitats que t’oferim, des de centres florals a decoració de bodes. Alegra la teua vida …
Floristeria Sa Morera
A Manacor Sa Morera es una floristeria que disposa d’una amplia gama de productes en decoració, flor fresca i plantes naturals. També confeccionam tot tipus d’arranjament amb flors naturals. Amb una atenció personalitzada per a cada client.
Floristeria Sala
Productes relacionats amb el món floral. Treballs de flors naturals, artificials i plantes. Realitzem treballs per a empreses, celebracions, institucions i qualsevol esdeveniment. Servei d’entrega a territori nacional i internacional mitjançant Interflora
Floristeria Sant Jordi
Flors i Detalls Sant Jordi és una botiga de La Bisbal d’Empordà, de flors naturals, artificials, plantes de decoració i tot el relacionat amb el món de les plantes. Servei propi d’entrega a domicili al Baix Empordà; i entrega a la resta del món amb xarxes
Floristeria Santacreu
Rams, tulipes, centres flors, flor tallada, roses estabilitzades, orquidies naturals, plantes naturals, ikebanes, plantes artificials, casaments, naixements, art funerari, Sant Jordi, dia de la mare, Sant Valentí, Tots Sants, avets artificials, … Manresa.
Floristeria SIC
Pàgina de la Floristeria SIC de Banyoles, el Pla de l’Estany. Realització de treballs florals per a celebracions, rams de núvia i composicions ambientals. La botiga, rams i composicions, rams de núvia, celebracions i serveis. Localització botiga.
Floristeria Taller Muscari
A la Floristeria Taller Muscari de ciutat de Vic, hi trobareu tot de centres de taula, creacions en flor natural i artificial, ceràmiques, detalls i complements. Catàleg de productes i serveis. Botiga online i servei de decoració floral per a empreses.
Floristeria Torrents
Amb les plantes i flors l'ajudem a crear la decoració adecuada per cada ocasió. Obtingui la primera impressió en la nostra web, i comprovi que l’establiment li ofereix alegrar la vida amb flors i plantes, bé sigui com un regal o per decorar la llar.
Floristeria Trèvol
Floristeria i complements a Reus, posa flors a la vida. Les flors pel teu casament: rams de núvia, disseny de cerimònies civils o d'esglésies, vehicles nupcials... A Floristeria Trèvol volem que et sentis a casa... un concepte diferent de floristeria.
Floristeria Violeta
Ubicada al c/ Sant Pere més baix, al casc antic de Barcelona. Ens avala una llarga d’experiència a dins del sector de l’arranjament floral. L’establiment ofereix extensa varietat de plantes naturals i artificials, flor natural, seca i centres de planta.
Floristeria Xisca
Plantes naturals/artificials, flors naturals/artificials, centres, planters, rams de núvia, decoració d’esglésies, detalls de comunió/bateix, rams de tot tipus, objetes de regal. Amb servei a domicilio de àmbit comarcal. Artà (Mallorca).
Floristeria Yuca
Flors Yuca és una empresa de Barcelona, especialitzada en decoració floral i enjardinament d'espais, fundada el 1977. Acurada selecció de flors, plantes, arranjaments florals i treballs amb flor artificial, gràcies a la formació de l’equip professional.
Floristeria Zinnia
Web de la Floristeria Zinnia d’Igualada. Lliuraments de flors a domicili a Igualada i voltants. Rams de roses, de gladiols, margarides, gerberes, lilium, i altres varietats de flors. Centres de roses i altres tipus de flors, flors exòtiques, corones, …
Floristes de la Rambla de Barcelona
Les flors de les Rambles en perill! L’Olga, Bárbara, Maria i Julia; joves estudiants de la Facultat de Comunicació Blanquerna de Barcelona, realitzen una reportatge sobre la polèmica que succeix a les mítiques floristeries de la Rambla de Barcelona.
Flors Amèlia
Web de Flors Amèlia, establiment de floristeria, que es troba situat a Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona). Els nostres secrets, flors a la taula, comunions, decoracions, el vostre desig, la nostra entrada, nuvis, i alguns dels nostres treballs entrenyables.
Flors Armadans
Empresa que des de 1950 es dedica a la confecció i distribuició de rams i decoracions florals naturals/artificials i plantes per Mollet del Ballès, Martorelles, Sant Fost, La Llagosta i Parets. Realització de comandes al web. Paga amb tarjeta de crèdit.
Flors Bonic
Flors Bonic és la vostra floristeria, ubicada al municipi d’Olesa de Montserrat des de 1964. Visiteu el nostre blog, i les nostres pagines a Facebook i a Twitter, no dubteu a visitar-nos a la botiga i a mantenir un contacte amb la vostra floristeria.
Flors Catalunya
Fruit de la col.laboració entre cultivadors de flors del Maresme, empreses importadores i auxiliars amb seu a Catalunya, ha nascut Flors Catalunya amb la vocació de qualitat en la venda de flors i els seus complements a preus directes de viver.
Flors de Paper, Natura i Art
Projecte que té l’objectiu de desenvolupar i donar a conèixer el que elaboro a través de combinar la papiroflexia, l’art floral i recursos de la natura. Hi trobareu detalls per a casaments, bateigs, aniversaris de manera personalitzada, i els tallers.
Flors del Àngels
Flors del Àngels des d’Alcanar. Som floristes perquè estimem la natura, Els nostres clients sempre rebem el mollor de nosaltres. Des de la seva wev rambé tubdreu la possibilitat d’apadrinar un arbre. També teniu la possibilitat de regalar flors virtuals.
Flors Gesi
Floristeria de la ciutat de Reus. Accesoris, art funerari, artificial, bodes, centres de flors, centres de plantes, flor, pastissos, fruites, petits detalls, rams de flors, .. Comandes de dillums a divendres de 9:30 fins les 13:30 h i de 17:00 a 20:15 h.
Flors i Detalls Casa Natalia
Flors i Detalls Casa Natalia va obrir al 2003 al barri La Morera de Badalona. Projecte de negoci familiar, on cada producte s’elabora artesanalment. És molt més que una floristeria. Disposa d'objectes de regal i decoració, perfumeria natural, espelmes, …
Flors i Plantes Bertran
Flors i Plantes Bertran, fundada al 1936 per Antoni Bertran Marti i Ramona Coll Padrós, un referent de l’art floral a Barcelona. L’esperit innovador s’ha mantingut en tres generacions i, actualment, Ilada Bellido i la seva filla, Elisa Bertran continuen.
Flors i Plantes El Roure
Pàgina web, no oficial, amb informació de Flors i Plantes El Roure, del Pont de Suert, Tot tipus d’arrenjaments de flors seques. Arrejaments de tot tipus de cerimònies: casaments, batejos, comunions, festes i serveis funeraris. Servei oficial Teleflora.
Flors i Plantes Joan
Flors, plantes i regals a domicili des de El Masnou al instant. Des de la nostra floristeria pot enviar flors i plantes a Barcelona i poblacions properes. Consulteu horaris i zones de lliurament, preu tot inclós. Demani confirmació si és pel mateix dia.
Flors Isabel
Floristeria El Masnou: Visiti la botiga virtual on trobarà una àmplia selecció de flors i plantes i indicar-nos una direcció on fer arribar la seva comanda. A Flors Isabel hi ha de tot: centres, roses, plantes, casaments, detalls, naixements, funerari, …
Flors Joan
Joan Flors i Plantes és una empresa, situada al centre del Masnou, que ofereix un servei de flors i plantes a domicili. Flors, plantes naturals i decoració. Des de 1985 al Baix Maresme i Barcelonès. La resta a través d’Interflora. Botiga.
Flors Jumel
Flors Jumel a Girona, art floral i complements. Flors Jumel, situada al centre de Girona, som especialistes en personalització de la flor fresca tallada, la planta d'interior i les orquídies. Des d'un petit detall fins a grans actes o celebracions.
Flors La Botiga del Parquet
Taller d’art floral a Vilafranca del Penedès. L’orígen de generacions, d’una família de jardiners. Des de fa tres dècades, la Botiga del Parquet s’ha fet un lloc dins del sector les composicions florals, una posició que ha consolidat en els últims anys.
Flors Laguarda
Flors Laguarda, Santa Coloma de Farners. Treballs florals i regals. Li voleu fer un regal per una data especial? Descobriu amb nosaltres que hi ha moments en els quals les flors provoquen ... També disposem de flor tallada. Horaris i serveis.
Flors Ma Carme
Des de 1971, floristeria dedicada als encàrrecs i preparació de rams, arranjaments d'església, decoració de banquets, flor artificial, servei Interflora, servei a domicili, centres, flor tallada i artificial, plantes ornamentals, rams i rams de núvia.
Flors Otilia Colom
Web de Flors Otilia Colom, floristeria del barri de la Sagrera de Barcelona. Des d'aquest espai, us anirem aconsellant, recomanant i ajudant. Neixem per Sant Valentí i seguirem amb vosaltres mes a mes, festa a festa, que cada festa té la seva flor.
Flors Prat
Art Floral. Creacions Florals i Decoració. Al nostre establiment trobarà les creacions florals, objectes de decoració i regal per cada ocasió. Creacions per Pascua amb plantes, flors, joguines, ous de pascua i ceràmica per la celebració de Pascua.
Flors Sabadell
A Barcelona des de 1956. Flors Sabadell va ser creada per Carme Sabadell, una coneguda persona vinculada al barri. La floristeria rep el seu nom per aquest motiu i no té cap relació amb la població catalana com molta gent creu avui en dia.
Flors Vallès
Facebook oficial de l’empresa Flors Vallès, empresa comercialitzadora de flors i complements diversos, des de l’any1975 a Súria (Bages). La seva pàgina oficial, localitzada a l’adreça “http://www.floristeriavalles.com” ja no és operativa.
Flors Zinnia
Fa més de 50 anys que la família Padrós desplega cada dia el tendal de l’emblemàtica Flors Zinnia per atendre amb amabilitat als clients, amics i admiradors que es paren a observar una de les cantonades més boniques del Turó Park de Barcelona.
Fontanillas Floristeria
Web de Fontanillas Floristeria. Son especialistes en muntatges i composicions realitzats amb plantes i flors naturals, seques i artificials. Tenim dos establiments a Sant Celoni (Vallès Oriental), al peu del Montseny.
Fortuño Flors
Més de 80 anys dedicats a l’art floral i al món de les plantes a Barcelona. Som la tercera generació de floristes que aquestes acollidores parets han conegut. En una època de dificultats i amb l’esforç de cada dia, els avis van iniciar aquest negoci.
Fundació Escola d'Art Floral de Catalunya
La Fundació Escola d'Art Floral de Catalunya és una Fundació privada que té com a objectiu la promoció, difusió i formació de l'art floral. Està gestionada per un patronat. Aquest patronat el forma: Presidenta, secretari, vice-presidenta i vocals.
Fupar - Floristeria, Ambientadors naturals
Entitat social que ofereix feina a discapacitas fent ambientadors, floristeria i altres serveis. Catàleg productes artesans en materials sostenibles, paper, feltre, fusta, teixit, etc. Venda nivell nacional: ambientadors Ecoolor, sacs aromàtics Ecoolor,
garciFlors floristes
Floristes profesionals a Sabadell, especialitzats amb el disseny floral. Composicions florals amb un caracter naturalista e innovador. Establiment en contínua evolució. Volem conectar amb tu per poder crear un disseny únic i exclusiu.
Garden Ampans - Jardineria i Decoració
Garden Ampans, Floristeria Manresa. Un centre de jardineria compromès amb les persones i amb el territori on trobareu un equip humà professional i qualificat i tots els productes i serveis que requereix el món de la jardineria. Un equip multidisciplinari.
Girona Temps de Flors
Mostra anual d'art floral que als racons, patis, carrers, jardins, museus del nucli antic de la ciutat. Presentació, itinerari, programació, concursos de fotografia i flors, cartells, imatges aparadors. Amics de les Flors i els Jardins.
Gras Floristes
Web de Gras Floristes. Hi trobareu coses com: mini lums, perfums, regals i celebracions, complements i guardiments, condolències i art funerari. Cerca ràpida. Gras Floristes disposa de dos establiments a la ciutat de Terrassa (el Vallès Occidental).
Gremi de Floristes de Catalunya
Es funda l’any 1880 amb el nom de “Gremio Sindical de Especialidades Hortícolas” amb seu a Barcelona a la Plaça Sant Josep Oriol. A l’any 1994 va canviar el nom a l’actual. El Baró d’Esponellà fou el primer president abans de la Guerra Civil Espanyola.
Gremi de Floristes de Girona i Comarques
El Gremi de Professionals Floristes treballa en benefici del sector de les flors. Assistència als membres i als professionals de l’art floral. Representació en l’àmbit social, cultural, econòmic i laboral de Girona i comarques. Activitats o serveis.
Iris Floristeries
Establiment comercial amb més de 16 anys d’existència al sector. Dirigit per Sergi Alemán, segona generació de floristes a la família, amb experiència reconeguda. Disposa de repartiment propi a domicili i d’un ampli horari d’atenció al client.
Japan Espais, Flors i jardins
Empresa d’exteriorisme especialitzada en jardineria, paisatgisme i natura. Espais interiors/exteriors: jardins, terrasses, balcons, petites finques forestals, interiors d’oficines. Tracte directe amb el client i a l’hora personalitzat per l’espai. Manlleu
Jarclos Garden
Jarclos Garden ubicat al districte de Sarrià-Sant Gervasi a Barcelona. Començà a l’any 1975 amb un negoci de serveis de jardineria. L’any 1971 es va transformar en un centre de jardineria complert i comerç. Ornamentació floral, serveis de jardineria.
Jardí Flors
Botiga que és troba al centre mateix de Sant Adrià de Besós, a prop de la parada de metro Artigues-Sant Adrià. Estem dedicats al meravellós món de les flors i les plantes, amb més de 20 anys d’experiencia. Ens agrada personalitzar els nostres treballs.
Jardineria Botànica
Decoració floral, paisatgisme interior i exterior. Equip professional liderat per Montse Carbó, biòloga i botànica. Format per paisatgistes, arquitectes, jardiners, enginyers agrònoms i tècnics. Junts en coordinació per portar a terme un servei integral.
Jardineria i Floristeria Espiga Verda
La floristeria del Ripollès. Jardineria Floristeria Espiga Verda. Serveis de jardineria, especialitzats en disseny, construcció i manteniment de jardins. Garden centre propi: flor de temporada, arbres i arbustos ornamentals. Floristeria Espiga Verda: art
Jaume Marquès
Serveis de jardineria, paisatgisme, assessoria tècnica, art floral i decoració. Jaume Marquès i Mascarell, format com enginyer tècnic agrícola i màster en arquitectura del paisatge. Té llarga trajectòria professional i àmplia experiència en art floral.
Josep i Isabel Floristes
L’experiència i formació ens permet afrontal qualsevol treball des de art floral, , natural o artificial, preparació de noces, , celebracions, dissenys exclussius per a dates assenyalades i tot tipus de regal i disseny confeccionat a la floristeria.
Josep Maria Ventura, Floristeria
Jardineria Ventura de Badalona, empresa familiar de moltes generacions en jardineria, horticultura i floristeria. Treball, que va des de la flor i planta natural i artificial fins a la decoració d'espais per esdeveniments, i el manteniment d'espais verds.
Kentia Floristeria & Jardineria
Nova pàgina web de Kentia Floristes. Properament botiga online. La nostra botiga física és a l’Avinguda les Bases de Manresa, a Manresa (Barcelona). Rams, roses, plantes, condol, empreses, ambients & deco, complements. Botiga online.
La Botiga del Parquet
Fundada l'any 1985 a càrrec de Montse Bolet, professora de l'Escola d'Art Floral de Catalunya. Flor natural i seca, amb molts complements. Fem corones i palmes mortuòries, tractament dels rams i centres de flor natural de totes les mides.
La Floristeria Girona
Flors naturals, plantes, rams, a Girona. Floristeria especialista en rams de flor natural i plantes d interior i exterior. Des del detall perfecte per a naixements i aniversaris fins a decoració d’espais. Enviament a qualsevol lloc del món amb Flor 10.
La Rosa Del Drac
Roses per a Sant Jordi. Roses per Sant Jordi de qualitat i al millor preu. Enviament a tota Catalunya. Si montes una parada per la diada de Sant Jordi, som el teu proveïdor ideal. Som especialistes en la manipulació, tractament, muntatge i venda.
La Torreta - Plantes i Flors
La Torreta va obrir l’any 1980 en un dels barris històrics de Barcelona, el Poblenou. La fundadora, la Llum Benedicto, es formà a Barcelona i a escoles europees fins a ser professora d’art floral l’any 1987. Ara és de les més reconegudes del gremi.
L'Amarant
Fundada per Montserrat Rocabayera al 1975, L'Amarant és la floristeria de referència a La Garriga, l'esforç en treballar últimes tendencies d’art floral i mantenir la qualitat per tal d'acontentar el client més exigent, constant en la seva història.
L'Arrel - Floristeria, Fitosanitaris, Jardineria i Decoració
L'Arrel d’Alcanar, floristeria, fitosanitaris, jardineria i decoració. A L'Arrel hi ha milers de flors i centenars d’aromes dolces, fresques, de terra, d’escorça, picants, … Inclou informació de l’empresa, formació acadèmica, galeria i dades de contacte.
Lilart Flors?
Taller d'art floral. Rams de flors i composicions florals per particulars, empreses i esdeveniments. Repartiment a domicili il·lusió feta realitat. És un projecte d'art floral que s'inicia de la mà de Lourdes Cusó, amb la col·laboració de família i amics.
Mar de Flors
Ens dediquem a la decoració floral d'interiors d'hotels, restaurants, comunitats, despatxos i tot tipus d'events. També fem manteniments de terrasses de restaurant i hotels i d'altres espais exteriors. Vilassar de Mar (Maresme).
Maria Rosa Floristes
Floristeria que ofereix lliurament de flors al dia, a Sabadell i rodalies. Lliuraments per a la resta de la península de dimarts a divendres. Rams, roses tatuades, rams de núvies, esglésies, cotxes, centres, plantes, difunts i tot en flors. Traductor.
Marta Art Floral
Marta Art Floral empresa al davant de la qual s’hi troba Marta Pous, llicenciada en art floral, que ha realitzat cursos formatius amb alguns dels professors més reconeguts del món. Serveis, exteriors, esglésies, núcies, cotxes, restaurants, …
Mercabarna - Flor, Planta i Complements
El productes del majorista Mercabarna arriben a tot Espanya i a països del món, però el seu àmbit d’influència més immediat abasta Catalunya, nord de la Comunitat Valenciana, franja d’Aragó, Illes Balears, Andorra, el sud de França i el nord d’Itàlia.
Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya
Mercat majorista de flor i planta ornamental a Vilassar de Mar. Actua com a Societat Agrària de Transformació, integrada per més de 450 socis i més de 4.500 compradors. Reuneix empreses de floricultura i horticultura ornamental.
Meskflors Floristeria
Floristeria Més k flors posa a la seva disposició a Martorell la més gran selecció de plantes i flors, i amb el millor servei. La qualitat de les nostres flors està garantida, passin a visitar-nos i estarem encantats d'assessorar-los i aconsellar-los.
Molist Floristes
Floristeria que aposta per la innovació i les darreres tendències nacionals i estrangeres, amb treballs productes i flors tant del mercat nacional com internacional. Composicions que integrem cistelleria, terracota, vidre, alumini, pals, forja...
Molist Floristes Núvies
Floristeria a Manlleu, especialitzada en flors per a núvies, composicions florals i decoració. Titulació homologada a nivell europeu. Flor natural i artificial, rams (regal, casament, funeraris...), plantes, vidre, ceràmica, torratges …
Món Verd Vilanova
Floristeria a Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Composicions amb flors i plantes, casaments, festes i esdeveniments, decoració d'oficines, espais i habitatges, mobles, antiguitats vintage, tèxtil, il·luminació, decoració, parament de la llar i regals.
Montana Disseny Floral
Flors Montana som una empresa de La Bisbal d’Empordà, especialista en dissenys florals. Realitzem tot tipus de treballs, des d’exposicions fins a casaments. La nostra especialitat són les flors de cera. Informació i serveis.
Muguet Floristeria
Muguet és una empresa barcelonina, dedicada a la decoració i als arranjaments florals per a empreses i particulars (casaments, regals d'empresa, decoració floral,...) amb més de 20 anys d'experiencia en el sector.
Myosotis Art Floral
Myosotis Art Floral, floristeria ubicada barri Niloga de Reus, amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la decoració i l’art floral. Oferim als clients professionalitat i servei amb una àmplia varietat de productes, tant naturals com artificials.
Navarroflor
Web de Navarroflor S. L. Botiga virtual de l’empresa Floristeria Navarro de Barcelona. És la floristeria més gran d'Espanya amb 800 m² d'exposició de flors per a tu. Seccions, preus i servei de lloguer de plantes.
Nerine Floristes
Pàgina vlog de l'empresa Nerine. Des de 1986, empresa gironina de tipo familiar, dedicada a l'art floral. Especialitzats en decoració d'interiors; Hotels, sales i esglésies. Agraïr-los la confiança dipositada en nosaltres durant més de vint-i-cinc anys.
Olivia Flors
Floristeria, art floral, decoració. Web d'Oliviaflors, espai en el qual oferim els rams i serveis. Empresa de decoració i art floral situada a l'Ametlla del Vallés que neixia l'any 1996 fundada per Olivia Bedmar, propietaria, i pel seu nebot Albert Calbó.
Pasanau Flors
Pasanau Flors, una floristeria familiar ubicada al barri de l’Eixample de Barcelona, amb 39 anys d’experiència. Treballem per innovar-nos en nous conceptes i dissenys en el camp de les flors. Prioritza un servei acurat, familiar i adaptat al client.
Petit Jardí 1984
Som una empresa familiar que des del 1959 ens hem dedicat al mon de la jardineria i l’art floral ,fa ja 40 anys, una amplia oferta, moderna i innovadora i un amplíssim ventall de preus d’acord a les vostres necessitats amb un segell de personalització.
Pinkflor. Laboratori de creació floral
Plataforma de recerca artística i de tècniques en l’art floral. Pinkflor, laboratori de creació floral, neix a iniciativa de professors de l’Escola d’Art Floral de Catalunya. L’art floral disciplina artística integrada en el disseny i constant evolució.
Pitiminí Floristeria
Pitiminí Floristeria i Jardineria situada a Corbera de Llobregat (Baix Llobregat). Floristeria, jardineria, arranjaments florals, noces, La seva pàgina inclou un mostrari fotogràfic d’alguns dels treballs ja realitzats. Pitimini Floristeria a Corbera.
Planters Casas
Web del Viver de plantes Planters Casas. Viver de plantes hortícoles i ornamentals a Palafolls, Malgrat de Mar. Dades de l’empresa, recursos tecnològics, catàleg, empelt, hidroponia, situació i contacte.
Plantes i Flors Bada
Plantes i Flors Bada és una empresa dedicada a la jardineria i floristeria a Badalona des de fa més de 100 anys. Aquest negoci familiar data del 1905 i continua oferint un servei proper, professional i de qualitat en projectes de jardineria i floristeria.
Reigmat - Venda de Flor i Verds
Cultiu i comerç de flor natural, verds, ornamentals i altres complements, amb un segell de distinció. Tenim una producció pròpia de flors entre la qual podem destacar la flor de temporada. Magatzem a Vilassar de Mar i Mercat de la Flor Mercabarna.
Ricardo Font Floristes
A Ricardo Font Floristes, som especialistes en decoracio floral, plantes d'interior i exterior, les flors i plantes artificials i seques, corones i centres mortuoris, etc... i, a mes, rams de nuvia, guarniments d'església i casaments per restaurants.
Romy Disseny Floral
Un concepte d'entendre les flors: Disseny fresc i distingit que fusiona bellesa natural i elements decoratius que les envolta. Dissenys florals personalitzats i adaptats. Casaments, naixements, celebracions especials, festes privades, o per casa seva…
Rosa Mª Segura Floristeria
Les millors flors i plantes del mercat. Especialistes en Orquídeas tots tipus. Centres i rams de flors des de l'estil més silvestre fins el més modern. Tot per casaments: Rams de flors, música, cotxes, centres de taula, flors per casa, flors solapa, ...
Rosell Vega
Rosell-Vega Horticultors, productors des de El Masnou (Maresme), d’una àmplia gama de plantes ornamentals i. també una extensa producció -sota llicència- dels rosers-mini Forever®. L’empresa, productes, distribució, ofertes disponibles i noticies.
Roses per Sant Jordi
A Roses Sant Jordi pot comprar les seves roses. Som majoristes i distribuïdors de roses per San Jordi. També venda de flors. Enviaments a tota Catalunya amb el nostre transport a domicili. Pot generar el seu pressupost simulant la compra.
Sa Floristeria
Després de 15 anys d'experiència i d'haver-nos format a l'Escola d'Art Floral, oferim arranjaments florals exclusius i bellíssimes decoracions a preus competitius a Santanyí (Mallorca). Ens complau la qualitat dels serveis de floristeria personalitzats.
Sant Jordi Flors i Violes
Fusió inèdita de música, gastronomia i enologia. Palafrugell acull al bon temps la festa de la primavera, amb circuit de patis que són els escenaris de creacions i decoracions artístiques, concerts i degustacions gastronòmiques amb flors i herbes.
Sasa Art Floral
Informació explícita d’un món artístic un xic desconegut, el de l’art floral. Descobriu i gaudiu amb propostes artístiques, ideades en funció de les necessitats particulars de cadascú. Entenem l’art com una eina que és creada per a transmetre emocions.
Sibilla, Flors i Plantes
Pàgina de Sibilla, Flors i Plantes, establiments de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). És una empresa familiar que té els seus origens a l’any 1966. Informació general dels serveis, productes, treballs i accés a la botiga online.
Solorosas.es
Solorosas.es és una botiga virtual per a comprar-hi flors, especialment roses per Internet i roses per Sant Jordi. Flors d’aniversari, flors a domicili, tipus de flors i roses, flors nadal, ram de roses, ram de flors, arranjaments florals, etc.
Taller de Flor
Oferim una gran varietat de productes, des d’un petit ram de flors fins grans decoracions. Vine i explica’ns el què vols, farem el que estigui a les nostres mans per fer-ho realitat. Treballem amb les últimes novetats del mercat adaptem-les a cada cas.
Temps de Flors
Temps de Flors és una floristeria de Matadepera dedicada als esdeveniments, decoració d’espais i decoració floral pediòdica. Horari: De 9.30 a 13.30 i de 17 a 20. Dilluns tancat. Dissabtes: De 10 a 13.30. Horari diumenges i festius: De 10 a 13.30.
The Must Bcn. Art Floral & Decoració
Art Floral & Decoració. A The Must Bcn oferim art floral I decoració abastant 100% de les necessitats, art floral-decoració, decoració d'interiors i exteriors. Casaments, tocats, bouquets, detalls florals per a naixements, art funerari, flors, plantes, …
toc de flor
Espai web oficial de l’empresa toc de flor, la teva botiga de flors a la ciutat de Girona. Inclou les dades bàsiques de contacte amb aquesta floristeria gironina. El servei de la seva pàgina web es troba encara en un procés de construcció.
Un Toc
A Un Toc oferim una selecció d'articles per a la llar de primeres marques , pràctics i originals, tant per casa vostra com per a regalar . També us podem assessorar en decoració i fer-vos una composició de flors artificials pensat pel lloc on ha d'anar.
Verd és Vida - Floristeria, regals i jardins
Verd és Vida. Floristeria, plantes, regals i jardins. Centre de jardineria des de fa 20 anys i floristeria en la que trobar-hi el detall en flor natural que necessites. Som un equip professional al que ens agrada molt la feina i que intentem transmetre-ho
Vic Floreix
Vic Floreix del 7 a 28 d'abril. Activitat temàtica dirigida a comerciants i veïns de la ciutat. Aquests dies s’organitza un concurs d’aparadors amb unes bases i protocols a seguir però que la temàtica serà la flor (natural, artificial, papiroflèxia, ...).
Viles Florides.cat
Viles Florides e´s una proposta de la CHOC (Confederacio´ d’Horticultura Ornamental de Catalunya) que distingeix iniciatives de l’a`mbit pu´blic i privat on la flor i planta ornamental so´n protagonistes. Un estímul per a la transformació de Catalunya.
Viver Garden Serra
Vives Serra ofereix una sèrie de serveis per fer la seva estada en el viver més agradable: aparcament, repartiment a domicili, decoració d'esdeveniments, distribuïdors d'Interflora, viver a Manresa, piscines ecològiques serveis i productes,

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT