FORMACIOADULTS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Acadèmia Comellas Cluet
Portem 60 anys fem classes d'idiomes per a adults i per a nens; presencials, semipresencials. També classes d'informàtica, preparació per oposicions, repàs des de primària fins a batxillerat, i fem formació contínua de 22 sectors diferents.
Accés Centre Acadèmic
Pàgina d'Accés Centre Acadèmic, centre d'estudis privat a Girona capital. Estudis de selectivitat, proves d'accés, classes de reforç, formació contínua, oposicions, dibuix, idiomes, casals i altres estudis a consultar.
AFA Bon Pastor
Centre públic de formació d'adults, Aula de Formació de Persones Adultes Bon Pastor (AFA), barri del districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. Només conté les dades de contacte postal. La resta de la pàgina està en procés de construcció.
AFA Estalella i Graells
Espai de l’AFA Estalella i Graells. Es tracta d’un centre formació de persones adultes de Vilafranca del Penedès. La web inclou només les dades de contacte postal i electrònic. La seva pàgina oficial “http://cfadults.sytes.net/” ja no és operativa.
AFA La Seu d'Urgell
Portal de l'Aula de Formació d’Adults de La Seu d'Urgell. L'Aula de Formació de persones Adultes de La Seu d'Urgell és un centre públic, depenent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Departaments i serveis.
AFA Les Corts
L’escola d’adults Les Corts (AFA Les Corts) és una escola pública i pertany a la xarxa de centres públics del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. S’ubica al Centre Cultural Les Corts, en locals que són de l’Ajuntament de Barcelona.
AFA Lloreda
Prova per a l'obtenció del graduat en educació secundària obligatòria per a persones de més de 18 anys. Inscripció: del 10 al 17 d'octubre de 2012. Publicació de les llistes provisionals de persones admeses i excloses: 24 d'octubre de 2012.
AFA Morera-Pomar
Pàgina oficial de l’Aula de Formació d'adults Morera-Pomar, barris de la ciutat de Badalona (Barcelonès). Som una escola d'adults pública que funciona des del any 1980. Estem situats a Badalona, al barri de La Morera, tocant al barri de Pomar.
AFA Pere Calders
Web de l’Aula de Formació de Persones Adultes Pere Calders, centre públic del barri de Sant Antoni, a l’Eixample de Barcelona. Formació d'adults i educació permanent. Secretaria, calendari lectiu, anuncis, professorat, àlbums, i enllaços.
AFA Pla de Besòs
L’Escola d’Adults Pla de Besòs es troba ubicada al marge esquerre del riu Besòs, a la població de Sant Adrià de Besòs, concretament al barri de Sant Joan Baptista. Es fonamenta en una oferta educativa que es desenvolupa a partir d’uns principis.
AFOPA, Agrupació de Formació Permanent d'Aules per a la Gent Gran de Catalunya
Creada al 1982, té la seu a Barcelona. Ha creat 36 Aules en tot el territori català i continúa la tasca. Està integrada a l'AIUTA (Fed. Internacional), que ha realitat 1800 Aules i Universitats per a la Gent Gran a tot el món. Delegacions catalanes.
Alins Centre de Formació
Alins Centre som una empresa de formació i inserció laboral, principalment als sectors del comerç i tèxtil. Hem realitzat formació amb diversos col·lectius: persones aturades, treballadors d’empreses, persones amb especials dificultats d’integració
Associació Aula d'Extensió Universitària de Barberà del Vallès
Web de L'Aula Universitària per gent gran de Barberà del Vallès. El nostre desitg...que totes les persones grans de Barberà del Vallès s'apropin a la cultura d'una manera fàcil i amena. El mitjà per aconseguir-ho són les conferències que organitza l'Aula.
Associació Creixent Associació de Formació Permanent d'Adults
L'Associació de Formació Permanent d'Adults Creixent neix l'any 1989 amb la finalitat de donar resposta de caràcter formatiu i sociocultural a la població de Premià de Mar i rodalies. L’associació la integren persones adultes, dones i homes.
Aula d’Extensió Universitària Gent Gran Centelles
L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Centelles és una associació amb personalitat jurídica pròpia, en règim d'autonomia, adscrita a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i adherida a AFOPA. Va començar l’any 2009.
Aula de Formació d’Adults El Clot
Centre públic, gratuït, plural i laic. Va començar al 1976, quan un grup de persones va decidir que el barri necessitava un centre per adults. En aquell temps, una part important de la població treballadora, no havia pogut fer l'ensenyament elemental.
Aula de Formació d'Adults Miquel Martí i Pol de Vic
Aula de formació d'Adults de la ciutat de Vic. El centre compta amb el suport del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Activitats del curs, cursos informació i aula virtual.
Aula de Formació de Persones Adultes Ciutat Meridiana
L'AFA Ciutat Meridiana neix l'any 1978, després d'un periode de lluita i reivindicacions, perquè no hi havia prou escoles al barri. En aquesta lluita hi va participar molta gent del barri, com algunes persones que avui dia són a l'escola i d'altres…
Aula de Formació de Persones Adultes La Selva
Més de 25 anys cobrint una demanda social de formació permanent pel municipi de Santa Coloma de Farners i la seva comarca. S'ha produït una modificació de l'estructura del centre i d'oferta educativa, amb ampliacions de professorat i d’ensenyaments.
Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran del Garraf
Associació de gent gran, dedicada a l'expansió de la cultura. Estem agrupats a AFOPA Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya. Les nostres activitats culturals es realitzen en temporada lectiva, o sigui, els mesos d'octubre a juny.
Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran del Garraf
Associació de gent gran, dedicada a l'expansió de la cultura. Estem agrupats a AFOPA Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya. Les nostres activitats culturals es realitzen en temporada lectiva, o sigui, els mesos d'octubre a juny.
Aula d'Extensió Universitària de Solsona
Pàgina de l’Aula per a la gent gran de Solsona, adscrita a l'Universitat Pompeu Fabra. Dirigida a les persones majors d’edat que tinguin el desig de continuar el seus aprenentatges. El seu objectiu és la formació permanent dels seus socis.
Aula d'Extensió Universitària per a Gent Gran de Castellar del Vallès
Associació sòcio-cultural que l’objectiu de promocionar i difondre la cultura, universitària, entre la gent gran, amb conferències i activitats complementàries. És part de la Federació d'Aules de Catalunya que pertany a l’associació d'àmbit europeu.
Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Associació Aula d'Extensió Universitària. L’objectiu és estimular l'activitat mental de persones de més de 55 anys de Sant Cugat del Vallès i entorn i desenvolupar relacions entre persones amb eixos d'interès cultural similar. Activitats i notícies.
Aula Formació d'Adults Cervera
Formació instrumental: Alfabetització, neolectors, certificat. Preparació d'accés a cicles de grau mitjà i grau superior. Iniciació a la informàtica. Català i castellà per a immigrants. Català per a adults (diversos nivells). Mòduls d'anglès i francès.
Aula Lluch
Centre de Formació Ocupacional de la branca administrativa a Gavà. Estudis d'Ofimàtica, disseny assistit per ordinador, comptabilitat, idiomes, gestió laboral, tributació. subvencionats per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.
Aula Oberta
Web d l’Aula Oberta, escola de formació d’adults, situada a Tona (Osona). Formació bàsica i activitats complementàries: grups, tallers. Dades de la formació bàsica i els tallers.
Aula Tutor Barcelona
Web d’Aula Tutor, acadèmia a Barcelona. Centre de formació especialitzat en la preparació d’oposicions i cursos professio-nals. Oposicions estatals, autonòmiques, locals, Aena a Catalunya, cursos sanitaris, professionals i d’accés a la universitat.
Català Inicial amb PDI
Català Inicial amb PDI. Fetxers descarregables per Pisarra Digital Interactiva (PDI) pensats per ser utilitzats als cursos de Català Inicial (Acolliment Lingüístic) de les Escoles d'Adults. També hi ha enllaços a webs amb materials, cursos, vídeos, ...
CEED Centre Específic d’Educació a Distància de la Comunitat Valenciana
El CEED es el único centro público de la Comunidad Valenciana con una oferta completa de estudios para mayores de 18 años y con la posibilidad de cursarlos a distancia. Un centre públic de la Conselleria d'Educació. Ensenyament totalment gratuït.
CEIR-Arco Villarroel
Centre concertat de l’Eixample barceloní zona Sant Antoni. Formació professional grau mitjà: Cures auxiliars infermeria, farmàcia i parafarmàcia, carrosseria, electromecànica d’automòbils. Grau superior: Automoció, preparació proves. Formació d'adults.
Centre d’Estudis Xir
La millor formació privada i els millors tutors i amb seguiment personalitzat, amb un nombre d'alumnes molt redüit. Xir és la primera acadèmia de Rubí. Graduat escolar, curs pont de cfgs, informàtica, prep. selectivitat, reforç, universitat +25 i +45.
Centre de Formació d’Adults de Canovelles
Pàgina de l'Centre de Formació d’Adults de Canovelles. L’Escola d’Adults existeix a Canovelles des de l’any 1977. Durant un llarg període va estar ubicada en diferents locals del municipi. Nivells d’aprenentatge, horaris i informació.
Centre de Formació d’Adults La Creu de Barberà
El CFA La Creu de Barberà de Sabadell, centre públic del Departament d’Educació. Cursos per a ampliar els estudis i d’enriquir la formació. Si voleu millorar la formació cultural, el centre planifica l’itinerari educatiu que millor s’adeqüi a vosaltres.
Centre de Formació d’Adults Palau de Mar
Formació de persones adultes, centre públic d’ensenyament situat al recinte de l'Escola industrial, a la nova Esquerra de l'Eixample de Barcelona. Educació permanent i formació d'adults. Els alumnes aprenen mitjançant l’autoformació integrada.
Centre de Formació d’Adults Salvador Espriu
Pàgina del Centre de Formació d’Adults Salvador Espriu, escola de formació d'adults ubicada a la ciutat de Terrassa. Dades de l’escola, oferta, calendari i activitats. Alumnes admesos al procés d'inscripció i places vacants, del 4 al 7 de setembre.
Centre de Formació d'Adults Campus25
Centre d’ensenyament a Barcelona que ofereix un projecte educatiu especialitzat en la preparació de les proves d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys i a les proves d'accés als cicles formatius de grau superior.
Centre de Formació d'Adults Can Batlló
Web del Centre de Formació d'Adults Can Batlló. Centre de formació d'adults de la Diputació de Barcelona, està situat al Eixample i respón als canvis i contínua renovació i disseny de itineraris formatius. Oferta educativa.
Centre de Formació d'Adults de Can Rull de Sabadell
Escola d'adults de Sabadell, que ha complert el 20è aniversari. Els ensenyaments, altres informacions d'interès, els exàmens i criteris de correcció, filosofia, història contemporània. Activitats, situació i l'aniversari del centre.
Centre de Formació d'Adults Girona
Centre que porta més de 35 anys al servei de l'educació permanent. El Centre de Formació d’Adults de Girona (CFA Girona) és un centre públic del Departament d’Educació de la Generalitat que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona.
Centre de Formació d'Adults La Xarxa de Sitges
Formació reglada o no. Etapa instrumental (1r, 2n i 3r nivell), curs d'ampliació de coneixements bàsics, curs preparació proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà, graduat en educació secundària (IOC), entrenament de la memòria, TIC, català, ...
Centre de Formació d'Adults l'Alzina
Centre escola dedicada a la formació de persones adultes de Cerdanyola del Vallès. S'ofereixen els ensenyaments: Graduat d'educació secundària, grau mitjà, grau superior, informàtica, català, castellà inicial, anglès, i formació Instrumental.
Centre de Formació d'Adults Lloret de Mar
A la formació d'adults hi poden participar totes les persones majors de 18 anys, llevat dels que s'inscriguin per preparar-se per la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà, que com a mínim, han de tenir 16 anys en el moment de la inscripció.
Centre de Formació d'Adults Rius i Taulet
Blog de la revista del Centre de Formació d’Adults Rius i Taulet. Preten que sigui un espai de difusió a l’exterior de tot el que transcorre al centre durant el curs. Centre públic al Putxet i el Farró, districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.
Centre de Formació d'Adults Santa Eulàlia
El Centre de Formació d'Adults Santa Eulàlia és un centre públic dependent de la Generalitat de Catalunya, amb una finalitat educativa, formativa i cultural, adreçat als ciutadans i ciutadanes del barri de Santa Eulàlia.
Centre de Formació de Persones Adultes Arquitecte Jujol
El Centre de Formació de Persones Adultes Arquitecte Jujol és una escola pública del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ubicada a Sant Joan Despí (Baix Llobregat). Ofereix un ensenyament de qualitat i adaptat a cadascú.
Centre de Formació de Persones Adultes Canyelles
Centre públic de formació d'adults del barri de Canyelles (Barcelona). Anglès, català, competic, instrumental, formació per a la prova d’accés als cicles formatius de Grau Mitjà, formació per a la prova d’accés als cicles formatius de Grau Superior.
Centre de Formació de Persones Adultes Es Piteus
Ensenyaments inicials i bàsics. Tenen com a objectiu l’adquisició del grau de competència mínima en els àmbits de la llengua catalana, llengua castellana, una llengua estrangera i la informàtica, competències bàsiques en tecnologies de la informació.
Centre de Formació de Persones Adultes Francesc Layret
Web del Centre de Formació de Persones Adultes Francesc Layret (CFA), centre públic que pertany al Consorci per l’Educació de Barcelona. Està ubicat dins del Palau Alòs. Preparació proves i estudis, formació d'adults en educació permanent.
Centre de Formació de Persones Adultes Freire
Centre d'Autoformació Freire Educació permanent d'adults, Cicle de Formació Instrumental, graduat en educació secundària obligatòria, preparació per a les proves d’accés cicles formatius de grau mitjà i de grau superior. Accés Universitat per adults.
Centre de Formació de Persones Adultes Garrosa
Des del CFA Garrosa l'objectiu és donar el ventall el més ampli possible tant en quant a oferta com a horaris per poder donar resposta a la demanda de formació que rebem. Universitat per més grans de 25 anys, cicles formatius de grau mitjà i superior.
Centre de Formació de Persones Adultes Llevant
Estam a tota la comarca del Llevant de Mallorca: Manacor, Felanitx, Artà, Son Servera, Capdepera i Sant Llorenç. Associació d'alumnes, oferta d'oci i novetats. Finançat per la Conselleria d'educació i cultura del Govern Balear.
Centre de Formació de Persones Adultes Manuel Sacristan
Centre de formació de persones adultes públic a Ciutat Vella. Té l’objectiu de defensar el dret de les treballadores i treballadors a l'educació. Defensem un model d'educació de persones adultes gratuït, igualitari, democràtic, laic, català i de qualitat.
Centre de Formació de Persones Adultes Pegaso
Centre públic de Formació Permanent d’Adults al servei de l’educació, que s’inicia el curs 1977-78, a partir de reivindicacions que les associacions de veïns feien per aconseguir centres d’adults per a la gent que no havia tingut accés a l’escola.
Centre de Formació de Persones Adultes Sant Ramon
Centre de Formació d’Adults a L’Hospitalet de Llobegat. Etapa Instrumental (3 nivells), accés Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), accés Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM), graduat escolar a distància, català, anglès, castellà, informàtica, …
Centre de Formació de Persones Adultes Trinitat Vella
L'Escola d'Adults a la Trinitat Vella sorgeix de la necessitat del barri dels recursos per millorar el nivell cultural i formatiu de les persones que hi viuen. Va començar amb el treball voluntari de mestres i veïns/es fins que va rebre reconeixement.
Centre de Formació del Taxi
Foment de la professió i del sector del taxi. Fomenta la investigació, el desenvolupament i la promoció de les actuacions tendents a la millora de la salut i la seguretat en el sector en el taxi en particular. Preparació per als professionals del sector.
Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny Escola d'Adults
Va iniciar l’activitat l'any 1988. De titularitat municipal autoritzat pel Departament d'Educació de la Generalitat, acull sobretot gent del poble però també de la rodalia. Formació bàsica, formació per al món del treball i formació cultural i de lleure.
Centre de Formació Permanent d’Osona Sud
Pàgina web del centre de formació permanent Osona Sud. Informació dels cursos i novetats dels centres a la comarca d'Osona. El centre imparteix la formació des de diferents espais a Balenyà, Centelles i Tona.
Centre de Formació Permanent Tres Roques
Equipament municipal que des de l'any 2009 ofereix activitats de formació per ampliar i actualitzar els coneixements de persones de totes les edats. Cursos, tallers, seminaris, jornades i postgraus orientats a satisfer les necessitats de desenvolupament.
Centre d'Estudis Catalunya
Centre d’ensenyament ubicat al centre de Barcelona. Accés a la universitat per a més de 25 anys, certificats, cicles formatius i formació a distància. Entitat reconeguda pel Departament de Sanitat i Seguretat Social en formació a distància.
Centre d'Estudis Esther Reverter
Des del 1991, Esther Reverter dóna suport i formació als estudiants gironins i pobles de l’entorn, que confien en el centre en la seva etapa escolar o universitària. L'alumne s'adreça a l'acadèmia per tenir infomació, se li fa una valoració prèvia.
Centre Formació Persones Adultes Antiga Panderola Vila-real
L'Escola de Persones Adultes de Vila-real és un centre públic depenent de la Conselleria de Cultura i Educació de la Generalitat Valenciana. Explicació del qué és pot fer a l'escola. Pot accedir qualsevol persona major de 16 anys.
Centre Municipal de Formació de Persones Adultes "Paz Mínguez"
Pàgina web del CMFPA "Paz Mínguez" de Castelló de l Ribera (Ribera Alta). Les aules van estar ubicades en diferents edificis públics, fins que van fent-les de manera ja continua en el C.P. Severí Torres. Oferta formativa i informació del centre.
Centre Públic de Formació d’Adults del Fondo
Centre públic de formació permanent per a persones adultes del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Centre dedicat a l'ensenyament de persones adultes amb la finalitat de donar un servei públic, gratuït i de qualitat. Estudis.
Centre Públic de Formació de Persones Adultes
Pàgina del Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Mislata, a l’Horta Oest (València). Organització, agenda, novetats, departaments, tutories, professorat, cicles, l’associació, horari, tauler d’anuncis i enllaços educatius.
Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Llíria
Escola d'Adults Llíria. El Centrr de Formació de persones adultes de Lliria ofereix tant formació reglada per a persones adultes com tallers de formació continua. Horari del centre: de 10 a 12 i de 18 a 20h, i de dilluns a divendres. Oferta formativa.
Centre Valencià d'Educació d'Adults a Distància (CEVEAD)
Centre formatiu d'adults de la Generalitat Valenciana. Ofertes d'estudis, centres col·laboradors, entitats vinculades, acció tutorial, materials didàctics. Aquesta pàgina i les altres pàgines al voltant del CEVEAD encara són en fase de construcció.
CEPA Alcúdia
Espai del Centre d’Educació de Persones Adultes d’Alcúdia, a l’Illa de Mallorca. Blog amb horaris, calendaris, impresos, organigrama, departaments, recursos homans, proves lliures, nosmativa, enllaços, altres CEPAs i àrea privada.
CEPA Calvià
Centre d'educació per a adults fruit d'un conveni entre la Conselleria d'Educació i el Ajuntament de Calvià. Oferta formativa molt àmplia, des d'alfabetització fins a cicles formatius, preparació per proves d'accés a la Universitat, cursos d'idiomes, etc.
CEPA Camp Rodó
El Centre d'Educació de Persones Adultes de Camp Rodó és de titularitat pública: de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern Balear situats a Palma i a Sóller (Illes Balears). L’objectiu: facilitar l'adquisició d'una formació bàsica als adults.
CEPA Es Raiguer
Centre d'Educació de Persones Adultes de la Mancomunitat des Raiguer (Mallorca - Illes Balears). Escoles al Antiga Escola Graduada de Binissalem i l’IES Marratxí a Marratxí. Municipis que conformen la nostra mancomunitat.
CEPA Francesc de Borja Moll
Espai del Centre d’Educació de Persones Adultes Francesc de Borja Moll d’Inca, a l’Illa de Mallorca. Horaris, calendaris, impresos, organigrama, departaments, aules adscrites, proves lliures, normativa, enllaços, altres CEPAs i actualitat.
CEPA Joan Mir i Mir
Espai del Centre d’Educació de Persones Adultes Joan Mir i Mir amb centres a Maó, Alaior, Es Castell, i Sant Lluís a l’Illa de Menorca. Horaris, calendaris, el centre, departaments, aules adscrites, proves lliures, normativa, enllaços i actualitat.
CEPA La Balanguera
Centre d'Educació de Persones Adultes de Ciutat de Palma. és un centre de titularitat pública de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern Balear. El CEPA La Balanguera està situat al carrer Ramiro de Maeztu, 2, de Palma (Mallorca).
CEPA Llevant
Web del CEPA Llevant. L'Escola de Formació d'Adults de Manacor és un centre públic depenent de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats de les Illes Balears i de l'Ajuntament de Manacor. Presentació del centre, agenda, notícies, i documentació.
CEPA Mancomunitat del Pla
Espai del Centre d’Educació de Persones Adultes Mancomunitat del Pla de Vilafranca de Bonany, a Mallorca. Horaris, calendaris, accés universitat, organigrama, cursos de català, oferta educativa, tallers d’oci, enllaços, i actualitat.
CEPA Pitiüses - Escola d'adults d'Eivissa i Formentera
Seus a Eivissa, al IES Xarc de Santa Eulàlia i a Sant Sant Francesc de Formentera. Notícies, a on pots estudiar a Eivissa, horaris a Santa Eulària, horaris a Formentera. Accés a UIB, accés a CFGS, ESO per a adults (ESPA), ensenyaments inicials, …
CEPA Sa Pobla
Espai del Centre d’Educació de Persones Adultes de Sa Pobla, a l’Illa de Mallorca. Horaris, calendaris, impresos, organigrama, departaments, aules adscrites, proves lliures, normativa, enllaços, altres CEPAs i actualitat.
CEPA s'Arenal
Espai del Centre d’Educació de Persones Adultes s'Arenal de Llucmajor, a l’Illa de Mallorca. Horaris, qui som i que feim, tauler d’anuncis i suport. El centre inicià l’activitat el curs 1989-90. Abasta el municipi de Llucmajor i la Platja de Palma.
CEPA Son Canals
Espai del Centre d’Educació de Persones Adultes Son Canals de Ciutat de Palma, a l’Illa de Mallorca. Horaris, alumnes, professors, organigrama, estudis, proves, normativa, enllaços, galeria de fotos, sevretaria i actualitat.
CEPA Sud
Al centre de formació d’adults de Campos i Felanitx (Mallorca), tendreu l’oportunitat de progressar en la formació personal, cívica i social i millorar els recursos per obrir-vos portes per competir en el món laboral o per continuar estudis posteriors.
Cetuc - Centre d’Estudis Tècnics Universitaris del Clot
Cetuc és un centre privat de formació d’adults situat al districte 22@ Barcelona i forma part del col·lectiu 22@ Network amb altres institucions educatives de gran prestigi com la UOC, la UPF, la fundació UPC, IL3-UB i Barcelona Activa. Estudis.
CFA Àgora Salou
Centre de Formació de persones Adultes Àgora. El de Salou és un centre municipal, d’educació permanent de persones adultes. L’objectiu ès facilitar l’accés a la formació a les persones que ho desitgin i promoure l’aprenentatge al llarg de la vida.
CFA Anna Murià
Escola de Formació d'adults de Terrassa. Aqui hi anirá informació sobre l'escola CFA Anna Murià. Informació de les activitats del centre, cursos, asignatures, informació de les matricules, al principi del any escolar, el centre i etapes educatives.
CFA Bellavista
Centre de formació d'adults de Les Franqueses del Vallès, depenent del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. GES, CFGS, aprendre a llegir, escriure, anglès, català, castellà, informàtica, Aula Virtual, Graduat en ESO a distància, …
CFA Edelia Hernández
El centre de formació de persones adultes Edelia Hernández. Va iniciar la seva activitat al voltant dels anys setanta i va néixer com a institució (avaluació contínua) al curs 1976/77 (segons arxius), ubicat a les aules del CEIP Àngela Roca de Viladecans.
CFA El Vendrell
GES a distància (IOC). El CFA El Vendrell és un centre de suport de l'IOC (Institut Obert de Catalunya) que permet seguir a distància els estudis per a l'obtenció del GES. Calendari curs, trobar-nos, contacte, GES presencial, llista d'admesos i exclosos.
CFA Eugeni d'Ors
Centre de Formació de Persones Adultes Eugeni d'Ors a L'Hospitalet. L’escola està situada al barri de Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat i recull moltes de les necessitats formatives i culturals de la població adulta de la vila. Nivells instrumentals.
CFA Gran Sol
L’escola d’adults Gran Sol va ser creada l’any 1979, al barrí de Llefià de Badalona, fruit de les demandes per tenir escola d’adults que oferís formació permanent i qualitat a les persones que per diferents motius no havien acabat la seva escolarització.
CFA Jacint Verdaguer. Barcelona
Espai Web de l'escola de "la model": CFA Jacint Verdaguer de Barcelona. Estem començant, per això el contingut de la web s’anirà ampliant. Desitgem que us agradi i que gaudiu veient treballs dels nostres alumnes, la nostra escola, notícies…
CFA Jaume Tuset - Escola d'Adults
El Centre de Formació de Persones Adultes públic i amb matrícula gratuïta que ofereix un ventall molt ampli d’activitats formatives a la població de Ripollet en coordinació amb l’Associació Cultural i d’EA Jaume Tuset. El centre es va crear l’any 1978.
CFA Josepa Massanés i Dalmau
Web del Centre de Formació de persones Adultes Josepa Massanés i Dalmau de la ciutat de Tarragona. Dades generals del centre: Anglès, català i castellà, CFGM, CFGS, formació instrumental, GESO, informàtica i tallers. Horari d'atenció al públic.
CFA La Garrotxa
Espai web del Centre de Formació d’Adults La Garrotxa. L’Escola d'adults funciona de dilluns a divendres, i de 16 a 19:30 hores. Inicials informàtica, GES, grau superior, anglès, francès, CAM, preincripcions i matrícula 2016- 2017 i bblioteca.
CFA Les Bernardes - Escola d'Adults de Salt
El Centre de Formació d’Adults Les Bernardes de Salt és un centre públic de formació de persones adultes dependent del Departament d’Educació. Disposa d’un equipament material i didàctic idoni i d’un equip de mestres amb experiència.
CFA Lluís Castells Sant Boi
Centre de formació de persones adultes de Sant Boi. Oferta formativa: Ensenyaments bàsics, competències per a la societat de la informació, cicle de formació instrumental, graduat en educació secundària GES, accès a cicles formatius i a la universitat.
CFA Manuel Fernández
El Centre de Formació d’Adults Manuel Fernández és un centre públic, on s’aten a joves majors de 18 anys i persones adultes: Que necessiten adquirir coneixement bàsic de les llengües catalana i castellana per a arrelar-se socialment i laboral.
CFA Mas Pellicer
Pàgina d'inici, Moodle del centre, atenció al públic i contacte, calendari escolar, oferta formativa, proves ACTIC 30 anys, pàgines de llengua, programa de lectura. Atenció al públic i contacte: dimarts i dijous de 9h matí a 2 h del migdia i de 17 a 18 h.
CFA Mollet
Pàgina web oficial del Centre de Formació d'Adults de Mollet i de l’Associació d'alumnes i exalumnes del Centre de Formació d'Adults de Mollet del Vallès. Inclou informació, preinscripció i matrícula, oferta formativa, Moodle i blocs, i dades de contacte.
CFA Pau Casals - Centre de Formació d'Adults de Rubí
Pàgina de l’Escola d'Adults de Rubí (Vallès Occidental). Ensenyaments: instrumentals, GES, Proves d'Accés als Cicles Formatius Mitjà i Superior, per a majors de 25 anys, informàtica, anglès, llengües catalana i espanyola...
CFA Rafael Farré
Disposa d'oferta formativa amb tots els nivells d'ensenyament reglat, aula d'autoformació, informàtica i l'atenció a un grup d'educació especial. L'horari del centre està distribuït en diferents grups de tarda-nit. L'horari lectiu de16 a 21 hores.
CFA Sanfeliu
Centre de Formació de Persones Adultes Sanfeliu a L'Hospitalet. Nivells bàsics, ortografia catalana, gestió, preparació proves, cursos d’iniciació de català, anglès i castellà, ortografia castellana, taller de teatre, informàtica, consum, professorat, …
CFA Sants-Sant Raimon de Penyafort
Web del Centre de Formació de Persones Adultes Sants-Sant Raimon de Penyafort. Està a la zona coneguda com La Marina-Zona Franca, que la formen els barris de La Marina del Port i La Marina del Prat Vermell. Escola pública, al servei dels adults.
CFA Tarragona
Centre col·laborador per a l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC). Per a Sant Jordi, volem organitzar una exposició de joguines antigues al centre. Joguines dels nens i les nenes de generacions passades.
CFA Vallès
Centre de Formació d'Adults a Granollers. Estudis que ofereix: Graduat ensenyament secundari, proves cicles formatius de grau mitjà i grau superior, iniciació informàtica, anglès bàsic, iniciació al castellà, castellà per a estrangers i instrumentals.
CFPA Picassent
Pàgina del Centre de Formació de Persones Adultes de Picassent, a l’Horta Sud (València). Organització, enllaços, agenda, novetats, departaments, tutories, professorat, cicles educatius, l’associació, situació, horaris i novetats.
CFPA Quart de Poblet - Barri del Crist
L'Escola d’adults de Quart de Poblet - Barri del Crist té com a objectiu treballar per afavorir l’educació integral de les persones adultes. Poden matricular-se tots els que hagen fet els 18 anys abans del 31 de desembre del 2006. Barri del Crist.
CFPA Sant Carles d’Ontinyent
El CFPA Sant Carles és un centre públic d’ensenyament, depenent de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, situat a Ontinyent. Programes d’ensenyament, organització, dotació, etc. L’Escola d’Adults d’Ontinyent té més de 30 anys.
CMFPA Yátova
Pàgina del Centre municipal de formació de persones adultes de Iàtova, a la comarca de La Foia de Bunyol. Matrícules, tallers, cursos, i exàmens. Tot i que el contingut és bàsicament en castellà, hi ha alguns comentaris en català.
CPFPA Enric Valor
El CPFPA Enric Valor d'Alaquàs és un centre públic d'educació de persones adultes d'Alaquàs, depenent de la Conselleria d'Edu-cació de la Comunitat Valenciana. Proves d'accés a la universitat +25/+45. Valencià. Hem canviat la nostra página web.
EducaValkys - Recursos de Formació d'Adults
Web dedicada a la formació d'adults, amb recursos ordenats per ensenyaments i nivells. Informàtica i d’altres temes. La veritable formació d'Adults és la que arriba a tothom... a qualsevol lloc... i, a qualsevol moment.
EPA Centelles
Pàgina de l’’Escola de Persones Adultes de Centelles, ala comarca de l'Osona. Casa de Cultura de Centelles. Formació bàsica, informàtica, activitats complementàries, grups, tallers en desenvolupament, etc.
EPA Historiador Viciana
Centre públic de formació de persones adultes a Borriana (Plana Baixa). Informació general del centre, matrícula, programa educatiu, calendari, horaris i les activitats que es realitzen. Iniciació a Linux, nivell d'usuari.
Escola d’Adults de Rubí
El Centre de Formació de Persones Adultes Pau Casals, conegut com Escola d'Adults de Rubí és públic (gratuït) i forma part del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Dilluns a divendres: de 10 a 12 h (graduat); de 16 a 21 h (altres).
Escola d’Adults de Singuerlín
CFA Singuerlín de Sta Coloma de Gramenet és un centre públic d’educació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és desenvolupar la persona, millorar la formació, potenciar capacitats i ampliar les relacions.
Escola d'Adults - Espai actiu
Web de l'Escola d'Adults d'Arbúcies - Espai Actiu, la Selva. Vol donar resposta a les necessitats culturals i educatives d'aquesta vila. Ja està a punt la nova oferta formativa per aquest nou curs que podeu consultar als enllaços d’aquesta pàgina web.
Escola d'Adults de Ferreries
Pàgina web de l'Escola d'adults de Ciutadella que agrupa els centres d’adults de Menorca. Aquesta pàgina té la voluntat de posar a l'abast de tothom la informació que les escoles d'adults de Ciutadella, Ferreries, Mercadal i Es Migjorn generen.
Escola d'Adults de Mercadal
Pàgina web de l'Escola d'adults de Ciutadella que agrupa els centres d’adults de Menorca. Aquesta pàgina té la voluntat de posar a l'abast de tothom la informació que les escoles d'adults de Ciutadella, Ferreries, Mercadal i Es Migjorn generen.
Escola d'Adults de Sant Hilari
Espai informatiu de l’Escola d'Adults de Sant Hilari Sacalm, la Selva. Inclou informació dels cursos i dels ensenyaments municipals que s’hi poden cursar. Si tens algun dubte, vine i t'informarem! Ensenyaments municipals de música.
Escola d'Adults des Migjorn Gran
Pàgina web de l'Escola d'adults de Ciutadella que agrupa els centres d’adults de Menorca. Aquesta pàgina té la voluntat de posar a l'abast de tothom la informació que les escoles d'adults de Ciutadella, Ferreries, Mercadal i Es Migjorn generen.
Escola d'Adults d'Olot
El centre de Formació d'Adults La Garrotxa és un centre públic depenent del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot. El curs 1982-83 va crear una Aula de Formació d'Adults.
Escola d'Adults Marta Mata (IMFE)
Web Escola d'Adults Marta Mata, Reus. Ensenyaments. Inciació a la informàtica. Cicle Instrumental. Graduat en educació secundària. Accés a cicles formatius de grau mitjà. Accés a cicles formatius de grau superior. Accés a la Universitat +25 +45.
Escola d'Adults Municipal Santa Coloma de Farners
Centre d’adults amb 620 alumnes. Educació permanent, curs de català oral, català (escrit-alfabetització), accés a la Universitat, llengua anglesa (nivell mitjà i avançat), llengua francesa (nivell inicial i mitjà), informàtica (nivells diversos), ...
Escola d'Adults Rosa dels Vents de Cambrils
Ed'A de Cambrils. L’educació de persones adultes té la finalitat d’oferir a persones més grans de divuit anys la possibilitat d’adquirir, actualitzar, completar o ampliar els coneixements i aptituds per el seu desenvolupament personal i professional.
Escola d'Adults Teresa Mañé
L’escola, l’història, la nostra feina i les possibilitats que tens de beneficiar-te de la nostra oferta. Formació instrumental: alfabetització / neolectors. Formació bàsica: Graduat en Educació Secundària. Preparació de proves d’accés als Cicles Formatius
Escola d'Adults/es Martinet de Nit
Aula de Formació de Persones Adultes Martinet de Nit de Barcelona. El Martinet de Nit és un ocell que abans vivia a la desembocadura del riu Besòs. Podeu veure les fotos de l'escola. Consulta revista Barcelona, sobre educació d’adults.
Escola de Persones Adultes de Ciutadella
Pàgina web de l'Escola d'adults de Ciutadella que agrupa els centres d’adults de Menorca. Aquesta pàgina té la voluntat de posar a l'abast de tothom la informació que les escoles d'adults de Ciutadella, Ferreries, Mercadal i Es Migjorn generen.
Escola de Persones Adultes La Verneda - Sant Martí
La tasca i els resultats de l'Escola i les seves associacions Àgora i Heura estàn ja tenint un important reconeixement internacional i estem influint en investigacions i el pensament universitari que defineixen i teoritzen sobre práctiques educatives.
Escola Els Tarongers
Pàgina web de l’Escola Els Tarongers, centre de formació d’adults de la ciutat de Mataró. Oferta formativa, formació instrumental nivells I, II, III, català inicial i bàsic, castellà inicial, graduat en educació secundària, anglès, informàtica, …
Escola Municipal d'Adults “8 de març”
Informació de l’Escola Municipal d'Adults “8 de març” de l’ Ajuntament de Bellreguard (La Safor). A l’escola s’hi pot, des de aprendre a llegir i escriure, fins al diferents no reglats, amb certificat d’assistència. L’edat mínima és de 18 anys.
Escola Municipal La Llar
És un centre integral d'educació d'adults de Terrassa, que dóna resposta a les inquietuds i necessitats formatives dels majors de 16 anys. L'Escola ha adaptat els seus programes al llarg dels anys i actualment ofereix formació en tres vessants.
Federació d’Associacions Culturals i Educatives de Persones Adultes
Web de l’entitat. Realitza la jornada de formació “Alfabetització en Català” dirigida a persones col·laboradores, formadores i voluntàries d’entitats, associacions i escoles d’educació de persones adultes. Materials per a l’alfabetització en català.
Formació de Persones Adultes
Formació de persones adultes: noves perspectives, materials i recursos per a l’educació i la formació d’adults. Una visió àmplia, moderna i actual sobre formació permanent. Reflexions sobre les coses i ajudar per viure-les millor.
FPA Cullera
Centre Públic Municipal de Formació de Persones Adultes de Cullera. Va ser l'any 1983, quan es legislà la creació de la xarxa de Centres Públics d'EPA i els Centres Municipals que s'anomenaren EPA. Actualment té més de 550 alumnes.
FPA Xirivella
Pàgina del Centre de Formació Professional per a Adults Enric Valor de Xirivella (L’Horta Oest). Pots descarregar el formulari en el enllaç del formulari de preinscripció del curs. CFPA Enric Valor de Xirivella. CFPA Xirivella disponible en el teu mòbil.
fpatorrent.info
Pàgina oficial del Centre de Formació de Persones Adultes de Torrent (L’Horta Oest). Informació de les activitats formatives; Graduat en Educació Secundària, oferta formativa, cursos i tallers actuals i fulls informatius, i la biblioteca.
Grados y Posgrados de Validez Internacional
Obtenga su Grado o Posgrado de Validez Internacional en Universidades de USA y UK reconocidas y acreditadas mediante la equivalencia de sus Créditos Académicos. Servicio para Profesionales Graduados en todas las Áreas de Estudio
Institut Obert de Catalunya
Web de l'Institut Obert de Catalunya del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Ofereix l'oportunitat d'obtenir el títols de Graduat en ESO, BUP, COU i LOGSE a persones adultes amb cursos a distància. Tutorial del professorat.
La Teranyina
Per a bellugar-vos per la xarxa i localitzar exercicis o jocs per a l'ordinador pensats per millorar el nivell de matemàtiques, català, informàtica... Selecció de webs, d’activitats en línia, pels nivells de l'Etapa Instrumental de les Escoles d'Adults.
LaCiberEPA Quart de Poblet Barrio del Cristo
Pàgina del Centre de Formació de Persones Adultes del Barri del Crist de Quart de Poblet, a l’Horta Oest (València). És un centro públic de formació reglada i d’altres accions educatiives, per a persones adultes. Inclou informació del barri.
L'Aladern
Centre de Formació de Persones Adultes a Onda (Plana Baixa). Professorat, programes formatius, associació d’alumnes, calendari, llibres de text, equivalències acadèmiques, activitats acadèmiques i complementàries, dades, ...
L'Ateneu Formació d'Adults
Pàgina web de L'Ateneu Formació d'Adults, dedicada a la formació d'adults. Programa dels cursos formatius, formació bàsica, tallers, metodologia i grups. Des dels Hostalets de Balenyà (Osona).
Leaders Factory Formació
Leaders Factory es una empresa de consultoria en l'àmbit de la formació i el desenvolupament de habilitats directives. L'objectiu es transformar els directius y profesionals de primera línia. Està ubicada a Badalona.
Lluerna - Espai Creatiu
Espai creatiu a Rupià. Programem activitats, tallers i xerrades per a fer créixer a petits i grans. Lluerna va néixer al 2012 de mans d’en Pau, la Lara i l’Eli, i amb intenció de crear un espai on la creativitat i el benestar fossin els protagonistes.
Mas Carandell - IMFE, Fundació i l'Institut Municipal Formació i Empresa Mas Carandell Reus
Dinamització social, cultural i econòmica del territori, promovent la cultura de l'aprenentatge al llarg de tota la vida a través de polítiques actives d'ocupació i programes de desenvolupament de competències i qualificacions professionals.
OposGarvi Oposicions
Oposicions On-line i semi-presencial Vilanova i la Geltrú. Som professionals en la preparació d'oposicions. No ens calen grans infraestructures ni a tú tampoc: Un bon temari i un bon tutor. Ho tenim! Acadèmia d’oposiciones. On-line y semi-presencial.
Pauta Formació
Pauta Formació, S.L. és una empresa dedicada a la formació integral de persones adultes de cara a la seva inserció en el món laboral i al seu reciclatge professional. Cursos i formació. La seva web "http://www.pautaserveis.com" ja no és operativa.
Premiàctiva - Promoció Econòmica de Premià de Mar
Premiàctiva és el servei de Promoció Econòmica de Premià de Mar, el Maresme. Inclou recursos per l'ocupació, comerç i emprenedoria de Premià de Mar. Recerca de feina, formació, comerciants, emprenedors, agenda i contacte.
Ramon Llull Centre de Formació de Persones Adultes
El nostre centre està ubicat al barri de la Maurina, a la mateixa illa que el CEIP Germans Amat i el camp de futbol del CF La Maurina-Egara. L'escola està molt ben comunicada si veniu en transport particular; a més, s'hi troba aparcament amb facilitat.
Recursos en Línia per a la Formació d'Adults
Web personal d'en Francesc Iglesias - CFA Els Tarongers. Selecció d'activitats i de materials didàctics i de gestió a Internet que poden utilitzar-se, a l'aula d'informàtica, pels diferents nivells d’Escoles d'Adults o pels mestres tutors o coordinadors.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT