FORMACIOEMPRESA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Active People
Coaching personal i empresarial. Són uns serveis de coaching adreçats a tant a les persones com a les empreses. També serveis de coaching per a persones amb discapacitat. ActivePeople és un Centre Especial de Treball.
Aposta
Escola de formació contínua. Vol contribuir a desenvolupar persones i empreses amb l’adquisició i retenció de capacitats i habilitats per a millorar la seva carrera professional i la seva posició al mercat, garantint els principis del cooperativisme.
Associació Catalana de Formació Empresarial ACFE
Constituïda el 1993 i integrada per centres de formació empresarial, normalment imparteixen formació d'ensenyaments no reglats. Agrupa centres que compartim un conjunt de necessitats i d'objectius. Principals tasques, programes formatius.
Aula de Formació
Aula de Formació d'Andorra, ofereix formació amb Certificat oficial de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials (Universitat de Barcelona). Finances per al sector públic. Habilitats directives. Programes orientats a directors i executius.
Aula Learning
Cursos a distància de comtabilitat, auditoría, fiscalitat i concursal. Institució pionera en la formació semipresencial i a distància com a centre col·laborador de la Universitat de Vic. Cursos de postgrau direcció comptable auditoria, màsters, …
Barcelona School of Management - Màster en gestió de projectes
Màster en Gestió i Direcció d’Empresas impartit per Barcelona School of Management (UPF) dirigit a estudiants amb bon expedient acádemic. Programa d'un any, en anglès, dirigit a estudiants per aprofundir l'enfocament analític de la gestió d'empreses.
Barcelona School of Management - Màster negocis internacionals
Máster universitari en Negocis Internacionals. Titulació oficial a nivell europeu, impartit a Barcelona por la Universidad Pompeu Fabra. El MSc in International Business forma professionals per treballar en competitiu entorn de l'empresa internacional.
Barcelona School of Management - UPF
Els Masters of Science són programes universitaris, impartits en anglès, a temps complet. S'adrecen a graduats superiors que han acabat els estudis recentment i que volen aprofundir en l'aplicació d'habilitats analítiques i tècniques en les seves àrees.
Centre de Coaching Cristina Naughton
Web del Centre de Coaching Cristina Naughton Formación Coaching. CCCN centre de coaching especialitzat en formar coaches i en cursos de coaching per a directius o altres modalitats com coaching personal, transformacional, formació de Coaching, ...
Coaching & Leadership - Empresarial, Polític i Social
Institut per al lideratge empresarial i per al lideratge polític i social. Núria Aymerich és coach professional. Cadascú pot prendre la decisió de desenvolupar el propi lideratge, activant les fortaleses, eliminant les creences limitadores.
Cowork
Primer centre de coworking de Terrassa. El coworking es una filosofía laboral en la que es crea comunitat, es fomenten les sinergies, la col·laboració i es comparteixen idees. Tenir oficina lowcost, compartir idees i experiències, fer networking, …
Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting UJI
Pàgina del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de ka Ubiversitat Jaume I de Castelló. Departaments, centres i instituts. Estudis Grau Màster Doctorat segon cicle, altres ensenyaments, i informacions d'interès. Investigació.
EADA - Escola d'Alta Direcció i Administració
EADA és una pretigiosa institució educativa independent que ofereix els seus serveis de formació permanent a la comunitat empresarial, mantenint la independència intel·lectual i econòmica que l'ha caracteritzat des de la seva fundació l'any 1957.
EDE - Escola de Direcció d’Empreses
L'escola dels directius de la petita i la mitjana empresa. L’Escola de Direcció d’Empresa iNexes, el Centre de Serveis a Empreses de Sant Sadurní d’Anoia, dissenyen el cicle EDE Innovació. La programació conté sessions d’autor al voltant de la Innovació.
Elison
Escola de formació. Idiomes, gestió, informàtica. Formació bonificada.Empreses.Adults, joves, nens i nenes. Classes particulars i inCompany. Està situada a Sant Feliu de Llobregat, al centre de la vila i al costat de l'estació de tren.
EO | Educacionline
Té com a propòsit oferir un ensenyament de qualitat, proper a l'estudiant perquè aquest aconsegueixi els millors resultats i contribuir d'aquesta manera en la formació dels professionals del futur adaptats a les noves tecnologies i a les noves necessitats
Escola de Gestió Empresarial
Centre dedicat a la formació per a empreses. Plans de prevenció de riscos laborals i salut en el treball. Cursos de nivell mitjà i superior. Cursem informàtica, el bloc laboral-fiscal-tributari i cursos monografics de multimèdia. Productes Adobe.
Escola de Gestió Empresarial Girona
Centre dedicat a la formació per a empreses. Plans de prevenció de riscos laborals i salut en el treball. Cursos de nivell mitjà i superior. Cursem informàtica, el bloc laboral-fiscal-tributari i cursos monografics de multimèdia. Productes Adobe.
Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses ESADE
Institució acadèmica universitària creada l’any 1958 amb la missió d’impulsar la docència i la recerca en els àmbits de la direcció d’empreses i del dret per tal de contribuir a la formació científica, social i humana de persones.
Escola Universitària de Negocis CaixaTerrassa
Pàgina de la Escola Universitària de Negocis CaixaTerrassa. Diplomatura, màster, programes, cos docent del centre, campus virtual, club jove, obra social de CaixaTerrassa i informacions diverses a l'entorn de la gestió d'empreses.
ESEC. Formació Informàtica i Empresarial
Centres a Sabadell i Terrassa. ESEC va néixer ara fa més de vint anys. La fidelitat dels alumnes i de les empreses que han confiat la formació dels seus treballadors durant aquest període, més de 15.000, alumnes. Programa de cursos.
EspaiCrit
Trans-formem col·lectius. Fem equips d'alt rendiment. Creem llaços de confiança i de comunicació per facilitar l'alineament amb els objectius que marqui l'organització. L'espaiCRIT és un projecte a 200 anys vista, amb la idea de ser transcendent.
Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials UdG
L'Escola Universitària de Ciències de la Comunicació de Girona, creada l'any 1981 És un centre d'ensenyament superior vinculat a la Universitat de Girona que te com a finalitat la formació de directius en Comunicació i Relacions Públiques.
Fundació Universitària del Bages
Pàgina de la Fundació Universitària del Bages, estudis universitaris a Manrresa, adscrits a la UAB. Infermeria, fisioteràpia, podologia, empresarials i gestió i administració pública. També oferim cursos de postgrau i formació contínua. Estudis de grau.
Grupaula
Grupaula Centres de Formació Integral neix l’any 1991 amb la finalitat de donar formació a les persones per tal que puguin desenvolupar-se i créixer professionalment. Experimenta un important creixement qualitatiu i quantitatiu i obre noves línies.
Grupo Formaexport
Formació, consultoria i coaching a empreses. Els nostres anys d’experiència gestionant i dirigint organitzacions ens permeten conèixer, de primera mà, la realitat empresarial. Vam començar, fa uns quants anys, atenent i gestionant els clients.
icómpani
Oratoria i comunicacio personal i empresarial. Comunicació personal i d'empresa. Cursos per aprendre a parlar en public, protocol, coaching, consultoria de comunicació per a empreses i habilitats de comunicació personal i empresarial.
Institut d'Estudis Financers - IEF
Fundació privada participada pels principals bancs i caixes del país i la Generalitat de Catalunya, per afavorir la competitivitat, l'eficiència i la internacionalització del sector financer i la promoció de noves iniciatives temes financers.
Intec - Institut de Tècniques Comptables
Entenem la formació com una inversió útil que millora la capacitat empresarial, permet l’anticipació als canvis socieconòmics i ajuda a prendre decisions òptimes en situacions compromeses. La finalitat és desenvolupar la creativitat de les persones.
Interdidàctica
Formació & Recursos GratuIts d’Internet. Cursos; mecanografia, comptabilitat, Internet bàsic. Jocs i recursos temàtics gratis d’Internet, des de Xeraco a La Safor (València). Cursos en pc, e-learning, autoaprenentatge, centres educatius, jocs i cercadors.
Irco - Centre de Formació i Coaching
Centre de formació especialitzat desde fa més de 15 anys en l'ensenyança i formació de cursos de PNL, DBM, Hipnosis Ericksoniana i Coaching a la ciutat de Barcelona. Centre obert tot el dia, sempre hi ha algú per respondre a necessitats.
Leaders Factory Formació
Leaders Factory es una empresa de consultoria en l'àmbit de la formació i el desenvolupament de habilitats directives. L'objectiu es transformar els directius y profesionals de primera línia. Està ubicada a Badalona.
Màster Comerç Exterior
La 7ª edició d’aquest màster a distància està dissenyada per proporcionar tots els coneixements, eines i tècniques relacionats amb els negocis internacionals.Es pot estudiar en diversos idiomes (espanyol, anglès, francès o portuguès) i inclou el mètode
Màster en Administració i Direcció de Serveis Sanitaris
El Màster en Administració i Direcció de Serveis Sanitaris (MADS) ofereix una formació especialitzada impartida per un equip docent de reputació, que se situa entre la frontera acadèmica i la gestora. Més de 800 participants d'aquest programa.
Màster en Banca i Finances
El Màster en Banca i Finances permet obtenir un coneixement integral i una visió global del negoci bancari. El programa dona una formació sòlida i actual. L'enfocament del temari és global. IDEC-Universitat Pompeu Fabra.
Master Lideratge Empresarial
Informació oficial del Master Lideratge Empresarial. Es tracta d’una titulació oficial impartida a Barcelona por la Universitat Pompeu Fabra (UPF), que està dirigit a estudiants que vulguin aprofundir en l’enfocament analític de la gestió de les empreses.
Màster Marqueting Gestió d’Empreses
El Màster en Gestió d’Empreses, especializació en marqueting, és una titulació oficial impartida a Barcelona, dirigida a alumnes que volen aprofundir en el màrqueting orientato a la gestió empresarial. Un programa d'un any de duració, en anglès.
MScM in Business Analytics
Màster direccio empreses. El Máster a Business Analytics és una titulació oficial impartida a Barcelona per la UPF adquirint els coneixements necessaris per a l’enfocament analític de la gestió d’empreses, dirigit a estudiants que vulguin aprofundir.
Netmind - Formació Informàtica i Empresarial
Centre de formació privat especialitzat en el reciclatge de professionals. Cursos de calendari o programats i a mida per a empreses. Col·labora amb el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Cursos subvencionats i per aturats de franc.
Nous Límits - Coaching Integral
Dedicats als que cerquen el benestar i l’èxit en tot sentit, el creixement personal, la motivació i la formació. L’eina principal és el coaching. També PNL (Programació Neurolingüística), coaching sistèmic, EFT, Problem Solving i comunicació estratègica.
Núria Aymerich - Coaching professional
Núria Aymerich - Coaching professional. El procés de coaching personal t'ajudarà a arribar a nivells molt més alts de plenitud en els diferents aspectes que conformen la teva vida: treball, salut, amor, oci, família, creixement personal i entorn.
Odissea Entorn virtual de formació
Formació telemàtica, formació semipresencial, tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement, Formació específica del personal d'administració i serveis, Formació ensenyaments professionals, qualitat i millora contínua, llengua i plurilingüisme, ...
Oficina de Prevenció de Riscos Laborals de Foment del Treball
L' Oficina de PRL de Foment del Treball Nacional, presenta la nova web, portal de referència en l'àmbit de la seguretat i salut en el treball. Els continguts d'aquesta plataforma, permeten obtenir informació detallada sobre. prl, riscos laborals, etc.
OME Coaching
Pàgina web d’OME Coaching. Som un gabinet de Coaching i PNL (programació neurolingüística) Personal i Professional i volem ajudar-te a trobar el teu benestar i et proporcionarem les eines per aconseguir-ho. Estem a Martorell (Baix Llobregat).
Oniquan
Oniquan som una empresa mercantil del camp de la formació, la teràpia, el coaching i el desenvolupament personal i organitzacional. Desenvolupament personal i organitzacional, teràpia, coaching transformacional, PNL, etc.
Pachamama Experience
Activitats de consultoria i formació: programes de negocis, vendes, coaching i outdoor. Col·labora amb empreses: Incentius i esdeveniments i presentacions de vehicles, concessionaris i clients, cursos de conducció en neu, sorra, camp i asfalt.
Personal Coaching
Serveis de PNL, coaching i seminaris de creixement personal. L’àrea de la teva vida que desitgis millorar: salut, relacions personals, família, amics, parella, professió. Et vols conèixer millor, incrementar la comunicació, autoestima i recursos.
Pràctiques Skaty - acidH
Pràctiques Skaty - acidH. Blog de pràctiques del grup de "2n d'Auxiliar Administratiu" dels PQPI d'acidH. L’ACIDH és una fundació privada que es dedica a ajudar les persones amb intel·ligència límit, amb assessorament psicològic, laboral i social.
Programa Vicens Vives Lideratge i Compromís (ESADE)
Programa Vicens Vives, d’innovació en la formació adreçat a directius joves per a desenvolupar una visió global de l’entorn. Informació del programa i eines de participarció. Temes, àrees de debat, agenda, material de treball, propostes, etc.
Relacions escola empresa
Servei de Relacions Escola - Empresa de la Subdirecció General de Planificació i Organització de la Direcció General de Formació Professional. Formació en Centres de Treball, planificació, ordenació, disseny, promoció i organització.
Sant Cugat Escola Superior de Negocis
Centre que té la finalitat de donar als seus alumnes una formació de qualitat, basada en la cultura de l'esforç i emprant tots els mitjans que la tecnologia i els recursos acadèmics de darrera generació permeten. Els cicles formatius i formació contínua.
System Institut - Consultoria i Formació Empresarial
System Institut és una empresa que opera dins del sector de la consultoria i formació empresarial. La nostra competència central, respecte a la consultoria clàssica, és l’aplicació de la millora global a través de la Teoria de les limitacions. Oferim,

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT