FUNERARIES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Àltima - Serveis Funeraris Integrals
Àltima Serveis Funeraris Integrals disposa d'una extensa xarxa de tanatoris, cementiris i crematoris en els quals us oferim un servei ampli, personalitzat i de qualitat. Si necessiteu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.
Associació Regional d'Empreses de Pompes Fúnebres de Catalunya
Pàgina de l’Associació Regional d'Empreses de Pompes Fúnebres de Catalunya. Llistat d’empreses associades. Serveis als associats. Dades i informació del sector relacionat amb els serveis de l'enterrament.
Associació Sabadell Memorial
Agrupa ciutadans de Sabadell preocupats per la conservació i millora del Cementiri Municipal. Defensa els interessos dels ciutadans de Sabadell enfront de l'ajuntament o altres organismes. Fiscalitza la gestió i els costos de les obres, taxes o serveis.
Aufuce - Gestió integral de cementiris
Des de l’any 1997, Auxiliar de Funerària i Cementiris ens dediquem exclusivament a desenvolupar serveis globals per a cementiris (ampliació, construcció, manteniment, serveis d’inhumació, neteja, jardineria, administració, informatització, etc.).
Aurens
Del Grup VFV, empresa funerària catalana amb 300 anys d'experiència al sector que, a través d'Àltima Serveis Funeraris Integrals, gestiona tanatoris, crematoris i cementiris. El Crematori Santa Eulària-Eivissa, primer equipament funerari a Eivissa.
Besora sl
Funerària i serveis funeraris a Olot i La Garrotxa. Fusteria i botiga Els orígens de Besora, daten de 1642, dia del casament del fuster olotí Ramon Lamarca amb Maria Àngela Guiemet. Botiga de venda de ceres, flors artificials i articles pel cementiri.
Cabré Junqueras Serveis Funeraris
Funerària que presta els seus serveis a les poblacions de El Maresme i El Vallès Oriental. Dóna servei a unes 30 poblacions de la comarca del Maresme.i a unes 25 poblacions de la comarca del Vallès Oriental. Tanatori i sales de vetlla gestionades.
Cal Mort
Cementiris dels Països Catalans. Notícies i informacions culturals. Necrològiques, bretolades, culturam necròpolis, reformes, poesia, internacional, ... Cementiris, taüt, nínxol, mort, funeràries, serveis funeraris, …
Cementiri d’Horta
Aquest cementiri és el qual tenia l’antic poble de Horta, que no es va annexionar a Barcelona fins a 1904, i era un petit poble rural amb pocs habitants. El cementiri d’estil neoclàssic està dividit en quatre illes i va ser inaugurat al setembre de 1867.
Cementiri de Collserola
A finals dels 60, el cementiri de Montjuïc no tenia capacitat d’ampliació. Com al terme municipal de Barcelona no hi havia espai, al trobar-se la ciutat limitada per la serra de Collserola i el mar, el cementiri es va construir al pulmó verd de la ciutat.
Cementiri de Les Corts
Es va obrir al públic el 4 d’octubre de 1897. És un recinte senzill que es va construir en relació a les necessitats del, aleshores, in-dependent poble de les Corts. En l’actualitat, juntament amb el de Sant Andreu, és un dels cementiris més visitats.
Cementiri de Montjuïc
Es va crear arran de la gran expansió demogràfica i de la puixança econòmica de la ciutat de Barcelona a primers del segle XIX. El cementiri del Poblenou era insuficient i el fet d’estar en una zona de desenvolupament urbanístic n’impedia l’ampliació.
Cementiri de Ripoll
El cementiri de Ripoll va ser projectat el 1903 per l'arquitecte Antoni Coll i Fort i s'emmarca en els estils modernista i neoclàssic. Fins aleshores estava situat dins del recinte urbà, però en aquella època es va traslladar a l'exterior de la población.
Cementiri de Sant Andreu
El cementiri de Sant Andreu fou inaugurat el 1839 i pertanyia a Sant Andreu del Palomar que formava part del Pla de Barcelona. Sembla que fou la primera població del Pla que va disposar de cementiri desprès de la construcció del de Poblenou.
Cementiri de Sant Gervasi
Cementiri inaugurat el 1853, situat en la part alta de Barcelona. Gaudeix de vistes meravelloses sobre la ciutat, que s’estén als seus peus fins a arribar al mar. Dividit en dues parts per una escala que va des de l’entrada principal fins a la capella.
Cementiri de Sant Just Desvern
Cementiri municipal integrat dins el nucli urbà. Acollidor, amb arbres i vegetació, disposa d’un edifici de serveis funeraris amb sales de vetlla, floristeria i sala de cerimònies multiconfessional. Disposa de tres sales de vetlla i servei de cafeteria.
Cementiri de Sants
Cementiri inaugurat el 1880, situat a prop de la carretera de Sants. L’Ajuntament en va encarregar els plànols a Jaume Gustà i Bondia, arquitecte que va col·laborar en l’Exposició Universal de 1888. El recinte està dividit en tres departaments.
Cementiri de Sarrià
Dels primers temps del cementiri de Sarrià en tenim poques dades perquè la informació existent es va perdre en un incendi que es va declarar a la parròquia de Sarrià i que va afectar les dependències on es guardaven els arxius d’aquest petit cementiri.
Cementiri de Vilanova i la Geltrú
El cementiri es va començar a construir l'any 1817. Entre 1819 i 1840 es va aixecar la primera capella. L'edifici d'entrada per a ser-veis del cementiri data del 1855. El 1874 es va construir una nova capella, L'any 1982 es va fer una nova ampliació.
Cementiri del Poblenou
Finalment, l’actual cementiri del Poblenou va ser beneït, el 15 d’abril de 1819, pel bisbe Pau Sitjar, que en va promoure la construc-ció d’acord amb un projecte d’estil neoclàssic de l’arquitecte italià Antonio Ginesi (1789-1824). Serveis que ofereix.
Cementiri Municipal de Castellar del Vallès
El cementiri municipal, situat al segle XIX en els terrenys adjacents a l'Església de Sant Esteve, es va traslladar entre 1914 i 1925 als terrenys actuals. Des d'aleshores l'Ajuntament ha anat ampliant aquest mateix recinte segons les necessitats.
Cementiri Municipal de Cervelló
Web del Cementiri Municipal de Cervelló (Baix Llobregat). Tràmits, documentació segons tràmits. Consulteu la documentació a aportar segons els tràmits a realitzar al cementiri. Consulteu la disponibilitat de sepultures i destinacions per a cendres.
Cementiri Municipal de Corbera de Llobregat
El cementiri municipal, situat al segle XIX en els terrenys adjacents a l'Església de Sant Esteve, es va traslladar entre 1914 i 1925 als terrenys actuals. Des d'aleshores l'Ajuntament ha anat ampliant aquest mateix recinte segons les necessitats.
Cementiri Municipal de Sant Cugat del Vallès
Cementiri Municipal de Sant Cugat del Vallès, gestionat pel Grup Nomber. Informació general del cementiri, introducció i historia, horaris cementiri i oficina, imatges, reglament, ordenances fiscals, política de qualitat, política mediambiental, …
Cementiri Municipal de Sant Just Desvern
Web oficial del Cementiri Municipal de Sant Just Desvern, al Baix Llobregat. Inclou información d’horaris del cementiri / oficina, imatges, reglament, ordenances fiscals, política de qualitat i medioambiental, actuacions de manteniment i millores.
Cementiri Municipal de Sant Vicenç dels Horts
Web del Cementiri Municipal de Sant Vicenç dels Horts. Tràmits: Documentació a aportar segons tràmits. Consulteu tota la docu-mentació a aportar segons els diferents tràmits a realitzar al cementiri. Sepultures i destinacions per a cendres.
Cementiri Municipal de Santa Coloma
Web del Cementiri Municipal de Santa Coloma de Gramenet. Creada per a donar un millor servei i facilitar tota la informació que es pugui necessitar. Consultes, cementiri, instal-lacions, floristeria, notícies, concessions administratives, tràmits, …
Cementiri Municipal Viladecans
Web del Cementiri Municipal Viladecans, a la comarca del Baix Llobregat. Tràmits: Documentació a aportar segons tràmits. Sepul-tures i destinacions per a cendres. La seva opinió ens ajuda a millorar el servei oferim, si vostè és titular d’una sepultura.
Cementiri Parc Roques Blanques
Cementiri comarcal del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Presta servei a municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona i al mateix El Papiol. És el primer cementiri d’importància, per superfície i capacitat. Titularitat pública i gestió privada.
Cementiri Parroquial de Sant Pere de Ribes
Documentació segons tràmits. Consulteu tota la documentació a aportar segons els diferents tràmits a realitzar al cementiri. La seva opinió ens ajudarà a millorar el servei que li oferim. Si vostè és titular d’una sepultura, respongui a l’enquesta.
Cementiris de Barcelona
Empresa del grup B:SM, que gestiona els nou cementiris de la ciutat de Barcelona, Montjuïc, Poblenou, Sant Andreu, Les Corts, Collserola, Horta, Sants, Sarrià i Sant Gervasi així com els dos centres de cremació situats a Montjuïc i Collserola.
Cementiris de Barcelona - Ajuntament de Barcelona
Podeu accedir temáticament a: Cementiris d'animals, cementiris privats, cementiris públics, crematoris i vetllatoris, o bé accedir a tota la categoria “Cementiris" refinant la consulta al cercador. Ajuntament de Barcelona.
Cementiris Municipals de El Prat de Llobregat
Serveis i información general. La història dels cementiris parroquials del Prat està relacionat amb el context històric del moment. Només a partir del microestudi espacial dels cementiris ens marcarà l’atribució cronològica de la nostra història.
Cementiris Municipals de Sitges
Disposem d'un servei de visites guiades, que dona a conèixer aspectes histórics i obres d'art funerari d'importants escultures del Cementiri de Sant Sebastià. Al cementiri de Sant Sebastià hi ha habilitats columbaris de paret pel repòs de les cendres.
Crematori-Cementiri Comarcal Parc Roques Blanques
Cada vegada més famílies trien la incineració. En les nostres instal·lacions disposem de 2 forns crematoris per poder oferir aquest servei en el propi cementirio. Atenem a totes les funeràries que sol·licitin els nostres. Procés d'incineració.
Crematori-Tanatori de Figueres
La instal·lació disposa d’un forn crematori al mateix recinte. Sales de vetlla; dues d'elles de construcció recent i més espaioses. Superfície de 1.254 m² distribuïts en 1 planta. Les sales de vetlla també disponen de telèfon de recepció de trucades.
Crematori-Tanatori de Ripoll
Edifici molt lluminós, proper al centre urbà, envoltat d’una àmplia i agradable zona enjardinada. Aparcament amb capacitat per a 30 vehículos totalment gratuït. Es troba molt ben comunicat a través de les principals vies d’accés de la població.
Crematori-Tanatori de Sitges
El tanatori disposa d’un forn crematori al mateix recinte per evitar desplaçaments i d¡un oratori multiconfessional per a 144 perso-nes assegudes. Servei de floristeria on trobareu una àmplia varietat de conjunts florals per confeccionar l’ofrena.
Crematori-Tanatori de Viladecans
Instal·lació amb una superfície de 1.643 m², distribuïts en 2 plantes: 1 planta baixa i 1 de servei. Forn crematori al mateix recinte per evitar desplaçaments. Totes les sales vetlla tenen llum natural, lavabo propi, armari guarda-roba i nevera.
Crematori-Tanatori l'Hospitalet Gran Via
Situat en una superfície de 5.600 m² en 3 plantes: 1 planta baixa més 2 de servei. El tanatori disposa de 2 forns crematoris al ma-teix recinte per fer la incineració i evitar desplaçaments. 13 sales de vetlla, de les quals 10 són clàssicas i 3 magnes.
EFM - Ajuntament de Palma
Pàgina web de l'Empresa Funerària Municipal de l'Ajuntament de Palma (Mallorca). Cementeri de Palma. Cementeris: Cementeri Establiments Cementeri Sant Jordi. Tanatori I-Son Valentí. Tanatori II-Bon Sosec. Serveis funeraris i complementaris.
Espai memorial del R.C.D. Espanyol Estadi Cornellà-El Prat
L’espai memorial del R.C.D. Espanyol, està format per 5000 columbaris, que contenen unes urnes amb les cendres del difunt. Estarà situat en un còrner exterior de l’estadi. Informació del nou Estadi de l’Espanyol de Cornellà-El Prat.
Esteva.com
Empresa familiar fundada l’any 1957, amb arrels tradicionals en el sector de la automoció. És un fabricant de vehicles especials com els elevadors dels cementeris, des de 1957. Noves instal·lacions a Castellbisbal (Barcelona).
Funepir - Serveis Funeràris Alt Urgell i Cerdanya
Francisco Gutiérrez Cerezo va iniciar la trajectòria de l’empresa cap als anys 50. Avui Funepir es consolida amb la seva presència a l’Alt Urgell i la Cerdanya, donant servei, no només a les capitals, sinó també als pobles de les dues comarques.
Funerària Anoia
En aquests moments tan delicats, ens posem al seu servei, i els oferim el nostre assessorament amb la máxima professionalitat. A Funerària Anoia hi trobaran la calidesa de les persones, que en tot moment vetllaran per les seves preocupacions.
Funerària Cuberta
Web de la Funerària Cuberta. És una empresa amb arrels familiars de cinc generacions dedicada en els seus inicis a l'ebenisteria. Instal·lacions a Vic i Manlleu. Serveis funeraris a tota la comarca d’Osona. Avantprojecte del nou tanatori.
Funerària de Badalona
Empresa funerària moderna. Serveis; condicionament i preparació del difunt, conducció i trasllat de cadàvers o restes mortals, inhumacions, sales de vetlla, incineracions, serveis complementaris (recordatoris, flors, i assistència religiosa).
Funerària de Terrassa
La Societat Municipal de Serveis Funeraris de Terrassa, la Funerària de Terrassa (anteriorment denominada Funerària Egarense fins el 2009), és una societat municipal des de l’any 1998, i que gestiona el Complex Funerari Municipal des del 1965.
Funerària Egarense
Pàgina de la Funerària Egarense. Ofereix un servei de funerària a Terrassa. Teniu a la vostra disposició una línia 900 d'assistència gratuïta. Nosaltres atendrem tot el que necessiteu quan sigui necessari. Som un equip de professionals.
Funerària Ferran
Pàgina de la Funerària Ferran, empresa berguedana, dedicada al serveis funeraris. Disposa de la gestió del Tanatori de Berga. També disposa d’altres sales de vetlla als municipis de Berga, Sant Llorenç de Morunys, La Pobla de Lillet, i Bagà.
Funerària Fontal
Pàgina de la Funerària Fontal, S.A. És una funeraria fontal de Manresa, el Bages. També treballa a Barcelona i a tota Catalunya. Ofereix els serveis d'enterranent, trasllat de restes, tanatopraxia, funerals, floristeria i serveis complementaris.
Funerària Fontanova
Pàgina de la Funerària Fontanova de Fontanet i Sunyé. L’’empresa exerceix tot tipus de serveis funeraris a particulars, companyies d'assegurances i associacions de veïns. Servei 24 Hores. Pàrking per clients. Manresa.
Funerària Juanals
Fundada a Sant Feliu de Guíxols l’any 1981, com una empresa familiar. Hem seguit una trajectòria de millora i innovació d’instal·lacions i serveis, i lany 2003 vam inaugurar a Sant Feliu de Guíxols un dels més moderns tanatoris de la provincia.
Funerària Montserrat Truyols
150 anys servint al Vallès: St Cugat, Montmeló, Montcada i Reixac, Sentmenat, Cerdanyola, Ripollet, Rubí, Barberà, Santa Perpetua, La Llagosta, Polinyà, Palau-Solità Pleg., Sentmenat, Martorelles, St Fost, St Quirze del Vallès i Parets.
Funerària Poch
Pàgina de la Funerària Poch, empresa concessionària oficial dels serveis integrals necrològics i als difunts a Girona. Serveis, centres, el nou tanatori de Girona, cerimònies de comiat, llibre de suport en el dol, etc.
Funerària PRT
Pàgina de la Funerària PRT. Serveis funeraris a les comarques del Priorat, la Ribera d´Ebre, i la Terra Alta. Gestió dels Tanatoris de Móra d´Ebre, Tanatori Comarcal, Tanatori Falset, Tanatori Flix, Tanatori Gandesa, i el Tanatori de Móra La Nova.
Funerària Rovira
Empresa que en els inicis l'any 1939, oferia un servei per Montblanc. Actualment cobreix tots els municipis i pedanies de la Conca de Barberà, Cabra del Camp i El Pla de Santa Maria, a l’Alt Camp, Prades, al Baix Camp, i Bellprat a l'Anoia.
Funeraria Saura
Funerària a Vielha i el Pont de Suert (Lleida). Al 1950 feiem taüts, transportant-los en cavalleries. Més tard compràvem folres i bua-tes interiors, en teles púrpura i ferramentes de força reutilitzan-los. Al 1989 fem el 1r tanatori de Lleida, provincia.
Funerària Tanatori Mémora Les Borges del Camp
Tanatori inaugurat el 2005. Disposa d'oficina d'atenció on es pot: tramitar defuncions, sol·licitar pressupost d'un servei, informar-se sobre trasllats i serveis com l'acompanyament en el dol. productes i serveis funeraris al teu servei les 24 hores.
Funerària Torra
Pàgina de la Funerària Torra, S.A. de Sabadell. Ofereix serveis funeraris al Vallès Occidental. Poblacions on presta els serveis: Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Sabadell (Tanatori) i a San Llorenç Savall.
Funerària Vicens
Funerària de Figueres i l’Empordà. Sales de vetlla (6), oratori multicomfesional, crematori, làpides i floristeria. Gestiona trasllats nacionals i internacionals de difunts, tramitació de certificats de defunció i d'últimes voluntats i esqueles a diaris.
Funerària Vicens - Necrològiques diàries
Esqueles als diaris. Servei a totes les companyies d'assegurances de decessos nacionals i internacionals. Tanatori està obert al públic de les 8 del matí a les 10 de la nit els 365 dies de l'any. Per defuncions: servei permanent les 24 hores tot l'any.
Funerària/Tanatori Mémora Sta. Coloma de Queralt
Santa Coloma de Queralt compta amb un tanatori que disposa d'una sala de vetlla, multiconfessional, amb servei musical i floriste-ria així com una exposició de fèretres, urnes i làpides. També disposa d'oficina d'atenció sobre productes i serveis.
Funerarias Abusos No
Estem rebent els moltes denúncies de totes les ciutats de Catalunya i de tot Espanya. La nostra associació contra abusos funeraris no cobra cap tipus de cuota als seus socis i simpatitzants. Ens financiem mitjançant la publicitat i l'entrada de visites.
Giem Memorial
Giem Memorial és una empresa jove, que aposta per la innovació, i per l’aportació d’alternatives en el sector funerari. Permet diferents opcions per a descansar les cendres mortals del difunt, Columbari, instal·lacions, projectes i contractació.
Giem Sports
Empresa pionera a nivell internacional dins del sector funerari. S’encarrega de la gestió integral d’espais memorials en entitats esportives. Ofereix la possibilitat de que les cendres descansin a la instal·lació esportiva que ha format part de la vida.
Gremi Provincial Empresaris Pompes Fúnebres de València
Web del Gremi Provincial Empresaris Pompes Fúnebres de València. Promou el desenvolupament industrial i comercial del sector, en benefici de l'interés general, mitjan la creació dels serveis els quals es jutgen necessaris.
Grup Mémora
Davant la pèrdua d'un ésser estimat, el servei funerari s'encarrega de tots els passos i tràmits a realitzar. A Mémora disposem dels medis adequats i d'un gran equip de professionales que estarà a la seva disposició per a atendre'l, a qualsevol lloc.
Grup Muntaner Ribot
El Sr. Juan Muntaner Cañellas va fundar l’any 1955 Pompas Fúnebres Muntaner a Capdepera i Cala Ratjada, dedicada als serveis funeraris i a les assegurances de decesos, essent l’empresa del sector més antiga de la comarca de llevant.
Lapimol
Empresa familiar bagenca creada l’any 1970, i dedicada exclusivament a l’elaboració de làpides i tot tipus de treballs per a cementiris dintre de l’àmbit de l’art funerari. L’empresa va començar en un taller situat al barri de Torruella de Baix.
Llar d'estels: Funeraria Mallorca
Empresa que, dia a dia, duu a terme un servei de qualitat, a través d’una atenció personalitzada i tracte proper per als que han patit la pèrdua d’una persona estimada, garantint la dignitat i el respecte que es mereixen. Suport i assessorament constant.
Manufacturas Castilla e Hijos
Empresa familiar terrassenca dedicada, des de la seva fundació al 1967, a la confecció de teixits de punt i a la plana especials pel sector de la automoció i el funerari, en especial tapisseria interior per autocars i fabricació de taüts.
Nomber - Gestió Integral de Cementiris
L'any 1990 es constitueix Nomber S.L., empresa immobiliària d'explotació de concessions. Fundada per la família Viñas. Poste-riorment es fusiona amb les empreses de les famílies Ventura i Fenes creant Altima, principal funerària catalana.
Oficina Funerària Mémora Tarragona
Grup funerari líder en gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, present a la ciutat de Tarragona davant de l'Hospital Universitari Joan XXIII i ciutats com Reus, Cambrils, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Salou, Les Borges del Camp i Vila-seca.
Oratori de Sant Felip Neri de Porreras
Oratori de Sant Felip Neri de Porreras (Mallorca). Els monuments més destacables del poble són: l'església parroquial, l'església de Sant Felip Neri, Santuari de Monti-sion, església de l'Hospitalet i l’oratori de la Santa Creu. Traductor automàtic.
Parc de l'Auba Manacor
Parc de l'Auba és el nom comercial registrat per l'entitat Parc de l'Auba, mitjançant la qual dóna a conéixer l'objectiu empresarial de prestació de serveis funeraris integrals en tota la seva extensió: tanatori, crematori i cementeri. Manacor.
Patrimoni Funerari.cat
Inventaris i estudis sobre cementiris i tombes. Vol ser un inventari del patrimoni material relacionat amb la mort a Catalunya i entorn, perquè és el territori que els autors tenen més a prop. També incorpora, mica en mica, patrimoni d’altres llocs.
PFB Serveis Funeraris Badalona
PFB pot oferir-vos serveis a les nostres instal·lacions de Badalona, Montgat, Alella, Teià, Premià de Mar i Sant Feliu del Llobregat, així com a d’altres centres amb els que tenim convenis. Servei sigui personalitzat per a cadascuna de les famílies.
Pomfusa, Serveis Funeraris
A Abrera, Castellbisbal, Castellví de Rosanes, Collbató, El Bruc, Els Hostalets de Pierola, Esparreguera, Gelida, Martorell, Masquefa, Olesa de Montserrat, Piera, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires, Ullastrell, i Vallbona d’Anoia.
Pompas Fúnebres Ibiza
Serveis funeraris a Eivissa i Formentera, l’empresa funerària d’Eivissa porta 40 anys de servei. El seu objectiu és oferir servei de qualitat i integral, Còmodes instal·lacions, servei de vetlla, tanatori i trasllat del difunt a l’església o al cementiri.
Pompes Fúnebres Andorranes
Empresa centenària de serveis funeraris, és la unió d'empreses de serveis funeraris del Principat d'Andorra. Som uns professionals que, amb el seu tracte càlid i humà, i la seva experiència, ens ocuparem de tot, amb serietat i discreció.
Pompes Fúnebres Baix Urgell
Els més de 30 anys d'experiència, són el millor aval. A Pompes Fúnebres Baix Urgell, estem al costat de les famílies en els mo-ments més durs, contem amb els mitjans, per atendre qualsevol servei. Més de 12.000 famílies ja ens han fet confiança.
Pompes Fúnebres de Badalona
Serveis; condicionament i preparació del difunt, conducció i trasllat de cadàvers o restes mortals dins el territori nacional i a l'estranger, inhumacions, sales de vetlla, incineracions i serveis complementaris (recordatoris, flors, assistència religi.).
Pompes Fúnebres Guixa
Empresa familiar fundada l'any 1980 a la Font d’en Carròs (València). Actualment està a tota la comarca de la Safor: Oficina a Gandia, tanatori de la Safor, a Bellreguard (València). tanatori Ciutat de Gandia. Dades i serveis.
Recordant.cat
Espai per al record l’acompanyament i la protecció de la vida. Què fer en cas de defunció, testaments, successions i herències, Assistències i ajuts, pensions, jubilació i assegurances, certificat mèdic de defunció, inscripció al registre civil, …
Remsa - Tanatoris i Serveis
Empresa de serveis funerairs d’Amposta (Montsià). El nostre servei ha estat creat per oferir una resposta de gran qualitat. Servei integral: D’assistència 24h., trasllats nacionals i internacionals, crematori i tanatopràxia.
Sala de Vetlla de Lavern
Situat en un edifici molt lluminós. Claustre obert d’ús exclusiu per a la família i prop-parents. Entorn natural privilegiat. Aparcament amb capacitat per a 10 vehicles tot gratuït. Al costat del cementiri de Lavern i a 10 minuts de Sant Sadurní d’Anoia.
Servei d'Acompanyament en el Dol Catalunya Central
Nou recurs en una època on la mort està apartada i desnaturalitzada, perdent la visió de la mort com un fet natural de la vida. La nostra societat té mancances a l’elaborar les pèrdues, i això és així, perquè la mort és vista com quelcom aliè a la vida.
Servei de Suport al Dol de Ponent
Entitat creada l'any 2002 amb l'objectiu de donar suport psicosocial a persones, famílies... que estan vivint la mort d'un ésser estimat. Oferim un espai de suport basat amb el respecte, la confiança i la responsabilitat. Neix com a projecte assistencial.
Serveis Funeraris de Barcelona
SF de Barcelona és una empresa mixta fundada el 1913. Participada en un 51% per l’Ajuntament de Barcelona i en un 49% pel Grup Intur, a la qual s’aposta per la qualitat com a principi a l’hora d’oferir els seus serveis als usuaris. Grup Mémora.
Serveis Funeraris de Mallorca
Empresa mallorquina que diàriament millora prestacions de serveis, per oferir la millor atenció personalitzada. Alta sensibilitat humana, necessària en aquests moments delicats. Tenim dilatada experiència en la tramitació i en l’assesorament familiar.
Serveis Funeraris Esteve
Empresa sadurninenca fundada l'any 1942 per Isidre Esteve. L'Isidre, fuster de professió, va observar a mesura que hi havia de-funcions, de les quals ell n'era l'encarregat de construir el féretre, que la ideïa d'acabar el servei no era descabellada.
Serveis Funeraris Inca
Empresa fundada a Inca l’any 1971 per Juan Reus Morro, Llorenç Llobera Salom i Maria Manresa Orfí, amb gran experiència en prestació de serveis funeraris. Els actuals propietaris són Miquel Sampol Bestard, Pablo Amer Coll i Llorenç Llobera Sastre.
Serveis Funeraris Integrals
Grup empresarial català amb més de 300 anys de presència en el sector funerari que cobreix tot el procés de defunció, des de la prestació de serveis funeraris fins a la gestió de cementiris, per mitjà de tanatoris i concessions de cementiris públics.
Serveis Funeraris Reus i Baix Camp
Web de Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, empresa de serveis funeraris de Reus amb tanatori i cementiri general de Reus. Ser-veis funeraris, tanatori, i cementiri general. Suport a famílies en dol. Empresa, instal·lacions i els serveis que ofereix.
Tanatori Castelldefels-Gavà
Tanatori amb una superfície de 1.100 m² distribuïs en 1 planta amb 4 sales de vetlla amb llum natural, armari guarda-roba i telèfon directe de recepció de trucades. Oratori multi confessional per a 180 persones assegudes. Servei de floristería.
Tanatori d’Alella
Tots els nostres serveis estan dissenyats per adaptar-se a les famílies de manera flexible i, sempre, atenent els seus desitjos i ne-cessitats. Cotxe per trasllats de familiars des de qualsevol punt. Tràmits administratius derivats de la defunció.
Tanatori d'Abadal-Súria
Edifici lluminós amb aparcament a l’exterior al costat de l’edifici totalment gratuït. Disposa d’una superfície de 440 m² distribuïts en 1 planta amb dues sales de vetlla. Oratori multiconfessional per a 50 persones assegudes. Servei de floristería.
Tanatori de Badalona
Posem a la seva disposició les nostres instal·lacions, equip humà i serveis, per ajudar-lo en aspectes que fan referència a aquests moments difícils per a qualsevol de nosaltres. PFB Serveis Funeraris, pot donar-li assistència i assessorament.
Tanatori de Barcelona-Ronda de Dalt
Instal·lació amb una superfície de 12.000 m², distribuïts en 5 plantes: 2 subterrànies, una planta baixa i 2 de servei. 20 salas de vetlla, de les quals 2 es poden unir convertint-se en 1 sala magna. Totes les sales de vetlla disposen de tot el necessari.
Tanatori de Ca n'Amell de Premià de Mar
Posem a disposició les nostres instal·lacions, equip humà i serveis, per tal d’ajudar-lo en tots els aspectes que fan referència a aquests moments difícils per a qualsevol de nosaltres. Des dels tràmits administratius, fins a la cerimònia de comiat.
Tanatori de Cardona
Molt ben comunicat a través de les principals vies d’accés de la població. Superfície de 100 m² distribuïts en 1 planta, i 2 sales de vetlla. Disposa de servei de floristeria on trobar una àmplia varietat de conjunts florals per confeccionar l’ofrena.
Tanatori de Cassà de la Selva
El Tanatori de Cassà de la Selva va ser inaugurat el 14 de desembre de 2013. El Tanatori compta amb dues sales de vetlla i sala de cerimònies adequada per a la celebració de cerimònies laiques o de religioses. Al costat del cementiri municipal.
Tanatori de Corbera
Tanatori del Grup Àltima Serveis Funeraris Integrals, amb 72 m² distribuïts en 1 planta, amb una sala de vetlla amb llum natural i lavabo propi. Servei de floristeria on trobareu una àmplia varietat de conjunts florals per confeccionar l’ofrena.
Tanatori de Cubelles-Cunit
Tanatori situat al Garraf que disposa de sala de vetlla clàssica amb llum natural, armari guarda-roba, lavabo propi i nevera. Oratori multiconfessional per a 50 persones assegudes. Servei de floristeria on trobar àmplia varietat de conjunts florals.
Tanatori de l'Arboç
Informació del Tanatori de l'Arboç, al Baix Penedès. Disposa d’una superfície de 130 m² distribuïts en 1 planta. Servei de floristeria on trobareu una àmplia varietat de conjunts florals per confeccionar la vostra ofrena. Amb un pati exterior privat.
Tanatori de L'Hospitalet-Ronda
Web d’aquest Tanatori de L'Hospitalet, situat en una superfície de 6.800 m² distribuïts en 5 plantes: 2 subterrànies, 1 planta i 2 de servei. Disposa de sales de vetlla; 4 clàssiques i 2 magnes. Oratori multiconfessional per a 200 persones assegudes.
Tanatori de Manresa
Web del Tanatori de Manresa, amb una superfície de 2.000 m², distribuïts en 2 plantes: 1 planta baixa amb servei, i 7 sales de ve-tlla. Totes les sales de vetlla disposen de telèfon directe. Oratori multiconfessional per a 150 persones assegudes.
Tanatori de Montgat
Posem a la seva disposició les instal·lacions, equip humà i serveis, per ajudar-lo en tots els aspectes que fan referència a aquests moments difícils per a qualsevol. PFB Serveis Funeraris, pot donar-li assistència i assessorament personalitzat.
Tanatori de Navarcles
Tanatori amb 225 m² de superfície distribuïts en 1 planta amb 2 sales de vetlla amb llum natural. Servei de floristeria on trobareu una àmplia varietat de conjunts florals per confeccionar la vostra ofrena. Envoltat d’una àmplia zona enjardinada.
Tanatori de Pallejà
Tanatori del Baix Llobregat, situat en una superfície de 217 m² distribuïts en 1 planta i 2 sales de vetlla que poden comunicar-se i usar-se com una sala única més gran. Oratori multi-confessional per a 90 persones assegudes en edifici independent.
Tanatori de Reus
Tanatori inaugurat l’any 1991, situat a prop de l’Hospital Universitari Sant Joan i el recinte La Fira de Reus. El tanatori disposa de sales de vetlla, oratori multiconfessional per a 110 persones, sala de jocs pels més petits i habilita sala de comiat.
Tanatori de Sant Boi de Llobregat
Situat a Sant Boi de Llobregat, disposa d’una superfície de 5.000 m² entre 3 plantes: 1 subterrània, planta baixa i 1 de servei. 6 sales de vetlla, de les quals 5 són sales clàssiques i una sala magna. Les sales de vetlla disposen de llum natural.
Tanatori de Sant Feliu del Llobregat
Web del Tanatori de Sant Feliu del Llobregat, al Baix Llobregat. Tots els serveis estan dissenyats per adaptar-se a les famílies de manera flexible i, sempre, atenent els seus desitjos i necessitats. El serveis del Tanatori estan oberts tots els diez.
Tanatori de Sant Joan de Vilatorrada
Situat proper al centre urbà, està molt ben comunicat a través de les principals vies d’accés de la població. Superfície de 85 m² distribuïts en 1 planta amb sala de vetlla amb llum natural. Servei de floristeria amb àmplia varietat de conjunts florals.
Tanatori de Sant Joan Despí
Està situat en un eifici molt lluminós, amb 700 m² de superficie, distribuïts en 1 planta i 3 sales de vetlla. Totes les sales de vetlla tenen llum natural, lavabo propi, armari guarda-roba i nevera. Oratori multiconfessional per a 66 persones assegudes.
Tanatori de Sant Just Desvern
Situat en una superfície de 840 m² distribuïts en 1 planta, amb 3 sales de vetlla. Pati interior a les sales. Disposa d’un oratori multi-confessional per a 80 persones assegudes. Servei de floristeria on trobareu una àmplia varietat de conjunts florals.
Tanatori de Sant Vicenç dels Horts
Edifici molt lluminós, proper al centre urbà, envoltat d’una àmplia i agradable zona enjardinada. Disposa d’aparcament amb capa-citat per a 38 vehicles gratuït al costat del cementiri. Ben comunicat a través de les vies d’accés de la població.
Tanatori de Santpedor
Tanatori Proper al centre urbà de Santpedor. Molt ben comunicat a través de les principals vies d’accés de la població. 1 sala de vetlla. Servei de floristeria on trobar àmplia varietat de conjunts florals per confeccionar la vostra ofrena.
Tanatori de Teià
Tots els nostres serveis estan dissenyats per adaptar-se a les famílies de manera flexible i, sempre, atenent els seus desitjos i ne-cessitats. Serveis dissenyats per adaptar-se a les famílies de manera flexible, sempre, atenent les seves necessitats.
Tanatori de Vallirana
Web del Tanatori de Vallirana, Baix Llobergat. Les sales de vetlla tenen llum natural i pati interior. Oratori multiconfessional per a 72 persones assegudes. Servei de floristeria on trobareu una àmplia varietat de conjunts florals per a la vostra ofrena.
Tanatori de Vilafranca del Penedès
Situat en un edifici molt lluminós i envoltat d’una àmplia i agradable zona enjardinada. Disposa d’aparcament amb capacitat per a 50 vehicles totalment gratuït. Algunes de les places estan reservades per als familiars de la persona finada.
Tanatori de Vilanova i la Geltrú
Instal·lació que disposa d’una superfície de 2.500 m² distribuïts en 2 plantes: planta baixa i 1 de servei. Sales de vetlla; 4 clàssiques i 2 magnes. Oratori multiconfessional per a 100 persones assegudes. Servei de floristería amb conjunts florals.
Tanatori del Bages Sud
Situat a Sant Vicenç de Castellet. Disposa d’uns 500 m² distribuïts en 1 planta i sales de vetlla amb llum natural, lavabo propi, arma-ri guarda-roba, nevera, telèfon i pati interior. Servei de floristeria amb àmplia varietat de conjunts florals.
Tanatori del Prat de Llobregat
Edifici molt lluminós amb una superfície de 1.100 m² distribuïts en 1 planta, amb 3 sales de vetlla amb llum natural. Pati interior a les sales. Oratori multiconfessional per a 150 persones assegudes. Floristeria amb àmplia varietat de conjunts florals.
Tanatori Mémora Cambrils
Compta amb una superfície aproximada d’uns 1.200 m², disposa de tres sales de vetlla dotades totes elles de jardí interior, serveis per a persones amb mobilitat reduïda i gran ventilació. Capella aconfessional amb capacitat per a unes 100 persones.
Tanatori Mémora de Vila-Seca
Inaugurat al 2004. Situat en l'Av. de la Vila del Comú, 16, té tres sales de vetlla. Disposa d'oficina d'atenció sobre productes i serveis funeraris, Es pot: tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei, informar-se sobre trasllats i serveis.
Tanatori Mémora Montblanc
El municipi de Montblanc compta amb un centre funerari de 600 m² amb sales de vetlla, capella i exposició de fèretres, urnes i làpides. Disposa d'oficina d'atenció on tramitar defuncions, sol·licitar pressupost i comprar productes i serveis funeraris.
Tanatori Mémora Salou
Inaugurat al 2004. Situat al Camí dels Castellots, consta de dues sales de vetlla, oficina d'atenció sobre productes i serveis funera-ris, tramitació d’una defunció, pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i l'acompanyament del dol.
Tanatori Ronda de Dalt Barcelona
Té una superfície de 16.000 m² distribuïts en tres plantes, 20 sales de vetlla i dos oratoris multiconfessionals amb capacitat per a 230 i 400 persones assegudes cadascun. Hi ha 250 places d'aparcament cobert, algunes gratuïtes pels familiars propers.
Tanatori Sant Esteve
Obert l'any 1990, el tanatori de la Seu ofereix a la capital de l'Alt Urgell i a tota la comarca tots els serveis que comporta una defun-ció. El tanatori disposa de tres sales de vetlla, sala per a cerimònies religioses o civils, i tots els equipaments.
Tanatori Sant Marc
Nou tanatori de Puigcerdà, que ofereix a la comarca de la Cerdanya, instal·lacions modernes i àmplies, adaptades a necessitats actuals. Sales de vetlla, sala per a cerimònies religioses o civils i equipaments per a un servei professional i de qualitat.
Tanatori Tarragona
El Tanatori de Tarragona es situa a la sortida oest de la ciutat, estant molt ben comunicat a través de diverses carreteres. És pot arribar al Tanatori amb els autobusos municipals els dies laborables. La línia que comunica amb el Tanatori és la 42.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT