FUTBOL7


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
C.E. Vilassar de Dalt - Torneig de F7 de Vilassar de Dalt
Web del Torneig de F7 de Vilassar de Dalt, que es disputa el mes de juliol en aques municipi del Maresme, i del C.E. Vilassar de Dalt, equip de la Preferent Territorial Catalana de futbol. Informació del torneig.
Catalonia Sports
Organització de lligues de futbol 7 i futbol sala. Instal·lacions a l’escola Thau de Pedralbes, a la Vall d’Hebron i a Sarrià, Barcelona. També té un equip de la divisió de plata de la Federació Catalana de Futbol Sala.
Club Esportiu Sallistroters
Club de futbol aficionats d'Inca (Illes Balears) que fem partits amistosos i partidets, amés d'altres activitats esportives i no esportives.
Disport F.C.
Web oficial del Disport F.C., equip d’esport adaptat de Pallejà (Baix Llobregat), campió de Catalunya i d’Espanya de Futbol-7. També ha tingut grans èxits en futbol sala.
Futbol 8 Algaida
Pàgina del Futbol 8 d'Algaida (Mallorca). Conté informació del segon campus de tecnificació de la Fundació del Real Mallorca a Algaida, en els que durant tres dies hi participen més de cinquanta nins i nines.
Futbol Sala Ametlla de Merola
Pàgina informativa del Futbol Sala Ametlla de Merola. Informació del club, els qui han fet la nostra història, plantilla, la contraportada, informació dels campionats, links, classificació, resultats, golejadors, i jugadors.
Geriatrix F.C.
Blog oficial del Geriatrix Futbol Club. Equip de veterans de futbol 7, amb més ganes que tècnica, de la lliga de veterans de Meiland de Barcelona. Comença una nova temporada i encara no sabem qui sóm, ni quants sóm...
Lliga d’Hivern Futbol 7 Masquefa
Pàgina del Torneig de la Lliga d’Hivern Futbol 7 de Masquefa, a l’Anoia. Organitzada per l’entitat FS Espardenya Masquefa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masquefa. Bases, notícies, resultats, fase regular i fase final.
Lliga Noctura Futbol 7, Futbol 8 i Futbol Sala
Des de fa més de 15 anys la Lliga Nocturna organitza campionats de Futbol-7, Futbol-8 i Futbol Sala. Compta amb 3 instal·lacions on es juguen les competicions: dues a Sabadell (Creu de Barberà i Gràcia) i una a Sant Quirze del Vallés. Competicions.
Penya Barcelonista Calaf
Pàgina oficial de la Penya Barcelonista Calaf i Comarca (Anoia). Cada any sortejem una entrada doble cada mes entre tots els socis. Consulta el calendari. Informació de les activitats del Barça i de l’equip de futbol 7 de la penya.
Sarrià Nord - Futbol 7
Enguany participem al Torneig de Futbol 7 organitzat per la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol. Els equips participants. Calendari de Sarrià Nord. Goljadors. Classificació. Web no actualitzada.
Secció Birra
Web del Secció Birra, l'equip de futbol -7 de Sabadell, presidit per en Jordi Romagosa. A Secció Birra li trobem el seu embrió en un equip juvenil que disputava el campionat de Sabadell de futbet en la categoria, el Samuntada.
U.D. Cassà
Pàgina oficial de la Unió Deportiva Cassà, enllaç i d'informació amb el soci i el jugador/a. Agenda setmanal imatges del partits podeu aportar cròniques,. fotografies, comentaris. Torneig de futbol 7 i web del club.
U.D. Portuaris
Web de la U.D. Portuaris de la Partida de les Foyes de Grau de Gandia (València). El club té equips de futbol i Futbo 7, escola, escoleta d’estiu. Història, notícies i novetats i informació dels diferents equips del Portuaris.
U.E.Balàfia
Pagina oficial del club de futbol de la Unió Esportiva Balàfia, entitat fundada a l’any 1965, en aquest barri de la Ciutat de Lleida. Dades general, equip i instal·lacions. El congingut en català és mínim i es limita a les cròniques dels partits.
Unió Esportiva Vilaplana
Entitat que aglutina gran part de l’esport d’aquest poble de 500 habitants, al Baix Camp, al peu de les muntanyes de Prades. Té 2 equips federats: 1 de futbol sala sènior a 1a provincial i 1 de futbol 7 infantil, al Consell Esportiu del Baix Camp.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT