FUTBOLAMERICA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Andorra Crows
L'Andorra Crows és un equip de futbol australià del Principat d’Andorra. El Futbol australià, conegut en aquest país com a Aussie rules football, és un tipus de futbol originari de la ciutat de Melbourne, capital de l'Estat de Victòria, a Austràlia.
Argentona Bocs
Els Bocs d’ Argentona és un dels clubs amb més solera del Futbol Americà a Catalunya. Va ser fundat l’any 1990 per en Raül Paloma, aleshores professor d’educació física de l’escola Francesc Burniol d’Argentona. Els partits i els entrenaments.
Bagmons
Nou club esportiu de Manresa, amb una clara vocació de creixement i amb unes perspectives de futur ambicioses. Seccions de futbol americà i secció de tennis taula. Necessitem jugadors !
Barcelona Dragons (equip desaparegut)
Els Barcelona Dragons van ser un club català professional de futbol americà de la ciutat de Barcelona creat el 1991 i que va estar actiu fins al 2003. Els Barcelona Dragons van ser fundats l'any 1991.
Barcelona Pagesos
Club de Futbol Americà i Futbol Flag Barcelona Pagesos. Des de Barcelona Pagesos, us presentem cada una de les persones que formen part de la nostra estructura. Així, a partir d’avui, presentarem dos membres de la nostra organització cada setmana.
Belfry Valls
Equip de futbol australià de Valls (Alt Camp), creat l'any 2002. L’equip és el més representatiu d’aquest esport a Catalunya, i aporta cinc jugadors a la selecció catalana de futbol australià. Dades de l’entitat, història, jugadors, …
Cadets - Federació Catalana de Futbol Americà
Bloc de la Federació Catalana de Futbol Americà. Cobertura a les competicions de les categories cadet, sub-15, sub-13 i sub-11. Per demanar mes informació enviar un mail a la Federació Catalana de Futbol Americà.
CFA Vilafranca Eagles
El 1990 va participar per primer cop en una competició oficial i durant els anys 90 fou un dels equips punters del futbol americà estatal, esdevenint campió d'Espanya dos cops. Els Eagles de Vilafranca van començar a entrenar a Moja l'any 1988.
Club Argentona Bocs
Els Bocs d’ Argentona és un dels clubs amb més solera del Futbol Americà a Catalunya, fundat l’any 1990 per en Raül Paloma, aleshores professor d’educació física de l’escola Francesc Burniol d’Argentona. Club, equips, botiga, links, ...
Club de Futbol Americà Almogàvers de Salou
Creat l'any 2013. A finals dels 80, principis dels 90 hi va haver un boom del futbol americà a Catalunya: es van crear molts equips. Lamentablement la gran majoria d'aquells equips van desapareixer. La supervivència d'un equip es deu a molts motius.
Club Salt Falcons
A l'any 1989 un professor de l'institut de Salt, en Joan Coderch, va decidir crear un equip de futbol americà a Salt. A Catalunya només hi havia 4 equips, així que som el cinquè equip en antiguitat a Catalunya. Club, equips, news i galeria.
Dragons bus
Pàgina web de la Penya Dragons Bus de Barcelona Dragons. Dragons Bus té el seu origen en el viatge en autocar que vam realitzar a Alemanya un grup de seguidors del futbol americà per tal de veure la final de la World Bowl'99 a Düsseldorf.
El Dhani s'enfronta al món
Programa, emés per TV3, produit per FremantleMedia Group Limited. Dhani Jones, jugador professional de futbol americà i home del Renaixement, segueix la seva odissea mundial en el camp dels esports. A cada racó del planeta.
Escola Catalana de Tècnics de Futbol Americà
Escola de la Federació Catalana de Futbol Americà. Hi trobareu una petita cronologia de l'escola, titulacions, informacions i els continguts dels cursos per tècnics que organitza l'escola catalana de futbol americà.
Falcons de Salt - No oficial
Pàgina no oficial dels Falcons de Salt, l’equip de fulbol americà del Gironès. Visitala tantes vegades com vulguis, i dona-la a conèixer. Necessitem el teu suport i contribució per continuar creixent. La pàgina no està actualitzada des de 1997.
Federació Catalana de Futbol Americà
Pàgina oficial de la Federació Catalana de Futbol Americà. Inclou els calendaris de les competicions en les diferents categories. Directori, properes activitats i partits, directori de clubs i entitats i dades de totes les competicions..
Flag Acció
Blog del programa de promoció Flag Acció (recursos de flag football per escoles i entitats a Catalunya) de la Federació Catalana de Futbol Americà. Informació per si vols fer un equip de flag. Opens, circuits, estraescolars, àrbitres i monitors.
Futbol americà - Picjoke
Un nou efecte fotogràfic cada dia! En aquest cas de l’esport del futbol americà. Pots visualitzar les fotografies. N-6970 · N-6472 · N-6398 · N-6367 · N-6317 · N-6204 · N-6143 · N-5305 · N-5191 · N-5080 · N-5011 · N-4995 · N-4943 · N-4761 · N-4552.
Futbol australià - Viquipèdia
El Futbol australià, conegut en aquest país com a Aussie rules football, és un tipus de futbol originari de la ciutat de Melbourne, capital de l'Estat de Victòria, a Austràlia. En el país dels cangurs el joc es coneix com a “futbol” o “footy”.
Lliga Catalana Senior de Futbol Americà
Pàgina de la Federació Catalana de Futbol Americà, d'informació de la lliga catalana senior. Els equips participans, els resultats i les classificacions actualitzades. La pàgina no és suficientment operativa.
Lliga de Futbol Australià de Catalunya
És l’unió d'equips de futbol australià de Catalunya reconeguda oficialment per l'Aussie Rules International. La LFAC organitza les competicions de sèniors, júniors i infantils. Reconeguda internacionalment davant l'IAFC.
Penya Sitges Sack
La Penya Sitges Sack Barcelona Dragons va ser creada l'any 1996 en la Tribuna de l'Estadi Olímpic de Montjuïc de Barcelona per 14 persones aficionades al Fútol Americà que s'havien conegut durant la temporada de 1995 i en el mateix estadi.
Sant Fruitós Bucaners
El Club de Futbol Americà Sant Fruitós Bucaners neix l'any 2014, a la terrassa d'en Gus, amb intenció de reviure el Futbol Flag i Futbol Americà a la comarca del Bages, donant continuïtat al projecte que un dia es va iniciar a Súria amb els Spiders.
Selecció Catalana de Futbol Australià
La Selecció catalana de futbol australià és l'equip de jugadors catalans de futbol australià que competeix internacionalment. El futbol australià és un dels pocs esports en els quals la selecció catalana competeix internacionalment de manera oficial.
Sueca Ricers Football
Web dels Sueca Ricers Football, club de futbol americà de Sueca. Juga la Lliga Valenciana de Futbol Americà. Entrenaments: dilluns, dimecres i divendres de 19:30 a 21:30 a l'Estadi Municipal Antonio Puchades de Sueca. Partits oficials de la temporada.
Terrassa Reds
Club de Futbol Americà de Terrassa fundat l’any 1993. Els Terrassa Reds es una entitat dedicada a la promoció i divulgació de l’esport del Futbol Americà i el Futbol Flag a la ciutat de Terrassa. La junta directiva està encapçalada pel Gabriel Nieto Barón
Torrelles Legends
Club de futbol americà Torrelles Legends, fundat l’any 2012. Els inicis, va ser d'extrema duressa, entrenant a un parc amb onze persones. Aquest grup, es va reunir per formar-se d'una manera més gran i va organitzar el primer Campus Legends.
Vall d'Aro Senglars
Pàgina oficial del Vall d'Aro Senglars American football club esportiu de Santa Cristina d'Aro (Baix Empodà). S’hi pot començar practicar futbol americà a partir dels 13 anys i també el futbol flag, un esport mixte (a partir dels 10 anys). Equip cadet.
Wolves Sarrià de Ter
Wolves Sarrià som un club de futbol americà i flag football fundat el 2010 i té com a principal objectiu la promoció i difusió d’aquests esports a les comarques Gironines. Compten amb equips a la majoria de categories dels futbol americà i flag football.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT