GAI-LESBI


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
900Rosa
Servei d'informació de la Coordinadora Gai-Lesbiana. Per qualsevol suggeriment o consulta, si us plau truca al 900·601·601, o escriu al e-mail Rosa, o apropa't a la coordinadora al servei d'informació i acollida.
Acegal - Associació Catalana d’Empreses per a Gais i Lesbianes
Vol millorar la rendibilitat de les empreses del sector, oferir serveis jurídics als associats, descomptes, treball i traspassos de negoci, inversors, etc. Som l’eina per plantar cara a les polítiques de vegades bel·licoses de l’administració de torn.
Aemics
Espai per a les llibertats sexuals. Associació que neix per la necessitat de definir un espai de rèplica i evolució als àmbits gais i lesbians que ja han començat a ofuscar-se com a models obsolets.
AMPGIL - Associació de Mares i Pares de Gais i Lesbianes
Funciona des de 1994 La Coordinadora Gai-Lesbiana demanà als nois i noies del Grup Jove que proposessin als seus pares la iniciativa de constituir un grup de pares que els donés suport. Informació activitats, fòrum i dades.
Arco Iris
Grup de lesbianas de Palma de Mallorca (Baleares), fundat l'any 1998, per dones, entre elles lesbianes i feministes. Suport a les dones que ho necessiten i informació sobre l'orientació sexual, parelles de fet i sexe segur.
Associació Acord
Assessorament, counselling, orientació i recursos per a dones. LTB Acord és una entitat creada l'any 2000. Contribueix a normalitzar l'homosexualitat, apropant-la a la vida quotidiana. Serveis individualitzats, tallers a les escoles i població en general.
Associació Catalana per a la Integració d'Homosexuals, Bisexuals i Transsexuals Immigrants
Web de l'Associació Catalana per a la Integració d'Homosexuals, Bisexuals i Transsexuals Immigrants (ACATHI). Espai que ens permet acollir i atendre als immigrants LGTB i brindar-los suport psicològic i orientació jurídica en temes bàsics.
Associació de Famílies Lesbianes i Gais
Web de l’Associació de Famílies Lesbianes i Gais. La FLG som una associació de famílies de mares lesbianes i pares gais, que lluitem per la plena equiparació dels drets i deures de les nostres famílies. Activitats, objectius, junta, bibliografia, …
Associació de Policies Gais i Lesbianes Gaylespol
Resta un llarg recorregut per arribar a la igualtat social dels homosexuals. Molts agents de les Forces i Cossos de Seguretat prefereixen vivir una doble vida ja temen que de trascendir la seva orientació sexual, els hi pugui afectar a la seva feina.
Associació Grup Jove
L'Associació Grup Jove, creada el 1990, es una associació que facilita un espai on la joventut homosexual es pot expressar amb total llibertat, i obert a qualsevol tipus de propostes. Es reuneix els dijous a la seu de la federació.
Bearcelona
Pàgina oficial de Bearcelona. És un club d’ossos i admiradors de Barcelona que funciona des de l'any 2000. Trobades, festes, viatges, hotels, programa d'estades i fotografies.
Ben Amics
Pàgina de Ben Amics, l'agrupació gai, lesbiana, bisexual i transexual de les Illes Balears (Palma de Mallorca). Serveis, el PASS (Punt d’Atenció, Assessorament Social), activitats, salut, serveis, parella, …
Brot Bord
Web del col·lectiu Brot Bord, assemblea de lluita contra el patriarcat, l'homofòbia i la transfòbia. Activitats recents: Xerrada del Brot Bord a Sant Cugat, CiU és homofòbia. Plantem-los cara a Reus!, Memòria d'uns ulls pintats", de Lluís Llach, …
Casal Lambda
Lambdaweb. Entitat concertada amb l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, Benestar Social i la Secretaria General de Joventut de la Generalitat. L'objectiu és la normalització social de l'homosexualitat.
CLGS - Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals de La Safor
Entitat juvenil formada per gais, lesbianes, transexuals i bisexuals de 14 a 30 anys, que tenim com a principal objectiu la normalització en la societat del fet homosexual. Grups, notícies, fotografies, activitats, documents i enllaços.
Col·lectiu Lambda de Gais i Lesbianes de València
Pàgines amb detallada relació de dades sobre la nostra asociació, activitats, cultura gai, fotos, links, contactes i altres serveis interessants. Els drets es conquesten, es gaudeixen, defensa'ls amb el teu vot. Grups, comissions, història, i dades.
Col·lectiu LGTB de la Safor-Valldigna
Nascut en 2005, el Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals de La Safor lluita pels drets de les persones LGTB i contra la LGTBfòbia a la comarca de La Safor. Treball per la diversitat sexual, de gènere i familiar. Campanyes que fem.
Col·lectiu Tal Qual
Pàgina en construcció del Col·lectiu Tal Quall, associació de gais i lesbianes de Castelló de la Plana. El col·lectiu fa les seves reunions a l’Espai d'Art Contemporani de Castelló (EACC).
Contra la transfòbia: genera't! - 28 de Juny, dia de l'alliberament Lèsbic, Gai, Transsexual, i Bisexual
Enguany la diada és de lluita contra la transfòbia, la fòbia a totes les persones que exercim un gènere no normatiu. És la fòbia a totes les persones que no creiem en la determinació biològica del nostre gènere ni de la nostra sexualitat.
Coordinadora Gai Lesbiana
Actualment la Coordinadora Gai-Lesbiana és una federació de sis associacions constituïda amb l'objectiu de reunir el treball i els esforços de les associacions membres. Targeta LGBT, descubreix els seus aventatges!
Eagle, Espai Acció Gai-Lesbià de Lleida i Entorn
Pàgina web d’aquest col·lectiu i el seu espai acció gai-lesbià. Activitat i informació. Reunions el 4rt dijous de cada mes. Actes Dia per l'Alliberament de Gais, Lesbianes i Homes i Dones Transsexuals. Especial: Aprovació Reforma Codi Civil.
FAR
Associació-punt de trobada per a lesbianes, gais, transexuals i bisexals de les comarques de Girona i a qualsevol persona que vulgui formar-ne part independentment de la seva sexualitat. Activitats i taulell d’anuncis. Sant Feliu de Guíxols.
Front d'Alliberament Gai de Catalunya
Informació del Front d'Alliberament Gai de Catalunya, les seves campanyes, actes i publicacions. Alliberament Gai, Lesbià i Transsexual. Lluita conta l'homofòbia. Aquí trobaràs informació GLT actualitzada i la convocatòria a les nostres activitats.
Fundació Arena
Entitat privada que té l’objectiu principal d’equiparar socialment drets i oportunitats de la comunitat gai i lèsbica. Creada al 2002, impulsa iniciatives i ofereix recursos als membres del col·lectiu LGBT i del seu entorn en la cultura o l’acció social.
Fundació Enllaç
Projecte de llarg abast. Gran xarxa de solidaritat, suport i companyia. Solidaritat perquè els companys/yes GLBT puguin mante-nir aquell estil de vida que lliurement han triat. L’entitat es va constituir a Barcelona l’any 2008. Patronat amb 22 membres.
Gaiebre.org
Pàgina de l’Associació Juvenil l'Armari i portal lèsbic, gai, transexual i bisexual de les Terres de l'Ebre i el del Maestrat. Informació del col·lectiu i les activitats les trobareu al blog adjunt a la pàgina. http://www.gaiebre.org/bloc/
Gais Positius
Associació de i per a gais seropositius, de la Coordinadora Gai-lesbiana. Espai de trobada i suport per a homosexuals afectats pel VIH/Sida. Trobades a la seu de la Coordinadora Gai-Lesbiana. Raons de gais positius, no estàs sol, sexe entre homes.
Gay.cat
El primer portal gai a Catalunya per a discapacitats gai. Un fòrum web amb un disseny ben agradable a discapacitats gai. Tot un món d'informació per als gais i les lesbianes. Inicia una sessió per veure els teus missatges privats.
Gl’H, Gais i Lesbianes de L’Hospitalet
Si ets de L'Hospitalet i entens, hem creat una associació per a què coneguis i et relacionis amb persones com tu. Entitat oberta a gais, lesbianes, bisexuals, transexuals i heterosexuals que creuen en la llibertat d'escollir la seva orientació sexual.
Grup d'Amics GLTB
Un espai de trobada per a gent gai, que vol facilitar la normalització de la pròpia homosexualitat entre els joves. Coordinadora Gai-Lesbiana. Rep l'anunci de les activitats cada setmana al teu mòbil per SMS. El servei costa 5€ cada sis mesos.
Grup de Lesbianes de Girona GLG
Associació que treballar per l'alliberament sexual i la igualtat de drets de les dones lesbianes. Reunions i assemblees mensuals, sortides i excursions a la muntanya, debats, participació en actes col·lectius de dones de Girona, i altres activitats.
Grup de Lesbianes Feministes
Grup d’acció política que té un discurs antipatriarcal i anticapitalista, que se situa deliberadament als marges i que planteja una dinàmica de recerca activista basada en la reflexió des del feminisme i el lesbianisme.
Grup Lesbos
De guia de Barcelona. El Grup Lesbos va néixer el 17 de setembre de 1994 com a escissió del Grup Lesbia, que s’havia constituït l’any 1991 dins la Coordinadora Gai-lesbiana (CGL). Dades del grup. La web oficial de Lesbos no funciona.
Guerrilla Travolaka
Ni homes, ni dones. Ni disfòrics, ni transtornats, ni transsexuals. Guerrilleres o guerrillers segons moment. Pirates del gènere, buscadors de tresors trans-resistents, trans-ciutadanes, travolakes, drag-queens. Dissidents de l’heteropatriarcat…
H2O - Col·lectiu gai i lesbià del Camp de Tarragona
portal d'h2o - col·lectiu gai i lesbià del Camp de Tarragona. guia de llocs d'ambient, Informació, xat, forum, assesorament, servei jurídic i sicològic, campanyes, noticies GLTB, links, sortida de l'armari, salut sexual i moltes coses mes…
H²O Col·lectiu Gai, Lesbià, Bisexual i Transexual de Tarragona
Associació basada en principis democràtics, els afiliats prenen decisions. El respecte per a totes les opinions és un pilar de funcionament. Tothom té el seu espai d’expressió. La participació dels afiliats la entenem com la nostra manera de fer.
idemTV
Organització formada per persones de diferents àmbits laborals i professionals unides per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments del sector LGTBIQ (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals i queers).
Inclou, gais i lesbianes en l'educació
Associació d'educadors, professors i alumnes que treballem la diversitat afectiva i sexual en l'àmbit educatiu. Volem conscienciar sobre la situació dels adolescents i infants gais i lesbianes o que es qüestionen la seva sexualitat. Incorporar l'homosexua
Institut d'Estudis de la Sexualitat i la Parella
Treball d'un equip de professionals amb diferents tipus de serveis relacionats amb la salut sexual i de la parella. Professionals de la psicologia, la medicina, l'educació i el treball social. L'equip està constituït per un grup estable de professionals.
JALG, Joves per a l’Alliberament Lesbic i Gai (UAB)
JALG, Joves per a l’Alliberament Lesbic i Gai. És una associació formada per estudiants, PAS i professorat de la U.A.B. encara que estem oberts a qualsevol persona interessada estigui o no vinculada a la nostra universitat.
Jocs Taronja València 2006
Dies 10, 11 i 12 de març de 2006. Més de 200 esportistes europeus participaran en ambdues competicions en les instal·lacions del Poliesportiu el Bovalar d'Alaquàs i en el Parc Esportiu Nazaret de València.
Joves per l'Alliberament Lèsbic i Gai
Grup d'Estudiants de UAB. Ofereix un àmbit de trobada, on trobar informació útil per a lesbianes i gais, i on es desenvolupen activitats de caire lúdic i formatiu. Treball per l'alliberament lluitant contra la discriminació.
Mostra Internacional de Cinema Gai i Lèsbic
Organitza el Casal Lambda amb la col·laboració de la diverses Institucions públiques i el Goethe Institut. De octubre a novembre a diferents llocs de Barcelona. Programa de la Mostra, actes paral·lels, venda anticipada.
Observatori Contra l’Homofòbia
Web de l'Observatori Contra L'Homofòbia. Eina per lluitar contra l’Homofòbia (lesbofòbia i transfòbia) en totes les formes i dónar suport a les víctimes. Treballa en el disseny i implementació d'un sistema d’observació permanent davant la discriminació.
Samarucs València
Grup d’Esplai Esportiu de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals, els quals podem practicar l’esport en un entorn tolerant i no-discriminatiu. També estem oberts a tot el que vulgui fer esport amb nosaltres; Natació, Voleibol, Muntanyisme i Tennis.
Sida Studi
Espai de Sida Studi- És una ONG creada l’any 1987 a Barcelona, que treballa en la capacitació de les persones per prevenir el VIH/sida i per reduir l’impacte individual i social del virus en un marc de respecte als Drets Humans.
Sinvergüenza
L'associació universitària de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals més gran d'Espanya, present oficialment a la UB, UPF i la UPC però amb membres de totes les universitats catalanes, instituts…
Talcomsom
Associació formada per gais, lesbianes, transsexuals, bisexuals, heterosexuals i, oberta a tothom que estigui disposat/da a compartir els nostres objecti us i/o a participar. Normalització, punt de trobada del col·lectiu amb seu a Vic, Osona.
UniForum, Agència matrimonial gay-lesbiana
UniForum és una agència d'orientació de parella que et permet, sense pèrdues de temps, relacionar-te sèriament, trobar la teva parella estable.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT