GALERIES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Àcentmètresducentredumonde - A cent metres del centre del món
Espai d'exposició i promoció de totes les tendències de l'art contemporani, situat a cent metres de l'estació de Perpinyà, lloc emblemàtic de l'univers dalinià. Informació del centre, les expocicions i activitats pedagògiques.
ACVic Centre d’Arts Contemporànies
ACVic Centre d’Arts Contemporànies és un equipament cultural públic ubicat a Vic i destinat a la promoció de la creació, la investigació, la producció i la difusió de propostes vinculades a les pràctiques artístiques contemporànies.
Adolf - Taller d'Art
Taller d’art de l'artista santcugatenc Adolf. Treball, pintura, dibuix, gravat i fotografia. Portes, finestres, retrats, models, nus... Taller d'estampació de gravats. Biblioteca d'art. Exposicions i les activitats. És a Valldoreix a St. Cugat del Vallès.
Aldegra Art
Empresa que ofereix en regim de lloger obra gràfica per exposar en entitats culturals, totalment acabades i amb catàleg. Les obres corresponen a artistes de renom internacional. Col·leccions i informació. La versió en català no és operativa.
amm
És una galeria d'art de Agramunt (Urgell). També ofereix altres productes com: Produccions i serveis de vídeo, disseny grafic, multimedia, pagines web, fotografia, disseny ambiental, ambientació temàtica, i conceptualització gràfica.
Andreu Ledoux
Web de l’artista Andreu Ledoux. Es tracta d’una galeria amb poemes visuals (animats), objectes i llums. Inclou el projecte "Perdoni les Postals" amb imatges, aforismes i reflexions sobre temes d'actualitat i l'independendència de Catalunya.
Antiga Fàbrica Noguera - No oficial
Exposició d’art. La rehabilitació de l'antiga Fàbrica Noguera ofereix durant tot l'any un espai acollidor, diàfan i multifuncional. Galeria d'art, conferències, tertúlies, exposicions temàtiques, presentacions de llibres o discs, etc.
Antoni Botey Galeria d’Art
En la orientació de la galeria no predomina cap tendència estilística. En les obres d’art busquem la seva creativitat i qualitat, així mateix valorem la seva bona execució i la implicació del artista, tant de joves creadors com d’artistes consagrats.
Arantza & Cia
Espai web d’Arantza & Cia. Arantza & Cia és una galeria d'art contemporani menorquina, que està situada al municipi d’Alaior. Inclou la presentació dels artistes de la galeria i els cartells de a. & cia.
Art a Visca
Galeria d'art amb obres d'artistes diversos i amb diferents tendències i tècniques. Obres de: Treballs en cartró pedra, còmic i art d'ordinador. Art a Visca. Manresa (Bages).
Art al Vent
Edició de "Art al Vent", a l'agost, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Gata de Gorgos. A continuació se celebra un sopar. El preu del sopar és de 12 €. Les persones interessades a assistir han de confirmar la seva assistència al telèfon.
Art Bruc
Art Bruc és una galeria d’art situada a El Bruc, a l’eix Martorell-Igualada i a prop de Manresa. S’hi exposa i s’hi ven pintura i escultura contemporània, fotografia, amb artistes nous o bé consolidats. Presenta de vuit a deu exposicions durant l’any.
Art Petritxol. Galeria d'art.
Galeria d'art. Barcelona. Pintura i escultura actual, i pintura catalana dels segles XIX i XX. Exposicions, Fons d'art, Galeria Permenent… La pàgina no ofereix servei en català. No entra al directori.
Artbarcelona
Benvinguts al nou portal dedicat a la promoció de l'activitat artística de la ciutat. Aquí trobareu les últimes novetats sobre l'art contemporani a Barcelona. Activitats i esdeveniments d’art. També podràs veure l’agenda dels cinc dies següents.
Artdelaterra
Artdelaterra neix el 2004, d’unir les 2 grans passions, l’art i la nostra terra, així van sorgir els “quadres catalans” amb la senyera, l'escut català, l'estelada blava i l'estelada roja... S'ha consolidat el projecte i al 2013, hem ampliat els productes.
ArtdePas!
Dona a conèixer manifestacions artístiques de la ciutat de Vic, i fa que la cultura surti al carrer acostant-se al ciutadà, l'Àrea de Cultura i Ciutadania de l'Ajuntament de Vic i VicJove, posen en marxa espais a l'aire lliure d'activitats artístiques.
Artífex
Galeria virtual d'art contemporani. Sales antològiques, pintura, esmalt, joieria. Per algun motiu, aquests son els nostres artistes especials. Artistes i agenda. Des de Tarragona.
Arts Fité - galeria d'art online
Galeria d'art en línia que li ofereix l'oportunitat de visitar diferents exposicions d'artistes de reconegut prestigi i comprar quadres originals. Estils des de l’art realista tradicional, al art modern més actual. Té dues galeries a Sabadell.
Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana
L’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana, es compon de galeries a les ciutats de València, Alacant, Castelló i altres. Conèixer artistes en context internacional i mostra producció d’artistes estrangers en l’entorn valencià.
Atrium
Espai per l'Art a la Casa Quintana Badia, del segle XIV, de Torroella de Montgrí (Baix Empordà). La casa fou adquirida per Joan Carles Roca Sans i conserva molts elements històrics i artístics del seu passat.
Ausart
Galeria d’art i taller de marcs. Pintures a l'oli, aquarel·la, acrílic, gouache, encàustica, pigments, tinta, pinzells, cavallets, teles, bastidors, pastels, ceres, paper aquarel·la, blocs de dibuix,cartró ploma, esprais de pintura, aerògrafs, espàtules,
Azabache Lise, Artesà de l’atzabeja d’Astúries
Artesà de l’atzabeja d’Astúries, tallista de matèries nobles, escultures, talles i ornaments. Catàleg mostrari de peces d’atzabeja amb fustes, metalls i pedres precioses o semiprecioses.
Barcelona Fanatics - Art, artistes i artesania
Promoció d'artistes amb taller o estudi a Barcelona. Grup d'artistes, aficionats al art, internet-adictes i dissenyadors que promocionen pintors, artesans, escultors o dissenyadors gràfics. Joies d’artesans a Barcelona, fetes a mà, models únics.
BIAM. Biennal d’Art Ciutat d’Amposta
Pàgina de la BIAM. Premi de Pintura Biennal d’Art Ciutat d’Amposta, terres de l’Ebre. 2006-2008-2010. Informació de la biennal, dades diverses, bases, premis, organització, programa, edicions anteriors, etc ...
Ca la Cinta
Casa restaurada per Miquel Casas i reutilitzada per fer celebracions, exposicions, reunions, i activitats diverses, relacionades amb la historia de Torrelles. Cinema, xerrades, i també dos o tres concerts a l´any de música amb directe.
Cal Talaveró Galeria d'Art
Cal Talaveró Centre d'Art. Galeria d'art a Verdú (L'Urgell), fundada el 1994, i dedicada a la promoció i divulgació d'artistes. Edicions de obra gràfica per a suscriptors i obsequis d'empresa i altres informacions.
Camins de natura, itineraris vitals
L’exposició que es presenta al Palau Robert del 10 de setembre al 31 de gener del 2016, convida a reflexionar sobre el paper dels educadors ambientals i com repercuteix la natura en el desenvolupament de les persones. Rreflexió sobre la natura …
Can Ginabreda - Bosc d'escultures
Restaurant, taller i espai d’art. Xiscu Cabanyes Collell (Serinyà 1945), escultor autodidacte, es dedicà a partir de 1975 a la construcció del “Bosc d'escultures” de Can Ginabreda, a Porqueres (Pla de l’Estany). Festes al bosc i artistes convidats.
Canals - Galeria d'Art
Amplia informacio de les exposicions i activitats d'aquesta galeria d'art de Sant Cugat del Vallès, que inclouen pintura, escultura, dibuix, litografies i gravats, amb la possibilitat de comprar del nostre Fons d'Art.
Carles Blázquez - Pintures
Pintures i dissenys. Disseny de samarretes. Art dels indis hopi d'Arizona i els aborigens australians. És llicenciat bioquímica per la UV, amb el grau d'excel·lent. Estudis de pintura i dibuix en l'Escola d'Arts i Oficis d´Eivissa.
Centre Can Serrat
Masia antiga classificada i protegida de 1187m², rehabilitada a l’any 1989 en una comunitat d’artistes/centre de creació i producció artística, gràcies a 11 artistes Noruecs. Està situat en un entorn immillorable, del Bruc, a la falda del Montserrat.
Centre Cultural Sala Galà
Espai del Centre cultural Sala Galà de Cassà de la Selva, al Gironès. Biblioteca, l'Escola Municipal d'Art i l'Escola Municipal de Música de Cassà de la Selva. Podeu consultar la programació per al proper curs d’art, música, biblioteca i cursos.
Centre d’Art la Panera
Plataforma de producció, difusió, formació i exhibició d’arts visuals al nostre país i un instrument que estableixi ponts entre la creació visual i la creació produïda en d’altres àmbits culturals. Centre de reflexió que vincula arts visuals/societat.
Centre d’Art Tecla Sala
Espai promotor i difusor d’arts visuals, a partir d’una programació contemporània i un clar compromís amb el territori. La superfície expositiva està dividida en dues plantes de 1.600 m² i 625 m², respectivament. Un espai expositiu singular a Catalunya.
Centre d'Art Contemporani Fundació Rodríguez-Amat
Art, vida i obra. Jordi Rodríguez-Amat. Web de Rodríguez-Amat i Fundació Rodríguez-Amat. Centre d'art contemporani obert a artistes. Residència d'artistes, galeria d'art, exposicions i encontres. L'objectiu: promoure l'art i la cultura contemporània.
Centre d'Art el Marçó Vell
Exposicions temporals i permanents, Premi Centelles, Sala de Paleontologia Eduard Grimalt. Dissabtes de 19-21h (primavera-estiu) i de 18-20h (tardor-hivern), Diumenges i festius: 12-14h i 19-21h (primavera-estiu) i de 12-14h i 18-20h (tardor-hivern).
Centre d'Art La Rectoria
El Centre s’ubica en una masia del 1639, a Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental). La Fundació Privada La Rectoria presenta cada any, pel Centre d’Art, un ampli ventall d'activitats per apropar l'art i les manifestacions artístiques al gran públic.
Centre Picasso
El Centre Picasso és una entitat privada sense ànim de lucre que pretén homenatjar Picasso, potser l'artista més genial del segle XX, i mostrar els forts lligams d'estimació entre ell i Horta de Sant Joan (Terra Alta). Picasso a Horta, serveis i dades.
Col·lecció Bassat - Nau Gaudí, Mataró
La Col·lecció Bassat és una compilació d’art contemporani, reflex de la passió i els gustos de Carmen i Lluís Bassat. Des del 2010, es va exposant a la Nau Gaudí ordenada cronològicament per contribuir a difondre l’obra d’uns artistes poc representats.
D'I&P Galeria Virtual
Galeria creada per Ramon Salvo l'any 1996. Poemes visuals inèdits de Joan Brossa. Vol esdevenir amb el temps, una base de dades documental sobre: l'avanguarda plàstico-literària, l'experimentació poètica i la literatura i la telemàtica.
Dibuixos, gravats i cartells del MNAC
Blog de dibuixos, gravats i cartells del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Col·lecció, un cop d'ull, catàleg, nova presentació d'art modern, història de la col·lecció, la col·leció creix, conservació i restauració, el museu al món, i glossari de temes.
Edicions 6a Obra Gràfica
Alberga l’arxiu històric del Taller 6a (1982) amb objectiu de recuperar les tècniques d’estampació tradicionals (xilografia, gravat calcografia, litografia, ...) i oferir-les als creadors contemporanis. S’ubica al centre de Palma, aprop de l’editorial.
El Convent
Pàgina del El Convent Café. El Convent és un cafè que organitza exposicions d'art i de fotografia. Va ser fundat dijous 27 de març de 2003 i està situat al municipi de L'Alcúdia (Ribera del Xúquer-València). Pàgina no actualitzada.
El Forn Espai d’art
El Forn és un espai d’art de 100 m² de supoerfície, situat a la plaça de Freixinet, població que pertany al municipi de Riner al Solsonès. Exposició retrospectiva d’obres de diferents èpoques de l’artista manresà Albert Novellon. Aplega 53 obres.
El Gegant de la Ciutat
Botiga galeria d'art, exposicions, pintura escultura, artesania, cartró pedra, gegants, titelles, seda pintada a mà, ceràmica, encàrrecs. L'art i artesania realitzats a Barcelona i rodalies. Treballem essencialment amb artistes que coneixem directament.
El Siglo
Situada al recinte del Mercantic de San Cugat, la Sala El Siglo va obrir les portes al 2006 com a llibreria de vell amb un fons de més de 10.000 volums antics a la venta. Concerts de música, cinema versió original, teatre, conferencies, poesia, ...
Els Sons Visibles
Exposició fotogràfica itinerant dins el projecte Música a l'abast. Vol fomentar la igualtat d'oportunitats en les arts i reconèixer el potencial creatiu de les persones. Infants i adults amb diversitat funcional participen en activitats musicals.
Esart Galeria
Esart Galeria fundada el 1990, amb idees clares sobre l’objectiu: oferir als amants de l'art, l'oportunitat de gaudir i d’escollir obres d'artistes seleccionats, en un espai cèntric. També promoció d’artistes mitjançant exposicions sobre les seves obres.
Escola d'Art El Balcó
Escola, galeria i botiga de belles arts, situada a Cerdanyola del Vallès. Empresa dedicada exclusivament al mon de l'art, va començar a caminar l'any 1997, amb la Galeria d'Art El Balcó. L'any 1999 vam posar en marxa l'Escola d'Art, per nens i adults.
Espai 21. Art Conremporani
Galeria d'art contemporani. Artistes joves i d'altres que ja tenen un nom. Gil Granero, Ramon Enrich, Regina Gimenénz, Agustí Puig, Rosanna Casano, Alicia Ibarra, Perico Pastor, Francesc Todó… Contingut en valencià mínim.
Espai 3r Esquerra
Espai de difusió i exposició de les pràctiques artístiques a Girona, tant per als artistes que treballen habitualment a la ciutat com per a creadors forans. CoEspai vol contribuir a dinamitzar l’oferta cultural a Girona i obrir uns nous espais de diàleg.
Espai ArtArtà
Espai d’art al centre del poble, dedicat a difondre l’artesania i el patrimoni d’Artà. A la planta baixa s’hi poden trobar records dels artesans d’Artà, i al primer pis l’exposició de figures de Sa Rondaia Mallorquina de l’escultor artanenc Pere Pujol.
Espai Expositiu La Saleta
Alumnat dels tallers, d’escultura, esmalts i taller multidisciplinar. Agafa el terme filosòfic de deconstrucció de Derrida, quatre tallers de l’Escola d’Arts del Prat han reflexionat entorn del concepte amb la pràctica artística. Aquest treball anàlitic.
Espais d'Art de Sant Cugat del Vallès
Tots els Espais d'Art de Sant Cugat del Vallès. Sales Municipals, galeries d'art, tallers d'artistes oberts al públic i altres espais expositius. Si teniu informació per ampliar o modificar aquest llistat, podeu informar .
Estudi Blanc
Galeria d'art de Banyoles. L’Estudi Blanc és un espai amb presència de les veus del blanc. El blanc de seu estudi vol ser un blanc múltiple i vol reconèixer aquestes veus i potenciar-les. Exposició en cartell i artistes vinculats i contacte.
Exposició Antonio Cortina i Farinós
Exposició al voltant de l'obra i la figura del Pintor Antonio Cortina i Farinós. Pots trobar més informació al voltant de l'autor en el document PDF publicat en aquesta mateixa pàgina que arreplega alguns dels textos publicats en el catàleg.
Exposició de l'Obra de Pere Planells
Galeria de l'autor arenyenc nat a Eivissa, Pere Planells. Si esteu interessats en l'obra en general o en qualsevol obra en concret d'en Pere Planells, podeu posar-vos en contacte amb l'autor des de la web.
Exposició de Pintures de Josep Maria Mejan
Paisatges de l'entorn d'aquesta ex-vila de Sant Cugat, que l'artista ha estudiat i interpretat de nou amb la seva praxi, dins la tradició paisatgista que sempre ha caracteritzat la pintura del nostre país.
Ferrer Pedrol Fons d'Art
Associació cultural de Terrassa, dedicada a promourer i gestionar l'obra i el pensament del pintor terrassenc Joan Ferrer Pedrol (1910-1997). Aquest fons d'art, correspon al desitx íntim de l'artista perquè la seva obra fos coneguda i protegida.
Fina Casal
L’interès per a la pintura comença a l’estudi del pintor Martí Comas. Principalment autodidacta, fa servir l’oli, l’aquarel·la o l'acrílic amb combinació de materials diversos per a treballar aspectes dels seus temes bàsics: la figura humana, paisatges…
Firart Associació d'Art Sant Cugat
Associació d'Art de Sant Cugat. Firart associació cultural sense lucre que té com a objectiu la promoció de l'art i la cultura. Va ser creada a Sant Cugat del Vallès el 1994, i entre d'altres activitats, organitza la Mostra d'Art anual al seu Monestir.
Fons d'Art Contemporani de l'UPV
De la Universitat Politècnica de València. Col·lecions, autors i obres. En deu anys, partint de zero, i pas a pas, quasi en silenci, i goig a goig, obra a obra, a goig per obra o viceversa, i algunes vegades fins a dos o més gojos per obra.
Fons d'Art Ferrer Pedrol
Pàgina del Fons d’Art Ferrer Pedrol, de l'Associació Cultural dedicada a la protecció del patrimoni artístic de l’artista Joan Ferrer Pedrol, nascut a Terrassa a la llar d’una familia obrera del textil. Mostra de l’obra i informació.
Fons d'Art Olot
Fons d'Art, galeria d'art fundada l'any 1991, convertida en un espai de referència de l'art i la cultura a Olot. Oberta a socis i clients, ofereix una atenció i un tracte personalitzat tant en la venda d'obres d'art com en l'assessorament artístic.
Frontera Espai d'Art
Obrí portes el 2007. És el resultat de les inquietuts de la seva directora d'art, Joana Frontera. L'espai neix com un lloc de trobada de totes les disciplines artístiques, no sols en la vessant pictòrica i escultòrica. Inclou tots els formats artístics.
Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca - No Oficial
Creada al 1981, quan J. Miró i Pilar Juncosa donan els tallers, on l'artista havia fet la seva obra des de 1956 al establir-se a l'Illa, fins la mort al 1983. Fons museogràfic, activitats, programa didàctic, tallers, cursos, links, premis i ajuts.
Galería Antoni Pinyol
La Galeria Antoni Pinyol, es presenta com un espai dedicat a l’art contemporani i de vanguàrdia, amb jóves artistes nacionals i internacionals. La galería va abrir les seves portes en el 1992. La versió en català de la web no és operativa.
Galeria Art Lliure - Freeartweb.com
Plataforma gratuïta destinada a l'exposició i venda d'art contemporani, en tot el món. Podreu gaudir d'obres d'art d'altíssim nivell procedents d'artistes de renom i joves figures. Freeartweb.com ofereix una col·lecció única d'art contemporani.
Galeria Art Vall
Inaugurada l’any 1999 a Andorra la Vella com un espai expositiu dinàmic i àgil, d’oferta variada i de qualitat amb un ventall ampli d’artistes nacionals i internacionals intergeneracionals. Panorama representatiu del l’art del nostre temps.
Galeria Bells Marcs
Galeria d'art fundada l'any 2008. Ens apassiona el món de l'art i una prioritat és apropar-lo als clients. Amb aquesta finalitat, disposem d'una sala d'exposicions a l'espai de Vic on es poden visitar mostres pictòriques temporals de forma ben gratuïta.
Galeria d’Art 3 Punts, Barcelona
3 Punts galeria treballa en la promoció de l'art contemporani en les seves diferents expressions, prestant especial atenció al treball de nous creadors, contrastant-lo amb el d'artistes de consolidada trajectòria, col·laborant amb altres galeries.
Galeria d’Art Anquin’s Reus
La Galeria d’art Anquin’s va obrir l’any 1973 a Reus. Al llarg de 40 anys, la galeria ha presentat exposicions d’una amplia selecció d’artistes contemporanis i d’artistes del s XX nacionals e internacionals. Galeries de referència fora de Barcelona.
Galeria d’Art Carme Espinet
Promoció d’art contemporani i artistes com Armengol, Sugihara, Enguidanos, Magem, Casaubon, Bordoy...
Galeria d’Art El Claustre
Galeries d'art dedicades a la pintura i escultura del s xx. Funcionament del seu fons d'art. La galeria ca obreir l’any 1983 al local del carrer Nou, 9 de Girona. El 1999 Galeria d'Art El Claustre obre una nova galeria al centre de la ciutat de Figueres.
Galeria d’Art Joan Planellas
Pàgina web de la Galeria Joan Planellas, ubicada al municipi de Tossa de Mar. Aquesta galeria ofereix exposicions d'àmbit internacional amb molta qualitat. Informació de les activitats, artistes, compra d’art i exposicions.
Galeria d'Art Anquins
La galeria d’art Anquin’s va obrir l’any 1973 a Reus. En 40 anys, la galeria ha presentat exposicions d’una amplia selecció d’artistes contemporanis i d’artistes del segle XX nacionals e internacionals, sent una de les galeries de referència.
Galeria d'Art Artur Ramon
Página web d’Artur Ramon, galeria d'art privada, situada ara a Ciutat Vella i aviat a l'emblematic barri de l'Eixample de Barcelona. Especialistas en pintura i dibuix. Oferim servei de taxació i valoració d' obres d'art. Entra al nou web i contactan's.
Galeria d'Art Canals
Dedicada a la promoció de l'art de vanguàrdia i a defensar, els interessos de la modernitat. Artistes de reconegut prestigi, tant nacionals com extrangers, així com artistes joves. Produeix la Mostra d'Art Contemporani Català.
Galeria d'Art de Guimerà
Espai de les galeria d'art de Guimerà. Es tracta de sis sales d'exposició per triar: Gaudí, el Retaule de Guimerà, Portes Velles de Guimerà, Guimerà 3D i l'arquitecte Josep Ma Jujol. Guimerà declarat Conjunt històric - artístic.
Galeria d'Art Jordi Barnadas
Web de la galeria d'art Jordi Barnadas, situada a l'Eixample barceloní. Catàleg virtual d'obres dels joves artistes que han enriquit el seu fons pictòric. La nova figuració, el realisme, l’abstracció o el conceptualisme, ...
Galeria d'Art Virtual David Monrós
Galeria d'aquest artista. Art mediterrani actual des de l'illa de Menorca. Entri i navegui pel mare nostrum a través de la pintura. David Monrós neix a Avinyó (Barcelona), actualment viu, des de 1982, a l'illa de Menorca (Balears).
Galeria en línea d'Andreu Ledoux
Espai de la galeria en línea d'Andreu Ledoux. Hi trobareu obres recents i arxiu. Poemes objecte i visuals. Poemes momentanis. Poemes animats. Manifest 1999 … Taller Barcelona.
Galeria Espai Cavallers 31-33
Galeria d’Art Espai Cavallers 31/33 situada a la planta baixa d’aquest carrer de Lleida. Espai destinat a la promoció d'artistes d'art contemporani, de reconeguda trajectòria artística o artistes emergents. De dimarts a dimecres, i de dijous a dissabte.
Galeria Guillem de Peratallada
Fòrum creat per Joan Carles Roca Sans, el 1998, amb l'objectiu d'intercanviar idees i experiències durant els mesos d'estiu. La galeria recupera la tradició dels tallers de l'era pretecnològica al petit poble medieval de Peratallada, a Fonteta (B. Empordà
Galeria Joan Gaspar
Galeria d'art a Madrid i Barcelona. Té els seus orígens en Sala Gaspar fundada en 1909, promotors d'artistes com Picasso, Dalí, Miró, Clavé, Tàpies, etc. Sala Gaspar ja no existeix però vam continuar amb la tradició i també exposicions de joves artistes.
Galeria Joan Prats
Artistes: Knut Asdam, Erick Beltrán, Fernando Bryce, Cabello Carceller, Carla Zaccagnini, Hannah Collins, Carles Congost, Lydia Dona, ... la històrica Galeria Joan Prats, situada a la Rambla de Barcelona, ha sabut fer del desafío una nova oportunitat.
Galeria Llucià Homs
Amb una linea rigurosa i eclèctica, que articula amb el devindre dels dies un discurs personal, treballa amb més d'una docena de joves artistes de la seva generació, tant espanyols como estranyers.Les obres d'aquests artistes s'exposen regularment.
Galeria MasArt
Pàgina web de la Galeria MasArt de Barcelona. Està de dicada a oferir exposicions d'art modern & art contemporari. Exposicions, artites, sala privada i espai de contacte amb la galeria d'art i informació i compra d'obres.
Galeria Natràlia Ferré
La galeria d’art Natàlia Ferré és un espai d’art on podreu trobar l’obra de Natàlia Ferré i exposicions temporals d’altres artistes emergents i consolidats que treballen en diferents disciplines com l’escultura, la ceràmica i la joia d’autor. A Montblanc.
Galeria Quàsars
La Galeria Quàsars es va inaugurar el 20 de desembre de 1996. Casal situat al centre històric de Manacor (Mallorca), la propietària del qual va ser la família Cotoner, marquesos d'Ariany, que usaven el lloc com a celler per elaborar vi.
Galeria Safia
La Galeria Safia va crear-se l'any 1991. Va iniciar la seva activitat amb el principal objectiu d'impulsar i difondre el coneixement de l'art contemporani oferint una reflexionada i estudiada visió de la creació actual.
Galeria Senda
La Galeria Senda va obrir les seves portes l'any 1991 i des de llavors exposa al seu espai l'obra de cèlebres artistes, així com la de talents emergents. Pintura, escultura, fotografia i instal·lacions i tendències d'artistes espanyols i estrangers.
Galería Silvestre
Galeria que va obrir a Tarragona i Madrid l’any 2014, per a posicionar-se en un lloc original de la creació contemporània, on conviu amb el pensament més actual. Les dues seus traballen en paral·lel. La versió en català de la web no és operativa.
Galeria Toni Tàpies
Web d’aquesta galeria de l’Eixample Barceloní al C/ Consell de Cent. Galeria, artistes, programa, edicions, catàlegs, contacte, notícies, enllaços i l’exposició actual. Exposició permanent de pintures i dibuixos d’Antoni Tàpies del 17/11/11 al 13/01/12.
Galería Traç d'Art
Pàgina d'aquestes dues galeria d’art, situades a Sabadell (Vallès Occidental) i L’Estartit (Baix Empordà). Des de la web podreu obtenit informació sobre qui exposarà aquesta temporada a les dues galeries i altres dades.
Galeria virtual d'art Jordi Mas Gomez
Jordi Mas, olis, aquarel·les i dibuixos. Ermita de Gallecs (Vallès Oriental), Pont del Petroli (Badalona), Sta Maria de Les Llosses, Can Besora (enderrocada), Ateneu de Mollet (enderrocat), Can Torras de Gallecs (Mollet del Vallès), Casalot (Calonge), ...
Galeria.Cat
Galeria.cat neix amb la voluntat d’apropar, promoure i divulgar les creacions d’artistes locals entre els públics d’empresa i la ciutadania en general. L'espai presenta exposicions periòdiques d'autors locals de referència i ofereix bones oportunitats.
Galeries d’Art Lluc Fluxà Espai H.C.
Pàgina web de les Galeries d’Art Lluc Fluxà Espai H.C. de Palma. Després d’una dècada tancada, l’antiga galeria Lluc Fluxà va obrir de nou les portes el març de 2011 amb aquest nom i un nou concepte d’espai expositiu sense cap intenció comercial.
Gori
Galería-Taller del gravador i pintor Gori de Barcelona. Venda d'obra gràfica, edicions, mosaic, blog, obra, galeria, links, lloguer de l'espai, cursos i monogràfics. Segueix-me a les xarxes socials Facebook i Twitter.
Grecaridea Art
Som artistes i productors d'art, oferim obres de gran qualitat a un preu òptim. Gràcies a la nostra tècnica de treball, aconseguim una manera diferent d'entendre l'art per convertir-lo en un producte accesible sense tenir de renunciar a l'originalitat.
Grup d'Art Escolà
Grup de galeries associades d'art, que segueix a nous pintors, sense oblidar als grans pintors del nostre segle. Inclou les Galeries: Mar de Barcelona, Terraferma de Lleida, i Sala E. Arimany de Tarragona.
Interferències
Una Terrassa tropical, 6a edició cicle d’art contemporani a Terrassa. Difón la creació contemporània, i apropar-la al ciutadà. 6 al 28 novembre, Biblioteca Central de Terrassa, Casa Soler i Palet, i Sala Muncunill de Terrassa. Arts Visuals de Terrassa.
Intersecció Art/Sifoneria
Intersecció Art/Sifoneria, galeria oberta des del 2008 i situada a l’antic barri jueu de Ciutat de Palma, a l’illa de Mallorca. Acull produccions de tota índole (pintura, dibuix, fotografia, instal·lacions, moda…) d’artistes mallorquins no consagrats.
Joan Oliver «Maneu» Galeria d'Art
Joan Oliver «Maneu» Galeria d'Art, situada a Palma. D’ençà que es va fundar, el 1983, es dedica a la promoció de nous valors, sense oblidar els artistes consagrats. Disposa d’un departament de recuperació de pintura mallorquina de final del s XIX.
Joan Prat Marxant d'Art
Des de 1987, dedicació exclusiva i professional a gestionar obres d'art dels artistes més importants dels segles XIX i XX. Selecció d'obres de gran qualitat i representatives dels millors anys dels artistes.
Joieria "els Tresors de la Barca"
Espai de difussió i venda de joieria d’autor i/o artística a Girona. Horari d'obertura: de dimarts a dissabte matins: de 11h a 14h tardes: de 17h a 21h (en cas de trobar tancat en aquest horari podeu trucar) Tancat els diumenges i dilluns.
Jordi Bofill
Web oficial de Jordi Bofill. És un jove pintor nascut a la Bisbal d’Empordà fa 32 anys. Es va iniciar en el món de les belles arts fent exposicions en cafès i bars. Tot i la seva joventut, Jordi Bofill és un pintor format i en constant producció.
Josep Torrent Bruch
Amb l'exposició antològica, la ciutat de Sant Feliu ret homenatge a la seva figura, i així recupera el millor de la seva obra, no exposada des de fa una colla d'anys, perquè estigui durant dos mesos a l'abast de tothom.
Josep Obiols
Imatges de l'exposició Josep Obiols, pintor de Montserrat, que va finalitzar el dia 1 de novembre de 2009. La Universitat de Barcelona ofereix en format digital El poema de la rosa als llavis, de Joan Salvat-Papasseit, amb il·lustracions de Josep Obiols.
Karrisart
Portal de l'artista-pintor olotí Karris que recull la llum del mediterrani, el color de la costa brava i l’espontaneïtat de les formes de l’artista llatí per realitzar el seu particular món del Surrealisme-Figuratiu-Mediterrani.
L’Arcada Galeria d’Art
L’Arcada Galeria d’Art Blanes. Calendari, fons-d'art, exposició actual, col·lecció online, històric, horaris-situació, dades-contacte, blog, catáleg col·leccionistes, serveis, artistes, fes-t'en soci, Col·lecció Online: Jordi Marcet i Rosa Vila d'Abadal.
L’Olivar
Projecte transversal que engloba propostes en un concepte comú: l’amor per l’art i la natura. Està en un camp d'oliveres al poble de Ventalló, a l'Alt Empordà, convertit en projecte artístic. Espai dinàmic, a l’entorn escultures, on es creen sinèrgies.
La Cerverina D'Art
Galeria ubicada on hi havia l’antiga barberia, al bell mig del centre històric de Cervera, conserva la porta modernista, els terres de rajola hidràulica i les motllures als sostres. Pretén ser un foguer que duu vida i color al nucli històric de la vila.
La Cerverina D'Art - Blog
Galeria ubicada on hi havia l’antiga barberia, al bell mig del centre històric de Cervera, conserva la porta modernista, els terres de rajola hidràulica i les motllures als sostres. Pretén ser un foguer que duu vida i color al nucli històric de la vila.
La Grey - Espai de Creació Contemporània
La Grey - Espai de Creació Contemporània amb seu a la ciutat de Tarragona. La galeria resta oberta diàriament de dilluns a divendres, i de 17.00 a 20.00 hores. Artistes i exposicions. El contingut de la seva pàgina en català és mínim.
Le Casse Exposicions
Espai web de Le Casse Exposicions. És una de les més importants galeries d'art de la Comunitat Valenciana. Està en posessió de la més extensa colecció de l'obra de l'artista Joan Castejón. Ofereix exposicions virtuals permanentement.
Librería Martínez Pérez - Esdeveniments culturals
Llibreters des de 1890 i galeria d’art a l’Eixample de Barcelona. Fundada el 1890, va obrir primer al barri gòtic de Barcelona, es traslladà a la Rambla de Catalunya el 1963. El 1987 la llibreria canvia al carrer de València en un espai de 500 m².
Llibreria Papasseit
Llibreria de segona mà que va obrir al nucli antic de Manresa l’any 2013. Vol construir a Manresa un mercat de llibres de segona mà que aposti per la qualitat tant dels exemplars (en forma i contingut) com del servei. Exposicions mensuals d’art.
M. C. Escher
Pàgina dedicada a l'artista holandès Mauritis Cornelis Escher. Trobareu una nota bibliogràfica, obres comentades, enllaços a la xarxa i bibliografia. Sovint em trobe més a prop dels matemàtics que dels meus col·legues els artistes. Els Treballs són jocs.
Malcontents
Malcontents és una galeria virtual, on hi trobareu una mostra de diversos artistes catalans en diferents especialitats artístiques. Està subdividit en espais dels diferents artistes del col·lectiu.
M'Art Cambrils
Sala M'Art, art i música a Cambrils. Fer una copa amb bon concert, a M'Art. Nit i copes comença el primer CambrilsTònic Tour. A M'Art podreu provar #citadelle o #voortrekker amb la tònica #letribute. La seva web “http://www.mart.cat”, no és operativa.
Matilde Salvador - Vidres Innocents
Informació d'aquesta artista valenciana, que treballa el vidre, i la seva completa col·lecció a la web. Dades dels viatges continuats de la Matilde a l'illa catalana de L'Alguer (Sardenya), que va visitar per primera vegada l'any 1985.
mercat d'art
Mercat d'Art dels Països Catalans, és un lloc web d'exposició, venda i compra d'obres d'art dels Països Catalans. Últims anuncis d'art. Hi trobareu diferents temes relacionat amb l’art: Pintures, dibuixos, fotografia, escultura, etc.
MIAU Mostra Independent d'Art Urbà
Pàgina oficial del MIAU Mostra Independent d'Art Urbà que es celebra anualment al municipi de Caldes de Montbui (Vallès Oriental) a mitjans del mes de setembre. Hi trobareu Les MIAU dels anys anteriors i la programació de la propera mostra.
Mira Qui Pinta - Galeria d’art online
Obres de Marta Fortuny, autodidacta i aficionada, nascuda a Barcelona l’any 1946. Filla i neta d’artistes, es decantà per la pintura. Viu a països de diferents maneres de pensar. Colors arreu del món variats i de tons diferents; però a ella li agraden…
nomesart Art Gallery
Galeria d’Art Contemporani d’artistes catalans. Promoció d’artistes, serveis d’art, art clàssic, venda, inversions, escultures i pintures. Còpies d'art, pàgines personals... Galeria virtual d’Eivissa, Arenys de Mar, Barcelona …
Objectes Perduts - Exposició Il·lustrada
Exposició de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya, APIC. Animació, edició multimèdia, edició on line, infografia, cartellisme, estampació, caricatura, joc didàctic, muralisme, guió il·lustrat, storyboard, esbós (layout), …
Obrador de cartró Ninots
Obrador de cartró Ninots. Elements per la decoració i interiorisme, regals, escenografies i aparadors: figures, escultures, columnes, màscares, gerres, miniatures, titelles de fil i guant, gegants i capgrossos.
Padequart Galeria d'Art
Galeria d'art ubicada a Ribes de Freser, al Ripollès. Informació general de la sala ripollesa: la exposició actual, les exposicions anteriors i el calendari de les properes exposicions que allotjarà, artistes, situació i contacte.
Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya
Edifici i servei estructurat en quatre àmbits d’informació: centre d’exposicions, actes, publicacions en paper i electròniques, xarxes socials, etc. Presenta l’oferta integral de possibilitats que ofereix el país en relació amb un ampli ventall d’aspectes
paspartú
Galeria multidisciplinar alternativa, al cor de Gràcia, mostra l’art contemporani i de nova generació. Ofereix intercanvi entre artistes de vàries comunitats, països i cultures, comunicació entre iguals. Vol fer arribar l’art a totes les classes socials.
Passat Industrial
Fotografies de Frank Gómez. El projecte comprén una sèrie de fotografies realitzades a partir de l’any 1985 a Terrassa, encara que la major part és posterior a l’any 1999, i estés a altres àrees de Catalunya. El Projecte, exposicions i Frank Gómez.
Pecesdemuseu.com
El portal de les peces de museu oblidades. Aquesta web és oberta a tothom qui vulgui facilitar informació àmplia i detallada sobre objectes inventariats en els museus. Informació sobre la història d’un objecte de museu. Projecte: Pilar Viladomiu Canela.
Pictograma
Pàgina oficial d'aquesta galeria d'art, situada a Castelló de la Plana. Informació sobre les exposicions, galeria d'artistes, avanç de la programació de la sala, fons d'art, i altres informacions d'interès …
Pintors Catalans
Galeria on podreu comprar obres de pintors catalans, i d’artistas nacionals i internacionals. Art en majúscules, i per a totes les butxaques. T’assessorarem de forma gratuita, i et donarem tot tipus de facilitats. La versió en valencià no és operativa.
Pintures a l'Entorn dels Poemes de Miquel Martí i Pol
Exposició virtual de obres relacionades amb els poemes del poeta a Sant Sadurní d'Anoia. Índex general de poemes i artistes. Informació diversa. Subscripció a la llista de correu de Miquel Martí i Pol. Associació d'amics de Miquel Martí i Pol i Sinera.
Pou d’Art
Web de Pou d’Art, centre d’art a Sant Cugat del Vallès que engloba tres activitats en un sol edifici: La galeria d’Art, situada a planta baixa. Els tallers d’Art, situats al primer pis, i el taller de Maria Fabre, directora del centre. Activitat general.
Priorat Centre d'Art
El projecte Priorat Centre d'Art s’inicià l'any 2006, per a establir un centre d'art contemporani al Priorat, a Falset. Programació, projectes, xarxa, aspectes pedagògics, edicions, publicacions, orquestra de les mines, premsa, El Priorat, …
Punt d’Art
Neix d’una iniciativa familiar amb el propòsit de ser un punt de trobada per als amants de la creativitat. Ja fa uns anys que funciona Art al Jardí, una sèrie d’exposicions a la casa Fornells-Uró a Pineda de Bages on molts artistes mostren la seva obra.
Racó d'Art Can Ni
Web del Racó d'Art Can Ni. És una sala d'exposicions d'obres d'art d'artistes locals o que tenen relació amb l'Empordà. Si voleu estar puntualment informats de les novetats, consulteu el nostre blog o envieu un email. Esposició de temporada.
Rambla de l’Art - Cinema i cultura a Cambrils
Rambla de l’Art, empress cambrilenca, amb diferents vessants professionals; Llibreria, expocicions d’art, cultura en general, òpera, ballet, cinema i diferents esdeveniments culturals que es celebren a les seves sales de Cambrils, el Baix Camp.
Restaurant Sala d'Art La Penyora
Web del Restaurant Sala d'Art, La Penyora, Tradició, cultura i gastronomia a Girona. Ofereix una cuina personal, inspirada en la tradició familiar mediterrània, l’experimentació i la fusió d’altres cultures, de la mà del xef Lluís Llamas Pahissa.
riu d'art
Informa d’activitats i exposicions de l'escola d'art situada a Riudellots de la Selva. Hi ha coses que no tenen una gran bellesa, passen desapercebudes però, si les mires amb els ulls del cor, et parlen del pas del temps, de l'empremta que la natura…
Rubiralta Espai d’Art
Restaurant cafeteria i sala d’exposicions, d’events i actuacions. Espai càlid per pendre i compartir des d'un àpat a un deliciós cóctel o gin tònic, i perquè no? a mitja tarda un bon esprit o una magnífica infusió. Serveix dinars, sopars, cafè i begudes.
Sabrina Sampere
Web de l’artista Sabrina Sampere. Activitats, novetats, esposicions, obres representatives del seu treball. La seva pintura parla de la seva vida i l’actualitat a través d’objectes, espais, colors. Viu i treballa a Sabadell i l’Estartit (Girona).
Sala d’Art Jove
Sala d’Art Jove és un espai de la Generalitat de Catalunya que desplega uns processos experimentals per interrelacionar la pràctica artística, el treball amb joves, l’educació artística i la producció cultural. Es basa en un model de treball en xarxa.
Sala d’Exposicions Antiga Fàbrica Noguera
Un espai per a la difusió de l’art: pintura, escultura, grabat, fotografia, etc.) i la realizació d’activitats del món de la cultura, l’artesania i el disseny. En les instal·lacions d’un antic molí paperer de Beseit. La versió en català no és operativa.
Sala d'Art Anna Barcons
Pàgina de la Sala d'Art Anna Barcons de Comaruga (El Vendrell). L'Anna Barcons neix a Ripollet el 26 de setembre de l'any 1941. Informació general. Exposicions, l'espai, botiga online i informació diversa.
Sala d'Art Empord'Art
Sala d'Art (virtual) Empord'Art. Empord'Art us ofereix una relació de les exposicions i altres actes que podeu trobar a l'Empordà. Tot, tot sobre : Van Gogh Johannes Vermeer. Concursos i activitats recents.
Sala d'Art Jove
Equipament de la Direcció General de Joventut destinat a producció i difusió de pràctiques artístiques emergents. S’articula per la temporada estable d’exposicions i activitats, ideades a partir del treball en equip de d’artistes i productors culturals.
Sala Fenix - teatre i exposicions
Situada al carrer Riereta, a prop de la Rambla del Raval a Barcelona, la Sala Fènix proposa una rica programació teatral, per a adults o per a famílies, basada principalment en el teatre de màscares, el cabaret, les titelles i la commedia dell’arte.
Sala Parés
La Sala Parés és la galeria d'art activa més antiga de Barcelona. Iniciada per Joan Baptista Parés el 1840 com a botiga d'articles per a les Belles Arts, anà convertint-se en sala d'exposicions, i a l’any 1877 ja fou inaugurada formalment com a galeria.
Sala Rusiñol
Galeria de pintura figurativa, fundada a Sant Cugat del Vallès l’any 1986. És hereva del pintor Miquel Cabanas. El nostre equip propicia un ambient familiar, juntament amb pintors, socis i visitants. El web mostra les exposicions, destacant l'actual.
Saladestar
Projecte cultural que promou accions i projectes artístics amb l'objectiu de generar ponts entre la creació contemporània i l'entorn social. Saladestar ha mantingut obert un espai expositiu, de producció i difusió de propostes culturals des de l’any 2003.
salavirtual.cat
Espai de la salavirtual.cat. És la galeria virtual dels artistes de la Vall del Ges, Oris i Bis. És un espai de difusió de l’obra contemporània dels artistes plàstics i visuals de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, a la comarca d’Osona.
Sant Pol Art Galeria
Pàgina d'aquesta galeria d'art de Sant Pol de Mar (Maresme). Hi ha el fons d'art, i mostres de: Pintura, escultura, subhastes, productes i serveis que ofereix. Enmarcatge, restauracíó, materials i eines per a belles arts, llibreria, etc.
Set Pintors per al Canvi de Segle
Exposició itinerant que el Diari de Balears organitza com a part dels actes commemoratius del primer aniversari del rotatiu mallorquí. Amb criteris de representivitat del panorama de la pintura jove mallorquina, que exposa la seva obra.
Sinera: Pintura. Poesia. Escultura
La poesia de Miquel Martí segons diversos pintors catalans. Exposicions virtuals. Pintura i escultura. Museu virtual de Leonardo da Vinci. Manuel Cusachs al taller d'Òrrius amb els poetes Espriu i Martí Pol i amb l'escriptor Josep Pla.
Suburbi.net
Art i disseny: Suburbi.net. Galeria on-line de pintura, fotografia, dibuix, etc. Disseny i serigrafia de samarretes tant de noi com de noia. Galeria, comandes i dissenys exclusius. Punts de venda a botigues de Sabadell.
Swab - Fira d’Art Contemporani
Vol ser fira on descobrir, no veure de nou obres presentades a altres fires d’art. Fundada per un col·leccionista d’art, aporta una singular visió des del punt de vista del visitant i del receptor de l’obra. Trenca amb la imatge hermètica i elitista.
Tardor Art
Proposta de l’Associació de Galeristes Independents d’Art de Catalunya. Consisteix en una exposició expandida en la que participen 13 galeries d’art i institucions públiques i privades amb el futbol com a tema central de totes les mostres.
Terrassa Acció Creativa
Terrassa Acció Creativa hOMe. Terrassa Acció Creativa pROgraMAciÓ. Terrassa Acció Creativa dIScipLINes. Terrassa Acció Creati-va gALeRia. Terrassa Acció Creativa BAseS. Terrassa Acció Creativa liNks. Terrassa Acció Creativa cONtaCte.
Triarts k'w
Sala d'exposicions i telemàtica des de Bàscara. Exposició permanent de cartró pedra, escultures de fusta, fons d'art de la sala. Exposicions temporals de poemes visuals, fotografia, pintura, escultura entre d'altres. No actualitzada.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT