GALERIES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
3 Viles
Infoweb de la revista 3 Viles. És un directori- guia comercial amb tota la informació que necessiteu de Caldes d’Estrac, Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. També informació de Port Balís a Sant Andreu de Llavaneres (Maresme).
9clics
9clics és un projecte de Premsa d’Osona, editora del bisetmanari El 9 Nou, el diari digital el 9 nou, la televisió El 9 TV i la ràdio El 9 FM. És un punt de trobada, canal de comunicació, aparador, apropem als clients que busqueu i fem que us trobin.
9mercat.com
La millor guia d’empreses i comerços de les comarques de: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Informació per activitats productives.
Abrera Comerç
Associació d’Empresaris i Comerciants d’Abrera, constituïda el juny del 2006. Representa a empreses, comerços i autònoms d'Abrera, i està associada a PIMEC per als serveis que per nosaltres mateixos no puguem oferir. Suport al comerç local.
Abrera Comerç - Associació d'Empresaris i Comerciants d´Abrera
L’AECA, constituïda el 2006, representa les empreses, comerços i autònoms d'Abrera, i està associada a PIMEC per als serveis ques no puguem oferir. És una organització econòmicament independent que representa un nou model d'associació.
Agusti Mestre Centre Comercial
Web d'aquesta gran suferfície de Lleida, en la que trobarà una gran selecció de productes exclusius per a la casa, el jardí, joguines, moble auxiliar, objectes de regal, decoració...y molt més.
Alcanar.info
Portal d’Alcanar (Terres de l’Ebre). Informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu d’Alcanar amb la situació, Tots els descomptes d’Alcanar els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Alcossebre.com
Portal d’Alcossebre. Directori d'empreses, comerç i serveis del municipi d’Alcossebre (Alcalà de Xivert). Seccions temàtiques i xarxa de poblacions.
Alella Online
Web comercial i empresarial d’Alella (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Alella.
Almussafes.com
Directori d'empreses i serveis de Almussafes (Ribera Baixa). Allotjament, hosteleria, immobiliària, automoció, tendes i comerços, empreses i professionals, oci, temps lliure, esport, salut i bellesa, ...
alt empordà
Portal informatiu I comercial de la comarca de l’Alt Empordà. Alt Empordà, Cadaqués, Empuriabrava, Figueres, Garriguella, La Jonquera, Roses, i Sant Pere Pescador. Notícies de l'Empordà, ofertes i promocions i directori d’empreses.
Altea.cc
Altea.cc, és el directori de serveis d’Altea, municipi de la comarca de la Marina Baixa. Allotjament, hosteleria, immobiliària, automoció, comerços, professionals, temps lliure, esports, salut i bellessa, empreses, portals, …
Ametllademar.info
El portal de L’Ametlla de Mar, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de L’Ametlla de Mar els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Andorraning.com
Portal comercial del Principat d’Andorra. Hotels, gastronomia, shopping, motor, Andorra de nit, al dia, serveis i informació. Un aparador perquè presentin els seus productes o serveis i destaquin la imatge de les empreses andorranes.
Anoia Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Apropa’t a Lloret de Mar
Portal de proximitat per a revitalitzar el comerç, promocionar els productes locals i donar solucions informàtiques a la petita empresa. Ajuda a la petita empresa a donar-se a conèixer a un major nombre de clients potencials mitjançant estratègies.
Arenas Barcelona
Web del nou gran centre comercial de Barcelona, instal·lat a la plaça de braus de las Arenas. Serveis, centres i cartellera de cinema. Disposa d’una sala de lactància a la planta baixa i canviabolquers a tots els lavabos del centre comercial.
Arenys de Mar Online
Web comercial i empresarial d’Arenys de Mar (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Arenys de Mar.
Argentona Online
Web comercial i empresarial d’Argentona (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Argentona.
Artesania Catalunya
Botiga virtual d’artesania qur comercialitza una selecció de peces artesanes del catàleg d'Empremtes de Catalunya. A més d’oferir la possibilitat de comprar online, recull una presentació de productes destacats i enllaços a xarxes socials de la botiga.
Autèntic Mallorca
Botiga on trobar-hi els millors i autèntics productes de Mallorca: Vins, licors, mels, confitures, formatge, sobrassada, perfums de Mallorca, ceràmica i productes artesans. Versions en diferents idiomes no operatives, escepte en castellà.
Badalona Centre
Badalona Centre és un espai obert al centre de Badalona, on comprar i gaudir de serveis lúdics i culturals. Som un grup de veïns i veïnes i comerciants del barri del centre de Badalona que treballem per millorar el nostre barri.
Badalona Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Banyeres del Penedès Online
Web comercial i empresarial de Banyeres del Penedès (Baix Penedès). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Banyeres del Penedès.
Baricentro
Centre comercial ubicat al Vallès Occidental en un punt estratègicament ben comunicat. Història, serveis, situació, horaris, esdeveniments, visita virtual, comerços, directori, plánol, contacte, consultes i suggeriments on-line, i borsa de treball.
BarnaCentre
Centre comercial virtual de botigues del centre de Barcelona: Barri Gòtic; La Rambla, Via Laietana, Plaça de Sant Jaume i Plaça de Catalunya. Tota mena de compres i sectors comercials.
Bcn.info
Portal de Barcelona ciutat, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu de Barcelona amb la situació, Tots els descomptes de Barcelona els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Bcntiendas.com
Bcntiendas.com és una publicació de les millors botigues de la ciutat de Barcelona. Publicació de reportatges i crítiques sobre les botigues i comerços de Barcelona, hotels gourmet de Barcelona, nits de Barcelona, botigues amb descompte, …
Benicarló.info
El portal de Benicarló, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu de Benicarló amb la situació, Tots els descomptes de Benicarló els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Best Sitges
Pàgina web del club de producte de comerç i de gastronomia Best Sitges. Ara l’Agència de Promoció Turisme de Sitges i el club Best Sitges hem posat en marxa una nova iniciativa: la Tarja Regal Best Sitges. Comerç, gastronomia, plànol i imatges.
Bonastre Online
Web comercial i empresarial de Bonastre (Baix Penedès). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Bonastre.
Bonmatí. Mercat setmanal
El mercat es fa a la Plaça dels pins. És una placeta petita però suficient per la quantitat de parades que hi ha. Aquesta placeta està situada entre l'antiga colònia industrial i la nova zona industrial. És un mercat setmanal, els dijous.
Boom Barcelona
Directori d'hostaleria, oci, turisme, activitats i empreses de Barcelona. Pertany al grup Guia Boom, que posa a disposició la informació de manera que trobar-la sigui fàcil i amè, promocions, informació general, productes i serveis de les empreses.
Boom Manresa
Directori d'hostaleria, oci, turisme, activitats i empreses de Manresa. Pertany al grup Guia Boom, que posa a disposició la informació de manera que trobar-la sigui fàcil i amè, promocions, informació general, productes i serveis de les empreses.
Boom Sitges
Directori d'hostaleria, oci, turisme, activitats i empreses de Sitges. Pertany al grup Guia Boom, que posa a disposició la informació de manera que trobar-la sigui fàcil i amè, promocions, informació general, productes i serveis de les empreses.
Boom Vilanova
Directori d'hostaleria, oci, turisme, activitats i empreses de Vilanova. Pertany al grup Guia Boom, que posa a disposició la informació de manera que trobar-la sigui fàcil i amè, promocions, informació general, productes i serveis de les empreses.
Born Comerç
L’objectiu de Borncomerç com a associació és dinamitzar el barri del Born-Ribera i destacar en les agendes urbanes l‘oferta cultural, de restauració i comercial que ho caracteritza, amb el carisma que distingeix a aquest històric barri de Barcelona.
Botiga de bastons - Venda de bastons
Més de 650 models. Enviem a domicili. Transport inclòs en el preu. 10 anys al seu servei. Tots els articles, llistats per preus, bastons desmuntables, plegables i extensibles, bastons de muntanya i senderisme.
Botiga del País Valencià
Botigadelpais.com és un projecte nascut al País Valencià per crear un espai en la xarxa on podràs trobar aquells productes que sempre busques i mai pots trobar. Oferim un espai a col·lectiu, entitats i associacions per distribuir els seus productes.
Botigues de Barcelona
Botigues de Barcelona, directori dissenyat per oferir serveis publicitaris relacionats amb el món comercial, eina per estar present als principals cercadors i ser localitzades les botigues amb facilitat. Un punt de trobada d'usuaris, empreses i públic.
Botigues Manresa
Directori comercial de Manresa. Artesania, automoció, comerç, construcció, ensenyament, cursos estètica i bellesa, galeries, grans superficies, hostaleria, immobiliària, indústria, lloguer de vehicles, neteja, oci i lleure, professionals de festa, ...
Bulevard Rosa
És el centre comercial amb més tradició de Barcelona. Relació del 150 comerços, nous accessos. L'oferta dels dos centres Bulevard Rosa tenen com a nexe d'unió el concepte de modernitat.
Cabrera de Mar Online
Web comercial i empresarial de Cabrera de Mar (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Cabrera de Mar.
Cabrils Online
Web comercial i empresarial de Cabrils (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Cabrils.
Caldes d’Estrac Online
Web comercial i empresarial de Caldes d’Estrac (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Caldes d’Estrac.
Calella Online
Web comercial i empresarial de Calella (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Calella.
Cambrils.info
El portal de Cambrils (Baix Camp), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Cambrils els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Can Picafort - Sa Guia
Sa guia es un manual comercial del pobe per a la gent del poble, també una guia per visitar qualsevol poble i anar-hi completament informat - sa guia de mallorca per pobles. Per sectors temàtics segons l’activitats.
Canet de Mar Online
Web comercial i empresarial de Canet de Mar (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Canet de Mar.
Castello.info
Portal de la Ciutat de Castelló (Plana Alta), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació. Els descomptes de Castelló els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Catalunya Comerç
Catalunya Comerç és el portal de comerç català, que pertany a l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya. Guia comercial, cercador avançat de comerços, serveis, campanyes, consum i informació corporativa.
CCA Centre Comercial Andorra - Super U
Centre comercial al centre d’Andorra amb oferta de moda i complements, esports, joguines, papereria, llar, decoració i multimèdia. Supermercat Super U amb la més àmplia selecció d’alimentació d’Andorra, Espanya i França a preus molt bons.
Centre Comerç Badalona
Centre Comerç Badalona neix fruit de la unió de les dues principals associacions de comerciants de la ciutat de Badalona, al Varcelonès Nord: El Badacentre i l’Associació Comerciants del Progrés. Informació i directori de comerços associats.
Centre Comercial "La Vila de Martorell"
Som uns cinquanta comerciants que, uns pocs, van obrir les seves portes fa més de cent anys; uns altres duen molts anys servint als clients que vénen a La Vila; i la resta duen menys temps i estan satisfets d'haver obert les seves portes en aquest centre.
Centre Comercial Andorra 2000
Per a electrònica i alimentació, moda i complements, parament i consumibles… A Andorra 2000 trobaràs de tot i a preus molt com-petitius. Andorra 2000 és un dels centres comercials amb més tradició i prestigi de la capital, Andorra la Vella.
Centre Comercial Barcelona Glòries
Glòries és un Centre Comercial semi-obert estructurat en 3 grans edificis que concentren moda, oci, restauració i alimentació. Compta amb una superfície construïda que supera els 250.000 m², 54.000 m² destinats al comerç i a l'oci. 38.000 m d'oficines.
Centre Comercial del Passeig de La Salut
El Centre Comercial del Passeig de La Salut es un dels centres comercials a cel obert més importants de Badalona i voltants. Está format per 115 comerços situats en una gran àrea de vianants on podrà passejar i trobar tot tipus d'oferta comercial.
Centre Comercial Diagonal Mar
Espai oficial del Centre Comercial Diagonal Mar, el centre de moda més important de la ciutat de Barcelona, amb més de 150 grans marques, en més de 80.000 m². Troba la teva botiga a Diagonal Mar. Directori de marques.
Centre Comercial El Teler d'Ontinyent
Pàgina oficial del Centre Comercial El Teler d'Ontinyent (Vall d’Albaida-València). Gaudeix del millor oci, la millor moda i tota la restauració en les tre plantes del centre comercial. També té amb els millors cinemes (disposa de set sales).
Centre Comercial Gran Via 2 a Barcelona (Hospitalet)
Web oficial del Gran Via 2, el nou centre comercial a L’Hospitalet (Barcelona). Un espai perfecte pel seu temps d’oci i compres amb 15 sales de cinema, restaurants, botigues per comprar-hi de toti molt més. Practica el shopping2-0 a Gran Via.
Centre Comercial Hiper Andorra - E.Leclerc
La gran varietat d'un hipermercat i la proximitat d'un súper. Així és l'E.Leclerc d'Andorra la Vella, un referent per anar de compres a la capital. L'E.Leclerc d'Andorra la Vella és un dels dos hipermercats que aquesta cadena francesa té al Principat.
Centre Comercial La Fira Reus
La Fira Centre Comercial és un concepte comercial i d’oci innovador ubicat en un lloc estrategic dins la ciutat de Reus. Integra les principals firmes nacionals i internacionals de moda, una àmplia oferta d’oci i restauració i zona d’usos quotidians.
Centre Comercial La Maquinista
La Maquinista reuneix les marques més importants. Anar de compres, recreació i lleure, gaudir dels avantatges del centre comercial. Informació hores d'obertura, accés al centre, llistat de botigues, ofertes, esdeveniments i notícies de La Maquinista.
Centre Comercial la T de Tarragona
El comerç del Centre Comercial la T de Tarragona té un gran futur. El construïm cada dia impulsant iniciatives conjuntes, com la revista de promoció Tarragona Shopping, que facilita a l'usuari informació sobre la ciutat, notícies i informació turística.
Centre Comercial Montigalà
Pàgina del Centre Comercial Montigalà, la millor oferta en oci, moda i llar a Badalona. El concepte de centre comercial més humà i proporcionat. Pàrquing gratuït, diversió en família o activitats pels més menuts són alguns dels serveis que ofereix.
Centre Comercial Parc Central
És el primer centre comercial urbà de Tarragona. Creat el 1997, té una de les més grans ofertes comercials en moda i complements de la província. Actualment 60 dels més de 100 establiments disponibles estan orientats a la moda, amb primeres marques.
Centre Comercial Pedralbes
Pedralbes Centre és un Centre Comercial on es reuneixen les millors marques i els millors dissenyadors de moda del món, fent del Centre un lloc únic a Barcelona. El centre, botigues, experiències, ofertes i participació en les xarxes socials.
Centre Comercial Ribera del Xúquer
Gran centre comercial en una parcel·la de 50.000 m² de la zona nord de Carcaixent. Al 2.005 s’inaugurà amb una superficie construida de 81.000 m² en tres plantas. 11 salas de cinema, zona d’oci i restauració. Versió en valencià no operativa.
Centre Vila Sant Cugat
Al 1996, set il·lusionats comerciants de la zona centre de Sant Cugat van començar les activitats de promoció sectorial que deriven en la creació del que avui és Centre Vila, L’eix més comercial de Sant Cugat. La incidència al cens comercial és del 65%.
Cercador de comerços de la Conca de Barberà
Alimentació, art, antiguitats, bellesa i estètica, esports i viatges, formació, fotografia i música, hostaleria i restauració, infants i nadons, jardineria, llar, decoració, llibreries, arts gràfiques, disseny, mecànica, automoció, moda, complements, ...
Cheste.com
Directori d'empreses i serveis de Xest (Foia de Bunyol). Allotjament, hosteleria, immobiliària, automoció, tendes i comerços, empreses i professionals, oci, temps lliure, esport, salut i bellesa, …
Ciutats.info
Guies comercials i professionals, en portals de ciutats principalment de les comarques de Tarragona i Castelló. També inclou Barcelona i València. Informa de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural. Disfruta la ciutat!
Clic'and - Centre Comercial Andorra
Web de Clic'and, el centre comercial més gran d'Andorra: cupons descompte diaris per sms i e-mail, ofertes i promocions, portamonedes electrònic, vals de compres, vals regals per passar un dia de shopping a les botigues d'Andorra.
Codigo Barras
Botiga de La Guia del Baix Llobregat. Ho trobareu tots els productes i serveis amb la millor garantia, qualitat i servei. Abans de comprar, compara preus. Estalviaràs... !
Comerç Amic Sagrada Família per la Independència
L'assemblea territorial Sagrada Família per la Independència engega un projecte que vol contribuir a preservar el teixit de comerciants del barri perquè creu que, en una perspectiva d’estat propi al qual aspirem, hem de comptar amb aquests professionals.
Comerç Concordia
Més d’una trentena de botigues associades repartides per la Avda. Concòrdia, carrer Baldiri Rexac i carrer Muntaner de Sabadell. Més de 20 anys i plena vocació col·laboradora vers la barriada, vers la gent, amb la Festa Major, l’enllumenat Nadalenc, …
Comerç i Professionals de Xirivella
Web de l'Associació del Comerç i Professionals de Xirivella. Hi rebràs informació d'utilitat sobre activitats i notícies de Xirivella. Associació fou fundada en 1995 amb la intenció d'unir en iniciatives, activitats i reivindicacions al comerç i empreses.
Comerç L’Hospitalet de l’Infant
Als enllaços del web hi trobareu les normatives referents als horaris d'obertura dels establiments comercials tant en dies feiners com en diumenges i festius. Directori. Oficina de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp per a reclamacions.
Comerç Miami Platja (Plànol)
Plànol Miami Platja dels comerços, oci i activitats de serveis d’aquest municipi costaner de la comarca del Baix Camp. Inclou in-formación de cada dels seus serveis, amb les seves dades de contacte i seus serveis en xarxa. Mont-roig Del Camp.
Comerç Pallejà
Associats Comerç de Pallejà, Baix Llobregat. Associació creada el 2006. Actualment la formen uns 65 membres associats de tots els àmbits de comerç i serveis. Es tracta doncs d’una associació amb una àmplia representació del nostre poble.
Compra a Constantí
Directori comercial de Constantí (Tarragonès). A la Fira rememorem amb facilitat els antics punts de trobada, llocs d’intercanvi de mercaderies, intercanvi de coneixements i també excusa per fer relacions de veïnatge. Hi trobem moltes activitats.
Compra a Gavà
Compra a Gavà, web del comerç de Gavà, La web municipal sobre el comerç de Gavà. Directori comercial, comerç en xifres, les botigues, vine als mercats, Centre Comercial Barnasud, mercat no sedentari, Fira d'Espàrrecs, i mostra de cuina.
Comprarencerdanyola.com
Directori d’empreses a Cerdanyola del Vallès. Estàs buscant una empresa a Cerdanyola? En aquest portal hi trobaràs empreses de Montcada de tot tipus, amb tota la informació que t'interessa: Dades de contacte, fotografies, vídeos, serveis, etc.
Comprarenmontcada.com
Empreses a Montcada i Reixac. Estàs buscant una empresa a Montcada i Reixac? En aquest portal hi trobaràs empreses de Montcada de tot tipus, amb tota la informació que t'interessa: Dades de contacte, fotografies, vídeos, serveis, etc.
Coneixel teu barri
T'oferim un espai on trobargran qüantitat de comerços del teu barri. Registra't i opta a descomptes a petits comerços de barri, es gratis. Barcelona, shopping, comerç, barri, compres, etc. Si ets comerç i vols formar part de la comunitat contacta.
Corbera de Llobregat Online
Corbera de Llobregat on line. La guia de comerços professionals i serveis de Corbera de Llobregat. Comerços, professionals i serveis, hostaleria, salut i bellessa, automoció, immobiliària, cultura i oci, indústries, associacions i telèfons d’interès.
Corbins Online
Corbins online és la guia de comerç i indústria de Corbins, Segrià. Directori temàtic de comerços, indústries, venda i compra a Corbins, guia comercial, industries i serveis diversos d’aquest municipi de les terres de Lleida.
Cornellà compra a casa
Servei cercador de comerços de la ciutat de Cornellà (Baix Llobregat) de l’Ajuntament de Cornellà. Fitxes de tots els establiments amb totes les dades postals, web i foto. Cercador, fitxes i carrerer. Plànol centre comercial urbà per sectors econòmics.
dCerdanyola.com
dCerdanyola.com és una guia comercial de serveis i empreses de Cerdanyola del Vallès, on intentem facilitar la màxima informació de cada client. Dades de contacte, enllaç a la seva web, descripció del negoci i serveis que ofereix, plano de situació, …
DeCarcaixent
DeCarcaixent és la guia d'empreses i serveis de la ciutat de Carcaixent, a la Ribera Alta. Directori d’activitats, serveis, hemeroteca, enllaços, etc. El contingut en valencià és mínim, i està reduït a només algún apartat de la web.
Deltebre.info
El portal de Deltebre (Baix Ebre) amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Deltebre els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Directori Empresarial de Catalunya
Convocatòries per oposicions i concursos a la Generalitat de Catalunya, centres d'oposicions, temaris, exercicis i temes diversos relacionats amb l'ensenyament. El portal és un projecte d'Openspain Real Estate.
Directorilescala.com
Directori d'empreses i lloc de referència per empresaris, professionals i treballadors que vulen aparèixer en aquest racó d'Internet, per els que vulguin donar-se a conèixer, que vulgui representar, presència i reconeixement al món empresarial.
dManresa.com
dManresa.com és una guia comercial de serveis i empreses de Manresa (Bages), on intentem facilitar la màxima informació de cada client. Dades de contacte, enllaç a la seva web, descripció del negoci i serveis que ofereix, plano de situació, …
Dosrius Online
Web comercial i empresarial de Dosrius (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Dosrius.
dSantCugat.com
dSantCugat.com és una guia comercial de serveis i empreses de Sant Cugat del Vallès, on intentem facilitar la màxima informació de cada client. Dades de contacte, enllaç a la seva web, descripció del negoci i serveis que ofereix, plano de situació,
dTerrassa.com
dTerrassa.com és una guia comercial de serveis i empreses de Terrassa (Vallès Occidental), on intenta facilitar la màxima informació de cada client. Dades de contacte, enllaç a la seva web, descripció del negoci i serveis que ofereix, plano de situació, …
Eix Comercial de Reus
En els darrers anys s’han anat afegint diversos professionals de la zona Prim-Sunyer i voltants d’aquesta zona de la ciutat de Reus. Ser de l’Eix Comercial Passeig Prim-Sunyer equival al comerç de qualitat, proper i professional. Socis i serveis.
Eix Comercial Sant Pere Terrassa
L’associació creada fa 10 anys fruit de la unió de tres associacions independents que funcionaven a la zona. El fet de fusionar-se tenia per objectiu ser més forts i competitius, encarar millor els reptes futurs i aconseguir l’excel·lència comercial.
Eix Comercial Sants - Les Corts
Passeja't per l'Eix Comercial Sants-Les Corts, dos barris entranyables amb els aromes de sempre. Passeja't amb la seguretat que tots els comerciants estan per tu i per donar-te la millor qualitat de vida. Anima't a donar un volt per l'eix i descobreix-ho.
El Corte Inglés
Web de la cadena de grans magatzems més gran d’Espanya. Àmplia varietat d’articles de moda, llar, alimentació, esports, electrònica, perfumeria, oci i cultura, etc. Magatzems, ofertes, notícies i catàlegs sectorials.
El Garraf Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
El Masnou Online
Web comercial i empresarial del Masnou (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a El Masnou.
El Meu Prat
Revista El Meu Prat, la revista de l'Associació de comerciants de Prat Gran Comerç que reparteix 25.000 exemplars en totes les bústies i comerços del Prat de Llobregat, Barcelona. Quatre nombres a l'any, coincidint amb períodes importants.
El Pallol, Centre comercial de Reus
L'element que dóna coherència al conjunt és el nou carrer comercial del Pallol, que impulsa un entorn tradicionalment dedicat a les compres i amb un alt valor percebut. És un carrer a dos nivells, planta baixa i planta carrer, concebuts com un nucli únic.
El Pla del Penedès Online
Web comercial i empresarial del Pla del Penedès (Alt Penedès). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria al Pla del Penedès.
El Tomb de Reus Centre Comercial
Web del Centre Comercial El Tomb de Reus de la Costa Daurada, ubicat a Reus. Establiments de moda, complements, llar, regals, llibres i lleure, perfumeria i cosmètica, perruqueria i estètica, medicina, serveis, entreteniment, cultura i espectacles, …
El Vendrell Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
elpuig.ws
Guia comercial i d’empreses del Puig (Horta Nord). Allotjament, hosteleria, immobiliaria, automoció, tendes i comerços, empreses i professionals, oci i temps lliure, salut i bellessa, ... Anuncie la seua empresa.
eManises
Guia empresarial de la ciutat de Manises (L’Horta Oest). Directori d’empreses, tutor per a la modernització empresarial, i la normativa que has de conéixer per a la teua empresa, per a emprendre un negoci i per a la formació en la teua empresa.
Encants de Badalona
Els mercats de venda no sedentaria o de marxants que es fan a la ciutat esdevenen i conformen un gran teixit comercial que enriqueix el patrimoni econòmic i social de la ciutat: Encants del Parc de Montigalà, Encants del Turó Caritg, Encants La Salut.
Espai Funatic
Pàgina web de l’Espai Funatic, centre comercial de la Ciutat de Lleida, que ofereix les seves multisales de cinema, el Box-Restaurant i Cafeteria. Venda i lloguer DVD i també incorpora la seva botiga de premsa / quiosc. Més informació.
Espai Gironès - Centre Comercial i de Lleure
Situat en una zona d’expansió urbanística de Salt, limítrof amb Girona, amb façana a l’autopista A-7 que uneix França amb Barcelona. La ubicació li permet generar una zona d’influència amb 400.000 habitants i més de 10 milions de visitants a l’any.
Esplugues Comercial
Web privada del Grup Guia 33, que reuneix un directori de tots els comerços i empreses d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat). Contempla la oferta de comerços i empreses localitzats en aquest municipi, distribuïts per categories temàtiques.
Figueres Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Figueres Shop
Portal de Comerç Figueres. Notícies, rutes turístiques i gastronòmiques, informació sobre la targeta i les nostres promocions, tot el necessari per gaudir d'un bon shopping a la ciutat. Ofereixen els seus productes en línia. Comerços i contacte.
fusteries.cat - Fusteries catalanes
Un portal a Internet de fàcil accés, molt visual i intuïtiu que amb pocs clics trobaràs l’empresa de fusteria que busques, ja sigui per fusta, alumini o PVC, totes organitzades per categories i províncies. Podràs trobar des de cobertes, estructures, …
Galeria Comercial de la Pobla de Segur
Galeria Comercial Virtual de la Pobla de Segur. Amb la nostra galeria d’establiments et serà fàcil trobar on pots comprar tot el que busques. Només tens que cercar el producte que desitges i t’apareixeran tots els establiments on pots comprar-ho.
Galeria de Comerços i Serveis del Municipi de Tremp
Espai web on hi trobareu tot tipus d’informació. Dissenyat per a què on-line es trobi la situació geogràfica de qualsevol dels comerços, les seves dades, articles, serveis i fins i tot, puguin realitzar compres directament a través d’Internet.
Galeries Pins
És un centre comercial-supermercat, situat a l’Avinguda del Mar de Santa Susanna (Maresme). Marques en roba i complements. Venda de productes online, especialment sabateria, ulleres de sol, equipament esportiu i moda en nen, home i en dona.
Girona Centre Eix Comercial
L'encant de passejar i de comprar al centre històric de Girona, la més gran superfície comercial de la ciutat. Més de tres-centes botigues. El Centre, ha esdevingut, des de la creació, l'any 1998 una agrupació amb força i amb capacitat organitzadora.
Girona Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
gositges.com
Guia de Sitges. Sitges oficialment es nomenat “La Joia de la Mediterrània”, per les seves platges molt meravelloses, els seus carrers estrets, típics d’Espanya, i una vida nocturna igual que una ciutat 10 vegades més gran, però tot està a curta distància.
Gràcia Divina
Cercador del comerç de Gràcia. Alimentació, animals, art i cultura, arts gràfiques i publicitat, assegurances, assessoria i des-patxos, bars, bellesa i estètica, botigues, construcció, cotxes i motos, decoració, entitats socials, erotisme, esports …
Gran Jonquera - Outlet & Shopping
Centre comercial situat a La Jonquera, municipi fronterer a 5,5 km de la frontera de França, a 23 km de la capital de comarca, Figueres i a 60 de Girona. Excepcional ubicació, visibilitat i accés des de l'AP-7 i la NII, la fan un lloc ideal de compra.
Granollers Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Grans Magatzems Pyrenées
Productes exclusius, marques pròpies, moda i novetats proposats en un àmbit confortable i refinat. La fórmula més que centenària del "Gran Magatzem" tradicional. Moda, bellesa, llar, electrònica, esports, alimentació, viatges, ...
Grup Botigues del Centre i Sant Josep
Pàgina web oficicial del Grup Botigues del Centre i Sant Josep, associació de cormerços dels barris del centre i de Sant Josep de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Inclou informació dels seus comerços associats, per sectors.
Grup Sant Eloi
És el resultat d’una llarga trajectòria en el món de la distribució i dels serveis a Andorra. Actualment consta d'un centre comercial, 10 estacions de servei Total distribuïdes per tot Andorra, un hotel, una empresa de gas a domicili, entre d'altres.
Guia Capgròs de Mataró
Espai del directori comercial Guia de Mataró. Àrea Comercial: comerços, empreses, professionals, serveis públics, entitats. Pots buscar pel nom del comerç o entitat, la categoria a la què pertany, el carrer o el telèfon.
Guia Comercial de l’Ametlla de Mar
Web de la guia comercial i professional de l’Ametlla de Mar, que s’edita cada any en aquest municipi del Delta. El serveis que s’ofereixen, per sectors. La guia està en format PDF llegible per mitjà d'Acrobat Reader.
Guia Comercial de Molins de Rei
¡Benvinguts a la Guia Comercial de Molins de Rei! Si teniu un comerç o empresa a Molins de Rei i encara no sortiu a la guia, ompliu el formulari que trobareu nomes entrar, es totalment gratuït.
Guia Comercial de Torredembarra
Guia comercial de Torredemmbarra. Web no oficial de la Vila, l'ajuntament, cultura, turisme i promoció, participació ciutadana, guia comercial, notícies, fotonotícies, agenda d'activitats. Comarca del Tarragonès.
Guia Comercial i de Serveis Alcanar
Si no estàs en la Guia Comercial i Serveis d'Alcanar, aquí ens pots enviar les dades del comerç o servei per poder introduir-te dintre de la nova guia. Si per un altre cas teniu alguna dada errada i voleu fer alguna modificació us servirà el formulari.
Guia Comercial i Serveis de Camarles
Pàgina oficial de la Guia Comercial i Serveis de Camarles, municipi de la comarca del Baix Ebre. El servei inclou diferents sectors comercials del terme municipal de Camarles, a la comarca del Baix Ebre. Camarles, Lligalos, serveis, i contacte.
Guia de Barcelona.cat
Directori d’empreses amb la fitxa bàsica, on no cal tenir pàgina web. Conté un miler d’empreses i entitats actives. Darreres empreses i entitats. Mapa d'empreses i entitats a Google Maps. Sectors empresarials.
Guia de Manresa
Benvinguts a la Guia de Manresa, del Bages i de la Catalunya Central. Guia cultural, social i comercial de Manresa, el cor de Catalunya, el Bages, a la Catalunya central. Comerç, serveis, oci, cultura, anuncis, el Bages, altres cercadors, …
Guia de Roses
Directori guia d´empreses i entitats de la vila de Roses, a l’Alt Empordà. Tots el comerços rosincs. Informàcio esportiva, activitats, farmàcies de guàrdia, organismes, serveis i la programació de teatre i cinema.
Guia de Turisme i Serveis de Vilanova i la Geltrú - vilanovageltru.com
Pàgina de la Guia de Turisme i Serveis de Vilanova i la Geltrú. Turisme, lleure i serveis de la ciutat, allotjaments, restaurants, càmpings, museus, platjes, lloguer de vehicles, i tota la informació turistica de la ciutat amb mapes i fotografies.
Guia digital del comerços i la restauració de la Barceloneta
Espai de la Guia digital del comerços i la restauració del barri de la Barceloneta. Guia de comerços i restaurants per sectors econòmics. Informació del barri i els seus orígens: casernes al servei de l’exèrcit i magatzems del rei...
Guia Groga
La Guia Groga porta desenvolupant guies locals de activitats económiques des de l'any 1994, el nostre espirit es donar a coneixer les activitats comercials que existeixen a la seva ciutat i entorn, i fomentar l' us del seus serveis dintre d'elles.
Guia LH, Comerç i Oci de l'Hospitalet
Guia LH, comerç i oci de l'Hospitalet de Llobregat. Actualitat, oci a l'Hospitalet. L'Hospitalet Interessant. Hipyme :: Empreses de L'Hospitalet. Menu L'Hospitalet. Mapa L'Hospitalet. Botiga, ofertes i novetats.
Guia Low Cost
Ens agrada viatjar, conèixer llocs nous i quants més millor. Per això sempre viatgem low cost. Viatjar a baix cost permet conèixer molts més llocs i gaudir de moltes més experiències. Experiències, trucs, notícies, enllaços per a viatjar low cost.
Guia Mollet
Espai web de Guia Mollet, directori comercial i de serveis del municipi de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). El servei éstà creat per l’empresa Aplicacionsweb. Informació comercial per sectors empresarials. disseny, publicitat, i dades de contacte.
Guia Urbana i Comercial Trobar-ho Tot
Guia comercial i dels municipis del Baix Llobregat. Aquí hi trobareu informació útil i actualitzada de les poblacions de: Corbera de Llobregat, la Palma de Cervelló, Cervelló, Vallirana i l'urbanització de Fontpineda de Pallejà.
Guia Vallès
Guia comercial, directori empresarial i catàleg online dels negocis, professionals i establiments del Vallès Occidental i Oriental, que comprenen entre altres: Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Granollers, Montcada i Reixac, Mollet del Vallès, …
guia.larapita.com
Guia comercial, empresarial i de serveis de Sant Carles de la Ràpita. Lloc molt útil on trobar qualsevol cosa, ja sigui per la llar, per la platja, per al jardí, moda per a tota la família, serveis professionals, o de bricolatge, perfumeria, vivenda, ...
guiadecardedeu.com
Servei que ofereix informació dels comerços, empreses i entitats de Cardedeu. Els negocis pugen i editen la seva informació i els usuaris sempre tenen un informació eficaç. Informació per als negocis: adreça, correu electrònic, tel., facebook...
guiadegranollers.com
Servei d'informació en facebook dels comerços, empreses i entitats de Granollers. Els negocis pugen i editen la informació i els usuaris tenen un informació eficaç. Negocis: adreça, correu, tel., facebook...La web "http://www.guiadegranollers.com" no va.
guiadelagarriga.com
Servei que ofereix informació dels comerços, empreses i entitats de La Garriga. Els negocis pugen i editen la seva informació i els usuaris sempre tenen un informació eficaç. Informació per als negocis: adreça, correu electrònic, tel., facebook, ...
guiadesantceloni.com
Servei que ofereix informació dels comerços, empreses i entitats de Sant Celoni. Els negocis pugen i editen la seva informació i els usuaris sempre tenen un informació eficaç. Informació per als negocis: adreça, correu electrònic, tel., facebook...
Iamposta.info
Portal d’Amposta (el Montsià), amb la informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació. Tots els descomptes d’Amposta els trobaràs en un sol lloc. Veure tots els descomptes.
IbizaEs
IbizaEs és un portal creat per una empresa de Formentera, amb continguts referents a l’illa d’Eivissa (Balears). Tot sobre l’illa, els seus serveis, història, geografía, agenda, notícies, guia turistica i comercial de la ciutat de tota l'illa.
Igualada Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Illa Carlemany
Pàgina de l’Illa Carlemany d’Escaldes-Engordany (Andorra), un lloc on comprar i gaudir signifiquen el mateix. Centre comercial amb més de 60 botigues, 5 sales de cinema, restauració, parc infantil, supermercat, 600 places de pàrquing i, un gimnàs.
Illa Comercial GAP
Unió comercial de Vic, formada pels carrers de Gurb, Arquebisbe Alemany, Plà de Balenyà i Bisbe Morgades. L’illa de Comerciants El Gap manté aquesta web amb l'objectiu de facilitar l'accés a informació als comerciants actualitzada i exacta.
Infomasquefa
Portal comercial i de negocis de la Vila de Masquefa (Anoia). Informació, serveis i enllaços. L'entrada a l’Anoia, des de les comarques del Baix Llobregat i Alt Penedès, que ofereix una esplèndida panoràmica del massís de Montserrat.
InfoSabadell.com
InfoSabadell.com és una guia comercial de serveis i empreses de Sabadell (Vallès Occidental), on es facilita la màxima informació de cada client. Dades de contacte, enllaç a la seva web, descripció del negoci i serveis que ofereix, plano de situació, …
Itortosa.info
El portal de Tortosa (Baix Ebre), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Tortosa els trobaràs en un sol lloc. Veure tots els descomptes.
IVinaros.info
El portal de Vinaròs (Castelló), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Vinaròs els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Jalon.com
Jalon.com, és el directori de serveis de Xaló, municipi de la comarca de la Marina Alta. Allotjament, hosteleria, immobiliària, automoció, comerços, professionals, temps lliure, esports, salut i bellessa, empreses, portals, …
La Botiga al Carrer
Activitat tradicional que s’organitza als carrers d’Igualada al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Una iniciativa simpàtica i comercial que omple de vida les principals vies de la ciutat gràcies a productes i articles a preus increïbles.
La guia cugat.cat
Portal web de Guiacugat.cat, la guia comercial, empresarial i de lleure de la ciutat de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Les propostes: Comerç, l'agenda, restauració, surt de nit, troba un carrer, ves a dinar o a sopar, la guia al mòbil, …
La Guia de València
www.benifaio.net, La Guia de València, és un cercador d’empreses de la província de València. Cerca per municipis i per activitats econòmiques. Restaurants,cafeteries, sales de noces i banquets, empreses i professionals,
La Guia de Vilanova i la Geltrú
Alimentació. Automòbil i transports. Comerç (detall i major). Ensenyament. Hostaleria, restauració i turisme. Manyeria, fusteria i mecànica industrial. Lampisteria i productes industrials. Llar, construcció i reformes. Roba i complements, …
La Guia del Baix
Espai d'aquest directori d'empreses de L'Hospitalet de Llobregat i la comarca del Baix Llobregat. Serveis que s'ofereixen per sectors, vincles d’interès, botiga, premsa, ràdio, directori temàtic, destacats, …
La Portella Online
La Portella online és la guia de comerç i indústria de La Portella, comarca del Segrià. Directori temàtic de comerços, indústries, venda i compra a La Portella, guia comercial, industries i serveis diversos d’aquest municipi de les terres de Lleida.
La Roca Village Shopping Bus
Si t'agrada la moda, te la posem molt a prop. A La Roca Village gaudiràs de més de 100 luxoses firmes internacionals amb descomptes de fins al 60%. Torna a casa amb regals exclusius per a la gent que estimes. Directe des de Barcelona centre.
La Tramuntana
Centre comercial al Portús, a la Jonquera, municipi fronterer de la comarca de l’Alt Empordà. Supermercat de 14.000 m² d’alimentació, licors, tabac, perfumeries i moda en la nova botiga de 1.000 m². Borsa de treball: ofertes i demandes.
La Vital
El centre comercial i d'oci, resultat de l'associació entre dues empreses; Metrovacesa i Coprusa. Està ubicat en un emplaçament privilegiat, en el terme municipal de Gandia, en l'eixida natural cap al litoral i zona de platja. 23.383 m² de superfície.
LaGuiaPlus de Santa Coloma de Gramenet
LaGuiaPlus de Santa Coloma de Gramenet. El teu portal d'anuncis a Santa Coloma de Gramenet. Segueix les notícies de la teva ciutat. Planifica la teva agenda. Cerca i troba. Registra't i opina sobre els negocis de la ciutat. Descobreix les ofertes.
Lampolla.info
El portal de L’Ampolla (Baix Ebre) amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de L’Ampolla els trobaràs en un sol lloc. Veure els descomptes.
L'Aparador
Si ets una empresa, comerç o treballador autònom, L'Aparador t'ajudarà a posicionar el teu negoci. Si ets un particular tindràs accés a promocions exclusives, en comerços de proximitat, per formar part del nostre Club de Compra.
L'aparador de Reus
Accesoris, bars, barça, bellesa, bikinis, bolsos, botigues, cafeteria, colors, complements, concurs, cosmètica, costura, cursos, decoració, disseny, DIY, empreses, esdeveniments, estiu, festa major, festes, fotografia, ganxet, pintxo, gastronomia, …
Larapita.info
Portal de La Ràpita, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu de La Ràpita amb la situació, Tots els descomptes de La Ràpita els trobaràs en un sol lloc. Veure els descomptes.
Lasenia.info
El portal de La Sènia (Montsià), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de La Sènia els trobaràs en un sol lloc. Veure tots els descomptes.
Le Perthus
Gran centre comercial fronterer i centre de compras permanent, obert 365 dies amb 4000 places de pàrquing i 60.000 m² superficie comercial. Productes artesans, perfumeria, articles regal, roba, joieria, alimentació, perruqueria, llenceria i restaurants.
L'Eix de Sant Andreu
El carrer Gran de Sant Andreu, l'antic camí romà, desprès Camí Ral i més tard Carretera de Ribes, plaça del Mercat, avui plaça del Comerç i el centre històric, eren el centre comercial i social de l'antic poble i on s’ubica l'Eix Comercial de Sant Andreu.
Les Guies del Penedès i el Garraf
Pàgina d'aquesta guia de comerç i serveis de Vilafranca del Penedès i El Vendrell. Des de 1995 treballant per a potenciar el comerç del penedès - Garraf. Guies útils per a tothom. Guia immobiliària del Penedès i el Garraf.
L'illa Diagonal
Centres comercials a Barcelona. Inicialment, l'impacte urbà que va suposar la construcció del conjunt, va fer realitzar una consulta internacional d'idees. Al 2006 s’amplià la superfície en 4.000 m² obrint 17 noves botigues i nou hotel (308 habitacions).
loomap Badalona
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Balaguer
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Banyoles
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Barcelona
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Berga
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Caldes de Montbui
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Centelles
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Cervera
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Cornellà de Llobregat
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Falset
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Girona
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Granollers
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Hospitalet de Llobregat
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Igualada
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Juneda
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Lleida
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Manlleu
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Mataró
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Mollerussa
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Roda de Ter
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Sabadell
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Sant Feliu de Llobregat
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Sant Quirze del Vallès
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Tarragona
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Terrassa
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Valls
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
loomap Vic
Portal-directori comercial de la ciutat. Automoció i transports, bancs-caixes, botigues, construcció, educació, empreses esports, estètica, hoteleria i restauració, internet, oci i cultura, professionals salut i gent gran, i altres serveis no catalogats.
Magatzems Vall
Magatzems Vall Centre comercial a Castell-Platja d'Aro. Presentació, serveis, contacte, plantes i seccions. Moda Junior, llibre-ria/papereria, música/videojocs, bricolatge, parament/llar, joguines, hobby, llenceria, esport, perfumeria, moda, …
Màgic Badalona
Centre comercial i d'oci amb de 48.569m². 90 botigues; 40 de moda i complements, 13 restaurants, 1 multicine de 14 sales (sistema 3D i Vibration System), serveis, supermercat, karting, gimnàs 4000m², pistes bàsquet gestionades pel Joventut.
Malgrat Online
Web comercial i empresarial de Malgrat (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Malgrat.
Mallorca en Red
Mallorca en Red és un directori comercial i de serveis de l’Illa de Mallorca i els seus municipis, en cinc idiomes. Categories, notícies Mallorca, fotografies Mallorca, receptes de cuina de Mallorca, acudits i rondalles Mallorca, vídeos, ...
Manresa Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
manresaportal guia comercial informacio de manresa i serveis
manresaportal es la guia comercial de manresa ofereix informacio completa de petites empreses de manresa i bages els esdeveniments i tambe solucions a nivell d'internet per a empreses del bages
Mapa de Comerç de Proximitat El Puig de Santa Maria
Agrupacions comercials: Alimentació, carburants, drogueria-perfumeria, finances i gestió, flors, jardineria i animals, hosteleria i turisme, informàtica, imatge i só, joieria-rellotgeria, llar i decoració, majoristes, moda, oci, esports i aficions.
Maremàgnum
Immens espai pensat per passar-ho bé: vuit sales de cinema amb les estrenes més recents. L'Aquàrium, més espectacular d'Europa. Impressionants pel·lícules de l'Imax Port Vell. El lloc amb més Sal de Barcelona.
Maresme Showroom
Plataforma de compra col·lectiva online perquè els negocis de la comarca puguin vendre els productes i serveis. Concepte nou de comerç de proximitat, manera nova de promocionar l'economia local aprofitant les avantatges de les noves tecnologies.
Mataró Parc, centre comercial de Mataró
El comerç de moda d’home i dona, interior, moda infantil, complements i sabateries, esports, alimentació, electrònica, fotografia i videojocs, llar, decoració, jugueteria, regal, perfumeria, estètica, òptica, parafarmàcia, telefonia, oci i restauració.
Mataró Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Maurina Comerç
Associació que representa als establiments comercials, de serveis i de restauració del barri de La Maurina de Terrassa. Apostem pel comerç de proximitat. Treballem per promoure el valor social del sector, i la seva potencialitat per a crear sinèrgies...
Megamercat.ad
Espai web de Megamercat.ad, un portal andorrà que ofereix botiga online de diferents productes: Vehicles, accessoris vehicles, propietats, informàtica, electrònica, mares & nadons, esports, llar i més articles. Serveis i anuncis classificats.
Mercabarna
Societat gestora de la unitat alimentària que concentra els mercats majoristes de Barcelona: Mercat Central de Fruites i Hortalisses, Mercat Central del Peix, Mercat Central de la Flor i l'Escorxador. Més de 900 empreses agroalimentàries.
Mercapalma
Benvinguts al Web de Mercapalma. Els oferim informació detallada sobre... Mercapalma proporciona les infrastructures necessàries al sector agroalimentari. Qui som, serveis, sectors i empreses i comerços participants i funcionament.
Mercat Online
Una nova experiència de comerç virtual a Andorra. Què és, informacions i ajuda, seguretat, clients V.I.P., links, anuncis particulars, suggeriments, etc. Estem realitzant millores i modificacions,. Aviat estarem novament amb vosaltres.
Millorant Inca
Informació d'interès pels ciutadans d'Inca. La forma de col.laborar amb negocis d'Inca es amb un intercanvi de serveis o productes que ofereixen. Ofereix publicitat a la web i a xarxes socials i negocis que volen poden oferir a canvi un servei de centre.
Montaverner Web
Completissim portal informatiu sobre Montaverner (La Vall d’Albaida). La història, els terme municipal, allotjament i restauració, comerç, serveis, associacions, instal·lacions, cultura, festes, agenta, telèfons, alcaldia i links recomanats.
Montblanc Comercial
Podreu trobar el directori de comerços de Montblanc classificats per activitat. Podreu trobar un plànol de situació dels establiments de Montblanc. Podreu trobar les activitats que es fan a Montblanc iles accions de promoció i dinamització del comerç.
Montgat Online
Web comercial i empresarial de Montgat (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Montgat.
Montserrat Centre Abrera
Centre comercial, comerç, restauració i cinemes a Abera (Baix Llobregat). Comerços: dilluns a dissabte de 10h a 22h. Restauració: De dilluns a diumenges de 11h. a 23h. Cinemes: De dilluns a divendres de de 17,30h a 23h i dissabtes i diumenges.
Moradebre.info
El portal de Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre) amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Móra d’Ebre els trobaràs en un sol lloc. Descomptes.
Muro - Sa Guia
Sa guia es un manual comercial del pobe per a la gent del poble, també una guia per visitar qualsevol poble i anar-hi completament informat - sa guia de mallorca per pobles. Per sectors temàtics segons l’activitats.
Oci24.cat Vallès Oriental
Guia comercial i d’oci del Vallès Oriental i Granollers: Restaurants, bars & cofee, oci nocturn, wellness, esports & aventura, shopping & imatge, hotels & viatges, espectacles, i esdeveniments. Accés a empreses, propostes, galeria, novetats i agenda.
Olèrdola Online
Olèrdola online és la guia de comerç i indústria de Olèrdola, municipi de l’Alt Penedès. Directori temàtic de comerços, indústri-es, venda i compra a Olèrdola, guia comercial, industries i serveis diversos d’aquest municipi de les terres del Penedès.
Olot Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Originums
Portal de botigues online, per a professional, classificades per diferents aspectes. Cercar botigues per nom, cercar botigues per categoria, cercar botigues per ubicaciò i botigues trobades. És una iniciativa del Grupo Ares des del Baix Llobregat.
Òrrius Online
Web comercial i empresarial de Òrrius (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Òrrius.
Països-Catalans.com
Guia turística i comercial; Hotels, restaurants, història, museus, itineraris, gastronomia i manifestacions culturals. Informació geogràfica de les comarques. Hotels, Restaurants, Museus, compres i Turisme a Catalunya i als Països Catalans.
Parc Vallès
Parc Vallès és l’oferta d’oci, restauració, comerç, salud i bellesa que pots gaudir en els més de 40 locals disposats a oferir-te el que cerques. A Parc Vallès no es permet l’avorriment. No hi ha excuses, disposem de 2.670 places d’aparcament.
Pego Comercial
Pego Comercial és el directori d'empreses de la localitat de Pego (La Marina Alta). Adobs, advocats, aire condicionat, alimentació, altres (diversos), analistes, arquitectes/aparelladors, assegurances, assessors/gestors, associacions, autoescoles, ...
Penedèsguia.cat
Automoció, Autoescoles, Compra-venda de vehicles, Desballestament, Planxa i Pintura, Pneumàtics, Tallers de Vehicles, Comerç Bombons, Floristeria, Joguines, Llaminadures, Llibreries, Mobles, Roba i moda, Vins i Caves, Xarcuteries, Hostaleria, ...
Peñiscola.info
Portal de Peñíscola (Castelló). Informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu de Peñiscola amb la situació. Tots els descomptes de Peñiscola els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Portal Comercial de L'Ametlla del Vallès
Directori comercial de L'Ametlla: restauració hosteleria, bar restaurants cafeteries, comerç, alimentació, pa, dolços, regals, ferreteria, ceràmiques, flors i jardineria, mobles i decoració, motor, bicicletes, esports, llibres, papereria, premsa, …
Portal Corbera.com
Servei cercador de professionals de Corbera de Llobregat, al Baix Llobregat. És un portal de serveis del municipi, anuncis a Corbera, i publicitat a Corbera online. Objectius, serveis i dades de contacte. Registre i allotjament de dominis.
Portalesplugues.com
Guia comercial i directori d’empreses i autònoms d'Esplugues de Llobregat. Acadèmies d'ensenyaments diversos, acadèmies d'idiomes, acadèmies d'informàtica, acadèmies de perruqueria i estètica, administració de finques, advocats, agències viatges.
Portalosona.cat
Portal i directori comercial i de notícies d’Osona. La millor actualitat d'Osona a portalosona, disposem de les notícies més actuals de la comarca d'osona i una guia comercial on pots trobar totes les teves necessitats... Fòrums, buscadors, etc.
Porto Pi Centre Comercial
Centre comercial ubicat al final del Passeig Marítim de Palma, davant de l’estació Marítim. El centre comercial, calendari d’obertures, ubicació, horari, directori, cinemes, esports, campanyes, esdeveniments i dades de contacte.
Productes de Catalunya.cat
Portal de productes artesanals de Catalunya, la botiga on-line dels productes de Catalunya. Contes, e-books, artesania, música, samarretes, puzzles, tasses, auca, retrats, música, samarretes, puzzles, auques, merxandatge, regals, …
Productes de la Terra - Atenció; llegiu descripció i no hi compreu!
Botiga de productes, propietat de l’empresa de Reus, Avellana Digital, cía. d'estafadors. No recomanem comprar-hi, per la seva acreditada qualitat d’estafadors demostrable. Si no fora així, ens demandarien. Capo mafiós: Miquel Saperas Tuset.
Què vols? Centre comercial virtual
Què vols? és un centre comercial virtual fet en català. El portal permet comprar a tot tipus de botigues tant físiques, com online. Pots comprar a través de la nostra plataforma o anar directament a la botiga més pròxima a la teva ciutat. Visita'ns…
Reus Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Reus.info
Portal de Reus (Baix Camp), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu de Reus amb la situació. Tots els descomptes de Reus els trobaràs en un sol lloc. Veure tots els descomptes.
River Centre Comercial Andorra
Centre comercial d'Andorra, situat a Sant Julià de Lòria. La proposta comercial inclou una àmplia varietat de seccions de compra general, i d'altres especialitzades, que tenen qualitat a uns preus competitius. Ocupa una superfície de 20.000 m².
Rubí Comerç
El comerç de Rubí, portal municipal per cercar, triar i conèixer tots els comerços de Rubí, els seus productes destacats, ofertes i promocions. L’aparador, comerços, les associacions, Regidoria de Comerç, portal dels comerciants, el Mercat, ...
Rubí Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Rutalia
Portal d'empreses de Catalunya, subvencionat per la Generalitat i creat per a la indústria. Es tracta d'un mitjà de comunicació especialitzat que transmet, amb criteris molt professionals, informació molt actualitzada del teixit industrial.
Sa Guia
Guia comercial de Can Picafort, Muro i Sa Pobla, a Mallorca. També estàn en preparació la guia comercial d’altres municipis de l’Illa de Mallorca, com ara: Inca, Alcúdia, Porreres, Pollença, Artà, Capdepera i Bunyola. Per municipis i sectors.
Sabadell Botigues
Una eina per gaudir al màxim del comerç de proximitat de la ciutat de Sabadell. Està pensada per proporcionar tota la informació al client perquè pugui realitzar les seves compres d’una forma fàcil i segura. Reserves i consultes als establiments.
Sabadell Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
sabadellsabadell.com
Pàgina de l'oficina de dinamització del centre de Sabadell, Vallès Occidental. Una passejada per Sabadell, una entrada a l'Oficina del Centre, un fòrum permanent de debat ciutadà. Serveis i dades diverses.
Sant Andreu de Llavaneres Online
Web comercial i empresarial de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Sant Andreu.
Sant Andreu de Palomar Superfície Comercial
Aquesta pàgina ofereix un recorregut virtual per els diferents comerços de Sant Andreu de Palomar. Classificació temàtica de botigues. per a figurar en aquesta Guia del Comerç Andreuenc contactar amb webstap@sant-andreu.com.
Sant Andreu Online
Web comercial i empresarial del districte de Sant Andreu (Barcelona). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Sant Andreu.
Sant Antoni Comerç
Sant Antoni Comerç és l'eix comercial de Barcelona que es troba al barri de Sant Antoni. Està format pels establiments comercials i de serveis adherits del barri de Sant Antoni, del Mercat, dels Encants i del Dominical del Llibre.
Sant Boi Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Sant Cebrià de Vallalta Online
Web comercial i empresarial de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Sant Cebrià de Vallalta.
Sant Cugat del Vallès Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Sant Cugat Empresa
Sant Cugat Empresa és la guia de serveis i empreses de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Aquesta web pertany a Cugalia Grup, xarxa de webs de Sant Cugat. Per demanar informació, ens pots trucar als telèfons, o bé pot enviar un e-mail.
Sant Feliu Comercial
Web privada del Grup Guia 33, que reuneix un directori de tots els comerços i empreses de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Contempla la oferta de comerços i empreses localitzats en aquest municipi, distribuïts per categories temàtiques.
Sant Feliu de Llobregat Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Sant Iscle de Vallalta Online
Web comercial i empresarial de Sant Iscle de Vallalta (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Sant Iscle de Vallalta.
Sant Joan Comercial
Web privada del Grup Guia 33, que reuneix un directori de tots els comerços i empreses de Sant Joan Despí (Baix Llobregat). Contempla la oferta de comerços i empreses localitzats en aquest municipi, distribuïts per categories temàtiques.
Sant Just Comercial
Web privada del Grup Guia 33, que reuneix un directori de tots els comerços i empreses de Sant Just Desvern (Baix Llobregat). Contempla la oferta de comerços i empreses localitzats en aquest municipi, distribuïts per categories temàtiques.
Sant Martí Eix Comercial
L'Associació desenvolupa una intensa activitat de conscienciació i captació de comerços i participa en les diferents campanyes de promoció del comerç que s'han fet a la ciutat. L’associació, notícies, activitats, socis, galeria de fotos i contacte.
Sant Pol Online
Web comercial i empresarial de Sant Pol de Mar (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Sant Pol.
Sant Sadurní Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Sant Vicenç Comercial
Web privada del Grup Guia 33, que reuneix un directori de tots els comerços i empreses de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). Contempla la oferta de comerços i empreses localitzats en aquest municipi, distribuïts per categories temàtiques.
Sant Viçenç de Montalt Online
Web comercial i empresarial de Sant Viçenç de Montalt (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Sant Viçenç de Montalt.
Santjaume.info
El portal de Sant Jaume d’Enveja, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Sant Jaume els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Sants Creu Coberta Centre Comercial
Creu Coberta amb Sants formen el carrer comercial més llarg d’Europa. 4 km des de la Plaça d’Espanya fins a la carretera de Collblanc amb més de 650 botigues, dos mercats municipals, restauració i oficines bancàries, biblioteques, etc.
santsadurnicomercial.com - Unió de Botiguers de Sant Sadurní d'Anoia
Centre Comercial Obert. Web de la Unió de Botiguers de Sant Sadurní d'Anoia. La Guia Comercial de Sant Sadurní, esdeveniments, campanyes promocionals, gastronomia, targetes de fidelització, aparcament i la revista El Ressó.
Sarrià Eix Comercial
Pàgina oficial de Sarrià Eix Comercial, associació de começ del barri de Sarrià (Barcelona). Informació general i dels carrers que abasta, perquè es trobi com a casa. Atenció al públic, història de l’eix, comerços associats per sectors comercials.
Serveis Banyoles
Web dels locals, botigues, establiments, comerços i serveis que s'ofereixen a Banyoles i rodalies. Tota la gent de Banyoles i rodalies que dóna un servei, pot anunciar-s'hi per tal de donar-se a conèixer a través d'aquest mitjà de comunicació.
ServiSitges
Comunicació i publicitat. El portal més important de Sitges (el Garraf). Directori: Turisme, xarxa, d’empreses, esdeveniments, treball, compres, gastronomia, allotjament, guia gai, oci, diversió, art, cultura, immobiliària, bellesa-benestar, salut, ...
Singuerlin Comerç
Tot a mà a Singuerlin Comerç, els comerciants d’aquest barri de Santa Coloma de Gramenet. Singuerlín vol agrair als veïns del barri la seva disposició i col·laboració. Informació i el calendari 2012, el barri, associats, el càsting i els seleccionats.
Sitges.info
El portal de Sitges (El Garraf), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació. Tots els descomptes de Sitges els trobaràs en un sol lloc. Veure tots descomptes…
SkyBlue Mallorca
Guia del sector d’oci turístic i comercial de l’Illa de Mallorca. Restaurants de Mallorca, caps de cuina, cellers de Mallorca, directori gourmet, establiments d'or, guía gastronòmica, notícies, gourmet, reserves online, videos en català, …
Splau
Nou Centre Comercial que pel seu disseny innovador, la seva excepcional ubicació i l’ampla oferta d’oci, restauració i moda, constituirà el punt de trobada i diversió de joves i families del Baix Llobregat, especialment de Cornellà i El Prat de Llobregat.
Splay.cat: Empreses, botigues i info de la Costa Brava
En col·laboració amb els ajuntaments dels pobles de la Costa Brava i Girona, Splay.cat porta un directori d'empreses i botigues locals, telèfons d'urgència i altre informació per que trobi tot el que vol en la localitat on viu o visita.
Targeta tmés
Una targeta que t’ofereix descomptes i promocions úniques en benzineres, hotels, pistes d’esquí, restaurants, cinemes, teatres, autoescoles, vols en globus, parcs d’aventura i molt més ! Tmés és el sistema de descomptes i promocions més senzill.
Targeta Urbana Vic
Sistema de fidelització desenvolupat per Vic Comerç i no vinculat a cap entitat bancària. El funcionament és independent per cada comerç però serveix la mateixa targeta. El comerç aplicarà descomptes al client cada vegada que passi la tarjeta.
Targeta Vilafranca Comerç
Sistema de fidelització, creat per Centre Vila, i desvinculat d’entitats bancàries. Funciona en els establiments del projecte, independentment de si són o no associats. Cada botiga decideix que aplica a les campanyes de promoció i fidelització.
Tarragona.info
El portal de la Ciutat de Tarragona, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Tarragona els trobaràs en un sol lloc. Veure els descomptes.
Teià Online
Web comercial i empresarial de Teià (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Teià.
Terrassa Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Tordera Online
Web comercial i empresarial de Tordera (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Tordera.
Tortosa Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Tot Guía
Troba el que busques, directori d'empreses, busqueda de empresas, portal de empresas. tots els comerços i negocis hi tenen cabuda. Què puc tobar? Si estàs buscan un comerç o no saps qui et pot arreglar les sabates, …
Tot Ofertes Terres de l'Ebre
Tot Ofertes Terres de l'Ebre és un portal d’anuncis de les millors ofertes de les Terres de l'Ebre. Tot tipus d’ofertes, demandes i intercanvis. A més a més nova secció on dia a dia anem ampliant i actualitzant les ofertes laborals de Tot Ofertes.
Triemm - cercador de botigues de Barcelona
Triemm és el cercador d'establiments comercials de Barcelona on, ben aviat, on hi surtiran totes i els podràs trobar. Necessites les dades de contacte d'una botiga? A Triemm les trobaràs. Quina és la merceria més propera? Amb Triemm ho sabràs…
Trobar-ho Tot
Guia urbana i comercial Trobar-ho Tot. L’àrea de cobertura comprèn les poblacions i urbanitzacions de Cervelló, Corbera de Llobregat, Fontpineda, l'Ordal, la Palma de Cervelló, Pallejà, Vallirana i Pla del Pèlag i Ca n'Olivella d'Olesa de Bonesvalls.
Ulldecona.info
Portal d’Ulldecona (Montsià). Informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Els descomptes d’Ulldecona els trobaràs en un sol lloc. Veure tots els descomptes del lloc.
València.info
Portal de la Ciutat de València, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació. Tots els descomptes de València els trobaràs en un sol lloc. Veure tots els descomptes.
Valls Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Vic Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Viladecans Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Vilafranca del Penedès Serveis actius.cat
Versió local d’aquest localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix. Directori.
Vilanova Center
La Guia de Vilanova i la Geltrú. Vilanova Center, el portal, guia, directori de botigues i empreses i serveis, de Vilanova i la Geltrú. Si t'agrada el nostre servei, us plau, recomana'ns, Google+, Facebook o altres xarxes socials. Gràcies.
Vilanova.info
El portal de Vilanova i La Geltrú, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació. Els descomptes de Vilanova i La Geltrú els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Vilassar de Mar Online
Web comercial i empresarial de Vilassar de Mar (Maresme). Directori temàtic i guia de comerços, indústries, professionals i serveis, cultura, oci, associacions, salut i bellesa, automoció, immobiliàries i hostaleria a Vilassar de Mar.
Viu Comerç
Web de l’Associació Tot Comerç, Viu Comerç, fundada l’any 2000 a Vilanova i la Geltrú (Garraf), és una organització professional. La seva activitat econòmica principal és la promoció del comerç de Vilanova i la Geltrú. Directori temàtic de comerços.
ViureaFigueres - L'aparador virtual de Figueres
ViureaFigueres.cat funciona com un aparador virtual de les empreses o botigues. Guia d’empreses per sectors, guia de productes que s’hi ofereixen, sol·licitut d’ofertes. El registre és gratuït per a totes les empreses de la ciutat.
ViureaRoses - L'aparador virtual de Roses
ViureaRoses.cat funciona com un aparador virtual de la teva empresa o botiga. Guia d’empreses per sectors, guia de productes que s’hi ofereixen, sol·licitut d’ofertes. El registre és gratuït per a totes les empreses de la ciutat.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT