GENEALOGIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Arbolí
Arbolí no és un cognom molt extès, però hi ha Arbolí a tot el món. Nosaltres en som set, i tenim familiars més o menys propers repartits per tota Catalunya i Andalusia. Hi ha referències a França, Austràlia, Estats Units, Alemanya, Suïssa, Canadà, etc.
Arbre Genealògic Dalmau - Bover
Web genealògica dels cognoms Dalmau i Bover de Miralcamp. Història dels pobles, de les families, noms de casa, fotografies, articles, onomàstica de noms i cognoms, història gràfica, el temps a la carta, llocs, …
Arbre Genealògic del Cognom Sin
A continuació s'exposa un intent d'arbre genealògic del cognom Sin dins de la meva família. Cal destacar la forta endogàmia existent tradicionalment en una societat aillada de muntanya. Creuaments que no són família directa.
Arbre Genealògic dels Betriu
Arbre genealògic dels Betriu i cognos relacionats (Aldomà, Vidal, Riera, Bosch, Raubert, Canal, Torreguitart, etc...). L'Alt Urgell. Aquesta web ha de servir per a compartir informació sobre el cognom Betriu. Som aproximadament uns 500 a tot el món
Bali Arda
Els Bali Arda, una família d'andreuencs. Gent 'normal': afables; un pel consumistes, sense passar-se; ecològics; sol·lidaris; cada un amb el seu caràcter; bons veïns; bons amics dels seus amics; tolerants...
Cercador de noms propis
Cercador del Departament de Justícia i Interior. Inclou 2000 noms del santoral català, amb variants familiars i col·loquials, i noms estrangers adaptats. El cercador és una eina útil per saber com s'escriu correctament un nom en català.
dalmaubover.org
Web de l'Arxiu Dalmau-Bover, d’estudi genealògic de Miralcamp, iniciat l’any 2000. Genealogia de Miralcamp i els Dalmau-Bover. El llistat onomàstic es presenta en aquestes pàgines. Arxius i biblioteques.
El Llinatge Albalat
Pàgina de tota la recerca sobre el llinatge Albalat, el seu origen i la seva expansió en els territoris del Principat de Catalunya i del Regne de València així com en d’altres de l’antiga Corona d’Aragó.
El topònim major La Vila Joiosa
Informe de l'IIFV sobre el nom d'aquesta població. Actualment, el topònim la Vila Joiosa s'ha fet general en tots els àmbits d'ús formal en la nostra llengua. Convé mantenir també la minúscula en la cartografia (dins un mapa) i en llistats toponímics.
Els Betriu
Web amb informació del cognom Betriu. Arbre genealògic des del 1642 fins avui. Aquesta web ha de servir per a compartir informació sobre el cognom Betriu. Som aproximadament uns 500 a tot el món que el portem o bé de 1er o bé de 2on cognom.
Els Mèlich a l'Argentera
Els Mèlich van arribar a l'Argentera l' any 1912, procedents de Benifallet, Ribera d'Ebre, descendents dels musulmans que poblaren aquelles terres i s'emparentaren amb els Aragonès de cals Ramons, la casa més antiga de les cinc de l'Argentera.
Els senyors de Caboet
Pàgina dels llinatge originari i senyor de la vall de Cabó, Andorra, i Sant Joan, al comtat Urgell, documentat des de la segona meitat del segle X. Els senyors/comdors de Caboet, arbre genealògic, signatures senyorials, i cartografia.
Enciclopèdia de Cognoms
Llista de cognoms investigats per l'Heràldica Catalana. D'aquests cognoms tenim informació sobre l'origen, significat, historia, armes i escut, genealogia, personatges, estadístiques.... També podem preparar molts altres cognoms que no estiguin a la llist
Familia Monés
Imatges de Catalunya des de l'aire anys 1920 i del Prat de Llobregat, i història de la familia Monés del Prat de Llobregat, arbre geneologic, fotos família, fotos Catalunya, fotos Josep Monés, Masies Prat, jo i familia, …
Família Porcar
El cognom primitiu era Vallporcar. El seu significat és una vall plena de porcs senglars. Pel que sembla era originaria de la comarca del Segrià, província de Lleida. Els Vallporcar s'establiren al s XIII a Benassal i al s XIV, es redueix a Porcar…
Familia Rocamora Martí
Articles publicats a la revista d'Organyá Lo Banyut, i a la nostra revista familiar La Baixada de la Font, els goigs que hem editat i altres qüestions del nostre interès, sobretot relacionades amb les viles d'Organyà i Oliana i amb el Principat d'Andorra.
Família Tehas - Theas
El cognom Tehas es una variació de Theas produida l'any 1800 a Torregrossa - Lleida. Aquesta pàgina preten recollir tota l'informació referent als dos cognoms en tot el mon. Origens, armes, rames i cognoms. Antoni Tehas i Vall.
Fonollosa
Aquest és el lloc de trobada virtual que pretén donar la possibilitat de reunir i comunicar tots els que portem el cognom Fonollosa o una de les seves variants, de primer o de segon. (de moment hi ha també Fenollosa i Fonellosa).
Gelida: Genealogia, història...
Treball de les masies de Gelida amb els arbres genealògics resumits dels hereus de les masies, la genealogia dels Senyors de la baronia de Gelida, ss. X - XX i alguns articles històrics sobre Gelida que l'autor ha fet. Altres masies de la contrada.
Genealogia cognom Falcó
Genealogia cognom Falcó. Esta pàgina recull alguns aspectes sobre la genealogia del cognom Falcó, associats a ciutats de la província d'Alacant com Onil i Monòver, tots ells rigorosament comprovats.
Genealogia de la Família Tillenburg
Benvinguts en els pàgines de genealogia de la família Tillenburg. Informacions generals de genealogia i de la recerca genealògica que realitza des d'Alemanya. Els avantpassats de la família Tillenburg. Enllaços genealògics en diferents idiomes.
Genealogia Girona
Genealogia catalana, principalment Girona i provincia. Estudis genealògics per encàrrec. Confecció d'arbre familiar. La genealogia és història, documentada i datada. És la història de cadascun, de la família, de la nostra gent la nostra terra.
Genealogia Montaner Colomer
Arbre genealògic de Jaume Montaner Colomer. Els meus avantpassats es troben bàsicament a Canyelles (Garraf), Terrassa (Vallès Occidental), Ciudad-Real, Extremadura i la regió de l'Aude (França).
Genescà.org
A Catalunya hi ha censats 379 Genescà, 203 el tenen com a primer cognom i 176 com a segon. A la trobada de Genescà van assistir 85 (42%) Genescà de primer cognom i 42 (24%) de segon, i 2 persones que el porten com a primer i segon cognom.
Gent d'Alpens
Es tracta de recollir els fets i gent que des de qualsevol indret o vivència, han tingut alguna cosa a veure amb el Poble d'Alpens, a l’Osona. T'hi apuntes? Actualitat, indrets, fets i gent, fotos, vídeos, música i coses sense solta ni volta.
Gent d'Amer
Genealogia de la gent d'Amer i de Sant Climent d'Amer de la comarca de La Selva (Girona). Totes les dades possibles de la gent d’Amer, naixements, matrimonis i defuncions. Gent d’Amer que hi ha nascut, hi ha viscut o hi ha mort.
Gent de Sant Climent d’Amer
Genealogia del poble. Hi trobareu totes les dades possibles de la gent del poble de Sant Climent d’Amer. Inclou informació dels naixements, matrimonis i defuncions. Gent de Sant Climent d’Amer que hi ha nascut, hi ha viscut o hi ha mort.
Grup de Genealogia de Badalona
No som savis, historiadors titulats, estudiosos, nobles, heraldistes, fantasmes o venedors de vanitats; Som gent diversa procedent de diferents poblacions, activitats i status. Vols aprendre o compartir la teva investigació, vine a les nostres trobades!
Història del Cognom Grau
La nissaga dels Grau cal cercar-la lluny en el temps i propera en el lloc. En el primer quart del segle XIV, l'any 1325, quan trobem afincat a la fondolada de la Plana un Petrus Geraldi, primera llavor...
Joan Pere Sunyer - L’Arbre
Pàgines trilingües francès - esperanto - català, dedicades a l'arbre, per Joan Pere Sunyer, poeta de la Catalunya Nord (Conflent). Cognoms. Tot i que la majoria de la gent conegui el sentit del seu cognom, llastimosament molta l'ignora.
La Familia Poquí
Recerca genealògica de la familia Poquí. Dades històriques, arbre genealògic, personatges, enllaços matrimonials de la familia, i el cognom Poquí al internet. Guillem Ramos-Poquí va nèixer el 1944 a Barcelona. Viu i treballa a Londres des de 1968.
La Genealogia d'en Jan Antem Bardera
Trebal de Jan Antem i Bardera, un nen que amb només nou anys, ja ha trobat un gran nombre d’avantpassats familiars a Catalunya, Mallorca i Abruzzo (Itàlia), arribant, per ara, a 19 generacions, fins al segle XV.
La Web dels Ramisa al Món
Tenim relacions des de l'any 1600 i seguim investigant, de moment ja som 246 cosins procedents o residents a Andorra, Itàlia, Veneçuela, Colòmbia, Alemanya, Irlanda, Andalusia, Florida (USA), Catalunya, Mèxic i Balears.
La Web dels Tobella
Pàgina de genealogia dels Tovella, Tobella, Tubella... En aquesta pàgina tenen cabuda tots els Tobella del món. Etimologia de Tovella, història, Masies i Poblacions, personatges, biografies, arbres genealògics de famílies.
Montgat, Genealogia i Història
Montgat, Genealogia i Història- En aquesta pàgina hi trobareu un recull de la història de la vila de Montgat (El Maresme), així com informació per a la recerca genealògica de les viles de Montgat, Tiana i Badalona.
Orígens Puigmal
Web punt de trobada per a tots els Puigmal, on donar a conèixer les nostres costums i coses. És un cognom català que prové d'una muntanya situada entre l'Alta Cerdanya i el Ripollès. Topònim antiquíssim, d'origen pre-romà.
Pamies.cat
Els Pàmies a Internet... Aquesta pàgina té la intenció de ser el punt de trobada dels Pàmies amb presència en català a Internet. Si desitgeu tenir adreça de correu electrònic @pamies.cat, o redirecció web tipus http://nom.pamies.cat, contacteu.
Portal Gironí d'Història i Genealogia de les Comarques Gironines
Complet portal de trobada per a la història local i la microhistòria de les Comarques Gironines. Aquesta plana està produïda i confeccionada per Xavier Bohigas i Jesús Bohigas, des de Girona.
Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·logia i Nobiliària
Societat que vetlla pel rigor històric i científic. Publicacions, directori, campanya, fòrum i links. Membre de la Federació de Genealogia i Heràldica dels Països de Parla Catalana FGHPPC que és de la International i d'Estudis Nobiliaris Catalans.
Societat Valenciana de Genealogia i Heràldica
Web de la Societat Valenciana de Genealogia i Heràldica. Emblemes heràldics i la genealogia, documents, materials com: La sigil·lografía, l’arquitectura, l’ornamentació, les tel·les, la diplomàtica, la ceràmica, la marroquineria, la vexil·lologia, ...
Societat Valenciana de Genealogia i Heràldica
La SVGH és una entitat sense lucre, que té per objecte l'estudi rigorós i la promoció de la genealogia i l'heràldica, és a dir, de la història familiar al País Valencià. El genealogista Pep Mir presenta el seu llibre 'L'Alqueria dels Moros de Benicalap'.
Ventura Genealogía
Pàgina de Ventura Genealogía. Som una empresa de recerca i serveis fundada l'any 2002 i que ens dediquem a cercar els avantpassats de les persones: a fer el seu arbre geanològic. Estem a Barcelona, però cerquem a tot arreu.
Verges.org
Aquesta pàgina és un punt de trobada per personas amb el cognom de Vergés de tot el món. Fòrum de contactes dels Vergés de tot el món. El cognom és a Catalunya i la resta d’Espanya, alguns països d’hispanoamèrica i d’altres.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT