GEOGRAFIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Anglès medi físic i humà
Situada a la comarca de La Selva i aprop de La Garrotxa i Gironès. Els principals pobles de la vall: Anglès, La Cellera, el Pasteral i Trullàs. Descripció comarcal, muntanyes i geologia, rius, torrents i rieres, vegetació, carrers i edificis destacables.
Arxibib
Empresa creada l’any 1973, com a Tecnisoft, es dedicava a la gestió del servei econòmic de l’ajuntament: gestió d’impostos i taxes: cobrança dels impostos municipals executius, tramits cadastrals, gestió de la via pública, i treballs de topografia.
Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya
Portal dels geògrafs i de les geògrafes professionals de Catalunya. Associació de professionals del sector creada a l'any 1988. Agrupa a la majoria de los geografs que treballen fora del àmbit de la geografia a Catalunya.
Atles del món
Atles del món. Atles mundial amb tots el mapes del món que et puguis imaginar. Com Google Maps, però diferent. Inclou els mapes dels continents: Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Europa, Àsia, Oceania, i Àfrica.
Atles Nacional de Catalunya
Espai de l’Atles Nacional de Catalunya. Per a visualitzar la informació de l’atles, seleccioneu un apartat del menú o bé introduïu un tema de cerca. Mapes diversos a partir dels temes bàsics: Geografia física, clima, geografia humana i medi ambient.
Cartografia de Menorca
Web de cartografia del Consell de Menorca, una web que neix amb vocació d'oferir servei dirigit a administracions públiques, empreses i als col·lectius professionals. Posam a l’abast de tothom la informació cartogràfica disponible al Consell Insular.
Connexió entre els fenòmens esferoïdals
La identificació de les formes esferoïdals a gran escala podria aconseguir-se amb la simple observació de les formes esferoïdals més petites del nostre entorn immediat. Durant l'Edat Mitjana, els homes creien que la terra era plana ...
Departament de Geografia i Sociologia - UdL
Departament que es va constituir l'any 1995 reunint professors amb interessos en recerca i docència sobre temes territorials i socials. Anàlisi geogràfica regional, antropologia social, geografia humana, sociologia i treball social i serveis socials.
Facultat de Geografia i Història UB
Inaugurada en el seu nou emplaçament l'any 2006 operativa a l'any 2007. Prèviament la facultat estava situada al Campus Sud de l'avinguda Diagonal, en uns terrenys que actualment s'estan habilitant per a ampliar el Parc Científic de Barcelona.
Facultat de Geografia i Història UV
El 1978, la facultat de Filosofia i Lletres es subdivideix en tres, i s'erigien sobre les seccions creades: Geografia i Història, Filologia i Filosofia i Ciències de l'Educació. A Geografia i Història s'organitza dins la titulació set especialitats.
GeoCod
Geografia en general. Any del foc: 2012, aurores boreals des de l'espai, el volcà Etna entra en erupció, nova illa al Mar Roig, llums de nit, l'hivern, video sobre el planeta terra. Per qualsevol sugerència, o posar-se en contacte per correu electrònic.
Geografia. IES Ciutat de Balaguer
Les dones catalanes en edat fèrtil ocupen el cinquè lloc en nombre de fills de l’Estat, segons un informe publicat per l’Institut Nacional d’Estadística. Un recurs força interessant sobre l'actual situació del nostre planeta. És una presentació flash.
Geotec, Estudis i Projectes Geogràfics
Empresa creada a principis de l'any 1987 i dedicada a la realització de tot tipus de cartografia digital editable (mapes escolars, turístics i excursionistes, enciclopèdies, plànols urbans, etc.) per a llibres, tríptics, CD's i altres utilitats.
IDE Catalunya
Portal de la IDE de Catalunya. Infraestructura de Dades Espacials de Catalunya. Engloba diferents serveis com un visor de mapes, models de dades i altres utilitats. A més, també hi ha enllaços cap a altres IDE i documentació relacionada.
IDE Comunitat Valenciana terr@sit
El projecte terr@sit IDE Comunitat Valenciana ha estat promogut per la Generalitat Valenciana i coordinat i implantat des de l'Institut Cartogràfic Valencià. Engloba diferents serveis com un visor de mapes, models de dades i altres utilitats.
IDE Espanya
La Infraestructura de Dades Espacials d’Espanya (IDEE) té l’objectiu d’integrar a través d’Internet les dades, metadades, serveis i informació de tipus geogràfic que es produïxen a Espanya, a nivell nacional, regional i local, segons els marcs legals.
IDE Univers
Projecte de recerca amb l'objectiu de crear una Infraestructura de Dades Espacials (IDE) per dinamitzar l'accés, l'intercanvi i la interoperabilitat de la gran quantitat d'informació georreferenciada produida a les universitats i centres de recerca.
IDEAN - Infraestructura de Dades Espacials d'Andorra
La Infraestructura de dades espacials d’Andorra (IDE Andorra) neix amb l’objectiu de facilitar la visualització, la localització i l'accés a la informació geogràfica generada a Andorra i altres països a través d’internet i del geoportal. Serveis oferts.
IDEIB - Infraestructura de Dades Espacials de les Illes Balears
Node del Govern de les Illes Balears, i infraestructura de Dades Espacials de les Illes Balears, d’informació geogràfica de l'arxipèlag. Tecnologies, polítiques, estàndards i recursos que definiran l’IDE de les Illes Balears.
Informació Geogràfica
Pàgina personal d'enllaços d'informació geografica (turisme, el temps, buscadors de carrers "callejeros", routings,urbanisme, SIG, dades demografiques etc.)apartat amb fotografies de viatges, Paris …
Infraestructura de Dades Espacials de les Illes Balears
La Direcció General d'Ordenació del Territori, amb el suport de la Direcció General de Tecnologia i Comunicacions, desenvolupa la IDEIB (Infraestructura de Dades Espacials de les Illes Balears), on es publica informació geogràfica de l’arxipèlag.
Instituto Geográfico Nacional
Informació general del IGN: Dades sísmiques, dades i serveis geodèsics, museu virtual, cartografia i imatges, BBDD cartogràfiques, toponímia i nomenclàtors geogràfics, volcanología i altres fenòmens climatològics.
Mapes interactius Flash
Jocs didàctics en flash per aprendre geografia d’Enrique Alonso. Catalunya: Comarques de Catalunya (3 dificultat normal), i Comarques de Catalunya (3 dificultat fàcil). Espanya: Comunitats Autònomes (3), en encaix o puzzle, Com es diu?, i On és? …
Miramón
Sistema d'Informació Geogràfica (SIG) i software de teledetecció. Visualitza, consulta, edició i anàlisi de mapes ràsters (imatges de teledetecció, ortofotos, models digitals del terreny, mapes temàtics ràster, etc) com vectorials.
Nexus Geografics
Fundada l’any 1997 per David Comas i Francesc Varela, propietaris i gerents de la companyia. Actualment està formada per un equip de 30 especialistes geògrafs, cartògrafs i enginyers informàtics altament qualificats. Tenim un background tecnològic.
NoEtPerdis.com
NoEtPerdis.com. El portal de mapes de Catalunya. Mapes plànols, plànols turístics, mapes comercials, carrers… Relació de comarques de Catalunya, fotos aèries, …
Observatori de projectes i debats territorials de Catalunya Territori
Web de l'Observatori de projectes i debats territorials de Catalunya de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT). Aquest projecte té com a objectiu l’anàlisi i el coneixement dels projectes que defineixen el futur de Catalunya.
Philippe Arbos
Philippe Arbos (Mosset, 30 de juliol del 1882 - 1956) va ser un geògraf nord-català. Fill de professor, estudià becat al Collège Arago de Perpinyà, amb bons resultats. Pels seus estudis superiors es traslladà a París, on anà al Lycée Louis-le-Grand…
Recursos Geogràfics de La Xarxa
Inventari de Recursos Geogràfics de La Xarxa. Bases de dades. Revistes electròniques. Cercadors i directoris temàtics. Diccionaris. Cartografia. Biblioteques i cartoteques. Institucions i associacions professionals. Departaments d'universitats .
Revista de Geografia
Publicació editada pels departaments: Departament de Geografia Humana de la Universitat de Barcelona, Departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida Unitat de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.
Salvador Llobet i Reverter
Salvador Llobet (Granollers, 1908-1991), fou un dels més importants geògrafs catalans. Doctor en geografia i autor de molts llibres i publicacions, cofundador de l'Agrupació Excursionista de Granollers (1928), creador de l'Editorial Alpina, professor, ...
Sarawak Exploracions Geografia
Neix per iniciativa d’un grup d’espeleòlegs i muntanyencs pertanyents a entitats i projectes diferents. Sarawak és un punt de trobada, relació i activitats entre aquells que comparteixen l’interès per les ciències de la terra i l’exploració geogràfica.
Servei d'Informació Sismic - Instituto Geográfico Nacional
La web de l'Institut Geològic de Espanya ens dóna el mapa de tots els sismes que es produeixen al país. Últimament han estat gairebé 50. De cadascun, en tenim la magnitud, i la localització exacta, majoritàriament la zona dels Pirineus.
SIGMA - Sistema d’Informació Geogràfica Mediambiental d’Andorra
Iniciativa del Centre de Biodiversitat AMB el suport De l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO). Assessorament tècnic del CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals) de la UAB.
SIGTE - Sistemes d'Informació Geogràfica i Teledetecció
El Servei de Sistemes d’Informació Geogràfica i Teledetecció (SIGTE) de la Universitat de Girona és un servei tècnic de recerca i formació especialitzat en el camp de la gestió i tractament d’informació geogràfica.
Sistema d'Informació Geogràfica - SIG
Medi Ambient posa a disposició un món d'informació ambiental. Un petit visor gratuït (lector de mapes desenvolupat a Catalunya), permet accedir a mapes intel·ligents sobre el medi ambient a Catalunya.
Societat Geogràfica de les Illes Balears, SoGIB
Entitat nascuda el 1993, per promoure els coneixements i el paper del geògraf a la societat de les Illes. Formació, activitats, tauló d'anuncis, llista, debat i butlletí, geografia aplicada, circulars i activitats.
Sr. Associats
Sr. Associats és una empresa de la comarca d'Osona, dedicada al sector de la cartografia i la publicitat. El nostre objectiu és unir l'equip humà més especialitzat i professional a la tecnologia més avançada.
Tarragona GeoWEB
L'espai a Internet on hi trobareu tots els recursos geogràfics de la demarcació de Tarragona. Mapes nuclis de població, carreteres, territori municipis, comarques, turisme patronats, allotjament, excursionisme, entitats, …
Web-maps.net
Empresa fundada l'any 2004 a l'Escala, l'Alt Empordà per a millorar la visualització de mapes i plànols per internet, fent més senzilla i intel·ligible la recerca i consulta d'informació geogràfica. Escenaris virtuals.
Wikimapia
Mapa editable en línia, on vostè pot descriure qualsevol lloc de la Terra. També simplement navegar pel mapa descobrint tonns dels llocs ja marcats. Un mapa en línia que permet que qualsevol pot editar per afegir informació a qualsevol lloc del món.
www.fotosaèries.com
Catalunya des de l'aire. Fotos aèries de Catalunya. Col·leccions i recerques. Foto-mapes, realitat virtual, salvapantalles…

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT