GERIATRIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Abast SAD - Assistencia a domicili
Empresa d'asistència a domicili per a gent gran i incapacitada. Serveis per a persones grans i dependents. Inclou atenció personal bàsica, acompanyament dins i fora de la llar, serveis de salut, estètica, etc. Sant Cugat del Vallès (Barcelona).
Acció Gent Gran, Associació d'Ajuda a la Vellesa
ONG de voluntariat que treballa pel benestar de la gent gran amb especial problemàtica, millorant la qualitat de vida mitjançant l'actuació del voluntariat, la promoció d'activitats i serveis i contribuir al manteniment de la gent gran en el seu entorn.
AFA Cervera
Pàgina oficial de l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzhèimer i altres malalties neurodegeneratives de Cervera (La Segarra). Mitjançant aquest lloc web, volem donar-vos a conèixer el nostre projecte d'associació així com dir-vos on som.
AFAB - Associació Familiars Malalts Alzheimer de Barcelona
Pàgina de l’AFAB, l’Associació de Familiars de Malalts Alzheimer, entitat dedicada a oferir un servei social als malats d’aquesta malaltia. Celebració el 21 de setembre del Dia Mundial de l'Alzheimer. Activitat setmanal: dimecres de 18.30 a 21 h.
AFAMA Cocentaina
Web de l'Associació de Familiars i Amics de Malalts d'Alzheimer i altres malalts dependents de Cocentaina i comarca, més coneguda, per tothom, com AFAMA Cocentaina. Una entitat fundada el 2001 per familiars afectats per aquesta demència.
AFAMA, Associació de Familiars i Amics de Malats d'Alzheimer de Pollença
Es tracta d'una Associació de Pollença, que treballa pels malats afectats d'aquesta malatia. Està oberta a totes aquelles persones que desitgen fer feina per les condicions de vida dels malalts i donar suport a les famílies.
Alberg Centre Residencial i de Serveis CeReSe
Edifici per l'organització dels Jocs Olímpics de Barcelona92, Vila Olímpica, per allotjar atletes, al centre de la ciutat, amb capacitat per a 225 persones. Situació privilegiada de La Seu d’Urgell i de les instal·lacions permeten realitzar activitats.
Apado Fundació Privada
Apado entitat que va néixer l'any 1992 com associació i esdeví fundació l'any 2004 arran les inquietuds i sensibilitat d'un grup de persones a Sant Boi de Llobregat, que donaren suport en les activitats de la vida diària a persones grans i malaltes.
Assiscat Salut
equip de professionals que oferim els nostres serveis d'assistència sanitària per a millorar la qualitat de vida de les persones. Els nostres serveis van adreçats a totes aquelles persones que, per edat o malaltia, tenen problemes de mobilitat.
Associació Ajudam Predegent
Web de l’entitat. L’any 2001 començà un nou camí al Centre de Dia Ajuda’m per donar atenció a pacients dependents i suport als seus familiars. La nostra tasca diària ens va descobrir una altra realitat a la que no sempre es dona la importància adient.
Associació Alzheimer Catalunya
Entitat que va néixer l’any 1988 de trobades de professionals en el camp de l’Alzheimer i altres demències. Volem donar respostes a l’augment d’afectats per aquestes malalties. Línies d’actuació, projectes, actualitat, dades, pliblicacions, enllaços, …
Associació Catalana de Recursos Assistencials
Associació fundada l'any 1989, que agrupa entitats de recursos assistencials (teleassistència domiciliària, atenció domiciliària, centres de dia, llars residencials, residències assistides, pisos tutelats i centres sociosanitaris) per a gent gran.
Associació de Familiars d'Alzheimer de Tarragona
L’associació es va crearl’any 1998 i no ha deixat de treballar a favor de les persones afectades per l’alzheimer i altres demències. La voluntat és augmentar el nombre de serveis de què disposem, consolidar activitats i, sobretot, mantenir la qualitat.
Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Muro
Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Muro i comarca. Naix l’any 2000, davant la falta de recursos que per als malalts d’alzheimer i altres demències a la zona. Declarada d’Utilitat Pública, té 450 associats i atén a unes 40 families.
Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de L'Hospitalet de Llobregat
L'AFA de l'Hospitalet és una entitat d'iniciativa social, l'objecte de la qual és treballar pels familiars de persones afectades per la malaltia d'alzheimer en tots els àmbits. Horaris: Dilluns: 15:30 h a 17:30 h. Dimecres i divendres: 11:00 h a 13:00h.
Associació de Familiars i Malalts d'Alzeheimer - Bloc
Atès l'augment de les persones a la comarca, afectades per les malalties neurodegeneratives, altres deméncies i concretament l'Alzhèimer, hem sentit la necessitat d'iniciar un projecte social, sense ànim de lucre, destinat als afectats i als familiars.
Associació de Familiars, amics i amigues de malats i malaltes d’Alzheimer i altres demències d’Ontinyent
AFAO és una entitat sense ànim de lucre que es va constituir el maig de 1997 gràcies a l'esforç d'un grup de familiars afectats per la malaltia d'Alzheimer per a tenir suport e informació en un moment en què la malaltia era quasi desconeguda.
Associacio Familiars Alzheimer del Baix Llobregat
Web de l’Associacio Familiars Alzheimer del Baix Llobregat, amb seus a Cornellà i El Prat. L’AFA Baix Llobregat, té l’objectiu general d’ajudar a conviure amb el malalt d’alzheimer. Activitats d’ajuda a les famílies i activitat de representació.
Associació Familiars d'Alzheimer del Baix Llobregat
Entitat fundada el 1998. Si voleu obtenir totes les adreces, telèfons i persones de contacte de les Delegacions AFA Baix Llobregat, ho podeu a la web. Les alteracions del comportament són molt freqüents al llarg de l'evolució de la malaltia d'Alzheimer.
Associació Llambrusca - Alzheimer Penedès
Associació fundada al 2000 amb voluntat i el compromís de lluitar contra la malaltia. Mirem de resoldre necessitats no farmacològiques del malalt. Tallers i cursos d’estimulació cognitiva, musicoteràpia, psicomotricitat, manualitats i psicoestimulació.
Blau Almeda
Web de Blau Almeda, residència de gent gran de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), gestionada per Inverfiatc, S.A., societat participada majoritàriament per Fiact Assegurances. Informació general, visita virtual, localització i dades de contacte.
Cal Muns
Ubicat al barri de la Bordeta (Barcelona), ofereix un conjunt integrat de serveis de salut, socials i residencials. Gestionat per les entitats del Grup Sant Pere Claver amb 65 anys d’història. Per la millora de la salut i el benestar dels més vulnerables.
Can Camp Residencial
A L'Ametlla del Vallès amb 1.400m² construïts i 1.900m² de zona enjardinada que fan del centre un espai ampli i agradable per als 50 residents que com a màxim poden acollir. Els espais i instal·lacions estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Canigó - Serveis Geriatrics
Pàgina de Canigó, serveis geriatrics, residència geriàtrica a Abrera (Baix Llobregat). Tipus d'establiment, característiques del centre, serveis mèdics que ofereix. El centre té capacitat per a 70 persones.
Casal Benèfic Premianenc
El Casal Benèfic Premianenc atén, sense discriminació de cap mena, per motiu econòmic, social, religiós o polític, a persones ancianes, domiciliades a Premià de Mar que no tinguin familiars. El Casal, cinema, teatre… Premià de Mar.
Casal d'Avis El Puig
Blog del Casal d'Avis El Puig de Santa Eulàlia de Riuprimer, a la comarca de l’Osona (Barcelona). És una entitat que s’encarrega de la dinamització de la gent gran. Activitats que habitualment organitza, informació i vídeos.
Cemcat - Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya
L’assistència als millors professionals. L’equip és la nostra millor garantia i a això li sumem els millors tractaments i les modernes instal·lacions. Recerca avançada i formació continua al mateix espai. La incidència de l’Esclerosi Múltiple augmenta.
Centre de dia Besòs Centre - Residència L'Onada
El Centre de Dia Besòs Centre s’ubica al centre urbà de Sant Adrià dels Besòs, a prop del riu que desemboca en aquesta petita ciutat de l'àrea metropolitana de Barcelona. De titularitat de l'ICASS, està gestionat per L’Onada Serveis des de 2012.
Centre de dia Besòs Mina - Residència L'Onada
Centre de Dia del barri La Mina de Sant Adrià del Besòs gestionat per L’Onada des de principis de 2015 per adjudicació de l’ICASS. Es troba situat a prop del Parc del Besòs i disposa de bones comunicacions amb les principals vies de Barcelona.
Centre de Dia de Mont-roig del Camp
El Centre de Dia de Mont-roig del Camp, emplaçat entre el camí de les Arenes i el carrer Aureli Escarré, està situat a les afores del poble però molt prop del centre, en una zona molt tranquil·la i de fàcil accés. Horari de visites: Durant tot el servei.
Centre de dia L'Onada Berga - Residència L'Onada
El Centre de Dia L'Onada Berga és un centre de nova creació, inaugurat a principis del mes de maig de 2015. Està situat al municipi de Berga (Barcelona), al Passeig de la Indústria, una zona molt cèntrica de la població i molt agradable per passejar.
Centre de dia L'Onada L'Aldea - Residència L'Onada
El Centre de Dia L'Onada, de recent obertura, s’ubica al centre del municipi, a prop de la comissaria i fent costat amb el Casal de Jubilats del poble. El centre consta de dues plantes i compta amb sala de relax, una cuina i àrees de convivència.
Centre de dia L'Onada Tarragona
La Residència i Centre de Dia L'Onada s’ubica al centre de Tarragona, en un local al carrer Sevilla amb llum natural i vistes al port marítim de la ciutat gràcies als finestrals panoràmics i vistes al Tàrraco Arena Plaça, l’antiga plaça de bous.
Centre de dia Montserrat
Empresa familiar, creada per la Montse i en Xavier l’any 2005 a Pineda de Mar. Servei diürn d’assistència a activitats diàries de la gent gran. És un espai de vida, que afavoreix l’autonomia i manté la persona atesa en el seu entorn personal i familiar.
Centre de Dia Pere Bas
Estem posant en marxa el Centre de Dia Pere Bas de Vinalesa (València); el nostre objectiu és que es constitueixca en un servici de qualitat i que satisfaga les vostres expectatives. És per això que la vostra col·laboració és necessària.
Centre de dia Sant Antoni - Residència L'Onada
El Centre de Dia Sant Antoni es troba situat a la zona de l’Eixample de la ciutat de Barcelona tocant a la coneguda Avinguda del Paral·lel. De titularitat de l’ICASS i està gestionat per L’Onada Serveis des de novembre de 2012. Horari de visites.
Centre de dia Sant Cosme - Residència L'Onada
El centre forma part d’un equipament polivalent, l’Equipament Cívic Delta del Llobregat. Inclou centre cívic, casal de gent gran, hotel d’entitats i espais de ludoteca i sala de lectura. Acull l’aula de Formació d’Adults de Sant Cosme i ofereix tallers.
Centre de dia Vinaròs - Residència L'Onada
El Centre de Dia de Vinaròs està situat davant del Institut d’Ensenyament Secundari Leopoldo Querol i pròxim a l'Hospital Comarcal del municipi. Està molt ben comunicat amb el centre de la població, amb estació de tren i parada d’autobús propera.
Centre de Vida Independent
A casa, la vida més fàcil. Dirigits a docents de l’àmbit sanitari que vulguin ampliar coneixements sobre les limitacions que es troben les persones amb diversitat funcional. Pensats perquè es pugui experimentar de forma vivencial, a partir de casos reals.
Centre Geriàtric Maria Gay
Centre de Ciutat de Girona. La finalitat és oferir un servei integral, caràcter permanent o temporal, que inclou intervencions, programes, teràpies, tècniques i activitats encaminades a contribuir al benestar de la gent gran dependents o no.
Centre Residencial Ca n'Amell - Residència assistida
Centre residencial amb 311 llits i una gran quantitat d'espais i aules multifuncionals on es poden realitzar tot tipus d'activitats, els nostres residents trobaran les màximes comoditats, serveis innovadors, instal·lacions molt ben preparades i pensades.
Centre Residencial Jardins de Valldoreix
Residencial per gent gran. Jardins de Valldoreix presenta un projecte creat per respondre a necessitats i expectatives de les persones grans dependents. El disseny arquitectònic i dels espais interiors garanteix els residents una estada confortable.
Centre Residencial Putxet
Residència de la tercera edat situada al Parc del Putxet, ubicat al districte de Gràcia a Barcelona. El Centre Residencial Putxet el formem un grup de professionals preparats i disposats a oferir un servei integral i personalitzat als residents.
Centre Social L'Ateneu de Sant Feliu Sasserra
Casal d'avis, creat l’any 1998 a Sant Feliu Sasserra. Actualment té uns 160 socis, els quals han de ser jubilats o majors de 60 anys de Sant Feliu Sasserra o foranis. Presentació del centre, horaris, junta i activitats.
Consell Consultiu de la Gent Gran de la Selva
Els Casals de la nostra comarca són associacions de gent gran, privades. Constitueixen entitats sense ànim de lucre dedicades a la dinamització de la gent gran. I tenen els serveis propis d'una llar de jubilats.
Consorci Sant Gregori
La missió és garantir la qualitat de vida de les persones ateses, potenciant les capacitats a partir d’una atenció integral que permeti el desenvolupament del seu projecte de vida des de la vessant bio-psicosocial i treballant amb eficiència i eficàcia.
Coordinadora CAVIS - Coordinadora Interinstitucional d'Atenció a l'Ancianitat
És una associació sense ànim de lucre, fundada l’any 1991, que fa voluntariat a la gent gran i que actua al municipi de Sant Cugat del Vallès. El nostre objectiu és combatre la soletat i la marginació de les persones grans. Activitat setmanal voluntariat.
Cugat Residencial
Tots els serveis per a la gent gran. Hotel residència per viure-hi tots els dies de l'any, en un lloc privilegiat a la vora del mar i amb unes vistes envejables del litoral, Curtes estàncias o caps de setmana. Centre de dia i atenció domiciliària.
Delta gent activa
Delta gent activa es una ONG/ONL, que treballa per i des de el sector social. Es dirigeix a les persones grans i a les que sense ser-ho encara, tenen inquietuds en aquest sector de la nostra societat i desitgen participar i/o col·laborar de forma activa.
Edat 3 Besalú - Serveis residencials i comunitaris per a la gent gran
Centre de serveis per a la gent gran: residència, centre de dia, menjador social, tallers d'estimulació comunitaris, àpats a domicili, escola de cuidadors. Donem resposta a les necessitats de les persones en el seu procés d'envelliment. A Besalú.
Edat3 Cooperativa d'Atenció Domiciliària Edat3 Olot
Serveis residencials i centre de dia per la gent gran. Centre per a la gent gran situat a Olot. Un enfoc des d'una perspectiva multidisciplinària i la vocació de servei, a més d'una participació activa de les famílies, són l'eix del nostre treball.
Els Rosers
Centre geriàtric que des d'Alella i en l'àmbit de les residències assistides i dels centres de dia, ofereix serveis a les persones grans i a les seves famílies, de llocs propers com El Masnou, Teià, Montgat, el Maresme, Badalona, Granollers o Barcelona.
FAD-SJD - Fundació d'Atenció a la Dependència de Sant Joan de Déu
Cuidem de tu i de la teva família. La FAD-SJD és una entitat sociosanitària, vinculada a l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu. L’objectiu és oferir atenció domiciliària a persones de qualsevol edat estant en situació de pèrdua d'autonomia.
Federació Espectre Autista - Asperger de Catalunya
Difussió i coneixement de la Síndrome d’Asperger. El reconeixement dels drets a la educació pels nostres fills en els centres escolars. Respecte a les seves diferències dins de la neurodiversitat, preservació de la seva integritat física i psicològica.
Fils - Atenció domiciliària per gent gran
Servei d'atenció domiciliària per gent gran, servei de companyia, adequació de l'entorn per un bon funcionament de les activitats quotidianes, preparació i administració de medicació i aliments amb trctament preestablerts pel metge, acom-panyament …
Fontilles
Associació d'utilitat pública, amb l'objectiu d'acabar amb la lepra i les malalties lligades a la pobresa. Projectes de cooperació sanitària als països afectats. Sanatori Residència Geriàtrica San Francisco de Borja a Fontilles, El Verger (Alacant).
Fòrum Geriatrics
Instrument de servei, de formació continuada, d'informació, de recerca i de comunicació per als metges i professionals de la salut que tracten amb la gent gran del nostre país. Projecte de gran qualitat i obert a tothom que hi vulgui participar.
Fundació Antònia Roura
L’envelliment amb dependència és l’eix del nostre treball, acompanyar pèrdues, potenciar aquelles capacitats que encara es mantenen, assegurar una bona atenció, formen part del nostre tarannà. L’atenció centrada en la persona i en la seva biografia.
Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts
Centres: Centre Vila Vella, en un edifici emblemàtic que data del s XVI, a tocar de la Vila tenim el Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter. El Centre Santa Caterina està ubicat a la mateixa Plaça de la Vila, centre neuràlgic de Torroella.
Fundació La Caritat
Entitat sense lucre, molt arrelada a Olot que neix l'any 1914 amb la finalitat d'atendre als pobres de l'època. D' aleshores ençà ha esdesvingut una institució social al servei de la ciutat que ha atès una quantitat innombrable de ciutadans necessitats.
Fundació La Tutela
Fundació que exerceix la tutela de persones amb discapacitat intel·lectual i les persones grans que pateixen malalties neurodegenerativa, que han estat incapacitades i es troben en desemparament. Centres a Barcelona, Girona, Lleida i Reus.
Fundació Llars Compartides
Oferim suport en l'atenció de les necessitats específiques d'allotjament per a gent gran, amb la disposició d'habitatges adequats a les necessitats i adaptades a les seves capacitats. Treballem per millorar la qualitat de vida de les persones grans.
Fundació Pasqual Maragall
Fundació per a la recerca sobre l’alzheimer. Neix l’any 2008 per a fomentar i donar suport a la recerca científica en l’àmbit de l’alzheimer i de les malalties neurodegeneratives relacionades, i oferir solucions als problemes cognitius de l’envelliment.
Fundació Privada Asil Hospital de la Garriga
Servei sanitari i social per a la gent gran. Disposa de 75 places de residència assistida, 6 llar residència i 12 centres de dia. Els residents són atesos per uns cinquanta professionals i uns vint voluntaris. Compta amb menjador social.
Fundació Privada Asil Inglada Via
Residència d'ancianitat que acull gent gran que no pot viure en autonomia. Caixa Penedès afavoreix aquesta obra esmerçant-hi el suport. Compta amb la dedicació de les germanes de Sant Josep i altres professionals.
Fundació Privada Parroquial Les Vetes
És una entitat que té com a finalitat l'atenció sense ànim de lucre als més desvalguts i necessitats, especialment de la tercera edat, sense discriminació de cap mena i seguint un esperit cristià. Acolliment a la Residència "Les Vetes" per a ancians.
Fundació Salut i Envelliment Doctor Robert
La Fundació Doctor Robert, amb la Fundació Biblioteca Josep Laporte i l'Institut de l'Envelliment es fusionen en la institució anomenada Fundació Salut i Envelliment. Des del web accedireu a la informació disponible i accés al Campus Virtual FDRonline.
Fundació Santa Susanna
Residència geriàtrica. Institució sense afany de lucre que data de l'any 1386 i que està profundament arrelada a la vila de Caldes de Montbui. Ofereix recursos a les persones en l'àmbit social i sociosanitari, atenent especialment a les persones grans.
Fundació Tutelar de les Comarques Gironines
Orienta l’activitat a la protecció legal i atenció social a persones afectades pel patiment de malalties mentals, efectes de malalties relacionades amb l’envelliment i a persones amb discapacitat intel·lectual, així com el suport a les seves famílies.
Fundació Uszheimer
Web de la Fundació privada Uszheimer. Pretén ajudar a les persones afectades per aquesta malaltia neurodegenerativa i a les seves famílies. Donat l’impacte psicobiosocial que provoquen les malalties neurodegeneratives, obre tres línies d’intervenció...
Fundació Vella Terra
Entitat del Grup VL, que neix amb el compromís de promocionar l'autonomia de les persones i donar suport en situació de risc social. Estan especialitzats en el transport sanitari i serveis sociosanitaris. En total, hi treballen més de 450 persones.
Fundació Vella Terra
Entitat del Grup VL, que neix amb el compromís de promocionar l'autonomia de les persones i donar suport en situació de risc social. Estan especialitzats en el transport sanitari i serveis sociosanitaris. En total, hi treballen més de 450 persones.
gentgran
Afecte, companyia i tracte familiar. Tranquil-litat per les families I l’objectiu de facilitar a la gent gran, les relacions socials i de comunicació, dins i fora del medi, al temps que oferir-los un recolzament en tasques pròpies de la vida quotidiana.
Gericat
Pàgina de recursos de geriatria i gerontologia a Internet. Enllaços amb diferents pàgines relacionades amb la geriatria i gerontologia i malalties de la gent gran. Infeccions nosocomials, microorganismes multiresistents i centres geriàtrics.
GRANMA Assistència domiciliària Girona
Personal intern 24h o extern. Tracte proper, amb garantia. Granma es va crear l’any 2013 unint els recursos humans i la dependència. Ambdues experiències tan enriquidores com són poder donar feina a qui més la mereix i poder atendre a les persones.
Hotel Congost
Residència hotel al centre del Figaró, al peu del Montseny, a 40 km de Barcelona, camí de Vic-Puigcerdà. Servei total: Residència assistida, llar-residència i centre de dia. Servei mèdic, rehabilitació, programes d’estimulació, entreteniment i oci.
Institució Benèfica Amics del Avis
Pàgina de la Institució Benèfica Amics del Avis, Associació Amics dels Avis IBADA. Gestiona la Residència Amics dels Avis de Navarcles. Informació, serveis, Patronat, activitats desenvolupades… El president és Josep Corrons i Cors.
Itipulit
Serveis de neteja. L'objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones, mitjançant la prestació de serveis personals integrals i assistències especials a domicili. La versió en català no és operativa.
L’Esplai de al Fuliola
Pàgina oficial de L’Esplai de al Fuliola, llar d’esplai per a la gent gran, en aquest municipi de la comarca de l’Urgell. Informacions: La Llar de Jubilats de La Fuliola, el Club de Bitlles de La Fuliola, premsa, gent gran, i notícies.
La Germandat de Paüls
Casa del 1854 restaurada el 2007 i opció perfecta per gaudir de vacances tranquil·les a Paüls i desconnectar de la rutina diària . Situada a la reserva de la biosfera, la casa disposa de tot el necessari per passar dies de descans amb màxim confort.
La Nostra Menopausa
Un blog d’Eulàlia Pàmies sobre la Menopausa entesa com una via de creixement personal. Eulàlia Pàmies, nascuda a Barcelona a la segona meitat del s XX, em vaig fer gran al Baix Llobregat i estic passant la segona meitat de la vida al Pla de l’Estany.
La Residència d'Ullastrell
Residència assistida i centre residencial de dia per a gent gran a Ullastrell. Pensat i creat expressament per atendre les necessitats de la gent gran, en totes les vessants. Fem que els nostres avis se sentin com a casa. Assistència sanitària i social.
Llar d'Avis Santa Eulàlia
Residencia geriatrica de la tercera edat. El nostre centre residencial per a la gent gran disposa de terrassa, pati interior, sala de T.V., habitacions individuals i dobles. Tractament i cuidat de la gent gran amb demencia senil i alzheimer.
Llar Familiar Tiana
Facebook de la Llar Familiar Tiana (Maresme). És una llar familiar per gent gran autònoma, per estances curtes, eventuals, caps de setmana, festius, etc... o per estances fixes. La web oficial (http://www.llarfamiliartiana.org) no està en català.
Llar Residencial Floris
La residència Floris, es una llar residencial, destinada a persones grans, amb un servei portat per professionals. Situats en el casc urbà, permet una autonomía als residents per desplaçar-se i viure el ambient popular de la vila d'Arenys de Mar.
Llar Unnim
A través de l’Obra Social, contribueix al progrés social de les famílies, dedicant sempre especial atenció a la gent gran. L’any 1949 es va inaugurar la Llar de l’Ancianitat a Terrassa, una de les obres assistencials més representatives de l’entitat.
Mirades - acompanyament respectuós
Projecte d’acompanyament respectuós format per un equip d’acompanyants recolzat per les famílies. On totes juntes compartim inquietuds similars amb la maternitat, la criança i l’educació lliure. Volem escoltar, acceptar i estimar incondicionalment.
Palamós Gent Gran
Establiment de tipus mixt, social i sanitari, que forma part d’una àmplia plataforma de serveis sociosanitaris, dirigits a persones grans malaltes, que, amb independència de l’edat, pateixen malalties cròniques evolutives i persones en malaltia terminal.
plademartís
Residència i serveis per a la gent gran a Esponellà (Pla de l’Estany). Gestionada per Escaler, una cooperativa amb 10 anys d’experiència en el mercat dels serveis d'atenció a les persones. Model d’atenció, serveis, equip humà, entorn privilegiat…
Programa per a l'atenció integral de persones
Informació del programa per a l'atenció integral de persones amb malalties avançades i els seus familiars, de la Fundació La Caixa, que ofereix ajudes econòmiques i de formació per afavorir el desenvolupament de les cures pal·liatives.
Residència Assistida Asil Torrent
L’Asil Torrent és un centre residencial emblemàtic en plena rambla de la vila d’Arenys de Mar (Maresme). L’edifici va ser construït l’any 1892-1897 pel Sr. Antoni Torrent amb la finalitat d’acollir a la gent gran i s’ha creat un encant especial.
Residència Assistida Impala
Centre dedicat a l'atenció de la gent gran a Arenys de Mar. L'afecte i la calidesa claus en la qualitat de vida i el benestar de les persones. Un ventall de possibilitats: Estances curtes (descans familiar), llargues (recuperació), i indefinides.
Residència Assistida Les Garrigues
Residència Assistida i Centre de Dia Les Garrigues, de titularitat pública de la Generalitat de Catalunya i centre referent a la comarca. Situat al mig del municipi lleidatà de Les Borges Blanques, davant d’una plaça, al costat de l’estació d’autobusos.
Residència Assistida Titus
Centre dedicat a l'atenció de la gent gran, amb dependència, oferint els serveis assistencials i socials per a cada persona. Un ampli ventall de possibilitats: Estances curtes (descans familiar), estances llargues (recuperació), i estances indefinides.
Residència Bell Repós de Súria
Pàgina de la Residència Bell Repós de Súria. Som una fundació privada amb una llar-residència per a gent gran, situada a Súria. Característiques de l’equipament i serveis que s’hi presten. Disposem de 75 places.
Residència Cambrils Suite
La Residència Cambrils Suite es situa al quilòmetre 3 de la Carretera de Cambrils a Montbrió, a 5 minuts del nucli de Cambrils, i a menys de deu de la platja. Un clima envejable durant tot l'any situen la nostra residència en una excel·lent localització.
Residència Centre de Dia La Caritat Olot
La Caritat, centre de recursos per persones dependents d’Olot. La Fundació disposa de 15 places de centre de dia, un recurs que per la seva flexibilitat horària ( de 8h a 20h, cada dia de la setmana) permet compaginar la vida del centre i la familiar.
Residència Congost
Les persones grans necessiten d’unes atencions i cures específiques que cal atendre amb consideració i dedicació. Ens avalen més de 20 anys d’existència dedicats exclusivament a l’atenció integral de la gent gran. Les instal·lacions són privilegiades.
Residència de Sineu
A causa de la manca de instal·lacions per a gent gran a Sineu, es va dur a terme el projecte d'obrir aquesta residència, oberta des de l’1 d'agost de 2003. La situació es privilegiada, a 2 minuts de la Plaça del Mercat, just al costat de l'esglèsia.
Residència del Tura d’Olot
El teu benestar, la nostra raó de ser. Els millors serveis i atenció especialitzada. Residències amb ànima. La Residència, els seus serveis, equipaments, actualitat, la institució, contacta i FAQs. Horari de dilluns a divendres i de 9 a 19 hores.
Residència DIN
A la llar de la gent gran creiem que la Gent Gran té dret a una vida digna i confortable, i ens és gratificant oferir-los l'experiència de viure la vellesa amb les possibilitats que podem i els volem donar a DIN. És al centre de l'Eixample de Barcelona.
Residència Els Ciderers
Residència per a persones grans actives a Girona. La residència per a la gent gran Els Cirerers es troba en un entorn natural i tranquil a Vilafreser aprop de Girona. Disposa de servei mèdic, infermeria, cuina, perruqueria, fisioterapèuta i animadors.
Residència Geriàtric del Pirineu
Centre creat l'any 1985 a la Pobla de Segur, al Pallars Jussà, a les portes del Pirineu de Lleida. Preservar la salut i l’autoestima de les persones, potenciar l’autonomia personal i proporcionar qualitat de vida en un entorn de convivència agradable.
Residència Geriàtrica Assistida de Maó
Nova residència. Amb aquesta inauguració, que ens ha d'omplir de satisfacció a tots culmina, idó, el procés de dotar els ancians residents a l'antic Hospital Municipal, avui Residència Geriàtrica, d'unes instal·lacions dignes i adequades.
Residencia Geriatrica Cal Tomeu
Pàgina de la Residència Geriàtrica Cal Tomeu, residència geriàtrica privada. Té una capacitat de 35 places i 5 de Centre de Dia. Vine a passar estades indefinides, temporals, convalescències, caps de setmana, etc.
Residencia Geriatrica Casa Meva Barcelona
Casa meva és una residència geriàtrica de Barcelona, desenvolupem diverses activitats al nostre centre geriàtric per a gent gran i de la tercera edat. La nostra residència està ubicada a la zona de la Bonanoba a la ciutat de Barcelona.
Residència Geriàtrica El Serrat
Residència geriàtrica i centre de dia a Vacarisses (Barcelona). La residència va iniciar l’activitat l’any 2002. La direcció va a càrrec de Eloísa Beltrán Abat i Blanca Buendía Carrasco, dues amigues que es van conèixer a la Facultat de Psicologia.
Residència Geriàtrica l’Albert
L’Albert és una Residència Geriàtrica de Tordera (Maresme). Disposa d’una capacitat de 138 places. La gent gran de l’Albert ens ensenyen, els problemes que els nostres pobles i ciutats plantegen a les persones amb dificultats de mobilitat. El bloc.
Residència Geriàtrica Sant Roc
Residencia per a la tercera edat a Vilanova de la Barca (Segrià). A pocs minuts de Lleida i de Balaguer. Aquesta resiència està preparada per atendre persones grans, vàlides i amb necessitat d'assistència. Localització, serveis i imatges.
Residencia Geriàtrica Santa Oliva d'Olesa de Montserrat
Edifici aïllat, de 2.200 m2 edificats, distribuïts en planta baixa, dos pisos i àtic. Onze habitacions dobles i vint-i-sis individuals, totes amb bany, armaris empotrats, interruptor d'alarma, detector d'incendis i endolls per la TV.
Residencia Geriatrica Solmar
Residencia Geriatrica Solmar, nou centre per a la gent gran. Acollim estades indefinides i també temporals. Disposem de recursos per atendre convalescències, postoperatoris i rehabilitacions. Les nostres instal·lacions estan ubicades Castelldefels.
Residencia Horitzó
La residencia geriatrica ubicada al bell mig de la Rambla de Badalona, amb facilitat d'accessos, i per a que se senti com a casa seva. La nostra vocació és ser una segona llar on cada resident pugui mantenir la independència i autonomia de casa seva.
Residencia i Centre de dia La Sagrera
La Residència i Centre de Dia La Sagrera de l'ICASS, a la ciutat de Barcelona, al barri de La Sagrera, a prop de la que serà la futura estació central de la capital catalana. Tot i estar a centre ciutat, compta amb jardins propis amb zones de passeig.
Residència la Ginesta
Web de la Residència La Ginesta. Pertany a la Fundació Privada Sant Andreu de Castellcir, creada l'any 2000 per Mossèn Joan Aran i gent de Castellcir sensibilitzada en atenció a la gent gran. Promové l'edificació i de la residència social assistida.
Residència la Solana
Residència a Banyoles per a gent gran. Un centre familiar i acollidor, situat en una zona molt tranquil·la i assolellada de Banyoles. És a la vora de l’estany, envoltada de jardins i a cinc minuts del centre de la ciutat. Equipaments, serveis i preus.
Residència L'Anunciata
Els nostres usuaris privats o concertats, són persones majors de 60 anys caracteritzats per una dependència funcional i/o psicològica als que oferim un excel·lent servei tant a nivell humà com assistencial.
Residència Llinars del Vallès
Pàgina d’aquesta residència assistida per a gent gran o de la tercera edat, molt a prop de Barcelona. És una residència geriàtri-ca especialitzada. Un gran projecte per a la gent gran ja és realitat al cor del Vallès, a Llinars del Vallès.
Residència L'Onada Alcanar
Situada al centre del municipi d'Alcanar i, la Residència i Centre de Dia L'Onada Alcanar està al costat del CAP de Salut del poble, la qual cosa ens facilita el contacte i la coordinació amb el personal sanitari del mateix. Durant tot el dia.
Residència L'Onada Can Jorba Santpedor
La residència L’Onada Can Jorba es situa als afores del casc antic de Santpedor, al costat de la Plaça del Sindicat, a la zona de les escoles del poble. Està construïda en una de les zones més nobles del municipi, a l’antic terreny de la família Jorba.
Residència L'Onada Deltebre
Situada al poble de Deltebre, aquesta residència i centre de dia va ser inaugurada al 2008. El centre està a la zona de la Cava, prop de l’Ajuntament, el CAP de Salut, la Biblioteca i el Pavelló d’esports, amb sortida directa a la carretera d’Amposta.
Residència L'Onada La Sénia
La Residència Assistida i Centre de Dia per a Gent Gran de La Sénia es troba al centre del municipi al costat del casc antic de La Sénia, a uns 300 metres de la Plaça Major i de la Plaça de l’Església. L’edifici compta amb un jardí interior.
Residència L'Onada L'Ametlla de Mar
Pàgina oficial de la Residència L'Onada de L'Ametlla de Mar, municipi del Baix Ebre. Pàgina de propera obertura. Conté alguna informació com l’e-mail de contacte i l’horari de visites a l’estableblent residencial per a la gent gran..
Residència L'Onada Riudoms
La Residència i Centre de Dia L'Onada Riudoms es situa en un punt molt estratègic de la població, al carrer dels Molins Nous, al davant del camp de futbol de la població i prop d’algunes institucions representatives per als veïns de l’entorn.
Residència L'Onada Sant Carles de La Ràpita
Serveis 3a edat. Organització especialitzada en la prestació de tot tipus de serveis adreçats a la gent gran. Residències i centres de dia a: Tarragona, Riudoms, Ulldecona, Deltebre, Casserres, Sant Carles de la Ràpita, Tortosa, Alcanar i Amposta.
Residència L'Onada Sant Fruitós
Residència El Lledoner, del nucli urbà de Sant Fruitós de Bages, al costat de serveis d’atenció a les persones: CAP de Salut, Serveis Socials i l’Esplai de Gent gran. Permet que les persones que hi viuen puguin accedir amb facilitat a serveis comunitaris.
Residència L'Onada Tortosa
Centre de serveis per la gent gran L’Onada Tortosa, situat al barri de Sant Llàtzer. En una zona tranquil·la i de fàcil accés, en un entorn residencial, darrera de l’església del barri i molt a prop del Consell Comarcal del Baix Ebre. L’edifici és nou.
Residència L'Onada Ulldecona
Centre en funcionament des de 2010, ubicat a una zona d’equipaments nova, de molt fàcil accés, a prop de la llar d’infants, la piscina municipal, i comparteix espai amb el casal de jubilats. Envoltat de places i jardins, per passejar tranquil·lament.
Residència Loval
Casa senyorial, antiga masia de Can Matas, reconvertida en Residència assistida i Centre de Dia; inaugurada com a tal l'estiu del 1993 per l'empresa familiar. Som un centre col·laborador amb un total de 36 places per a residència i 15 de Centre de Dia.
Residència Mare de Déu de la Riera
Informació de la Residència Mare de Déu de la Riera de Les Borges del Camp (Baix Camp). Història del centre, visita de la Consellera, jornada de portes obertes, altres dependències, les persones, i la inauguració oficial.
Residència Martí-Codolar
Martí-Codolar, la Granja Vella, és un indret històric de la ciutat de Barcelona. Des del s. XV, van anar passant per aquesta finca els pagessos, els monjos jerònims i els comerciants. Aquests la van embellir per conver¬tir-la en residència estiuenca.
Residència Municipal d'Avis de Juneda
Objectius de l'entitat, serveis, tipus d'estada i ubicació. El Patronat Municipal Assistencial és una empresa pública, depenent de l'Ajuntament de Juneda, dedicada a la gestió i administració dels serveis en l'àmbit social. Programa Residorm.
Residència Municipal de Casserres
Situada a Casserres, al Berguedá, la residència oferix un ambient personalitzat i acollidor. S'integren, a més de la residència, el centre de dia, el casal d'avis i una xarxa de serveis. 51 places de residència, 25 de centre de dia i local social.
Residència Nazaret
Atenció especialitzada. Alzheimer i altres demències. Alt nivell de dependència. Cures pal·liatives. Cures neurològiques. Convalescència i rehabilitació, serveis sanitaris, atenció mèdica, atenció geriàtrica especialitzada, infermeria, …
Residència Pla de Martís
Residència d’Esponellà, gestionada per Suara Cooperativa, amb amb 25 anys d’experiència en els serveis d'atenció a les persones. El seu model d’atenció està basat en la qualitat dels serveis i la professionalitat en l’atenció a la gent gran.
Residència Prudenci Miralles
Residència de Barcelona que ofereix acolliment residencial intensiu per a vàlids, o semi-vàlids, amb serveis equivalents als propis de la llar, a més dels complementaris que calguin per a totes aquelles persones què no es valen per sí mateixes.
Residència Sant Agustí
Residència geriàtrica Sant Agustí. La instal$lació està al servei de la gent gran, al servei de les persones. A Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Presentació, funcionament, instal·lacions, com arribar, i contacte.
Residència Sant Jaume
Pàgina web de la Fundació Residència de la tercera edat Sant Jaume. És una fundació dedicada a la gent gran al municipi de Cardona (Bages). Inclou informació general, sosteniment, direcció i administració i les activitats i assistència.
Residència Sant Miquel
Residència per a la gent gran a Viladecavalls. Ofereix una atenció càlida, amb profund respecte per vostè i la familia. Les instal.lacions per satisfer la mobilitat més pràctica, amb totes les seves dependències exteriors i assolellades.
Residència Santa Maria del Tura
Servei d’atenció sanitària, assistencial, hoteler I d’atenció especiaitzada. Acollida i adaptació, atenció psicològica, atenció a les famílies, atenció espiritual i religiosa. Animació sociocultural amb ampli programa d'activitats i gimnàs de manteniment.
Residencia Sprint
Pàgina de la Residencia Sprint. Centre especialitzat d'estades per a esportistes. Ens trobem a Banyoles, capital de la comarca del Pla de l'Estany, amb uns 14.000 habitants. La nostra casa té molts espais on poder parlar i disposar d'un ambient propici.
Residència Torre de Moià
Al cor del Moianès, envoltats de vegetació i clima agradable, hi ha les intal·lacions de Torre de Moià. Ofereix atenció familiar acollidora per a que els residents es trobin a casa. Ocupació màxima 36 a 38 residents. Personal qüalificat i agradable.
Residència Torreblanca
Centre de Sant Joan Les Fonts (Garrotxa). Tracte com a casa, centre de dia, o passar-hi una temporadeta, pots fer-te un massatge, una sessió amb el fisioterapeuta, anar al podòleg, a la perruqueria, o assistir a les activitats.
Residencia Torreblanca, residència a la Garrotxa
Residència envoltada d’entorn agrícola i rural d’interès natural i cultural, a on trobaran opcions per gaudir de la natura més variada i per a realitzar exercici físic. Els espais estan molt a prop del nostre recurs, a una distància inferior als 200 m.
Residència Vall del Terri
Pàgina de la Residència Vall del Terri de Cornellà del Terri (La Garrotxa). Serveis residencials i de centre de dia per a la gent gran. Som un centre de serveis per a la gent gran situat a Cornellà del Terri. Col·laboradors de la Generalitat amb places.
Residència Vila Valldoreix
Hotel residència i centre de dia de la tercera edat. Inaugurat fa 14 anys a partir de remodelar l’Hotel Russinyol de Valldoreix. Té capacitat per a 98 persones, amb diferents nivells: independents, amb baixa i alta dependència. Atenció integral.
Residència"La Humanitaria"
L'edifici conegut actualment com “la Humanitaria” i on s'emplaçarà la residència d'avis amb el mateix nom, fou contruit l'any 1927 per La Societat Cultural Benèfica La Humanitaria que havia estat constituida l'any 1924, amb caràcter mutual.
Residencial Augusta Park
Residencial Augusta Park és una experiència avanguardista en llars per a la gent gran, situada en una de les zones més privilegiades de Barcelona, un concepte hoteler de luxe en serveis especialitzats i obert a tot tipus d'estades i situacions personals.
Residencial Bellesguard Park
Experiència avanguardista en llars per a la gent gran, situada en una de les zones més privilegiades de Barcelona, un concepte hoteler de luxe en serveis especialitzats i obert a tot tipus d'estades i situacions personals. Ubicada a Sarrià/Sant Gervasi.
Residencial Colònia Güell
Residència assistida i centre de dia per a gent gran situat a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló, al Baix Llobregat. Serveis, activitats, localització, entorn, equip, fotografies i informació corporativa del Grup Güell.
Residencial La Moreneta
Residència geriàtrica que ofereix atenció a persones d'edat avançada, que no poden viure a la seva pròpia llar. Una bona llar per a la gent gran. És una masia condicionada vora la muntanya de Montserrat, a Collbató. Tracte familiar i respectuós.
Residencial Mas d’Anglí
Pensat per acollir gent gran, sola o en parella, que tingui unes certes limitacions de capacitat, les quals no li permetrien viure autònomament i crearien una dependència excessiva per als seus fills i familiars. Per a viure-hi com en un hotel…
Residències de Sant Oleguer
Llars residències per la Gent Gran. Conegui les nostres residències, serveis i la nostra operativa en règim de franquicia. Residència privada. Nombre de places: 21. Centre de dia privat. Nombre de places: 4.
Roses Contra l’Oblit
Un breu conte de solitud per Sant Jordi. A Catalunya 120.000 persones grans viuen soles, sense cap suport afectiu. Tu pots fer possible que aquest Sant Jordi no es quedin sense rosa. Regals de roses reals i roses virtuals.
SAIAR L'Ampolla
L’Onada SAIAR L’Ampolla (Servei d'Atenció Integral a la gent gran en l'Àmbit Rural) és un equipament que funciona com a centre de dia i ofereix atenció assistencial a les persones grans del municipi de L'Ampolla. El centre funciona des de 2010.
Salut Jove - Consell Insular de Menorca
El programa Salut Jove té com a finalitat posar a l’abast de la comunitat escolar una oferta coordinada de tallers i programes d’educació i de promoció de la salut per tal de facilitar a l’alumnat l’adquisició del saber per viure de forma saludable.
Sant Gervasi Residencial
Sant Gervasi Residencial és una iniciativa privada que va començar el 1999 amb l'objectiu de convertir-se en un centre de referència en la cura i l'atenció a la tercera edat a Barcelona. Residencia assistida a Barcelona i centre de dia de gent gran.
Sant Martí Residència Clínico-Geriatrica
Centre privat i assistit amb 20 anys d'experiència, un dels més antics de Catalunya. Ubicada a Calonge, en un dels entorns privilegiats de la Costa Brava, té bones i serveis hospitalaris a poca distància. Un lloc ideal per a estades curtes o llargues.
Santa Anna - Residència i Centre de Dia
Web del complex residencial Santa Anna, Residència i Centre de Dia. Oferim serveis avançats en geriatria adreçats a persones que requereixen unes atencions socials i assistencials de caràcter permanent o temporal. Serveis, instal·lacions, fotos i vídeos.
Serveis del Principat
Empresa creada per Irene i Israel per una necessitat de tenir una empresa que els netegés la casa setmanalment i no van trobar-ne cap que cobris les expectatives. Ajuda i assistència a persones al seu domilici. Neteja personalitzada de cases particulars.
Serveis domiciliaris Baix Penedès
Servei integral d'assistència domèstica i assistencial per a persones i famílies els qui per la seva situació de fragilitat, discapacitat, dependència o necessitat de conciliar la vida laboral i familiar, precisen de suports o d'ajuda externa. Neteges.
Siresa
Sistemas Residenciales, S.A. d’Arenys de Mar, neix l’any 1982. Dona cobertura a places per a gent gran, assistides i de llar residència. Actualment 4 residències: Llar Residencial Floris i els Centres Assistencials Asil Torrent, Impala i Titus.
STSGrup
Empresa que s’adapta a les necessitats i sectors emergents, dedicada a la gestió de serveis assistencials integrals i per a la gent gran. Transport sanitari amb servei urgent SEM al Camp de Tarragona. Grup, àrea d’actuació, fundació i revista.
Suara
Gran cooperativa d'atenció a les persones, amb experiència acumulada de més de 25 anys. Presents a 15 comarques catalanes i amb uns 1.400 professionals. Respon a les necessitats d'atenció, suport, assistència i educació d'infants i joves.
Taula per a persones amb malalties neurològiques i càncer
A Sant Cugat treballem ajudant a afectats per aquestes malalties i a les famílies. Informació sobre les entitats de la taula i les activitats, ajudes, teràpies i suport. articipació oberta a tothom. Fibromiàlgia, Parkinson, Alzheimer, ictus, càncer, ...
Unió Catalana de Seniors
Associació fundada a Barcelona l’any 1997. Es tracta d’una ONG que ajuda a persones majors a sentir-se utils e integrats. Organitzem curssos, viatges, grups d'autoayuda, tertul·lies, sopars, ...
Vallès Gent Gran
Ubicada a Castellar del Vallès ofereix prestació de serveis d’assistència domiciliària a les persones grans i amb dependència. Creada per professionals amb experiència en l’atenció a la gent gran, disposa d’un equip humà format per especialistes.
Vincles, Grup de Criança
Grup de Criança de Molins de Rei fundat l’any 2009. Vincles és el que estableixen els pares amb els seus fills, el que estableixen també els infants amb els seus pares i les persones estimades. És el que volem establir reunint-nos i compartint…

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT