GIMNASSOS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
ADECAF (Associació d’Empresaris de Clubs Catalans de Fitness)
Organització que representa a professionals i empresaris del sector de les instal·lacions esportives de Catalunya. Defenem les seves exigències i drets en front a les institucions governamentals i privades. Membre de la FNEID organització homòloga.
Alter Sport
Activitat com a centre amb totes les activitats que pots trobar en un gimnàs habitual (classes dirigides, sala de fitness,...) i a més tot un ventall de serveis que permeten donar sortida a la teva recerca, a aconseguir allò que vols, per a tu i els teus.
Aqua
Equipament municipal de lleure, esportiu i cultural de l’Ajuntament de Montcada i Reixac (Vallès Occidental-Barcelona). Inclou informació general de les instal·lacions, les seves activitats dirigides, serveis, zones, horaris, normatives, fotografies, …
Aqua Picanya
Centre esportiu de 3000m² distribuïts en espais: piscina coberta, climatització per a la natació, de 25 m. de llarg i sis carrers, de l'altra, una pica per a l'aprenentatge de la natació, i relaxació amb sortidors de massatge per al tractament terapèutic.
Aqua Roquetes
Empresa de gestió esportiva amb instal·lacions es troben a Roquetes, a la comarca del Baix Ebre, en un mercat molt exigent i canviant que implica la necessitat de modernitzar els sistemes de gestió i procurar la integració de les persones.
Aqua Sport Clubs & Spa
Club de fitness referent al Garraf, amb diversa oferta d’activitats dirigides i el seu Studi d’Authentic Pilates d’entrenament d’última generació. En constant evolució hi regna l’esperit jove i la diversió dins d’un ambient de salut immillorable.
Aquatic Fitness Centre de Cervera
Posa’t en forma, gaudint del millor espai. Consulteu nivell d'ocupació de les instal·lacions a l'apartat corresponent del menú. Activitats dirigides, cursets natació, fotos instal·lacions, preus, altres serveis i nivell d'ocupació de les instal·lacions.
Arvi Sport Club
El gimnàs de Cerdanyola, amb més 25 anys d'experiència i professionalitat al teu servei. Instal·lacions, arts marcials, fitness i musculació, squasch, fisioteràpia i massatge, aerobic i musculació.
Associació Esportiva Sarrià-Sant Gervasi
L’AESSG, és una entitat que, des de 1984 es dedica al món de la salut i la gent gran, des de l'ámbit de salut fisica i de la salut cognitiva. Pla Activa't de l'Ajuntament de Barcelona, programes d'estimulació cognitiva del CSD, i nombroses activitats.
Body Art
Centre de Dansa i Salut que l’any 2004 va obrir a Sabadell de mà de Núria Roca; directora, professora i creadora del Body Art, una forma de treball que parteix de la dansa i el ioga. Dansa del ventre, body art, Ioga, gimnàstica dolça, dansateràpia, …
Body Life Barcelona
Primera edició de Body Life Barcelona, celebrada els 17, 18 i 19 d'octubre, amb més de 1.500 professionales del sector i aconseguí els objectius que es va propusar als inicis. Activitats, tallers i classes dirigides per a instructors i entrenadors.
Body Viu | Centre d'entrenament personal
El servei estrella de Body Viu és l’entrenament amb electroestimulació, conegut també com “l’entrenament dels famosos”. Grans esportistes d’elit com Usain Bolt o Fernando Alonso han explicat públicament que tracten de millorar ...
C.E.M. Parc de la Ciutadella
Instal·lació i club esportiu municipal situat al costat del Parc de la Ciutadella de Barcelona. Piscina coberta i descoberta, sala fitness, activitats dirigides, sala suau, solàrium banyera d'hidromassatge, farmaciola, vestidors i centre mèdic. Serveis.
Calfont Wellness Centre
Centre de fitness d’Igualada, on desconnectar, fer esport i relaxar-te. Ofereix una gran varietat de classes dirigides: BodyPump, Zumba, Spinning, T-Bow, Hit, TS, PoolBike i Aqua-To. Sala de fitness, d’activitats dirigides, d’Spinning, zona d’aigües, …
Can Mèlich Club
Web de Can Mèlich Club, un dels centres esportius privats més veterans que existeixen en l'entorn metropolità de Barcelona. El 1964 es van inaugurar les primeres dependències: Les dues piscines avui existents, a més d'un bar per donar servei als usuaris…
Casino de Tiana
Entitat amb més de 100 anys d'història a Tiana. Activitats infantils, sala jocs de taula i cartes, cine fòrum, sala festes de lloguer, 4 pistes de tennis, 4 de pàdel, 1 poliesportiva, 1 frontó, 1 gimnàs amb peses i piscina a l'estiu. Activitats dirigides.
CEM 25 De Setembre - Duet Sports
Centre esportiu situat al municipi de Rubí. Diversificada oferta de serveis d'activitats físiques i de salut. Respira salut és el nou concepte que crea un ambient agradable, disposa d'unes instal·lacions alegres i el millor equip de professionals.
CEM Bac de Roda
Societat va ser constituïda l'any 1999 per gestionar la instal·lació. La titularitat del centre és de l'Ajuntament de Bcn-Districte de Sant Martí de Provençals, però la inversió, gestió i explotació és privada. Basquetbol i esport per a tothom.
CEM Can Caralleu
Web del Centre Esportiu Municipal Can Caralleu, barri del districte de Sarrià-Sant Gervasi. L’equipament és més grans de Barcelona amb 31.000 m² al costat del Parc de Collserola. Tennis, pàdel, futbol, fitness, natació, serveis salut i personal training.
CEM Claror
Centre Esportiu Municipal Claror Gràcia. Oferta d'activitats: Aquàtiques, sala, aire lliure, esports, serveis de salut i benestar. Sala físic càrdio-vascular de 450 m²: 10 cintes córrer, 8 el·líptiques, 21 bicis, 16 estac. de pes, 32 màquines fitness, …
CEM del Raval Can Ricart
Al districte de Ciutat Vella, al Raval, el centre esportiu municipal més gran i equipat de Bcn. Instal·lació restaurada d'una antiga fàbrica tèxtil. Sala fitness 400 m², cardio 250 m², activitats dirigides, poliesportu, piscina coberta i d'hidromassatge.
CEM El Papiol
Complex Esportiu Municipal El Papiol. Un ampli ventall d'espais i serveis per practicar esport en aquestes instal·lacions. Cursos de natació per a nadons, infants, adults, gent gran i terapèutica. Cursos complementaris de fisioterapia i quiromassatge.
CEM Europolis Sardenya
Al mig de l'emblemàtic barri de Gràcia, gaudiràs del club que s’adapta a les teves necessitats i estil de vida. Als 6500 m² repartits en fitness, activitats dirigides, zones d’aigua i de relax, trobaràs tot allò necessari per a suar o per a relaxar-te.
CEM Joan Miró
A la Sala de Fitness tens al nostre equip, t’assessoraran en el que necessitis per a treure profit i aconseguir els teus objectius. Rutina de benvinguda gratuïta de fitness i aquàtiques. Gimnasos, fitness aquàtic, fisioteràpia, activitats estacionals, …
CEM Marítim
Centre Esportiu Municipal Marítim, únic centre de talassoteràpia de Barcelona i 6.400 metres² d'equipaments esportius! Disposaràs d’accés a una àmplia oferta d’activitats fitness, entrenador personal i un completíssim ventall de serveis de salut.
CEM Nova Icària Esports Club
CEM Nova Icària Esports Club va néixer l’any 1992 esdevenint el poliesportiu i gimnàs dels atletes que residien a la Vila Olímpica. El gimnàs està pensat per practicar esport de qualitat, des de nadons fins a gent gran. I per a diferents finalitats.
CEM Pàdel Corro d'Amunt
Pupil·latge perquè es puguin deixar les bicicletes tota la setmana amb la intenció de que les excursions dels usuaris parteixin des del centre esportiu municipal de Corró d’Amunt. Donem facilitat a les persones que hagin de emportar-se bicicleta a casa.
CEM Premià
Apropa’t a conèixer el CEM Premià, club esportiu de confiança, on hi ha la gent sana del Maresme. Format per una zona coberta i una zona exterior: Una part és el solàrium i l’altra la terrassa exterior del bar-cafeteria. Durant l’estiu piscina descoberta.
CEM Sagrada Familia
Al Centre Esportiu Municipal Sagrada Família hi gaudiràs de 4.300 m² d'equipaments esportius! Sigui quina sigui la teva edat o condició tens accés a una àmplia oferta d’activitats fitness, entrenador personal, activitats aquàtiques i serveis de salut.
Centre Esportiu i Cultural Olímpic
Centre on podràs practicar diversos esports en un ambient tranquil i familiar. Disposa d'una amplia gama d'instal·lacions: Pistes de pàdel, esquaix, tennis taula, piscina climatitzada, sala de musculació, tatami, sala d'activitats dirigides, sauna, …
Centre Esportiu iGym
Un munt d'activitats dirigides a iGym, nou concepte de centre esportiu de millora física, disciplines orientals i marcials, zona exclusiva del Prat de Llobregat. Noves instal.lacions i àmplia oferta d’activitats. Proximitat de l'estació de tren del Prat.
Centre Esportiu Independència
Gimnàs de Badalona, fundat l’any 1985. Instal·lacions modernitzades, els millors serveis i les activitats dirigides: Fitness, piscina, spa, act. dirigides, arts marcials, cardiovascular, acadèmia de ball, cursos natació, entrenador personal, ...
Centre Esportiu Raval
Cer Centre Acuatic i de Fitness a Santa Coloma de Gramenet. Té mes de 5.500 m² d'instal·lacions esportives dedicats a la pràctica de l’esport l’oci i salut. Programació, preus, el centre mèdic i estètic, zona d’aigües i visita virtual.
Centre Esportiu Sasectur
Pàgina wen oficial del Centre Esportiu Sasectur de Sant Julià de Lòria, parròquia del Principat d’Andorra. Esports: futbol sala, gimnàstica rítmica, iniciació esportiva, ioga kids, judo, kung-fu, natació, natació sincronitzada, taekwondo, zumba jove, …
Centres de Fitness DIR
Centres a Barcelona de Fitness, musculació, aeróbic, step, alt-baix impacte, Nike TBC, yoga, balls de saló, etc ... Consulta els horaris de les activitats dirigides del teu club en un sol click.
CGB - Centre Gimnàstic del Berguedà i Bages
C.G.B. Centres de Fitness a Puig-reig, Navàs i Berga. El primer centre amb piscina i hidroteràpia de la comarca. Som pioners en el món del fitness infantil al Berguedà i Bages. Horaris al CGB de Puig-reig.
Club d’Aiguajoc
El Club d’Aiguajoc és una combinació perfecta de fitness, wellness & spa. Es una instal·lació situada a l’Eixample esquerre de Barcelona. La seva excel·lent situació sumat a les complertes instal·lacions, el fa un lloc ideal per a venir a relaxar-se.
Club Delfos
Club Delfos neix l’any 1982, fruit de l’esperi emprenedor de Matias Polo, ciutadà de Cornellá i vinculat a l’esport de la ciutat. El club ha crescut fins a oferir una àmplia oferta d’activitats de salut, esportives i lúdiques, i un gran nombre de serveis.
Club Dojo Formentera
Pàgina oficial del Club Dojo Formentera, dedicate al judo, karate, kick-boxing, ioga, taichi i altres especialitats esportives de contacte. Horaris activitats instalacions esportistes resultats història expedicions circulars premsa, …
Club Esportiu Metasports
Gimnàs-Club amb un gran ventall d'instal·lacions esportives i serveis que respon a les necessitats de la societat actual. Compta amb més de 5.000 m² d’instal·lacions. Metasports és un club al servei de l'activitat física i la salut. Restaurant.
Club Esportiu Urban
Web del Club Esportiu Urban, gimnàs i club esportiu de la ciutat de Badalona fundat l’any 2007. El centre ofereix els seus serveis: Fitness, musculació, fitkit, escola de kàrate infantil, kyokushinkai kàrate, kixkboxing, boxa, ... Web en construcció.
Club Espotiu Triops Banyoles
Real Ryder Hipopressius, Mami Fit nadons, Circuit Fitness T-Circuit Kangoo, Power Pilates, G.A.C. Sortida BTT, T-Stretching, Zumba Ioga, T.B.C T-Sinergy, Power Pump, Taichi T-Core, T-Fitball, crosstraining gymglobal T-GAC, jiu-jitsu, bodycombat, …
Club Kihon
Gimnàs Kihon de L’Hospitalet de Llobregat. Una entitat de la pràctica i l’ensenyament d’arts marcials i de l’educació física. Va ser fundat a l’any 1958 i va obrir les portes al 1985. Més de 25 anys creient en la capacitat de superació de l’ésser humà.
Clubs Àccura
Àccura Gavà Mar, Viladecans, Sant Boi, Bruc (Barcelona), i CEM Tordera (Maresme). Prepara't per l'estiu a meitat de preu! Fes-te soci d'un dels nostres clubs Àccura i tindràs un 50% de descompte a les dues primeres quotes, comença a entrenar ja!
Complex Aquàtic de Vilafranca
Pàgina del Complex Aquàtic municipal de Vilafranca del Penedès. Zona d'aigües, piscines d’estiu, solàrium i zona picnic exteriors, piscines climatitzades i sales polivalents. Activitats, horais, abonaments i inscripcions, i butlletí.
Complex Esportiu BahiaMar
Pàgina web del Complex Esportiu BahiaMar, situat a l’avinguda dels Alfacs de Sant Carles de la Ràpita (Montsià-Tarragona). Pàdel, tennis, natació, futbol, restaurant, … Contacteu amb el Complex Esportiu Bahia Mar per teléfon, email o formulari.
Complex Esportiu Baldiri Aleu
Complex esportiu d’alta qualitat per gaudir d’activitat física i d’esport en un ambient distès. El Club de Rugby Unió Esportiva Santboiana i l’Ajuntament de Sant Boi unifiquen esforços responent la demanda d’activitat física i salut de la població.
Complex Esportiu EMD Valldoreix
El Complex Esportiu de Valldoreix és una forma de comunitat social que reuneix a persones i que es diferencia d’altres per la seva figura social. La diferenciació sorgeix a través del sentiment de pertinença i dels mecanismes de unió que es conformen.
Complèx Esportiu Municipal de la Marbella
Pàgina del Complèx Esportiu Municipal de la Marbella és una instal·lació multiusos situada al districte de Sant Marti de Barcelona, just entre el barri del Poblenou i la zona Diagonal Mar i el Front Marítim. Informació i activitats generals del complex.
Complex Esportiu Municipal El Turó
Disposa de 5.000 m² d'instal·lacions, partides en 3 plantes i una zona exterior de 2.000 m². Si vols que el teu fill/a aprengui a nedar i a defensar-se en el medi aquàtic, no t'esperis a l'estiu! Inscriute ara, als cursets de natació. Places limitades!
Complex Esportiu Municipal Guinardó
Pàgina web del Complex Esportiu Municipal Guinardó, el centre esportiu municipal del barri del Guinardó de la ciutat de Barcelona. Instal·lacions, serveis, activitats, horaris Club Verd, campus d’estiu, lloguer d’espais i informació del F.C. Martinenc.
Complex Esportiu Municipal Les Franqueses
El Complex Esportiu Municipal de les Franqueses del Vallès es situa a la zona esportiva municipal de Corró d'Avall, entre el camp de futbol i el pavelló poliesportiu. Si veniu en vehicle particular, disposa d'un aparcament amb capacitat per a 150 places.
Complex Esportiu Municipal l'Hospitalet Nord
Complex Esportiu Municipal. Ofereix activitats dirigides, activitats no dirigides i activitats d'estiu Entrenador personal, cursets, instal·lacions, horaris, borsa de treball, wellness, ... Horaris d’atenció: De dilluns a divendres, de 7:00 a 22:00 h.
Complex Municipal de Piscines Sant Feliu de Llobregat
Elcomplex, centre esportiu de St Feliu de Llobregat, una instal·lació esportiva de Sant Feliu de Llobregat amb 3 piscines, sala fitness, sales dirigides, i altres instal·lacions. Activitats, serveis, abonaments, actualitat, contacte, el club, el blog, …
Corner 4
Sala d’entrenament funcional i pes lliure, els materials més novedosos del mercat: Kettelbels, TRX, crossfit, plataformes vibratòries i molt més... entrenament per circuit i assessorament personalitzat. La web no és en català. No entra al directori.
Crack Sports Club
Centre esportiu kúdic a dins d’un complex que compta amb instal·lacions per tot tipus d’activitats socials, familiars i d’empresa. En una ubicació privilegiada a Granollers (La Torreta), tant per les seves connexions viàries com per l’entorn natural.
Crack Sports Club
Cracksportsclub és un gimnàs de Granollers, fundat l’any 1992 i inaugurat al 1993 dins d’un complex lúdic esportiu i turístic, Al mateix recinte de l'Hotel Ciutat de Granollers, de quatre estrellas molt reconegut a la zona del Vallés i envoltat de natura.
Cub Sports Centre
Disposa d'activitats dirigides de fitness (Zumba, Pilates, etc.). 6 pistes pàdel panoràmic World Pàdel Tour (4 indoor + 2 outdoor), 2 pistes del tennis i volei platja indoor, 2 sales d’activitats dirigides de fitness. Zona bar amb terrasa exterior.
Cube Sports
Club de fitness i nou centre esportiu ubicat al Polígon Els Trullols de Manresa i, al local del Centre Lúdic Terranostra. El centre lúdic és un edifici nou situat entre l'Hotel Els Noguers i el Restaurant Viena. Ocupa la 2a, 3a planta i la coberta.
DClub - Pàdel & Wellness
Club de pàdel de wellness de prestigi a Cabrera de Mar, on els seus abonats poden trobar tot el que necessitin per millorar la seva salut, forma física i relacions socials. El servei per a la millora de la condició física el benestar global dels clients.
Dir emotions
Espai a Internet de la revista de la cadena de gimnassos Dir, Dir emotions. Enfocada a la salut i a la pràctica de l’esport. Entrevistes amb personatges d’actualitat, editorial, fitness, nutrició, estil de vida, Dir xperience i destacats de l’edició.
Dojan Doksuri
Pàgina del gimnàs club Doksuri de Barcelona, dedicat, als esports de contacte, el king boxing, i les arts macials en general. Informació d’aquestes modalitats, instal·lacions i contacte amb el gimnàs.
Duet Fit
Duet Fit un concepte de club esportiu dinàmic i modern. Activitat, diversió, entrenament i tot amb el cost més ajustat possible, són les nostres màximes. Espais útils i intel·ligents que ofereixin les comoditats que els nostres clients puguin necessitar.
Duet Sports Tiana - Centre d’Esport i Salut
Per invertir en salut i qualitat de vida, el centre familiar, tranquil i amb serveis d'un gran centre esportiu. Situat en un paratge amb bones vistes de la costa del Maresme i envoltat per la Serra de Marina, ofereix diversitat d’activitats esportives.
Dym Family Gim
Pàgina del gimnàs Dym Family Gim, que està ubicat a Vilanova i la Geltrú, a la comarca del Garraf (Barcelona). És una escola propera i familiar, on tota la família pot trobar un programa d'entrenament que s'adapti a les seves expectatives especials.
Ekke Gimnàs Lleida
Entra al Ekke i fes fitness, cycling, neda, peses, ioga, padel i molt més, i surt com nou. Ekke beauty per l’espai per cuidar la pell. Control mèdic de programes d’exercici, avaluació del risc cardiovascular, assessorament nutricional, i prevenció.
EMCAT - Centre de Formació de Tècnics Esportius
Projecte de l’Escola Pia de Catalunya d’esport i lleure, que atén el vessant acadèmic, educatiu i esportiu. Dirigit a una població diversa, el projecte està especialitzat en l’activitat en el medi natural, sense desatendre l’esport d’equip o individual.
Espai de Ioga Sattva
Ioga i altres disciplides; Salut global, relaxació, filosofia vedanta, ... Consultes sobre Ioga o matèries afíns perquè la salut afecta al cos, a la ment i a l'esperit. Practica'l amb nosaltres, també el Tai Chi i la meditació.
Espai Wellness
Espai Wellness és un club esportiu de wellness i pàdel, situat a Granollers, on tot està pensat pel teu benestar personal. Moltes possibilitats. Aleix Espargaró, 23 anys, i Pol Espargaró, 22 anys, són alguns dels clients. De 7-23h. Ds-dg i festius: 8-22h.
Espaigua
Centre d'esport i salut amb piscina i gimnàs a Solsona. Des de 1989, ha apropat els beneficis de l’exercici físic a tota la gent de Solsona, comarca i entorn proper, oferint totes les facilitats i comoditats per posar-se en forma.
Esport-7
Entitat esportiva a Manresa, dedicada a la salut i l'activitat física, a més a més i fonamentalment, a la formació i educació dels nens/es mitjançant les activitats especifiques: judo, ju-jitsu, karate, aeròbic - manterniment, musculació - fitness.
Esportiu Rocafort
Club esportiu situat a Barcelona, carrer de Floridablanca amb Rocafort. Futbol sala i activitats dirigides. Piscina climatitzada tot l'any, de 25x12,5 m. Nivell d’iniciació, manteniment, perfeccionament i terapèutica. Porta un amic i tens 20% de descompte
Estudi Bonavista
L'Estudi Bonavista, centre especialitzat en l'entrenament personal. Fisioteràpia, dansa, formació, equip, informació i tarifes, galería i dades de contacte. L’Estudi Bonavista obre un nou estudi al carrer Martínez de la Rosa, al mateix barri de Gràcia.
Eurofitness
Tria els 13 clubs Eurofitness. Destaquen per adaptar-se a les necessitats del client, la concepció del disseny, la seva gran capacitat i fàcil accessibilitat. Instal·lacions modernes i avançades per a la pràctica esportiva, del fitness i el wellness.
Eurofitness Artesania
Web de l’Eurofitness Artesaniam del barri de Gràcia de Barcelona. Els clubs Eurofitness s’adapten a les necessitats dels clients a través de la concepció del disseny, de gran capacitat i fàcil accés. Instal·lacions modernes i tecnològicament avançades.
Eurofitness Badalona
Lloc web de l’Eurofitness Badalona. Els 13 clubs Eurofitness destaquen per adaptar-se a les necessitats dels clients a través de la concepció del seu disseny, la seva gran capacitat i fàcil accessibilitat. Les instal·lacions són modernes i avançades.
Eurofitness Can Cuyàs
Web de l’Eurofitness Can Cuyàs envoltat pel Parc Natural de Collserola. Els clubs Eurofitness s’adapten a les necessitats dels clients a través de la concepció del disseny, la capacitat i fàcil accessibilitat. Les instal·lacions són modernes i avançades.
Eurofitness Can Dragó
Lloc web de l’Eurofitness Can Dragó. Els 13 clubs Eurofitness destaquen per adaptar-se a les necessitats dels clients a través de la concepció del seu disseny, la seva gran capacitat i fàcil accessibilitat. Les instal·lacions són modernes i avançades.
Eurofitness El Sorrall
Siruat a la zona del Sorrall de Mataró. Punt d’entrada i sortida de la ciutat, de fàcil accés i pàrquing a l’edifici. Club emblemàtic amb piscina climatitzada i exterior, hidromassatge amb dolls d'aigua termal, sala de fitness, activitats dirigides i més.
Eurofitness Horta
Web de l’Eurofitness Horta, Barcelona. Els 13 clubs Eurofitness destaquen per adaptar-se a les necessitats dels clients a través de la concepció del disseny, la gran capacitat i fàcil accessibilitat. Instal·lacions modernes i tecnològicament avançades.
Eurofitness Perill
Eurofitness Perill. Situat primer al barri de Gràcia, des de fa més de vint anys. En el servei de fitness i wellness s'ha posicionat com un dels referents a la ciutat de Barcelona. Modern servei de zona spa excel·lent complement pel servei integral.
Eurofitness Sant Cugat
Club situat al centre neuràlgic de Sant Cugat del Vallès, pensat per apropar les sensacions de l’esport, la pràctica física i els beneficis a tots els clients a través d’una àmplia oferta d’activitats i serveis. Instal·lacions úniques i espais amplis.
Eurofitness Sant Miquel
Web de l’Eurofitness Sant Miquel ubicat a l’Eixample Esquerra de Barcelona. Els 13 clubs Eurofitness destaquen per adaptar-se a les necessitats del client amb la concepció del disseny, la gran capacitat i fàcil accessibilitat. Instal·lacions modernes.
Eurogimnàs Granollers
A poc de la Porxada al centre neuràlgic de Granollers es troba des de 1973, Eurogimnàs, el primer centre de fitness de la ciutat, un espai per posar-te en forma, relaxar-te o fer amics. L'activitat física amb les activitats dirigides més innovadores.
Európolis Club d’Esport i Salut
Els Europolis, són concessions municipals formem part de la companyia Holmes Place Iberia i estan situats a diversos punts de Barcelona que de ben segur et queden molt a prop. L’activitat física i de l’esport en un ambient acollidor i diferent.
Europolis Les Corts
Al Districte de les Corts, un dels clubs esportius més grans de Barcelona. Hi trobaràs tot el que busques i que s’adapta a les teves necessitats, al teu estil. Fitness, varietat d’activitats dirigides, entrenadors personals, piscines, zona termal, …
FIEP Catalunya
Delegació de Catalunya del FIEP. Fundada l'any 1923 a Brussel·les, té l’objectiu de desenvolupar les activitats físiques educatives i recreatives. L'educació per les activitats físiques escolars, educació permanent i àmbit de l'esport. per a tothom.
Fitness Integral
Centre de wellness innovador, dirigit a ajudar a aconseguir els objectius de fitness i salut de manera eficient. Vol millorar la qualitat de vida dels clients educant-los i donant-los les eines necessàries per a millorar la forma física, salut i benestar.
Fitness Mataró
Pàgina d’aquest club de fitness de Mataró, a la comarca del Maresme. En aquest centre esportiu hi podreu gaudir del vostre temps d'esbarjo per possant-vos en forma en un ambient familiar i molt acollidor.
Fitness Sants Club Esportiu
Club esportiu de Fitness i arts marcials especialistes en Bujinkan Budô Tai Jutsu i Iaidô, arts marcials infantils i iniciació al ball a Sants. Les seves instal·lacions: Fitness, musculació, cardiovascular, step, batuka, aeróbic, manteniment, ball…
Fòrum Centelles
Complex esportiu destinat a un públic general i una ampla franja d’edat (des dels 2 fins als 60 anys). Busca cobrir les necessitats de famílies amb poc temps. Aquestes podran fer activitats tant de forma individual com col·lectiva dins del mateix recinte.
Frontó Colom
Web oficial del Poliesportiu Municipal Frontó Colom. L’antic Frontó Colom està situat a les Rambles, al costat del Raval, i al ben mig de ciutat vella de Barcelona. És un club poliesportiu privat. Dades, intal·lacions i modalitats esportives.
Fundació Claror
Foment de l'esport, l'activitat física, la cultura i lleure. Gestiona els poliesportius municipals "Esportiu Claror" i "Sagrada Família" a Barcelona. Massa Social, Revista, Milla Sagrada Família, Cooperació social, gestió, estructura, ideari, ...
Fundació Esportsalus
Treballa en àmbits psicològic, mèdic i social per millorar la salut i qualitat de vida. Assistència a persones amb dificultats d’integració social i col·lectius amb risc o d’exclusió social, programes d’exercici físic i prevenció en conductes de risc.
GAER Gimnàs Artístic Esportiu de Rubí
Un dels club més antigues de Rubí, dedicat a l'ensenyament i a la pràctica de la gimnàstica. Des dels seus inicis hem volgut donar molta importància, a banda de l'ensenyament de la gimnàstica, a la formació d'altres valors als nostres nois i noies.
Gimnàs Altis
Espai web del Gimnàs Altis d’Artesa de Segre, a la comarca de La Noguera. Informació amb fotos I vídeos de les activitats de gimnàs, dades de la col·laboració amb la Marató de TV3, adreces d’interès, arxius del blog, i comentaris.
Gimnàs Club Nàutic Ampuriabrava
Es troba al centre d'Empuriabrava, en l’emblemàtic edifici que recorda la forma d'un vaixell, amb una torre de 40 m. d'alçada, des de la qual es pot gaudir d'una vista panoràmica de la badia de Roses. Activitats, serveis i tarifes.
Gimnàs Fit
El Gimnàs Fit és una empresa dinàmica nascuda a l’any 2000 a Andorra la Vella, fruit d’una gran il·lusió i dedicació constant. Il·lusió que es pot palpar en cada detall, i sobretot en l’exquisit tracte als nostres clients, que no parem de crèixer ...
Gimnàs Gimbe
Espai del Gimnàs Gimbe de Manresa al Bages. Tot el que desitges pel fitness i la salut. Identitat, instal·lacions, activitats, serveis i horaris, i activitats lúdiques. Es gimnàs es troba al centre de Manresa, just al costat de l'estació d'autobussos.
Gimnàs Girona
La millor moguda esportiva a Girona. Serveis: Zona antiestres i spa, pàrquing, cabines raig UVA, control corporal, personal training, ... Activitats: Steps, G.A.C. spinning, body balance, body pump, body jam, ... Centres a Girona i Figueres.
Gimnàs Grangela Fitness Club
Grangela Fitness Club és un centre d’esport, oci, salut i benestar sotmès a les més estrictes exigències de qualitat, amb la intenció de superar les expectatives dels seus socis. El centre està situat a Vilafranca del Penedès.
Gimnàs Matsukaze
Pàgina del Gimnàs Matsukaze i les seves activitats d’aikido a l’Esportiu Rocafort de Barcelona (al carrer Rocafort), i Aikido Bir i al Col·legi el Turó de Bigues i Riells (Vallès Oriental). Vídeos, fotografies i enllaços interns.
Gimnàs Miró
Web del Gimnàs Miró. Tot el ventall de serveis i noves activitats que oferim per deslliurar el cos i la ment de l'estrés diari. Aquesta alternativa moderna al gimnàs clàssic es basa en l’atenció i entrenament personalitzat amb monitors a dins i fora.
Gimnàs Municipal Vilafranca
Gimnàs propietat de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, gestionat pel Patronat Municipal d'Esports. Modalitats de pràctica: Bàsquet, voleibol, minivolei, gimnàstica, tennis taula, arts marcials, esports alternatius i jocs. Més informació.
Gimnás Nova Forma
Vine a practicar qualsevol de les nostres modalitats i possa't en forma de manera sana, nosaltres venem salut. Properament obrim les portes de nou amb nous horaris i noves modalitats. La web http://www.gimnasnovaforma.com ja no funciona.
Gimnàs Poliesportiu Figueres
Programa Esportiu dirigit a nens i nenes de 3r, 4t i 5è de primària, que es basa en l’activitat física, esportiva i recreativa dels participants amb la finalitat de fomentar hàbits alimentaris i estils de vida saludables i augmentar l’autoestima.
Gimnàs Record
Record és un gimnàs ubicat al centre d'El Vendrell. Hi ha un grup de professionals que t'oferiran un tracte cordial i professional. La filosofia és la de gaudir fent esport i per això intentem que els nostres usuaris gaudeixin de l'esport i l'amistat.
Gimnàs Sabs
Pàgina del Gimnàs Sabs de Gironella (Berguedà). Ofereix una àmplia gamma d’activitats esportives: Aerobic, steps, estiraments, kàrate, musculació, funky, fitball i el spinning, una de les activitats preferides d’aquest gimnàs.
Gimnàs Sport Energy
Arts marcials, sauna, solarium, massatges, ... Body Pump, Body Combat (colpeja al ritme de la música), Body Balance (tot en un sol programa), Body Jam (barreja de moviments de diversos estils), Body Step (treball cardiovascular complet).
Guiera - Parc Esportiu Municipal Cerdanyola
La gestió de les instal·lacions del PEM Guiera de la Federació Catalana d'Handbol, ofereix el millor servei i és referent del sector al Vallès. Professionals de l'esport i la salut, últimes novetats en el camp del fitness, activitats dirigides i serveis.
Horta Esportiva
Creada l’any 2005 amb participació de l’UE d’Horta i la UA d’Horta amb l’objectiu de gestionar el centre esportiu municipal d’Horta. Vol apropar l’esport de qualitat i de competició i vol convertir-se en referent esportiu dels veïns. Activitats i serveis.
Kbé Fitness
Web del Kbé Fitness, espai d’esport i salut física gestionat pel Club Gimnàstic Terrassa, i ubicat en aquesta ciutat vallesana. Dades generals, activitats dirigides especials, espai salut, horaris, preus, inscripcions, apartat de medicina de l’esport, ...
l’Eix
Lleure, salut i esport en unes magnífiques instal·lacions, situades a Navàs (Bages). Piscines coberta i descoberta, sala cardiovascular, activitats aquàtiques i activitats dirigides, banyera d’hidromassatge, raig UVA, sauna, banys de vapor, …
La Bonaigua - Complex Esportiu Municipal
Equipament que 3.700 usuaris gaudeixen, també hi tenen espai, clubs esportius i escoles. Piscines, zona d’aigües, pistes esports, sales fitness i cardiovascular, sala d’activitats dirigides, sala pilates, centre d’estètica i massatges, sauna, cafeteria, …
La Piscina de La Selva
La Piscina, Centre d’Esport i Salut de La Selva, està situat a la zona esportiva municipal de Santa Coloma de Farners, integrat en un entorn natural privilegiat amb més de 4.000 m² de superfície. La instal·lació resta oberta 16 horesa els dies laborables.
La Piscina de Piera - Instal·lació Esportiva Municipal
La Piscina de Piera, instal·lació esportiva municipal del nucli de Piera, al costat del camp de futbol. La Piscina de Piera disposa d’altres espais: sala de fitness, sales d'activitats dirigides a disposició dels habitants de Piera i municipis veins.
Materials Alternatius a l'Educació Física
En Educació Física, l'important és inicialment el coneixement i treball amb el propi cos, per posteriorment introduir-se en àmbits més complexos: reconeixement de la lateralitat en l'altre, localització espacial, etc. fins a arribar al món dels esports, .
Més Malgrat
Més vol ser l'espai on puguis cuidar-te i gaudir del temps lliure. Fer esport és fer salut i això ho podràs fer al nostre centre amb la família i els amics. Un espai pensat per a totes les edats on combinarem l'activitat esportiva amb relax i diversió.
Mio:Staf Vilafranca
Centre multidisciplinari on treballen professionals en l’àmbit de la salut i l’activitat física. Prioritza l’atenció individual personalitzada mitjançant incorporar noves tendències i de tecnologia innovadora. Fisioteràpia, osteopatia i activitat física.
Motricitat.net
Pàgina sobre motricitat, edució física i moviment humà. Feta per Dani Picó i Benet. L'educació física s'ha d'entendre com l'educació que s'aconsegueix a través de les experiències en relació amb el moviment humà.
MyDirApp
Al DiR apostem sempre per les últimes tecnologies, MyDir, és una aplicació que permet disposar en el teu mòbil dels continguts i funcions relacionats amb el teu club de fitness. Horaris, el club més proper, reservar bicicleta, entre moltes més gestions.
Next Health Club Illa
Centre esportiu amb programes personalitzats. A les seves instal·lacions gaudiràs del millor centre d'Andorra a l'Illa Carlemany. Transforma't amb un pla equilibrat i ajustat a les teves necessitats continu. Abona't i gaudeix del programa exclusiu.
Nou Gimnàs
Centre d’acondicionament esportiu situat a La Pobla Llarga (València). Les seues instal·lacions es componen de: Sala cardiovascular, sala d'activitats diverses, sala de musculació, vestuaris i zona antiestrès. Tecnigym, Quota 25 euros al mes.
Nou Trim !
Gimnàs de Figueres. Activitats: aeròbic, esquaix, piscina climatitzada, sauna, sol artificial, gimnàssia passiva, banyera hidromassatge, sala musculació, sala cardio-vascular, pista futbol i bàsquet 2x2, plannings personalitzats i funky.
Nouestil Gimnàs
Molt més que un gimnàs. Un centre de dansa i tècniques corporals, situat a Centelles des de fa més de 20 anys, que evoluciona. Al centre treballem el cos dia a dia. Però també treballem la consciència corporal, la creativitat, l’escolta, el sentiments…
Nutricros
Nutricros és un centre de nutrició esportiva situat a Barcelona, a l'Eixample. La pràctica esportiva i la nutrició responsable són aspectes fonamentals per gaudir d’una vida saludable i contribueixen al desenvolupament òptim del teu cos.
O2 Centro Wellness
O2 Centro Wellness Pedralbes, centre de benestar exclusiu a Barcelona. Instal·lacions dotades de tecnologia avançada. Àrees interiors i exteriors, piscina, zona d’aigües, Beauty Center, sala de fitness i sales d’activitats el fan ideal pel wellness.
Olimpic Gym
Espai web de l’Olimpic Gym. És un gimnàs situat a Sant Feliu de Guíxols (El Baix Empordà). Informació de les instal·lacions, activitats, excelents instal·lacions, horaris i localització. Horaris Clases dirigides. Consulteu horari de la classe de ciclo.
Olímpics Centre Esportiu Municipal
Pàgina d’Olímpics Centre Esportiu Municipal situat a la Vall d’Hebron de Barcelona. Informació de totes les seves instal·lacions, els seus serveis, activitats dirigides, complementàries i aquàtiques, horaris d’activitats, esdeveniments i campus d’estiu.
Olympic Spa & Sport Club Lloret de Mar
L’Olympic Spa & Sport Club està ubicat a la zona residencial de Can Sabata al costat del complex hoteler Evenia Olympic Resort. Compta amb esplèndides i modernes instal·lacions esportives i de relax, amb una superfície de més de 3.500 m².
Parc del Garraf Sport — Esportiu la Piscina
Web del Parc del Garraf Sport - Esportiu la Piscina es va formar l’any 1999 gràcies a la fusió del Club Bàsquet Providència, Societat d'Handbol Vilanova, Club Bàsquet Vilanova i el Club d'Atletisme de Vilanova. Activitat esportiva.
Pas Polinyà
Pas Polinyà Aigua i Salut és un gimnàs disposat a ajudar a les persones que vulguin fer esport d’una manera divertida i personalitzada. El teu gimnàs, fitness, activitats dirigides, cursets de natació, les mills, control de pes a Polinyà.
PilateStudi
Classes de sòl i màquines en diferents nivells de dificultat, aptes per a totes les edats o condicions físiques. Les classes de grup són de quatre persones, fent possible un treball molt personalitzat. També programes d'entrenament personal adaptats.
Piscina Municipal Centelles
Esport I salut. Instal·lacions per realitzar tot d'esport com aeròbic, body pump, spinning i natació. Activitats incloses a la quota. Activitats dirigides complementàries aquàtiques. Horaris d’ús: De dll a dv: de 7 a 21,30 h. Dissabtes: de 10 a 18,30 h.
Piscina Municipal de Campos
Centre esportiu amb varietat de serveis per a totes les edats. En les instal·lacions pot participar en activitats que li agradin triar d’una gran paleta d'activitats per millorar el seu benestar i la salut. Compta amb un personal qualificat que l’orienta.
Piscina Municipal de Sitges
Els seus espais: Spa Sala de fitness Sales d'activitats dirigides Piscina. Serveis Massatges exprés Massatges Lloguer de taquilles UVA Bar - Restaurant. Servei d'entrenament personal, activitats, preus, horaris, calendari i ubicació de la instal·lació.
Piscina Municipal de Sueca
Pàgina web de la Piscina Municipal de Sueca. La història del nostre centre es remunta a l'any 1993, quan es van inaugurar les nostres instal·lacions. Des de llavors, hem continuat treballant i millorant els serveis. Piscina o altres sales i activitats.
Piscina Municipal de Vilassar de Mar
Som aprop teu, a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Flickr. Si tu també hi ets, fes-te seguidor. T’informem de l’hora d’inici i final de cada sessió i intensitat. Classes dirigides d’Aerostyle, Steps, Ciclo indoor, Tonificació, Pilates, Aquagym, …
Piscina Sant Jordi
Web de la Piscina Sant Jordi, instal·lació de la FCN. Piscina olímpica, zona activa’t, fittness, wellness, campus olimpia. Informació de la instal·lació i de les activitats que s’hi desenvolupen. Notícies, calendari, tallers especials i la localització.
Piscines Municipals l'Hospitalet
Les Piscines Municipals de L'Hospitalet són un centre d'esport i salut, situat al barri de Sant Josep de L'Hospitalet, per cuidar la teva salut i el benestar. 6.100 m² per fer tot tipus d'esports i d'activitats de lleure en un ambient cordial i d'amistat.
Poliesportiu Municipal de Bellvitge Sergio Manzano
El Poliesportiu Municipal de Bellvitge Sergio Manzano és un equipament municipal de L’Hospitalet de Llobregat gestionat per l’AEBellsport. Té com a objectiu principal el fomentar, desenvolupar i practicar l’activitat física i esportiva. Horari d’atenció.
Poliesportiu Municipal del Centre L'H
Centre d'esport i salut al bell mig de L'Hospitalet, pensat per cuidar la teva salut i el teu benestar. Més de 12.000 m² al teu abast per fer tot tipus d'esports i d'activitats de lleure en un ambient cordial i d'amistat. Està obert a tota la ciutadania.
Poliesportiu Municipal Gornal
Centre d’esport i salut, situat al Barri del Gornal, prop del nucli important comercial de negoci de la ciutat de L’Hospitalet (Plaça Europa i entorn). Amb 14.000 m², a l’abast per a fer tot tipus d’esports i activitats en un ambient cordial i d’amistat.
Poliesportiu Municipal Sanfeliu
Complex esportiu de salut i benestar del barri Sanfeliu de L'Hospitalet. Cuida la forma física, la salut i benestar. Més de 10.000 m² per practicar esports, activitats i oferir serveis esportius que eren deficitaris al barri. Obert a tota la ciutadania.
Poliesportiu Sagrada Família - SaFa-Horta
Piscina de 25 x 12'5 m. Piscina lúdica de 6 x 10m. Piscina ext. de 8 x 4, 3 sales d'activitats dirigides, sala de cardiovascular, sala de fitness, pista poliesportiva, hidromassatge, piscina de contrast, raigs d'aigua, sauna, serveis, activitats i gimnàs.
Posa't en forma
Informació del programa Posa't en forma. Posa't en forma és el nou programa de Televisió de Catalunya (TV3), que vol entretenir i ser un instrument útil per aconseguir una bona forma física. Presenta Anna Castellet. Produït per Triacom Audiovisual.
Putxet Esport
Centre Esportiu Putxet: diversió i aigües termals. Al CEM Putxet hi ha un ampli ventall d’activitats per a que puguis treballar els tres pilars bàsics del fitness: la resistència, la força i la flexibilitat. A cada franja horària activitats dels 3 tipus.
Q Wellness
Té més de 10 anys d’experiència en clubs de fitness, sempre amb l’objectiu de disposar de les millors instal·lacions i programes d’activitats pels nostres socis. Q Wellness Sabadell fou inaugurat el 2001 i compta amb 12.000 m² d’instal·lacions.
Randori - Centre Esportiu
El centre més innovador de l'Osona, al vostre servei des de l'any 1983. Vam ser pioners amb activitats com l'aeròbic i la musculació, sales cardiovasculars i el spinning (des de l'any 1996). Al 1999, vàrem ampliar les instal·lacions de més de 1.000 m².
Recusport
Centre multidisciplinar amb serveis de fisioteràpia, dietètica i nutrició, psicologia, logopèdia, readaptació esportiva i activitats dirigides; ioga, pilates, tai-txí, dansa oriental i balls tropicals. Servei d’entrenaments esportius i venda de productes.
Royal Lleida Sport Center
El Royal Sport Center neix l’any 1999 a la ciutat de Tarragona, a les instal·lacions de l’Hotel Royal Tarraco. Royal Lleida Sport Center disposa de 3.500m² de serveis esportius i per la salut, apropant als ciutadans de Lleida una oferta de alta qualitat.
Royal Tarraco Sport Center
El Royal Sport Center neix l’any 1.999 a Tarragona, a les instal·lacions de l’Hotel Royal Tarraco, per respondre a la necessitat dels tarragonins de disposar d’oferta esportiva que centrés els esforços en la salut i el benestar. El concepte wellness...
S'Aigua Blava - Centres de Benestar - Mallorca
Centres de benestar per a els que estiguin cercant millorar o prevenir problemes de salut mitjançant la pràctica d'exercici físic. Servei immillorable d'un espai de tractament i relaxació del spa, considerat com un els millors spas urbans de l'illa.
SEF Salut i Exercici Físic
Equip de 2 readaptadores físiques i 2 fisioterapeutes col·legiades i amb anys d’experiència en els àmbits fisico-esportius i socio-sanitaris. Millora la salut i augmentar la qualitat de vida a través de l’activitat física i els tractaments terapèutics.
Sport Village Cambrils
Totes les comoditats per a una estada completa. Recarregar les piles a l'spa després d'un dur entrenament, alimentar-se adequa-dament per rendir més en el camp o despreocupar-se per tenir tota l'equipació llesta. Donem un bon servei als atletes.
Supera Eurofitness
Web del Supera Eurofitness situat al Parc San Diego, A Coruña. Els 13 clubs Eurofitness destaquen per adaptar-se a les necessitats del client amb la concepció del seu disseny, la seva gran capacitat i fàcil accessibilitat. Instal·lacions modernes.
ŠUS Eurofitness
Web del ŠUS Eurofitness de Ljubljana. Els 13 clubs Eurofitness destaquen per adaptar-se a les necessitats dels clients a través de la concepció del seu disseny, la seva gran capacitat i fàcil accessibilitat. Les instal·lacions són modernes i avançades.
Territori M.E.F.
Espai a la xarxa dedicat als Mestres d'Educació Física i als estudiants d'aquesta especialitat del Magisteri. Teoria, pràctica i comunicació volen combinar-se per tal de proporcionar una eina útil als especialistes en Educació Física.
Tipi Park d'Aro
Fitness: Musculació, aeròbic, spinning, steps, body pump, body balance, body combat. Indoor: Squash, hot ball, rocódrom, saló estètica, sauna i spa, uva, karate. Outdoor: Tennis, padel, tennis, futbol, bàsquet, piscina minigolf…
Trèvol Lleida
Complex Esportiu Municipal. La instal·lació esportiva que esperaves. Situat al barri de Pardinyes, a 50 m. de la Llotja de Lleida. Un lloc modern, relaxant, on activar el teu cos i cultivar la ment. Seiveis i d’altres serveis no inclosos en la quota.
Vela Club Fitness
Vela Club Fitness un gimnàs de la ciutat de Manresa que ofereix activitats esportives dirigides, fitness muscular i cardiovascular.Podeu enviar-nos els vostres comentaris o suggeriments mitjançant el formulari següent, o bé per correu postal
Vilarenc Aqua Centre Esportiu
Web del Vilarenc Aqua Centre Esportiu i gimnàs, que està situat al municipi de Calafell (Baix Penedès). Centre aquàtic i de fitness, 5.000 m², distribuits en sala de fitness i musculació, sala d’activitats dirigides, sala de cicle indoor i zona d’aigües.
x3 Padel Club & Fitness
Club de pàdel de Sant Gregori (Gironès) on confort, qualitat i bon gust es donen la mà. Perquè el pàdel és més que un esport. Molt més que pàdel; acupuntura, pilates, spinning, fisioteràpia, etc. Horaris: de dilluns a diumenge de 09:00h a 23:00 hores.
Zeus Gym Club
En plé centre de Palma de Mallorca, un gimnàs de més de 1.000 metres quadrats amb allò més nou del fítness: cardio, aeròbic, spinning, hip hop, body power, etc.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT