GIMNASTICA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Argimtona 2006 - 2008
Argimtona és el festival internacional de gimnàstica general que té lloc cada dos anys a la vil·la d'Argentona, des del 1988. The Argimtona 2006 International Gymnastic Festival was a great success. Next edition will be in 2008.
Associació Esportiva Sant Andreu de la Barca - Gimnàstica
Pàgina de l’Associació Esportiva Sant Andreu de la Barca (comarca del Baix Llobregat). Breu descripció de la Gimnàstica, vídeos, notícies, classificacions, fòrum, fotografies i enllaços de gimnàstica.
Associació Esportiva Sant Martí (Barcelona)
Equip de gimnàstica rítmica de Barcelona. Fitxes, competicions, notícies, forum, enllaços… i fotos. Teniu fotos amb les vostres atletes preferides? o fotos vostres fent gimnàstica? ens les podeu enviar i sortirà una secció en aquesta pàgina.
Associació Gimnàstica Artística Vilassar de Mar
Entitat catalana, fundada l'any 1989, amb l’aspiració de donar als nens i nenes, una gimnàstica de qualitat i recolzar amb l'esforç l’aconseguir entrar al món de l'alta competició a qui estigui disposat a fer-ho. Informació de les activitats de l'AGAV.
Associació Gimnàstica Artística Vilassar de Mar
Pàgina oficial de l’Associació Gimnástica Artística Vilassar de Mar (Maresme). Informació general, fundaments de l’entitat, activitats, campionats, competicions, components i recursos d’aquest esport. Gimnás del Pavelló Municipal,
Associació Gimnàstica Rítmica Ribera Baixa
Associació amb l’objectiu de fomentar, desenvolupar i practicar l'activitat física i esportiva. L'activitat esportiva principal de l'entitat és la gimnàstica rítmica de caràcter de lleure. La web http://agr-riberabaixa.entitatsdelprat.cat/ no funciona.
C.N. Reus Ploms
Històric club esportiu creat l’any 1915, Seccions: Atletisme, bàsquet, billar, ciclisme, escacs, gimnàstica rítmica, muntanyisme, hoquei patins, natació i waterpolo, patinantge artístic, salvament/socorrisme, tennis, triatló i FotoSport.
Centre Esportiu d’Ordino
El Centre Esportiu d’Ordino és l’espai ideal on conflueixen esport, salut, i ambient familiar. Activitats, instal·lacions, esdeveniments, esports i tarifes. Horaris: de dilluns a divendres de 7h a 22 h, dissabtes de 10h a 20h, diumenges i festius tancat.
CG Esplugues Les Moreres
Web del Club Gimnàstic Esplugues Les Moreres. Ple d’èxits, tant a nivell de club, com de totes les gimnastes i entrenadors que hi dediquen tant de temps al dia. Gaudim, pràctiquem i ensenyem el que tant ens apassiona… la gimnàstica artística!
Club de Gimnàstica Rítmica Picanya
Fundat al 1997, està compost per aproximadament 60 xiquetes, a més hi ha inscrit un xic (Ruben). El club està dividides en dos nivells: escola i competició que competix a tots els nivells, inclòs el Campionat d'Espanya. Palmarès de competicions.
Club de Rítmica Xaloc
Club de Rítmica Xaloc de Sant Carles de la Ràpida (Montsià). És una entitat esportiva creada l’any 1996. L’activitat principal de l’entitat és la pràctica de la gimnàstica ritmica esportiva. L’exgimnasta d’èlit Núria Mata entrenadora i coordinadora.
Club d'Esports Vendrell
Club fundat al 1913, per a fomentar l'esport i integrar esport i cultura, donant cabuda als màxims esports possibles. Va començar amb un camp de futbol i mica en mica va créixer en instal·lacions. Hoquei, gimnàstica, patinatge artístic, futbol i natació.
Club Escola Rítmica Prat
Entitat esportiva de El Prat de Llobregat, fundada l’any 1998, dedicada a impartir classes pràctiques de gimnàstica rítmica i fomentar el gust per aquesta activitat. Notícies, competicions, fotos i vídeos. El contingut de la pàgina en català és mínim.
Club Esportiu Rítmica Torredembarra
El club neix amb l'objectiu de continuar amb la tasca de fomentar la gimnàstica rítmica a Torredembarra. La nostra activitat en l'actual temporada es desenvolupa als Pavellons Municipals Sant Jordi i Els Caus de Torredembarra. Equip tècnic.
Club Esportiu Sant Julià
Entitat poliesportiva, fundada l'any 1995, situada al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra). Disposa de seccions de futbol sala, rítmica, natació, taekwondo, kàrate, judo, bàsquet, sincro i esquí nòrdic.
Club Esportiu Vallesà de Rítmica Cardedeu
El nostre club neix l'any 1.996, a partir del tancament de "Adelaida Step", organització esportiva de Granollers que captava gimnastes provinents de la comarca. L'any 2.001, el club es trasllada a Cardedeu. Equips competicions i tot sobre la rítmica
Club Gimnàs Manacor
Fomenta la gimnàstica artística a Manacor i la comarca de Llevant de Mallorca. Organiza events esportius socials, lligues de: Tennis, futbol sala, bàsquet, volei, curses, maratons, etc. Participa en espectacles, inaguracions i events oficials, ...
Club Gimnàs Molins de Rei
Club esportiu fundat l’any 1980, per la Montserrat Parés, monitora de gimnàstica de les escoles. Les seves 60 gimnastes participen a campionats de la Copa Catalana i d'Espanya. 12 gimnastes de Molins de Rei participen a la final de Catalunya…
Club Gimnàstic Catalunya
Gimnàstica rítmica, aeròbic i psicomotricitat. Funcionem amb conveni amb vàries AMPA's de Sabadell i realitzem activitats esportives extraescolars a escoles de Sabadell i Barberà del Vallès. Tenim un equip de competició important fins al nivell estatal.
Club Gimnàstic Montgat - Rítmica Montgat
Bloc del Club Gimnàstic Montgat - Rítmica Montgat, amb nova web, ara ja en català. Entrenadores, gimnastes, conjunts i competicions, classificacions, resultats campionats i moltes fotos de competició. Poliesportiu Municipal Montgat.
Club Gimnàstic Osona
El Club Gimnàstic Osona es va crear l'any 2002. La finalitat de potenciar la gimnàstica i contribuir a la formació esportiva i personal dels nens i nenes a partir dels tres anys d'edat. Activitat en gimnàstica artística, rítmica, acrobàtica i el baby gim.
Club Gimnàstic Rapitenc
Club capdavanter en l'esport de la gimnàstica rítmica a les Terres de l'Ebre. Té l’objectiu de la difusió de l'esport i millorar la qualitat de la vida dels ciutadans, fomentant un esport dels més nombrosos en pràctica femenina al nostre país.
Club Gimnàstic Terrassa
Únic centre de Terrassa especialitzat en l'ensenyament de la gimnàstica artística federada. Disposa d'un equip tècnic altament qualificat, especialista en gimnàstica, i nenes i nens en totes les categories i nivells de competició i grups d'iniciació.
Club Gimnàstica Artística Tasili
Pàgina del Club Gimnàstica Artística Tasili de Terrassa. Organització, activitats i horaris, quotes competició, instal·lacions, socis, informació i contacte. No et quedis sense el número de nadal!
Club Gimnàstica Estètica Naïf Riudoms
La composició del programa és lliure, i recrea una història, on la música, l’expressió i les dificultats executades conformen una unitat, amb el codi establert. S’assembla als exercicis de natació sincronitzada, dansa contemporània, ballet o acrosport.
Club Gimnàstica Rítmica Cullera
Pàgina del club Gimnàstica Rítmica Cullera. És la nostra pàgina web que esta feta amb molta ilusió i que anirem millorant. Al nostre club tenim alumnes de diferents llocs com Tavernes, Riola i Cullera, i en especial les entrenadores de Xirivella.
Club Gimnàstica Rítmica Gemma
Imparteix, mitjançant les seves entrenadores, classes a: Lladó, Vilafant, Figueres, Roses, Llançà, Port de la Selva, Palau Saverdera, Castelló d’Empúries, i a l’estiu organitza colònies de Gimnàstica Rítmica a l’Estartit. Rítmica, estètica i gimnastes.
Club Gimnàstica Rítmica i Aerorítmic l’Hospitalet de l’Infant
Blog oficial del Club Gimnàstica Rítmica de l’Hospitalet de l’Infant, entitat esportiva dedicada a la rítmica, d’aquest municipi de la comarca del Baix Camp. Inclou informació de l’entitat, les competicions i activitats en les quals participa/organitza.
Club Reus Deportiu
Pàgina oficial del Reus Deportiu, esport i cultura a Reus, inicialment club de futbol. Notícies, dades de l'històrica entitat reusenca, creada l'any 1909. Club poliesportiu. Seccions, escoles esportives i dades de l'hoquei, un dels grans del país.
Club Rítmica Badalona
Pàgina oficial del Club Rítmica Badalona (Barcelonès). Equip femeni de gimnàstica rítmica que participa en els campionats de Catalunya. La pàgina no és, per ara, operativa.
Club Rítmica Balaguer
Espai web del Club Rítmica Balaguer, entitat esportiva dedicada a la natació fundada l’any 1999. Però els primers passos de la rítmica a la ciutat de Balaguer, es varen donar coincidint amb el programa EstiuEsport, a l'inici de la decada dels 90.
Club Rítmica El Vendrell
La Gimnàstica rítmica és una disciplina esportiva nova al Vendrell. La idea de crear un club de rítmica al municipi sorgeix d’un grup de mares que hem d’anar a altres pobles per a que les filles puguin fer ritmica i també d’altres que estan interessades.
Club Rítmica Farners
Informació d'activitats, preus i altres, adreçat a gimnastes de competició i gimnastes-iniciació a la competició. Informació sobre el club i les activitats. La seva web "http://www.clubritmicafarners.com" no és operativa.
Club Rítmica Serradells
Pàgina web del Club Rítmica Serradells, secció del Club Esportiu dels Serradells d’Andorra la Vella al Principat d’Andorra. L’activitat es realitza al Centre Esportiu Serradells. Seccions, calendaris, trofeus, fotos, documentació i botiga.
Club Rítmica Sitges-Garraf
El Club gestiona l'Escola de Rítmica en la que nens i nenes des dels 6 anys entrenen disciplines i aparells de gimnàstica rítmica. De l'escola surten els equips que competeixen en el Campionat de Catalunya en diferents categories, amb podis i victòries.
Club Rítmica Vilablareix
Web del Club Rítmica Vilablareix. Festival de Cloenda per dir adéu a una temporada plena a vessar d'èxits. Foto de les gimnastes del Club després de demostrar al públic assistent la gran millora què han realitzat aquesta temporada treballant de valent.
Club Rítmica Viladecans
Pàgina del Club Rítmica Viladecans, associació esportiva dedicada a la pràctica de la gimnàstica rítmica esportiva, des d’aquesta ciutat del Baix Llobregat. Activitat, dades generals i competició. La versió en català de la seva web no és operativa.
Club Vigym
Entitat esportiva de Sant Vicenç dels Horts que té l’objectiu el foment de la gimnàstica artística femenina i masculina de base. Els entrenaments es realitzen en el pavelló municipal de Sant Josep i en el col·legi Joan Jucadella de Sant Vicenç.
Col·lectiu d'Esport per a Tothom 10
Organització capdavantera en l’esport i lleure, durant més de 10 anys dedicada a la promoció de l’esport escolar a Barcelona. Escoles esportives als centres escolars, seccions esportives i activitats, instal·lacions esportives, activitats de lleure, ...
Comité de Gimnàstica Artística del Comité Esportiu Barcelonès Sud - L’Hospitalet
Web del Comité de Gimnàstica Artística del Comité Esportiu Barcelonès Sud, a L'’Hospitalet. Normativa, calendari, classificacions, resultat de les reunions del comité i dades diverses dels campionats.
Escola de Gimnàstica Esportiva - Club Tennis Sabadell
Pàgina de l’Escola de Gimnàstica Esportiva, de la secció de gimnàstica del Club Tennis Sabadell. Informació dels cursos, els horaris i les edats. Duració del curs: de setembre a juny. Edats: a partir de 4 anys.
Esportiu Claret
Pàgina web del Club Esportiu Claret, situat a l’Eixample de Barcelona. Informació de les activitats i competicions esportives, en les quals, aquest club esportiu pren part. Web en construcció. Disculpin les molèsties.
Federació Andorrana de Gimnàstica
Pàgina oficial de la Federació Andorrana de Gimnàstica, amb seu a Ordino (Principat d’Andorra). Inclou información diversa sobre la Federació Andorrana de Gimnàstica, els seus clubs, notícies, calendari, galeria de fotos, premsa i contacte.
Federació Catalana de Gimnàstica
Web oficial. Benvinguda, història, organització, estatuts, clubs, llicències, competicions, especialitats, circulars, notícies, premsa, ... Els primers documents que deixen constància de la Federació Catalana de Gimnàstica (FCG) són de l'any 1923.
Gimàstica Rítmica - fotogrames.cat
Galeria d’imatges de gimàstica rítmica de fotogrames.cat. Tots els drets reservats. Copyright Joaquim-Vicent Guimerà i Rosso. Photo Gallery by fotogrames.cat at pbase.com. click on thumbnails for full image.
gimbeta
Hola sóc la Marta, he posat aquest nom, perque m'agrada molt la gimnastica i també en practico. Les millors gimnastes del món: Alina Kabaeva, Elena Vitrichenko, Esther Dominguez, Eugenia Pavlina i Yulia Raskina…
Gimnàstica - Viquipèdia
Esport que consisteix en l'execució justa i harmònica de moviments del cos a mans lliures o amb aparells. Els seus orígens es confonen amb la cultura corporal practicada pels grecs. El valencià Antoni Amorós va introduir el ritme (gimnàstica rítmica).
Gimnàstica Artística - El Rincón del Vago
Pàgina de dedicada a la gimnàstica artística del portal “El Rincón del Vago”. Introducció a l’esport, modalitats masculines i femenines, aparells, normes bàsiques, acrobàcies, ...
Gimnàstica Artística Porqueres
GAP és un club jove i ple d’il·lusió, amb l’objectiu d’oferir gimnàstica de qualitat dins les possibilitats que ofereixen les instal·lacions de Can Carreres de Porqueres. Es tracta de l’únic club d’aquesta disciplina esportiva ubicat al Pla de l’Estany.
Gimnàstica Femenina del Casal de Vilafranca del Penedès
En total son prop de 115 les alumnes inscrites en aquesta Secció. Els participants a cada classe varia depenent del grup i horari. De 12 a 20 alumnes per sessió. Manteniment, estiraments, tonificació, exercicis aerodinàmics i ioga.
Gimnàstica Rítmica
Pàgina de la gimnàstica rítmica de Diana Blanco Terol, des d’Alacant. Què és? història, modalitats i elements, gimnastas espanyoles i enllaços. És un esport olímpic molt disciplinat que equilibra, relaxa i educa.
Gimnàstica Rítmica a Catalunya - La web no està operativa
Pàgina de la Gimnàstica Rítmica a Catalunya. Gimnàstica Rítmica a Catalunya, links, envía el teu missatge/envía tu mensaje/send us your message!, Rítmica, Rítmica, Rítmica!! Galeria fotogràfica /Galeria, notícies.
Gimnàstica Rítmica GEIEG
La secció compta amb 45 gimnastes que representen el club a la Copa Consell, els Jocs Esportius Escolars de Catalunya i en Copa Catalana en les categories: prebenjamina, alevina, infantil, júnior i juvenil. Festivals de Nadal i cloenda de temporada.
Joaquim Blume i Carreras
Va ser un gimnasta nascut a Gràcia el 1933. Fill d'un professor de gimnàstica alemany, Armand Blume Schmadecki, i de Maria de la Pau Carreras, emigrà a Alemanya amb la família durant la Guerra Civil espanyola. Acabada la guerra, tornà a Barcelona.
Núria Cabanillas
Núria Cabanillas Provencio (Vilafranca del Penedès, 9 d'agost de 1980), exgimnasta catalano-extremenya, nascuda a Vilafranca del Penedès, fou medalla d'or en els Jocs Olímpics d'Atlanta en gimnàstica rítmica per conjunts i tricampiona del món.
Salou Club Esportiu
Club de Gimnàstica ritmica i de gimnàstica estètica de grup de Salou, que va obrir les seves portes a l'any 2007 i des de llavors ensenya la gimnàstica ritmica a un total aproximat de 70 nenes. I la gimnàstica estètica de grup a un equip de set noies.
Salt Gimnàstic Club
Centre de gimnàstica artística masculina i femenina situat a la Vila de Salt, Gironès. La seva web inclou diferents informacions: qui som, horaris i grups, inscripcions i quotes, resultats de les competicions, staff, imatges i videos i dades de contacte.
Secció d’Activitats Gimnàstiques - Club Esportiu INEF Barcelona
Secció gimnàstica com a part l’oferta esportiva que s’imparteix a les noves Escoles Esportives del Club Esportiu INEF de Barcelona. El projecte representa per a la pràctica gimnàstica més que l’inici d’una de les tantes activitats extraescolars.
Secció de Gimnàstica - Fundació de l'Esport Base de Vilanova i la Geltrú
Pàgina oficial de la secció de gimnàstica de la Fundació de l'Esport Base de Vilanova i la Geltrú. Fotografia de tots els gimnastes de portada, notícies i proves. La Fundació vol recordar la figura de Jaume Miró.
Secció de Gimnàstica Rítmica del Sícoris Club - Aigües de Veri
Escola amb 70 nenes i equip competint amb 11 gimnastes que entrenan a diari amb l’objectiu competitiu a nivell territorial, nacional i estatal. Destacar la projecció de les gimnastes Núria Artigues i Laia Reig, que es preparen al CAR de Sant Cugat.
Seccio de Ritmica i Estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat
Secció de la Gimnàstica Rítmica, vinculada al club des-de l'any 1996, pretén fomentar la participació a tots els nivells de competició: de Federació, Copa Catalana, Escolar. 3 aspectes: Participació, implicació amb la ciutat i vinculació dels pares.
Secció Rítmica CMSC
El CMSC és una entitat d'origen muntanyenc però que en els més de 60 anys d'història ha redefinit el model de centre. La secció vol fomentar la participació en tots els nivells de competició, tant de Federació i Copa Catalana com de tipus escolar.
Tot gimnàstica
Club de gimnàstica a Torrelles de Llobregat. Cursos d’aeròbic infantil i psicomotricitat (3-5 anys), aeròbic infantil steps i gimnàstica esportiva (6-8 anys) i (9-12 anys). Aeròbic, fitness i programa per adults. Ens trobaràs a Can Pinyons.
Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona
Web oficial del club. La història, objectius, organització i funcionament. Esperem que, a més a més de ser una eina per coneixe’ns millor, us doni instruments per tal que conjuntament puguem afrontar tots els dubtes i reptes que ens depara el futur.
Vocabulari de Gimnàstica
Vocabulari de Gimnàstica de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears. Recull les definicions de 50 termes amb les equivalències en castellà. Introducció, vocabulari i làmina.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT