GLOBUS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Aircat.cat
És l’associació de diverses empreses en el món dels viatges en globus arreu del territori de Catalunya. Associats, vols amb globus, vols per a grups, packs, galeria d'imatges, regala un vol amb globus, informació, preguntes freqüents, i contacte.
Airona - Vols en globus
Descripció de l’activitat: Els vols en globus comencen amb la sortida del sol, ja que és quan més calmats estan el vents. Quedarem en un punt en concret, per trobar-nos. Pujareu al nostre cotxe i us portarem fins el camp de vol. Us farem participar.
Ballooning Barcelona
Organitzem excursions en globus aerostàtic a només 30 minuts de Barcelona, per a particulars, grups i empreses. Un regal original. Ofeririu una experiència única de surar a l'aire. Vols en globus, sobre els globus, i publicitat en globus. Viatges i vols.
Balo Tour
Viatges en globus vols en globus viajes en globo vuelos en globo balloonrides balloon rides ballonfahrten vols en montgolfiere Balloon Outdoor Events Balloon Outdoor Training Events Balloon Outdoor Corporate Training Events.
Baló Tour Events
Dissenyem programes d’activitats de Balloon Outdoor participatives, i combinables amb tota classe d’altres activitats, amb sessions de comunicació i reflexió per canviar la forma en què les persones pensen, senten i actuen en el seu entorn laboral.
Camins de Vent
Vols en globus aerostàtic, passeu un dia inolvidable. Un regal original i tot un matí pels aires. Comarca de l'Anoia. A Camins de Vent us convidem a reviure les sensacions dels primers aventurers de l'aerostació.
El globus aerostàtic
Vídeo d’un globus aerostàtic, futur, funcionament, evolució, orígens, dades tècniques, … Al vídeo es pot visualitzar com inflen el globus i les parts d'un globus,vídeo que va acompanyat d'una explicació d'un pilot professional de globus aerostàtic.
European Balloon Festival
Concentració internacional de globus aerostatics, juliol a la capital de l'Anoia, Igualada. Exhibicions i proves de competició. Entre 40 i 60 participants de Catalunya, Espanya, Europa i de la resta dell món. El festival realitzarà la 16a edició.
Girona Globus
Associació d’empreses de les comarques de Girona que fan viatges i vols en globus. Són 4 empreses que des de fa llarg temps que es dediquen a aquesta activitat i que són coneixedors més que ningú del territori que sobrevolen. Som gent de la terra.
Girona Globus
Vine a descubrir els paisatges de Girona a vista d´ocell, gaudint de la sensació màgica d´un vol en globus! Disfruta a 1000m. d´alçada, de la Costa Brava, de la Badia de Roses, de les Illes Medes, dels Pirineus, del Montgrí, dels pobles medievals…
Globubolg
Globubolg - Viatges en globus. T'oferim vols en globus per les comarques de la geografia Catalana: Vols en globus a la Cerdanya, vols en globus al Vallès Oriental, vols en globus a Osona, vols en globus al Baix Empordà.
Globus Aerostàtics
Portal realizat per Carles Pauné, Marta Salgado, i Carles Muntané dedicat als globus aerostàtics. Notícies dins l'àmbit els globus, història, fotografies, parts del globus, fotografies, expedicions, el globus a l’Anoia, vídeos i webs relacionades.
Globus de la Cerdanya
Web del Globus de la Cerdanya, globus amb cistelles de 2 a 8 passatgers. Aeròdrom Comarcal de la Cerdanya, amb avionetes de 2 a 4 passatgers i ultralleugers bi-plaça. Informació dels preus, rutes, ofertes i reserves.
Globus Empordà
Pàgina de l'empresa dedicada al lleure Globus Empordà. S'ofereixen vols en globus per el Baix i Alt Empordà. Per tal d'arrodonir la teva sortida amb globus, que et sembla passar la nit en una casa de turisme rural?
Globus Empordà
Som de l'Empordà i portem 16 anys volant amb passatgers per aquestes comarques!.
Globus Lleida
Globus Lleida és una empresa lleidatana dedicada a la decoració i publicitat amb globus aerostàtics. Portem la festa als més petits, creant un món de fantasia. Treballem amb aire i gas heli. Informació general de l’empresa, fotos i apartat de premsa.
Globus Voltor
Volar en Globus per tota Catalunya, gaudiràs del nostre fantàstic paissatge des d'una altre prespectiva. Qualsevol dia de l'any pot ser ideal per a volar! Volar en globus aerostàtic. Vol Travessia dels Pirineus, ...
Ikarus Globus
Despeguem de Cardedeu i depenent sempre de la direcció del vent, sobrevolem part de la comarca del Vallés amb una vista panoràmica quasi total dels seus pobles. ...i també de les seves muntanyes: Montseny i Montnegre.
Illes Balears Balloonning
Vols amb globus per Mallorca. Per gaudir del cel i la costa de Mallorca des d'un globus, amb copa de cava. Illes Balears Ballooning neix el 2006 després de 15 anys volant per Mallorca per a oferir un producte exclusiu i de qualitat. Activitat tot l'any.
Kon - Tiki
Empresa de serveis dins el món de l'aventura. Actualment s'ha centrat en dues activitats: els globus aerostàtics i el submarinisme. Després de 20 anys de trajectòria professional pas endavant dins l'àmbit de les companyies aèries de globus.
L'Empordanet des de l'Aire
Vols en Gobus L'Empordanet des de l'aire, t'ofereix viure l'aventura de volar en globus, gaudint de molts serveis: vols lliures, vols captius,aniversaris, comiats, sorpreses, regals, etc. Zona de Vol: Alt i Baix Empordà. També altres zones, a concretar.
Mallorca Balloons
Proposta de viatges amb globus pel cel de Mallorca. L'excursió comença amb la benvinguda al globodromo de Manacor i s’explica tot el referent a l'aerostació, totes les normes de seguretat i els involucrarem en tots els detalls d'aquesta excitant excursió.
Osona Globus
Empresa que des del 1993 es dedica als vols turístics amb passatgers per tot Catalunya i molt especialment a les comarques d'Osona, el Vallés, la Garrotxa i la Cerdanya. Activitats publicitàries i especialment als vols turístics amb passatgers.
Tot Globo
Pàgina de Tot Globo. Tot Globo és una empresa de Bocairent, que ofereix viatges en globus per La Vall d’Albaida i tota la Comunitat Valenciana. Serveis i rutes habituals que organitza, imatges, rutes i itineraris, tarifes i reserva de places online.
Ultramagic
Fabricant de globus aerostàtics. 3.300 m² destinats al disseny i manufactura dels milllors globus i inflables d'aire fred del mercat. Va començar a volar al 1978 amb un globus de segona mà i poc desprès varen decidir construir-ne un de molt més gran...
Vol Aventura
Empresa amb un llarg rodatge a la comarca d’Osona, en la comercialització de vols en globus per passatgers, entre altres modalitats. Encapçala el projecte el pilot Quico Vidal Gasch, nascut a Puigcerdà, pilot amb llarga trajectòria en globus aerostàtics.
Vol de Coloms
Viatges amb globus per la Zona Volcània del Parc Natural de la Garrotxa. l plaer de volar plàcidament entre els volcans adormits i la frondositat de la Fageda d'en Jordà. L'empresa està ubicada a Santa Pau (Garrotxa -Girona).

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT