GOVERNSIPARLAMENTS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
060.esTràmits.on-line - Gobierno de España
Portal de la “Dirección General de Modernización Administrativa de la Secretaría General para la Administración Pública”. Guia de tramitacions de l’AP. Cercadors sectorials, guia d’estat, continguts, organització i elecció d’enllaços de l’administració.
administracionsbalears.net
Informació i orientació sobre l'activitat de les conselleries del Govern: ajudes i subvencions, llicències, beques, programes, plans, etc. També normativa, instàncies i formularis per procediments administratius. Sol·licitar informació i participar.
Ambaixada d'Andorra a França
Web oficial de l'Ambaixada d'Andorra a França, ubicada a la capital Paris. Altres missions diplomàtiques, serveix que ofereix, organigrama, documents, horaris informació d'ambdós països.
Ambaixada del Principat d'Andorra a Brussel·les
Ambaixada del Principat d'Andorra a Brussel·les (Bèlgica, Països Baixos, Luxemburg, Dinamarca i Eslovènia). Tota la Informació per a residents andorrans. Relació de països que no demanen visat turístic als nacionals andorrans.
Ambaixada del Principat d'Andorra a França
Web de l’Ambaixada del Principat d'Andorra a França, a París. Imma Tor és ambaixadora d'Andorra a França des de 1999. Informació i organigrama, serveis consulars, guies i activitats, actualitat andorrana, ...
ANUE Associació per a les Nacions Unides a Espanya
El 1962, i amb seu a Barcelona, es va constituir l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya, una ONG declarada entitat d’utilitat pública. Divulga els principis de les N.U. i els seus organismes temàtics; OIT, FAO, UNESCO, UNICEF, etc.
Associació per les Nacions Unides a Espanya Delegació de Terrassa
Delegació de Terrassa de l'ANUE o Associació per les Nacions Unides a Espanya, l'única ONG reconeguda com a nexe entre l'ONU i la societat civil de l'estat espanyol. Una ONG creada a Barcelona l'any 1962. El granet de sorra per als Drets Humans.
BioRegió de Catalunya
La BioRegió de Catalunya és un nou model de desenvolupament regional que neix amb la voluntat de contribuir a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans mitjançant la coordinació de l'activitat en biotecnologia que es du a terme a Catalunya.
Bloc de Premsa del DPTOP
Bloc del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. Dirigit sobretot a mitjans de comunicació. Actuacions en infraestructures, mobilitat i planificació territorial. Imatges i vídeos dels actes més rellevants.
Butlletí Oficial Parlament de Catalunya
Publicacions oficials, informes i documentacio del Parlament de Catalunya. Butlletí Oficial: D. de Sessions -Ple, D. de Sessions - Comissions, D. de Sessions- Diputació Permanent, altres publicacions, transcripcions i informes de la Sindicatura.
Canal Parlament
Plataforma audiovisual que té per objectiu divulgar l'activitat del Parlament de Catalunya. La idea és apropar als ciutadans la institució que exerceix el poder legislatiu, que es renova cada quatre anys d'acord amb la voluntat del poble de Catalunya.
Catalunya - Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya
Completíssima informació turística de Catalunya. Serveis i adreces, biblioteca, estudis, normativa turística, guies electròniques, allotjaments: Hotels, càmpings, residències-cases de pagès i base de dades turístiques de Catalunya.
Centre d'Informació i Documentació Jurídicoadministrativa de la Generalitat Valenciana - CIDAJ
Base de dades legislativa de la Generalitat Valenciana, el DOGV (Diari Oficial de la Generalitat Valenciana), butlletins i diaris oficials, legislació, intitucions de la Comunitat, serveis i notícies. Departament de Presidència.
Cercador OAC
El cercador de les administracions a Catalunya. Una via ràpida per accedir al conjunt de serveis que t'ofereixen les administracions. Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya (AOC).
Ciutats i Governs Locals Units (CGLU)
Barcelona és la seu principal de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU), i és un dels membres més antics, actius i fundadors. CGLU representa i defensa els interessos dels governs locals a nivell mundial, ja siguin grans o petits, rurals i urbans.
Comunitat de Treball dels Pirineus
Pàgina de la Comunitat de Treball dels Pirineus. Està formada pels governs que formen aquesta regió: Aquitània, Midi-Pyrénees, Languedoc-Rosselló, Esuskadi, Navarra, Aragó i Catalunya. Informació, activitats i atles estadístic dels Pirineus.
Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya - CTESC
És un organisme consultiu de la Generalitat de Catalunya en matèries socioeconòmiques i laborals, i òrgan de participació i representació institucional. Comissió de Polítiques sectorials. Accessos directes.
Consell General d'Andorra
Dades i informació de la Institució del govern d'Andorra. Relació de membres components i altres informacions. El Consell General és una de les institucions més antigues d’Andorra. Les primeres notícies, de mitjans del segle XIV.
Consell General del Principat d’Andorra
Una de les institucions més antigues d’Andorra és el Consell General. Les primeres notícies, de mitjans del segle XIV, fan referència a reunions celebrades al porxo de les esglésies per tractar el govern i l’organització de les Valls.
Consolat General de la República de Polònia a Barcelona
Web del Consolat General de la República de Polònia a Barcelona, depenent del Ministeri d’Afers Estrangers de la República de Polònia. Esdeveniments, consolat, educació i cultura, comunitat polonesa i molta informació sobre Polònia.
Corts Valencianes
Les Corts Valencianes són la institució de la Generalitat que representa el poble valencià, a través dels seus parlamentaris, elegits per mitjà de sufragi universal directe, lliure i secret. Constituïdes per 99 Diputats i Diputades.
Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya
Web del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya. El departament, ajuts i plans, agricultura, ramaderia, pesca i mar, alimentació, tecnologia i formació. Té la seu principal a Lleida.
Departament de Governació i Administracions Públiques
Informació sobre administració i recursos humans de la Generalitat de Catalunya. Ofertes de treball de la Generalitat. Butlletí Funció Publicació. Per a l'accés amb transports públics a Barcelona, consulteu www.tmb.net.
Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya
Justícia juvenil; mesures penals alternatives, serveis penitenciaris, entitats jurídiques, adopcions, atenció a l' infància; formació i investigació, dret català. Serveis professionals, serveis al ciutadà, seccions temàtiques, notícies, legislació.
Departament de Territori i Sostenibilitat. Generalitat de Catalunya
Web oficial del Departament de Territori i Sostenibilitat. Generalitat de Catalunya. El departament, plans, actuacions del Govern en matèria d’Infraestructures, documentació, notícies i els temes més destacats.
Departament d'Economia i Coneixement > Universitats i Recerca
Del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catatalunya. Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) i Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT). Agència de Gestió d'Ajuts Univertaris i de Recerca
El Govern - Generalitat de Catalunya
Web del Govern de Catalunya. El 129è president, el Govern, Aixecar Catalunya, transició nacional, transparència, sala de premsa. Destacats: Rodes de premsa, Palau de la Generalitat, Consell Executiu, discursos del president, Pla de Govern, ...
El teu Parlament
Neix El teu Parlament, la teva App per saber-ho tot sobre el Parlament de Catalunya al teu mòbil. Pretén esdevenir una organització de monitoreig parlamentari d’àmbit català. Aquest tipus d’organització es caracteritza per operar amb tota independència.
Escó 136 - Parlament de Catalunya
Espai de participació ciutadana en què podeu fer aportacions, comentaris o suggeriments sobre els projectes i les proposicions de llei que s'estan tramitant. Les vostres aportacions es posaran a disposició dels membres dels òrgans tramitadors, …
Escola Balear d'Administració Pública (EBAP)
Pàgina web de l'EBAP, l’rganisme autònom creat al 2003 per a la formació, el reciclatge i el perfeccionament dels empleats públics de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears. Cursos i processos selectius de l'Administració pública.
E-Tributs
Portal tributari. Informació dels tributs que gestiona el Departament d'Economia i Coneixement que té l'objectiu d'actualitzar l'accés a la informació relativa als tributs gestionats per l'Agència Tributària de Catalunya. Les obligacions tributàries.
Euroregió Pirineus Mediterrània
Projecte de cooperació política, entre Aragó, Catalunya, Illes Balears, Lleguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus. Cooperació transfronterera, transnacional/interregional, cohesió econòmica, social/territorial. Seus: Toulouse, Barcelona i Brussel·les.
Extranet de les Administracions Catalanes - EACAT
Plataforma de comunicació, tramitació de documentació i execució d'aplicacions, a través d'Internet, als Organismes de la Generalitat de Catalunya. Proporciona seguretat i validesa jurídica a les tramitacions. Arxiu electrònic d'actes.
Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB)
A la Federació d'Entitats de les Illes Balears hi formen part tots els municipis de les Illes i els tres Consells Insulars: Consells Insulars, municipis de Mallorca, municipis de Menorca, municipis de Eivissa i Formentera ...
Federació Espanyola de Municipis i Províncies
La FEMP és l’associació d’entitats locals d’àmbit estatal amb implantació més gran, que aplega ajuntaments, diputacions, consells i cabildos insulars, en total 7.287 governs locals espanyols. Consell territorial xarxes i seccions, temues i formació.
Generalitat de Catalunya - Gencat
Gencat és el portal d’Internet oficial de la Generalitat de Catalunya, l’institució executiva de Catalunya. S’estructura a l’entorn de quatre grans àrees: Temes, serveis, la Generalitat i Catalunya. Temes destacats d’actualitat i accesos directes.
Generalitat de Catalunya - Youtube
La Generalitat de Catalunya, l'administració pionera a l'Estat amb canal a Youtube, la plataforma d'intercanvi de vídeos més popular d'Internet. Vídeos de la institució, serveis al ciutadà, indrets del territori català i el patrimoni artístic i cultural.
Generalitat de Catalunya Girona
Delegació del Govern. Edifici, situació, horari, contacte, serveis, oficina d'atenció ciutadana, espai Santa Caterina, oficina dels Mossos d'Esquadra/Policia Municipal Girona, canal empresa, gestió d'informes unificada a l'administració de la Generalitat.
Generalitat Valenciana
Totes les informacions referents a la Comunitat Valenciana, en la web oficial. Serveis, àrees, departaments, conselleries, dependencies i informació de tota la comunitat. Webs i serveis al ciutadà valencià. Ara més opcions de personalització.
Govern de les Illes Balears
Web oficial del Govern de les Illes Balears. Completa informació de les Illes Balears. Departaments, serveis al ciutadà, el BOIP, actualitat i accessos directes a web del diferents apartats i serveis al ciutadà de les Illes Balears.
Govern del Principat d’Andorra
Portal web del Govern d’Andorra. Informació institucional del Govern andorrà. L’actualitat al Principat, l’espai del ciutadà, la institució, el país en tots el seus aspectes, enllaços institucionals, i altres webs d'interès …
La UE a Catalunya i les Illes Balears
Representació de la Comissió Europea a Barcelona. La seu de la Representació de la Comissió Europea està situada al centre de Barcelona, just al costat de la Pedrera. A les mateixes instal·lacions hi ha l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.
Les Bústies del Govern de la Generalitat de Catalunya
Contacte directe del ciutadà amb el Govern per bústies electròniques al president i als consellers de la Generalitat de Catalunya. Suggeriments, opinions o propostes sobre temes dels departaments i en cap cas per informació administrativa.
Mancomunitat de Catalunya 1914-2014
Centenari d’aquesta institució que s’estableix l’abril de 1914. Va recuperar la capacitat de la gestió administrativa de les antigues Corts Catalanes. L’estructura d’aquesta nova institució està constituïda per una assemblea de 96 diputats provincials.
Ministeri d'Afers Exteriors d'Andorra
Web del Ministeri d'Afers Exteriors. Informació sobre les relacions exteriors del Principat d’Andorra, les recomanacions per viatjar, les missions diplomàtiques, els convenis internacionals i els països que no demanen visat als nacionals andorrans.
Ministeri de Finances d’Andorra
Informació sobre la legislació, pressupost, fiscalitat, sistema financer, assegurances i projectes internacionals en què participa el Ministeri de Finances. Departament d’Intervenció General, de Pressupost i Patrimoni, de Tributs, de Duana i Habitatge.
Ministeri de Foment d'España
La política del govern en infraestructures de transport terrestre, aeri i marítim, control, ordenació i regulació dels serveis de transport corresponents; d’accés a l’habitatge, edificació, urbanisme, sòl i arquitectura. Versió en català no operativa.
Ministeri de Turisme i Medi Ambient d'Andorra
Web oficial del Ministeri de Turisme i Medi Ambient d’Andorra. Completa guia turística referecial d'Andorra. Mapes, apartat de salut i balnearis, cultura, esports en especial l'esquí, montanya, natura i les notícies d'actualitat.
Ministerio de Medio Ambiente - Gobierno de España
Departament que proposa i ejecuta la política del govern, en matèria de conservació de la natura, desenvolupament sostenible, impacte ambiental i ordenació de: Flora, fauna, hàbitats i ecosistemes naturals. Colaboració amb autonomies.
Observatori Internacional de la Democràcia Participativa
L’OIDP és una xarxa de més de 500 ciutats d’arreu del món, entitats, organitzacions i centres d’investigació que intercanvien i apliquen experiències sobre democràcia participativa en l’àmbit local per aprofundir la democràcia en el govern de les ciutats.
Oficina del Parlament Europeu a Barcelona
El Parlament Europeu és fòrum de debat polític i de decisió a nivell de la UE. Els diputats són escollits directament pels votants dels estats membres per a que representin els interesos dels ciutadans en el procés legislatiu de la UE. El és català mínim.
Parlament - CUP
Actiivitat al Parlament de Catalunya de la CUP Cadidatura d’Unitat Popular-Alternativa d'Esquerres. Inclou molta informació del Parlament: notícies, diputats i diputades, propostes del partit, programa polític, principis d’acció política, contactes, …
Parlament 2015
Eleccions al Parlament de Catalunya 2015. Les més importants perquè són un prebiscit per a molta gent. Normativa electoral, administració electoral, dades electorals, formacions polítiques, sala de premsa, calendari electoral, preguntes freqüents, …
Parlament Ciutadà
Parlament alternatiu que està format per persones i col·lectius. Vol empoderar la ciutadania, transformar l’actual model social i econòmic, i canalitzar les necessitats de la ciutadania, actuar com a contrapés i control de les institucions polítiques.
Parlament de Catalunya
El Parlament és la institució que representa el poble de Catalunya, la qual cosa el situa en una posició central en el sistema institucional de l'autogovern de Catalunya. Posició institucional, història i estructura de l'institució.
Parlament de les Illes Balears
Web oficial del Parlament de les Illes Balears. El Ple en directe, publicacions, qui és qui, grups parlamentaris, visita virtual, història, dades diverses i de la seu de l’Institució, situada al carrer Conqueridor de Palma.
Parlament Eupopeu - Traducció del Web oficial
Traducció del web oficial, a càrrec d’un ciutadà de Mequinensa (La Franja). La idea de construir el web europarl.cat va sorgir buscant informació en català al web Parlament Europeu. L'apartat de "Multilingüisme", defensa les cultures i llengües.
Parlament Obert
Servei d'internet que permet examinar les potencialitats i els límits dels espais virtuals de participació pública. S'hi poden veure totes les lleis que està debatent actualment el Parlament de Catalunya, i participar virtualment del debat.
Pla d'Acció d'Espècies Introduïdes Invasores a Les Balears
Les espècies introduïdes invassores són la principal causa d’extinció d’espècies de vertebrats per causa humana a nivell mundial i, amb caràcter general, la segona causa de pèrdua de biodiversitat en el planeta.
Presidència de la Generalitat Valenciana
Portal oficial del Departament de Presidència de la Generalitat Valenciana. Informació al ciutadà, dades institucionals, estadístiques, equipaments i infraestructures, llocs d'interès, secretaries, i informació d’altres entitats oficials …
Representació de S.E. El Copríncep Francès a Andorra
Pàgina oficial de la Representació de la Seva Excel·lència El Copríncep Francès al Principat d’Andorra, amb seu a Andorra La Vella. Incluo una breu història d’Andorra, funcions dels coprínceps, i visites del coprínceps fracesos al país.
Secretaria d'Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya
Secretaria d'Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya. Vol facilitar el coneixement i la comunicació i serveis de la Generalitat amb els catalans de fora i les entitats catalanes a l'exterior. Activitats i contactes. Secretaria d'Afers Exteriors .
Secretaria de Reinserció i serveis penitenciaris
Organisme del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Gestiona i dirigeix la política penitenciària treballant per la rehabilitació i la reinserció social dels interns. Mesures penals i reinserció, justícia juvenil i reinsersió.
Senat d’Espanya
Web d’aquest òrgue de representació territorial aprovat per les Corts Generals (Congrés dels Diputats i Senat) l’any 1978. Ratificat pel poble espanyol en referèndum i sancionat per S.M. el Rei el mateix any. Tota la informació pertinent.
Servei d'Emergències de les Illes Balears SEIB 112
Cos especialitzat que col·labora en la resolució d'incidents relacionats amb emergències. Pertany a la DGE, la Unitat Operativa fa al seguiment dels incidents als quals presta servei el telèfon únic d'emergències. Servei de seguiment d’excursions.
Sistema d'atenció ciutadana - Generalitat de Catalunya
Cercador de webs gubernamentals de la Generalitat de Catalunya. Apartat d'organismes locals i Internacionals. Oficines de registre d'entrada i sortida de documents. Consulta d'organismes i de serveis.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT